Το όνειρο να δεις την χαλαρή αλλαγή που συμβολίζει τη δύναμη, τους πόρους ή τις ικανότητες που έχεις και που δεν είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο θα ήθελες να είναι. Είστε σε θέση να κάνετε κάτι όποτε θέλετε, αλλά δεν υπάρχει καμία εργασία ή δυσκολίες που εμπλέκονται.

Το όνειρο για μια αλλαγή λαδιού συμβολίζει κάτι στη ζωή ή τη σχέση σας που πρέπει να ανανεωθεί προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση της επιβεβαίωσης της πίστης, της εμπιστοσύνης, της συμπόνιας για να εξασφαλιστεί ότι η ευτυχισμένη σχέση συνεχίζεται.

(Βλ. Μετασχηματισμός)

Το όνειρο για την ανταλλαγή συζύγων συμβολίζει την εύκολη ανταλλαγή μιας σοβαρής ιδέας, κατάστασης ή υπόσχεσης. Αρνητικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει τις δεσμεύσεις αντιστροφής πολύ εύκολα. Ένα σημάδι ότι η αίσθηση της πίστης ή της δέσμευσής σας είναι αδύναμη. Εναλλακτικά, η ανταλλαγή συζύγων μπορεί να αντικατοπτρίζει ρομαντικά ενδιαφέροντα που επίσης ανταλλάσσονται εύκολα.

Δείτε την έννοια του χαρτονιού

(Δείτε Τροποποιήσεις)

Δείτε την έννοια του καμαρίνι

(Βλέπε γριά)

το όνειρο με έναν θεριστή χορτοταπήτων συμβολίζει σας ή κάποιο άλλο που θέλει να αναγκάσει μια θετική αλλαγή. Θέλοντας να κάνει μια θετική αλλαγή παρατηρείται από τους άλλους. Γνωρίζοντας ότι θέλετε κάτι διαφορετικό για μια σχέση ή τη ζωή σας. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της βεβαιότητας για τη διοχέτευση αρνητικές σκέψεις σας σε θετική σκέψη. Ένας θεριστής χορτοταπήτων μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι θέλετε άλλους για να παρατηρήσετε την αλλαγή στάσης σας. Αρνητικά, ένας κόφτης επισημαίνει την ανάγκη να διατηρηθούν οι εμφανίσεις. Εναλλακτικά, μπορείτε να αισθανθείτε ότι κάποια πτυχή της ζωής σας έχει παραμεληθεί και χρειάζεται προσοχή. Ένας θεριστής χορτοταπήτων ώθησης μπορεί να απεικονίσει την συνειδητοποίηση της πρόσθετης προσπάθειας που απαιτείται για να κάνει μια αλλαγή και ένας οδηγώντας θεριστής μπορεί να απεικονίσει μια ευκολότερη μέθοδο να αλλάξει. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να κόψει το χορτοτάπητα με έναν θεριστή χορτοταπήτων. Στην πραγματική ζωή, είχε αποφασίσει να κάνει μια προσαρμογή στάση σε ένα θέμα για να βοηθήσει τη σχέση της με το φίλο της.

Το όνειρο για να είναι σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο συμβολίζει τη δυσκολία στην προσαρμογή πεποιθήσεις ή τις αξίες σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η αλλαγή είναι να επιβληθεί σε σας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσάρεστες επιπτώσεις ή συνέπειες για τις πεποιθήσεις ή τις ενέργειές σας. Μια κατάσταση στη ζωή σας που περιορίζει την ελευθερία και τις απαιτήσεις σας αποδεικνύει ότι έχετε αλλάξει. Μια κατάσταση που μπορεί να απαιτήσει περισσότερη πειθαρχία ή ηθική δύναμη από ό, τι έχετε συνηθίσει. Ψυχιατρικό νοσοκομείο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει ανάγκη να προσαρμοστούν στις πεποιθήσεις ή τις αξίες τους. Ένα σύμβολο που μπορεί να εμφανιστεί αν σας έπιασαν να απατάτε έναν σύντροφο, να διαπράξετε ένα έγκλημα, να τεθούν σε διαθεσιμότητα ή να τιμωρηθούν από τους γονείς σας. Μια κατάσταση που σας αναγκάζει να διορθώσετε τον εαυτό σας και μπορεί να αισθάνεται σαν να είναι τιμωρία μέχρι να το κάνετε. Το όνειρο για τον έλεγχο σε ένα ψυχιατρείο συμβολίζει την αναγνώριση ενός προβλήματος. Αυτοπειθαρχία ή προληπτικά μέτρα για να προσαρμόσετε τις συνήθειές σας. Μπορείτε να παραδεχτείτε ότι έχετε ένα πρόβλημα ή έρχονται για βοήθεια. Το όνειρο της φυγής από ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο συμβολίζει την αντίσταση στην αλλαγή ή πειθαρχικές ενέργειες. Δεν έχετε κανένα ενδιαφέρον για την προσαρμογή των αξιών ή των πεποιθήσεων. Μπορείτε να αποφύγετε τις συνέπειες των πράξεών σας. Μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ότι είστε διανοητικά ή συναισθηματικά ανίκανοι να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Η αλλαγή μπορεί να είναι χαμηλή προτεραιότητα για εσάς. Το όνειρο να πιαστείς να τρέχεις μακριά από ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο συμβολίζει τις συνέπειες ή τις καταπιέσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις. Είστε αναγκασμένοι να αλλάξετε θεμελιώδεις αξίες ή πεποιθήσεις. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η αλλαγή στο αναπόφευκτο και τον περιορισμό της. Το όνειρο ενός εγκαταλελειμμένου ψυχιατρικού νοσοκομείου είναι ένα σημάδι ότι έχεις εγκαταλείψει την προσπάθεια να αλλάξεις τον εαυτό σου. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση πειθαρχικών μέτρων που δεν σας επιβάλλεται πλέον.

