Το όνειρο με το παντελόνι capri συμβολίζει την πειθαρχία ή τη λήψη αποφάσεων που είναι ευαίσθητη στην πραγματοποίηση πόσο διαφορετικό είναι να είναι όλη την ώρα. Capri παντελόνι μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τον ενθουσιασμό σας για την επιθυμία να δοκιμάσετε νέα πράγματα όλη την ώρα. Παράδειγμα: Ένας άνδρας ονειρευόταν να δει τη γιαγιά του φορώντας παντελόνι capri. Στην πραγματική ζωή προσαρμοζόταν στο να είναι πρόσφατα χωρισμένη.

Το όνειρο με ένα καυτό παντελόνι συμβολίζει συνειδητοποιώντας πόσο πιο θετική, υπέροχη, ή επιθυμητή μια κατάσταση είναι όλη την ώρα. Πάντα σημειώνοντας ότι κάτι είναι καλύτερο, πιο ενδιαφέρον ή πιο διασκεδαστικό. Τύχη ασταμάτητη, νίκη, επιτυχία ή αισθησιασμό. Φορώντας ζεστό παντελόνι μπορεί να αντανακλάται να παρατηρήσει από τους άλλους για το πόσο καλός είστε όλη την ώρα. Καταστάσεις όπου αισθάνεστε πάντα θετικόαγόρα από τους άλλους. Αίσθημα πιο σέξι, πλουσιότερη, ισχυρότερη, ή καλύτερα όλη την ώρα. Παράδειγμα: Ένας άντρας ονειρευόταν να δει ένα ελκυστικό κορίτσι με σορτς. Ξυπνώντας τη ζωή που πέθανε ο πλούσιος πατέρας χοίρων του αφήνοντας μια τεράστια κληρονομιά και την ικανότητα να καθαρίσει τελικά μετά από τον. Το καυτό παντελόνι αντανακλούσε την άποψή του για τη ζωή του πάντα να είναι καλύτερη και πιο ευτυχισμένη όλη την ώρα, τώρα που ο ανόητος πατέρας του δεν ήταν να πάρει με τον τρόπο πια.

Το όνειρο για παντελόνι ιδρώτα συμβολίζει την επιθυμία να είναι άνετα όλη την ώρα. Κάνοντας ό, τι είναι δυνατόν για να αισθάνονται πάντα καλά για ένα πρόσωπο ή κατάσταση. Μια χαλαρή στάση ή αναψυχή για κάτι στη ζωή σας. Βλέποντας τον εαυτό σας να μην κάνει τίποτα που δεν σας αρέσει. Μια κατάσταση παράδειγμα που θα μπορούσε να ενθαρρύνει ένα όνειρο με παντελόνι ιδρώτα μπορεί να είναι όταν κάποιος είναι εντελώς ερωτευμένος με κάποιον άλλο και θέλει να κάνει ό, τι μπορούν για να αισθάνονται καλά και να περνούν το χρόνο τους με αυτό το πρόσωπο.

Για να δείτε ή να φορέσετε παντελόνι ερμηνεύεται ως η υποσυνείδητη σύσταση για τον ονειροπόλο να σκεφτεί ότι ίσως αυτός ή αυτή αμφισβητεί το ρόλο του / της σε κάποια κατάσταση. Εξετάστε το υλικό και το χρώμα του παντελονιού για περαιτέρω ερμηνεία. Το να ονειρεύεσαι ότι φοράς βελούδινο παντελόνι σημαίνει την αισθησιακή σου πλευρά.

Όταν ονειρεύεστε παντελόνια, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει την εμφάνιση δίνει στους άλλους για τον εαυτό σας. Ίσως νοιάζεσαι πολύ για το πως δείχνεις, οπότε ονειρεύεσαι το παντελόνι. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να δείξει το φόβο σας να πάρει γέλιο-αντικείμενο, ειδικά αν βάλετε το παντελόνι σας σε λάθος κομμάτι.

Για να φορέσει χακί παντελόνι ερμηνεύεται ως η υποσυνείδητη σύσταση για τον ονειροπόλο να θεωρήσει ότι υπάρχει κάτι που δεν βλέπετε καθαρά in. Ή ότι κάτι μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται.

