Το όνειρο για μια δοκιμή εγκυμοσύνης συμβολίζει την ανάγκη σας να επαληθεύσετε ότι η κατάσταση θα συμβεί. Μπορεί να ψάχνετε για σημάδια ή δείκτες των ανθρώπων. Αρνητικά, μπορεί να έχετε ανησυχία για ένα πιθανό πρόβλημα που αναπτύσσεται ή ότι δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα. Εναλλακτικά, μια δοκιμή εγκυμοσύνης μπορεί να απεικονίσει την ανησυχία ζωής σας που ξυπνά για την εγκυμοσύνη και την επιθυμία της ειρήνης του μυαλού. Παράδειγμα: Μια νεαρή γυναίκα ονειρευόταν να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Στην πραγματική ζωή, παρατηρούσε την χαμένη της περίοδο. Η δοκιμή εγκυμοσύνης αντανακλούσε τη χαμένη περίοδο, όντας ένα σημάδι για να ψάξει άλλα σημάδια της εγκυμοσύνης.

Ονειρεύεται ότι παίρνετε ένα τεστ εγκυμοσύνης μπορεί να είναι μια μεταφορά για μια νέα φάση που εισέρχεστε στη ζωή σας (μια νέα δουλειά, σχέση, κλπ.). Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε τεθεί σε δοκιμασία ως προς το αν είστε προετοιμασμένοι ή έτοιμοι για αυτές τις αλλαγές. Εναλλακτικά, αυτό το όνειρο μπορεί να είναι κυριολεκτική στην έννοια και να αντιμετωπίσει τους φόβους σας / ανησυχίες να μείνετε έγκυος.

…Το όνειρο για έναν ξάδελφο συμβολίζει μια ποιότητα από μόνη της, με βάση τα πιο ειλικρινή συναισθήματά σας γι ‘αυτούς. Αναρωτηθείτε ποιες αναμνήσεις ή συναισθήματα ξεχωρίζουν οι περισσότεροι από αυτούς και δείτε πώς αυτή η ποιότητα μπορεί να εφαρμοστεί στη ζωή σας. Το όνειρο κάποιου που είναι ξάδελφός σας που δεν είναι πραγματικά ξάδελφός σας συμβολίζει τις καταστάσεις, τις πραγματικότητες ή τα προβλήματα που είναι δύσκολο να αφήσει να πάει. Αίσθημα ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για κάτι που πρέπει να αναγνωριστεί ή να γίνει δεκτή. Θετικά, ξαδέρφια, με τα οποία πραγματικά δεν σχετίζονται μπορεί να αντικατοπτρίζει την υποχρεωτική όσον αφορά, την αναγνώριση ή την αποδοχή που σας δίνεται. Έχοντας το πόδι στην πόρτα ή μια ελάχιστη απαίτηση που πληρούσε και αυτό του δίνει το δικαίωμα να αξίζει κάτι ή να ακουστεί καθόλου. Παράδειγμα: Ένας άντρας ονειρευόταν να δει τον ξάδερφό του. Η ποιότητα που ξεχώριζε περισσότερο για αυτόν τον ξάδελφο ήταν το θάρρος του να αντιμετωπίσει προβλήματα. Στην πραγματική ζωή έχτισε τελικά το θάρρος να φωνάξει σε ένα άπληστο μέλος της οικογένειας που δεν επέστρεψε μια χάρη όταν το χρειαζόταν περισσότερο. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν να κάνει τεστ εγκυμοσύνης με τον ξάδελφό της. Στην πραγματική ζωή, φοβόταν να κριθεί για ένα τεστ εγκυμοσύνης. Ο ξάδερφός της ήταν κάποιος που ένιωθε ότι ήταν επικριτικός….

Βλέποντας τον εαυτό σας στο όνειρο συμβολίζει την επίγνωση των δικών σας ενεργειών ή συμπεριφορών. Σκεφτείτε τι κάνετε, πόσο χρονών είστε, ή πόσο χρονών είστε για την πρόσθετη έννοια. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει τον εαυτό του ως έφηβος. Στην πραγματική ζωή, έπρεπε να κάνει ένα τεστ που ένιωθε άχρηστο. Παραπονέθηκε για το τεστ πάρα πολύ στους δασκάλους του. Βλέποντας τον εαυτό του ως έφηβος στο ανακλώμενο όνειρο που γνωρίζει τον εαυτό του να ενδιαφέρεται περισσότερο για την αίσθηση καλό ή παίζει με πράγματα που ήταν πιο ενδιαφέρουσα.

Το όνειρο για ένα τεστ πολυγράφου συμβολίζει την κοινωνική επαλήθευση των προθέσεων. Πρέπει να δείξεις σε κάποιον με τις πράξεις σου ότι είσαι ειλικρινής χωρίς να υπάρχει αμφιβολία. Μια αντανάκλαση της απώλειας της εμπιστοσύνης ή της πίστης. Εναλλακτικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει την ανάγκη να αποδείξει ότι εσείς ή κάποιος άλλος δεν ενδιαφέρεται για κάτι. Ειλικρίνεια, φόβος, ή ζήλια, να τεθεί σε δοκιμασία. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να πρέπει να κάνει ένα τεστ πολυγράφου. Στην πραγματική ζωή η κοπέλα του τον ανάγκασε να ντροπιάσει μια άλλη γυναίκα για να του αποδείξει ότι δεν του άρεσε η άλλη γυναίκα.