…Το όνειρο του να στέκεσαι σε ένα στηθαίο συμβολίζει το να είσαι στην άκρη κάποιου. Εσύ ή κάποιος άλλος μπορεί να είναι πολύ κοντά στο να πάρει τελικά μια μεγάλη απόφαση. Μπορεί να αισθάνεστε τεταμένη ή αντιμετωπίζουν άγχος για μια δύσκολη αλλαγή. Εναλλακτικά, ένα στηθαίο μπορεί να αντικατοπτρίζει το πόσο κοντά εσείς ή κάποιος άλλος είναι κοντά στο να πάει μακριά σε μια κατάσταση. Το όνειρο του άλματος από ένα γκρεμό συμβολίζει μια μεγάλη επιλογή ή αλλαγή που κάνετε. Το όνειρο να πέσει από ένα γκρεμό συμβολίζει εσάς ή κάποιον άλλο που έχει τελικά εξαφανιστεί στη θάλασσα. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα του να αναγκάζονται σε μια σημαντική αλλαγή. Παράδειγμα: Ένας άντρας ονειρευόταν να στέκεται σε ένα στηθαίο. Στην πραγματική ζωή, πάλευε να πάρει τη δύναμη να πει σε ένα κορίτσι ότι ένιωθε πραγματικά γι ‘αυτήν. Στέκεται στο στηθαίο αντανακλά πόσο κοντά ήταν τελικά θα κάνει το μεγάλο βήμα και τελικά να του πω πώς αισθάνθηκε….

Το όνειρο για τη ζωγραφική τοίχων συμβολίζει μια αλλαγή του συναισθήματος ή της πρόθεσης. Πώς είναι μια κατάσταση ή πώς να ενεργήσει σε σχέση με τους άλλους για την αλλαγή. Το όνειρο για τη ζωγραφική της τέχνης συμβολίζει μια αλλαγή στην οποία θέλετε να παρατηρήσετε τον εαυτό σας ή τι θέλετε οι άλλοι να παρατηρήσετε σε σας. Αλλάξτε το πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση κάποιου που προσπαθεί να αλλάξει τη φήμη ή την εντύπωση τους για τους άλλους. Αυτό για το οποίο είσαι γνωστός. Τα χρώματα μελανιού αντικατοπτρίζουν τις προθέσεις ή τα συναισθήματα. Ανατρέξτε στη σελίδα χρωμάτων στην ενότητα θέματα για πληροφορίες σχετικά με το συμβολισμό χρωμάτων.