…(Παντελόνια | Παντελόνια | Εσώρουχα) Σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύουν ένα σταθερό άτομο που διαχειρίζεται τις υποθέσεις του προσεκτικά. Φορώντας ένα νέο ζευγάρι παντελόνι σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ότι κάποιος θα βρει μια νέα δουλειά. (Δείτε επίσης κιλότες)…

Το όνειρο για ένα σκάψιμο στη γη για να εξαγάγετε άνθρακα ή άλλα ορυκτά έχει ένα μυστικό μήνυμα για σας. Το όνειρο να δει τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο σε ένα ορυχείο σημαίνει ότι παίρνετε το βάθος ή τον πυρήνα ενός προβλήματος ή κατάστασης. Εναλλακτικά, υποδηλώνει ότι κάτι από το υποσυνείδητό σας έρχεται στην επιφάνεια. Το όνειρο μπορεί επίσης να είναι μια μεταφορά για τη διεκδίκηση τι είναι δικό μου.

(Δείτε Χρώματα)

Δείτε την έννοια του παντελονιού ιδρώτα

Το όνειρο για τα παντελόνια συμβολίζει την πειθαρχία. Μια αντανάκλαση της ικανότητάς σας να παρακολουθείτε κάτι, να παραμένετε σε καλό δρόμο ή να παραμένετε στο μήνυμα. Μπορεί επίσης να δείξει την ηθική της εργασίας ή τη θέληση. Εξετάστε το χρώμα και το ύφος των παντελονιών για τον πρόσθετο συμβολισμό.

Δείτε την έννοια του παντελονιού

…(Το κόκκινο χρώμα | Αξιοπρέπεια | Ευγένεια | Ευτυχία) Το να φοράτε ένα κόκκινο μεταξωτό ένδυμα σε ένα όνειρο σημαίνει μια ασθένεια. Εάν ένας πολεμιστής βλέπει τον εαυτό του να φοράει ένα κόκκινο μεταξωτό ένδυμα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα είναι διακοσμημένος για το ιππότη του. Το κόκκινο σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης τον κόσμο, τη λάμψη και την υλική απόλαυση. (Δείτε επίσης Blushing)…

Το άνοιγμα ενός ρούχου σε ένα όνειρο σημαίνει διαζύγιο.

(Βλ. Ικανότητα)

…(Θάνατος) Σε ένα όνειρο, η επιστροφή της ψυχής κάποιου πίσω στον Κύριό της σημαίνει την αποστολή εμπιστοσύνης πίσω στον νόμιμο ιδιοκτήτη του, την ανάρρωση ενός άρρωστου από την ασθένειά του, την απελευθέρωση ενός φυλακισμένου από τη φυλακή ή ίσως θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μια επανένωση ανθρώπων που αγαπούν ο ένας τον άλλον. (Δείτε επίσης Θάνατος)…

το όνειρο με ξυρισμένο κεφάλι συμβολίζει θυσιάζοντας αυτό που σκέφτεστε. Συμβολίζει την εγκατάλειψη ορισμένων σκέψεων και συμπεριφορών, χαρακτηριστικών προσωπικότητας, συχνά αρνητικών. Ένα ξυρισμένο κεφάλι είναι κοινό όταν ένα άτομο αλλάζει τον τρόπο ζωής τους. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να ξυρίσει το κεφάλι της. Στην πραγματική ζωή, προσπαθούσε να γίνει χορτοφάγος. Το ξυρισμένο κεφάλι την αντανακλούσε να εγκαταλείψει τις παλιές μη vegan συνήθειές της.

ονειρεύεται μια Πανδώρα είναι κουτί, δείχνει ελπίδα. Σύντομα, θα ζήσετε μια φορά προς το καλύτερο. Εναλλακτικά, συμβολίζει την περιέργειά σας, υποσυνείδητες σκέψεις σας, και την ανάγκη σας να τις εκφράσουν.

