Το όνειρο για τις εγχώριες βελτιώσεις ή την ανακαίνιση ενός σπιτιού συμβολίζει τις αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεστε κανονικά, ή ξεπερασμένη αναθεώρηση, ιδέες ή συμπεριφορές. Αυτοβελτίωση ή βελτίωση του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζετε προβλήματα. Κάνοντας αλλαγές στις συνήθεις μεθόδους σας για την αντιμετώπιση των ανθρώπων. Κάνοντας μια μεγάλη αλλαγή, ώστε να μην ανησυχείτε ποτέ για ένα νέο πρόβλημα. Διευρύνοντας τον τρόπο σκέψης σας. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της προσπάθειάς σας να κάνετε μεγάλες αλλαγές για να αισθανθείτε καλύτερα για τον εαυτό σας. Εξετάστε τον τύπο βελτίωσης ή τη θέση του δωματίου για την πρόσθετη σημασία. Η ανακαίνιση ενός λουτρού μπορεί να αντιπροσωπεύσει τους νέους τρόπους να καθοριστούν τα προβλήματα που εξετάζετε. Η ανακαίνιση μιας κουζίνας μπορεί να αντιπροσωπεύει τους νέους τρόπους για να προετοιμαστεί για τις μελλοντικές καταστάσεις. Η τακτοποίηση του δωματίου σας μπορεί να αντιπροσωπεύσει τους νέους ή καλύτερους τρόπους να χαλαρώσετε εξετάζετε.

Το όνειρο ενός φίλου συμβολίζει μια ποιότητα από μόνο του, με βάση τα πιο ειλικρινή συναισθήματά σας γι ‘αυτούς. Αναρωτηθείτε ποιες αναμνήσεις ή συναισθήματα ξεχωρίζουν οι περισσότεροι από αυτούς και δείτε πώς αυτή η ποιότητα μπορεί να εφαρμοστεί στη ζωή σας. Οι φίλοι στα όνειρα μπορούν επίσης να αντιπροσωπεύουν την τρέχουσα προβολή σας αυτού του ατόμου με βάση μια τρέχουσα κατάσταση ή σύγκρουση στη ζωή σας. Το όνειρο της κατοχής ενός φίλου που δεν έχετε δει ποτέ πριν συμβολίζει τις πεποιθήσεις ή τις καταστάσεις που σας κάνουν να αισθανθείτε καλά, ή να σας βοηθήσει με κάποιο τρόπο. Μια ευνοϊκή ή συνεργατική πτυχή του εαυτού σας. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της προβολής σας μιας κατάστασης ή μιας ρύθμισης που είναι επωφελής για εσάς. Το όνειρο ενός φίλου να πεθάνει μπορεί να αντιπροσωπεύει τα αρνητικά συναισθήματά σας για την επικείμενη αλλαγή, την απώλεια, ή την αποτυχία. Εξετάστε ποιες ιδιότητες ξεχωρίζουν περισσότερο για αυτόν τον φίλο και πώς αυτή η ποιότητα μπορεί να είναι ανεπαρκής ή ταλαιπωρία στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Εναλλακτικά, βλέποντας έναν φίλο πεθαίνουν μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σας για το πρόσωπο που χάνει την ενέργεια ή υποβάλλονται σε μια δυσάρεστη αλλαγή. Το όνειρο ενός αποθανόντος φίλου αντανακλά πιθανώς μια ποιότητα γι ‘αυτούς που ξεχωρίζει περισσότερο από μόνη της. Εκτός αν ο θάνατός σου ήταν πρόσφατος ή δυσκολεύεσαι να θρηνήσετε το γεγονός ότι είναι νεκροί, μάλλον δεν είναι σημαντικός για το συμβολισμό του ονείρου. Εναλλακτικά, το να ονειρεύεσαι έναν νεκρό φίλο μπορεί να αντιπροσωπεύει κάτι καλό στη ζωή σου που έχει χαθεί εδώ και καιρό….

Όταν ονειρεύεστε το παιχνίδι του τάβλι, αυτό σημαίνει νέους ανθρώπους στη ζωή που δεν περιμένατε να δείτε και δεν θα είστε ικανοποιημένοι και άνετα να τους δείτε. Αν ονειρεύεστε ότι είστε νικημένοι στο παιχνίδι τάβλι που θα ήταν το σημάδι μιας αποτυχίας στην ερωτική σας ζωή. Ίσως καταφέρεις να κάνεις μια νέα σχέση με ακατάλληλους ανθρώπους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σκεφτεί δύο φορές πριν κάνετε νέους φίλους ή εραστές.

Αν ονειρεύεσαι να γίνεις εξωγήινος αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι σου που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Το άλλο νόημα του ονείρου σας είναι η επιθυμία σας να ξεφύγουν στα σίγουρα. Αυτό το όνειρο θα μπορούσε επίσης να συμβολίσει τις φαντασιώσεις σας και βαθιά ευαισθησία. Όταν ονειρεύεστε να απαχθεί από τους αλλοδαπούς αντιπροσωπεύει τη σύλληψη σας χάνοντας αυτούς που αγαπάτε και σημαίνει ότι δεν θέλετε να σταματήσετε να βλέπετε την ψυχή σας από κανέναν. Το άλλο σημάδι του να δεις εξωγήινους θα μπορούσε να είναι ο φόβος σου να αντιμετωπίσεις νέους ανθρώπους και να υιοθετήσεις σε ένα νέο περιβάλλον που δεν έχεις ξαναπάει. Αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εισαγωγή σας στο νέο περιβάλλον. Παλεύεις να αντιμετωπίσεις νέους ανθρώπους ή νέες δουλειές. Αυτό το όνειρο μπορεί επίσης να είναι μια έννοια για σας ξεχνώντας, δεν ανακαλύπτουν ότι ανησυχείτε.

…(Τραπέζι φαγητού) Το τραπέζι με το φαγητό του έτοιμο να σερβιριστεί σε ένα όνειρο σημαίνει ευλογίες, αποδοχή πρόσκλησης για δείπνο ή μεσημεριανό γεύμα, οικονομική άνεση, κατάσταση και νίκη επί του εχθρού. Σε αυτήν την περίπτωση, ο εχθρός κάποιου είναι η πείνα. Το φαγητό που τοποθετείται στο τραπέζι αντιπροσωπεύει λεία. Η εκκαθάριση του τραπεζιού σε ένα όνειρο σημαίνει διακοπή της άνεσης και των ευλογιών. Το τραπεζαρία του σπιτιού ενός ατόμου σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει τη διαβίωση και τη διαβίωσή του, ένα σημαντικό έργο που απαιτεί τη βοήθεια πολλών ανθρώπων, ή ένα υπέροχο άτομο που είναι ευγενικός, αληθινός και γενναιόδωρος. Κάθισμα σε ένα τέτοιο τραπέζι σε ένα όνειρο σημαίνει να μπείτε στην παρέα ενός τόσο μεγάλου άντρα. Εάν το τραπέζι φαγητού είναι γεμάτο με καθαρό φαγητό και φρέσκο ​​ψωμί στο όνειρο, αυτό σημαίνει αγάπη μεταξύ φίλων και αδελφών. Το να έχετε λίγο φαγητό και λίγο ψωμί στο τραπέζι σε ένα όνειρο σημαίνει έλλειψη τέτοιας αγάπης μεταξύ των αδελφών. Η αποδοχή της πρόσκλησης να μοιραστεί ένα ψωμί με κάποιον σε ένα όνειρο σημαίνει αγάπη, ενότητα και συνταγογράφηση στις προφητικές παραδόσεις. Εάν κάποιος δει ένα ή δύο πιάτα στο τραπέζι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει κέρδη για τον εαυτό του και διατροφή για τα εξαρτώμενα άτομα του. Η καλή όρεξη σε ένα όνειρο σημαίνει μακροζωία. Εάν το τραπέζι φαγητού καθαριστεί μετά το γεύμα κάποιου στο όνειρο, σημαίνει το συμπέρασμα της ζωής του. Εάν ένα πλήθος ανθρώπων κάθεται σε ένα τραπέζι για να φάει το γεύμα του σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύουν κάποιος εξαρτώμενος. Εάν δύο αντίπαλοι κάθονται στο ίδιο τραπέζι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει πόλεμο, και ιδιαίτερα εάν είναι ψητά κρέατα και βότανα στο τραπέζι. Το τραπέζι φαγητού στο όνειρο τότε αντιπροσωπεύει το πεδίο της μάχης, και το φαγητό τους σημαίνει μάχη. Ένα τραπέζι φαγητού σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης την ευσέβεια. Εάν κάποιος μοιράζεται το γεύμα του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα συναντήσει νέους φίλους και θα απολαύσει τη συντροφιά τους, τότε θα προκύψει μια σύγκρουση σχετικά με τα προς το ζην και τα κέρδη του. (Δείτε επίσης Φαγητό | Επισκέπτης | Πρόσκληση | Φιλοξενία | Πίνακας)…

Το όνειρο ενός καταπέλτη ως όπλο συμβολίζει μια προσπάθεια να συντρίψει ένα πρόβλημα ή εμπόδιο το συντομότερο δυνατό. Κάνοντας το μεγαλύτερο αντίκτυπο μπορεί όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Θετικά, ένας καταπέλτης μπορεί να αντικατοπτρίζει fast track ιδέες ή επιλογές. Ξεπεράστε τα εμπόδια με δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα. Αρνητικά, ένας καταπέλτης μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι παίρνετε τους κινδύνους ή χάνετε χρόνο βάζοντας όλες αυτές τις προσπάθειες σε ένα πλάνο. Κάνοντας όση ζημιά μπορείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

