…Όταν ονειρεύεστε να δείτε τον εαυτό σας οδήγηση του αυτοκινήτου, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει το κυνηγητό, την ικανότητά σας να πάρετε από το ένα σημείο στο άλλο και το αυτοκίνητο σας. Προσπαθήστε να δώσετε προσοχή στο πώς το αυτοκίνητο εκτελούσε – απαλά ή περισσότερο ή λιγότερο; Αν ήσασταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει τις ενεργές πτυχές της προσωπικότητάς σας. Αν ήσασταν ο επιβάτης στο αυτοκίνητο και υπήρχε κάποιος άλλος, τότε δείχνει ότι είστε το πρόσωπο που είναι πολύ παθητική. Αν βρεθείτε να κάθεστε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει πώς οι άλλοι αφήνουν τα πράγματα να αναλάβουν. Ίσως δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου ή έχεις προβλήματα με την αυτοπεποίθηση. Ίσως το όνειρο δείχνει ότι οι άλλοι άνθρωποι έχουν τον έλεγχο της ζωής τους. Αν κάποιος έκλεψε το αμάξι σου, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω ποιος είσαι και τι θέλεις από τη ζωή πια. Ίσως κάτι σημαντικό συνέβη στη ζωή σας, όπου χάσατε τη σύνδεση με τους φίλους σας, την οικογένεια ή δεν κάνει καλά στη δουλειά. Αν φανταστείτε στάθμευσης του αυτοκινήτου, τότε δείχνει πόσο από την ενέργεια έχει σπαταληθεί για άχρηστες δραστηριότητες ή σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Ίσως το όνειρο δείχνει χαμένο χρόνο, έτσι θα πρέπει να τραβήξει τον εαυτό σας μαζί και να αρχίσει τον προγραμματισμό του χρόνου και της ζωής σας. Ως εναλλακτική λύση στην προηγούμενη ερμηνεία, ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων θα μπορούσε να προτείνει ότι αρχίζουν να είναι πιο δωρεάν και να απολαμβάνουν τα αγαθά της ζωής. Αν ονειρεύεστε να δείτε τον εαυτό σας σε ένα πάρκινγκ και κοιτάζοντας το αυτοκίνητο, αλλά είναι σε θέση να το βρείτε, τότε ένα τέτοιο όνειρο αντιπροσωπεύει την χαμένη κατάσταση του μυαλού σας. Ίσως είστε στο σημείο της ζωής σας, όπου δεν ξέρετε τι να κάνετε και πώς να ενεργήσει σε ορισμένες καταστάσεις. Εάν το αυτοκίνητο υπερθερμαίνεται σε ένα όνειρο, τότε αυτό σημαίνει ότι δίνετε μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς σας σε ασήμαντα θέματα. Ίσως το όνειρο προτείνει να επιβραδύνεις και να ξεκουραστείς. Δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνος σου. Μεταχειριστείτε την κατάλληλη ανάπαυση και χαλάρωση. Αν βρεθείτε σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, τότε δείχνει ότι δεν είστε πλέον στον έλεγχο της ζωής σας. Ίσως φοβάστε να χάσετε τη δύναμη που έχετε, ή να το χρησιμοποιήσετε με έναν από τους λάθος τρόπους. Τα παράθυρα του αυτοκινήτου, αντιπροσωπεύει τις απόψεις του ονειροπόλο προς τους άλλους ανθρώπους και τον κόσμο. Αν το αυτοκίνητο έχει καταστραφεί, τότε δείχνει τις συντριμμείς επιθυμίες και επιθυμίες είχε. Το φλεγόμενο αυτοκίνητο δείχνει την απογοήτευση και την κούραση του ονειροπόλο….

