Εάν ονειρεύεστε να δείτε μια αντίκες αντιπροσωπεύει το παρελθόν και τις αρχαίες ρίζες του. Αυτό το όνειρο δείχνει κάτι μοναδικό και μοναδικό για σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει καλές αξίες από το παρελθόν σας, καθώς μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο στο μέλλον. Εάν ονειρεύεστε να δείτε αντίκες, αλλά δεν απολαμβάνουν την άποψη του, αντιπροσωπεύει κάποια πράγματα στο παρελθόν σας έχουν βλάψει και τώρα είστε υποφέρουν. Θα μπορούσε να είναι το άλλο νόημα αυτού του ονείρου, ότι προσπαθείτε να αποφύγετε κάτι που δεν θα έπρεπε.

Το όνειρο για τα έπιπλα συμβολίζει πώς θέλετε να αισθανθείτε για σας ως πρόσωπο. Η εικόνα του εαυτού σας ή η εντύπωση των απόψεών σας δίνει σε άλλους. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση του πώς θέλετε οι άλλοι να σας αντιλαμβάνονται ως ένα πρόσωπο σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Η αντίληψη των στάσεων, των πεποιθήσεων ή της προσωπικότητάς τους που είναι αποστασιοποιημένη. Εξετάστε το ύφος των επίπλων για την πρόσθετη έννοια. Τα παλαιά έπιπλα μπορούν να απεικονίσουν τις ντεμοντέ αξίες ή τις ιδέες «παλιών σχολείων». Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν ένα παλιομοδίτικο πλυντήριο ρούχων. Στο ξύπνημα της ζωής ήταν εξαιρετικά επίμονος στην πληρωμή της υποθήκης του επειδή θέλησε να αισθανθεί ασφαλής που κατέχει το σπίτι του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Άλλοι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήταν ηλίθιο, επειδή αγνόησε την ικανότητα να χρησιμοποιούν τα χρήματά τους για να διασκεδάσουν στην παρούσα στιγμή.

Το όνειρο για το παλιό ή ντεμοντέ αυτοκίνητο συμβολίζει την ικανότητα λήψης αποφάσεων, που επηρεάζεται από το παρελθόν ή νοσταλγία. Εάν ένα ντεμοντέ αυτοκίνητο είναι μαύρο ή κόκκινο συμβολίζει τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας που επηρεάζονται επίσης από το παρελθόν. Πρέπει να επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτό που συμβαίνει τώρα και στο μέλλον.

Το όνειρο για μια αντίκα συμβολίζει μια μνήμη ή μια ιδέα του παρελθόντος που αγαπάτε. Κάτι από το παρελθόν που δεν θέλεις να αφήσεις. Μπορείτε να είστε ευαίσθητοι για το πόσο όμορφο ή καλό κάτι που χρησιμοποιείται για να είναι. Ένας αρχαίος μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση του χρόνου τιμηθεί αξίες, παραδόσεις, σοφία ή κάτι που έχετε κληρονομήσει. Κάτι που συνειδητοποιείς ότι είναι γνήσιο, αποδεδειγμένο ή αξίζει να το κρατήσεις. Το όνειρο για να μην συμπαθήσετε ή να απολαύσετε μια αντίκα προτείνει ότι κινείστε μακρυά από τις ξεπερασμένες πεποιθήσεις ή τους παλαιούς τρόπους σκέψης. Μπορεί να απορρίπτεις ή να απορρίπτεις κάτι από το παρελθόν σου.

Το να ονειρεύεστε ή να βλέπετε τα έπιπλα ονείρου, αντιπροσωπεύει πώς αισθάνεστε για σας και την οικογένειά σας. Αναφέρεται στις σχέσεις σας με τους άλλους και πώς ταιριάζουν στη ζωή σας. Εάν ονειρευόσασταν και στο όνειρο, είδατε ότι κινείστε τα έπιπλα, δείχνει ότι πρόκειται πολύ για να ευχαριστήσουν τους άλλους. Επίσης, μπορεί να αλλάζει τους τρόπους σας και προσπαθεί να επαναξιολογήσει τις σχέσεις σας / στάσεις. Το όνειρο ή βλέποντας τα παλαιά ή φθαρμένα έπιπλα ονείρου συμβολίζει τις ξεπερασμένες στάσεις, τις παλαιές σχέσεις ή/και τους παλαιούς τρόπους σκέψης. Επίσης, οι ερμηνείες πρόσβασης για συγκεκριμένα μέρη των επίπλων.