…Το όνειρο για μια απόλαυση συμβολίζει μια πτυχή του εαυτού σας που είναι έμπειρος στο να εντυπωσιάσει τους άλλους με ακριβώς την αίσθηση του κάτι που είναι πραγματικό. Αυτογνωσία, κάνοντας περίτεχνες προβολές ρεαλισμού για να κρατήσει τους άλλους ευτυχισμένους. Θετικά, ένας μίμος μπορεί να προβληματιστεί για να κάνει τους άλλους να αισθάνονται καλά όταν δεν υπάρχει τίποτα να δείξει για αυτό. Παρηγορήστε άλλους με ιστορίες ή χρησιμοποιώντας τη φαντασία. Αρνητικά, ένας μίμος μπορεί να αντανακλά απολαμβάνοντας ή συζητώντας τις προσδοκίες που έχουν πάει πάρα πολύ μακριά. Βλέποντας τον εαυτό σας να λέει ψέματα όλη την ώρα για να αποφευχθεί η αμηχανία. Νιώθω καλά όταν δεν υπάρχει τίποτα να δείξω γι’ αυτό. Το όνειρο για να κυνηγηθεί από μια απόλαυση μπορεί να αντικατοπτρίζει το φόβο σας να παρατηρήσει ως faker, ή ότι θα πιπιλίζουν κάποιον που έχει προσδοκίες από εσάς. Κάνοντας ό, τι μπορείτε για να αποφευχθεί να μοιάζει με έναν χαμένο που λέει ψέματα για να κρατήσει τους ανθρώπους που σας αρέσει. Ο φόβος σου για ντροπή να μην είσαι ποτέ αληθινός νικητής ή να ζεις τις δυνατότητές σου….

…Το όνειρο για την τηλεκίνηση συμβολίζει τον αβίαστο έλεγχο ή την αλλαγή. Κάνοντας τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις που κάνουν ό, τι θέλετε χωρίς να χρειάζεται να μιλήσουμε γι ‘αυτό. Ανείπωτος σεβασμός ή μέτρα που λαμβάνονται για λογαριασμό σας. Ανείπωτες χειρονομίες που αναγκάζουν τους άλλους να ενεργούν με τον τρόπο που θέλουν. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση πολύ ευαίσθητων ανθρώπων ή ακούει καλά. Αρνητικά, telekinesis μπορεί να αντικατοπτρίζει σιωπηλή θεραπεία, κοιτάζοντας με οργή, ή κάνοντας τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι δεν τους αρέσει, έτσι θα συμπεριφέρονται με τον τρόπο που θέλουν. Το κακό μάτι για να πάρει μια επιθυμητή απάντηση. Ευαισθησία που επικοινωνεί με σοβαρές συνέπειες, για να μην είναι τέλεια από μόνη της. Άλλοι που σε ενδιαφέρουν, εκτός από αυτό που θέλεις είναι τρομακτικό….

Το όνειρο για οφθαλμικές σταγόνες συμβολίζει την ανάγκη για άμεση σαφήνεια ή αντικειμενικότητα. Κάνοντας ό, τι χρειάζεστε για να φτάσετε στο κάτω μέρος του θέματος γρήγορα. Γρήγορα βάζοντας στην άκρη περισπασμούς, ζητώντας αλλαγές ή πιέζοντας τους ανθρώπους στην άκρη, έτσι ώστε η αλήθεια μπορεί να παρατηρηθεί γρήγορα. Αρνητικά, οφθαλμικές σταγόνες μπορεί να συμβολίσει μια βιαστική αλλαγή ή αναίσθητος διακοπή των άλλων, έτσι ώστε να μπορείτε να φτάσετε στο κάτω μέρος του ζητήματος γρήγορα. Κάνοντας τα πάντα για να δούμε την αλήθεια μιας κατάστασης χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα συναισθήματα των άλλων.

Το όνειρο για ένα πολυκατάστημα συμβολίζει την έξυπνη εκπλήρωση των στόχων, των αναγκών ή των επιθυμιών που έχετε. Κάνοντας ερωτήσεις, κάνοντας έρευνα, ή τη διαπραγμάτευση ό, τι θέλετε. Μην αισθάνεστε καμία πίεση σε μια επιλογή που σκέφτεστε. Παράδειγμα: Ένας άνδρας ονειρευόταν έξω από ένα πολυκατάστημα ότι ήταν έτοιμος να εισέλθει. Στην πραγματική ζωή, ήταν έτοιμος να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με ένα ραδιοφωνικό σταθμό για να πάρει μια διαφήμιση που στον αέρα. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν να ψωνίσει σε ένα πολυκατάστημα με τον σύζυγό της. Στην πραγματική ζωή, ο σύζυγός της ήθελε διαζύγιο όταν δεν το έκανε. Αγορές σε ένα πολυκατάστημα αντανακλά την επιθυμία σας να πάρετε το χρόνο σας ή να κρατήσει την εξέταση όλων των πιθανών επιλογών για να σώσει το γάμο. Θέλοντας να μην αισθάνονται καμία πίεση, ενώ σκέφτηκαν συμφιλιωτική.

Το όνειρο για τη λήψη του εμβολίου συμβολίζει την επιθυμία να γίνει ανθεκτικό σε κάτι που έχει πάρει στα χέρια σας. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της επιθυμίας να εμβολιαστείτε από επικίνδυνες καταστάσεις ή κακές επιλογές που έχουν γίνει ένα πρόβλημα. Κάνοντας τα πάντα για να μην μολυνθεί από μια κακή κατάσταση ή κακή επιλογή που πήρε εκτός ελέγχου. Το όνειρο του πατέρα σας να πάρει έναν εμβολιασμό μπορεί να αντικατοπτρίζει την επιθυμία να εμβολιαστεί από μια κακή απόφαση. Συνειδητοποιώντας ότι πρέπει να αναλάβει μόνιμη δράση ενάντια σε ένα λάθος ή απρόσεκτη επιλογή που κάνατε έτσι δεν παίρνει καθόλου χειρότερα. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της επιθυμίας σας να αποσυρθείτε από την ευθύνη για τις επιλογές σας ή να αποφύγετε την ενοχή. Το όνειρο της μητέρας σας να εμβολιαστεί συμβολίζει την επιθυμία της να εμβολιαστεί ή να απομονωθεί μόνιμα από το να κάνει μελλοντικά λάθη ή μελλοντικές συνέπειες προσώπου. Κάνοντας μια σοβαρή επιλογή τώρα θα σας προστατεύσει από την πραγματοποίηση νέων κακών επιλογών ή προβλημάτων στο δρόμο.

Κάνοντας μια καλή πράξη σε ένα όνειρο σημαίνει μετάνοια, αποκατάσταση της σχέσης με τις σχέσεις αίματος κάποιου, ένωση της οικογένειας με αγάπη ή φιλανθρωπία στη βοήθεια ενός φτωχού ατόμου. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να καλεί τους ανθρώπους στον Θεό Παντοδύναμο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα σωθεί από την κόλαση. Κάνοντας καλές πράξεις σε ένα όνειρο όπως φιλανθρωπία, προσευχές, επικαλούμενοι τις ευλογίες του Θεού, βοηθώντας τους άλλους, προστατεύοντας τα δικαιώματα των άλλων, διατάσσοντας ό, τι είναι νόμιμο και αποφεύγοντας αυτό που απαγορεύεται προκαλεί τη θεϊκή ευχαρίστηση και γενναιοδωρία, και φέρνει κέρδη στην επιχείρηση κάποιου, πληρώνει τα χρέη του, διαλύει τους φόβους του και τον οδηγεί να λάβει ηγετική θέση στην κοινότητά του. Το να ευχαριστήσω τον Θεό Παντοδύναμο για τις εύνοιες Του σε ένα όνειρο σημαίνει λήψη κληρονομιάς. Το να κάνετε μια καλή πράξη σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ότι λαμβάνετε ενθάρρυνση ή έχετε ενθαρρυντικές φιλοδοξίες. Το να ξοδεύεις χρήματα στο δρόμο του Θεού σε ένα όνειρο σημαίνει να λαμβάνεις χρήματα σε εγρήγορση….