…(Αυτοκίνητο | Μεταφορά | Μεταφορέας | Πούλμαν | Ανελκυστήρας | Σκουπίδια | Μεταφορές | Όχημα | Τροχοί) Σε ένα όνειρο, ένα αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει κάποιον που διαχειρίζεται σωστά τη ζωή του, γιατί ένα αυτοκίνητο κατασκευάζεται από πολλά καλά συντονισμένα μέρη και μεταφέρει πολλά πράγματα και μεταφορές τους από τη μια τοποθεσία στην άλλη. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να οδηγεί σκουπίδια που μεταφέρονται από άτομα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα προεδρεύει των ανθρώπων ή θα γεννήσει έναν γιο που θα ανέβει στην τάξη. Εάν ένας ταξιδιώτης βλέπει ένα αυτοκίνητο στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι το ταξίδι του θα πάρει αργή στροφή και θα καθυστερήσει. Ένα αυτοκίνητο σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης αξιοπρέπεια, τιμή, πρόοδο και επίτευξη. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να κρατάει ένα αυτοκίνητο ή να τον ακολουθεί σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα πιέσει κάποιον που έχει την εξουσία και θα του ωφεληθεί όσο και η εγγύτητά του σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να οδηγεί ένα όχημα φορτίου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι υποφέρει από αγωνία και θλίψη. (Δείτε επίσης Carrier | Racing)…

Το όνειρο με ένα σπορ αυτοκίνητο συμβολίζει τη λήψη αποφάσεων ή τον αυτοέλεγχό σας, ενώ αισθάνεστε ελεύθεροι ή ισχυροί. Αντικατοπτρίζει τις προσπάθειές σας να πάρετε αυτό που θέλετε στη ζωή, ενώ αισθάνονται τον έλεγχο, ικανή και αντιμετωπίζει μικρή αντίσταση. Για να αντιμετωπίσετε ένα ατύχημα με ένα σπορ αυτοκίνητο μπορεί να αντικατοπτρίζει ένα πρόβλημα ή δυσκολία που σας κάνει να αισθάνεστε λιγότερο ισχυρό ή λιγότερο στον έλεγχο της ζωής σας. Μπορεί επίσης να επισημάνει επιχειρήματα, κακές αποφάσεις ή αλαζονεία. Ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο έχει ισχυρό αρνητικό συμβολισμό λήψης αποφάσεων. Με επιτυχία κάνει ό, τι θέλετε με λίγο σεβασμό για την ηθική ή άλλους ανθρώπους. Ένα σύμβολο όνειρο που είναι κοινό για πλούσιους ή επιτυχημένους ανθρώπους.

Για να δείτε ένα υποβρύχιο στο όνειρό σας, δείχνει ότι εξερευνάτε τα συναισθήματά σας με προσοχή και την εξέταση ασυνείδητα συναισθήματά σας. Εξακολουθείς να είσαι επιφυλακτικός για ορισμένα συναισθηματικά ζητήματα. Εναλλακτικά, το υποβρύχιο δείχνει ότι πρέπει να προσαρμοστούν σε μια διαφορετική προοπτική και κατανόηση. Μπορεί να χρειαστεί να πάτε κάτω στον πυρήνα κάποιας κατάστασης ή προβλήματος.

Το όνειρο για ένα υποβρύχιο πλοίο συμβολίζει την πλήρη αυτοέλεγχο, επιμονή, και μια ισχυρή θέληση κατά τη διάρκεια περιόδων αβεβαιότητας ή αρνητικισμού. Εντελώς χειραγωγώντας τον εαυτό σας ή να είναι σε θέση να καθίσει σε αποφάσεις για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο όταν οι καιροί είναι δύσκολοι. Παράδειγμα: Ένα νεαρό κορίτσι ονειρεύτηκε ότι ένα υποβρύχιο πλοίο προσάραξε. Στην πραγματική ζωή εγκατέλειψε επειδή ήταν πιστή στο αγόρι της που ήταν στη φυλακή.

