…(Κάδος | Πότισμα) Σε ένα όνειρο, ένας βοσκός εκπροσωπεί έναν αρχηγό, έναν δάσκαλο ή έναν κυβερνήτη. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να εκτρέφει τα πρόβατά του και να μην γνωρίζει πόσο μακριά έχουν εξαπλωθεί στα χωράφια στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι διαβάζει τις κορανικές αποκαλύψεις αλλά δεν κατανοεί το νόημά τους. Η βοσκή καμηλών σε ένα όνειρο σημαίνει την προεδρία ανθρώπων από διαφορετική χώρα. Το κοπάδι ενός κοπαδιού σε ένα όνειρο σημαίνει την εξυπηρέτηση των ανθρώπων με συμπόνια και τη φροντίδα των συμφερόντων τους. Τα πρόβατα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης ορθούς άντρες. Ένας βοσκός σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης μια υψηλή θέση, μια θέση εξουσίας ή δικαιοσύνη έναντι των άλλων. (Δείτε επίσης τους ορθούς ανθρώπους)…

Το όνειρο για το γερμανικό λαό συμβολίζει πτυχές της προσωπικότητάς τους που είναι πολύ ορθολογική ή λογική. Λέγοντας το όπως είναι ή να είναι πρόθυμοι να ακούσουν τίποτα εκτός από ρεαλιστικά γεγονότα ή ιδέες. Θετικά, ένας Γερμανός συμβολίζει λογικές έξυπνες επιλογές ή παρατηρήσεις. Ασταμάτητος, κερδίζοντας επειδή αποκηρύσσετε όλα τα συναισθήματα. Μια επιχειρηματική νοοτροπία. Νιώθω καλά ξέροντας ότι είσαι λογικός. Αρνητικά, ο γερμανικός λαός αντιπροσωπεύει την ψυχρή ή αναίσθητη ειλικρίνεια. Το να είσαι τόσο ειλικρινής ή ρεαλιστικός βλάπτει τα συναισθήματα των ανθρώπων. Φυσικά, να νομίζεις ότι είναι επικίνδυνο. Αλαζονικά ανησυχούν για τα συναισθήματά σας στη σκέψη ότι οι περισσότεροι έχουν κανέναν.

Είτε ονειρεύεστε σε οποιοδήποτε πλαίσιο για, ή βλέπετε ένα γερμανικό ποιμένα, ξεχωρίζει ότι το ένστικτό σας για την προστασία και την προσοχή σε μια κατάσταση. Δεν είναι ώρα να είσαι νευρικός και/ή να χάσεις τον έλεγχο. Αν ονειρευόσασταν και στο όνειρο, είδατε ότι εκπαιδεύετε έναν Γερμανικό Ποιμένα, μπορεί να υποδεικνύει ότι είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και/ή εύκολα επηρεασμένοι. Ψάχνεις λίγη ηρεμία. Αν θέλετε να καταλάβετε καλύτερα το όνειρό σας, παρακαλώ διαβάστε για το σκυλί.

Το όνειρο με έναν γερμανικό βοσκό συμβολίζει την προστατευτική προσοχή. Μείνετε στην κορυφή των πραγμάτων με το να είναι σε εγρήγορση και κάνοντας προσεκτικές παρατηρήσεις. Το όνειρο του δαγκώματος από έναν γερμανό βοσκό συμβολίζει ένα άτομο ή μια κατάσταση που τον αναγκάζει να δώσει περισσότερη προσοχή.

…(Λοιπόν) Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να αντλεί νερό από ένα πηγάδι με ένα κουβά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κερδίζει τα χρήματά του εξαπατώντας, δηλαδή να αποκτήσει παράνομα χρήματα. Εάν βρει χρήματα μέσα στον κάδο αντί για νερό στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα υποφέρει από μια καταστροφή. Αν αντλεί νερό από το πηγάδι για να γεμίσει μια κανάτα στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα ξοδεύονται τέτοια χρήματα ή ότι τα οφέλη του θα αναμιχθούν με κακές πράξεις. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να ποτίζει έναν κήπο από αυτόν τον κάδο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα παντρευτεί και θα επωφεληθεί από τον πλούτο της γυναίκας του. Εάν ο κήπος ανθίζει με λουλούδια στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει έναν γιο. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να αντλεί νερό από ένα παλιό πηγάδι για να δώσει νερό στις καμήλες του ή να προσφέρει ποτά στους ανθρώπους σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι εκτελεί καλές πράξεις και ότι είναι φιλανθρωπικός άνθρωπος. Έπειτα γίνεται σαν βοσκός. Αν κάποιος αντλεί νερό από ένα παλιό πηγάδι για να πιει ζώα στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι είναι υποκριτής και μέσω του ψεύδους, κατασκευάζει τόσα κόλπα όσο η ποσότητα του νερού που αντλεί από αυτό το παλιό πηγάδι. Αν κάποιος δει τον εαυτό του να κατεβάζει τον κάδο στο πηγάδι για να πιει στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι οι λεγόμενες φιλανθρωπικές του πράξεις γίνονται αποκλειστικά για τα κοσμικά κέρδη, τα χρήματα, τον σεβασμό ή την κατάστασή του. Εάν ένας φυλακισμένος δει τον εαυτό του να τραβάει νερό με ένα κουβά για να κάνει μπάνιο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα δραπετεύσει από τη φυλακή ή ότι θα απελευθερωθεί σύντομα. Σημαίνει επίσης ότι θα λάβει χρήματα και θα χαρεί μετά από τις θλίψεις του. Εάν η σύζυγος κάποιου είναι έγκυος και αν δει τον εαυτό του να κατεβάζει ένα κουβά σε ένα πηγάδι για να τραβήξει νερό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα του θα παραδώσει έναν γιο. Εάν είναι έμπορος, αυτό σημαίνει ότι τα νέα του εμπορεύματα θα φτάσουν με ασφάλεια στο κατάστημά του. Εάν είναι άρρωστος, αυτό σημαίνει ότι θα ξυπνήσει θαυμαστικά και πάλι υγιής. Το να σταθείς από ένα πηγάδι σε ένα όνειρο σημαίνει ευλογίες και οφέλη. Ένα πηγάδι στο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης μια γυναίκα. Διαφορετικά, εάν κάποιος είναι μαθητής, τότε το πηγάδι αντιπροσωπεύει τον δάσκαλό του. Αυτό που αντλεί κάποιος από ένα πηγάδι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης την τύχη του….

Σε ένα όνειρο, ένας βοσκός αντιπροσωπεύει έναν κηδεμόνα.