…(Αντιμετώπιση | Προσέλκυση προσοχής | Κριτική | Εκσκαφή | Έρευνα | Πλάγια όψη | Ανακατέψτε) Το σκάψιμο του παρελθόντος σε ένα όνειρο σημαίνει ένα επιχείρημα ή εκθέτοντας τα βρώμικα ρούχα, μπλοκάροντας το δρόμο, κερδίζοντας παράνομα χρήματα ή θα μπορούσε να σημαίνει ανασκαφή κρυφών πολύτιμων αντικειμένων, αναβίωση προηγούμενη γνώση ή ανακάλυψη θησαυρού. Το να ξεφύγεις το παρελθόν και να μην αντιμετωπίζεις κανέναν με αυτό σε ένα όνειρο σημαίνει ανακούφιση από την αγωνία ή λήψη ευχαρίστησης. (Δείτε επίσης δικαστήριο)…

(Βλέπε πριόνι)

Όταν ονειρεύεστε να έχετε ένα χρόνο το απόγευμα αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την πρόθεση και την επιθυμία της δύναμής σας για καλές προθέσεις. Σιγουρευτείτε ότι σκέφτεστε για το παρελθόν σας, προσπαθήστε να υπολογίσετε τα πράγματα που έχετε μάθει και έχετε δοκιμάσει.

Στο όνειρο που βλέπετε ότι κάποιος χασμουριέται, δείχνει ότι χρειάζεστε ένα ερέθισμα στη ζωή σας. Στην πραγματική ζωή αισθάνεστε εξαντλημένοι και παθητικοί, δείχνει ότι χρειάζεστε μια πρόκληση για να κινηθείτε συναισθηματικά και σωματικά.

Το όνειρο για ένα viewmaster διαφάνεια παιχνιδιών συμβολίζει ένα σοβαρό ενδιαφέρον, όπως θετικά είναι άλλες δυνατότητες ή τον τρόπο ζωής. Μπορεί να διασκεδάζετε ερευνώντας ή προετοιμάζοντας για κάτι που θα θέλατε να κάνετε στο μέλλον. Νιώθοντας πως είναι να κάνεις κάτι διαφορετικό χωρίς σοβαρές δεσμεύσεις. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει ένα έργο slideshow viewmaster παιχνιδιών. Στην πραγματική ζωή ετοιμαζόταν να κληρονομήσει πολλά χρήματα και ερευνούσε επενδύσεις για όταν τελικά συνέβη.

Το κουτί των ονείρων της Πανδώρας συμβολίζει εσάς ή κάποιον άλλο που ρισκάρει τα πάντα για να δοκιμάσει κάτι νέο. Μπορεί να αντικατοπτρίζει την κερδοσκοπία των τεράστιων απειλών ή χάος για να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Εναλλακτικά, το κουτί της Πανδώρας μπορεί να αντικατοπτρίζει ισχυρό αρνητισμό που είναι δύσκολο ή αδύνατο να αντιστραφεί αν πειραματιστείτε με κάτι.

Η απομάκρυνση από το κακό σε ένα όνειρο σημαίνει εμπιστοσύνη στον Θεό Παντοδύναμο, στροφή σε Αυτόν για τις ανάγκες κάποιου και νίκη επί του εχθρού κάποιου.

(Βλέπε Wending’s way)…

Το να αφήσεις το σώμα σου σε ένα όνειρο σημαίνει ότι θα γίνουν αλλαγές στην κατάσταση, τον γάμο ή την ιδιοκτησία κάποιου.

…(Συγγνώμη | Σημάδι | Παράνομη) Το μάτι σε ένα όνειρο σημαίνει οργή και παράνοια. Το να βλέπεις τον εαυτό σου να κλείνει το μάτι σε κάποιον όνειρο σημαίνει να πυροδοτεί μια πράξη που θα μετανιώσει….

Σφυροκοπώντας το κεφάλι κάποιου, ή χτυπήσει το μέτωπο, ή κουνώντας το κεφάλι σε ένα όνειρο σημαίνει να γεννήσεις έναν γιο σε προχωρημένη ηλικία.

(Βλέπε μαξιλάρι)