Το όνειρο ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου συμβολίζει μια κατεύθυνση στη ζωή που είναι ανταγωνιστική. Λήψη αποφάσεων που επικεντρώνεται στη νίκη ή την επίτευξη ενός στόχου πρώτα. Ένας τομέας της ζωής όπου μπορεί να υπάρχει ένα πρόσωπο ή ένα πρόβλημα που θέλετε να ξεπεραστεί. Μια επιθυμία να αποκτήσουν δύναμη ή επιρροή. Μπορεί να θέλετε να αποκτήσετε ένα πλεονέκτημα έναντι ενός ατόμου ή κατάστασης. Εναλλακτικά, ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κατάσταση όπου κάτι διακυβεύεται. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της αίσθησης σας ότι ο χρόνος τελειώνει. Αρνητικά, ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια προειδοποίηση για να είστε προσεκτικοί με βιαστικές αποφάσεις.

…Το να ονειρεύεσαι και να βλέπεις ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι ένα διφορούμενο σύμβολο των ονείρων. Το να το ονειρεύεσαι μπορεί να συμβολίσεις τη δύσκολη οδηγική και πεισματάρα στάση σου. Μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει την ανταγωνιστική φύση σας και την ανάγκη να κερδίσετε. Εναλλακτικά, το σύμβολο μπορεί να είναι ένα λογοπαίγνιο για τα προβλήματά σας με τη φυλή και την εθνικότητα. Ονειρεύεται ότι οδηγείτε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, αντιπροσωπεύει γρήγορο ρυθμό του τρόπου ζωής σας. Μπορεί να βλάπτεις την υγεία σου με την απερισκεψία σου. Οι ιππόδρομοι, όταν ονειρεύεστε, είναι περίεργο σημάδι του ονείρου σας… Αυτό το σήμα δείχνει τη ζωή στο γρήγορο δρόμο για σας. Τα κομμάτια μπορεί να είναι μια μεταφορά για την αναζήτησή σας να προχωρήσουμε στη ζωή. Εναλλακτικά, μπορεί να αισθανθείτε ότι περπατάτε σε κύκλους. Ή ότι έχετε έναν καθιερωμένο τρόπο σκέψης και να κάνει τα πράγματα και δεν είναι πρόθυμοι να παρεκκλίνουν από αυτό….

Το όνειρο για τα αυτοκίνητα της αστυνομίας συμβολίζει την πειθαρχική λήψη αποφάσεων. Ένα μονοπάτι στη ζωή όπου εσύ ή κάποιος άλλος αναγκάζει την αλλαγή. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να τρέξει μακριά από ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας. Στην πραγματική ζωή, είχε ένα πρόβλημα με τα ναρκωτικά που δυσκολευόταν να τα παρατήσει. Το αυτοκίνητο της αστυνομίας αντικατοπτρίζει τις αλλαγές στον τρόπο ζωής χωρίς ναρκωτικά που απέφευγε.

Το όνειρο με ένα αυτοκίνητο τηλεχειρισμού συμβολίζει τα συναισθήματα για να είναι σε θέση να ελέγχει εύκολα τις αποφάσεις ή να χειραγωγήσουν καταστάσεις. Αισθάνομαι καλά για να παρατηρήσετε αυτόματο έλεγχο σε μια κατάσταση ή για άλλες επιλογές. Πλήρης δύναμη να κατευθύνει ή να καθοδηγεί τη ζωή κάποιου άλλου. Εύκολη ικανότητα να χειραγωγείς κάποιον.

(Δείτε το αυτοκίνητο)

Όταν ονειρεύεστε να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο δείχνει ότι θα αισθανθείτε την ένταση σε οποιαδήποτε κατάσταση, είναι πολύ δύσκολο για σας να χαλαρώσετε, ακόμη και όταν δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τονιστεί. Εάν ονειρεύεστε αποφεύγοντας το αυτοκινητικό ατύχημα, αυτό σημαίνει ότι θα υπερνικήσετε οποιοδήποτε ανταγωνισμό θα έχετε και δηλώνετε ως έχοντας την πολύ ισχυρή προσωπικότητα.