Το όνειρο ενός γάμου συμβολίζει την ενοποίηση με κάποια πτυχή του εαυτού του. Η πρόσφυση ή ανάμειξη των ιδιοτήτων. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση μιας εμπειρίας στη ζωή σας, όπου παρατηρείτε κάτι να γίνεται μόνιμο. Συχνά ένα σύμβολο για νέες συνήθειες ή καταστάσεις που γίνονται κοινή θέση στη ζωή σας. Ένας γάμος μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει ένα γεγονός καταλύτη που σας παρακινεί να κάνετε κάτι όλη την ώρα. Μερικές φορές μπορεί να αντικατοπτριστεί ένα συμβάν μετασχηματισμού. Αρνητικά, ένας γάμος μπορεί να απεικονίσει τις αρνητικές καταστάσεις ή τα αρνητικά πρότυπα σκέψης που γίνονται κοινή θέση στη ζωή σας που ενισχύεται στη ζωή σας που ξυπνά στη ζωή αφύπνισης σας. Αρνητικές καταστάσεις ή ανεπιθύμητες πτυχές της αυτοσυνεντεσμών. Φόβος, θέλουν, ζήλια, ενοχή ή που συμβαίνουν τακτικά ή αισθάνονται μόνιμες. Το όνειρο της συμμετοχής σε ένα γάμο μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σας για μόνιμες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα με κάποιον άλλο. Μπορεί να αντανακλά μάρτυρες κίνησης. Προσπαθώ να συγχωνευτούν οι δύο πλευρές. Το όνειρο για το σχεδιασμό ενός γάμου συμβολίζει τις προετοιμασίες που κάνετε για μια μόνιμη ή σοβαρή αλλαγή. Ονειρεύεται για τα προβλήματα ή αγωνίζονται σε ένα γάμο μπορεί να αντικατοπτρίζει τα προβλήματα με τη δέσμευση, την εμπιστοσύνη, ή τη συνέπεια. Μπορεί να έχετε αμφιβολίες για την αλλαγή που εξετάζατε. Εναλλακτικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει τη ζήλια σας ή κάποιος άλλος έχει, ενώ βλέποντας τους άλλους να επιτύχουν κάτι. Δεν μου αρέσει να βλέπω ένα άλλο άτομο να επιτυγχάνει μόνιμα ένα στόχο. Μπορεί επίσης να επισημάνει τα συναισθήματα ότι βλέποντας μια μόνιμη αλλαγή συμβαίνουν δεν είναι μια καλή ιδέα. Αν παντρεύεσαι στην πραγματική ζωή, τότε τα όνειρα των καταστροφών όπως ο γάμος σας μπορεί να αντικατοπτρίζει το άγχος σας για τον εαυτό σας αμηχανία. Βλέποντας πρώην ή ο σύντροφός του είναι φρικτά παραμορφωμένη μπορεί να αντικατοπτρίζει το φόβο τους να κάνουν ένα λάθος. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να δει τον δάσκαλο σχεδίου της να παντρεύεται τον πνευματικό της δάσκαλο. Στην πραγματική ζωή, είχε αρχίσει να σχεδιάζει εξωτικά κοσμήματα. Παράδειγμα 2: Οι ηλικιωμένοι κοντά στο θάνατο συχνά ονειρεύονται γάμους. Γάμοι που αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματά σας για την εγγύτητα με τη μονιμότητα του θανάτου. Πειραματίζομαι με τη μετά θάνατον ζωή.

Το όνειρο για τα μαχαίρια συμβολίζει το χωρισμό, τη διαίρεση και τη συναισθηματική σύγκρουση. Υπάρχουν προβλήματα με την απώλεια ή την αλλαγή που αγωνίζονται με στην αφύπνιση της ζωής σας. Συναισθηματικός πόνος ή απειλή. Εναλλακτικά, μπορεί να αισθανθείτε ότι απειλείται από μια πιθανή απώλεια ή αλλαγή. Το όνειρο για να είναι σε μια μάχη μαχαίρι συμβολίζει έναν αγώνα ή ανταγωνιστικές απόψεις σχετικά με την απώλεια ή την αλλαγή. Ένας αγώνας για το ποιος πρέπει να κάνει μια θυσία ή μια πρώτης τάξεως απώλεια. Το όνειρο του να μαχαιρωθεί με ένα μαχαίρι συμβολίζει τον πόνο, τις συνέπειες ή την αμηχανία που αντιμετωπίζετε για να αντισταθεί σε κάτι στη ζωή σας που διαφωνείτε με. Μπορεί επίσης να εκπροσωπεί κάποιον στη ζωή σας που αισθάνεστε προσπαθεί να πάρει πίσω σε σας. Αντιμετωπίζοντας ένα σημαντικό εχθρό ή αντίθεση στη ζωή σας. Αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες των ανθρώπων που σε ζηλεύουν ή που δεν θέλουν να κάνουν κάτι. Συχνά, οι γυναίκες ονειρεύονται να κυνηγηθούν από έναν άνδρα με μαχαίρι. Στην πραγματική ζωή αυτά τα όνειρα μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι φοβούνται να ντάμπινγκ ή να είναι ενιαία και πάλι. Ένας αγώνας για να κρατήσεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Εναλλακτικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει την προσπάθεια της γυναίκας να αποφύγει επιθετικές σεξουαλικές προόδους. Οι άνδρες συχνά ονειρεύονται μαχαίρια για να αντικατοπτρίζουν μια σύγκρουση ιδεών ή αντίθετες ημερήσιες διατάξεις. Στην πραγματική ζωή διατηρούσε μια σχέση με ένα φίλο που δεν συμπαθούσε τους φίλους της. Μαχαίρωμα τον εαυτό της με ένα μαχαίρι αντανακλά τη συνείδηση του εαυτού της, συναισθηματικά πληγώνει τον εαυτό της με τους φίλους της, αρνούμενος να χωρίσει με το φίλο της.