…(1) Τα δόντια σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν την ταυτότητα, την ηλικία, τη γενιά, ένα αγόρι, ένα κορίτσι, την οικογένειά του, τα χρήματα, τους υπηρέτες, τα κατοικίδια ζώα, τους υπαλλήλους, τα όπλα, τη ζωή, το θάνατο, την ενότητα, τον διαχωρισμό, τις εμπιστοσύνη ή την αποταμίευση. Σε ένα όνειρο, τα άνω δόντια των ανδρών ή των γυναικών αντιπροσωπεύουν τα αρσενικά μέλη της οικογένειας κάποιου από την πλευρά του πατέρα και τα δόντια της κάτω γνάθου αντιπροσωπεύουν τα θηλυκά μέλη της οικογένειας κάποιου από την πλευρά της μητέρας. Όσο πιο κοντά είναι τα δόντια στον κοπτήρα, τόσο πιο κοντά είναι ο συγγενής. Χωρισμένη σε δύο τμήματα, ο άνω δεξιά κοπτήρας αντιπροσωπεύει τον πατέρα και ο άνω αριστερός κοπτήρας αντιπροσωπεύει τον πατρικό θείο ή μπορεί να αντιπροσωπεύει τις αδελφές, τους γιους ή έναν στενό φίλο. Οι ανώτεροι σκύλοι αντιπροσωπεύουν τον ξάδελφό κάποιου, ή δύο φίλους που είναι τόσο κοντά όσο τα ξαδέλφια. Τα δίποδα αντιπροσωπεύουν τους θείους από την πλευρά της μητέρας και τα παιδιά τους, ενώ οι γομφίοι αντιπροσωπεύουν τους παππούδες και τα εγγόνια. Ο κάτω δεξιά κοπτήρας αντιπροσωπεύει τη μητέρα, και ο κάτω αριστερός κοπτήρας αντιπροσωπεύει τη θεία κάποιου από την πλευρά του πατέρα του, ή θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν δύο αδελφές, δύο κόρες ή δύο στενούς φίλους που έχουν την ίδια συμπόνια, ανησυχία και αγάπη. Οι κάτω κυνόδοντες αντιπροσωπεύουν τη γυναίκα ξαδέλφη κάποιου είτε από τον πατέρα είτε από την πλευρά της μητέρας. Το κάτω δόντι του σκύλου, ή το bluetooth αντιπροσωπεύει τον αρχηγό του σπιτιού, ή τον ιδιοκτήτη. Οι άνω και οι κάτω γομφίοι αντιπροσωπεύουν επίσης τα πιο απομακρυσμένα μέλη της οικογένειας κάποιου, συμπεριλαμβανομένης της γιαγιάς και των εγγονών της. Εάν ένα δόντι κινείται στη θέση του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ασθένεια. Εάν πέσει, ή εάν χαθεί, τότε σημαίνει θάνατο του ατόμου στο οποίο αποδίδεται ή θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει ότι θα χωριστεί από αυτόν και δεν θα μπορεί πλέον να τον δει. Εάν κάποιος σώσει το χαμένο δόντι του και δεν το θάψει στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα βγει και θα είναι τόσο καλός όσο αυτός. Διαφορετικά, εάν το θάψει, αυτό σημαίνει το θάνατο του συγγενή του. Σε ένα όνειρο, τα ανθρώπινα άκρα αντιπροσωπεύουν επίσης τα μέλη της οικογένειάς του, και όποια κατάσταση κι αν απεικονίζουν στο όνειρο κάποιου μπορεί να γίνει ορατή στα μέλη της οικογένειάς του. Ομοίως, ό, τι μπορεί να επηρεάσει τα δόντια κάποιου σε ένα όνειρο μπορεί να ερμηνευτεί ως επηρεάζοντας τέτοια μέλη της οικογένειας. Εάν οι κοπτήρες είναι όμορφοι και φωτεινοί στο όνειρο, δηλώνουν τη δύναμη, την τιμή και την ευημερία που θα κερδίσει ο πατέρας ή ο θείος του. Εάν στο στόμα αυξηθούν επιπλέον κοπτήρες σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η οικογένειά του θα μεγαλώσει είτε από έναν νεογέννητο αδερφό είτε από έναν νέο γιο. Εάν κάποιος βρει τα δόντια του ελαφρώς επιδεινωμένος σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει μια δίκη ή ότι η οικογένειά του θα εμπλακεί σε μια επαίσχυντη πράξη που θα τον προκαλέσει ντροπή. Εάν κάποιος προσπαθήσει να βγάλει τα δόντια του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ξοδέψει τα χρήματά του απρόθυμα, να πληρώσει πρόστιμο ή να χωρίσει από τους γονείς του, διακόπτοντας έτσι τους δεσμούς του αίματος, ή μπορεί να γίνει αναληθής στους συγγενείς του. Εάν τα δόντια κάποιου γίνουν κίτρινα ή μαύρα σε ένα όνειρο, ένα τέτοιο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης μια επαίσχυντη πράξη που θα προκαλέσει ντροπή στην οικογένεια κάποιου. Τα κίτρινα δόντια σε ένα όνειρο σημαίνουν ότι ξοδεύουν χρήματα για να αποκαταστήσουν τη φήμη κάποιου, ή θα μπορούσαν να σημαίνει ότι είναι γνώστες της δικής του εκτίμησης. Η ανάπτυξη κακής οσμής στο όνειρο αντιπροσωπεύει κακές συνθέσεις που προκύπτουν από επαίνους που μπορεί να λάβει η οικογένεια. Η επιδείνωση των δοντιών σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει αδυναμία στην οικογένεια κάποιου. Αν κάποιος δει τους ανθρώπους να τον δαγκώνουν σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να προσποιούσε κάτι δημόσια, αν και ευτυχώς συγκρατήθηκε. (3) Εάν το στόμα κάποιου σε ένα όνειρο ερμηνεύεται ότι αντιπροσωπεύει το νοικοκυριό του, τότε τα δόντια της δεξιάς πλευράς αντιπροσωπεύουν τα αγόρια και εκείνα στην αριστερή πλευρά αντιπροσωπεύουν τα κορίτσια. Από την άλλη πλευρά, τα δόντια στη δεξιά πλευρά θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν την παλαιότερη γενιά και τα δόντια στην αριστερή πλευρά θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν τη νεότερη γενιά. Οι κοπτήρες αντιπροσωπεύουν τους νεαρούς άνδρες στην οικογένεια, και οι κυνόδοντες αντιπροσωπεύουν τα νεαρά κορίτσια. Όσον αφορά τους γομφίους, αντιπροσωπεύουν ηλικιωμένους. Εάν κάποιος χάσει ένα μοριακό δόντι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει το θάνατο ενός ηλικιωμένου ατόμου στο νοικοκυριό του. Τα ανθρώπινα δόντια σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης την επιχείρηση και τη διαχείριση της ζωής του. Σε αυτήν την περίπτωση, οι γομφίοι αντιπροσωπεύουν την ιδιωτική ζωή κάποιου, το γυαλί αντιπροσωπεύει αυτό που είναι ημι-δημόσιο, ενώ οι μπροστινοί κοπτήρες αντιπροσωπεύουν αυτό που ασκείται ανοιχτά, δημόσιος χαρακτήρας , λόγια και πράξεις. Αν κάποιος δει τα δόντια του σπασμένα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι πληρώνει αργά τα χρέη του. Τα μακριά δόντια σε ένα όνειρο σημαίνουν εχθρότητα ή μάχη μεταξύ των μελών του νοικοκυριού. Εάν κάποιος δει τα δόντια του καμπυλωμένα και επιδεινωμένα, και αν κάποιος αποφασίσει ότι είναι καλύτερο να τα βγάλει έξω σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα ξεφύγει από μεγάλες αντιξοότητες και κινδύνους. Εάν τα δόντια κάποιου γίνουν χρυσά σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύουν οφέλη για έναν δάσκαλο ή έναν ιεροκήρυκα. Διαφορετικά, τα χρυσά δόντια για όλους τους άλλους σε ένα όνειρο σημαίνει φωτιά, ασθένεια, Candida ή μια ασθένεια που προκαλείται από τη χολή κάποιου. Εάν τα δόντια κάποιου γίνουν γυαλί ή ξύλο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει το θάνατό του. Εάν μετατραπούν σε ασήμι στο όνειρο, αυτό σημαίνει βλάβη ή απώλεια. Εάν τα μπροστινά δόντια κάποιου πέσουν και n Αυτοί μεγαλώνουν αντ ‘αυτού στο όνειρο, αντιπροσωπεύουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή κάποιου. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να σπρώχνει δυνατά τη γλώσσα του στα δόντια του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μιλάει άσχημα για την οικογένειά του ή μπορεί να σημαίνει προβλήματα στο σπίτι κάποιου. Εάν η κορώνα ή το σμάλτο του Bluetooth έχει καταστραφεί ή αν πέσει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει το θάνατο του γιου του. (5) Τα δόντια σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν μια γενιά, στενούς συγγενείς ή μακρινά ξαδέλφια. Τα μοριακά δόντια αντιπροσωπεύουν τα αρσενικά μέλη και οι κοπτήρες αντιπροσωπεύουν τα θηλυκά μέλη. Το να βγάλεις άσκοπα τα δόντια σου σε ένα όνειρο σημαίνει να πληρώσεις πρόστιμο, να χάσεις κεφάλαια ή να διακόψεις τη σχέση με μέλη της οικογένειάς σου. Η ανακάλυψη μιας ή δύο κοιλοτήτων στα δόντια κάποιου σε ένα όνειρο σημαίνει ότι μπορεί να γεννήσει έναν ή δύο γιους. Η ανάπτυξη κακής οσμής στο όνειρο σημαίνει υποβιβασμό των ιδεών κάποιου ή μπορεί να σημαίνει οικογενειακή διαμάχη. Τα πεσμένα δόντια σε ένα όνειρο μπορεί να υποδηλώνουν ότι ο σύζυγος και η σύζυγος κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια, ή μπορεί να σημαίνει φτώχεια, ή ότι κάποιος μπορεί να πεθάνει σε μια ξένη γη, ή ότι η διάρκεια ζωής ενός ατόμου σε αυτόν τον κόσμο μπορεί να παραταθεί. Αν κάποιος βγάλει τα δόντια του και τα θάβει στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ολόκληρη η φυλή ή η οικογένειά του θα πεθάνει μπροστά του. Το να βγάλεις τα δόντια σου σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης να αποκαλύψεις τα μυστικά του. Η απώλεια ενός δοντιού σε ένα όνειρο μπορεί να συνεπάγεται τιμωρία για αδίκημα. Εάν κάποιος βρει τα δόντια της άνω γνάθου του και εκείνα της κάτω γνάθου αναμειγνύονται στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες ελέγχουν τους άντρες στην οικογένειά του. Η απομάκρυνση των δοντιών σε ένα όνειρο σημαίνει διάλυση της οικογένειας ή απώλεια χρημάτων και περιουσίας. Εάν μετά το νήμα των δοντιών κάποιες ίνες κρέατος παραμένουν κολλημένες μεταξύ των δοντιών στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι χτυπάει τα μέλη της οικογένειάς του. (6) Τα δόντια σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης ένα μαργαριτάρι κολιέ, ένα μύλο ή ένα στρατό σχηματισμό. Η δεξιά πτέρυγα, η αριστερή πτέρυγα και ο σχηματισμός εμπρόσθιας επίθεσης, ή θα μπορούσαν να σημαίνουν διαχωρισμένους δεσμούς αίματος. Οι κοπτήρες μπορεί να αντιπροσωπεύουν την καρδιά ενός ανθρώπου. Τα δόντια στην τσέπη κάποιου ή στην παλάμη του χεριού σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν τους αδελφούς. Εάν κάποιος έχει φυλακισμένο συγγενή και αν δει τα δόντια του να τσακίζονται σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει την απελευθέρωση του συγγενή του από τη φυλακή. Το να βγάλεις τα δόντια σου σε ένα όνειρο μπορεί να σημαίνει την επιστροφή ενός ταξιδιώτη στην πατρίδα του. Ο Τάρταρ σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει αδυναμίες στην οικογένεια. Μαύρα ή σπασμένα δόντια σε ένα όνειρο σημαίνει θλίψη που προκαλείται από συγγενείς. Τα δόντια της σοφίας σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν τους οπαδούς κάποιου, ενώ οι κοπτήρες και οι κυνόδοντες αντιπροσωπεύουν τον πλούτο, το στολίδι, την υπερηφάνεια ή το παιδί του. Η αλλαγή του χρώματος σε κίτρινο ή μαύρο σε ένα όνειρο σημαίνει αλλαγές στη ζωή κάποιου. Εάν τα δόντια κάποιου μετατραπούν σε σίδηρο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει δύναμη. Η απώλεια των δοντιών σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει την απώλεια της δουλειάς του. Το να βγάλεις τα δόντια σου σε ένα όνειρο, ώστε κανείς να μην μπορεί να τα δει, σημαίνει υπογονιμότητα ή απώλεια επιχείρησης, απώλεια αποταμιεύσεων, κακή σχέση με την οικογένειά του, κακή πράξη προς την οικογένειά του ή μπορεί να σημαίνει ότι θα προσπαθήσει για να διατηρήσει την επιχείρησή του μέσω δανείου και μετά να υποφέρει από πτώχευση. Το να έχεις ένα κακό δόντι σε εγρήγορση και να το βγάλεις έξω σε ένα όνειρο σημαίνει να προσπαθείς να παρηγορήσεις ή να καθησυχάσεις ένα δύσκολο άτομο του οποίου η βλαβερότητα τελικά θα σταματήσει. Η αντικατάσταση ενός δοντιού με μια γέφυρα σε ένα όνειρο σημαίνει την αποκατάσταση των απωλειών ή την εξισορρόπηση της επιχείρησης κάποιου. Το να έχετε ένα επιπλέον δόντι σε ένα όνειρο σημαίνει να χάσετε ένα σε εγρήγορση. (Δείτε επίσης Σώμα | Πόνος | Δόντια)…

