Όταν ονειρεύεσαι κάποιον να τους επιτίθεται, αυτό σημαίνει ότι η συμπεριφορά του θα έχει συνέπειες για τους άλλους. Αυτό το όνειρο για την παραγωγή μιας βίαιης και επιθετικής δράσης εναντίον ενός ατόμου ή ενός τόπου είναι το σημάδι ότι προσπαθείτε να απελευθερώσετε τα κακά συναισθήματά σας. Επίσης, το όνειρο της επίθεσης ή επίθεση είναι ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να αισθάνονται ότι η συμπεριφορά σας σας απογοητεύσει. Αν δεις τον εαυτό σου να δέχεται επίθεση από κάποιον, σημαίνει την προστασία που έχεις πάνω σου. Σε αυτό το σημείο της ζωής σου, αισθάνεσαι ότι κανείς δεν νοιάζεται για σένα και θέλεις να γίνεις κατανοητός και να ζητήσεις βοήθεια. Αν ονειρεύεστε να δεχθεί επίθεση από το ζώο συμβολίζει ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που περιβάλλεται από.

Το όνειρο για μια ληστεία συμβολίζει το σοκ των συναισθημάτων που στερούνται της εξουσίας, της ευτυχίας ή της ανεξαρτησίας. Δυσπιστία ότι έχασες κάτι όταν όλα φαίνονταν φυσιολογικά. Εναλλακτικά, μια επίθεση μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα της πίεσης από την ευτυχία σας ή την αίσθηση της εξουσίας. Να τον εκμεταλλεύονται όταν ένιωθε σίγουρος. Το να ονειρεύεσαι ότι επιτίθεσαι σε κάποιον μπορεί να αντιπροσωπεύει την επιθετική επιμονή σου να κάνεις κάποιον να χάσει κάτι ή να εγκαταλείψει τις πεποιθήσεις του. Πιέζοντας τους άλλους να αλλάξουν κάτι που δεν περίμεναν.

(Χρέωση εναντίον | Επιστροφή) Η επίθεση εναντίον του εχθρού κάποιου σε ένα όνειρο σημαίνει νίκη σε εγρήγορση, ή θα μπορούσε να σημαίνει διαταραχή, άγχος, ανησυχία, μετά από μια ψυχική σύγκρουση ή αμφιβολία και μπορεί να σημαίνει λύπη, μετάνοια και διόρθωση της πορείας κάποιου δράσεις και σκέψεις.

Όνειρο να επιτεθεί κάποιος στο όνειρό σας, υποδηλώνει ότι ο θυμός και η επιθετικότητα που έχετε για το ειδικό πρόσωπο που επιτίθονταν. Ίσως δεν είστε πλέον στην ικανότητα να κρατήσει σε αυτά τα αρνητικά συναισθήματα, έτσι ασυνείδητο μυαλό σας σας απελευθερώνει. Σκεφτείτε ότι μερικές φορές είναι καλύτερα να αντιμετωπίσετε αυτά τα συναισθήματα ενώ ονειρεύεστε, επειδή δεν προκαλεί μεγάλη ζημιά. Αν το άλλο άτομο σου επιτέθηκε, τότε αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επανεξετάσεις τη συμπεριφορά σου με το ειδικό άτομο στο όνειρό σου. Ίσως να πληγώνεις κάποιον, και τώρα πληρώνεις φόρους για τις πράξεις σου. Εναλλακτικά, μπορεί να αισθάνεστε θύματα σε κάποια κατάσταση και δεν ξέρουν πώς να δράσουν ή πώς να ξεφύγουν από την πίεση. Το όνειρο, στο οποίο τα άλλα πλάσματα, αλλά όχι οι άνθρωποι σας επιτέθηκαν, αντιπροσωπεύει το φόβο σας για το άγνωστο. Αν σκότωσες τον επιτιθέμενο, τότε σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις το κακό που περιτριγυρίζεσαι. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει τον πραγματικό φόβο της σεξουαλικής βίας.

