Αν ονειρευόσασταν και στο όνειρο, είδατε ότι τρώτε δείπνο και μόνο, δείχνει ότι θα πρέπει να σκεφτούμε λίγο σοβαρά για τους στόχους και την κατεύθυνση σας στη ζωή. Εναλλακτικά, μπορεί να αντιπροσωπεύει την ανεξαρτησία ή την έλλειψη κοινωνικών δεξιοτήτων. Αν ονειρευόσασταν και στο όνειρο, είδατε ότι τρώτε δείπνο με άλλους, αυτό σημαίνει την αποδοχή σας ή τους άλλους, διαπροσωπικές σχέσεις σας και πώς να συμπεριφέρονται στην κοινωνική ζωή σας. Είναι μια στιγμή για να προβληματιστούν και να μοιραστούν τις εμπειρίες του παρελθόντος. Μπορεί επίσης να υποδεικνύει ότι βλέπετε τους πάντες ως ίσους.

…Το όνειρο με μια καφετέρια συμβολίζει τα προβλήματα, τα ενδιαφέροντα ή τις καταστάσεις όπου άλλοι άνθρωποι συνειδητοποιούν τι να κάνουν. Αμοιβαία γνώση μεταξύ τους στον άλλο, άλλα συμφέροντα ή προβλήματα. Ομαδική κοινή χρήση, ομαδικές εμπειρίες ή αναπόφευκτη ειλικρίνεια (π.χ. συζητώντας τη ζωή της αγάπης σας). Περιστασιακή και αμοιβαία επίγνωση των άλλων συναισθημάτων για μια εμπειρία. Ένα άδειο δείπνο μπορεί να αντικατοπτρίζει την αίσθηση σας ότι κανείς δεν νοιάζεται για ένα πρόβλημα στη ζωή σας που μπορείτε να κρύψετε ή ότι αισθάνεστε ότι πρέπει να συζητήσετε ανοιχτά (προβλήματα σχέσεων). Εναλλακτικά, μπορείτε να απεικονίσετε τα συναισθήματα ότι κάποιος τομέας της ζωής σας θα απελευθερωθεί στο ύπαιθρο σύντομα. Μια σχολική καφετέρια συμβολίζει την αμοιβαία ανοιχτή συζήτηση για θέματα που σας απασχολούν ή σας προκαλούν άγχος (μιλήστε ανοιχτά για το αμοιβαίο άγχος σας για πιθανούς εραστές που σας απορρίπτουν). Παράδειγμα: Μια νεαρή γυναίκα ονειρευόταν να είναι μια καφετέρια με έναν άντρα που της άρεσε. Στην πραγματική ζωή, προσπαθούσε να πλησιάσει αυτόν τον τύπο και όλοι οι φίλοι και η οικογένειά της το ήξεραν. Παράδειγμα 2: Ένα κορίτσι ονειρευόταν να είναι σε ένα εστιατόριο και να πάρει αναστατωμένος με το φίλο της. Στην πραγματική ζωή της άρεσε ο ίδιος τύπος με τον φίλο της και μετά μιλάμε γι ‘αυτό μαζί της άρχισε να παρατηρήσετε το φίλο της επιδεινώνεται. Η καφετέρια αντανακλά τη συνείδησή του φίλου του, συνειδητοποιώντας ότι του άρεσε ο ίδιος τύπος και η ανοιχτή συζήτησή του για την κοινή αγάπη του για τον τύπο….

Δείτε την έννοια των noodles

Το όνειρο για την εσωτερική κατανάλωση συμβολίζει αυτό που σκέφτεστε ή αισθάνεστε όπως την επίτευξη του τέλους μιας φάσης ή το τελευταίο στάδιο ενός προγράμματος.

(Βλέπε Φιλοξενία | Πρόσκληση | Πίνακας)

(Βλέπε συμπόσιο)

Όταν ονειρεύεστε να δείτε αν το ψάρεμα είναι ένα καλό σημάδι. Αυτό το όνειρο αντιπροσωπεύει την τύχη που θα έχετε σε οτιδήποτε θα κάνετε. Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για την ερωτική σας ζωή, νέα καριέρα ή οτιδήποτε θα προσπαθήσετε να επιτύχετε.

