Το όνειρο για ένα άλμπουμ φωτογραφιών συμβολίζει νοσταλγία ή να θυμόμαστε κάτι από το παρελθόν σας. Σκεπτόμενος για το πώς τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για να είναι, μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της εντύπωσης σας για μια μεγάλη ή περίπλοκη κατάσταση. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να δει ένα άλμπουμ φωτογραφιών και βλέπω την πρώην φίλη του να παντρεύεται. Φαινόταν πολύ χαρούμενη δίπλα σε έναν γαμπρό, του οποίου το πρόσωπο δεν μπορούσε να δει.

Δείτε την έννοια του άλμπουμ φωτογραφιών

Αν κοίταξε μέσα από το άλμπουμ φωτογραφιών σε ένα όνειρο, τότε ένα τέτοιο όνειρο σημαίνει ότι σκέφτεστε πολύ για το παρελθόν σας. Ίσως οι αναμνήσεις να έχουν μεγάλη επιρροή στη σημερινή ζωή. Το όνειρο δείχνει να προχωρήσεις αντί να ζεις στο παρελθόν.

…Αν ονειρεύεστε να δείτε ένα άλμπουμ συμβολίζει ότι είστε περιβάλλεται από καλούς ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι ειλικρινά αγαπούν, σε σέβονται και σε εκτιμούν γι’ αυτό που είσαι. Όταν ονειρεύεστε κοιτάζοντας μέσα από το άλμπουμ γεμάτο φωτογραφίες, αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολο για σας να ξεχάσουμε το παρελθόν και να αφήσει να πάει από τα κακά πράγματα που συνέβησαν σε σας. Σου λείπουν πράγματα που έχουν ξανασυμβεί και δεν μπορείς να επικεντρωθείς στο παρόν και στο μέλλον….

Το όνειρο με μια κάρτα μνήμης φωτογραφιών συμβολίζει μια αδιαπνευτική εντύπωση. Πεποιθήσεις, απόψεις ή έννοιες που μπορούν να αλλάξουν. Μια νέα αρχή είναι πάντα μια επιλογή εάν αποφασίσετε να αλλάξετε το μυαλό σας. Η εντύπωσή σας για μια κατάσταση που βασίζεται σε μια επιλογή που μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Μια κάρτα μνήμης είναι ένα σημάδι ότι μια απόφαση που κάνατε έχει αφήσει μια αισθητή ή μόνιμη εντύπωση σε σας και αυτό μπορεί να καθαρίσει ότι η καθαρή εντύπωση αλλάζοντας το μυαλό σας.

Δείτε την έννοια των φωτογραφιών