Το να ονειρεύεσαι ότι είσαι έγκυος συμβολίζει μια πτυχή του εαυτού σου ή κάποια πτυχή της προσωπικής σου ζωής που μεγαλώνει και αναπτύσσεται. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι να μιλήσετε ή να δράσετε σε αυτό. Αυτό μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τη γέννηση μιας νέας ιδέας, κατεύθυνσης, έργου ή στόχου. Ονειρεύεται ότι είστε έγκυος με το ετοιμοθάνατο μωρό μέσα σας προτείνει ότι ένα έργο που είχατε βάλει πολλή προσπάθεια σε καταρρέει και σιγά-σιγά επιδεινώνεται. Τίποτα δεν λειτουργεί όπως το θέλεις. Εάν είστε πραγματικά έγκυος και έχοντας αυτό το όνειρο, κατόπιν αντιπροσωπεύει τις ανησυχίες σας για την εγκυμοσύνη. Οι γυναίκες στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους τείνουν να ονειρεύονται μικρά πλάσματα, διάχυτα ζώα, λουλούδια, φρούτα και νερό. Στο δεύτερο τρίμηνο, τα όνειρα θα αντανακλούν τις ανησυχίες σας για να είναι μια καλή μητέρα και τις ανησυχίες σχετικά με πιθανές επιπλοκές με τον τοκετό. Τα όνειρα της γέννησης ενός μη-ανθρώπινου μωρού είναι επίσης κοινά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της εγκυμοσύνης. Τέλος, στο τρίτο τρίμηνο, τα όνειρα αποτελούνται από τη μητέρα της. Καθώς το σώμα σας αλλάζει και μεγαλώνει, τα όνειρα των φαλαινών, των ελεφάντων και των δεινοσαύρων και άλλων μεγαλύτερων ζώων μπορεί επίσης να αρχίσουν να εμφανίζονται σε αυτό το στάδιο. Αν θέλετε να καταλάβετε καλύτερα το όνειρό σας, παρακαλούμε διαβάστε για τη γέννηση ή την κοιλιά.

Το όνειρο για μια ηλικιωμένη γυναίκα που βλέπει συμβολίζει μια κατάσταση ή ένα πρόβλημα που εκπλήσσεστε πόσο αρνητικό είναι. Αίσθηση της διαίσθησης ή επιλογές σας φαίνεται πάντα να σας κρατήσει σε μια αρνητική κατάσταση. Δεν έχεις ιδέα πόσο αρνητικό είναι το πρόβλημα. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να του επιτεθούν στον παλιό του ύπνο. Στην πραγματική ζωή ήταν απελπισμένος να ξεφύγει από το πορνό, αλλά δεν μπορούσε να βρει έναν λογικό τρόπο να βγάλει τα προς το ζην κάνοντάς το επειδή ήταν στη βιομηχανία πορνό για τόσο πολύ καιρό. Η παλιά μάγισσα αντανακλούσε το πώς ένιωθε διαισθητικά παγιδευμένος από τις προηγούμενες επιλογές του.

το γράμμα Z σε ένα όνειρο συμβολίζει την πλήρη ισορροπία του αρνητικισμού ή δεν αρέσει να σκέφτονται κάτι αρνητικό. Μια αρνητική κατάσταση έχει τελειώσει εντελώς ή τις πεποιθήσεις τους σχετικά με το τι συνιστά αρνητισμό έχει αλλάξει εντελώς. Ο συμβολισμός βασίζεται στο σχήμα του γράμματος είναι δύο παράλληλες γραμμές που φαίνεται ισοπέδωση δεξιά κλίση γραμμή. Η δεξιά γραμμή κλίσης απεικονίζει αρνητικές επιλογές ή αρνητική κατεύθυνση. Το γράμμα Z, που είναι το 26ο γράμμα του αλφαβήτου υποστηρίζει αυτόν τον συμβολισμό επειδή 26 στην αριθμολογία συμβολίζει τη σύγκρουση (2) με τον αρνητικισμό (6). Αυτό σημαίνει ότι είσαι τόσο θετικός που δεν αντέχεις να σκέφτεσαι κάτι αρνητικό.

Για να ονειρευτούν τα ζιζάνια συμβολίζει τις καταστάσεις που αισθάνονται αρνητικές ή ενοχλητικές που πρέπει να τους κρατήσουν παρατηρώντας. Καταστάσεις που δεν αισθάνεστε έχουν καμία σημασία ή να εξαργυρώσετε αξία σε όλα. Κάτι που δεν θέλεις να ανακατευτείς, ή που πιστεύεις ότι είναι πολύ αρνητικό για να ανησυχείς. Τα ζιζάνια μπορούν επίσης να είναι η αντιπροσώπευση μιας αυξανόμενης ανάπτυξης στη ζωή σας που είναι συνολικά δυσάρεστη ή αδιάφορη. Το όνειρο για το τράβηγμα των ζιζάνια συμβολίζει τις αρνητικές καταστάσεις ή τις ενοχλήσεις που κάνετε τελικά κάτι για. Δεν σου αρέσει να παρατηρείς πόσο αρνητικό είναι κάτι και τελικά προσπαθείς να το αντιμετωπίσεις. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να κρυφτεί σε ένα κομμάτι των ζιζάνια. Ξυπνώντας τη ζωή που προσπαθούσε να αποφύγει να πάει στο δικαστήριο με την κυβέρνηση, προσποιούμενος ότι είναι επίσης χρεοκοπημένος για να τους ενδιαφέρει να τον κυνηγήσουν.

Το όνειρο των σκουληκιών συμβολίζει τα συναισθήματα της κακουχίας, της δυσφορίας, της λύπης, της ναυτίας ή της αίσθησης ότι κάτι χάνεται για πάντα. Μπορεί να νιώθεις άβολα με μια κατάσταση ή κάτι που έχεις κάνει. Μπορεί επίσης να έχετε μετανιώσει για κάτι που χάσατε ή ένα σφάλμα που δεν μπορεί να διορθωθεί. Παράδειγμα: Μια νεαρή γυναίκα ονειρευόταν σκουλήκια αφού γνώρισε τον πατέρα της να την εγκαταλείψει στην πραγματική ζωή μετά από ένα τεστ πατρότητας επέστρεψε θετικό. Οι προνύμφες αντανακλούσαν την ανησυχία της με τις γνώσεις του πατέρα της για εκείνη και τη λύπη της για τη διεξαγωγή της δοκιμής. Παράδειγμα 2: Μια νεαρή γυναίκα ονειρεύτηκε σκουλήκια σέρνεται πάνω της. Στην πραγματική ζωή, είχε τεράστια δυσκολία να συγχωρήσει τον εαυτό της για να βλάψει τον πρώην φίλο της. Οι προνύμφες αντανακλούσαν τη μεγάλη δυσφορία που του έδωσε την ιδέα να τον πληγώσει.

