…Για να δείτε ή να οδηγήσετε μια μοτοσικλέτα είναι διφορούμενο σύμβολο των ονείρων. Ονειρεύεται γι ‘αυτό μπορεί να συμβολίσει την επιθυμία σας για ελευθερία και την ανάγκη για περιπέτεια. Μπορεί να προσπαθείτε να ξεφύγουν από κάποια κατάσταση ή κάποια άλλη ευθύνη στην αφύπνιση της ζωής σας. Ένα ποδήλατο είναι επίσης συμβολικό της σεξουαλικότητας. Ονειρεύεται ότι είστε αγωνιστικά σε μια μοτοσικλέτα δείχνει ότι κινείστε πάρα πολύ γρήγορα….

το όνειρο για το σεξ ιππασίας συμβολίζει μια θετική εμπειρία όπου κάποιος ή κάτι είναι η αποκατάσταση σε ένα άλλο. Νιώθω καλά που παρατηρώ κάτι που πρέπει να γίνει για σένα. Εάν οδηγείτε, κάποιος μπορεί να απεικονίσει μια θετική εμπειρία όπου κάνετε όλη την εργασία για κάποιο. Εάν είστε οδηγημένος απεικονίζει μια θετική εμπειρία όπου κάποιος κάνει όλη τη δουλειά για σας. Ιππασία σεξ μπορεί να δείξει σε καταστάσεις όπου σας αρέσει τόσο πολύ κάποιος που του αρέσει να κάνει ό, τι μπορείτε για αυτούς. Αρνητικά, μπορεί να δείξει σε ένα πρόσωπο στη ζωή σας που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να κάνει σεξ ιππασίας με έναν άλλο άνδρα φίλο, όπου το κορίτσι ήταν. Ξυπνώντας τη ζωή του απολαμβάνει να κρύβει τον φίλο του από την αστυνομία.

Το όνειρο για ιππασία συμβολίζει την ενότητα που πρέπει να επιτευχθεί. Παρατηρώντας έχοντας πολλή αντίσταση ή τη δύναμη της μονιμότητας στη ζωή αφύπνισης.

Ονειρεύεται ότι είστε ιππασία ένα ζώο ή όχημα συμβολίζει το μονοπάτι και την κατεύθυνση της ζωής σας. Εναλλακτικά, μπορεί να υποδεικνύει ότι θα πάτε μαζί με τα σχέδια και τις ιδέες. Ειδικότερα, για να ονειρευτείτε ότι είστε ιππασία ένα ποδήλατο, μοτοσικλέτα, ή άλογο συμβολίζει το ρυθμό κάποιας σεξουαλικής πράξης.

Το να ονειρεύεσαι και να βλέπεις ένα άλογο, όταν ονειρεύεσαι, είναι περίεργο σημάδι του ονείρου σου. Αυτό το σήμα δείχνει ισχυρή φυσική ενέργεια. Πρέπει να δαμάσεις τις άγριες δυνάμεις. Το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι ήσουν ένα αστείο. Ή ίσως πρέπει να είσαι λιγότερο αλαζόνας και Κατέβα από το άλογό σου. Το να ονειρεύεσαι και να βλέπεις ένα μαύρο ή σκοτεινό άλογο εξηγείται ως το όνειρο με το συμβολισμό σημαντικό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει μυστήριο, αγριότητα και το άγνωστο. Μπορεί να ρισκάρετε ή να στοιχηματίσετε σε μια άγνωστη περιοχή. Μπορεί να μην εκπροσωπεί καν κρυφές δυνάμεις. Αν το άλογο είναι λευκό, τότε σημαίνει καθαρότητα, ευημερία και καλή τύχη. Το να ονειρεύεσαι ότι σε κυνηγάει ένα άσπρο άλογο μπορεί να είναι λογοπαίγνιο για τον Κάστο. Ίσως δυσκολεύεσαι να αντιμετωπίσεις θέματα οικειότητας και σεξουαλικότητας. Ονειρεύεται και βλέποντας ότι ένα νεκρό άλογο είναι ενδιαφέρον σημάδι στο όνειρό σας. Υποσυνείδητο μυαλό στέλνει το μήνυμα με την πρόταση ότι κάτι στη ζωή του που αρχικά του πρόσφερε αντίσταση είναι τώρα έξω. Αυτό μπορεί να αναφέρεται σε μια σχέση ή κατάσταση. Ονειρεύεται και βλέποντας ένα κοπάδι των άγριων αλόγων εξηγείται ως το όνειρο με συμβολισμό σημαντικό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει μια αίσθηση ελευθερίας και έλλειψης ευθυνών/ καθηκόντων. Ίσως αυτό μπορεί επίσης να υποδεικνύει τα ανεξέλεγκτα συναισθήματά σας. Ονειρεύεται ότι είστε ιππασία ένα άλογο υποδηλώνει ότι θα επιτευχθεί η επιτυχία μέσω συγκεκαλυμμένων μέσων. Σου λείπει η ποιότητα του να είσαι ειλικρινής και δεν θα έχεις ισχυρές ηθικές αρχές. Εάν είστε ιππασία ένα άλογο που είναι εκτός ελέγχου, αυτό σημαίνει ότι είστε λαμβάνονται μακριά από τα πάθη σας. Το όνειρο να δει ένα θωρακισμένο ή μεσαιωνικό άλογο στο όνειρό σας αναφέρεται στην αγριότητα, την επιθετικότητα, τη δύναμη και/ή την ακαμψία του. Μπορείς να θεωρηθείς πολύ συγκρουσιακός. Εναλλακτικά, μπορεί να προσπαθείτε να προστατευθείτε από υποσυνείδητο υλικό ή σεξουαλικές επιθυμίες που εμφανίζονται. Ονειρεύεται ότι είστε κολύμβησης ένα άλογο, αντιπροσωπεύει μια ανανέωση της δύναμης και σθένος. Βιώνεις μια έκρηξη ενέργειας σε κάποια πτυχή της ζωής σου.

