Για να δείτε τα γράμματα του αλφαβήτου είναι διφορούμενο σύμβολο των ονείρων. Το να το ονειρεύεσαι μπορεί να συμβολίσει οποιοδήποτε μέρος του αντικειμένου, ζώο, που σχετίζεται ή μοιάζει με το συγκεκριμένο γράμμα. Για παράδειγμα, το γράμμα T μπορεί να αναφέρεται σε μια διασταύρωση τύπου σε μια οδό. Εναλλακτικά, μπορεί ακόμα να προσπαθείτε να καταλάβετε κάποια έννοια ή συναίσθημα που είναι ακόμα στα αρχικά στάδια.

Ανατρέξτε στην κατηγορία αλφαβήτου για περισσότερες πληροφορίες.

Το όνειρο με ταρώ κάρτες συμβολίζει μια προοπτική για το μέλλον που μας κάνει να μην θέλουν ποτέ να το αμφισβητήσει. Αρνητικά, ταρώ κάρτες μπορεί να αντικατοπτρίζει πιστεύοντας σε πλάνη ή υποθέτοντας πολλά. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση μιας ισχυρής αίσθησης βεβαιότητας, επειδή είστε πολύ συναισθηματική για κάτι. Κακή συμβουλή που ποτέ δεν θέλει να ψάξεις για κάτι άλλο. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να δει τον πατέρα της να λαμβάνει κάρτες ταρώ. Στην πραγματική ζωή ο πατέρας της ήταν άρρωστος στο νοσοκομείο, έλαβε χημειοθεραπεία και κατέληξε να πεθάνει. Το ταρώ αντανακλά την πλάνη της ιατρικής συμβουλής για χημειοθεραπεία, είναι σημαντική και αδιαμφισβήτητη όταν ο πατέρας κατέληξε να πεθάνει ούτως ή άλλως.

Το να ονειρεύεσαι και να βλέπεις έναν ταχυδρόμο είναι ένα διφορούμενο σύμβολο των ονείρων. Ονειρεύεται ένα πρόσωπο που απασχολείται για να παραδώσει και να συλλέξει γράμματα, μπορεί να συμβολίσει την επικοινωνία τους με τους άλλους. Πρέπει να πεις κάτι. Το να ονειρεύεσαι τον εαυτό σου ως ταχυδρόμο (ταχυδρόμος, ταχυδρόμος, ταχυδρόμος) είναι ένα σημάδι του μυστικού μηνύματος. Στο όνειρο του να είσαι ταχυδρόμος, υποδηλώνει ότι το μήνυμα προέρχεται από το υποσυνείδητό σας. Το μήνυμα αυτού του ονείρου μπορεί να είναι πολύ σημαντικό. Προσπαθήστε να μάθετε τι είναι κρυμμένο στο όνειρό σας.

Το όνειρο για την ακρόαση μουσικής συμβολίζει ένα θέμα για το είδος των συναισθημάτων που αισθάνεστε. Μια επικρατούσα διάθεση ή ατμόσφαιρα σε κάποια πτυχή της ζωής σας. Αναρωτηθείτε πώς η μουσική ή μουσικός σας κάνει να αισθάνεστε όταν το ακούτε. Σκεφτείτε τις λέξεις για τη μουσική που ονειρεύεστε με επιπλέον νόημα. Σε πολλές περιπτώσεις, οι στίχοι ενός τραγουδιού αντανακλούν τα συναισθήματα της πραγματικής ζωής. Προσπαθήστε να σκεφτείτε για το πώς τα γράμματα μπορούν να ισχύουν για την τρέχουσα ζωή ή συναισθηματική κατάσταση σας. Το όνειρο για discordant ακρόαση ή out-of-συντονιστείτε μουσική συμβολίζει δυστυχία, έλλειψη αρμονίας και τα προβλήματα στην αφύπνιση της ζωής σας. Το όνειρο της αναπαραγωγής μουσικής για τους άλλους μπορεί να αντικατοπτρίζει μια διάθεση ή το περιβάλλον που προσπαθείτε να δημιουργήσετε. Ιδέες, ιστορίες ή ενέργειες σας που προβάλλουν ορισμένα συναισθήματα σε άλλους. Μπορεί να θέλετε να επηρεάσει τους άλλους, ή να τους κάνει να αισθάνονται ένα συγκεκριμένο τρόπο. Τα όνειρα της μουσικής μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της σχέσης, να πάρει μαζί, ή τη σύνδεση. Παράδειγμα: Ένα άτομο ονειρευόταν απαλή απαλή μουσική. Στην πραγματική ζωή είναι ένας επισκέπτης στο σπίτι κάποιου και είμαστε γίνονται να αισθάνονται πολύ ευπρόσδεκτοι και ασφαλείς. Η απαλή μουσική αντανακλά τη ζεστή ασφαλή ατμόσφαιρα που προβάλλεται πάνω τους. Παράδειγμα 2: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να απενεργοποιήσει τη δυνατή μουσική. Στην πραγματική ζωή είχε υπομείνει μόνο μια εβδομάδα εργασίας ρυθμό πολύ χαοτική και γρήγορη.