…(Μητέρα της ανθρωπότητας, μπορεί να είναι η ειρήνη του Θεού μαζί της.) Σε ένα όνειρο, η Εύα αντιπροσωπεύει την ευημερία, τις ευλογίες, μια καλή συγκομιδή, μια καλή απόδοση, τους απογόνους, τα κέρδη από μια επιχείρηση στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, της γεωργίας, της σιδηροβιομηχανίας ή παρόμοιων βιομηχανιών. Το να βλέπεις τον Αδάμ και την Εύα σε ένα όνειρο σημαίνει να υποβιβαστείς από έναν σταθμό και ένα μέρος τιμής σε μια κατώτερη τάξη για να αναστηθεί μετά από μετάνοια από την αμαρτία κάποιου. Το να βλέπεις την Εύα σε ένα όνειρο υποδηλώνει επίσης παγίδες, αμαρτίες, υποκείμενο σε ζήλια και κακόβουλη απάτη ή προβλήματα με τους γείτονες. Το να βλέπεις τον Αδάμ και την Εύα σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης δυσκολίες που προκαλούνται από τη γυναίκα ή τα παιδιά κάποιου, τη συγκατάθεση για σεξουαλική επαφή, μετάνοια ή μετάνοια για το παρελθόν. Εάν μια γυναίκα βλέπει την Εύα στο όνειρό της, αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργήσει δυσκολίες για τον άντρα της λόγω της σχέσης της με κάποιον που δεν είναι κατάλληλος για τη φιλία της. Σημαίνει επίσης ότι μια μεγάλη δυσχέρεια θα την αντιμετωπίσει, αφού η Εύα ήταν η πρώτη που βίωσε την γυναικεία εμμηνορροϊκή περίοδο και τον πόνο του τοκετού. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι υποφέρετε από το βάρος της εγκυμοσύνης, του τοκετού και του πόνου του τοκετού. Το να βλέπεις την Εύα σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει γέννηση τόσο σε δίκαια όσο και σε κακά παιδιά. Εάν η γυναίκα στο όνειρο χωρίζεται από τον σύζυγό της, αυτό μπορεί να σημαίνει την επιστροφή στη συζυγική ζωή της ή την απόκτηση νόμιμου εισοδήματος για τις δικές της ανάγκες. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι κάποιος από τους απογόνους της μπορεί να διαπράξει φόνο ή να πεθάνει ως μάρτυρας. Εάν ένας άντρας βλέπει την Εύα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εξαπατηθεί από μια γυναίκα ή ότι ακούει αποκλειστικά τη συμβουλή της γυναίκας του, ή εάν ακολουθεί τη συμβουλή μιας γυναίκας, αυτό σημαίνει ότι θα κάνει λάθος και θα χάσει την ηγεσία του. Αν κάποιος βλέπει την Εύα με την όμορφη του εμφάνιση σε ένα όνειρο, τότε αντιπροσωπεύει τη μητέρα του, γιατί η Εύα είναι η μητέρα της ανθρωπότητας. Αν λοιπόν βρισκόταν κάτω από τα βάσανα των αντιξοών, αυτό σημαίνει ότι θα σωθεί….

Το σύμβολο των ονείρων ενός ποτηριού κρασιού που δηλώνει ευχαρίστηση και ικανοποίηση στη ζωή ενός ατόμου. Από την άλλη πλευρά, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι μιας εγκυμοσύνης. Ένα σπασμένο ποτήρι κρασιού έχει μια πολύ αρνητική και δυσάρεστη έννοια, δείχνει την άμβλωση.

Το όνειρο για τα θηλυκά στήθη συμβολίζει παθητική ή υποτιθέμενη ενέργεια. Εσείς ή κάποια πτυχή της ισχυρής προσωπικότητάς σας αβίαστα. Δύναμη του κάτι στη ζωή σας που είναι αδιαμφισβήτητη. Το μέγεθος του μαστού είναι ενδεικτικό του πόσο ισχυρός είστε ή κάποια πτυχή της προσωπικότητάς σας. Μεγάλα σεξουαλικά επιθυμητά γυναικεία στήθη συμβολίζει πόσο ισχυρό ή επιρροή που θέλετε να έχετε ή να ζήσετε κάτι που μόλις τελείωσε. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της δυσκολίας της αντίστασης στο πράγμα που πραγματικά σας αρέσει ή ισχυρή σεξουαλική επιθυμία. Το όνειρο για να εκφοβίζονται ή ντροπαλός με την παρουσία των μεγάλων γυναικείων στήθη συμβολίζει την ανασφάλεια. Ένα θετικό ή επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας ή να σας κάνει ανασφαλείς. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε ανεπαρκώς προετοιμασμένοι ή να μην έχετε έναν απαραίτητο πόρο. Παραμορφωμένα ή άσχημα στήθη αντανακλούν τη δύναμη του κάτι που λαμβάνει χώρα ότι δεν αισθάνομαι καλά. Πόσο δυνατός είσαι από μια δυσάρεστη πτυχή της ζωής σου. Ένα επίπεδο στήθος συμβολίζει την ανικανότητα. Ένας τομέας της ζωής σου που είναι αναποτελεσματικός ή ανίσχυρος. Για να πάρετε ουλές ή τατουάζ ενός στήθους συμβολίζει δύσκολα γεγονότα ή μαθήματα ζωής που είναι δύσκολο να ξεχάσουμε. Κάτι δυσάρεστο που είδε να κερδίζει δύναμη. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να δει λουλούδια να μεγαλώνουν στήθη και όλοι σχολιάζοντας το πώς ήταν. Στη ζωή αφύπνισης, έμεινε έγκυος και αισθανόταν τη δύναμη της εγκυμοσύνης της πέρα από άλλους που την σεβόντουσαν για το. Τα λουλούδια που βγαίνουν από το στήθος της αντανακλούσε τον έπαινο που αισθάνθηκε από τους άλλους για να πάρει έγκυος. Τα στήθη σε αυτή την περίπτωση αντικατοπτρίζουν την αίσθηση της δύναμης να είναι η μητέρα της.