Για να δείτε ή να στείλετε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα, όταν ονειρεύεστε, ερμηνεύεται ως η έλλειψη σχέσης με την οικογένεια ή τους φίλους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας ή να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους. Έχει επίσης συμβολική σημασία του ελέους και της συγχώρεσης. Είσαι στη διαδικασία της συγχώρεσης; Ίσως ήρθε η ώρα να ξεχάσεις τα παλιά λάθη, να καταπιείς την περηφάνια και τη φιλοδοξία σου. Προσπάθησε να αφήσεις το παρελθόν να μπει στην ομίχλη.

Το όνειρο για έναν αστεροειδή που έρχεται προς τη γη συμβολίζει ένα πιθανό πρόβλημα με την ικανότητα να καταστρέψει τους στόχους, να φέρει απογοήτευση ή σαμποτάζ τρέχουσες προσπάθειες. Μια αναπόφευκτη καταστροφή ή αμηχανία. Κάτι που θα μπορούσε να σε κάνει να νιώσεις ότι δεν μπορείς ποτέ να κάνεις αυτό που θέλεις. Θα μπορούσε επίσης να αντικατοπτρίζει καταστάσεις που καταστρέφουν εντελώς την αισιοδοξία σας ή την αίσθηση της ισορροπίας που έχετε συνδέσει. Αν ένας αστεροειδής χτυπήσει τη γη, τότε μπορεί να αντιπροσωπεύει στόχους ή ιδανικά που έχουν παραβιαστεί. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν έναν αστεροειδή προς τη γη. Στην πραγματική ζωή έλεγε στους φίλους για τις διακοπές που επρόκειτο να πάρει, αλλά κρυφά άρχισε να συνειδητοποιεί ότι μπορεί να μην έχει αρκετά χρήματα για να το πράξει. Ο αστεροειδής αντανακλά τα συναισθήματά του για τους φίλους που ενδεχομένως χάνουν το σεβασμό για αυτό, αν γνώριζαν την αλήθεια.