…Ένας κεντητής σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ένα φωτεινό και έξυπνο άτομο, έναν απατεώνα ή κάποιον που εξωραΐζει τα λόγια του και υπερβάλλει τις εξηγήσεις του, ή θα μπορούσε να εκπροσωπήσει έναν συγγραφέα, έναν άνθρωπο με γράμματα, ένα εκλεπτυσμένο άτομο, έναν ποιητή ή έναν καλό τραγουδιστή. (Δείτε επίσης το Μονόγραμμα)…

Το όνειρο των καρτών Ταρώ είναι μια ένδειξη της συνέχισης να διαβάσετε τις σκέψεις σας, γιατί το εσωτερικό σας πω ό, τι θέλει από τη ζωή. Σκεφτείτε να προσέξετε τι έλεγαν τα γράμματα και τι είδους σύμβολα είχατε γράψει. Αν έχετε δει τα ραβδιά, τότε δείχνει τη δημιουργικότητά σας, την πνευματική κατάσταση του νου, και την περιέργεια. Το γεγονός του βοσκότοπου υποδηλώνει δύναμη, τεράστια δύναμη, ατρόμητος. Ο Πεντάκλος δείχνει σοφία, δουλειά και επικοινωνία με τη γη. Τα γυαλιά προβλέπουν για την αθωότητα, τη σαφήνεια και τα συναισθήματά του.

Το όνειρο για τα ναρκωτικά ηρωίνης συμβολίζει εμμονή ή ευφορία με την πίστη ότι κάτι είναι υπέροχο. Πιστεύοντας ότι κάτι είναι τόσο καλό δεν θα φύγει ποτέ. Αρνητικά, η ηρωίνη συμβολίζει να είναι ηλίθια στη σκέψη ότι δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα λάθος. Μια συνολική αδυναμία να είναι αντικειμενική ή κριτική σχετικά με τις αρνητικές πτυχές μιας ευχάριστης κατάστασης. Σκέψης το νομοσχέδιο δεν θα έρθει, ή ότι δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα. Αφελώς πιστεύοντας ότι οι καλές στιγμές είναι για πάντα. Η ευχαρίστηση ή η αισιοδοξία αντικαθιστά την κοινή λογική σας. Ο εθισμός στην ηρωίνη μπορεί να αντικατοπτρίζει το πώς μπορείτε συνεχώς βίδα τον εαυτό σας με το να είναι πολύ αισιόδοξος ή υποστηρικτική για κάτι. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση του να πληγώνεις τον εαυτό σου ευχόμενος κάποιον που συνεχίζει να ντροπιάζει.

Το όνειρο των πραγμάτων που είναι unisex συμβολίζει κάποια περιοχή της ζωής σας που επικεντρώνεται κυρίως στη συμβατότητα, την τακτοποίηση ή την ευκολία χρήσης. Λειτουργία πριν από όλες τις εμφανίσεις. Κάποια περιοχή της ζωής σας που είναι γενική ή ευρέως αποδεκτή. Μια ακόμη ανησυχία για το πώς κάτι χρησιμοποιείται από ό, τι αισθάνεται σαν. Αρνητικά, unisex μπορεί να αντικατοπτρίζει πολλή ανησυχία για τη διατήρηση όλων ευχαριστημένοι. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει τη λέξη UNISEX με μεγάλα γράμματα. Στη ζωή, είχε αρχίσει να συνειδητοποιούν την επιτυχία στην επιχείρηση, επειδή αποφάσισε να κάνει το site του πιο πραγματικό κινητό συμβατό και όχι εστιάζοντας στην όμορφη σχεδίαση.

Το να ονειρεύεσαι με το γράμμα Α δείχνει αριστεία, πλεονέκτημα, κυριαρχία. Επιστολή Dream A δείχνει ότι έχετε καθιερώσει ανωτερότητα έναντι των άλλων. Εναλλακτικά, αυτό το όνειρο μπορεί επίσης να δείξει ότι αναζητάτε κατ ‘εξοχήν πάνω από τους άλλους. Επιστολή Α υποστηρίζουμε πάντα συντριπτική επιτυχία. Έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι θα επιτύχετε τα μεγάλα αποτελέσματα στη ζωή σας με οποιοδήποτε πρόγραμμα έχετε αρχίσει ή πρόθυμοι να αρχίσετε. Κάθε όνειρο για τις κάρτες μπορεί επίσης να δείξει το πρόσωπο. Γράμματα στα όνειρα μπορεί να είναι από το όνομα κάποιου ή την αρχική. Πρέπει να μου το πεις κι αυτό….