Το όνειρο για ένα διώροφο λεωφορείο συμβολίζει μια ενδιαφέρουσα ή συναρπαστική εναλλακτική λύση. Μια διαφορετική προσέγγιση στο ίδιο πρόβλημα, ή ένας εναλλακτικός τρόπος σκέψης. Το όνειρο για ιππασία στον τελευταίο όροφο ενός διώροφου λεωφορείου συμβολίζει νέες ευκαιρίες που αξιοποιούνται πλήρως. Μπορεί να είστε πολύ ενθουσιασμένοι για μια νέα πιθανότητα. Το όνειρο για ιππασία στον κάτω όροφο ενός διώροφου λεωφορείου συμβολίζει την έλλειψη ενθουσιασμού για νέες ευκαιρίες ή δυνατότητες.

Αν ήταν ιππασία ς του σκάφους, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει πώς θα αρχίσει να κινείται προς τα εμπρός και το μονοπάτι που αγωνίζονται με δυσκολίες.

Το να ονειρεύεσαι και να βλέπεις ένα μουλάρι, όταν ονειρεύεσαι, είναι περίεργο σημάδι του ονείρου σου. Αυτό το σήμα δείχνει επιμονή. Μπορείς να είσαι αλαζόνας με τον καιρό. Ονειρεύεται ότι είστε ιππασία ένα μουλάρι, υποδηλώνει ότι είναι οι ευθύνες της εταιρείας που θα σας δώσει πολύ άγχος. Ονειρεύεται ότι θα εκδιωχθούν από ένα μουλάρι, προβλέπει απογοητεύσεις στην αγάπη και το γάμο. Ονειρεύεται και βλέποντας ένα νεκρό μουλάρι εξηγείται ως το όνειρο με συμβολισμό σημαντικό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει αθετημένες υποσχέσεις και μείωση της κοινωνικής θέσης. Είναι επίσης μια ένδειξη της μακράς ταλαιπωρίας του.

