…(Αγελάδα | Βόδι | Steer) Ένας ταύρος στο όνειρο αντιπροσωπεύει τον αρχηγό του συμβουλίου ή τον δήμαρχο της πόλης ή του χωριού. Το να βλέπεις έναν ταύρο σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης να κερδίσεις τη θέση των δημάρχων για μια θητεία ή να την χάσεις μετά από ένα χρόνο. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να έχει ένα κοπάδι από βόδια σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι λαμβάνει κυβερνητικό αξίωμα και μια τεράστια εξουσία σε περίπτωση που πληροί τις προϋποθέσεις για αυτό. Η υποστήριξη των υπαλλήλων του εξαρτάται από το πόσο διαχειρίσιμο είναι το κοπάδι του. Εάν ένας άντρας βλέπει τον εαυτό του να οδηγεί ένα όχημα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει να ασχολείται με έναν κυβερνητικό υπάλληλο. Σημαίνει επίσης ότι θα αποκτήσει αυτό που σκοπεύει. Το να βλέπεις έναν ταύρο σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης φήμη. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να τρώει το κεφάλι ενός ταύρου ή ενός ταύρου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει επίσης να κερδίσει μια ηγετική θέση στην κυβέρνηση, εκτός εάν ο ταύρος είναι κόκκινος. Αν κάποιος είναι έμπορος, τότε σημαίνει κέρδος και ευημερία για εκείνο το έτος. Εάν ένα όχημα μετατραπεί σε λύκο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ένας υπάλληλος της κυβέρνησης θα γίνει διεφθαρμένος. Ένας λευκός ταύρος σε ένα όνειρο σημαίνει ευχαρίστηση και κέρδη. Αν ένας αγωνιστής ή μια αγελάδα χτυπήσει εναντίον κάποιου στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο Θεός είναι δυσαρεστημένος μαζί του. Η κατανάλωση κρέατος ταύρου σε ένα όνειρο σημαίνει οικονομική άνεση. Εάν ένας ταύρος δαγκώσει κάποιον σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι πάσχει από μια ασθένεια ή να γεννήσει παιδιά που θα γίνουν έντιμοι και δίκαιοι άνθρωποι. Αν κάποιος βλέπει ένα βόδι να του πονάει στο όνειρο, σημαίνει να κάνεις ένα μακρινό ή μακρύ ταξίδι. Εάν ένας αγρότης βλέπει ένα βόδι να οργώνει τα χωράφια του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει μια καλή συγκομιδή για εκείνο το έτος….

Ο ταύρος στα όνειρα αντιπροσωπεύει το σύμβολο της δύναμης, της ικανότητας, της σκληρότητας και του άγριου. Ίσως το όνειρο δείχνει ότι είστε πιο σίγουροι για τις ικανότητές σας, γιατί τότε θα είστε σε θέση να επιτύχει ό, τι θέλετε. Εναλλακτικά, ο ταύρος θα μπορούσε να δείξει ευημερία και ευτυχισμένη ζωή. Οι ταύροι συνδέονται επίσης με τη σεξουαλικότητα. Ίσως θέλετε να έχετε κάποια ποικιλία στη σεξουαλική σας ζωή ή υπάρχει έλλειψη σεξ στη ζωή σας ξύπνημα, έτσι ώστε να δείτε τους ταύρους σε ένα όνειρο.

(αστρος. Δείτε τη Σελήνη)

Το όνειρο για ένα geyser συμβολίζει το θυμό ή ξεσπάσματα του συναισθήματος που είναι προβλέψιμες και αναμενόμενες. Νιώθοντας ότι μπορεί να είσαι έτοιμος για κάποιον που ξέρεις ότι πρόκειται να χάσει την ψυχραιμία σου. Ένα geyser μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι ετοιμάζεστε να ασχοληθεί με κάποιον από ένα άλλο ξέσπασμα του θυμού. Γνωρίζοντας ότι κάποιος άλλος δεν θα είναι σαν αυτό που πρόκειται να ακούσει. Εναλλακτικά, ένα geyser μπορεί να αντικατοπτρίζει την αντίληψή σας για ένα άλλο πρόσωπο που αγνοεί θυμωμένος προσωπικότητά σας ή προβλέψιμη θυμωμένος αντιδράσεις.