Το όνειρο για έναν αετό συμβολίζει την αίσθηση της υπερηφάνειας και της αυτοδιάθεσης σας. Ένας τομέας της ζωής σας που σας κάνει να αισθάνεστε ισχυροί, ελεύθεροι, ολοκληρωμένοι ή σας δίνουν κάποιο επίπεδο ανεξαρτησίας. Βλέποντας έναν αετό θυμωμένος ή κακό σε ένα όνειρο συμβολίζει μια επίθεση στην υπερηφάνεια ή την ανεξαρτησία του. Δεν σας αρέσει να συμβιβαστείτε και κάτι στη ζωή σας μπορεί να σας ντροπιάσει ή να σας κάνει να αισθανθείτε λιγότερο ισχυρό, ελεύθερο ή στον έλεγχο. Παράδειγμα: Ένα χριστιανικό κορίτσι ονειρευόταν να δεχθεί επίθεση από έναν αετό. Στην πραγματική ζωή η μητέρα της επέκρινε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της και ήθελε να τις αλλάξει για εκείνη. Ο επιτιθέμενος αετός αντανακλά την υπερηφάνεια που είχε για τις πεποιθήσεις της υπό επίθεση.

Το όνειρο της επίθεσης συμβολίζει τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις που αισθάνεστε σας πληγώνει συναισθηματικά ή απειλεί το αίσθημα της ασφάλειας σας. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση των φόβων που δίνεις. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να είναι θυμωμένοι ή αμυντικοί μαζί σας. Προβλήματα που απειλούν την απώλεια κάποιου είδους ή αυξάνουν τον ανεπιθύμητο κίνδυνο (όπως ασθένεια, οικονομική απώλεια ή κάτι που απειλεί τη σχέση σας.) Μια επίθεση μπορεί επίσης να επισημάνει ζημιά που έχει ήδη συμβεί σωματικά, οικονομικά ή από μια σχέση. Το να ονειρεύεσαι ότι επιτίθεσαι σε κάποιον αντανακλά την αντιπαράθεση με ένα πρόβλημα ή μια αμυντική στάση. Μπορείτε να ξεπεραστούν τα προβλήματα, ή να αναλάβει δράση κατά κάτι που αισθάνεστε ότι είναι μια απειλή για εσάς. Οι επιθέσεις σε ένα όνειρο μπορούν επίσης να αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματά σας για τις τρέχουσες σχέσεις. Παράδειγμα: Ένας άνδρας ονειρευόταν να σώσει τη γυναίκα του από την επίθεση. Στην πραγματική ζωή απέρριψε ένα δώρο που ένας συγγενής που δεν του άρεσε να προσφέρει. Ένιωθε ότι το παρόν θα ξανανοίξει παλιές συγκρούσεις που είχαν αλλάξει είχε περάσει.

Το όνειρο του ισχυρού συναισθηματικού θάρρους. Συναισθήματα του να είναι πάντα σε επιφυλακή για ένα θέμα. Συνεχώς να τίθεται στην άμυνα. Αρνείσαι να δεχτείς οτιδήποτε με κάθε κόστος. Κρατιέμαι σταθερός με όλη σου τη δύναμη. Μπορεί να αντιμετωπίζεις μια πολύ δύσκολη ή απαιτητική κατάσταση. Το όνειρο για το οχυρό της υπό επίθεση συμβολίζει τα συναισθήματα της συναισθηματικά επίθεση ή εισβολή. Κάποιος μπορεί να προσπαθεί να σας ελέγξει ή να καταστρέψει την επιμονή ή τη συναισθηματική σας δύναμη.

…(Destroy | Extirpate | Μια επίθεση που κατευθύνεται από έναν εχθρό ή που στοχεύει σε έναν εχθρό.) Μια επίθεση σε ένα όνειρο σημαίνει καταστροφή, καταστροφή, πλημμύρα, φωτιά, ακρίδες ή σημαντικές αλλαγές στον κόσμο. Το να καταστρέψει κάποιον κοιτάζοντας τον με περιφρόνηση σε ένα όνειρο σημαίνει ότι ο επιτιθέμενος θα υποφέρει από το ζηλότυπο μάτι του θύματος του σε εγρήγορση….