…(Angel of death | Bone-breaker | Eagle) Σε ένα όνειρο, ένα osprey αντιπροσωπεύει έναν ισχυρό και ισχυρό πολεμιστή, και έναν ανελέητο άνθρωπο που κανείς δεν εμπιστεύεται. Εάν κάποιος βλέπει ένα osprey πάνω από τη στέγη του, ή μέσα στο σπίτι του, ή στέκεται πάνω από το κεφάλι του σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύει τον άγγελο του θανάτου. Η σύλληψη ενός οσφυρίου σε ένα όνειρο σημαίνει να επισκέπτεσαι έναν κυβερνήτη και να μένεις συνεχώς επιφυλακτικός για το αν κάποιος τον υπακούει ή αντιτίθεται σε αυτόν κατά τη γνώμη του. Εάν ένα osprey γρατζουνίζει κάποιον με τα νύχια του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει κατάθλιψη και οικονομικές απώλειες. Η κατανάλωση της σάρκας ενός όσπρι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ένα απαιτητικό άτομο. Ένα όσπρι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν κυβερνήτη για τον οποίο οι άνθρωποι μιλούν ελάχιστα, αλλά ποιος είναι ο άμεσος λόγος της πτώσης πολλών γειτονικών ηγετών. Βλέποντας ένα osprey σε ένα δέντρο σημαίνει κέρδη, εύνοιες και ευλογίες. Ένα πετώντας osprey σε ένα όνειρο σημαίνει νίκη στη ζωή κάποιου. Ένα osprey που στέκεται στην κορυφή ενός βουνού ή ενός βράχου, ή σε ένα βράχο σε ένα όνειρο σημαίνει επιτυχία για εκείνον που ξεκινά μια νέα δουλειά ή μια νέα επιχείρηση. Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να σημαίνει κακές ειδήσεις εάν κάποιος φοβάται κάτι, ή εάν ταξιδεύει. Όσο για τους πλούσιους και ευγενείς ανθρώπους, η ιππασία σε ένα όνειρο σημαίνει θάνατο, ενώ για τους φτωχούς ανθρώπους σημαίνει κέρδη και επιτυχία που θα ωφελήσουν τις οικογένειες και τους γείτονές τους. Ένα osprey σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης επιστροφή από ένα ταξίδι. Είναι επίσης ευχαρίστηση της επιτυχίας και των κερδών εάν ένα osprey πλησιάσει κάποιον σε ένα όνειρο και του μιλήσει . Εάν μια έγκυος γυναίκα γεννήσει ένα όσπρι στο όνειρό της, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει έναν γιο που θα μεγαλώσει ως θαρραλέος στρατιώτης ή ηγέτης στην κοινότητά του. Ένα νεκρό osprey σε ένα όνειρο σημαίνει θάνατο. Εάν οι κλέφτες ή οι ληστές βλέπουν ένα όσπρι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα υποστούν τις συνέπειες της κακίας τους. Εάν ένα osprey τελεύει κάποιον στον αέρα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει να ανέβεις στο σταθμό και την τιμή. Η καταπολέμηση ενός osprey σε ένα όνειρο σημαίνει την καταπολέμηση των ανθρώπων στην εξουσία. Το να φέρεις το έμβλημα ενός όσμριου σε ένα όνειρο σημαίνει να κερδίσεις τη νίκη επί του εχθρού κάποιου. Ένα θηλυκό osprey σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει άστεγες γυναίκες που οδηγούνται στην πορνεία, ενώ οι νεοσσοί osprey σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν παιδιά που γεννιούνται από μοιχεία….

…(Μαύρο | Ξανθό | Μπλε-μαύρο | Πράσινο | Καφέ | Μωβ | Κόκκινο | Κοκκινωπό-καφέ | Λευκό | Κίτρινο) Το μαύρο χρώμα σε ένα όνειρο σημαίνει ευημερία, ευτυχία ή ασθένεια. Το ξανθό χρώμα σε ένα όνειρο σημαίνει πόλεμο, ασθένεια, ευσέβεια, τιμή ή θρησκευτικό πρόσωπο. Σε ένα όνειρο, το ξανθό χρώμα σημαίνει επίσης περιφρόνηση, χυδαιότητα, κακία ή καταστροφές. Τα μαύρα μάτια σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν ένα θρησκευτικό πρόσωπο. Ένα γαλαζωπό μαύρο χρώμα σε ένα όνειρο υποδηλώνει την αντίθεση της θρησκείας κάποιου. Τα μπλε μάτια σε ένα όνειρο συνεπάγονται θρησκευτικές καινοτομίες. Τα πράσινα μάτια σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν μια θρησκεία που είναι διαφορετική από όλες τις θρησκείες. Το πράσινο χρώμα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης μια καλή συγκομιδή ή ευημερία. Πράσινο σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης νεολαία ή φόβο αδικίας. Σε ένα όνειρο, το μπλε χρώμα αντιπροσωπεύει αγωνία, κατάθλιψη, εχθρότητα, ή θα μπορούσε να σημαίνει μια καταστροφή. Το κόκκινο χρώμα σε ένα όνειρο σημαίνει χαρά, γιορτή, πνευματικότητα ή κυριαρχία. Το κόκκινο σημαίνει τον κόσμο ή τα υλικά κέρδη. Σε ένα όνειρο, το χρώμα καφέ ή ένα κοκκινωπό καφέ χρώμα σημαίνει αξιοπρέπεια, ευγένεια, δύναμη ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μια πλούσια γυναίκα. Το χρώμα μωβ σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια λαμπρή, επιδέξια και όμορφη γυναίκα, ή μπορεί να σημαίνει άρωμα, αστάθεια, ασθένεια, αγάπη και αρμονία. Το λευκό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ομορφιά ή μπορεί να αντιπροσωπεύει ηλικιωμένους. Μια μαύρη σημαία σε ένα όνειρο σημαίνει ένας άνθρωπος με γνώση, μια λευκή αντιπροσωπεύει ζήλια, μια κίτρινη σημαία αντιπροσωπεύει μια επιδημία και μια πράσινη σημαία σημαίνει ένα ταξίδι στη ξηρά. Ένα μαύρο σύννεφο σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν δίκαιο δικαστή, ενώ ένα λευκό σύννεφο αντιπροσωπεύει αβάσιμο, ευγενή και αληθινή δικαιοσύνη. Ένα λευκό νήμα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει την αυγή και ένα μαύρο νήμα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει τη νύχτα. Αν κάποιος βλέπει τα μάγουλά του να είναι λευκά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει τιμή, γενναιοδωρία ή μπορεί να σημαίνει την επίτευξη υψηλού βαθμού στην κοινότητα κάποιου. Οι άγνωστες λευκές ή πράσινες σκηνές σε ένα στρατόπεδο σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν τους τάφους των μαρτύρων. Το κίτρινο αντιπροσωπεύει το στέλεχος, την ασθένεια, τη μετάνοια, έναν γιο, ή μπορεί να σημαίνει ιππασία. (Δείτε επίσης Σημαία | Ένδυμα)…