Το όνειρο με τα quintuplets συμβολίζει τις νέες καταστάσεις στη ζωή σας που επιφέρουν την αλλαγή. Αλλαγή που απαιτεί υπευθυνότητα. Αρνητικά, quintuplets μπορεί να αντικατοπτρίζει μια προβληματική αλλαγή που πρέπει να φροντίσει όλη την ώρα.

Το να ονειρεύεσαι το θάνατο συμβολίζει την αλλαγή. Η προσωπικότητά σας ή η κατάσταση της ζωής σας γυρίζει προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Ένας τομέας της ζωής σας έχει έρθει στο τέλος, ένας χρόνος έχει τελειώσει ή οι ρόλοι αλλάζουν. Μπορεί επίσης να ανησυχείτε για το θάνατο ή την ασθένεια κάποιου άλλου. Εναλλακτικά, ο θάνατος σε ένα όνειρο μπορεί να αντικατοπτρίζει την αποτυχία ή την απώλεια. Τα όνειρα του θανάτου που γίνονται πραγματικότητα είναι απίστευτα σπάνια. Είναι πιο πιθανό να αντικατοπτρίζουν την ανάγκη λήψης προληπτικών μέτρων για ανεπιθύμητες αλλαγές από έναν πραγματικό θάνατο. Σε μία μελέτη, τα άτομα με καρδιακές παθήσεις που ονειρευόντουσαν το θάνατο και τα ταξίδια είχαν πολύ υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας. Βλέποντας κακούς ανθρώπους πεθαίνουν στα όνειρα είναι ένα σημάδι ότι τα θέματα έχουν αντιμετωπιστεί. Οι αρνητικές πτυχές της προσωπικότητας ξεπερνιούνται από θετικές επιρροές. Οι καλοί άνθρωποι στα όνειρα που πεθαίνουν συμβολίζουν τις θετικές πτυχές της προσωπικότητάς τους, που ξεπερνιούνται από τις αρνητικές επιρροές. Το όνειρο για την εμπειρία το θάνατό σας συμβολίζει την αίσθηση του εαυτού σας βλέποντας να αποτύχει εντελώς. Θετικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει την εμπειρία του βλέποντας τον εαυτό σας να υποστεί μια ισχυρή αλλαγή ή μετασχηματισμό. Το όνειρο για την εμπειρία το θάνατό σας μετά βοηθώντας τους άλλους μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι nee να επανεξετάσει τον τρόπο που κρατάτε τον εαυτό σας στην πραγματική ζωή. Μπορείς να δίνεις πολλά από τον εαυτό σου στους άλλους. Παράλογοι κίνδυνοι ή να θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο. Το όνειρο για το θάνατο, ενώ οι άνθρωποι γελάνε μαζί σας συμβολίζει τα συναισθήματα για καταστάσεις ή τους ανθρώπους που είναι αδιάφοροι ή αναίσθητοι στις αποτυχίες τους. Το όνειρο για τους ανθρώπους που γνωρίζετε πεθαίνουν συμβολίζει τις αλλαγές σε ορισμένες ιδιότητες στον εαυτό σας ότι αυτοί οι άνθρωποι προβληματίζονται για σας. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύσει την άποψή σας αυτών των ανθρώπων που υποκύπτουν σε ένα πρόβλημα καθώς επίσης και τις αλλαγές στην προσωπικότητα ή τον τρόπο ζωής τους. Το όνειρο ενός ετοιμοθάνατου παιδιού συμβολίζει μια δυσάρεστη απώλεια ή αλλαγή σε κάποιο τομέα της ζωής του που είχε δυνατότητες. Θετικά, ο θάνατος ενός παιδιού μπορεί να αντικατοπτρίζει ένα αυξανόμενο πρόβλημα που έχει τελικά αντιμετωπιστεί. Βλέποντας τους γονείς πεθαίνουν σε ένα όνειρο αντανακλά την αδυναμία να κάνουν θετικές ή αποτελεσματικές επιλογές. Ο ετοιμοθάνατος πατέρας σου συμβολίζει τη συνείδησή σου ή την ικανότητα να κάνεις θετικές επιλογές με το να είσαι σε κίνδυνο. Η ετοιμοθάνατη μητέρα σου συμβολίζει τη διαίσθησή σου ή την ικανότητά σου να σκέφτεσαι μπροστά. Η νεκρή μητέρα μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση των συναισθημάτων του να καταπιέζεται από την κακή τύχη. Δεν μπορείς να βρεις απαντήσεις που θέλεις, ή νιώθεις δυστυχισμένη. Ο θάνατος των γονέων σε ένα όνειρο είναι ένα σημάδι ότι θα πρέπει να επανεξετάσει σοβαρά την τρέχουσα πορεία της ζωής σας. Σημαντικές ή θεμελιώδεις αλλαγές μπορεί να είναι σε τάξη. Βλέποντας ένα φίλο ή φίλη πεθαίνουν σε ένα όνειρο συμβολίζει μια χρήσιμη ή προστατευτική πτυχή της προσωπικότητάς τους, η οποία έχει ξεπεραστεί από ένα πρόβλημα. Μια συνήθεια ή μια κατάσταση που είχε τα καλύτερα συμφέροντά της στην καρδιά μπορεί να μην είναι πλέον εφικτή ή έχει τεθεί σε κίνδυνο. Το όνειρο ενός ετοιμοθάνατου συζύγου συμβολίζει μια μόνιμη ή ασφαλή πτυχή του εαυτού του που έχει τεθεί σε κίνδυνο. Μια συνήθεια ή μια κατάσταση που εξαρτάτε εντελώς έχει αλλάξει. Κάτι που είχες συνηθίσει μπορεί να έχει εκτεθεί. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της απώλειας κάτι στη ζωή σας που ποτέ δεν πίστευε ότι θα αλλάξει. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν τον πατέρα της να πεθαίνει. Στην πραγματική ζωή είχε χωρίσει με το αγόρι της. Το όνειρο αντανακλά την μεταφορική περνώντας της απόφασης (ο πατέρας συμβολίζει τη λήψη αποφάσεων) για να δώσει το φίλο περισσότερες ευκαιρίες στη σχέση. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν ότι ο γιος της χτυπήθηκε και σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ξυπνώντας τη ζωή που είχε πάρει σε μια μεγάλη διαφωνία με τον σύζυγό της για τα μελλοντικά σχέδια που είχαν μαζί ότι αισθάνθηκε ότι δεν θα συμβεί ποτέ τώρα.