Το όνειρο για ένα δόρυ συμβολίζει τη θέληση ή την εστίασή της σε ένα συγκεκριμένο στόχο. Πίσω ή να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Εναλλακτικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει εσάς ή κάποιον που προσπαθεί σκόπιμα να επιτεθεί σε κάποιον. Σκόπιμα προσπαθεί να βλάψει κάποιον αποτυγχάνει. Το όνειρο της κατοχής λόγχες ρίχνονται σε σας συμβολίζει ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που αισθάνεστε είναι σκόπιμα από την αποδοκιμασία σας. Το όνειρο που δέχεται επίθεση από Native American ή Αυτόχθονες με λόγχες συμβολίζει τα συναισθήματα της σκόπιμα να δεχθεί επίθεση από κάποιον που σταματά να σας δει. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να περπατήσει κάτω από ένα δρόμο και λόγχες που έχουν ρίξει σε αυτόν. Στην πραγματική ζωή, περνούσε από μια διαδικασία μύησης σε ένα κλαμπ και όλοι στο κλαμπ προσπαθούσαν σκόπιμα να τον κάνουν να αποτύχει ως μέρος της δοκιμασίας του.

Το να ονειρεύεσαι και να βλέπεις έναν πάνθηρα εξηγείται ως το όνειρο με σημαντικό συμβολισμό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει κίνδυνος παραμονεύουν και τους εχθρούς που εργάζονται για να σας βλάψει. Αντιπροσωπεύει το σκοτάδι, το θάνατο και την αναγέννηση. Σε μια πιο θετική σημείωση, Πάνθηρες σημαίνει δύναμη, ομορφιά και / ή χάρη.

Βλέποντας έναν πάνθηρα σε ένα όνειρο συμβολίζει εκδίκηση ή αμείλικτο έλεγχο. Ένας πάνθηρας μπορεί να συμβολίσει τα συναισθήματά σας για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που σας κάνει να αισθάνεστε σαν να εξετάζει ή να είναι επικριτική για ό, τι κάνετε. Εναλλακτικά, ένας πάνθηρας μπορεί να αντικατοπτρίζει εσάς ή άλλο πρόσωπο που επιδιώκει ενεργά εκδίκηση ή την ανατροπή του άλλου προσώπου που ποτέ δεν θέλετε να δείτε γεννηθεί ή να πετύχει. Ένας πάνθηρας μπορεί να συμβολίσει τα συναισθήματά σας για έναν εχθρό ή ένα πρόσωπο που δεν εμπιστεύεστε. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος κάποτε ονειρευόταν Πάνθηρας μακριά στο βάθος. Στην πραγματική ζωή αντιμετώπιζε την πιθανότητα να πρέπει να αναζητήσει την ευημερία. Επιλεξιμότητα για την απαραίτητη ευημερία, επιτρέποντας την πλήρη πρόσβαση γραφείων ευεξίας για όλη την οικονομική σας δραστηριότητα που απαιτεί πλήρη συμμόρφωση με πολύ ταπεινωτικούς κανόνες.

(Δείτε επίθεση)

Αν φτύνετε σε ένα όνειρο, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει ότι υπάρχουν κάποιες πτυχές του εαυτού σας που θέλετε να απαλλαγείτε. Το φτύσιμο δείχνει επίσης ότι η επίθεση ανεστάλη.

Ονειρεύεται ότι δέχεται επίθεση από έναν πύραυλο, αντιπροσωπεύει αισθήματα αδυναμίας και δυνάμεις πέρα από τον έλεγχό του. Εναλλακτικά, ο πύραυλος μπορεί να υποδεικνύει ανασφάλειες σχετικά με το σεξ.

Το όνειρο για έναν εγκέφαλο συμβολίζει την πνευματική ικανότητα ή την ικανότητα να σκέφτονται. Αντικατοπτρίζει την επίλυση προβλημάτων, την ανταλλαγή ιδεών, τη δημιουργικότητα και το όραμα. Το όνειρο για τον εγκέφαλο που τρώγονται, επίθεση ή λαμβάνονται τελικά συμβολίζει παράγοντες στη ζωή σας που έχουν μια ισχυρή επίδραση στη σκέψη σας. Το όνειρο για τη χειρουργική επέμβαση του εγκεφάλου συμβολίζει μια σημαντική αλλαγή σε αυτό που σκέφτεστε. Ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που σας παρακινεί να εξαλείψει ένα μακροχρόνιο μπλοκ για τη δημιουργικότητα, την επικοινωνία ή την επιτυχία σας. Ο εγκέφαλος διαφοροποιεί το κεφάλι ως σύμβολο στο ότι το κεφάλι είναι περισσότερο για την προσωπικότητα, τη στάση και την προοπτική. Ο εγκέφαλος είναι περισσότερο για την επεξεργασία και την εξεύρεση πράγματα έξω.