Το κουτί παιχνιδιών είναι το σύμβολο των αναμνήσεων της παιδικής σου ηλικίας. Όποιος βλέπει το κουτί παιχνιδιών σε ένα όνειρο μεγαλώνει σε έναν ενήλικα, επειδή το παρελθόν και η παιδική συμπεριφορά έχει μείνει πίσω. Το όνειρο μπορεί επίσης να υποδεικνύει προβλήματα που εμφανίζονται από το παρελθόν σας και πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Το όνειρο στο οποίο ξυπνάτε υποδηλώνει τη δυαδικότητα του μυαλού σας. Ίσως αισθάνεσαι χαμένος και δεν είμαι σίγουρος τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο. Το όνειρο μπορεί επίσης να συμβολίσει την επιθυμία να πάρει βοήθεια από τους άλλους. Το όνειρο του να ξυπνήσεις θα μπορούσε να οδηγήσει στα πράγματα που λείπουν στη ζωή σας. Ίσως υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που δεν έχουν ικανοποιηθεί πλήρως.

(Δείτε Crow)

Το όνειρο του ανοίγματος ενός κουτιού παιχνιδιών συμβολίζει μια αφθονία της επιλογής με ελεύθερο χρόνο, αναψυχή ή αυτο-ικανοποίηση. Έχουν πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να διασκεδάσουν. Αρνητικά, ένα κιβώτιο αινιματιών μπορεί να απεικονίσει τη ζήλια ή την αμηχανία ότι κάποιος άλλος δεν πρέπει ποτέ να είναι σοβαρός. Μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ότι είστε πάρα πολύ ανησυχούν για τον ελεύθερο χρόνο ή απαιτητική για να αισθάνονται καλά. Το όνειρο για την αποθήκευση παιχνιδιών σε ένα κουτί παιχνιδιών συμβολίζει την καθυστέρηση της αυτο-ικανοποίησης, του ελεύθερου χρόνου ή του ελεύθερου χρόνου. Αναβάλλω ό,τι σου αρέσει. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι ωριμάζεις ή βάζεις παιδικά σχήματα πίσω σου. Μπορεί να νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να σοβαρευθείς.

(Βλέπε ‘τελετές Aq’iqah)…

Για να δείτε στο νόμο σας, όταν ονειρεύεστε, είναι περίεργο σημάδι του ονείρου σας. Αυτό το σήμα υποδεικνύει μια σχέση εργασίας που μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές στροφές. Το όνειρο μπορεί επίσης να είναι ένα λογοπαίγνιο με το να είναι πιο προσεκτικοί και παίζοντας με τους κανόνες.

…(Τυφλός με ένα μάτι.) Αν κάποιος χάσει ένα από τα μάτια του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χάσει το μισό του πλούτου του, ή να διαζευχθεί η γυναίκα του, ή να μην εκπληρώσει τις θρησκευτικές του υποχρεώσεις ή να διαπράξει μια μεγάλη αμαρτία ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχει σπαταλήσει το μισό της ζωής του μάταια. Το να είσαι τυφλός με ένα μάτι σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει να περιμένεις κάτι και να ελπίζεις για την άφιξή του, ή μπορεί να σημαίνει απώλεια ενός αδελφού ή ενός γιου. Εάν ένα ταπεινό και εργατικό άτομο το βλέπει αυτό, μαρτυρεί την αλήθεια της πίστης του. Εάν ένα απρόσεκτο άτομο, ή ένα διεφθαρμένο άτομο, ή ένας απατεώνας βλέπει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει αγωνία, ασθένεια που θα μπορούσε να τον φέρει κοντά στο θάνατό του, ή να χάσει το ένα χέρι σε ένα ατύχημα, ή να χάσει τη γυναίκα ή την αδελφή του, ή σύντροφος, ή απώλεια ευλογιών, ή να γίνει ιερό και βωμολοχίες. (Δείτε επίσης Αντίχριστο)…

Το όνειρο του σοκολατούχου γάλακτος συμβολίζει ένα υψηλό βαθμό ικανοποίησης από τη ζωή. Εκμεταλλεύομαι το να είσαι δυνατός. Αγάπη για να διορθώσετε ένα πρόβλημα που δεν θα μπορούσε να διορθώσει πριν ή παρακαλώ να πάρει εκδίκηση για κάποιον που χρησιμοποιείται για να είναι καλύτερη από εσάς. Εναλλακτικά, το γάλα σοκολάτας μπορεί να αντικατοπτρίζει πόσο υπέροχο φαίνεται να είναι ένας νικητής, ή ότι οι άνθρωποι νοιάζονται για σας.