…(Παιδική τεκνοποίηση | Φύτευση) Σε ένα όνειρο, μια εγκυμοσύνη δείχνει την επιτυχία, την επιμέλεια και την επιμέλεια της γυναίκας στην επίτευξη των στόχων της. Σε ένα όνειρο, η εγκυμοσύνη σημαίνει επίσης την αναγνώριση, τον σεβασμό και την ευημερία. Εάν ένας άντρας βλέπει τον εαυτό του έγκυο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι υποφέρει από βαρύτητα στη ζωή του ή μπορεί να αντιπροσωπεύει τον φόβο κάποιου να εκθέσει τα προβλήματά του στο κοινό. Σε γενικές γραμμές, η εγκυμοσύνη σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει σημαντικά κέρδη. Εάν μια γυναίκα βλέπει τον εαυτό της έγκυο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει δυσκολίες και αντιξοότητες εκτός από κάποια ανησυχητικά μυστικά που ίσως κρύβει. Ωστόσο, για έναν έμπειρο άντρα, η εγκυμοσύνη σε ένα όνειρο μπορεί να αντιπροσωπεύει αύξηση των γνώσεών του, ενώ για έναν τεχνίτη, σημαίνει την επίτευξη ασυναγώνιστης αριστείας στο εμπόριο του. Η εγκυμοσύνη σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης το να είσαι τρελά ερωτευμένος, ή να έχεις παθιασμένη προσκόλληση σε κάποιον, ή να φυτεύεις σπόρους σε λάθος μέρος, ή να είσαι αμφιφυλόφιλος ή να αποκλίνεις, ή να πάσχεις από σταγόνα, ή ίσως θα μπορούσε να σημαίνει ότι ένας κλέφτης θα εισέλθει στο σπίτι του να κλέψει κάτι, ή να κρύψει ένα κούτσουρο αντικείμενο, ή ότι μπορεί να κλέψει κάτι και να το κρύψει από τον πραγματικό του ιδιοκτήτη, ή ότι μπορεί να αρρωστήσει από την κατανάλωση χαλασμένων τροφίμων, ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι μπορεί να θάψει ένα αγαπημένο άτομο, ή ότι επηρεάζεται και είναι ψεύτης, ή μπορεί να κρύψει τις πραγματικές του πεποιθήσεις και να δείξει καλύτερη θέση στο κοινό, ή μπορεί να αντιπροσωπεύει ατύχημα ή φωτιά. Όσον αφορά μια γυναίκα, η εγκυμοσύνη της σε ένα όνειρο σημαίνει ότι χάνει την παρθενιά της πριν από το γάμο ή ότι θα παντρευτεί ένα ακατάλληλο άτομο. Εάν μια άγονη γυναίκα βλέπει τον εαυτό της έγκυο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει κακή συγκομιδή για εκείνο το έτος ή θα μπορούσε να σημαίνει ληστεία στη γειτονιά της. Εάν μια άγαμη γυναίκα ή μια νεαρή παρθένα βλέπει τον εαυτό της έγκυο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα βρει έναν συμβατό σύζυγο. Η εγκυμοσύνη σε ένα όνειρο έχει πολλές σημασίες. Σε ένα όνειρο, η εγκυμοσύνη της γυναίκας σημαίνει πλούτο και η εγκυμοσύνη του άνδρα σημαίνει πόνο και θλίψη. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, η εγκυμοσύνη σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει ευημερία και υλική επιτυχία. Η έκταση του πλούτου μετράται από τον αριθμό των μηνών μιας τέτοιας εγκυμοσύνης και το μέγεθος της ανάπτυξης ενός ονείρου. Αυτό ισχύει αν είναι άνδρας ή γυναίκα στο όνειρο. Εάν ένα νεαρό αγόρι που είναι κάτω από την εφηβεία βλέπει τον εαυτό του έγκυο σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύει τον πατέρα του και αν ένα νεαρό κορίτσι που είναι κάτω από την ηλικία της εμμήνου ρύσεως βλέπει τον εαυτό της έγκυο, τότε αντιπροσωπεύει τη μητέρα της. Εάν ένας άντρας δει τη γυναίκα του έγκυο σε ένα όνειρο, αυτό αντικατοπτρίζει την επιθυμία του για υλική επιτυχία. Εάν κάποιος δει την έγκυο σύζυγό του να παραδίδει ένα μωρό αγόρι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει ένα κορίτσι και το αντίθετο ίσως ισχύει, εκτός εάν είναι κοινό για το άτομο στο όνειρο να βιώσει σε εγρήγορση αυτό που βλέπει στο δικό του όνειρο. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να παραδίδει ένα μωρό από το στόμα του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει το θάνατό του, ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσει ευχάριστα και ευχάριστα λόγια σε μια συνομιλία με κάποιον που προσέχει να μην προσβάλει. Αν ένας άντρας γεννήσει ένα αγόρι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα φέρει ένα βαρύ φορτίο και μετά θα ξεφύγει από αυτό, ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα νικήσει τον εχθρό του, ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι μπορεί να ξεφύγει από μια προδοτική γυναίκα . Εάν μια έγκυος γυναίκα βλέπει τον εαυτό της να παραδίδει ένα παιδί σε ένα όνειρο αν και δεν είχε σεξουαλική επαφή με τον άντρα της, αυτό σημαίνει ότι θα ανακαλύψει έναν κρυφό θησαυρό. Ένα έγκυο ζώο σε ένα όνειρο σημαίνει οφέλη ή κέρδη. (Δείτε επίσης Μεταφορά κάποιου | Παράδοση μωρού | Μετασχηματισμός)…