Το όνειρο ενός υποβρύχιου σάντουιτς συμβολίζει μια κατάσταση στη ζωή σας όπου θέλετε κάτι ακριβώς με τον τρόπο που θέλετε. Μηδενική ανοχή για δέσμευση. Δεν σου αρέσει να παρατηρείς τίποτα.

Το να ονειρεύεσαι ότι σε λήστεψαν συμβολίζει μια αναγκαστική αλλαγή στις αποφάσεις ή την κατεύθυνση της ζωής που θα κάνεις. Μπορεί να αισθάνεστε φόβο, προβλήματα ή άλλα άτομα παρεμβαίνουν με την ικανότητά σας να προχωρήσετε. Κάτι σε εμποδίζει να κάνεις επιλογές που έκανες. Μπορεί να έχετε χάσει το δρόμο σας στη ζωή ή τις περιστάσεις στη ζωή σας έχουν οδηγήσει σε μια διαφορετική πορεία.

Το όνειρο ενός θωρακισμένου αυτοκινήτου συμβολίζει τις αποφάσεις ή μια κατεύθυνση στη ζωή που ασχολείται με ποτέ δεν αποτυγχάνει σε καμία περίπτωση. Τέλεια στην υλοποίηση ενός επικίνδυνου έργου ή σχεδίου. Μια πεπιεσμένο αέρα ή εντελώς ασφαλής εταιρεία. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει μια χρεοκοπημένη επιχείρηση θωρακισμένων αυτοκινήτων. Στην πραγματική ζωή… είχε μια επικίνδυνη παράνομη επιχείρηση που απέτυχε λόγω των νέων νόμων, τους οποίους δεν μπορούσε να αποφύγει….

* Συμβολισμός του παρακαλούμε δείτε τα αυτοκίνητα και το όχημα.