Το όνειρο για τους αστυνομικούς συμβολίζει την πειθαρχία, την παρέμβαση και την εφαρμογή της συμπεριφοράς. Στην καθημερινή σας ζωή μπορεί να αισθανθείτε προσπαθεί να κάνει αλλαγές, αντιστέκονται κακές συνήθειες, αισθάνονται ότι είστε αναγκάζονται σε ορισμένες συνθήκες, ή ακόμη και να αισθάνονται ότι αντιμετωπίζετε κάρμα. Ένας μπάτσος συνήθως σημαίνει ότι θέλετε επίσης να αλλάξετε, ή να αισθάνεστε σαν να μην έχετε άλλη επιλογή. Η αστυνομία μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύσει το φόβο σας για την αλλαγή. Πνευματικά, η αστυνομία σημαίνει ότι η ζωή σας ελέγχεται ή καθοδηγείται με τρόπο που σας αναγκάζει να σκεφτείτε ή να συμπεριφερθείτε με συγκεκριμένους τρόπους για να εξασφαλίσετε αποτελέσματα που σας διδάσκουν ένα μάθημα. Εάν δραπετεύετε από την αστυνομία αυτό συμβολίζει τις προσπάθειές σας να αντισταθείτε στις μεταβαλλόμενες συνήθειες ή τον τρόπο που σκέφτεστε. Μπορεί επίσης να φοβάστε την αλλαγή. Το να παγιδευτείς σε ένα όνειρο συμβολίζει την αλλαγή που σε επιβάλλει, ή κάποια πτυχή της προσωπικότητάς σου. Το όνειρο για τα αυτοκίνητα της αστυνομίας συμβολίζει την ικανότητά σας να λαμβάνουν αποφάσεις και να καθοδηγήσει τον εαυτό σας γύρω από το οποίο επικεντρώνεται στην πειθαρχημένη ή τον καθορισμό των προβλημάτων στη ζωή.