…Το όνειρο για ένα φύλακα συμβολίζει τα συναισθήματα για άλλους ανθρώπους που είναι προστατευτική και συναγερμού. Ένας φύλακας μπορεί να αντικατοπτρίζει ένα φόβο ή τον κίνδυνο ακρόασης για. Κάποιος είναι προστατευτικός με κάποιον άλλο που πρέπει να γίνει σεβαστός. Νιώθοντας τη δυνατότητα για κάποιον να γίνει πολύ θυμωμένος, επικίνδυνος ή παράλογος αν δεν τους σέβεστε. Το όνειρο της κατοχής των σκυλιών φρουράς για σας μπορεί να αντιπροσωπεύσει τους φίλους, τους γονείς ή τους παρατηρητές που σας προστατεύουν. Αρνητικά, μπορεί να είναι μια πιο έντονη αίσθηση της ανασφάλειας για να είναι αμηχανία ή ασέβεια. Τρομάζεις ανθρώπους που προσπαθούν να σε πλησιάσουν. Το όνειρο για έναν φύλακα σε ένα λουρί συμβολίζει τα συναισθήματα για την πιθανή αμηχανία να κάνουν κάτι που δεν πρέπει να κάνουν. Αίσθημα ότι μπορείτε με ασφάλεια πάτωμα γύρω από ένα θέμα εφ ‘όσον δεν το κάνετε πάρα πολύ μακριά. Νιώθω ότι τα προσωπικά όρια κάποιου άλλου γίνονται σαφή. Αρνητικά, ένας φύλακας με λουρί μπορεί να αντικατοπτρίζει ψευδείς απειλές ή υπερπροστατευτική αλαζονεία. Ένας θυμωμένος άνθρωπος που πραγματικά δεν μπορεί να είναι σοβαρός, όπως σας κάνουν να αισθάνεστε ότι θα μπορούσαν. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση ρεαλιστικών περιορισμών που εμποδίζουν την πραγματοποίηση μιας σοβαρής απειλής να μείνουν μακριά….

Το όνειρο για κάτι που είναι φωτιά συμβολίζει τα προβλήματα που καταναλώνεται από αυτό. Συχνά ένα σύμβολο για το θυμό, την έντονη πικρία ή την άγρυπνη κατάσταση διαβίωσης που πηγαίνει μακριά στην απόσταση. Κάτι που καίγεται θα μπορούσε επίσης να αντικατοπτρίζει την ολική απώλεια κάτι. Εναλλακτικά, μια πυρκαγιά μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόβλημα στο ξύπνημα της ζωής που έχει πάρει εκτός ελέγχου. Βλέποντας ένα σπίτι στην πυρκαγιά συμβολίζει μια σταθερή νοοτροπία που χάνεται. Ο συνολικός έλεγχος ή η σταθερότητα χάνεται σε ένα πρόβλημα που δεν σταματά μέχρι να φύγουν όλα. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση των ισχυρών συναισθημάτων που σας ξεπέρασε εντελώς. Το όνειρο για τη ρύθμιση των πραγμάτων στη φωτιά συμβολίζει την επιθυμία σας για ολική καταστροφή ή ολική αποτυχία του κάτι στην αφύπνιση της ζωής σας. Μπορεί να προσπαθείτε σκόπιμα να ξεκινήσετε ένα πρόβλημα. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση του πάθους σας για κάτι. Ονειρεύεται μια κακή φωτιά που αισθάνεται σαν να είναι ζωντανός μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα για μια φρικτή κατάσταση, όπως αισθάνεται σαν να φαίνεται να είναι σκόπιμα έξω για να σας καταστρέψει. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να δει ένα πεδίο φωτιάς. Στην πραγματική ζωή, ο φίλος της την επέκρινε και ήταν τόσο θυμωμένος, έτσι δεν πρέπει να σταματήσει να είναι θυμωμένος μαζί της όλη την ημέρα. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν μια σατανική φωτιά που ήταν ζωντανή και συνέχισε να επιστρέφει στη γειτονιά της για να κάψει άλλα σπίτια. Στην πραγματική ζωή συνεχίζει περισσότερες από τις απώλειές της ανακαλύπτοντας κάθε μέρα αφού έχει βιώσει το έγκαυμα σπίτι.

Όνειρο καθοδήγησης, συμβολίζει την αρρενωπότητα, την εντυπωσιακή δύναμη και δύναμη. Το βόδι είναι ένας αναπτυσσόμενος ταύρος, έτσι η δύναμη που ο ονειροπόλος παίρνει θα γίνει μόνο μεγαλύτερη. Σε ορισμένους πολιτισμούς το βόδι είναι ένα σύμβολο της θεότητας, για το λόγο αυτό ένα όνειρο ερμηνεύεται ως πολιτιστική κληρονομιά.

Το όνειρο για έναν ταύρο συμβολίζει μια πτυχή της προσωπικότητάς του που είναι πεισματάρης ή πεισματάρης. Εσύ ή κάποιος που είναι πεισματάρης. Μια ανένδοτη επιθυμία να έχεις αυτό που θέλεις και να το κάνεις με τον δικό σου τρόπο. Ένας ταύρος μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι έχετε να κάνετε με ισχυρές ενστικτώδεις παρορμήσεις όπως η λαγνεία, η σεξουαλική επιθυμία ή ο θυμός. Ένα χαρακτηριστικό προσωπικότητας που είναι πεισματάρης. Ίσως χρειαστεί να μάθετε πώς να συμβιβάσετε ή να εξασκηθείτε στη διατήρηση σε μια κατάσταση. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος κάποτε ονειρευόταν έναν γενναίο ταύρο μέσα στο σπίτι του, χτυπώντας την πόρτα του για να βγει. Στην πραγματική ζωή, προσπαθούσε να αντισταθεί σε έναν μακρύ κύκλο σεξουαλικής αποχής.