Τα αυτοκίνητα στα όνειρα αντιπροσωπεύουν την ικανότητά σας να λαμβάνετε αποφάσεις σε μια δεδομένη κατάσταση, ή στο βαθμό που αισθάνεστε στον έλεγχο της κατεύθυνσης που παίρνει η ζωή σας. Η λειτουργία ενός αυτοκινήτου αντικατοπτρίζει το πόσο επιρροή σας ή κάποια πτυχή της προσωπικότητάς σας είναι καθώς προχωράτε μέσα από μια κατάσταση. Ποιος ή τι έχει τον έλεγχο μιας απόφασης ή τον τρόπο που πηγαίνει η ζωή σας. Ο τύπος του αυτοκινήτου συμβολίζει τη στάση και τις προσεγγίσεις τους σε καταστάσεις ζωής που αφορούν αποφάσεις ή τον έλεγχο των αποτελεσμάτων. Οι άνθρωποι που οδηγούν το αυτοκίνητό σας αντιπροσωπεύουν πτυχές του εαυτού σας ή προβολές άλλων ανθρώπων που καθοδηγούν τις επιλογές σας. Οι άνθρωποι ιππασία μαζί σας σε ένα αυτοκίνητο αντικατοπτρίζουν πτυχές της προσωπικότητάς σας που επηρεάζουν τις επιλογές ή τα προβλήματά σας που είναι πρόκειται για τη βόλτα καθώς εργάζονται προς ένα στόχο. Μερικά μοντέλα αυτοκινήτων μπορεί να αντικατοπτρίζει το ψυχολογικό στυλ που εσείς ή κάποιος άλλος χρησιμοποιεί για την επίτευξη των στόχων ή να αποφύγει αυτό που φοβάστε. Τα φθηνά ή υποβαθμισμένα οχήματα αντικατοπτρίζουν την ευπάθεια ή την έλλειψη πόρων. Ακριβά ή ισχυρά οχήματα αντικατοπτρίζουν την αποτελεσματικότητα ή μια κατεύθυνση στη ζωή που είναι ασταμάτητη. Το όνειρο της αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου μπορεί να αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση στη ζωή, όπως μπορείτε να πάρετε μια νέα σχέση, νέα δουλειά ή να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Μια νέα αρχή ή νέος τρόπος για να πάει για την επιχείρησή σας. Το όνειρο του να είναι σε θέση να βρει το αυτοκίνητό σας συμβολίζει τα συναισθήματα ότι οι κανόνες μιας κατάστασης δεν λειτουργούν για σας. Αίσθημα ότι δεν έχετε επιτύχει αυτό που περιμένατε, ή ότι ένα συγκεκριμένο είδος λήψης αποφάσεων δεν σας δίνει την ικανοποίηση που νόμιζες ότι θα ήταν. Μια κατάσταση που σε αφήνει να νιώθεις αμηχανία ή σύγχυση. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει νόημα σε κανένα τομέα της ζωής σας. Μπορεί να μην ξέρετε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε με τη ζωή σας, ή πού θέλετε να πάτε. Το όνειρο ενός κλεμμένου αυτοκινήτου συμβολίζει τα συναισθήματα της αφαίρεσης της ταυτότητάς σας ή την ικανότητα να λαμβάνουν αποτελεσματικές αποφάσεις. Αντικατοπτρίζει την απώλεια της δουλειάς σας, μια αποτυχημένη σχέση, ή κάποια κατάσταση στην οποία αισθάνεστε το ρόλο ή την παρόρμησή σας έχει τεθεί σε κίνδυνο. Το όνειρο για ένα αυτοκίνητο που δεν παίρνει συμβολίζει τα συναισθήματα της αδυναμίας να λύσει μια κατάσταση προς όφελός σας. Αίσθημα ανίκανος να αρχίσει να παίρνει αποφάσεις λόγω προβλημάτων, καθυστερήσεων ή απογοητεύσεις. Το όνειρο για τον καθορισμό του αυτοκινήτου σας συμβολίζει την προσπάθειά σας να πάρει πίσω στο προσκήνιο στη ζωή σας. Προσπαθώντας να επαναφέρετε μια διαδικασία λήψης αποφάσεων στη ζωή σας που εκτρέπονται από με προβλήματα ή καθυστερήσεις. Η στροφή της ικανότητάς σου να ελέγχεις την κατεύθυνση της ζωής σου παίρνει. Αποκατάσταση της ικανότητάς σας να προχωρήσει ή να προωθήσει σε κάποιο τομέα της ζωής σας. Αρνητικά, η επισκευή του αυτοκινήτου σας μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα της εκτροπής ή να εμποδίζεται από το να κάνει ό, τι αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε. Το όνειρο για ένα αυτοκίνητο που βυθίζεται στο νερό συμβολίζει τα συναισθήματα του να είναι συγκλονισμένοι από την αβεβαιότητα, όπως προσπαθείτε να πάρετε τον έλεγχο μιας κατάστασης. Δεξιότητες που κυριαρχούνται από αρνητικά συναισθήματα ή προβλήματα που είναι πολύ μεγάλη για τον έλεγχο λήψης αποφάσεων. Για περισσότερα αυτοκίνητα και οχήματα, ανατρέξτε στην ενότητα θέματα αυτοκινήτων. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να χάσει το αυτοκίνητό της. Στην πραγματική ζωή ήταν δυσαρεστημένος με την κατεύθυνση της καριέρας της, επειδή δεν έφερε την ευτυχία που ήλπιζε ότι θα ήταν. Το χαμένο αυτοκίνητο αντανακλάται ως απώλεια και σύγχυση που της έδωσε η καριέρα της.