το όνειρο για την ταυτότητα καλούντος συμβολίζει διόραση για το πώς μια κατάσταση θα τελειώσει, ή προσδοκίες για το πώς κάτι μπορεί να σας επηρεάσει συναισθηματικά, αν επιλέξετε να το εκτός ή να το αγκαλιάσει. Ξέρετε τι είναι κάτι ή πώς θα τελειώσει πριν να το δοκιμάσετε πραγματικά. Το όνειρο της μη εξέτασης του αναγνωριστικού καλούντος σας μπορεί να αντιπροσωπεύει δεν ενδιαφέρονται για το πώς μια κατάσταση θα διαγράψει ή να σας επηρεάσει συναισθηματικά. Το όνειρο να δεις το Unknown Caller στην ταυτότητα του καλούντος σας συμβολίζει τη διόραση για μια κατάσταση που σας κάνει να αισθάνεστε προσεκτικοί ή να μην έχετε γεύση αναξιόπιστη. Το όνειρο να δει μια κενή οθόνη αναγνώρισης καλούντος μπορεί να συμβολίσει την πρόβλεψή σας για μια κατάσταση που δεν θα είναι ποτέ αυτό που θέλετε, ή ελπίζω ότι είναι. Παράδειγμα: Ένας άνδρας ονειρευόταν να δει το όνομα ενός παλιού φίλου στην οθόνη κλήσης του και να απαντήσει στο τηλέφωνο. Αυτός ο φίλος ήταν κάποιος που πάντα τους έκανε να αισθάνονται συνειδητοποιημένοι. Στην πραγματική ζωή ο ονειροπόλος ήταν έτοιμος να κάνει μια δραματική αλλαγή στον τρόπο ζωής. Το όνομα του φίλου στην οθόνη κλήσης αντανακλούσε την πρόβλεψή του για το πώς η πραγματοποίηση της μεγάλης αλλαγής θα άρχιζε να συνδέει την ανησυχία του για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Ήξεραν τι να περιμένουν από την αλλαγή, πώς ο χρόνος για την αλλαγή ήταν σε ετοιμότητα.

Το όνειρο του να είναι ένα εγκαίνια συμβολίζει τις ελπίδες ή τις προσδοκίες σας για το μέλλον, όπως σας σημαντική αλλαγή μάρτυρας συμβαίνει τη ζωή σας. Νιώθοντας τον Τομ ή το θέμα της ζωής του να αλλάζει προς το καλύτερο. Αρνητικά, η παρακολούθηση ενός εγκαίνια μπορεί να αντικατοπτρίζει την ένταση, το φόβο, ή το φθόνο να πρέπει να παρατηρήσετε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας συμβαίνει. Αίσθημα Ο Τομ ή το θέμα της ζωής του αλλάζει προς το χειρότερο. Το όνειρο για να εγκαινιαστεί ως Πρόεδρος συμβολίζει τα συναισθήματα της σημαντικής δύναμης που δίνεται σε σας μετά από να αγωνιστεί για να το πάρει. Τέλος, το συναίσθημα της δύναμής σας να γίνει σεβαστή και να αναγνωριστεί. Μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας έρχονται στο έτοιμο να χρησιμοποιήσει τη δύναμή σας για να παράγει μια σημαντική αλλαγή. Αίσθημα αύξησης της κατάστασης ή της αναγνώρισης για τα επιτεύγματά σας.

…Η πτώση σε ένα όνειρο σημαίνει απελπισία ή απογοήτευση ή θα μπορούσε να σημαίνει ένα λάθος που δεν μπορεί να καλυφθεί. Η πτώση σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης την αλλαγή συνθηκών από το καλό στο κακό, ή την αποτυχία του γάμου και την αλλαγή του συζύγου. Σημαίνει επίσης την αλλαγή επαγγέλματος, χώρας ή θρησκείας. Η πτώση σε ένα δράμα προβάλλει επίσης τα αντίστροφα αποτελέσματα και παράγει θετικά αποτελέσματα εάν αυτό που πέφτει είναι βοσκότοπος, ή αν πέσει σε μια καλή κοινότητα ή να συμμετάσχει σε συμπόσιο ή παρόμοια αποτελέσματα, τότε μπορεί να έχει θετικό νόημα. Από την άλλη πλευρά, η πτώση στο χέρι μιας κακής συντροφιάς, ή στο κρησφύγετο ενός θηρίου, κ.λπ., σημαίνει κακές συνέπειες ή μπορεί να σημαίνει τσιγκούνη. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να πέφτει κάτω από την οροφή του σπιτιού του, και αν σπάσει ένα χέρι ή ένα πόδι στο όνειρο, τότε αντανακλά μια ψυχολογική δυσφορία, δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, διακοπή μιας φιλίας ή μπορεί να σημαίνει ότι υποφέρει από διώξεις από το τοπικές αρχές….