Αν είστε σκληρή για ένα άτομο σε ένα όνειρο, τότε δείχνουν τα συναισθήματα θυμωμένος που έχουν cast. Ίσως αρνητικά συναισθήματα έχουν παραμονεύουν σε σας για μια στιγμή, αλλά δεν είναι η ώρα να τα αφήσει, ακόμη και αν αυτό συμβαίνει μόνο στα όνειρά σας. Το ασυνείδητο μυαλό σου δεν είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσει την αρνητικότητα. Αν κάποιος ήταν σκληρός μαζί σου σε ένα όνειρο, τότε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι πιο σίγουρος και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.

…(Κλουβί | Ρούχα | Σπίτι | Τύχη | Ρόμπα) Σε ένα όνειρο, οι κατοικίες είναι η κατοικία του ανθρώπου ή ο κόσμος του. Οι κατοικίες ενός ατόμου σε ένα όνειρο αντικατοπτρίζουν τις πράξεις του σε εγρήγορση. Εάν κάποιος βρεθεί σε ένα νεόκτιστο σπίτι που είναι φρεσκοβαμμένο και έχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις και ανέσεις σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ευημερία. Εάν είναι φτωχός, αυτό σημαίνει ότι θα εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις με ευκολία. Εάν είναι υπό πίεση, αυτό σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από τέτοια βάρη. Εάν είναι τεχνίτης, αυτό σημαίνει ότι θα κυριαρχήσει στην τέχνη του ή θα αποκτήσει εξουσία που κυριαρχεί στην ομορφιά και την τελειότητα, το μέγεθος και τις λεπτομέρειες μιας τέτοιας κατοικίας που είδε στο όνειρο. Εάν είναι στην αμαρτία, αυτό σημαίνει ότι θα μετανοήσει. Η ευρυχωρία ή η στενότητα των κατοικιών σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει τα οικονομικά, τη γνώση, την ανταλλαγή, τη φιλοξενία και τη γενναιοδωρία του. Εάν οι κατοικίες κάποιων ανακαινίστηκαν σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει την ανάκτηση ή την ανάπτυξη μιας επιχείρησης προς το καλύτερο. Το φρέσκο ​​χρώμα του σημαίνει εκπλήρωση των θρησκευτικών δεσμεύσεων κάποιου. Τα πλακάκια ή τα μαρμάρινα πατώματα αντιπροσωπεύουν τις απολαύσεις ή τη γυναίκα του. Κατοικίες από μασίφ σίδηρο σημαίνει μακροζωία και εξουσία. Εάν κάποιος εισέλθει σε ένα άγνωστο σπίτι και βρει απομακρυσμένες ψυχές που κατοικούν σ ‘αυτό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι έχει εισέλθει στις σφαίρες του μέλλοντος. Εάν τέτοιες κατοικίες είναι φτιαγμένες από λάσπη ή γύψο, αυτό θα αντικατοπτρίζει τις αντίξοες συνθήκες του. Αν κάποιος εισέλθει σε τέτοιες κατοικίες, μετά βγαίνει από αυτό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αρρωστήσει και θα πεθάνει σχεδόν από την ασθένειά του προτού ανακάμψει από αυτό. Αν κάποιος βγαίνει θυμωμένος από ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα φυλακιστεί. Εάν βλέπει κάποιον να μπαίνει στο σπίτι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα γνωρίζει την οικεία ζωή του, ή ότι ένα ασεβές άτομο θα γίνει στενός οικογενειακός φίλος, τότε θα προδώσει την εμπιστοσύνη του και θα έχει μυστικές σχέσεις με τη γυναίκα του. Εάν κάποιος βλέπει τις κατοικίες του να καταρρέουν ή να σπηλαίνουν πάνω του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα λάβει κληρονομιά από τα υπάρχοντα ενός αποθανόντος συγγενή. Η οικοδόμηση ενός σπιτιού για τον εαυτό του ή για άλλους σε ένα όνειρο σημαίνει το θάνατο ενός συγγενή ή ενός παιδιού, ή θα μπορούσε να σημαίνει διαζύγιο της γυναίκας του. Οι κατοικίες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης έναν παροδικό σταθμό. Εάν η κατοικία είναι χτισμένη από ακατάλληλο κατασκευαστικό υλικό στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η πηγή εισοδήματος κάποιου είναι παράνομη. Οι κατοικίες ενός ονείρου αντιπροσωπεύουν επίσης τη φυσική του μορφή, τον σαρκικό εαυτό και την ουσία. Η κατεδάφιση ενός νέου σπιτιού σε ένα όνειρο σημαίνει κακό και αντιξοότητες. (Δείτε επίσης Κλουβί | Γυάλινο σπίτι | Σπίτι)…