Το να ονειρεύεσαι ότι οδηγείς μια χωματερή αντιπροσωπεύει τις πιθανότητες κακουχίας και δυστυχίας. Για να ονειρευτείτε ότι είστε ιππασία ς ένα άλογο κατά μήκος ενός υποδηλώνει ανάχωμα που άφοβα πληρούν και να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια στο πεπρωμένο σας την αφθονία του πλούτου και της ευτυχίας. Το να ονειρεύεσαι ότι περπατάς κατά μήκος ενός αναχώματος αντιπροσωπεύει τον κουρασμένο αγώνα σου για ανύψωση και υψηλότερη θέση.

Βλέποντας από ή ιππασία ένα skateboard σε ένα όνειρο συμβολίζει τις επιλογές ή μια κατεύθυνση στη ζωή που απαιτεί διαλείπουσα προσπάθεια, εργασία ή θυσία. Άνετος ρυθμός που απαιτεί περιστασιακή προσοχή από τις ευθύνες. Καλή πρόοδος με κάποια μορφή περιστασιακής απαίτησης. Ένα skateboard προτείνει ότι περνάτε επιτυχώς μια φάση που απαιτεί από σας για να συνεχίσει για ένα πρόβλημα ή μια υποχρέωση.

Το όνειρο που ήταν ιππασία ς ένα skateboard δείχνει τη διασκέδαση και παιχνιδιάρικο πλευρά σας. Είστε ο μόνος που δεν φοβάται να δοκιμάσει κάτι νέο και / ή να δούμε παιδιάστικο. Σε ψυχολογικό επίπεδο, το όνειρο σημαίνει ότι η ικανότητά σας να κάνετε δύσκολα πράγματα φαίνονται απλά για τη θεραπεία.

Αν ονειρευόσασταν και στο όνειρο που είδατε ότι είστε ιππασία ς ένα πλοίο, δείχνουν ότι περνάτε από κάποιες φάσεις μετάβασης στη ζωή σας. Αυτό σημαίνει επίσης ότι ορίζετε τις απόψεις σας σε έναν νέο στόχο. Αν ονειρευόσασταν και στο όνειρο, είδατε ότι περιμένετε για ένα πλοίο, που σημαίνει απρόβλεπτες περιστάσεις μπορεί να εμποδίσει τις επιθυμίες και τις επιθυμίες σας.

Ονειρεύεται ότι βλέπετε έναν ελέφαντα μπορεί να υποδεικνύει ότι θα πρέπει επίσης να είναι πιο υπομονετικοί και την κατανόηση των άλλων. Ο ελέφαντας είναι επίσης ένα σύμβολο της δύναμης, της δύναμης και της διάνοιας. Εναλλακτικά, ως πλάσμα με εσωστρεφή φύση, ο ελέφαντας μπορεί επομένως να απεικονίζει τη δική του προσωπικότητα. Αν ονειρευόσασταν και στο όνειρο, είδατε ότι είστε ιππασία ελέφαντα, δείχνει ότι έχετε τον έλεγχο του υποσυνείδητου σας και τις πτυχές που φοβόσασταν με τη μία.

