Το να βλέπεις την αστυνομία να ονειρεύεται είναι διφορούμενο σημάδι. Μπορεί να είναι ο οιωνός της καλής τύχης ή ατυχείς καταστάσεις. Αυτό το όνειρο δείχνει κάποια αποτυχία στα επιτεύγματα των δεσμεύσεών σας. Εναλλακτικά, αναφέρεται στην απρεπή άμβλωση των υποχρεώσεων. Η αστυνομία συμβολίζει επίσης την εξουσία, τη δομή, τους κανόνες και τον έλεγχο. Μια πιο άμεση ερμηνεία του να βλέπεις την αστυνομία στο όνειρό σου σε εμποδίζει να αποφεύγεις ανεύθυνες δραστηριότητες. Το να ονειρεύεσαι ότι συλλαμβάνεσαι από την αστυνομία δείχνει ότι αισθάνεσαι σεξουαλικά ή συναισθηματικά επιφυλακτικός λόγω ενοχής. Το να ονειρεύεσαι ότι είσαι μπάτσος αντιπροσωπεύει τη δική σου αίσθηση υψηλών προτύπων, ανώτερης ηθικής και απόλυτης ακεραιότητας. Το όνειρο μπορεί να χρησιμεύσει για να σας καθοδηγήσει σε μια ευθεία πορεία. Αν έχετε επαναλαμβανόμενα όνειρα ότι είστε αστυνομικός, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι προηγούμενες ενέργειές σας έχουν αφήσει να αισθάνεστε ντροπή. Θεωρήστε τη συμπεριφορά και τις δραστηριότητές σας ως τον μπάτσο όνειρο που έχετε δυσκολίες στην επικοινωνία με την αστυνομία δείχνουν ότι έχετε ακόμη να αναγνωρίσει τη δική σας αξιοπιστία σε μια θέση. Πρέπει να πάρεις τον έλεγχο και να είσαι υπεύθυνος για την κατεύθυνση της ζωής σου. Ονειρέψου ότι στέκεσαι δίπλα στην αστυνομία, προτείνω να πας αργά. Πρέπει να σκεφτείς κάποια σημαντικά πράγματα. Ονειρεύεται και βλέποντας ότι είστε ένας μπάτσος κυνηγούν έναν εγκληματία, δείχνει ότι άτακτος, άτακτος και πιο διαβολική πλευρά σας αγωνίζεται με την πλευρά σας της ανώτερης ακεραιότητας και υψηλά ηθικά πρότυπα.

Ονειρεύεται ότι είστε φέρουν ένα χαρταετό, προτείνει ότι έχετε μεγάλες φιλοδοξίες και τους στόχους, αλλά εξακολουθεί να παραμένει καλά γειωμένο. Η επιμονή θα ανταμειφθεί στο τέλος ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η τρέχουσα εργασία σας. Εναλλακτικά, είναι συμβολικό της πνευματικής ή παιδικής συνειδητότητάς σας.

Το όνειρο για τους αστυνομικούς συμβολίζει την πειθαρχία, την παρέμβαση και την εφαρμογή της συμπεριφοράς. Στην καθημερινή σας ζωή μπορεί να αισθανθείτε προσπαθεί να κάνει αλλαγές, αντιστέκονται κακές συνήθειες, αισθάνονται ότι είστε αναγκάζονται σε ορισμένες συνθήκες, ή ακόμη και να αισθάνονται ότι αντιμετωπίζετε κάρμα. Ένας μπάτσος συνήθως σημαίνει ότι θέλετε επίσης να αλλάξετε, ή να αισθάνεστε σαν να μην έχετε άλλη επιλογή. Η αστυνομία μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύσει το φόβο σας για την αλλαγή. Πνευματικά, η αστυνομία σημαίνει ότι η ζωή σας ελέγχεται ή καθοδηγείται με τρόπο που σας αναγκάζει να σκεφτείτε ή να συμπεριφερθείτε με συγκεκριμένους τρόπους για να εξασφαλίσετε αποτελέσματα που σας διδάσκουν ένα μάθημα. Εάν δραπετεύετε από την αστυνομία αυτό συμβολίζει τις προσπάθειές σας να αντισταθείτε στις μεταβαλλόμενες συνήθειες ή τον τρόπο που σκέφτεστε. Μπορεί επίσης να φοβάστε την αλλαγή. Το να παγιδευτείς σε ένα όνειρο συμβολίζει την αλλαγή που σε επιβάλλει, ή κάποια πτυχή της προσωπικότητάς σου. Το όνειρο για τα αυτοκίνητα της αστυνομίας συμβολίζει την ικανότητά σας να λαμβάνουν αποφάσεις και να καθοδηγήσει τον εαυτό σας γύρω από το οποίο επικεντρώνεται στην πειθαρχημένη ή τον καθορισμό των προβλημάτων στη ζωή.