…Ο ήχος της πένας σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν συγγραφέα, ή γράφει σε χαρτί ή γράφει σε πίνακα κιμωλίας. Ένας τέτοιος ουρλιαχτός σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει τον ίδιο τον πίνακα κιμωλίας, ή δασκάλους διαφόρων βαθμών. Όσο για τους περισσότερους ανθρώπους, η ακρόαση ενός στυλό σε ένα όνειρο σημαίνει αποκάλυψη μυστικών ή επίθεση στη φήμη των ανθρώπων στη διαδικασία επίτευξης των εγωιστικών στόχων κάποιου….

Το όνειρο για ένα κυνηγετικό όπλο συμβολίζει μια απόφαση ή δύναμη που απαιτείται. Τέλεια με στόχο το πρόβλημα ή κάτι που δεν σας αρέσει. Ένα τουφέκι εμφανίζεται συχνά στα όνειρα όταν κάποιος άλλος λέει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημά τους. Παράδειγμα: Ένα νεαρό αγόρι μεταναστών είχε επαναλαμβανόμενους εφιάλτες για μια επίθεση τουφέκι. Στη ζωή ξυπνά όλη η οικογένειά του σφαγιάστηκε μία προς μία, στην παλιά του χώρα. Το τουφέκι αντανακλά τα φρικτά συναισθήματά του για το πόσο προσεκτικοί και συγκεκριμένοι ήταν η δολοφονία της οικογένειάς του.

Αν ονειρεύεστε ότι σας επιτίθενται ή δέχονται επίθεση από μια αρκούδα, αυτό σημαίνει rampancy, σπάζοντας τα εμπόδια και τον ανταγωνισμό. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα αισθανθείτε αφηρημένος και μπορεί να μην ξέρετε ποια κατεύθυνση πρέπει να πάτε. Οι αρκούδες θα μπορούσαν επίσης να αντιπροσωπεύουν ατελείωτο γύρο μεταξύ ζωής και θανάτου. Μην ανησυχείτε, καθώς τίποτα κακό δεν θα συμβεί, μόνο εσείς μπορείτε να αισθανθείτε ένα από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: νεκρός, ζωντανός ή αναγεννημένος.Το όνειρο θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει την έρευνα που κάνετε με τον εσωτερικό εαυτό σας. Σκεφτείτε ότι το όνειρο θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει την ψυχή σας και κρυφές ή unimpressive σκέψεις. Το όνειρο θέλει να ανοίξεις την πόρτα και να το αφήσεις έξω. Αν ονειρεύεσαι μια πολική αρκούδα συμβολίζει την αναγέννηση. Ίσως θα αρχίσετε να βλέπετε πολύ διαφορετικά πράγματα, τα πάντα θα εμφανίζονται σε διαφορετικά χρώματα. Αυτές οι αλλαγές μπορούν να επηρεάσουν όχι μόνο τη σκέψη σας, αλλά και τις ενέργειες. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το όνειρό σας, παρακαλούμε να αναζητήσετε τις σημασίες του να ονειρεύεστε την Πολική Αρκούδα.

Ονειρεύεται ή ονειρεύεται να δει το πρόσωπό σας, υποδηλώνει την προσωπικότητα που επιλέγετε να δείξει τον κόσμο, καθώς αντιτίθενται στην πραγματική. Μπορεί να αναφέρεται σε αντιπαραθέσεις και την προθυμία σας να αντιμετωπίσετε ζητήματα και προβλήματα στη ζωή σας. Αν κοιμόσασταν και ονειρεύεστε ότι στο όνειρο που αντιμετωπίζετε είναι ελαττωματικά ή γεμάτα σπυράκια, αντιπροσωπεύει την έκρηξη συναισθήματα. Μπορεί να έχετε υποστεί μια επίθεση στην προσωπικότητα ή τη φήμη σας.

…Ονειρεύεται και βλέποντας ένα τρελό σκυλί στο όνειρό σας, αυτό υποδηλώνει ότι εσείς και οι φίλοι σας θα είναι προφορικά επίθεση από ταπεινούς αντιπάλους σας … Ονειρεύεται ότι θα σκοτώσει ένα τρελό σκυλί σημαίνει ότι θα ξεπεράσουν τις αρνητικές απόψεις των άλλων και να αυξηθεί στην ευημερία….