…Όταν ονειρεύεσαι ένα μωρό, αντιπροσωπεύει την αγνότητα, την αγνότητα και την ειλικρίνεια. Τα μωρά αντιπροσωπεύουν συνήθως τη ζεστασιά και τις καλές προθέσεις που μπορείτε να έχετε. Αν ονειρευόσουν να κάνεις παιδί, αλλά το ξέχασα σαν γεγονός που συμβολίζει το φόβο σου να αναγνωριστείς ως εύθραυστο άτομο. Δεν θέλεις οι άλλοι να ξέρουν ότι δεν είσαι δυνατός άνθρωπος, γιατί δεν είναι κάτι για το οποίο είσαι περήφανος. Αν δείτε τον εαυτό σας στο δρόμο για να έχουν ένα μωρό σημαίνει ότι θέλετε κάποιος θα φροντίσει για σας, ενώ είναι δυνατόν, σας αρέσει να εξαρτώνται από κάποιον. Δεν θέλεις να αναλάβεις την ευθύνη για κανέναν, ούτε για σένα, ούτε για τους άλλους. Εάν στην πραγματικότητα περιμένετε ήδη το μωρό, κατόπιν αυτό το όνειρο δείχνει τους φόβους και τις ανησυχίες σας για να πάτε στην εργασία. Εάν ονειρεύεστε ένα μωρό που κλαίει, δείχνει ότι ψάχνετε για την προσοχή και την κατανόηση και την υποστήριξη των άλλων. Κάτι λείπει στη ζωή σου και δεν αισθάνεσαι γεμάτος σαν άνθρωπος. Αν δείτε το μωρό που πεινάει δείχνει ότι σας λείπει από την ανάληψη της ευθύνης για τον εαυτό σας. Εάν ονειρεύεστε πολύ εξαιρετικά μικρό μωρό, αντιπροσωπεύει τη σύλληψη και το φόβο σας για τους άλλους ξέρουν τι είναι πραγματικά. Αν ονειρεύεστε ένα μωρό που είναι νεκρός, δείχνει ότι μέρος σας δεν θα είναι ποτέ το ίδιο όπως ήταν πριν. Εάν ονειρεύεστε να βάλετε το μωρό μέσα και έξω από το νερό παρουσιάζει την αντιστροφή, την οποία θα εισάγετε. Αυτό σημαίνει ότι χάνεις στιγμές που δεν είχες ανησυχίες, ήταν εύκολο άτομο. Εναλλακτικά αυτό το όνειρο αντιπροσωπεύει πόσο σημαντικό είναι το νερό για ένα μωρό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, γι ‘αυτό πολλές γυναίκες επιλέγουν να πάνε στην εργασία, ειδικά σε ένα μπάνιο ή οποιαδήποτε άλλη μορφή που περιλαμβάνει το νερό. Λάβετε υπόψη, ότι ίσως υποσυνείδητο σας δίνοντάς σας ένα κομμάτι των συμβουλών για να επιλέξετε να έχουν ένα μωρό στο νερό….

Το όνειρο ενός μαργαριταριού συμβολίζει την αίσθηση ότι μια ιδέα ή μια κατάσταση είναι τέλεια. Πιστεύοντας ότι κάτι είναι απολύτως υπέροχο ή δεν έχει τίποτα λάθος με αυτό σε όλα. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση του θαυμασμού για το πόσο τέλειο ή υπέροχο είναι κάτι. Στην πραγματική ζωή, η εγκυμοσύνη είχε αρχίσει να εισέλθει στα τελικά στάδια και η ιδέα της εγκυμοσύνης είναι όμορφη χάθηκε σε αυτήν. Η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια μεταφοράς του μωρού άρχισαν να παίρνουν τη θέση τους. Παράδειγμα 2: Ένας άντρας ονειρευόταν να ξύσει ένα μαργαριτάρι. Στην πραγματική ζωή, νόμιζε ότι είχε μια τέλεια ιδέα και ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι έκανε ένα λάθος ότι έκανε ένα λάθος.

Όταν ονειρεύεσαι να είσαι στείρος, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει την έλλειψη φαντασίας στην προσωπικότητά σου. Ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να δείξει τις πραγματικές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Όταν ονειρεύεστε την κολοκύθα, ένα τέτοιο όνειρο δείχνει τις θηλυκές πτυχές του εαυτού σας, τη ζωή και τη δύναμη. Η κολοκύθα είναι επίσης το σύμβολο της εγκυμοσύνης.