Το όνειρο για πάνες συμβολίζει κάτι στη ζωή σας που πρέπει να φροντίζεται όλη την ώρα. Ένα πολύ απαιτητικό πρόβλημα ή κάτι που απαιτεί συνεχή ευθύνη. Παρακολούθηση σε ένα πρόβλημα ή να λάβει υπεύθυνα προφυλάξεις για να αποφευχθεί η ντροπή που είναι πιθανό να συμβεί. Η πρόληψη της είναι χειρότερη από ό, τι πρέπει να είναι ένα πρόβλημα. Παιδική συμπεριφορά. Το όνειρο για την αλλαγή μιας πάνας συμβολίζει την προσπάθειά σας να φροντίσει ή να διαχειριστεί ένα πρόβλημα. Ένα άτομο ή περιοχή της ζωής σας που απαιτεί συνεχή προσοχή. Διαχείριση ενός τομέα της ζωής σας που είναι επιρρεπής σε ένα χάος των πραγμάτων που πρέπει να κάνουμε. Κρατήστε κάτι επικίνδυνο ή επικίνδυνο υπό έλεγχο. Εναλλακτικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σας για τον καθαρισμό μετά από άλλη παιδική συμπεριφορά. Το όνειρο μιας βρώμικης πάνας συμβολίζει την επίγνωση ενός προβλήματος στο ξύπνημα της ζωής που χρειάζεται προσοχή. Μια ανάγκη υπεύθυνα ή διακριτικά, είναι ένα πράγμα. Μια ανάγκη να λύσουμε το πρόβλημα κάποιου άλλου. Το όνειρο για μια πάνα που χύνει ή που φεύγει και που κάνει ένα χάος μπορεί να αντιπροσωπεύσει τις ευθύνες που αποτύχατε να είστε αρκετά διακριτικοί. Νιώθοντας ότι εσύ ή κάποιος άλλος δεν ήσασταν αρκετά προσεκτικοί. Αμηχανία που δεν είδες κάτι επικίνδυνο αρκετά κοντά. Το όνειρο για την πάνα συμβολίζει τα συναισθήματα για τον εαυτό σας που απαιτούν να αντιμετωπίζονται αργότερα τακτικά. Αρνητικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα της αδυναμίας να κάνει τίποτα εκτός από τη φροντίδα. Νιώθοντας αβοήθητη που πρέπει να την φροντίζουν, να ντρέπονται ή να είναι παιδιάστικη. Εναλλακτικά, φορώντας μια πάνα μπορεί να αντικατοπτρίζει προβλήματα με τη μητέρα. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να δει ένα μωρό σε μια πάνα, τη λήψη της από τον καρπό σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Στην πραγματική ζωή ξανασκέφτηκε μια διαδικασία γονιμότητας σε μια κλινική. Πάνες του μωρού αντανακλά την επιθυμία του να μεγαλώσει ένα παιδί.

…Το όνειρο για ένα Πεντάγωνο συμβολίζει τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις που αψηφούν όλες τις προσδοκίες. Πολύ δύσκολο ή πολύ διαφορετικό. Σημειώστε ότι μια κατάσταση φαίνεται να ασχολείται με την αλλαγή όλη την ώρα. Κάτι που δεν ξέρεις τι να κάνεις. Μια αλλαγή που δεν βγάζει νόημα. Για να βρείτε τον εαυτό σας πηγαίνει κάτω από ένα Πεντάγωνο σε σχήμα διαδρόμου συμβολίζει ένα μονοπάτι στη ζωή ή μεταβατική περίοδο που δεν καταλαβαίνετε καθόλου. Όχι επειδή κάτι συμβαίνει ή τι πρέπει να κάνεις γι’ αυτό….

Το όνειρο για το θάνατο των μαλλιών σας ή τα μαλλιά που είναι βαμμένα συμβολίζει ήδη μια αλλαγή του τρόπου που σκέφτεστε. Τα χρώματα γίνονται σύμβολα του πώς σκέφτεστε. Για παράδειγμα, αν βάψατε τα μαλλιά σας κόκκινο αίμα θα συμβολίζει τις σκέψεις σας γίνει πολύ αρνητική. Αν βάψατε τα μαλλιά σας ξανθά, αυτό θα αντιπροσώπευε μια αλλαγή που σας κάνει να θέλετε να παρατηρήσετε τον εαυτό σας κάνει κάτι διαφορετικό. Ανατρέξτε στην ενότητα θέματα χρωμάτων για μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά στο χρώμα.

Για να δείτε την άμμο εξηγείται ως το όνειρο με σημαντικό συμβολισμό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει μια αλλαγή στην προοπτική ή μια αλλαγή στη στάση σας. Επίσης, σκεφτείτε τη γνωστή φράση, η άμμος του χρόνου, στην οποία μπορεί να υποδηλώνει ότι σπαταλάτε το χρόνο σας ή αφήνοντας το χρόνο σας περάσει. Για να δείτε υγρή άμμο μπορεί να γίνει κατανοητό ως η εκδήλωση του υποσυνείδητου μυαλού σας, επειδή σας λείπει μια αίσθηση ισορροπίας στη ζωή σας.