…Το όνειρο ενός γηγενούς incar συμβολίζει μια στάση ή διάθεση που ασχολείται με το πόδι είναι γήινη. Σκόπιμα, ποτέ μην αλλάξετε τη στάση σας ή να γίνει προφανές σε άλλους ότι ποτέ δεν θα ενδώσει. Ανησυχία για την επίθεση στο κεφάλι των προβλημάτων στο. Αρνητικά, ένα στρίφωσμα μπορεί να αντανακλά με την έκθεση με επίμονες πεποιθήσεις. Θέλοντας να ντροπιάσει τους άλλους δεν θα αλλάξει ποτέ μια κακή συνήθεια δεν έχει σημασία τι. Καθιστώντας προφανές στους άλλους ότι δεν ενδιαφέρονται γι ‘αυτούς ή οτιδήποτε θέλουν. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει μια μητρική Αμερική φορώντας ένα στρίμ. Στην πραγματική ζωή, ήταν πολύ πεισματάρης για τη διατήρηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του τρόπου ζωής ενός πνευματικού υποχώρηση. Άλλοι άνθρωποι δεν ήταν τόσο σοβαροί όσο ήταν και αρνήθηκε να παρεκκλίνει από τους κανόνες, ακόμη και αν άλλοι άνθρωποι ήταν. Η ακίνηση αντικατοπτρίζει την ανησυχία σας για το τέλειο πνευματικό ον….

Το όνειρο του ήλιου που συμβολίζει την αισιοδοξία ή μια πιο «θετική» άποψη μιας κατάστασης. Ένας τομέας της ζωής σας που σας ενθαρρύνει να έχετε μια θετική προοπτική, ελπίδα ή εμπιστοσύνη. Μια κατάσταση που σου δίνει σαφήνεια, Διαφωτισμό, ή αποκαλύπτει την αλήθεια. Ο ήλιος μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση των ανθρώπων ή καταστάσεις που φέρνουν την ειρήνη του μυαλού, την ηρεμία, την τύχη, την καλή θέληση και διορατικότητα. Κάτι που σας παρακινεί ή σας αναγκάζει να παρατηρήσετε μόνο θετικότητα. Ονειρεύεται έναν ήλιο που πυροβολούν με λέιζερ συμβολίζει μια κατάσταση που σας δίνει αισιοδοξία ή ένα όραμα, αλλά φαίνεται να ξέρει ακριβώς πώς να ανταγωνίζεται την πρόοδό σας. Μπορεί να έχετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με τα προβλήματά σας από ό, τι μπορείτε να τα λύσετε. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να δει τον ήλιο να βγαίνει μετά από έναν ανεμοστρόβιλο. Στην πραγματική ζωή είχε μόλις είχε μια μεγάλη διαφωνία με τη θετή κόρη της και τώρα αισθάνομαι καλύτερα για τη σχέση τους. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει τον ήλιο να τον πυροβολεί με λέιζερ. Στην πραγματική ζωή, ήταν σε πνευματικό σχηματισμό και ο δάσκαλός του ήταν πολύ επικεντρώθηκε στην αμηχανία του με τους φόβους και τα προβλήματά του. Ο ήλιος αντανακλούσε τον πνευματικό δάσκαλο, ρίχνοντας φως σε αυτό που ήταν και δεν ήταν θετικό, ενώ το λέιζερ αντανακλούσε την ακρίβεια που είχε ο δάσκαλος στην επίθεση του με τα προβλήματά του.

…(Ο ύπνος) Σε ένα όνειρο, το χασμουρητό σημαίνει μια ασθένεια ή μια ταλαιπωρία. Αντιπροσωπεύει επίσης μια απαίσια πράξη που ευχαριστεί τον Σατανά. Το χασμουρητό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης μια αιφνιδιαστική επίθεση στον εχθρό κάποιου. Σημαίνει επίσης ανταμοιβή, επειδή εμποδίζει το άτομο να μιλήσει. Το χασμουρητό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης μια τελική ασθένεια….