Τα αυτοκίνητα στα όνειρα αντιπροσωπεύουν την ικανότητά σας να λαμβάνετε αποφάσεις σε μια δεδομένη κατάσταση, ή στο βαθμό που αισθάνεστε στον έλεγχο της κατεύθυνσης που παίρνει η ζωή σας. Η λειτουργία ενός αυτοκινήτου αντικατοπτρίζει το πόσο επιρροή σας ή κάποια πτυχή της προσωπικότητάς σας είναι καθώς προχωράτε μέσα από μια κατάσταση. Ποιος ή τι έχει τον έλεγχο μιας απόφασης ή τον τρόπο που πηγαίνει η ζωή σας. Ο τύπος του αυτοκινήτου συμβολίζει τη στάση και τις προσεγγίσεις τους σε καταστάσεις ζωής που αφορούν αποφάσεις ή τον έλεγχο των αποτελεσμάτων. Οι άνθρωποι που οδηγούν το αυτοκίνητό σας αντιπροσωπεύουν πτυχές του εαυτού σας ή προβολές άλλων ανθρώπων που καθοδηγούν τις επιλογές σας. Οι άνθρωποι ιππασία μαζί σας σε ένα αυτοκίνητο αντικατοπτρίζουν πτυχές της προσωπικότητάς σας που επηρεάζουν τις επιλογές ή τα προβλήματά σας που είναι πρόκειται για τη βόλτα καθώς εργάζονται προς ένα στόχο. Μερικά μοντέλα αυτοκινήτων μπορεί να αντικατοπτρίζει το ψυχολογικό στυλ που εσείς ή κάποιος άλλος χρησιμοποιεί για την επίτευξη των στόχων ή να αποφύγει αυτό που φοβάστε. Τα φθηνά ή υποβαθμισμένα οχήματα αντικατοπτρίζουν την ευπάθεια ή την έλλειψη πόρων. Ακριβά ή ισχυρά οχήματα αντικατοπτρίζουν την αποτελεσματικότητα ή μια κατεύθυνση στη ζωή που είναι ασταμάτητη. Το όνειρο της αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου μπορεί να αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση στη ζωή, όπως μπορείτε να πάρετε μια νέα σχέση, νέα δουλειά ή να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Μια νέα αρχή ή νέος τρόπος για να πάει για την επιχείρησή σας. Το όνειρο του να είναι σε θέση να βρει το αυτοκίνητό σας συμβολίζει τα συναισθήματα ότι οι κανόνες μιας κατάστασης δεν λειτουργούν για σας. Αίσθημα ότι δεν έχετε επιτύχει αυτό που περιμένατε, ή ότι ένα συγκεκριμένο είδος λήψης αποφάσεων δεν σας δίνει την ικανοποίηση που νόμιζες ότι θα ήταν. Μια κατάσταση που σε αφήνει να νιώθεις αμηχανία ή σύγχυση. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει νόημα σε κανένα τομέα της ζωής σας. Μπορεί να μην ξέρετε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε με τη ζωή σας, ή πού θέλετε να πάτε. Το όνειρο ενός κλεμμένου αυτοκινήτου συμβολίζει τα συναισθήματα της αφαίρεσης της ταυτότητάς σας ή την ικανότητα να λαμβάνουν αποτελεσματικές αποφάσεις. Αντικατοπτρίζει την απώλεια της δουλειάς σας, μια αποτυχημένη σχέση, ή κάποια κατάσταση στην οποία αισθάνεστε το ρόλο ή την παρόρμησή σας έχει τεθεί σε κίνδυνο. Το όνειρο για ένα αυτοκίνητο που δεν παίρνει συμβολίζει τα συναισθήματα της αδυναμίας να λύσει μια κατάσταση προς όφελός σας. Αίσθημα ανίκανος να αρχίσει να παίρνει αποφάσεις λόγω προβλημάτων, καθυστερήσεων ή απογοητεύσεις. Το όνειρο για τον καθορισμό του αυτοκινήτου σας συμβολίζει την προσπάθειά σας να πάρει πίσω στο προσκήνιο στη ζωή σας. Προσπαθώντας να επαναφέρετε μια διαδικασία λήψης αποφάσεων στη ζωή σας που εκτρέπονται από με προβλήματα ή καθυστερήσεις. Η στροφή της ικανότητάς σου να ελέγχεις την κατεύθυνση της ζωής σου παίρνει. Αποκατάσταση της ικανότητάς σας να προχωρήσει ή να προωθήσει σε κάποιο τομέα της ζωής σας. Αρνητικά, η επισκευή του αυτοκινήτου σας μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα της εκτροπής ή να εμποδίζεται από το να κάνει ό, τι αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε. Το όνειρο για ένα αυτοκίνητο που βυθίζεται στο νερό συμβολίζει τα συναισθήματα του να είναι συγκλονισμένοι από την αβεβαιότητα, όπως προσπαθείτε να πάρετε τον έλεγχο μιας κατάστασης. Δεξιότητες που κυριαρχούνται από αρνητικά συναισθήματα ή προβλήματα που είναι πολύ μεγάλη για τον έλεγχο λήψης αποφάσεων. Για περισσότερα αυτοκίνητα και οχήματα, ανατρέξτε στην ενότητα θέματα αυτοκινήτων. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να χάσει το αυτοκίνητό της. Στην πραγματική ζωή ήταν δυσαρεστημένος με την κατεύθυνση της καριέρας της, επειδή δεν έφερε την ευτυχία που ήλπιζε ότι θα ήταν. Το χαμένο αυτοκίνητο αντανακλάται ως απώλεια και σύγχυση που της έδωσε η καριέρα της.