Το όνειρο για τον ιρλανδικό λαό συμβολίζει τις πτυχές της προσωπικότητάς τους που αισθάνονται καλά δεν έχει σημασία τι. Θετικά, αντανακλά την αισιοδοξία ή τη χαρά, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που προκύπτουν. Αγνοώντας όλα όσα είναι βαρετά, καταθλιπτικά ή χαμένα. Αρνητικά, ένας Ιρλανδός μπορεί να αντικατοπτρίζει τη ζήλια του να έχει λιγότερα από το άλλο πρόσωπο. Απολαμβάνοντας το συναίσθημα καλύτερα από το άλλο, δεν έχει σημασία τι. Αλαζονικά λέει στους ανθρώπους ότι είσαι καλύτερος από αυτοί. Νιώθω καλά, να βάζεις πρώτος ενώ αγνοείς τα προβλήματα κάποιου άλλου. Τεμπέλης που επιστρέφει μια χάρη επειδή πήρες αυτό που ήθελες. Ένας θυμωμένος Ιρλανδός μπορεί να συμβολίσει σε εσάς ή σε κάποιον άλλο ότι δεν είναι καλό να πρέπει να εγκαταλείψουμε την ευχαρίστηση ή τη δύναμη που έχετε συνηθίσει.

Το όνειρο ενός κυκλώνα συμβολίζει μια απρόβλεπτα χαοτική συναισθηματική ή θυμωμένη κατάσταση. Τα συναισθήματά σας για κάποιον άλλο που είναι τόσο συναισθηματική ή θυμωμένος που είστε διακινδυνεύοντας τα πάντα, αν είστε κοντά τους. Συναισθηματική διαταραχή. Θετικά, ένας κυκλώνας μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα για τον εαυτό του ή τους άλλους είναι απίστευτα πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο.

Αν αισθανθήκατε ήρεμοι σε ένα όνειρο, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει την ηρεμία και την ευτυχία στη ζωή σας. Είστε το πρόσωπο που είναι σε θέση να βρει ικανοποίηση σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Αν κάποιος προσπαθούσε να σας κάνει να ηρεμήσει και στη συνέχεια ένα τέτοιο όνειρο προτείνει ότι είστε sedater, ειδικά όταν αισθάνεστε θυμωμένος και απογοητευμένος.

Το όνειρο για το δηλητήριο συμβολίζει ένα αίσθημα μόνιμης αποτυχίας. Νιώθοντας ότι δεν θα μπορέσεις ποτέ να κάνεις τίποτα ξανά. Φοβάσαι να κάνεις λάθος. Ήμουν θυμωμένος ή εχθρικός μέσα σου ή σε άλλους ανθρώπους. Εναλλακτικά, το να ονειρεύεσαι δηλητήριο μπορεί να αντανακλά την αποτελεσματικότητα της εχθρότητας ή του θυμού. Επικίνδυνη όπως αισθάνεστε εκδίκηση ή την απειλή της αποτυχίας. Το όνειρο του να δαγκωθεί με δηλητήριο μπορεί να αντικατοπτρίζει το φόβο σας για ολική αποτυχία ή να χάσουν τη δική μας σε κάτι για πάντα. Αμηχανία ή αλλαγή που είναι για τα καλά. Το όνειρο μπορεί να είναι ένα σημάδι της έλλειψης αυτοεκτίμησης ή ανασφάλειες που έχετε. Μην πιστεύεις αρκετά στον εαυτό σου για να ξεπεράσεις κάτι.