…Σε ένα όνειρο, ο θάνατος σημαίνει θρησκευτική αποτυχία, διαφθορά και αύξηση της κατάστασης στον κόσμο. Αυτή η ερμηνεία ισχύει εάν κάποιος μεταφέρεται σε μπιζέλι ή σε σκουπίδια και η κηδεία του συνοδεύεται από κλάμα και θρήνο, εκτός εάν είναι θαμμένος στο όνειρο. Αν κάποιος δει τη δική του ταφή στο όνειρο, τότε σημαίνει ότι η υπόθεσή του είναι απελπιστική και ότι θα καταληφθεί από τον κόσμο. Οι οπαδοί ή ο βοηθός του θα είναι όσοι περπατούν στην κηδεία του στο όνειρο. Ωστόσο, θα κατακτήσει τους ανθρώπους και θα περάσει πάνω από τους ώμους τους. Αν κάποιος πεθάνει στο όνειρό του, αλλά δεν έχει την όψη των νεκρών και δεν υπάρχει κλάμα για το θάνατό του ή κηδεία στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μία από τις ιδιότητές του θα καταρρεύσει ή ότι ένα δωμάτιο στο σπίτι του θα κατάρρευση, ή ότι ένας τοίχος θα υποχωρήσει ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι ένας πυλώνας θα καταρρεύσει. Ένα τέτοιο όνειρο μπορεί επίσης να υποδηλώνει αδυναμία στη θρησκευτική κατάσταση ή τύφλωση της καρδιάς του. Παρ ‘όλα αυτά, θα ζήσει μεγάλη διάρκεια ζωής. Αν κάποιος πεθάνει σε ένα όνειρο και βρεθεί σαν νεκρός, και αν το σώμα του πλυθεί και τυλιχτεί σε σάβανο, αυτό σημαίνει επίσης αδυναμία στη θρησκεία του. Όλη η θλίψη και το κλάμα που βλέπει σε αυτήν την περίπτωση, αντιπροσωπεύει την άνοδο της κατάταξης και της προώθησής του στον κόσμο. Ο θάνατος σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ταξίδια, ή μπορεί να σημαίνει φτώχεια. Ο θάνατος και η ταφή ενός στο όνειρό του σημαίνει επίσης ότι θα πεθάνει χωρίς μετάνοια. Εάν κάποιος βγει από τον τάφο του μετά την ταφή του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα μετανοήσει για τις αμαρτίες του πριν πεθάνει. Ο θάνατος σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης γάμο, γιατί ένα νεκρό άτομο πλένεται και αρωματίζεται, και ένας γαμπρός κάνει επίσης μπάνιο και χρίνεται με αρώματα την ημέρα του γάμου του. Εάν κάποιος πεθάνει και μεταφερθεί στους ώμους των ανθρώπων, παρόλο που δεν τον θάβουν στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα κατακτήσει τον εχθρό του και αν πληροί τις προϋποθέσεις για ηγεσία, θα το επιτύχει. Το να επανέλθω στη ζωή αφού πεθάνει σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος θα γίνει πλούσιος και θα απαλλαγεί από τη φτώχεια, ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα μετανοήσει για τις αμαρτίες του. Αυτό το όνειρο σημαίνει επίσης την ασφαλή έλευση ενός ταξιδιώτη. Ο θάνατος μιας άγνωστης γυναίκας σε ένα όνειρο σημαίνει απουσία βροχής ή έλλειψης, και αν ξαναζεί στη ζωή στο όνειρο, σημαίνει βροχή. Γενικά, ο θάνατος μιας γυναίκας σε ένα όνειρο σημαίνει τον θάνατο ενός παιδιού σε εγρήγορση και το αντίστροφο. Εάν ένας νεκρός λέει σε κάποιον όνειρο ότι δεν πέθανε, αυτό σημαίνει ότι είναι ευλογημένος στο εξής. Η μεταφορά ενός νεκρού ατόμου σε ένα όνειρο σημαίνει να μεταφέρετε τις προμήθειες ή .bod προμήθειες ενός θρησκευτικού και ασεβούς ατόμου. Η μεταφορά ενός νεκρού ατόμου με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που μεταφέρει έναν νεκρό για να τον θάψει σε ένα όνειρο σημαίνει την απόκτηση παράνομων χρημάτων. Η μεταφορά ενός αποθανόντος για να τον θάψει σε ένα όνειρο σημαίνει εργασία για τον κυβερνήτη. Αν κάποιος δει ένα νεκρό άτομο άρρωστο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ανακρίνεται για την εγκατάλειψη της θρησκευτικής του παρουσίας κατά τη διάρκεια της ζωής του. Εάν κάποιος δει τους κατοίκους των νεκροταφείων να βγαίνουν από τον τάφο τους να τρώνε τη συγκομιδή των ανθρώπων ή τα είδη διατροφής σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει αύξηση των τιμών των τροφίμων. Εάν τους βλέπει να πίνουν από τα πηγάδια σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα πληγεί μια μεγάλη πληγή σε αυτήν την πόλη. Εάν κάποιος δει ένα πεθαμένο άτομο να πεθάνει, τότε εάν περπατήσει στην κηδεία του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος ανάμεσα στα παιδιά του ή στην οικογένεια αυτού του ατόμου θα πεθάνει σύντομα. Εάν δεν υπάρχει κλάμα ή θλίψη μετά το θάνατό του, αυτό σημαίνει ότι κάποιος από τους απογόνους του θα παντρευτεί. Αυτό που λέει ένας νεκρός για τον εαυτό του σε ένα όνειρο είναι αληθινό, γιατί έχει φτάσει στην κατοικία της αλήθειας και δεν μπορεί να ασκήσει ψέματα σε αυτήν την κατοικία. Εάν ένας νεκρός λέει κάτι σε ένα όνειρο και αν δεν γίνει, τότε σημαίνει ότι κάποιος βιώνει σύγχυση όνειρα. Αν κάποιος δει ένα νεκρό άτομο καλά ντυμένο με ένα λευκό ή πράσινο ένδυμα, χαμογελαστός και χαρούμενος σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι είναι σε αυτήν την κατάσταση που έγινε μάρτυρας στο όνειρό του. Διαφορετικά, αν κάποιος τον βλέπει ατημέλητο, βρώμικο, συνοφρυωμένο ή κλαίει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει επίσης την κατάστασή του στο εξής. Αν κάποιος δει ένα νεκρό άτομο άρρωστο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η κατάστασή του εξαρτάται από την ικανοποίηση των χρεών του και ότι περιμένει τη θεϊκή δικαιοσύνη να ακολουθήσει την πορεία του. Η εκτέλεση μιας κηδείας προσευχής για νεκρούς σε ένα όνειρο σημαίνει να ζητάς συγχώρεση εκ μέρους τους ή να επισκέπτεσαι τους τάφους τους, ή θα μπορούσε να σημαίνει προειδοποίηση για κάποιον με νεκρή καρδιά, ή θα μπορούσε να σημαίνει αποχαιρετισμός σε ταξιδιώτες ή φροντίδα για άπορους. Αν η γυναίκα του πεθάνει και ξαναζεί στη ζωή σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει να βγάζεις κέρδη από μια φυτεία ή ένα αγρόκτημα. Η ανακάλυψη ενός σώματος νεκρού σε ένα όνειρο σημαίνει εύρεση χρημάτων. Το να περπατάς πίσω από ένα νεκρό άτομο σε ένα όνειρο σημαίνει να ακολουθείς τα βήματά του ή να μιμείταις το εμπόριο ή τις παραδόσεις του, είτε είναι υλικοί είτε πνευματικοί. Εάν ο ιμάμης της χώρας πεθάνει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει καταστροφή αυτής της πόλης από τον πόλεμο. Από την άλλη πλευρά, εάν κάποιος βλέπει μια πόλη σε ερείπια σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο Ιμάμης πέθανε. Αν κάποιος βλέπει ότι είναι αθάνατος σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι πλησιάζει ο θάνατός του. Ο θάνατος σε ένα όνειρο σηματοδοτεί επίσης την ανάκληση να λογοδοτεί για μια μεγάλη αμαρτία ή έγκλημα. Το να πεθάνεις σε ένα όνειρο χωρίς προφανή λόγο ή ασθένεια και να μην δείξεις χαρακτηριστικά ενός νεκρού σημαίνει μακροζωία. Το να υποφέρετε από θύματα θανάτου σε ένα όνειρο σημαίνει να είστε άδικοι στον εαυτό σας ή στους άλλους. Το να βλέπεις τον εαυτό σου νεκρό και γυμνό σε ένα όνειρο σημαίνει φτώχεια. Το να βλέπεις τον εαυτό σου νεκρό και να ξαπλώνεις σε ένα ψάθινο χαλί ή ένα χαλί σε ένα όνειρο σημαίνει ευημερία και επιτυχία στον κόσμο. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του νεκρό ξαπλωμένο σε σκουπίδια σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει αύξηση του βαθμού. Εάν ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι στο όνειρο, αυτό σημαίνει οφέλη από την οικογένεια κάποιου. Αν κάποιος ακούσει για το θάνατο ενός άγνωστου ατόμου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει μια προειδοποίηση για την επιτυχία του στον κόσμο σε βάρος των θρησκευτικών συμβιβασμών του. Εάν ο γιος κάποιου πεθάνει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα ξεφύγει από έναν εχθρό. Αν η κόρη του πεθάνει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει απελπισία από ανακούφιση. Αν κάποιος πεθάνει και θαφτεί σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει την ελευθερία του. Διαφορετικά, εάν του έχει ανατεθεί κάτι, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να το παραδώσει στον νόμιμο ιδιοκτήτη του. Εάν κάποιος πεθάνει και θαφτεί σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα παντρευτεί. Εάν ένα άρρωστο άτομο παντρευτεί σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα πεθάνει. Εάν ένα παντρεμένο άτομο πεθάνει και θάβεται σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα χωρίσει τη σύζυγό του ή θα σπάσει μια επιχειρηματική σύμπραξη ή θα χωρίσει από τους αδελφούς, τις αδελφές και τους φίλους του ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι μπορεί να μεταναστεύσει σε άλλη χώρα. Διαφορετικά, εάν έχει ήδη μεταναστεύσει από την πατρίδα του, αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει σε αυτό. Ο θάνατος σε ένα όνειρο έχει θετική ένδειξη για κάποιον που φοβάται κάτι ή θλιβερό άτομο ή άρρωστο άτομο. Ο θάνατος των αδελφών του σε ένα όνειρο σημαίνει τον θάνατο των εχθρών του, ή θα μπορούσε να σημαίνει εξοικονόμηση κεφαλαίου. Το περπάτημα μέσα σε νεκρούς ανθρώπους σε ένα όνειρο σημαίνει φιλία με μερικούς υποκριτές. Το να περπατάς στην παρέα ενός αποθανόντος σε ένα όνειρο σημαίνει να κάνεις ένα μακρύ ταξίδι, ή μπορεί να σημαίνει κέρδη από τα ταξίδια κάποιου. Τρώγοντας τη σάρκα ενός νεκρού ατόμου σε ένα όνειρο σημαίνει να απολαμβάνεις μια μακρά ζωή. Εάν κάποιος ανακαλύψει ότι πέθανε ξαφνικά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα χαρεί. Εάν ένας νεκρός τρώει κάτι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ένα τέτοιο εμπόρευμα θα γίνει ακριβό. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να βρίσκεται σε ένα πλυντήριο σε ένα σπίτι κηδείας σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι οι αμαρτίες του θα ξεπλυθούν και ότι τα χρέη του θα πληρωθούν. Εάν ένας νεκρός ζητήσει από κάποιον να πλύνει το πανί του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται τις προσευχές και τη συγχώρεση του ατόμου που τον είδε στο όνειρό του, ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι κάποιος τον χρειάζεται να πληρώσει ένα χρέος που άφησε πίσω του ή να ζητήστε από τους ανθρώπους να τον συγχωρήσουν τις αμαρτίες του ή να εκπληρώσουν τη θέλησή του. Εάν κάποιος πλένει τα ρούχα του αποθανόντος στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο νεκρός θα απαλλαγεί από τα βάρη του στο μέλλον. Η μεταφορά νεκρών στο νεκροταφείο σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος κάνει κάτι σωστό. Εάν τα μεταφέρει στην αγορά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται κάτι ή ότι τα εμπορεύματά του θα πουληθούν γρήγορα. Εάν κάποιος δει ότι ένα νεκρό άτομο έχει επιστρέψει στη ζωή του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα ανακτήσει κάτι που το θεώρησε νεκρό, ή εάν τυχαίνει να αντιμετωπίζει δυσκολίες, αυτό σημαίνει ότι οι αντιξοότητες του θα εξαφανιστούν. Εάν ένα νεκρό άτομο ξαναζωντανεύει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει επίσης ότι οι απόγονοί του θα επωφεληθούν από κάτι που άφησε. Εάν φαίνεται όμορφος, χαρούμενος και καλά ντυμένος με το όνειρο, αυτό σημαίνει ότι τέτοια ευτυχία θα γίνει η κληρονομιά των απογόνων του. Εάν κάποιος δει έναν αποθανόντα απασχολημένο, ανήσυχο και άρρωστο ντυμένο με ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι εμπλέκεται σε έναν αγώνα που μπορεί να υποχωρήσει μόνο με το θέλημα του Παντοδύναμου Θεού. Εάν είναι άρρωστος στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι είναι υπόλογος στον Θεό Παντοδύναμο για τη θρησκευτική του αμέλεια. Εάν το πρόσωπο του αποθανόντος φαίνεται σκοτεινό ή αδιαφανές στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι πέθανε ως άπιστος. Εάν κάποιος δει ένα νεκρό άτομο ευχάριστα, ευχάριστα και περιστασιακά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι το όνειρο κάποιου είναι απλώς παραίσθηση, ή ότι βιώνει διαταραγμένα όνειρα, γιατί οι νεκροί άνθρωποι δεν αστειεύονται και έχουν τα δικά τους καθήκοντα να ανταποκριθούν. Εάν ο αποθανόντος πατέρας ή η μητέρα του ξαναζωντανεύουν σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ανακούφιση από αγωνία και εξάλειψη των φόβων του. Αυτό είναι ιδιαίτερα ισχυρότερο όταν η νεκρή μητέρα του βλέπει στο όνειρο. Η αναβίωση ενός νεκρού ατόμου σε ένα όνειρο σημαίνει καθοδήγηση σε έναν απίστευτο ή προειδοποίηση ενός καινοτόμου. Αυτό θα μπορούσε επίσης να σημαίνει προειδοποίηση ανυπόμονων ανθρώπων που θα μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους. Εάν κάποιος δει ένα νεκρό άτομο να πεθάνει ξανά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος με το ίδιο όνομα θα πεθάνει σύντομα. Εάν ένα νεκρό άτομο παραπονιέται για πονοκέφαλο ημικρανίας σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι αναρωτιέται για τη θρησκευτική του αμέλεια ή τις αδικίες του ή την αποτρόπαια στάση του απέναντι στον πατέρα ή τη μητέρα του. Εάν ο νεκρός παραπονιέται για τα μάτια του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι αναρωτιέται για το τι οφείλει στη σύζυγό του ή για το προίκα της ή για τη θέληση ή την εμπιστοσύνη που έχασε. Εάν διαμαρτύρεται για το αριστερό του χέρι, αυτό σημαίνει ότι αναρωτιέται για τα δικαιώματα του αδελφού, της αδελφής, του γιου ή του συνεργάτη του ή για ψευδή όρκο που έκανε. Εάν ο νεκρός παραπονιέται για την πλευρά του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι του ζητείται να διακόψει τις σχέσεις ή τη φυλή του ή να μην εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του έναντι του νοικοκυριού του. Εάν διαμαρτύρεται για τα πόδια του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι του ζητείται να σπαταλήσει τη ζωή του στη διαφθορά και το ψέμα. Εάν διαμαρτύρεται για τα πόδια του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι τον αναρωτιέται για έναν πλούτο που ξοδεύει στο ψεύτικο και στο δρόμο της απροσεξίας που περπατούσε. Μια γυναίκα και ένας άντρας σε τέτοια όνειρα είναι τα ίδια. Έτσι, κάθε άκρο παρέχει μια συγκεκριμένη στάση που πήρε κανείς κατά τη διάρκεια της ζωής του σε αυτόν τον κόσμο. (Βλ. Σώμα 1). Εάν ένα ζωντανό άτομο δίνει σε έναν νεκρό κάτι να φάει ή να πιει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει απώλεια χρημάτων. Εάν δίνει στο νεκρό ένα ένδυμα στο όνειρο, αυτό σημαίνει δυσκολία ή ασθένεια. Εάν ένα νεκρό άτομο δώσει στο άτομο που βλέπει το όνειρο το δικό του κάλυμμα για να φορέσει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει το θάνατό του. Αν ένας αποθανόντος δώσει στο άτομο που βλέπει το όνειρο ένα μανδύα ή ένα στολισμένο πουκάμισο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει να αποκτήσει αυτό που απέκτησε ο αποθανών γνώση, πλούτο, ευλογίες ή κατάσταση κατά τη διάρκεια της ζωής του. Το πουκάμισο σημαίνει τα προς το ζην και ο μανδύας σημαίνει αξιοπρέπεια και τιμή. Εάν ο αποθανόντος του δώσει κάποιο φαγητό για να φάει στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι λαμβάνει νόμιμα κέρδη από μια απροσδόκητη πηγή. Εάν ο νεκρός του δίνει μέλι στο όνειρο, αυτό σημαίνει την απόκτηση λείας. Οτιδήποτε λαμβάνει κάποιος από ένα νεκρό άτομο σε ένα όνειρο σημαίνει καλά νέα και ένα ευλογημένο δώρο γενικά. Εάν ένας νεκρός παίρνει ένα χέρι και περπατά μαζί του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει τη λήψη χρημάτων από μια απροσδόκητη πηγή. Η συνομιλία με τους νεκρούς σε ένα όνειρο σημαίνει μακροζωία. Το φίλημα ενός διάσημου ατόμου που είχε πεθάνει σε ένα όνειρο σημαίνει να αποκτήσει κάτι από τη γνώση, τη σοφία ή την κληρονομιά του, ή θα μπορούσε να σημαίνει λήψη παροχών από τους απογόνους του. Το να μιλάς με νεκρούς σε ένα όνειρο σημαίνει να είσαι ανυπόμονος απέναντι στην οικογένεια ή τους φίλους σου. Εάν ένας άρρωστος βλέπει τον εαυτό του να φιλάει ένα νεκρό άτομο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα πεθάνει. Εάν ένα υγιές άτομο βλέπει το ίδιο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι αυτό που λέει είναι ψευδές. Η σεξουαλική επαφή με έναν αποθανόντα στον τάφο του σε ένα όνειρο σημαίνει να διαπράττει μοιχεία ή να αναμιγνύεται με ένα κακό άτομο ή να χάνει χρήματα σε έναν εξαπατημένο και υποκριτικό. Αν κάποιος βλέπει ότι μια νεκρή γυναίκα έχει ξαναζεί στη ζωή και αν κάνει σεξουαλική επαφή μαζί της, τότε βρει το σώμα του διάσπαρτη με τα ωάρια και το σπέρμα της σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι έχει διαπράξει κάτι που λυπάται. Κατά συνέπεια, θα υποστεί απώλειες εξαιτίας αυτού. Το να έχεις έναν γάμο με έναν αποθανόντα και να μετακομίσεις στο σπίτι του στο όνειρο σημαίνει τον θάνατό του. Το περπάτημα πίσω από ένα νεκρό άτομο και η είσοδος σε ένα άγνωστο σπίτι από το οποίο δεν βγαίνει ξανά στο όνειρο σημαίνει θάνατο. Εάν κάποιος ακολουθήσει το νεκρό άτομο και δεν εισέλθει σε ένα τέτοιο σπίτι στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα πλησιάσει το θάνατό του, και θα ανακάμψει από την ασθένειά του. Αν ένας νεκρός χτυπήσει το άτομο που βλέπει το όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος έχει δυσαρεστήσει τον Κύριό του και έχει διαπράξει μια αποτρόπαια πράξη από την οποία πρέπει να μετανοήσει, διότι στην κατοικία της αλήθειας, ένας νεκρός αποδέχεται μόνο αυτό που ευχαριστεί τον Θεό Παντοδύναμο και αντιπαθεί τι Αντιπαθεί. Εάν κάποιος βλέπει ένα ζωντανό άτομο να χτυπάει ένα νεκρό άτομο που είναι πρόθυμα να υποταχθεί στη μοίρα του σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύει την πνευματική και θρησκευτική δύναμη και την τάξη του ζωντανού ατόμου, τις φιλανθρωπίες του, τις προσευχές, την αφοσίωση, την ευσέβεια, ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι Εκπληρώνει τη θέληση του αποθανόντος. Αν κάποιος δει έναν αποθανόντα κοιμισμένο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι το επόμενο είναι η κατοικία ξεκούρασης και άνεσης για τους πιστούς. Ο ύπνος σε ένα κρεβάτι με ένα νεκρό άτομο σε ένα όνειρο σημαίνει μακροζωία. Εάν οι νεκροί βγαίνουν από τους τάφους τους για να πουλήσουν εμπορεύματα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει στασιμότητα των αγορών. Ένα νεκρό ποντίκι στα τρόφιμα ενός ονείρου σημαίνει παραβίαση αυτού του προϊόντος. Εάν κάποιος δει έναν αποθανόντα να κάνει κάτι καλό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι τον διατάζει να κάνει το ίδιο. Αν είναι κακό πράγμα που κάνει στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι τον διατάζει να μην το κάνει. Εάν ένα νεκρό άτομο έρχεται στο όνειρο κάποιου και του πει για την ώρα του θανάτου του, τότε η ημέρα μπορεί να είναι ένας μήνας και ο μήνας μπορεί να είναι ένα έτος και το έτος δέκα χρόνια. Αν κάποιος δει τη μητέρα του να πεθαίνει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα κοσμικά του επιτεύγματα, την άνεση και ότι μπορεί να γίνει βαρετός. Εάν είναι αναζητητής στο μονοπάτι, αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα οφέλη της εργασίας του ή δεν θα εκτελέσει τις υποχρεωτικές προσευχές του. Αν ένας άρρωστος δει τον αδερφό του να πεθάνει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει τον δικό του θάνατο. Διαφορετικά, θα μπορούσε να σημαίνει κάποιον στην οικογένειά του. Αν κάποιος είναι φτωχός στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χάσει ένα από τα μάτια του. Εάν η σύζυγος πεθάνει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει πτώχευση και απώλεια της πηγής ζωής. Η εκτέλεση της κηδείας προσευχής σε ένα όνειρο σημαίνει μεσολάβηση για λογαριασμό του και προσευχή για τη σωτηρία του. Εάν κάποιος απαντήσει στην κλήση ενός νεκρού ατόμου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα τον ακολουθήσει. Αν κάποιος δει ένα νεκρό άτομο να πνίγεται σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι βυθίζεται σε καταστροφικές αμαρτίες. Αν κάποιος δει νεκρούς να βγαίνουν από τους τάφους τους και να πηγαίνουν στα σπίτια τους σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει μαζική απελευθέρωση κρατουμένων κατά τη διάρκεια μιας γενικής αμνηστίας. Αυτό το όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ο Θεός Παντοδύναμος θα δώσει ζωή σε μια άγονη γη. Ο θάνατος για έναν πιστό σε ένα όνειρο σημαίνει τιμή, αξιοπρέπεια, εχθρότητα και ασκητική απόσπαση. Ο θάνατος ενός προφήτη σε ένα όνειρο σημαίνει αδυναμία στη θρησκευτική ζωή των ανθρώπων, ενώ η αναβίωσή τους σε ένα όνειρο σημαίνει μια ακμάζουσα πνευματική ζωή σε αυτό το μέρος. Ο θάνατος ενός κυβερνήτη σε ένα όνειρο σημαίνει την αδυναμία του στρατού ή της κυβέρνησής του. Ο θάνατος ενός θρησκευτικού μελετητή σε ένα όνειρο σημαίνει τη γέννηση της καινοτομίας ή την ακύρωση της απόδειξης κάποιου. Ο θάνατος ενός ευσεβούς προσκυνητή σε ένα όνειρο σημαίνει μη τήρηση των θρησκευτικών υποχρεώσεων. Ο θάνατος ενός τεχνίτη σημαίνει το τέλος της τέχνης του. Ο θάνατος των γονέων του σε ένα όνειρο σημαίνει ενίσχυση των οικονομικών του μέσων. Ο θάνατος της γυναίκας του σε ένα όνειρο σημαίνει το τέλος μιας ευημερούσας ζωής. Ο θάνατος ενός γιου σε ένα όνειρο σημαίνει την αφάνεια του ονόματος κάποιου μετά το θάνατό του. Εάν κάποιος δει ένα νεκρό άτομο να εκτελεί την κηδεία προσευχή έναντι ενός άλλου αποθανόντος σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι οι πράξεις κάποιου είναι ψευδείς, γιατί η εκτέλεση μιας κηδείας προσευχής είναι πράξη και οι νεκροί άνθρωποι δεν έχουν άλλες πράξεις να προσφέρουν. Αν μια παντρεμένη γυναίκα παντρευτεί ένα νεκρό άτομο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει το διαζύγιό της από τον σύζυγό της, ενώ αν μια άγαμη γυναίκα παντρευτεί ένα νεκρό άτομο σε ένα όνειρο σημαίνει ότι θα παντρευτεί. Σε ένα όνειρο, ο θάνατος σημαίνει επίσης ότι φλεγμονή με αγάπη ή διαχωρισμό από τον αγαπημένο του, οπότε η ζωή μετά τον θάνατο θα αντιπροσωπεύει την επανένωση με την αγαπημένη του ή που υποφέρει από χωρισμό σε μια κόλαση. (Δείτε επίσης την αγωνία του θανάτου | Τελετές κηδείας | Παραίτηση από το φάντασμα | Izrail | Χαλάρωση | Ληστεία)…