Είτε ονειρεύεστε σε οποιοδήποτε πλαίσιο για, ή βλέπετε ένα δελφίνι, συμβολίζει πνευματική καθοδήγηση, διάνοια σας, διανοητικές ιδιότητες και συναισθηματική εμπιστοσύνη. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για την ικανότητά σας και θα κινηθείτε επάνω στη ζωή. Εναλλακτικά, μπορεί να υποδεικνύει ότι έχετε δημιουργήσει μια γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των συνειδητών και υποσυνείδητων πτυχών του εαυτού σας. Τα δελφίνια αντιπροσωπεύουν την προθυμία και την ικανότητά τους να εξερευνήσουν και να πλοηγήσουν τα συναισθήματά τους. Αν ονειρευόσασταν και στο όνειρο, είδατε ότι είστε ιππασία ένα δελφίνι, αντιπροσωπεύει την αισιοδοξία και την κοινωνική αλτρουισμό σας.

Εάν ονειρεύεστε σε οποιοδήποτε πλαίσιο περίπου, ή βλέπετε μια καμηλοπάρδαλη, μπορεί να υποδεικνύει ότι πρέπει να εξετάσετε τη γενική εικόνα. Πάρτε μια ευρύτερη άποψη της ζωής του και όπου πηγαίνει. Αν ονειρευόσασταν και στο όνειρο, είδατε ότι είστε ιππασία μια καμηλοπάρδαλη, αντιπροσωπεύει την επιθυμία σας να σηκωθεί ανάμεσα στο πλήθος. Θέλεις προσοχή, αλλά δεν την καταλαβαίνεις.

(Κάστρο | Ιππασία | Γενναιοδωρία | Καλοσύνη | Έμπορος | Ευγένεια | Συνεργάτης | Γιος | Ταξίδια | Σύζυγος) Η κατοχή αλόγων σε ένα όνειρο σημαίνει ευημερία ή νίκη επί του εχθρού κάποιου. Η οδήγηση ενός αλόγου σε ένα όνειρο σημαίνει αξιοπρέπεια, τιμή και πλούτο. Ίσως θα μπορούσε να σημαίνει ότι κάποιος θα φιληθεί με ένα ευγενές άτομο ή θα συναντήσει έναν καλό σύντροφο στο δρόμο. Η κατοχή μιας φοράδας σε ένα όνειρο σημαίνει να αποκτήσετε έναν όμορφο γιο. Εάν είναι ένα γοητευτικό ή ένα άλογο στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα ζήσει ικανοποιημένος ή ότι μπορεί να παντρευτεί μια πλούσια και ευγενή γυναίκα που θα φέρει τα παιδιά του. Το να βλέπεις ένα άλογο σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει ότι έχεις ένα καλό σπίτι. Αν είναι ένα ξανθό άλογο στο όνειρο, αυτό σημαίνει γνώση, αφοσίωση, ευσέβεια και φόβο αδικίας. Ένα αστείο στο όνειρο αντιπροσωπεύει μια γυναίκα ή έναν άντρα. Ένα άλογο σε όνειρο σε ένα όνειρο σημαίνει μια γυναίκα κατά την εμμηνορροϊκή της περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο σύζυγος δεν επιτρέπεται να κάνει συζυγική επαφή μαζί της. Η συγκέντρωση αλόγων σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια συγκέντρωση γυναικών για κηδεία ή γάμο. Η κατοχή ενός κοπαδιού αλόγων, ή η φροντίδα της τροφής τους σε ένα όνειρο σημαίνει προεδρία ανθρώπων, ή θα μπορούσε να σημαίνει τη διαχείριση μιας επιχείρησης. Εάν ένα άλογο πεθάνει στην παρουσία κάποιου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει απώλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής του. Η εφαρμογή ενός αλόγου στο όνειρο αντιπροσωπεύει την κατάσταση του ανθρώπου. Η κατάβαση από ένα άλογο σε ένα όνειρο σημαίνει διάπραξη αμαρτίας που θα αναγκάσει κάποιον να παραιτηθεί από τη θέση του ή να απολυθεί από τη δουλειά του. Ένα τριχωτό άλογο στο όνειρο αντιπροσωπεύει μια μεγάλη οικογένεια. Εάν η ουρά ενός αλόγου κόβεται στο τέλος της σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να έρθει να δει το θάνατο των παιδιών του και της φυλής μπροστά στα μάτια του. Εάν η ουρά ενός αλόγου απλώς περικοπεί στο όνειρο, σημαίνει τον θάνατό του και ότι το όνομά του θα ξεχαστεί γρήγορα. Εάν κάποιος δέχεται επίθεση από ένα άλογο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ένα ευγενές άτομο ή ένας νεαρός θα του σταθεί και θα απαιτήσει μια δίκαιη εκδίκαση από αυτόν. Ένα ιπτάμενο άλογο με δύο φτερά σε ένα όνειρο σημαίνει ότι μπορεί κανείς να δοκιμαστεί με στοργές προς ένα διεστραμμένο αγόρι ή μια γυναίκα που θα τον δελεάσει και μετά θα τον ακολουθήσει. Εάν ένας απόγονος της οικογένειας του Προφήτη του Θεού, πάνω στον οποίο είναι ειρηνικός, βλέπει τον εαυτό του να πετάει με ένα φτερωτό άλογο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα σηκωθεί στα στάδια και θα προεδρεύει των ανθρώπων. Εάν κάποιος δει τους ιππείς να περνούν μέσα από τον ουρανό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί πόλεμος σε αυτήν τη χώρα. Το να οδηγείς ένα άλογο και να κρατάς ένα δόρυ στο χέρι ενός ονείρου σημαίνει να αναγκάζεις τους ανθρώπους να κάνουν κάτι ή να τους αναγκάσουν να πληρώσουν ό, τι οφείλουν. Εάν κάποιος δει το άλογό του να πνίγεται σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πεθάνει από μια ασθένεια. Η αγορά ενός αλόγου και η παραλαβή των χρημάτων στον πωλητή στο όνειρο σημαίνει κέρδη στην επιχείρηση κάποιου ή κερδίζοντας χρήματα από τη διδασκαλία. Η πώληση ενός αλόγου σε ένα όνειρο σημαίνει να κάνεις καλό και να είσαι ευγνώμων για αυτό. Εάν το άλογο κάποιου τον δαγκώσει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα οδηγήσει έναν στρατό σε έναν πόλεμο. Αν κάποιος σκοτώσει ένα άλογο στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι θα του απονεμηθεί το καθεστώς, η τάξη και τα χρήματα. Η σφαγή ενός αλόγου εκτός από το φαγητό σε ένα όνειρο σημαίνει να χαλάσει τα προς το ζην. Αν κάποιος δει ένα άλογο του οποίου ο ιδιοκτήτης δεν είναι γνωστός εισέρχεται σε μια πόλη σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ένας ευγενής άνθρωπος θα εισέλθει σε αυτήν την πόλη και οι άνθρωποι του εμπορίου του φοβούνται τον ανταγωνισμό του ή ότι θα γίνει κίνδυνος για την επιχείρησή τους. Εάν ένα τέτοιο άλογο αναστρέψει την πορεία του και εγκαταλείψει αυτήν την πόλη στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο, αν και άγνωστο άτομο από αυτήν την τοποθεσία θα πεθάνει σύντομα. Τα άλογα που τρέχουν στους δρόμους σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν μια καταστροφική βροχή ή καταστροφικές πλημμύρες. Ένα αδύναμο άλογο στο όνειρο αντιπροσωπεύει την αδυναμία του ιδιοκτήτη του. (Δείτε επίσης Dung | Horse fright | Nag)…