Το όνειρο με το νερό που συμβολίζει τον αρνητισμό ή την αβεβαιότητα που αντιμετωπίζετε. Είναι μια απρόβλεπτη κατάσταση. Το νερό μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση μιας αρνητικής συναισθηματικής κατάστασης, όπως ο φόβος ή η κακόβουλη. Τα ασυνείδητα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις μας. Αρνητικές καταστάσεις που φέρνουν αβεβαιότητα, το άγνωστο, εμπόδια ή ανεπιθύμητες αλλαγές. Θετικά, το νερό μπορεί να συμβολίσει την ανανέωση και την αναγέννηση με το συμβολισμό όπως η κολύμβηση, το πόσιμο νερό ή το εμφιαλωμένο νερό. Το όνειρο για ήρεμα καθαρά νερά συμβολίζει την ειρήνη του μυαλού. Αντιμετώπισες ένα συναισθηματικό πρόβλημα ή πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να είστε πολύ άνετοι, συνειδητοποιώντας ένα πρόβλημα όλη την ώρα. Το να ονειρεύεσαι βρώμικο νερό συμβολίζει τις αρνητικές καταστάσεις ή την αβεβαιότητα που πρέπει να ανησυχεί όλη την ώρα ή απαιτεί να είστε πάντα προσεκτικοί. Το βρώμικο πόσιμο νερό μπορεί να απεικονίσει μια μέθοδο αναζωογόνησης που έχει τεθεί σε κίνδυνο ή έχει καταστραφεί. Το συναίσθημα αυτής της ευκαιρίας να γίνει καλύτερα έχει αφαιρεθεί από εσάς. Το όνειρο κάτω από το νερό συμβολίζει το ξύπνημα καταστάσεις της ζωής όπου αισθάνεστε συγκλονισμένοι από ένα πρόβλημα ή αρνητικά συναισθήματα. Μπορεί να είστε στο κεφάλι σας σε μια κατάσταση και είναι συγκλονισμένοι από τα συναισθήματά σας. Το όνειρο του ζεστού ή βραστού νερού συμβολίζει τη συναισθηματική διέγερση ή τα πολύ ενεργά αρνητικά πρότυπα σκέψης. Έχετε φόβους, επιθυμίες, ενοχή ή κάποιο άλλο αρνητικό μοτίβο σκέψης που είναι ανισόρροπη ή υπερβολική. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση των κακών προθέσεων που έχετε για κάποιον που είναι θυμωμένος. Το όνειρο για το κρύο νερό συμβολίζει τις ασυνείδητες θετικές σκέψεις, συναισθήματα ή συνήθειες. Πράγματα που είναι θετικά που δεν ξέρεις ή δεν ανησυχείς. Τα σταγονίδια νερού μπορούν να απεικονίσουν μια κατάσταση προβλήματος που αρχίζει αργά στην επιφάνεια. Το όνειρο για το περπάτημα στο νερό συμβολίζει τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων σας ή μια αρνητική κατάσταση. Έχετε ένα αναγνωριστικό σε ένα πρόβλημα ή δεν ενδιαφέρονται για ένα πρόβλημα είναι ένα πρόβλημα. Το όνειρο του να είναι σε θέση να εισέλθουν σε ένα σώμα του νερού μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σας να συγκρατείται ή σε θέση να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα ή πρόκληση που σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε. Αρνητικά, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι θέλετε να επιλέξετε μια επικίνδυνη επιλογή, αλλά αισθάνομαι κάτι ή κάποιος που σας κρατά πίσω. Το όνειρο για ξεχειλίζει νερό συμβολίζει την αβεβαιότητα των συναισθημάτων, όπως μια κατάσταση παίρνει από τον έλεγχο. Ο φόβος, το άγχος ή οι απογοητεύσεις αρχίζουν να γίνονται πάρα πολύ για να χειραγωγήσουν. Διαφορετικά υδατικά συστήματα αντιπροσωπεύουν διαφορετικές μορφές αρνητικισμού στη ζωή μας που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Το όνειρο με μια ευχετήρια κάρτα συμβολίζει μια χειρονομία της ζωής ξυπνά για να δείξει σε άλλους ανθρώπους ότι σας αρέσουν ή να τους σέβονται. Εσείς ή κάποιος άλλος που θα βγει από το δρόμο σας για να αποδείξει στους άλλους ότι νοιάζονται, ή δεν είναι θυμωμένος μαζί τους. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση μιας ισχυρής ανάγκης που θεωρείται από τους άλλους ως θετική. Αρνητικά, μια κάρτα μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι εσείς ή κάποιος άλλος νοιάζεται πάρα πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση μιας επιφανειακής επίδειξης ανησυχίας για τα συναισθήματα κάποιου άλλου, χωρίς πραγματικά να σημαίνει ότι. Το όνειρο για την προσπάθεια να επιλέξετε μια κάρτα για κάποιον άλλο συμβολίζει την προσπάθειά σας να αποφασίσετε τον καλύτερο τρόπο για να δείξει κάποιος που νοιάζεται για τα συναισθήματά σας. Αποφασίστε για μια χειρονομία για να δείξει τη συμπάθεια ή την ανησυχία σας για τα συναισθήματά σας. Παράδειγμα: Ένα κορίτσι ονειρευόταν να λάβει μια κάρτα από τον συνάδελφό της. Στην πραγματική ζωή έκοψε απότομα μια σχέση με αυτόν τον τύπο μετά από ένα πρώτο ραντεβού και στη συνέχεια αισθάνθηκε την ανάγκη να τον αντιμετωπίσει για να βεβαιωθείτε ότι δεν την μισούσε για αυτό.

Το όνειρο του να κατηγορηθεί για κάτι συμβολίζει την αντίληψη ότι δεν μπορείτε να έχετε όλα όσα θα μπορούσατε να έχετε κάνει. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της ενοχής ή ένα αυξανόμενο αίσθημα ευθύνης για κάτι που έχει συμβεί. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την προβολή σας από άλλους ανθρώπους που αισθάνεστε είναι θυμωμένος μαζί σας. Μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι είστε πολύ τον εαυτό σας, ή ότι είστε σε άρνηση σχετικά με τις ενέργειές σας. Το όνειρο να κατηγορούμε τους άλλους συμβολίζει αν αισθάνεται ότι κάτι δεν είναι δίκαιο. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της αίσθησης σας ότι κάποιος άλλος δεν ήταν 100% ειλικρινής ή ήταν ανεύθυνος. Το όνειρο για τον πατέρα σου να σε κατηγορεί μπορεί να αντιπροσωπεύει την ενοχή ή την αποδοχή της ευθύνης. Η συνείδησή σου μπορεί να προσπαθεί να ανοίξει το παιχνίδι, ή προσπαθείς να είσαι πιο ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Αν κάποιος σας έκανε να αισθανθείτε θυμωμένος, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει τις διακοπές στη ζωή σας ξύπνημα που δεν μας επιτρέπουν να χαλαρώσετε ακόμη και για ένα λεπτό. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να υποδεικνύει ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις στην επαγγελματική σας ζωή, λόγω της δύσκολης δουλειάς που βάζετε.