…(Αγάπη) Σε ένα όνειρο, το μέλι αντιπροσωπεύει νόμιμα χρήματα, αγάπη, ευημερία ή πλούτο που συσσωρεύεται από μια επιχειρηματική συνεργασία ή από μια επιτυχημένη επιχείρηση. Όσο για ένα ευσεβές άτομο, το μέλι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει την απόλαυση της θρησκευτικής του ζωής και των καλών πράξεων, ενώ για τους βωμολοχείς και τους κοσμικούς ανθρώπους, αυτό σημαίνει λίγα κέρδη που αποκτώνται μέσω του κόπο και των δυσκολιών. Εάν κάποιος βλέπει τους ουρανούς να βρέχει το μέλι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει επιβεβαίωση της κοινωνικής τάξης, προαγωγή σωστών ηθικών προτύπων, ευκολία, θρησκευτική επιμέλεια, ευλογίες και πληρότητα. Το μέλι σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν σύζυγο και μια σύζυγο, ή την ιδιωτική τους στιγμή, να ξεκουραστεί ή να κάνει μια συζυγική σχέση. Ωστόσο, το μέλι σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ταλαιπωρία, ταλαιπωρία, κακή ιδιοσυγκρασία, ζήλια ή ανησυχία για την αρωματοποίηση των ανθρώπων, γιατί το μέλι προσελκύει επίσης μύγες και σφήκες. Το καθαρό μέλι σε ένα όνειρο σημαίνει ανακούφιση μετά από μια κατάθλιψη ή ανάρρωση από νευρική βλάβη ή γέννηση ενός παιδιού μετά την ολοκλήρωση μιας πλήρους εγκυμοσύνης ή θα μπορούσε να σημαίνει παντρεμένο με μια γυναίκα αφού είχε παρατηρήσει την Iddah της είτε του θανάτου ο σύζυγός της ή το διαζύγιό της (Βλ. Iddah), ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει καθαρά χρήματα, ή κέρδη που καθαρίζονται μέσω της καταβολής των οφειλόμενων ελεημοσύνη και φιλανθρωπικών οργανώσεων, ή θα μπορούσε να σημαίνει γνώσεις που είναι απαλλαγμένες από καινοτομίες, αμφιβολίες ή υποψίες ή μια τελική καθοδήγηση μετά την οποία δεν υπάρχει αδιαφορία. Το καθαρό μέλι σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης σκληρά κερδισμένα χρήματα, ένα φάρμακο ή την αγκαλιά και τα φιλιά των εραστών. Το να γλείψεις το μέλι σε ένα όνειρο σημαίνει να παντρευτείς. Η κατανάλωση ψωμιού και βουτύρου με μέλι σε ένα όνειρο σημαίνει να ζεις μια πλούσια ζωή. (Δείτε επίσης Lick | Love)…

Ονειρεύεται ότι έχετε μια άμβλωση υποδηλώνει ότι κάποια ιδέα ή σχέδιο δεν ακολούθησε ή αν ήταν λάθος. Το όνειρο μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως προειδοποίηση κατά της συνεχούς πορείας δράσης σας. Πρέπει να αλλάξετε την πορεία σας ή μπορεί να διακινδυνεύσετε να χάσετε κάτι νόημα και αξία για εσάς. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να υποδεικνύει ότι έχετε αδικηθεί με κάποιο τρόπο. Για τις έγκυες γυναίκες, τα όνειρα των αμβλώσεων είναι κοινά στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

Το όνειρο για έναν ταχυδρομικό κώδικα συμβολίζει μια ετικέτα ή έναν προσδιορισμό που έχετε ενός προσώπου ή μιας κατάστασης. Ψυχολογική ομαδοποίηση ή οργάνωση. Ένα πράγμα είναι ένα μέρος του όλα αυτά ή όλα αυτά Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση του πόσο καλό ή κακό κάτι. Παράδειγμα: Ένα άτομο κάποτε ονειρευόταν να πάρει μια εργασία ταξινόμησης μετά από ταχυδρομικό κώδικα. Στην πραγματική ζωή ερμήνευαν τα όνειρα στον ελεύθερο χρόνο τους. Η ταξινόμηση ταχυδρομείου από τον ταχυδρομικό κώδικα αντανακλούσε την προσπάθειά τους να πουν σε κάθε άτομο εάν το όνειρό τους ήταν θετικό ή αρνητικό. Ανατρέξτε στην ενότητα θέματα για αριθμούς για μια πιο σε βάθος ματιά στο συμβολισμό αριθμό των ονείρων.

Το όνειρο για έναν κλόουν συμβολίζει μια πτυχή της προσωπικότητάς του που άλλοι άνθρωποι γελάνε. Σε ένα θετικό πλαίσιο μπορεί να αντικατοπτρίζει πρακτικό παιχνίδι. Σε ένα αρνητικό πλαίσιο συμβολίζει τα προβλήματα στη ζωή σας που σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Το κακό όνειρο ενός κλόουν συμβολίζει το φόβο της ντροπής, ή ότι οι άνθρωποι θα γελάσουν μαζί σου. Το όνειρο για το βιασμό από έναν κλόουν συμβολίζει το αίσθημα της αδυναμίας σας να σταματήσει να αισθάνεται ντροπή. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει κλόουν με κεφάλια πιθήκων. Στην πραγματική ζωή ντρεπόταν να κάνει επίδειξη σε άλλους ανθρώπους που παίρνουν επικίνδυνες ποσότητες ναρκωτικών.

Το όνειρο για την Πολωνία συμβολίζει μια νοοτροπία που είναι αρνητική για να παρατηρήσει τίποτα αρνητικό. Άσπλαχνος για να πει είστε λάθος ή ότι κάτι δεν πάει καλά με σας. Αγενής στάση ή κακία να είναι ένοχος ή να επικριθεί. Θυμός που σου επιτέθηκαν ή σε φώναξαν. Συγκρουσιακή συμπεριφορά, αν κάποιος δεν σε συμπαθεί ή δεν σε σέβεται. Θετικά, είναι στην Πολωνία μπορεί να αντικατοπτρίζει λέγοντας σπασμούς ή εκφοβισμούς για να πάει f * ck οι ίδιοι.