Ονειρεύεται ότι είστε ιππασία ένα τρενάκι του λούνα παρκ συμβολίζει συχνές σκαμπανεβάσματα στην αφύπνιση της ζωής σας. Αντιμετωπίζετε μια ασταθή ή απρόβλεπτη κατάσταση. Ένα τρενάκι του λούνα παρκ μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και ισορροπία τον εαυτό σας.

…(Ένας λύκος που μοιάζει με γουρούνι) Η ύαινα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν άγριο, άδικο και απαίσιο εχθρό του οποίου οι ενέργειες προέρχονται από τις οδηγίες ενός κακού και μιας άσχημης παλιάς μάγισσας. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να τρώει το κρέας της ύαινας σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι είναι μαγευμένος και δεν το ξέρει, αν και υποσυνείδητα, θα επιθυμεί και θα επιδιώκει να είναι απαλλαγμένος από ένα τόσο κακό ξόρκι. Η ιππασία σε ένα όνειρο σημαίνει γάμο. Μια κουτσισμένη υάνα στο όνειρο αντιπροσωπεύει μια μάγισσα, ή τη σύζυγο ενός άγνωστου ατόμου, ενός άνεργου ατόμου, ενός ψωμιού ή ενός απατεώνα. Η οδήγηση μιας hyena σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης την απόκτηση εξουσίας. Η ύαινα σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει την αποκάλυψη των μυστικών κάποιου, την παρέμβαση στην επιχειρηματική δραστηριότητα των ανθρώπων, την ομαδικότητα, ένα μεταφοδικό άτομο, μια άθλια γυναίκα, ή μια άσχημη, προδοσία και μια άπιστη γυναίκα. Έτσι, όταν ερμηνεύεται ως γυναίκα, σημαίνει ότι μπορεί να παντρευτεί μια τέτοια γυναίκα. Το να πυροβολείς μια ύαινα με ένα βέλος σε ένα όνειρο σημαίνει ότι αντιστοιχεί σε μια τέτοια γυναίκα. Η ρίψη μιας πέτρας ή ενός καρυδιού σε μια ύαινα σε ένα όνειρο σημαίνει συκοφαντία μιας γυναίκας. Το χτύπημα μιας ύαινας με ένα σπαθί σε ένα όνειρο σημαίνει να χτυπάς μια τέτοια γυναίκα με κακές λέξεις. Η κατανάλωση γάλακτος hyena σε ένα όνειρο σημαίνει ότι υφίστανται απώλειες στο χέρι μιας τέτοιας γυναίκας μέσω προδοσίας. Το να μαχαιρώσεις μια ύαινα σε ένα όνειρο σημαίνει να δουλεύεις με μια τέτοια γυναίκα, ή να διαχειρίζεσαι την επιχείρησή της ή να παντρεύεσαι με κάποιον στην οικογένειά της. Το να πιάσεις το δέρμα, τα οστά ή τα μαλλιά μιας ύαινας σε ένα όνειρο σημαίνει να εκμεταλλευτείς μια τέτοια γυναίκα και να την χρησιμοποιήσεις για τα χρήματά της. Αν είναι μια αρσενική ύαινα στο όνειρο, τότε αντιπροσωπεύει εγκληματία και περιφρονημένο άτομο….