Αίσθημα θυμωμένος σε ένα όνειρο μπορεί να αντιπροσωπεύει ενοχλήσεις αισθάνεστε στην πραγματική ζωή. Ένα σημάδι ότι μπορεί να χρειαστεί να εκφράσουν τα ειλικρινή συναισθήματά σας. Εναλλακτικά, ενόχληση σε ένα όνειρο μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα της ανικανότητας για την πρόληψη κάτι.

Το όνειρο με τα μάτια σε ένα όνειρο συμβολίζει την παρατήρηση, τις κρίσεις και τη συνείδηση. Ο τρόπος που εσείς ή κάποια πτυχή της προσωπικότητάς σας βλέπει μια κατάσταση. Το να ονειρεύεσαι με τα μάτια κλειστά συμβολίζει τη φοροδιαφυγή σε θέματα αλήθειας ή οικειότητας. Δεν θέλω να σκεφτώ ή να δεχτώ τίποτα. Εναλλακτικά, τα κλειστά μάτια μπορεί να αντανακλούν την έλλειψη επίγνωσης, άγνοιας ή αφέλειας. Κόκκινα μάτια συμβολίζουν μια αρνητική άποψη μιας κατάστασης ή κακές προθέσεις. Μια αντανάκλαση των αρνητικών προτύπων σκέψης ή κακές επιλογές. Εσείς ή κάποια πτυχή της προσωπικότητάς σας που είναι φοβισμένος, θυμωμένος, καταστρεπτικός ή ανέντιμος. Σκέψη των προτύπων ή των περιοχών της ζωής σας που είναι άχρηστα. Τα μπλε μάτια συμβολίζουν θετική άποψη της κατάστασης ή καλές προθέσεις. Μια αντανάκλαση των θετικών προτύπων σκέψης ή καλές επιλογές. Εσείς ή οποιαδήποτε πτυχή της προσωπικότητάς σας είναι σίγουροι, φιλικοί, εποικοδομητικοί ή ειλικρινείς. Σκεφτόμαστε τα πρότυπα ή τους τομείς της ωφέλιμης ζωής τους. Το όνειρο με τα σκούρα μπλε μάτια συμβολίζει μια αναίσθητη προοπτική ή άποψη μιας κατάστασης. Βλέποντας μια κατάσταση με μια βάναυσα ειλικρινή προοπτική. Τα σκούρα πράσινα μάτια συμβολίζουν μια εγωιστική προοπτική. Παρατηρήσεις εγωιστικής και κρίσης. Το όνειρο με τα μαύρα μάτια συμβολίζει μια προοπτική ή παρατήρηση για μια κατάσταση που βασίζεται στο φόβο ή το μέγιστο. Ένα θέμα που καταναλώνετε στο φόβο ή που πιστεύετε ότι είναι εντελώς στη θάλασσα. Το όνειρο με τα κίτρινα μάτια συμβολίζει μια προοπτική ή παρατήρηση για μια κατάσταση του να είναι εγωιστής. Ό,τι συνειδητοποιείς έχει να κάνει με μια ερώτηση. Συνειδητοποιώντας κάτι όλη την ώρα. Αρνητικά, τα κίτρινα μάτια αντανακλούν το πώς συνειδητοποιείτε όλα όσα κάνετε γύρω από το φόβο ή συγκεκριμένο πρόβλημα. Το όνειρο με τα κόκκινα μάτια συμβολίζει εξαντλημένα συναισθήματα του να πρέπει να επισκευάσει μια κατάσταση που δεν είναι περισσότερο έτσι. Το όνειρο με τα λυπημένα μάτια συμβολίζει μια προοπτική που είναι απογοητευμένος. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση μιας άποψης σε μια κατάσταση είναι απελπιστική. Εμφάνιση μιας κατάστασης από την άποψη ότι τίποτα δεν σας αρέσει συμβαίνει ή μπορεί να συμβεί. Λυπημένο μάτι μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ότι δεν είστε πιστεύοντας στον εαυτό σας αρκετά ή να εγκαταλείψουν πάρα πολύ εύκολο. Το όνειρο για την αιμορραγία των ματιών συμβολίζει τη συνείδηση ενός εαυτού λαμβάνοντας μια εξασθενημένη ή αποδυναμωμένη θέση σε μια ζωή ξυπνά την κατάσταση. Μια προοπτική για μια κατάσταση που βασίζεται στην προοπτική απώλειας δύναμης και ζωτικότητας. Νιώθοντας ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει μέχρι να λύσει πρώτα το πρόβλημά σας.

…Το να ονειρεύεσαι τον προσωπικό σου χώρο να εισβάλλεις συμβολίζει τα συναισθήματα ότι δεν ενοχλείται ή του μιλάει ανάρμοστα. Ντροπιασμένος ή θυμωμένος που πρέπει να συζητήσουμε κάτι που είστε άβολα συζητώντας. Νιώθοντας ότι κάποιος έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια των προσωπικών ορίων. Το όνειρο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι θα πρέπει να μιλήσετε πιο δυνατά, ή να πω σε κάποιον πίσω. Μπορεί να βάζεις περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε. Αρνητικά, τα όνειρα για τον προσωπικό σας χώρο που εισβάλλει μπορεί να αντανακλούν αυξημένη ευαισθησία σας για να ενοχλείται, υπενθύμισε ή προβληματίζεται σε όλα….