Το όνειρο για μια πορτοκαλιά συμβολίζει μια μόνιμη ή συνεχή αίσθηση της προσπάθειας που απαιτείται για να αισθάνονται καλά. Μια θετική κατάσταση που είναι πάντα απαιτητική να κάνει κάτι για διασκέδαση. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δαγκωθεί από ένα φίδι σε ένα ασβέστη πορτοκαλί πόδι. Στην πραγματική ζωή το νέο του διαμέρισμα είχε κλαπεί. Η πορτοκαλιά αντανακλούσε όλη την αίσθηση της μονιμότητας του διαμερίσματος και όλη τη σκληρή δουλειά για να γεμίσει με έπιπλα και να ξεκινήσει μια ζωή σε αυτό. Παράδειγμα 2: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να περπατήσει μέσα από ένα πορτοκαλεώνα με τον μακαρίτη παππού του. Στην πραγματική ζωή ήταν τελικά αναρρώνει από τη θλίψη του. Οι πορτοκαλιές αντανακλούσαν όλη τη σκληρή δουλειά που χρειάστηκε συναισθηματικά για να νιώσει επιτέλους καλά και πάλι μετά το θάνατό του.

Το όνειρο για να είναι μέσα σε ένα δωμάτιο που δεν έχετε πάει ποτέ συμβολίζει τον προσωπικό χώρο και τα όρια που αισθάνεστε σε μια κατάσταση. Αυτό που νιώθεις ότι μπορείς και δεν μπορείς να κάνεις στη ζωή. Οι κοντινοί τοίχοι μπορεί να αντανακλούν την έλλειψη επιλογής ή ικανότητας δράσης. Μακρινοί τοίχοι μπορούν να αντανακλούν πολύ ελεύθερο χρόνο και επιλογές. Εξετάστε τον τύπο δωματίων για την πρόσθετη σημασία. Τα δωμάτια είναι σκέψεις, οι κουζίνες είναι προετοιμασία, το μπάνιο είναι θέματα με την καθαριότητα και το σαλόνι είναι θέματα που αισθάνεστε ικανοποιημένοι με. Εάν το δωμάτιο ήταν προηγουμένως γεμάτο με έπιπλα ή αντικείμενα, αλλά δεν μπορεί πλέον να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα του κενού ή δεν έχουν κανένα σκοπό. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να παγιδευτεί σε ένα δωμάτιο που ήταν πολύ μικρό. Στην πραγματική ζωή αισθάνεται παγιδευμένος στο χρέος. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν να είναι σε ένα δωμάτιο με ψηλούς μακρινούς τοίχους. Στην πραγματική ζωή, προσπαθούσε να πάρει διαζύγιο, και ο δύσκολος σύζυγός της προκαλούσε καθυστερήσεις και την έκανε να κάνει όλη τη δουλειά. Τα μακρινά τείχη αντανακλούν την τεράστια πρόκληση που ένιωσε από την επίτευξη κάτι, σαν να μην μπορούσε ποτέ να πάρει κοντά στο στόχο της. Παράδειγμα 3: Μια γυναίκα ονειρευόταν ένα άδειο δωμάτιο. Εγώ ξυπνώντας τη ζωή της κόρης της είχε αλλάξει από μόνη της αφήνοντας την να ζήσει μόνη της. Ένιωθε ότι η ζωή της δεν είχε νόημα.

Ονειρεύεται έπιπλα από έβενο ή άλλα άρθρα έβενο αντιπροσωπεύει οδυνηρές διαφορές και μάχες στο σπίτι. Το να ονειρεύεσαι νύχτες με έβενο αντιπροσωπεύει δυστυχία, θλίψη και απελπισία.

(Καρφίτσα ασφαλείας) Σε ένα όνειρο, μια καρφίτσα αντιπροσωπεύει δυστυχίες και αθλιότητες. Εάν η καρφίτσα δεν έχει το κεφάλι στο όνειρο, τότε αντιπροσωπεύει κάποιον που προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες για μια μικρή αποζημίωση, ή θα μπορούσε να σημαίνει ξεκινώντας μια παντρεμένη ζωή με λίγα έπιπλα. Μια καρφίτσα στο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν διάσημο αδελφό ή έναν σύντροφο που υπερασπίζεται τον φίλο του. (Δείτε επίσης Peg | Skewer)…

(Θόλος | Έπιπλα | Αγάπη κάθισμα) Ένας υπερυψωμένος καναπές σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει τη γυναίκα, τη μαία ή την υψηλή θέση. Εάν είναι φτιαγμένο από ξύλο στο όνειρο, δείχνει σεβασμό και αν δεν είναι επενδυμένο στο όνειρο, αυτό σημαίνει χαμηλή ή κατωτερότητα. Ένας υφασμάτινος καναπές σε ένα όνειρο σημαίνει τιμή, ευημερία, προώθηση, καλές λέξεις, νέα ρούχα, αγάπη, στοργή και ενότητα. (Δείτε επίσης Κρεβάτι | Στρώμα)…