Το όνειρο για ντεμοντέ ντεμοντέ αυτοκίνητα ή παλιά συμβολίζει τις τρέχουσες αποφάσεις σε έναν τομέα της ζωής σας να επηρεάζεται από το παρελθόν ή νοσταλγία. Εάν ένα ντεμοντέ αυτοκίνητο είναι μαύρο ή κόκκινο συμβολίζει τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας που επηρεάζονται επίσης από το παρελθόν, ή επιστρέφοντας στις ανθυγιεινές συνήθειες ή τα αξιοθέατα. Πρέπει να επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτό που συμβαίνει τώρα και στο μέλλον. Παράδειγμα: Ένας άνδρας ονειρευόταν ένα παλιό μαύρο αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του. Στην πραγματική ζωή, σκεφτόταν να μείνει με μια πρώην φίλη, με την οποία είχε μια πολύ υγιή σχέση.

Το όνειρο για ένα αυτοκίνητο Cadillac συμβολίζει ένα στυλ λήψης αποφάσεων που επικεντρώνεται στην εμφάνιση εντυπωσιακή σε άλλους. Μια επιθυμία να γίνει αντιληπτή εντυπωσιακή ή πάντα νικητής. Δείχνεις στους άλλους ότι δεν χάνεις ποτέ. Αρνητικά, ένα αυτοκίνητο Cadillac μπορεί να αντιπροσωπεύει πηγαίνει τόσο μακριά με να πρέπει να μοιάσει με έναν νικητή που άλλοι άνθρωποι δεν σας συμπαθούν.

Το όνειρο για το παλιό ή ντεμοντέ αυτοκίνητο συμβολίζει την ικανότητα λήψης αποφάσεων, που επηρεάζεται από το παρελθόν ή νοσταλγία. Εάν ένα ντεμοντέ αυτοκίνητο είναι μαύρο ή κόκκινο συμβολίζει τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας που επηρεάζονται επίσης από το παρελθόν. Πρέπει να επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτό που συμβαίνει τώρα και στο μέλλον.

Όταν βλέπετε τον εαυτό σας κάτω από το νερό, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει τις κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας. Ίσως θέλεις να είσαι αόρατος. Το όνειρο για υποβρύχια θα μπορούσε επίσης να υποδηλώνει ότι έχετε επίγνωση του περιβάλλοντος χώρου, επειδή ασυνείδητο μυαλό σας προσπαθεί να σας δείξει να είστε προσεκτικοί. Το υποβρύχιο είναι επίσης το σύμβολο του δεσμού ανάμεσα σε εσάς και τους συγγενείς σας, ειδικά τη μητέρα που σας γέννησε. Ένα τέτοιο όνειρο μπορεί να δείξει τα βαριά καθήκοντα που έχετε και τι είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Ίσως θέλεις να ξεφύγεις από την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή.

Το όνειρο για ένα κλουβί συμβολίζει κάποια περιοχή της ζωής σας που περιορίζεται, περιορίζεται ή περιορίζεται. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάποιος κρατά ένα σύντομο χαλινάρι σε σας ή ότι σας λείπει η ελευθερία να ενεργούν ανεξάρτητα. Δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορεί να έχεις καταπιεσμένες επιθυμίες. Εναλλακτικά, ένα κλουβί μπορεί να αντιπροσωπεύει αναστολές ή ανικανότητα σας σε κάποιο τομέα της ζωής σας. Ονειρεύεται ότι βάζετε ένα ζώο σε ένα κλουβί συμβολίζει τον περιορισμό ή την καταστολή σε κάποια πτυχή του εαυτού σας με βάση το συμβολισμό του ζώου. Δείτε το τμήμα θεμάτων μας για το συμβολισμό των ζώων. Βλέποντας ένα πουλί σε ένα κλουβί δείχνει ότι αισθάνεστε περιορισμένη στην έκφραση ή την ελευθερία σας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε περιορισμούς στην πνευματικότητα ή τη δημιουργικότητά σας. Ονειρεύεται ότι είστε σε ένα υποβρύχιο κλουβί συμβολίζει τα συναισθήματα του να συγκλονιστεί από την αβεβαιότητα, ενώ επίσης να συγκρατείται. Αίσθημα ότι μια κατάσταση είναι τρομερό να αισθάνονται επίσης ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγούμε από αυτό. Εάν πνιγείτε σε ένα κλουβί μπορεί να απεικονίσει τα συναισθήματα της απώλειας ή της αποτυχίας ενώ είναι εντελώς ανίκανος να το σταματήσει με οποιοδήποτε τρόπο απολύτως. Νιώθοντας ότι τα «χέρια του δεμένα» σε μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του. Παράδειγμα: Ένας άντρας ονειρευόταν να γίνει κλουβί. Στην πραγματική ζωή ήταν σε τελικό στάδιο άρρωστος και απελπισμένος να πεθάνει. Οι γιατροί δεν τον αφήνουν να πεθάνει.