Το όνειρο για έναν αετό συμβολίζει την αίσθηση της υπερηφάνειας και της αυτοδιάθεσης σας. Ένας τομέας της ζωής σας που σας κάνει να αισθάνεστε ισχυροί, ελεύθεροι, ολοκληρωμένοι ή σας δίνουν κάποιο επίπεδο ανεξαρτησίας. Βλέποντας έναν αετό θυμωμένος ή κακό σε ένα όνειρο συμβολίζει μια επίθεση στην υπερηφάνεια ή την ανεξαρτησία του. Δεν σας αρέσει να συμβιβαστείτε και κάτι στη ζωή σας μπορεί να σας ντροπιάσει ή να σας κάνει να αισθανθείτε λιγότερο ισχυρό, ελεύθερο ή στον έλεγχο. Παράδειγμα: Ένα χριστιανικό κορίτσι ονειρευόταν να δεχθεί επίθεση από έναν αετό. Στην πραγματική ζωή η μητέρα της επέκρινε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της και ήθελε να τις αλλάξει για εκείνη. Ο επιτιθέμενος αετός αντανακλά την υπερηφάνεια που είχε για τις πεποιθήσεις της υπό επίθεση.

Το όνειρο για την αναζήτηση για κάτι συμβολίζει την ανάγκη να βρεθεί κάτι που λείπει ή είναι απαραίτητο στη ζωή σας. Μια αντανάκλαση της αναζήτησής σας για τη ζωή αφυπνίζεται στην αγάπη, την πνευματική διαφώτιση, την ειρήνη, ή μια λύση σε ένα πρόβλημα. Ψάχνετε για μια κρυφή αίσθηση για κάτι ή προσπαθεί να βρει μια ποιότητα που θέλετε στη ζωή σας που δεν είναι στην παρούσα στιγμή. Το όνειρο για την έρευνα μπορεί να αντικατοπτρίζει την ανησυχία σας για κάποιον άλλο που ανακαλύπτει μυστικές ή προσωπικές πληροφορίες για εσάς. Νιώθω ότι δεν μπορείς να κρύψεις κάτι από κάποιον. Το όνειρο για το πώς να εκτελέσει μια αναζήτηση σε κάποιον μπορεί να αντικατοπτρίζει το ενδιαφέρον τους για την ανακάλυψη ενός μυστικού ή την ανακάλυψη της αλήθειας. Εξέταση ενός ατόμου ή κατάστασης. Με υψηλά πρότυπα. Το όνειρο για την έρευνα τον εαυτό σας μπορεί να αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά σας να είναι στο χώρο του ξενοδοχείου ή ψάχνει να κάνει ό, τι μπορείτε για την ώρα. Εναλλακτικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει την προσπάθειά σας να αποδείξει τον εαυτό σας σε κάποιον. Το όνειρο για την αναζήτηση για κάποιον μπορεί να αντιπροσωπεύει ξύπνημα συναισθήματα της ζωής για μια πτυχή της προσωπικότητάς τους που δεν λειτουργεί πλέον κοινωνικά. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί ορισμένες συμπεριφορές ή κοινωνικές δεξιότητες δεν σας βοηθούν πια. Προσπαθώντας να καταλάβω γιατί κάποιος είναι θυμωμένος μαζί σας ή αντιμετωπίζετε απροσδόκητα κακή τύχη. Αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο που έχετε συνηθίσει ή σίγουροι για. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να είναι νευρική ότι μπορεί να ερευνηθεί. Στην πραγματική ζωή, ήταν νευρική για το φίλο της να μάθει ότι θα πήγαινε σε μια παράσταση μόνη της. Παράδειγμα 2: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να ερευνήσει τα ρούχα στην ντουλάπα για την τέλεια στολή. Στην πραγματική ζωή, προσπαθούσε να καταλάβει πώς θα μπορούσε να φαίνεται πιο έξυπνος από τους άλλους. Παράδειγμα 3: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να ψάξει για όλες τις εξόδους ενός κτιρίου. Στην πραγματική ζωή, προσπαθούσε σκληρά για να είναι προετοιμασμένος για οποιαδήποτε κριτική που θα μπορούσε να λάβει. Η έρευνα αντικατοπτρίζει την επιθυμία του να ανακαλύψει δικαιολογίες στο χέρι για την κριτική που έχει ή να αποφύγει τους ανθρώπους που τον έδιναν σε αυτόν. Παράδειγμα 4: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να ψάξει για ένα θησαυρό κάτω από το νερό. Στην πραγματική ζωή, ήταν σε θεραπεία προσπαθώντας να καταλάβει γιατί ήταν τόσο αντικοινωνικός. Ένιωθε ότι αν μάθαινε για τον εαυτό του περισσότερα, θα μπορούσε να βρει έναν τρόπο να βελτιώσει τις κοινωνικές του δεξιότητες.