Ο αστυνομικός σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύει την εξουσία, τον έλεγχο και τις υποχρεώσεις. Το πιο ερμηνευμένο όνειρο του αστυνομικού εξηγείται στην αστυνομία των ονείρων.

Δείτε την έννοια της αστυνομίας

…(Τυφλός με ένα μάτι.) Αν κάποιος χάσει ένα από τα μάτια του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χάσει το μισό του πλούτου του, ή να διαζευχθεί η γυναίκα του, ή να μην εκπληρώσει τις θρησκευτικές του υποχρεώσεις ή να διαπράξει μια μεγάλη αμαρτία ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχει σπαταλήσει το μισό της ζωής του μάταια. Το να είσαι τυφλός με ένα μάτι σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει να περιμένεις κάτι και να ελπίζεις για την άφιξή του, ή μπορεί να σημαίνει απώλεια ενός αδελφού ή ενός γιου. Εάν ένα ταπεινό και εργατικό άτομο το βλέπει αυτό, μαρτυρεί την αλήθεια της πίστης του. Εάν ένα απρόσεκτο άτομο, ή ένα διεφθαρμένο άτομο, ή ένας απατεώνας βλέπει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει αγωνία, ασθένεια που θα μπορούσε να τον φέρει κοντά στο θάνατό του, ή να χάσει το ένα χέρι σε ένα ατύχημα, ή να χάσει τη γυναίκα ή την αδελφή του, ή σύντροφος, ή απώλεια ευλογιών, ή να γίνει ιερό και βωμολοχίες. (Δείτε επίσης Αντίχριστο)…

Δείτε την έννοια του παντελονιού ιδρώτα

(Βλέπε Σκοτάδι | Διακριτικό άτομο)

Το κουτί παιχνιδιών είναι το σύμβολο των αναμνήσεων της παιδικής σου ηλικίας. Όποιος βλέπει το κουτί παιχνιδιών σε ένα όνειρο μεγαλώνει σε έναν ενήλικα, επειδή το παρελθόν και η παιδική συμπεριφορά έχει μείνει πίσω. Το όνειρο μπορεί επίσης να υποδεικνύει προβλήματα που εμφανίζονται από το παρελθόν σας και πρέπει να αντιμετωπιστούν.

(Δείτε το εστιατόριο θαλασσινών)

(Δείτε διάτρηση)

Όταν ονειρεύεστε να δείτε αν το ψάρεμα είναι ένα καλό σημάδι. Αυτό το όνειρο αντιπροσωπεύει την τύχη που θα έχετε σε οτιδήποτε θα κάνετε. Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για την ερωτική σας ζωή, νέα καριέρα ή οτιδήποτε θα προσπαθήσετε να επιτύχετε.

Το όνειρο για ένα ελλιπές σημάδι συμβολίζει καταστάσεις της ζωής όπου δεν υπάρχει δυνατότητα να ζητήσει συγγνώμη για τους συμβατικούς κανόνες, αν είναι απαραίτητο. Θετικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει έναν συμπονετικό τρόπο παράκαμψης μιας αδυναμίας. Αρνητικά, ένα σημάδι της ανεπάρκειας μπορεί να αντικατοπτρίζει την αυτογνωσία, πηγαίνοντας πάρα πολύ μακριά αποφεύγοντας τους κανόνες που ισχύουν για τους άλλους. Εξαπάτηση ή αλαζονικά εκμετάλλευση κάποιος καλή φύση για να πάρει μπροστά.

Το όνειρο του σοκολατούχου γάλακτος συμβολίζει ένα υψηλό βαθμό ικανοποίησης από τη ζωή. Εκμεταλλεύομαι το να είσαι δυνατός. Αγάπη για να διορθώσετε ένα πρόβλημα που δεν θα μπορούσε να διορθώσει πριν ή παρακαλώ να πάρει εκδίκηση για κάποιον που χρησιμοποιείται για να είναι καλύτερη από εσάς. Εναλλακτικά, το γάλα σοκολάτας μπορεί να αντικατοπτρίζει πόσο υπέροχο φαίνεται να είναι ένας νικητής, ή ότι οι άνθρωποι νοιάζονται για σας.

Το όνειρο για την αναμονή στη στάση του λεωφορείου συμβολίζει μια δυσάρεστη ή ανίσχυρη εμπειρία που περιμένουν να συμβούν. Αναμονή για μια κατάσταση να συμβεί ότι δεν πιστεύετε ότι θα αισθάνονται καλά.