Το όνειρο με κάποιον που κρυφά έχουν μια συντριβή για την πραγματική στο ξύπνημα της ζωής συμβολίζει τα συναισθήματα ότι το πρόσωπο αυτό ή ένα επιθυμητό στόχο μπορεί να είναι πάρα πολύ καλό για σας. Ζήλια ότι δεν είστε μέχρι αυτό, να είναι αρκετά ελκυστική ή να αρχίσουν να αισθάνονται κάτι σε όλα. Αφιερώστε πολύ χρόνο κοιτάζοντας τι θέλετε και όχι αρκετά για να πάρει αυτό που θέλετε. Το όνειρο της ύπαρξης μιας συντριβής σε κάποιο που δεν συμπαθείτε ή το μίσος μπορεί να απεικονίσει τα συναισθήματα της ανέφικτης επιθυμίας να απαλλαγούμε από κάτι δυσάρεστο για τα καλά. Νιώθοντας ότι δεν είσαι αρκετά καλός για να εξαλείψεις κάτι που δεν σου αρέσει στη ζωή σου για πάντα. Νιώθοντας ζηλιάρης που δεν θα χρειαστεί ποτέ να είσαι κακός για κάποιον, να επιστρέψεις σε κάποιον, ή να ντροπιάσεις κάποιον. Το όνειρο για το πάθος σας που απορρίπτουν ή έμεινε μέχρι μπορεί να αντικατοπτρίζει τις ανησυχίες για την κατοχή αληθινά συναισθήματά σας αποκάλυψε σε αυτούς. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει μια υπερβολική ανησυχία με όλα τα σήματα που παίρνετε από το πάθος σας σημαίνει ότι δεν σας αρέσει. Εναλλακτικά, να απορριφθεί ή να σταθεί για το πάθος σας μπορεί να αντιπροσωπεύει απογοητεύσεις με καταστάσεις που είχατε καλές προσδοκίες για. Το όνειρο της ύπαρξης μια συντριβή σε μια διασημότητα, ή κάποιος που δεν ξέρετε πολύ καλά συμβολίζει την επιθυμία για μια κατάσταση ζωής ξυπνά να συμβεί με βάση τις ιδιότητες που ξεχωρίζουν περισσότερο για αυτό το πρόσωπο. Αναρωτηθείτε ποιες αναμνήσεις ή συναισθήματα είναι ισχυρότερα όταν σκέφτεστε για το πρόσωπο και προσπαθήστε να δείτε εάν οποιοσδήποτε από τους τρέχοντες στόχους σας σας δίνει εκείνα τα ίδια συναισθήματα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν είστε αρκετά καλοί για κάτι. Το όνειρο της συντριβής σε έναν ξένο συμβολίζει τα συναισθήματα για τις νέες ή απροσδόκητες δυνατότητες που είναι από την προσιτότητα. Για να ονειρευτείτε ότι κάποιος ελκυστικός έχει μια συντριβή σε σας μπορεί να αντιπροσωπεύσει τα συναισθήματα της αξιοπρέπειας και να αυξήσει την αυτοεκτίμησή σας. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση απροσδόκητων καλών ειδήσεων σχετικά με νέες δυνατότητες ή ευκαιρίες. Το να ονειρεύεσαι ότι κάποιος που δεν ενδιαφέρεται για σένα έχει αδυναμία σε σένα να μπορεί να σας πει καλά νέα ή νέες ευκαιρίες που δεν σε εντυπωσιάζουν. Το όνειρο για ένα παλιό πάθος μπορεί να αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα που συνδέονται με την επιθυμία. Σε ένα θετικό πλαίσιο μπορεί να αντιμετωπίζετε καλή τύχη, νέες ευκαιρίες ή μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Σε ένα αρνητικό πλαίσιο, μπορεί να αντιμετωπίζετε καταστάσεις όπου είστε πολύ ντροπαλός ή φοβισμένος να πάει μετά από τους στόχους σας. Δεχτείτε έναν κατώτερο ή μόνιμο ρόλο επειδή δεν θα μιλήσετε πιο δυνατά. Εναλλακτικά, ένα παλιό πάθος μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα με βάση τα πιο ειλικρινή συναισθήματα ή αναμνήσεις σας από αυτά. Αναρωτηθείτε ποιες αναμνήσεις ή συναισθήματα ξεχωρίζουν περισσότερο για αυτό το άτομο και προσπαθήστε να δείτε αν αντιμετωπίζετε μια κατάσταση που αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα ή τις αναμνήσεις.

Το όνειρο με κερί συμβολίζει την θλίψη και την αμηχανία σας ότι κάτι αρνητικό έχει ακούσει για σας είναι αλήθεια. Αίσθημα κακό συνειδητοποιούν ότι θα πρέπει να διορθώσετε κάτι δυσάρεστο για τον εαυτό σας. Λέγοντας στον εαυτό του Δεν πιστεύω ότι είναι δικό μου πρόβλημα. Θετικά, το κερί μπορεί να αντικατοπτρίζει τη γοητεία σας ή την ανακάλυψη ότι υπάρχει ένας σημαντικός τρόπος για να βελτιώσετε τον εαυτό σας, διότι σε naivity ή άγνοια δεν ξέρατε τι κάνατε.

Το όνειρο για έναν δαίμονα συμβολίζει μια πτυχή της προσωπικότητάς του που είναι αισθητά ανταγωνιστική σε κάτι θετικό. Αντικατοπτρίζει προβληματικούς ανθρώπους, καταστάσεις ή τις δικές τους κακές συνήθειες που υποκινούνται πλήρως από τον αρνητισμό. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση των ανθρώπων ή καταστάσεων που φαίνεται να εργάζονται ενεργά εναντίον σας, ή τη δική σκιά εαυτό σας που προτιμά αρνητικές επιλογές. Ελαττώματα καταστροφής που δεν μπορείς να αντισταθείς. Ένας δαίμονας μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση των ανθρώπων ή καταστάσεων που ποτέ δεν σας επιτρέπουν να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από ένα πρόβλημα. Επίσης ζήλια ή πικρία που φαίνεται προσωπική. Άγνοια, θλίψη ή κακό. Νιώθω σαν κάποιος να σε κυνηγάει. Εναλλακτικά, ένας δαίμονας μπορεί να αντικατοπτρίζει τη δική του ζήλια, πικρία, ή θυμό, αν βασανίζει ή εκδικείται κάποιον. Το όνειρο της κατοχής από δαίμονες μπορεί να αντικατοπτρίζει μια ισχυρή αίσθηση αδυναμίας. Μπορεί να έχετε έντονα αισθήματα ενοχής, θυμού ή πικρίας. Μπορεί επίσης να υποδεικνύει προβλήματα ξεχνώντας το παρελθόν σας. Παράδειγμα πραγματικές καταστάσεις που μπορούν να εμπνεύσουν τα όνειρα δαιμόνων μπορεί να είναι ο ρατσισμός, η κακοποίηση, τα παιδιά που δεν συμπεριφέρονται, εκδίκηση, έντονος φόβος, εθισμούς, ή εκφοβισμός. Το όνειρο για την καταπολέμηση με ένα δαίμονα συμβολίζει συναισθηματική ή ψυχολογική σύγκρουση με κακές επιρροές, κακές συνήθειες ή αρνητικές καταστάσεις. Αντιμετωπίζοντας κάτι που θεωρείτε αρνητικό ή επικίνδυνο.