(Δείτε επίθεση)

Το όνειρο για την ούρηση συμβολίζει μια απελευθέρωση της έντασης ή μια ανακούφιση από τα συναισθήματα που καταπιέζει. Εναλλακτικά, η ούρηση μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι έχετε τελικά ήταν σε θέση να ανακουφίσει τον εαυτό σας από ένα πρόβλημα. Μπορεί να έχετε κρατήσει ήσυχο για μεγάλο χρονικό διάστημα ή έχουν εκμετάλλευση για να το πρόβλημά σας. Είστε ένα άλλο πρόσωπο που είναι τελικά να αφήσει να πάει του στρες, τα προβλήματα ή ένα θέμα που έχει δεχθεί επίθεση. Το όνειρο κάποιου που κατουράει κοντά σας με έναν τρόπο που δεν συμπαθείτε μπορεί να αντιπροσωπεύσει τον ερεθισμό ή τη δυσαρέσκειά σας σε κάποιο που ανακουφίζει τους από ένα πρόβλημα εις βάρος σας. Κάποιος μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματά τους στην επικράτειά τους ή να παραβιάσει την αίσθηση των ορίων τους.

…(Σεντ | Χρήματα) Για μια έγκυο γυναίκα, οι πένες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν έναν γιο, ή ένα σημάδι ευγνωμοσύνης, προσευχών και ανάμνησης του Θεού, ή θα μπορούσαν να σημαίνει επίθεση σε κάποιον, ή ξυλοδαρμό. Εάν κάποιος λάβει πένες σε μια στοίβα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα εμπιστευτεί μαζί του. Οι πένες σε ένα όνειρο σημαίνουν επίσης ομιλία. Εάν φαίνονται νέα, η συνομιλία θα έχει νόημα. Οι πένες σε ένα όνειρο σημαίνουν επίσης την επίλυση του προβλήματος κάποιου ή την εκτέλεση προσευχών. Μετρώντας τις πένες σε ένα όνειρο σημαίνει την εκτίμηση των πράξεων κάποιου. Νικέλια, δεκάδες, τέταρτα, μισά ή άλλα νομίσματα ή μάρκες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν κοσμικά κέρδη και ευημερία. Εάν οι πένες είναι συνδεδεμένες με τον καρπό κάποιου σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύουν τα προς το ζην. Χάρη στα χρήματα σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος θα κληθεί να καταθέσει σε δικαστήριο. Εάν τα πένα του είναι παλιά, σπασμένα ή σπασμένα στο όνειρο, υποδηλώνουν μια πτωτική πίστη. Η απώλεια μιας δεκάρας σε ένα όνειρο σημαίνει σπατάλη χρόνου και χρήματος, ή σπατάλη των λέξεων, ή συμβουλή ενός ανίδεου ατόμου που δεν θα προσέχει τις συμβουλές του. Εάν οι πένες φέρουν την εικόνα ενός ατόμου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι τόσο ο μεταφορέας όσο και αυτός που κόβει αυτές τις πένες είναι καινοτόμοι. Τα σπασμένα πένα στα μισά σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν μια εχθρότητα που δεν μπορεί να θεραπευτεί. Η λήψη χρημάτων σε ένα όνειρο είναι καλύτερη από την παροχή. Εάν το πραγματικό ρευστό περιουσιακό στοιχείο κάποιου μετατραπεί σε πένα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει αφερεγγυότητα ή πτώχευση. Εάν τα λίγα χρήματα μεγαλώνουν σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ευημερία. (Δείτε επίσης Cent | Money)…

Το όνειρο για το δέρμα συμβολίζει τα ψυχικά και συναισθηματικά όρια ανάμεσα σε εσάς, άλλους ανθρώπους και τα γεγονότα της ζωής σας. Αυτό είναι το πώς μπορείτε να προστατεύσετε ή να αντισταθείτε επιθέσεις στο εγώ ή τα συναισθήματά σας. Έχοντας δεν δέρμα θα συμβολίζει την πλήρη ευπάθεια σε αρνητικές επιρροές ή συναισθηματική επίθεση. Βλέποντας τους άλλους χωρίς δέρμα θα αντιπροσωπεύουν πτυχές της προσωπικότητάς σας χωρίς την ικανότητα να αντισταθεί επιρροές. Θετικά, χρονολογείται κάποιος χωρίς δέρμα μπορεί να αντικατοπτρίζει μια πτυχή του εαυτού σας που βιώνει ισχυρές συναισθηματικές επιρροές. Βλέποντας από τα πλάσματα σκάψιμο κάτω από το δέρμα συμβολίζοντας τα προβλήματα που bug σας ή ότι έχει έρθει σε σας. Παρακαλούμε δείτε φυλή, το χρώμα του δέρματος και το τμήμα θέμα πολιτισμού για μια πιο σε βάθος ματιά στο χρώμα του δέρματος.