Το όνειρο για ένα ελλιπές σημάδι συμβολίζει καταστάσεις της ζωής όπου δεν υπάρχει δυνατότητα να ζητήσει συγγνώμη για τους συμβατικούς κανόνες, αν είναι απαραίτητο. Θετικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει έναν συμπονετικό τρόπο παράκαμψης μιας αδυναμίας. Αρνητικά, ένα σημάδι της ανεπάρκειας μπορεί να αντικατοπτρίζει την αυτογνωσία, πηγαίνοντας πάρα πολύ μακριά αποφεύγοντας τους κανόνες που ισχύουν για τους άλλους. Εξαπάτηση ή αλαζονικά εκμετάλλευση κάποιος καλή φύση για να πάρει μπροστά.

(Δείτε διάτρηση)

(Βλέπε Αντίχριστο | Ένα μάτι)

Δείτε την έννοια του παντελονιού ιδρώτα

(Βλέπε Σκοτάδι | Διακριτικό άτομο)

(Δείτε το εστιατόριο θαλασσινών)

Το όνειρο για την αναμονή στη στάση του λεωφορείου συμβολίζει μια δυσάρεστη ή ανίσχυρη εμπειρία που περιμένουν να συμβούν. Αναμονή για μια κατάσταση να συμβεί ότι δεν πιστεύετε ότι θα αισθάνονται καλά.

Έχοντας αλληλεπίδραση ή να βρείτε ή να δείτε ένα ghoul, όταν ονειρεύεστε, μπορεί να ερμηνευθεί ως συμβολισμός ότι οι συνήθειες και οι αρνητικοί τρόποι σας βλάπτουν την ανάπτυξή σας. Το όνειρο μπορεί επίσης να υποδεικνύει ή να επικοινωνεί ως σύμβολο ή σύμβολο μιας νέας αρχής.

(Δείτε Hyena)

Για να κατανοήσετε καλύτερα αυτό το όνειρο, διαβάστε επίσης τις ερμηνείες της κωπηλασίας.

…(Ψάρια) Σε ένα όνειρο, ένα εστιατόριο με θαλασσινά αντιπροσωπεύει αντιθέσεις, μάχες, κακό, άγχος, κατάθλιψη ή ανακούφιση από δυσκολίες. (Δείτε επίσης την αλιεία)…

…Το όνειρο ενός φίλου συμβολίζει μια ποιότητα από μόνο του, με βάση τα πιο ειλικρινή συναισθήματά σας γι ‘αυτούς. Αναρωτηθείτε ποιες αναμνήσεις ή συναισθήματα ξεχωρίζουν οι περισσότεροι από αυτούς και δείτε πώς αυτή η ποιότητα μπορεί να εφαρμοστεί στη ζωή σας. Οι φίλοι στα όνειρα μπορούν επίσης να αντιπροσωπεύουν την τρέχουσα προβολή σας αυτού του ατόμου με βάση μια τρέχουσα κατάσταση ή σύγκρουση στη ζωή σας. Το όνειρο της κατοχής ενός φίλου που δεν έχετε δει ποτέ πριν συμβολίζει τις πεποιθήσεις ή τις καταστάσεις που σας κάνουν να αισθανθείτε καλά, ή να σας βοηθήσει με κάποιο τρόπο. Μια ευνοϊκή ή συνεργατική πτυχή του εαυτού σας. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της προβολής σας μιας κατάστασης ή μιας ρύθμισης που είναι επωφελής για εσάς. Το όνειρο ενός φίλου να πεθάνει μπορεί να αντιπροσωπεύει τα αρνητικά συναισθήματά σας για την επικείμενη αλλαγή, την απώλεια, ή την αποτυχία. Εξετάστε ποιες ιδιότητες ξεχωρίζουν περισσότερο για αυτόν τον φίλο και πώς αυτή η ποιότητα μπορεί να είναι ανεπαρκής ή ταλαιπωρία στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Εναλλακτικά, βλέποντας έναν φίλο πεθαίνουν μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σας για το πρόσωπο που χάνει την ενέργεια ή υποβάλλονται σε μια δυσάρεστη αλλαγή. Το όνειρο ενός αποθανόντος φίλου αντανακλά πιθανώς μια ποιότητα γι ‘αυτούς που ξεχωρίζει περισσότερο από μόνη της. Εκτός αν ο θάνατός σου ήταν πρόσφατος ή δυσκολεύεσαι να θρηνήσετε το γεγονός ότι είναι νεκροί, μάλλον δεν είναι σημαντικός για το συμβολισμό του ονείρου. Εναλλακτικά, το να ονειρεύεσαι έναν νεκρό φίλο μπορεί να αντιπροσωπεύει κάτι καλό στη ζωή σου που έχει χαθεί εδώ και καιρό….