το όνειρο για ένα SUV συμβολίζει τη λήψη αποφάσεων και τον αυτοέλεγχό σας, ενώ αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, ικανότητα ή άνετα. Μια κατεύθυνση στη ζωή, την οποία θα πάτε χωρίς προβλήματα ή διακοπές. Διασκεδάζοντας με την εξουσία, τον έλεγχο ή σημαντικές αποφάσεις. Ένα SUV μπορεί να αντικατοπτρίζει τομείς της ζωής που είναι γεμάτη από χαρακτηριστικά ή την έλλειψη οποιασδήποτε σημαντικής ανάγκης για κάτι. Έχοντας όλα όσα χρειάζεστε καθώς πηγαίνετε για την επιχείρησή σας. Το όνειρο με ένα σκούρο πράσινο αυτοκίνητο μπορεί να αντικατοπτρίζει τη ζήλια σας για κάποιον άλλο που έχει μια πιο ευχάριστη χρόνο ή αναψυχής σημαντικές αποφάσεις από εσάς. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της δικής σας αλαζονείας, απληστίας ή εγωισμού που αρνείται να διαιρέσει την εξουσία, επειδή είναι πολύ καλό να την έχετε.

Το όνειρο για μια βόλτα λούνα παρκ που συμβολίζει το χάος ή απρόβλεπτη στη ζωή σας. Το όνειρο της μετάβασης για μια βόλτα σε ένα αυτοκίνητο μπορεί να αντιπροσωπεύει πόσο καλό αισθάνεστε λήψη αποφάσεων ή να πάει σε ένα ταξίδι εξουσίας. Το να ονειρεύεσαι ότι κάποιος οδηγεί κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής μπορεί να αντανακλά το πώς αισθάνεσαι ενώ κάποιος άλλος πηγαίνει σε ένα ταξίδι δύναμης. Το όνειρο της ιππασίας ένα ζώο συμβολίζει ορισμένες συμπεριφορά ή συναισθήματα που οδηγούν τις αποφάσεις σας. Εξετάστε τον τύπο του ζώου πιο σημαντικό.

Το όνειρο για τη συντριβή ενός αυτοκινήτου συμβολίζει αντικρουόμενες ιδέες, στόχους ή καταστάσεις. Η ικανότητά σας να λαμβάνουν αποφάσεις ή να συνεχίσει την κατεύθυνσή σας στη ζωή έχει παρεμποδιστεί από κάποιον. Το όνειρο μιας πτώσης αεροπλάνο συμβολίζει τα σχέδια, τα έργα ή κάτι που μόλις ξεκίνησε ότι έχει πλέον αποτύχει. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να συντρίψει το αυτοκίνητό του σε ένα άλλο αυτοκίνητο. Στη ζωή, αυτός ο άνθρωπος ξυπνάει » φίλος ανακάλυψε ότι κοιμόταν με την πρώην φίλη του, και έπρεπε να σταματήσει την υπόθεση. Η πτώση αντανακλά τη συγκρουόμενη κατεύθυνση της ζωής τους, που πλησιάζει στο τέλος της.