Παρακαλώ δείτε γράμματα.

…Σε ένα όνειρο, ένας πωλητής αρωμάτων αντιπροσωπεύει έναν γνωστικό, έναν ασκητή, έναν πιστό λατρευτή ή έναν άνθρωπο με γράμματα. Όποιος κάθεται μαζί του θα μεταφέρει κάποιο άρωμα των αρωμάτων του, ή θα μάθει για μια ηθική, να υιοθετήσει καλές συμπεριφορές, να μάθει κάτι για τις τέχνες του, να απολαύσει ένα χαρούμενο περιβάλλον ή να επαινέσει, εκτός εάν ο πωλητής αρωμάτων καίει θυμίαμα, για τον καπνό που προέρχεται από το κάψιμο του θυμιάματος σε ένα όνειρο υποδηλώνει προστατευμένους επαίνους. Ένας πωλητής αρωμάτων σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν αισθητικό. Το να τον βλέπεις σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης γνώση, καθοδήγηση, να κερδίζεις επαίνους ή να λαμβάνεις έπαινο. (Δείτε επίσης Amber | Musk | Άρωμα)…

…Σε ένα όνειρο, τα βέλη σημαίνουν μηνύματα, ένας αγγελιοφόρος, γραπτά, νίκη επί του εχθρού κάποιου. Εάν μια γυναίκα βλέπει τα βέλη του συζύγου της στην τρεμούλα τους σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο σύζυγός της έχει απομακρυνθεί από αυτήν. Τα βέλη σε ένα όνειρο είναι επίσης ένας δείκτης ή ένας οδηγός. Βλέποντας ένα βέλος έξω από τη ρίγη του, σημαίνει αποτυχία εκτέλεσης καθήκοντος ή αδυναμία παράδοσης του μηνύματος. Το να πυροβολείς βέλη σε ένα όνειρο σημαίνει να γράφεις γράμματα. Εάν κάποιος πυροβολήσει ένα βέλος αλλά δεν πετύχει τον στόχο του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα στείλει έναν αγγελιοφόρο για να κάνει κάτι και ο αγγελιοφόρος του θα αποτύχει να παραδώσει. Αν κάποιος δει μια γυναίκα να τον πυροβολεί με ένα βέλος σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι δείχνει ευγένεια προς αυτόν και κατά συνέπεια μπορεί να ερωτευτεί ή να την παντρευτεί. Αν κάποιος πυροβολήσει ένα βέλος και χτυπήσει τον στόχο του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα επιτύχει τον στόχο του, ή αν θέλει να αποκτήσει παιδί, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει έναν γιο. Ένα βέλος στο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν αγγελιοφόρο, τα κέρδη, έναν γιο, τη μακροζωία ή νέα ρούχα. Αν τα βέλη είναι φτιαγμένα από καλάμια στο όνειρο κάποιου, αυτό σημαίνει ψεύτικο και κροτάλισμα. Αν έχουν όνειρα στο όνειρο, τότε αντιπροσωπεύουν έναν ομιλητή άνθρωπο που αν χτυπήσει τον στόχο του, αυτό σημαίνει ότι κάνει ό, τι λέει. Εάν το βέλος σπάσει στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μιλά μόνο για να προστατευθεί από τα βέλη των άλλων. Εάν το βέλος είναι κατασκευασμένο από χρυσό στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι στέλνει ένα μήνυμα σε μια γυναίκα λόγω μιας άλλης γυναίκας. Το βέλος στο όνειρο αντιπροσωπεύει δύναμη, δύναμη ή διαταραχή. Τα ίδια τα βέλη σε ένα όνειρο σημαίνουν επίσης τον φόβο ενός απεσταλμένου για τη ζωή του. Το να ρίχνεις βέλη σε ένα όνειρο σημαίνει να κοροϊδεύεις άλλους και να τους συκοφαντείς. (Δείτε επίσης Archer | Shooting βέλη)…

Το όνειρο με μια κάρτα έκθεση συμβολίζει πόσο καλά θα εκτελούνται σε κάποια κατάσταση της ζωής ξυπνά. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της ενδοσκόπησης ή η συμβολή των άλλων για ένα κατόρθωμα που έχετε συνειδητοποιήσει. Εξετάστε τα γράμματα ή τους αριθμούς ποσοστών για ακόμα περισσότερο συμβολισμό. Εναλλακτικά, μια κάρτα αναφοράς μπορεί να αντικατοπτρίζει το άγχος, την απόδοσή σας στο σχολείο, ή πόσο καλοί είναι οι βαθμοί σας.