Όταν βλέπετε ιππασία ένα landau σε ένα όνειρο, τότε ένα τέτοιο όνειρο υπόσχεται χαρά και ικανοποίηση που θα λάβετε από το συγκεκριμένο πρόσωπο στη ζωή σας. Αν το landau γύρισε, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει το τέλος της ευχαρίστησης στη ζωή του.

Ονειρεύεται ότι είστε ιππασία ς ένα τρενάκι του λούνα παρκ σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε ακανόνιστη συμπεριφορά που προκαλείται από τον εαυτό σας ή μια κατάσταση. Αντιμετωπίζετε συχνά σκαμπανεβάσματα στη ζωή σας ξύπνημα.

…(Animal | Carrier | Mount | Vehicle) Ένα όχημα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει τη φροντίδα, την ανησυχία, την επίτευξη του σκοπού κάποιου ή μπορεί να σημαίνει την επίτευξη του προορισμού κάποιου μέσω προσπάθειας και σκληρής δουλειάς. Το να οδηγείς ένα ζώο σε ένα όνειρο σημαίνει να ακολουθείς τις επιθυμίες και τα πάθη κάποιου. Ωστόσο, το να μεταφέρεσαι από οποιοδήποτε ζώο ή από οποιοδήποτε τύπο οχήματος σε ένα όνειρο αποτελεί ένδειξη τιμής και εξουσίας. Η οδήγηση ενός αλόγου που δεν μπορεί να ελέγξει σε ένα όνειρο σημαίνει να ακολουθείς τα πάθη και την επιθυμία κάποιου. Εάν κάποιος μπορεί να εξημερώσει επαρκώς το άλογό του και να το ελέγξει στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα σωθεί από τις αντιξοότητες. Η ιππασία ενός περίτεχνα ντυμένου αλόγου για παρέλαση, περιτριγυρισμένη από υπηρέτες και μια συνοδεία στο όνειρο σημαίνει λήψη κληρονομιάς, ή θα μπορούσε να σημαίνει να γίνεις κηδεμόνας ενός κτήματος που θα κληρονομήσει κάποιος σε λίγο. Το να πας πάνω στον ώμο ενός άλλου άνδρα και να τον αναγκάζεις να το αποδεχτεί σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει την κηδεία κάποιου, και αυτό σημαίνει ότι το άλλο άτομο δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να μεταφέρει το φέρετρο. Εάν το άτομο που τον μεταφέρει στο όνειρο το κάνει πρόθυμα, τότε σημαίνει ότι θα φροντίζει για τις ανάγκες του και θα φέρει τα βάρη του. Η οδήγηση πάνω από τους ώμους κάποιου σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ότι αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη δυσκολία. Αν εν τω μεταξύ πέσει στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μια τέτοια δίκη δεν θα πραγματοποιηθεί. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να κινείται πάνω από τον ώμο κάποιου προς τα πίσω σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι δεν δέχεται καμία συμβουλή ή δικαιολογία, ή μπορεί να σημαίνει ότι γυρίζει στην άλλη πλευρά εάν του ζητηθεί βοήθεια ή μπορεί να σημαίνει ότι δεσμεύεται στην απαγορευμένη σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια της εμμηνορροϊκής περιόδου των γυναικών, ή ότι ασχολείται με σοδομία. Το να βλέπεις έναν ιππέα να οδηγεί μια πομπή ή ένα τροχόσπιτο ταξιδιωτών σε ένα όνειρο σημαίνει να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει επιχειρηματικές δραστηριότητες ή να αναρρώσει από μια ασθένεια….