Το όνειρο με τις μέντες συμβολίζει το συναίσθημα καλό ξέροντας ότι είστε «θετικός» ή δεν κάνετε τίποτα αρνητικό. Καταστάσεις που σας επιτρέπουν να ξέρετε κάτι είναι καλύτερο από ό, τι ήταν.

Το όνειρο για έναν στρατιώτη συμβολίζει μια πτυχή της προσωπικότητάς του με μια άκαμπτη νοοτροπία. Εσείς ή κάποιος άλλος που κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα ή να διατηρήσει μια πεποίθηση. Ένα κομμάτι σου που είναι πειθαρχημένο, άκαμπτο και πεισματάρη απέναντι στην αντιπολίτευση. Συμβολίζουν ένα μέρος σας που θυσιάζει τα πάντα για να αντισταθεί, αρνητικές εμπειρίες ζωής, ανεπιθύμητα συναισθήματα ή σκέψεις. Εναλλακτικά, ένας στρατιώτης σημαίνει ότι είστε προετοιμασία για να υπερασπιστεί τις πεποιθήσεις, τις αξίες και τις απόψεις σας. Αρνητικά, ένας στρατιώτης μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι επιβάλλουν τις απόψεις τους σε άλλους. Αν δείτε κακούς στρατιώτες, ή στρατιώτες σε μια αντίθετη πλευρά (για παράδειγμα, ρώσοι στρατιώτες σε ένα όνειρο των αμερικανών πολιτών) συμβολίζει πτυχές της προσωπικότητάς τους που είναι άκαμπτο σε ένα αρνητικό ή καταπιεστικό τρόπο. Βλέποντας έναν συνταξιούχο στρατιώτη σε ένα όνειρο συμβολίζει μια πτυχή της προσωπικότητάς του που έχει τελειώσει ή να ξεπεράσει μια περίοδο αντιπαράθεσης. Δεν χρειάζεται πλέον να προσπαθείς τόσο σκληρά, ή να είσαι τόσο πεισματάρης για κάτι.

Το όνειρο για έναν ιππότη συμβολίζει μια πτυχή της προσωπικότητάς του που είναι πιστή ή υπερασπίζεται τις καλές αρετές. Συμβολίζει την τιμή και την προστασία από την αρνητική πλευρά της ζωής σας. Κάτι που τον κρατάει στη γραμμή. Ένας μαύρος ιππότης συμβολίζει μια πτυχή της προσωπικότητας που είναι πιστή σε κακές προθέσεις ή αρνητικές συνήθειες. Ένα μέρος της προσωπικότητάς σας που θέλει να μείνει αρνητικό και ποτέ να αντισταθεί. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να δει έναν ιππότη να προστατεύει μια είσοδο στο κάστρο. Στο ξύπνημα της ζωής, αναγκάστηκε να περάσει ένα μήνα ζώντας με συγγενείς που θεωρούσε κακή επιρροή. Ο ιππότης αντανακλούσε την προσπάθειά του να προστατεύσει τις αξίες του μέσω της αντίστασής του σε κακές επιρροές από συγγενείς.

…Το όνειρο για τον Καναδά συμβολίζει μια κατάσταση του μυαλού που είναι ευαίσθητα για τον εαυτό της που πρέπει να κάνει περισσότερα από τους άλλους. Αντικατοπτρίζει τη συνείδηση ενός εαυτού είναι να πρέπει να είναι πιο ειλικρινής, χρήσιμη, ευχάριστη ή δύσκολο να συνεργαστεί με από κάποιον άλλο με οποιονδήποτε τρόπο. Νιώστε ότι κάνετε πάντα περισσότερα από τους άλλους χωρίς να λαμβάνουν πίστωση για αυτό. Όντας στον Καναδά μπορεί επίσης να εκπροσωπεί την αυτογνωσία σας πάντα είναι σωστό σε ένα επιχείρημα που δεν αναγνώριση. Θετικά, ο Καναδάς μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σας για μια τελευταία ευκαιρία να πάρει ή να βοηθήσει όταν κανείς άλλος δεν θα νοιάζονται για σας. Αίσθημα ότι ο καθένας γύρω σας είναι όμορφα εκπληκτικό ή εντελώς ανησυχούν για τα συναισθήματά σας. Αρνητικά, ο Καναδάς μπορεί να αντικατοπτρίζει την επίγνωση σας να είναι σωστό ή θετικότερο από κάποιον που έχει περισσότερη δύναμη από εσάς. Ζηλιάρης του να έχει κάνει περισσότερα από τους άλλους ή να έχουν ενεργήσει τέλεια και να μην πάρει κανένα σεβασμό για αυτό. Θυμός ότι οι άλλοι άνθρωποι τρέχουν μακριά με εξαπάτηση ή να είναι αλαζονική όταν δεν είστε. Εναλλακτικά, ο Καναδάς σε ένα αρνητικό πλαίσιο μπορεί να αντικατοπτρίζει πάρα πολύ δίνοντας με τίποτα να δείξει γι ‘αυτό. Τα για να είσαι πολύ γενναιόδωρος. Ονειρεύεται να είναι στον Καναδά μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση των συναισθημάτων που ο καθένας γύρω σας είναι ζηλιάρης από κάτι που έχετε, επειδή νομίζουν ότι το αξίζουν περισσότερο από ό, τι κάνετε….