…Μια μάχη μεταξύ των ψαράδων σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ένα χτύπημα μοίρας, ατύχημα ή καταστροφή. Ο τρόπος για να αποφύγετε μια τέτοια ατυχία είναι να ξοδεύετε χρήματα και προσπάθειες στο δρόμο του Θεού. Μια τέτοια μάχη θα μπορούσε επίσης να σημαίνει επίθεση εναντίον της θρησκείας κάποιου, ηρεμία, ή να κοροϊδεύει την πίστη ενός άλλου ατόμου, ή να μιλάει άσχημα για τους ορθούς ανθρώπους, ή να σαρκαστεί για τη θρησκεία, ή μπορεί να σημαίνει συκοφαντία, δυσφήμιση, σύγχυση κάποιου, δυσφήμιση του, κακοποίηση, ή κάνοντας δυσφημιστικές δηλώσεις εναντίον κάποιου. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να μαχαιρώνει κάποιον με ένα δόρυ, ένα σπαθί, μια λόγχη ή μια ξύλινη θέση σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάνει ή δημοσιεύει δυσφημιστικές δηλώσεις για κάποιον, και σε αυτήν την περίπτωση, είναι ο επιτιθέμενος και είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του , επίσης θα υποστεί το ίδιο πεπρωμένο. Αν κάποιος μαχαιρώσει, τραυματίσει ή απειλήσει κάποιον με οποιοδήποτε από τα παραπάνω όπλα ή αν τον δείξει προς το άλλο άτομο αλλά δεν τον επιτεθεί στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα πειρασθεί να συκοφαντήσει ή να τον δυσφημίσει, τότε θα να μην το πράξει. Εάν κάποιος βλέπει ανθρώπους που παλεύουν με δόρυ σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μια πανούκλα θα χτυπήσει εκείνο το μέρος ή θα μπορούσε να σημαίνει αύξηση των τιμών. Εάν κάποιος τους δει να επαναστατούν ενάντια στην κυβέρνηση στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι οι τιμές θα πέσουν….