Για να δείτε την πλήρη κανάτες εξηγείται ως το όνειρο με σημαντικό συμβολισμό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει να συναντάς φίλους. Για να δείτε τα άδεια βάζα στη διαδικασία των ονείρων, μπορεί να είναι ο συμβολισμός της αποξένωσης από τους φίλους, λόγω της συμπεριφοράς τους. Για να δείτε τα σπασμένα βάζα εξηγείται ως το όνειρο με σημαντικό συμβολισμό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει ασθένειες και αποτυχίες στην αγορά εργασίας.

Το όνειρο για τα μαχαίρια συμβολίζει το χωρισμό, τη διαίρεση και τη συναισθηματική σύγκρουση. Υπάρχουν προβλήματα με την απώλεια ή την αλλαγή που αγωνίζονται με στην αφύπνιση της ζωής σας. Συναισθηματικός πόνος ή απειλή. Εναλλακτικά, μπορεί να αισθανθείτε ότι απειλείται από μια πιθανή απώλεια ή αλλαγή. Το όνειρο για να είναι σε μια μάχη μαχαίρι συμβολίζει έναν αγώνα ή ανταγωνιστικές απόψεις σχετικά με την απώλεια ή την αλλαγή. Ένας αγώνας για το ποιος πρέπει να κάνει μια θυσία ή μια πρώτης τάξεως απώλεια. Το όνειρο του να μαχαιρωθεί με ένα μαχαίρι συμβολίζει τον πόνο, τις συνέπειες ή την αμηχανία που αντιμετωπίζετε για να αντισταθεί σε κάτι στη ζωή σας που διαφωνείτε με. Μπορεί επίσης να εκπροσωπεί κάποιον στη ζωή σας που αισθάνεστε προσπαθεί να πάρει πίσω σε σας. Αντιμετωπίζοντας ένα σημαντικό εχθρό ή αντίθεση στη ζωή σας. Αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες των ανθρώπων που σε ζηλεύουν ή που δεν θέλουν να κάνουν κάτι. Συχνά, οι γυναίκες ονειρεύονται να κυνηγηθούν από έναν άνδρα με μαχαίρι. Στην πραγματική ζωή αυτά τα όνειρα μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι φοβούνται να ντάμπινγκ ή να είναι ενιαία και πάλι. Ένας αγώνας για να κρατήσεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Εναλλακτικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει την προσπάθεια της γυναίκας να αποφύγει επιθετικές σεξουαλικές προόδους. Οι άνδρες συχνά ονειρεύονται μαχαίρια για να αντικατοπτρίζουν μια σύγκρουση ιδεών ή αντίθετες ημερήσιες διατάξεις. Στην πραγματική ζωή διατηρούσε μια σχέση με ένα φίλο που δεν συμπαθούσε τους φίλους της. Μαχαίρωμα τον εαυτό της με ένα μαχαίρι αντανακλά τη συνείδηση του εαυτού της, συναισθηματικά πληγώνει τον εαυτό της με τους φίλους της, αρνούμενος να χωρίσει με το φίλο της.

Αν ονειρευόσασταν και στο όνειρο, είδατε ότι ζηλεύετε τους άλλους, αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε θερμούς φίλους από τον ανιδιοτελή σεβασμό σας προς τις επιθυμίες των άλλων. Αν ονειρευόσασταν και στο όνειρο, είδατε ότι σας ζηλεύουν οι άλλοι, υποδηλώνει ενοχλήσεις από φίλους που είναι πρόθυμοι να σας ευχαριστήσουν.

…Σε ένα όνειρο, τα χείλη αντιπροσωπεύουν την υπερηφάνεια, τη δύναμη, την ανδρεία του ανθρώπου, τον βοηθό του, τη σαφήνεια της έκφρασης, την ευγλωττία ή την ιδιαίτερη αγάπη για τον φίλο κάποιου. Το κάτω χείλος έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από το άνω χείλος σε ένα όνειρο. Το πάνω χείλος αντιπροσωπεύει έναν στενό φίλο ή κάποιος από τον οποίο εξαρτάται σε όλα. Οτιδήποτε επηρεάζει τα χείλη ενός ονείρου, θα εκδηλωθεί σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω. Τα χείλη σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης τη γυναίκα, το παιδί ή τους συγγενείς. Εάν κάποιος πονάει από τα χείλη του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι τέτοιος πόνος θα προέλθει από τους φίλους του. Εάν τα χείλη είναι κομμένα στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ασχολείται με τον κορεσμό των άλλων. Εάν μόνο το κάτω χείλος είναι κομμένο στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να χάσει έναν βοηθό ή έναν παροχέα. Εάν το άνω χείλος λείπει από ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η ζωή κάποιου είναι άκυρη από ευλογίες. Αν το κάτω χείλος λείπει από το όνειρο, τότε αντιπροσωπεύει μια πεθαμένη γυναίκα. Εάν το άνω χείλος είναι χωρισμένο στο όνειρο κάποιου, σημαίνει διπλάσια αποτελέσματα σχετικά με το άτομο που θεωρείται ότι εννοείται στο όνειρο. Εάν το κάτω χείλος είναι σπασμένο ή σκασμένο στο όνειρο, αυτό σημαίνει τη διεξαγωγή μυστικής σχέσης με δύο γυναίκες. Αν είναι το πάνω χείλος, σημαίνει να έχετε δύο φίλους. Εάν τα σκασμένα χείλη του επουλωθούν στο όνειρο, τότε σημαίνει συμφιλίωση μεταξύ δύο φίλων ή κερδίζοντας τη συγκατάθεσή τους σχετικά με τη γνώμη ή την απόφαση κάποιου. Εάν το άνω χείλος του κόβεται σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει διακοπή της σχέσης με έναν στενό φίλο. Τα χείλη σε ένα όνειρο σημαίνουν επίσης συγγενείς ή συγγένεια. Τα χείλη σε ένα όνειρο σημαίνουν επίσης ανάρρωση από μια ασθένεια, ή αναγκάζοντας έναν ζηλιάρη φίλο να ακολουθήσει τις οδηγίες κάποιου, ή να ακούσει καλά νέα που θα θεραπεύσουν την καρδιά κάποιου. Τα χείλη σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης έναν υπάλληλο της πόρτας, αγόρια, φύλακες, κλειδαριές, γνώσεις, οδηγίες, φαγητό, ποτό, γάμο, ευτυχία, θλίψη ή μυστικά. Χωρίς χείλη σε ένα όνειρο σημαίνει απώλεια οποιουδήποτε από τα παραπάνω, ή το όνειρο κάποιου θα μπορούσε να σημαίνει μια σπασμένη πόρτα, ή την απώλεια των κλειδιών, ή ίσως θα μπορούσε να σημαίνει το θάνατο των γονέων, συζύγων ή συζύγων. Τα χείλη σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης τα προς το ζην των τραγουδιστών ή των μουσικών που παίζουν αιολικά όργανα για να ζήσουν, ή τα προς το ζην ενός φυσητήρα γυαλιού. Εάν τα χείλη κάποιου φαίνονται λεπτά και ρόδινα σε ένα όνειρο, υποδηλώνουν σαφήνεια ομιλίας, καθοδήγηση, καλό φαγητό, καλό ποτό και ευτυχία. Τα χοντρά χείλη με μαύρο ή μπλε χρώμα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν τεμπελιά, λιποθυμία, αποτυχία να παρουσιάσουν μια επαληθεύσιμη απόδειξη ή να φέρουν ισχυρό μάρτυρα, ή θα μπορούσαν να σημαίνουν δυσφορία ή δυσκολία στο να κερδίσουν τα προς το ζην. Εάν ένα άρρωστο άτομο βλέπει τα χείλη του μαύρα ή μπλε σε ένα όνειρο, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει τον θάνατό του. Τα κλειστά χείλη σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν τα βλέφαρα, τον κόλπο, τον πρωκτό, τις όχθες ενός ποταμού ή ένα πηγάδι. (Δείτε επίσης το Σώμα ‘)…

Το όνειρο με έναν ξυλουργό συμβολίζει μια πτυχή της προσωπικότητάς του που είναι σε θέση να κάνει τα πάντα από μόνος του. Ένας τομέας εμπειρίας όπου εσείς ή κάποιος άλλος είναι εντελώς έμπειρος και γνώστης. Η ικανότητα και η γνώση που απαιτούνται για την ανάπτυξη ή τη δημιουργία κάτι ανεξάρτητα. Παράδειγμα: Ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης κάποτε ονειρευόταν να κάνει σεξ με έναν ξυλουργό. Στην αφύπνιση της ζωής, προσπαθούσαν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους και να κερδίσουν νέους πελάτες. Το σεξ με τον ξυλουργό αντανακλά την ικανότητά τους να διαχειρίζονται όλες τις διαφορετικές πτυχές της επιχείρησής τους ανεξάρτητα και την ικανοποίηση που έχουν για την επιτυχία τους.