το γράμμα E συμβολίζει την άνεση, την ευκολία ή τη χαλάρωση. Είστε άνετα όπου είστε διανοητικά ή συναισθηματικά. Και αντικατοπτρίζει μια στιγμή για τη σκόνη για να εγκατασταθούν, προσαρμόζοντας στην αλλαγή ή το τέλος μιας δυσάρεστης κατάστασης. Μπορεί τώρα να αντιμετωπίζει τις συνέπειες ενός κούνημα ή ασταθή καιρό. Και είναι το 5ο γράμμα του αλφαβήτου και η αριθμολογία 5 συμβολίζει την αλλαγή.

Το όνειρο για την αναδιαμόρφωση ενός σπιτιού συμβολίζει μια αλλαγή, το σύστημα ή τις αξίες πεποιθήσεών του. Εναλλακτικά, αντικατοπτρίζει μια αλλαγή στον τρόπο ζωής ή τη συμπεριφορά σας.

Ώρες στα όνειρα είναι συνήθως σύμβολα για μήνες, ή όπως πολλοί κύκλοι πανσέληνο θα πρέπει να περιμένετε για ένα γεγονός να συμβεί. Κάθε πανσέληνος των μηνών που ορίζεται ως μια ώρα για το ρολόι Zodiac συζητήθηκε στην ενότητα θέματα για την εποχή. Οι 12 φάσεις του Zodiac αντιπροσωπεύουν τις ώρες με τον Κριό ως 12:00 και λίρα ως 6:00. Αν κάποιος σε ένα όνειρο αναφέρει ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα 7:00, τότε απλά αναφέρονται σε ώρες για να δείτε ότι το Zodiac 7:00 αναφέρεται σε μια αλλαγή που θα ζήσετε στη ζωή σας γύρω από την πανσέληνο στο Σκορπιό. Ο χρόνος σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιεί αριθμολογία για να περιγράψει τι συμβαίνει στη ζωή σας τώρα. Αν κάποιος λέει ότι είσαι 6:00 μ.μ. είναι ένα σύμβολο αρνητισμού που παρατηρείτε. Ο χρόνος που αντικατοπτρίζει την παρατηρησιμότητα και τη νύχτα που αντικατοπτρίζει πράγματα που δεν μπορείτε να παρατηρήσει. Ο χρόνος σε ένα όνειρο είναι σχεδόν πάντα αναφέρεται σε μια αλλαγή στη ζωή σας ή τον τρόπο που νομίζετε ότι χρησιμοποιείτε αριθμολογία για να συμβολίσει τι συμβαίνει. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα θέματα για αριθμούς

Το όνειρο για μόνιμη στην άκρη ενός γκρεμού συμβολίζει μια απόφαση που αλλάζει τη ζωή που σκέφτεστε. Έχετε φτάσει στα όριά σας ή δεν μπορείτε να συνεχίσετε με τις ίδιες πεποιθήσεις, συνήθειες ή καταστάσεις. Η δυνατότητα για κάτι νέο να συμβεί. Το όνειρο του άλματος από ένα γκρεμό συμβολίζει την απόφασή σας να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή ή να έχουν την ευκαιρία. Το όνειρο για την πτώση από ένα γκρεμό συμβολίζει αναγκαστική αλλαγή ή την αδυναμία σας να συνεχίσετε να κάνετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να σταθεί σε ένα γκρεμό. Στην πραγματική ζωή, προσπαθούσε να αφήσει τον καταχρηστικό φίλο της.

Το όνειρο για ένα μαγικό τέχνασμα συμβολίζει μια αλλαγή που αισθάνεται θαυμάσια ή φανταστική και δεν απαιτεί μια εξήγηση. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει μια πολύ ισχυρή στιγμιαία αλλαγή στη ζωή σας που έχει αψηφήσει όλες τις προσδοκίες σας. Δεν πιστεύεις ότι κάτι έπιασε. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση ενός μηχανισμού συνήθειας ή αντιμετώπισης που λύνει αμέσως ένα πρόβλημα. Κάτι που εσείς ή κάποιος άλλος κάνει αυτό διορθώνει ένα πρόβλημα χωρίς την ανάγκη για περισσότερη συζήτηση. Κάτι που είπες ή διορθώνεις κάτι σαν μαγεία. Παράδειγμα: Ένας γκέι άντρας ονειρευόταν να δει κάποιον να εκτελεί ένα μαγικό κόλπο με μια αλυσίδα. Στην πραγματική ζωή ήταν παρατηρήσει ότι λέει στους ανθρώπους ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για γκέι τρόπο ζωής του ήταν αμέσως καθιστώντας τους πιο αποδοχή του.

Το όνειρο για την παραίτηση από μια θέση συμβολίζει την επιθυμία σας να παραιτηθεί από την εξουσία ή τις ευθύνες. Μπορεί να αντιμετωπίζετε μια μεγάλη αλλαγή ή μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας. Μπορεί να αισθάνεστε ή να μην μπορείτε να συνεχίσετε στην ίδια διαδρομή.