Το όνειρο για μια δομή στάθμευσης συμβολίζει τις καθυστερήσεις, τις οπισθοδρομήσεις ή τις καταστάσεις όπου η πρόοδος είναι αισθητά δεν λαμβάνει χώρα. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να παρατηρήσει τίποτα δεν συμβαίνει στη ζωή σας, ή μπορεί να παρατηρήσει άλλους ανθρώπους να μην κάνουν κάτι διαφορετικό στη ζωή τους. Η έλλειψη προόδου που είναι αισθητή σε άλλους. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση της αμηχανίας που θα συμβεί αυτό που δήλωσε δεν είναι. Το όνειρο του να είναι σε θέση να βρει το αυτοκίνητό σας σε ένα πάρκινγκ μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σας να χαθεί και ανασφαλής, όπως σε μια κατάσταση προόδου. Σύγχυση σχετικά με το πώς να προχωρήσουμε προς τα εμπρός ή την αίσθηση ότι η ευκαιρία σας να αλλάξετε έχει φύγει. Μπορεί να αισθάνεστε κολλημένοι με τους ανθρώπους που δεν κάνουν όσο θα θέλατε.

Το να ονειρεύεσαι ότι το αυτοκίνητό σου καταρρέει συμβολίζει την επιδείνωση του εαυτού σου, πιέζοντας τον εαυτό σου πολύ σκληρά, ή να ξεπεράσεις τα όρια. Μπορείτε να κατευθυνθείτε προς σωματικές δυσκολίες, δυσκολίες, ακόμα και ασθένεια. Πρέπει να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας ή να επαναξιολογήσετε τις επιλογές και τις εναλλακτικές λύσεις σας. Εναλλακτικά, μια κατάρρευση οχήματος μπορεί να αντιπροσωπεύει πόρους, εμπιστοσύνη ή σχέσεις που ζητούνται πολλά.

Αν ονειρευόσασταν και στο όνειρο, είδατε ότι παίζετε ή παρακολουθείτε γκολφ, αυτό σημαίνει ευχάριστες απολαύσεις. Μπορεί επίσης να υποδεικνύει ότι είστε ρευμαί και σπατάλη χρόνου. Εναλλακτικά, το όνειρο συμβολίζει τα ατομικά σας επιτεύγματα και το αυτοκίνητό σας για να πετύχετε.

Αν ονειρεύεστε το αυτοκίνητό σας, φορτηγό μοτοσικλέτας ή οποιοδήποτε άλλο όχημα που οδηγείτε έσπασε, ότι ένα τέτοιο όνειρο δείχνει την πίεση που κάνατε για τον εαυτό σας. Ίσως πρέπει να επιβραδύνεις, αλλιώς θα εξαντληθείς. Προσπαθήστε να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να αλλάξετε τη στάση απέναντι σε ευημερούντα πράγματα, επειδή δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο.

Το όνειρο με ένα decal συμβολίζει την επιθυμία να αισθάνονται καλά για να παρατηρήσει από άλλους να κάνουν κάτι καλύτερο ή πιο γρήγορα. Αρνητικά, ένα αυτοκόλλητο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε ανησυχεί πολύ για επιδειξίας. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει τον πατέρα του να βάζει ένα αυτοκόλλητο σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Ξυπνώντας είδε τον πολύ άρρωστο πατέρα του να παραπλανά τον εαυτό του για να αποδείξει τον εαυτό του επιδεικνύοντας με ένα μεγάλο έργο ζωής που ήταν σωματικά ανίκανος να κάνει.

(Φόρτωση | Αποστολή) Η παραλαβή αποστολής σε ένα όνειρο σημαίνει επιβάρυνση, εμπόδια, ασθένεια, ταλαιπωρία, ανησυχία ή άγχος. (Δείτε επίσης Αυτοκίνητο)…