Το όνειρο του ανοίγματος ενός κουτιού παιχνιδιών συμβολίζει μια αφθονία της επιλογής με ελεύθερο χρόνο, αναψυχή ή αυτο-ικανοποίηση. Έχουν πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να διασκεδάσουν. Αρνητικά, ένα κιβώτιο αινιματιών μπορεί να απεικονίσει τη ζήλια ή την αμηχανία ότι κάποιος άλλος δεν πρέπει ποτέ να είναι σοβαρός. Μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ότι είστε πάρα πολύ ανησυχούν για τον ελεύθερο χρόνο ή απαιτητική για να αισθάνονται καλά. Το όνειρο για την αποθήκευση παιχνιδιών σε ένα κουτί παιχνιδιών συμβολίζει την καθυστέρηση της αυτο-ικανοποίησης, του ελεύθερου χρόνου ή του ελεύθερου χρόνου. Αναβάλλω ό,τι σου αρέσει. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι ωριμάζεις ή βάζεις παιδικά σχήματα πίσω σου. Μπορεί να νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να σοβαρευθείς.

Έχοντας αλληλεπίδραση ή να βρείτε ή να δείτε ένα ghoul, όταν ονειρεύεστε, μπορεί να ερμηνευθεί ως συμβολισμός ότι οι συνήθειες και οι αρνητικοί τρόποι σας βλάπτουν την ανάπτυξή σας. Το όνειρο μπορεί επίσης να υποδεικνύει ή να επικοινωνεί ως σύμβολο ή σύμβολο μιας νέας αρχής.

(Βλέπε ‘τελετές Aq’iqah)…

Για να δείτε στο νόμο σας, όταν ονειρεύεστε, είναι περίεργο σημάδι του ονείρου σας. Αυτό το σήμα υποδεικνύει μια σχέση εργασίας που μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές στροφές. Το όνειρο μπορεί επίσης να είναι ένα λογοπαίγνιο με το να είναι πιο προσεκτικοί και παίζοντας με τους κανόνες.

Το όνειρο στο οποίο ξυπνάτε υποδηλώνει τη δυαδικότητα του μυαλού σας. Ίσως αισθάνεσαι χαμένος και δεν είμαι σίγουρος τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο. Το όνειρο μπορεί επίσης να συμβολίσει την επιθυμία να πάρει βοήθεια από τους άλλους. Το όνειρο του να ξυπνήσεις θα μπορούσε να οδηγήσει στα πράγματα που λείπουν στη ζωή σας. Ίσως υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που δεν έχουν ικανοποιηθεί πλήρως.

(Βλέπε Αντίχριστο | Ένα μάτι)

(Δείτε Crow)

(Δείτε Hyena)

…(Ψάρια) Σε ένα όνειρο, ένα εστιατόριο με θαλασσινά αντιπροσωπεύει αντιθέσεις, μάχες, κακό, άγχος, κατάθλιψη ή ανακούφιση από δυσκολίες. (Δείτε επίσης την αλιεία)…

Για να κατανοήσετε καλύτερα αυτό το όνειρο, διαβάστε επίσης τις ερμηνείες της κωπηλασίας.

Το όνειρο ενός νοσοκομείου είναι ένα διφορούμενο σύμβολο των ονείρων. Το να ονειρεύεσαι το νοσοκομείο μπορεί να συμβολίζει προβλήματα με την υγεία σου. Ίσως πρέπει να θεραπεύσει ή να βελτιώσει τη σωματική ή συναισθηματική υγεία σας. Ίσως έχεις κάποιες διαταραχές που σε έβγαλαν από το δρόμο σου. Πρέπει να επιστρέψεις στη ροή ρουτίνας στην καθημερινή ζωή. Εναλλακτικά, το όνειρο ενός νοσοκομείου δείχνει τη φροντίδα του χαρακτήρα. Ανησυχείτε για τους συγγενείς σας που μπορεί να χρειαστούν ιατρική βοήθεια.

Κρατώντας τη γενειάδα του θείου του σε ένα όνειρο σημαίνει να τον κληρονομήσουμε με παράνομα μέσα.

Το να ονειρεύεσαι ή να βλέπεις στο ονειρικό ginseng, αντιπροσωπεύει τον ανδρισμό και τη ζωή.

Όταν βλέπετε κάτι οβάλ σε ένα όνειρο, τότε ένα τέτοιο όνειρο σχετίζεται με το θηλυκό και όλες τις πτυχές του, όπως η γονιμότητα, μήτρα και κόλπο. Το όνειρο δείχνει επίσης τα ενεργειακά πεδία της πνευματικότητάς του.

(Βλ. Παραλογισμός)