Το όνειρο με μια λάμπα λάβας συμβολίζει καλό συναίσθημα απολαμβάνοντας μια κατάσταση δεν είναι παράξενο. Συνειδητοποιώντας πόσο υπέροχο είναι να παίζεις με παράξενους ή ξένους νέους κανόνες. Απολαμβάνοντας κάτι νέο που είναι εντελώς έξω από την κανονική έννοια σας. Παίξτε με την καινοτομία μιας κατάστασης.

Το όνειρο της τροφής γατών συμβολίζει τις σκέψεις που τροφοδοτούν την μόνος-εξαπάτηση ή τις ψευδαισθήσεις που έχετε. Τα τρόφιμα γατών μπορούν να απεικονίσουν τους νέους τρόπους για κάτι που είναι αδύνατο. Μπορεί επίσης να είναι μια αυτοκαταστροφική πεποιθήσεις στάση που ενθαρρύνουν παράλογες απόψεις του εαυτού σας. Ο συμβολισμός βασίζεται σε γάτες που αντανακλούν ψευδείς ψευδαισθήσεις που έχουμε ή την ανάγκη να αισθάνονται καλά για τα πράγματα που είναι εξωπραγματικά. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να ταΐσει μια γάτα με γατοτροφή. Στην πραγματική ζωή, πίστευε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι με μια γυναίκα και πάλι. Σίτιση της γάτας αντανακλάται καθώς ερχόταν με νέες αρνητικές ιδέες για τον εαυτό του που ενθάρρυνε την ψευδή ψευδαίσθηση ότι δεν ήταν αρκετά καλός για να είναι με μια γυναίκα.

Το όνειρο για ένα γυμνό στρώμα συμβολίζει μια μη ικανοποιητική κατάσταση. Ένα αποτέλεσμα ή αποτέλεσμα που μπορεί να αισθάνεστε άβολα την αποδοχή όπως είναι. Το όνειρο του ύπνου σε ένα νέο στρώμα με τα φύλλα συμβολίζει μια νέα προοπτική ή στάση προς κάτι που δεν θέλετε να αλλάξετε. Μπορεί να ωριμάζετε ή να βαρεθείτε με μια κατάσταση που δεν αλλάζει ποτέ. Εναλλακτικά, κάτι στη ζωή σας που υποστηρίζει την αδράνεια ή την τεμπελιά σας μπορεί να έχει αλλάξει. Αρνητικά, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι βρίσκετε νέους τρόπους για να αποφύγετε την αντιμετώπιση ενός προβλήματος.

Το σύμβολο του ονείρου καταρράκτη εκφράζει την ελευθερία, την ικανότητα να απελευθερώσουν όλα τα αρνητικά συναισθήματα και τα συναισθήματα που είναι μέσα σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τις σκέψεις σας και να κάνουν νέους στόχους ή επιθυμίες. Ο καταρράκτης είναι σαφής στο όνειρό σας, σημαίνει την ανανέωση μιας προσωπικότητας. Για να πάρετε κάτω μέρος του καταρράκτη σημαίνει ότι είστε συναισθηματικά κουρασμένοι, δεν μπορείτε να χειριστείτε με τις ανησυχίες και τα αρνητικά συναισθήματα.

Το όνειρο για έναν μάγο συμβολίζει την ικανότητα για χειραγώγηση των άλλων. Η έλλειψη ανησυχίας για οτιδήποτε άλλο εκτός από το να κάνει τους άλλους να κάνουν ό, τι θέλουν. Αρνητικά, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι είστε πάντα ψάχνει για νέους τρόπους για να χειριστείτε ή να ελέγξετε τους άλλους. Μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ότι σας λείπει η συνείδηση.

Το όνειρο ενός κήπου συμβολίζει κάτι που αναπτύσσεται στη ζωή σας. Επίσης, νέους τρόπους σκέψης, ή μια κατάσταση ζωής. Καλλιεργείτε κάτι ή κάποια νέα περιοχή της αργής αυξανόμενης ζωής σας. Ένας κήπος με τις πολύ μικρές εγκαταστάσεις συμβολίζει την αρχή της αργής εξέλιξης στη ζωή σας, ή τα πράγματα που θα πάρουν το χρόνο να ωριμάσουν και να αυξηθούν. Το όνειρο με έναν κήπο συμβολίζει μόλις και μετά βίας τα πρότυπα της αρνητικής σκέψης, ή μια αρνητική κατάσταση ζωής που αναπτύσσεται αργά στη ζωή σας. Το όνειρο ενός κήπου με λαχανικά ή φρούτα συμβολίζει την ανάπτυξη ορισμένων προτύπων σκέψης με βάση το συμβολισμό αυτών των τροφίμων.

Το όνειρο για μια πόλη που συμβολίζει την ευγένεια ή την κοινωνική αλληλεπίδραση. Η κοινωνική του ατμόσφαιρα. Αντικατοπτρίζει την ανάγκη να πάρει μαζί με τους άλλους ή να ενδιαφέρονται για άλλες ανάγκες. Η παροχή και λήψη των αλληλεπιδράσεων και των σχέσεων. Το όνειρο να δει μια πόλη μέσα από ένα σώμα του νερού συμβολίζει την ανάγκη να ζήσουν με τους άλλους ή νοιάζεται για το τι σκέφτονται μετά την αντιμετώπιση μιας αρνητικής ή αβέβαιη κατάσταση. Το όνειρο να δούμε μια πόλη στο βάθος συμβολίζει την ανάγκη για πιο θετική αλληλεπίδραση με τους άλλους στο εγγύς μέλλον. Το όνειρο μιας παράξενης πόλης συμβολίζει άγνωστες ή άβολες κοινωνικές καταστάσεις. Δεν είναι σωστό τι να πω στους ανθρώπους ή πώς να ενεργούν κοντά στην συνάντηση νέων ανθρώπων. Θετικά, το να ονειρεύεσαι μια παράξενη πόλη μπορεί να αντανακλά τη θετική κοινωνική αλληλεπίδραση με άλλους που ήταν απρόσμενη. Γνωρίστε ανθρώπους που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ ή παλιές σχέσεις που ωριμάζουν με νέους τρόπους.

Το όνειρο για το γάμο συμβολίζει συνήθως την αρχή και τους νέους στόχους της ζωής σας. Οι άνθρωποι που ετοιμάζονται να παντρευτούν στη ζωή τους που ξυπνούν συχνά ονειρεύονται το γάμο, λόγω της σημασίας της ημέρας, του άγχους και των πραγμάτων που φοβούνται. Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται το γάμο που πηγαίνει στραβά, αλλά μόνο λόγω του φόβου ότι πρέπει να θέσει τα πάντα στη θέση τους. Ο γάμος είναι μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής μας, έτσι θέλουμε όλα να πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Το άγχος και τα πολλά προβλήματα που προκαλούνται από το γάμο αντικατοπτρίζουν στα όνειρά μας. Το σύμβολο του γάμου στα όνειρα συνδέεται με τη θλίψη και τα κακά συναισθήματα, αλλά μόνο σε περιπτώσεις όπου ο ονειροπόλος υποφέρει για ορισμένα πράγματα στη ζωή του ξύπνημα. Από την άλλη πλευρά, το όνειρο του γάμου υποδηλώνει δέσμευση, αφοσίωση και υπόσχεται ένα made. Αν ο ονειροπόλος έχει παντρευτεί τον τωρινό σύντροφο της ζωής του, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει τον ισχυρό δεσμό μεταξύ τους. Ένα τέτοιο όνειρο θα μπορούσε επίσης να βρεθεί για τη νέα περίοδο της ζωής του. Αν έχετε ένα γάμο με κάποιον που δεν ξέρετε, τότε που διαφημίζει για τη δική σας προσωπικότητα και πόσο θηλυκή ή είστε αρρενωπός. Ίσως προσπαθείς να φτάσεις στο σημείο που τα συναισθήματά σου συναντούν τη νοημοσύνη σου. Αν θέλετε να πάρετε περισσότερη ερμηνεία του ονείρου σας, παρακαλούμε επίσης να δείτε την έννοια του γάμου.

Στο όνειρο του θείου σου, υποδηλώνει τον ιδιαίτερο δεσμό ανάμεσα σε σένα και την οικογένειά σου. Το όνειρο του θείου συνδέεται επίσης με νέους σκοπούς που έχετε ορίσει.