Το όνειρο της γλώσσας σχετίζεται κυρίως με καταπιεσμένα συναισθήματα, όπου ο ονειροπόλος είναι ανίκανος να δείξει και να πει τι πραγματικά σκέφτεται. Ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχεις τα κότσια να πεις, οπότε σκάσε. Αν σκίσεις τη γλώσσα του άλλου, σημαίνει ότι είσαι θυμωμένος με το συγκεκριμένο άτομο για όσα είπε για σένα ή αυτούς που αγαπάς.

Ο κεραυνός στα όνειρα αντιπροσωπεύει ένα συμβολισμό θυμού και απογοήτευσης. Ίσως είσαι πολύ θυμωμένος για κάποια κατάσταση. Από την άλλη πλευρά, ο κεραυνός μπορεί να αντιπροσωπεύει την ανάγκη να μάθουμε από τους άλλους.

Το όνειρο με έναν τάρανδο συμβολίζει το θυμό ή την επιθετικότητα σε απάντηση στην επισήμανση μιας αδυναμίας. Εσείς ή κάποιος άλλος που είναι ταραγμένος ή θυμωμένος όταν λένε για κάτι που κάνουν είναι ανίσχυρος ή αδύναμος.

Το όνειρο για ένα supermodel συμβολίζει εσάς ή κάποιον άλλο που είναι συνεχώς συνειδητή του να είναι καλύτερη από το άλλο πρόσωπο. Γνωρίζοντας ότι είστε πάντα θετικότερο, πιο άξιοι ή ότι τα ιδανικά σας είναι πάντα καλύτερα. Δεν μπορείς παρά να παρατηρήσεις την ανωτερότητά σου να γίνεται αντιληπτή. Κοίμηση της θεοτόκου ή του αέρα της «βελτίωσης». Εναλλακτικά, ένα μοντέλο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι είστε πάντα ενήμεροι για το πόσο αρνητική, βρώμικη, ηλίθια ή κάποιος άλλος είναι χαμηλότερης κατηγορίας. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να γίνει ένα supermodel. Στην πραγματική ζωή, ήταν πάντα θυμωμένος ή δίνοντας σιωπηλή μεταχείριση σε ένα μέλος της οικογένειας που του είχε πει ψέματα. Όντας ένα supermodel αντανακλά σταθερή αίσθηση της ηθικής ανωτερότητας και την αίσθηση ότι το μέλος της οικογένειάς της ήταν ένα βρώμικο χαμηλής κατηγορίας ψεύτης με χαμηλό επίπεδο.

Το όνειρο και βλέποντας ένα σαφές, ήρεμος-ρέοντας ποτάμι εξηγείται ως το όνειρο με το συμβολισμό σημαντικό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει ότι επιτρέπετε στη ζωή σας να επιπλέει και ήρθε η ώρα να πάρετε ένα πιο αποφασιστικό χέρι κατευθύνοντας τη ζωή σας. Ένα ποτάμι συμβολίζει επίσης την ευημερία, την ειρήνη και τις χαρούμενες απολαύσεις. Το να ονειρεύεσαι και να βλέπεις ένα ποτάμι που ρέει σημαίνει ότι η ζωή σου είναι εκτός ελέγχου. Ονειρεύεται και να δει ένα λασπωμένο και / ή θυμωμένος ποτάμι σημαίνει ταραχώδεις φορές και ζήλια στη ζωή σας. Ονειρεύεται ότι ένα ποτάμι αποτελείται από ρέει κόκκινο τσίλι, αναφέρεται στην ακατέργαστη συγκίνηση, έντονο πάθος ή θυμό που ρέει μέσα από εσάς και λαχτάρα να εκφραστεί.

Το όνειρο για γρύλισμα μπορεί να αντιπροσωπεύει καταπιεσμένο θυμό ή unimpressive δυσαρέσκεια. Μπορεί να κρύβεις τα αρνητικά σου συναισθήματα και πρέπει να τα αφήσεις έξω. Νιώθω άβολα με κάποιον που είναι θυμωμένος μαζί σου. Εναλλακτικά, γρύλισμα μπορεί να αντιπροσωπεύει μια αυξανόμενη δυσφορία που είναι διακριτικά κοινοποιούνται σε σας με κάποιο τρόπο. Γλώσσα του σώματος ή ένα πρόβλημα στάσης που κάποιος αρχίζει να παρουσιάζει για σας. Εσύ ή κάποιος άλλος που νιώθει ότι τα νεύρα σου πιέζονται.

…Το όνειρο με ένα κοστούμι αποκριών συμβολίζει μια αρνητική ψεύτικη προσωπικότητα. Μπορεί να προσπαθείς να φανείς πιο θυμωμένος ή πιο επικίνδυνος απ’ ότι πραγματικά είσαι. Εναλλακτικά, ένα κοστούμι αποκριών μπορεί να αντιπροσωπεύσει σας ή κάποιο άλλο που αισθάνεται καλό με την προσποίηση για να έχει μια αρνητική ή επικίνδυνη στάση. Μην σοβαρολογείς για το πόσο αρνητική ή επικίνδυνη φέρεσαι. Μια ψεύτικη αρνητική προσωπικότητα….