…Η πρόσκληση για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο σε ένα όνειρο σημαίνει να κάνετε ένα μακρύ ταξίδι. Εάν το μεσημέρι, σημαίνει ξεκούραση ή διάλειμμα από μια ανησυχητική δουλειά. Εάν είναι μια πρόσκληση για δείπνο στο όνειρο, αυτό σημαίνει προδοσία κάποιου κάτω από την κάλυψη του σκότους. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να προσκαλεί ανθρώπους σε ένα μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θέλει να συνεργαστεί μαζί τους, ή ίσως να μπει στους κύκλους του. Κατά συνέπεια, θα κατηγορηθεί για παρέμβαση ή συμμετοχή σε τέτοια επιχείρηση. Εάν κάποιος δει τον εαυτό του να φιλοξενεί ένα δείπνο στο σπίτι του και οι φιλοξενούμενοι έχουν τελειώσει το φαγητό στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα προεδρεύει. Εάν ένας άρρωστος δει μια τέτοια πρόσκληση στο σπίτι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αναρρώσει από την ασθένειά του. Το να σερβίρετε φαγητό στους επισκέπτες σε ένα όνειρο σημαίνει την επιστροφή ενός αγαπημένου ατόμου από ένα μακρύ ταξίδι. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να κάθεται σε ένα τραπέζι καλυμμένο με όλα τα είδη τροφίμων και φρούτων σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα κληθεί να υπηρετήσει τον Κύριό του και να κερδίσει τον παράδεισο. (Δείτε επίσης Φαγητό | Επισκέπτης | Φιλοξενία | Πίνακας)…

Το όνειρο για ένα ασήμαντο δείπνο συμβολίζει μια κατάσταση στη ζωή σας, όπου ο καθένας πρέπει να κάνει το μέρος τους. Άνθρωποι ή καταστάσεις που απαιτούν συνεργασία για την επίτευξη ενός στόχου. Ενδεχομένως μια αντανάκλαση των οικογενειακών ή κοινοτικών στόχων. Ένα ασήμαντο δείπνο μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την προβολή σας από τους ανθρώπους γύρω σας όλοι συμβάλλουν σε μια εμπειρία που έχετε. Παράδειγμα: Μια γυναίκα κάποτε ονειρευόταν ένα ασήμαντο δείπνο στο στρατόπεδο υποχώρηση. Στην πραγματική ζωή είχε χάσει τη δουλειά της. Οι φίλοι και η οικογένειά του έκαναν όλοι το μέρος τους για να τον βοηθήσουν να βρει μια νέα δουλειά.

…(Δείπνο | Φαγητό) Σε ένα όνειρο, η φιλοξενία σημαίνει να συγκεντρωθούμε για φιλανθρωπικούς σκοπούς ή να κάνουμε καλές πράξεις. Εάν κάποιος καλέσει τους ανθρώπους για ένα δείπνο και τρώνε με πλήρη ικανοποίηση στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα προεδρεύει. Η προετοιμασία ενός δωματίου στο σπίτι ενός ατόμου σε ένα όνειρο σημαίνει την άφιξη ενός πολυαναμενόμενου ταξιδιώτη. (Δείτε επίσης Φαγητό | Επισκέπτης | Πρόσκληση | Πίνακας)…