…Σε ένα όνειρο, ένας κριός αντιπροσωπεύει ένα ευγενές άτομο. Το να κρατάς ένα κριάρι από το μαλλί του σε ένα όνειρο σημαίνει να παίρνεις χρήματα από ένα ευγενές άτομο. Κρατώντας ένα κριάρι από το κέρατο του σε ένα όνειρο σημαίνει ότι συγκρατείται από έναν ευγενή άνθρωπο από το να ασχολείται με κάτι. Το να κρατάς ένα κριάρι από το γλουτό του σε ένα όνειρο σημαίνει να ελέγχεις ή να διαχειρίζεσαι τα συμφέροντα ενός ευγενούς άνδρα, ή θα μπορούσε να σημαίνει να τον κληρονομήσεις ή να παντρευτείς την κόρη του. Το να κρατάς ένα κριάρι από την κοιλιά του σε ένα όνειρο σημαίνει να παίρνεις χρήματα από ένα ευγενές άτομο. Το να σκοτώνεις ένα κριάρι εκτός από φαγητό σε ένα όνειρο σημαίνει να σκοτώνεις ένα ευγενές άτομο. Αν κάποιος σκοτώσει ένα κριάρι κατά τη διάρκεια του πολέμου σε ένα όνειρο, τότε αντιπροσωπεύει τον εχθρό του. Ένας σφαγμένος κριός σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν φόνο. Η αγορά ενός κριού από ένα κρεοπωλείο σε ένα όνειρο σημαίνει ότι ένα ευγενές και σπουδαίο άτομο θα χρειαστεί το άτομο που βλέπει το όνειρο που θα τον σώσει από έναν προβλέψιμο κίνδυνο ή θα τον βοηθήσει να ανακάμψει από μια ασθένεια. Η σφαγή ενός κριού σε ένα όνειρο σημαίνει ανάρρωση από μια ασθένεια. Η μεταφορά ενός κριού πάνω από το κεφάλι σε ένα όνειρο σημαίνει φροντίδα ή διαχείριση της επιχείρησης ή των λογαριασμών ενός ευγενούς και πλούσιου ατόμου. Η οδήγηση ενός κριού και η οδήγηση κατά βούληση σε ένα όνειρο σημαίνει κατάκτηση ενός υπέροχου ατόμου. Αν κάποιος δει ένα κριάρι να τον οδηγεί σε ένα όνειρο, τότε σημαίνει ότι τόσο μεγάλο και ισχυρό άτομο θα υψωθεί πάνω του και θα ελέγξει τη ζωή του. Το σπάσιμο των κέρατων ενός κριού σε ένα όνειρο σημαίνει αποδυνάμωση ενός ισχυρού ατόμου. Το να παλεύεις με ένα κριάρι σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης να παλεύεις με ένα ισχυρό άτομο. Όποιος κερδίσει τον αγώνα στο όνειρο, τελικά θα τον κερδίσει σε εγρήγορση. Το να βλέπεις έναν νεκρό κριό σε ένα όνειρο σημαίνει τον θάνατο ενός τόσο μεγάλου ατόμου. Ο διαχωρισμός του κρέατος ενός κριού σε ένα όνειρο σημαίνει διαίρεση του πλούτου ενός μεγάλου ατόμου μετά το θάνατό του. Η θυσία ενός κριού για φαγητό και η διανομή από το κρέας του ως φιλανθρωπίας σε φτωχούς και άπορους ανθρώπους στο όνειρο σημαίνει την απελευθέρωση ενός φυλακισμένου, τη διαφυγή του από τη σύλληψη, την εξάλειψη της ταλαιπωρίας και των ανησυχιών, την πληρωμή των χρεών κάποιου, την παρακολούθηση του ετήσιου προσκυνήματος στο Θεό Σπίτι στη Μέκκα, ή ανάρρωση από ασθένεια. Η σφαγή και η αποξήρανση ενός κριού και το κρεμώντας σε ένα όνειρο σημαίνει να αφαιρέσετε τον εχθρό από τα χρήματα και τον πλούτο του. Βλέποντας ένα ξεφλουδισμένο κριάκι μέσα στο σπίτι κάποιου σε ένα όνειρο σημαίνει ο θάνατος ενός συγγενή. Εάν είναι το πόδι ενός κριού, τότε σημαίνει το θάνατο του πλησιέστερου συγγενή. Το να ψήνεις ένα κριάρι σε ένα όνειρο σημαίνει να κυβερνάς για ένα έτος μετά την περίοδο που μπορεί κάποιος να φυλακιστεί. Ο αριθμός των κριών σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει τον αριθμό των ετών. Έτσι, το να τα βλέπεις αντιπροσωπεύει επίσης τον αριθμό των ετών που κάποιος θα υπηρετήσει στη δουλειά του. Το μαλλί ενός κριού σε ένα όνειρο σημαίνει χρήματα. Ένας κριός σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης το μουζέν σε ένα τζαμί, έναν στρατηγό του στρατού, έναν ανατιθέμενο κυβερνήτη ή έναν ταπεινωμένο άνθρωπο. Εάν ένας κριός επιτεθεί σε κάποιο όνειρο, αυτό σημαίνει επίθεση από εχθρό κάποιου. Εάν μια προβατίνα γίνει κριός σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα του δεν θα έχει πλέον παιδιά. Αν κάποιος δεν είναι παντρεμένος, τότε σημαίνει νίκη στη ζωή του. (Δείτε επίσης την προβατίνα | Θυσία | Πρόβατα)…

Το όνειρο για έναν κανίβαλο συμβολίζει καταστροφικές ή απαγορευμένες εμμονές με τους στόχους. Συνδέοντας τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, σπάζοντας υποσχέσεις για τον εαυτό σας, ή ένα απεριόριστο είδος της νοοτροπίας. Χωρίς αγιότητα, ηθική ή κοινωνικά εμπόδια για να πάρεις το δρόμο σου. Γάμα τους ανθρώπους που σου αρέσει να βοηθάς τον εαυτό σου. Κερδίστε το ίδιο με αυτό το μέσο με την επίθεση σε φίλους, οικογένεια ή συναδέλφους.