…(Σημειωματάριο | Εγγραφή | Περγαμηνή) Ένα φύλλο χαρτιού σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν όρκο, έναν όρκο ή μια υπόσχεση. Το να γράφεις ένα σημείωμα σε ένα κομμάτι χαρτί σε ένα όνειρο σημαίνει να είσαι αχάριστος και αδιάφορος απέναντι στους άλλους. Ένας συγγραφέας σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης κάποιον που είναι φορτωμένος, πιεσμένος, αμφίβολος και αβέβαιος, οπότε το γράψιμο έχει γίνει η κατσίκα του και η έξοδος από την κατάθλιψη. Εάν το αφεντικό κάποιου του δώσει ένα χαρτί για να γράψει κάτι πάνω του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα ζητήσει κάτι από το αφεντικό του και τελικά θα το παραλάβει. Εάν κάποιος αισθάνεται αβέβαιος για μερικούς ανθρώπους τότε βλέπει τον εαυτό του να κρατάει ένα στυλό και ένα κομμάτι χαρτί σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η αφάνεια του θα αντικατασταθεί με σαφήνεια. Κρατώντας ένα κομμάτι χαρτί σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης την επίτευξη του στόχου κάποιου, την ολοκλήρωση ενός έργου ή την ολοκλήρωση ενός προγράμματος. Ένας πωλητής χαρτιού σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει κάποιον που βοηθά τους πονηρούς ανθρώπους να κάνουν τα κόλπα τους. (Δείτε επίσης Σημειωματάριο | Χαρτί | Γράψτε | Συγγραφέας)…

…(Βιβλία | Πιστοποιητικά | Επιστολή | Εφημερίδα | Αρχεία | Αποκαλύψεις | Κύλινδροι | Μελέτες) Τα χαρτιά σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν μάρτυρες, καθοδήγηση, πνευματικούς ηγέτες, γνώσεις, προειδοποιήσεις ή χαρούμενα. Το να κρατάτε χαρτιά σε ένα όνειρο σημαίνει ευχαρίστηση και γιορτή. Εάν μια γυναίκα παραδώσει σε κάποιον ένα κομμάτι χαρτί σε ένα όνειρο, τότε μπορεί να περιμένει κανείς καλά νέα από τη μια στιγμή στην άλλη. Εάν η γυναίκα που του δίνει το χαρτί καλύπτει τον εαυτό της με ένα πέπλο στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι προσεκτικός. Η μεταφορά ενός διπλωμένου χαρτιού σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να έχει ένα ατύχημα που θα μπορούσε να είναι η αιτία του θανάτου του. Εάν κάποιος δει τον εαυτό του να μεταφέρει ένα χαρτί στο αριστερό του χέρι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μετανιώνει για κάτι που έκανε. Το να γράφεις ένα χαρτί με το αριστερό χέρι σε ένα όνειρο σημαίνει να γράφεις ποίημα, ή να διαπράττεις απαράδεκτες ενέργειες, ή ότι θα γεννήσει έναν γιο από μοιχεία. Εάν ένας φοβισμένος Θεός βλέπει τον εαυτό του να κοιτάζει ένα χαρτί γραμμένο σε γλώσσα που δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει ταπείνωση ή θα υποφέρει από αγωνία. Εάν προσφέρεται σε ένα χαρτί περιτυλίγματος και βρει ένα νεογέννητο μωρό τυλιγμένο μέσα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα προσλάβει έναν υπηρέτη με κάποιες συμβολοσειρές που συνδέονται με την εργασία του. Εάν δοθεί σε εφημερίδα ή έγγραφο αλλά δεν ενδιαφέρεται να το διαβάσει στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λάβει κληρονομιά. Εάν κάποιος διαβάσει τη σελίδα τίτλου μιας εφημερίδας σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορεί να λάβει κληρονομιά. Αν το περιηγηθεί γρήγορα στο όνειρό του, τότε σημαίνει χρέη. Το να βλέπει κανείς τα αρχεία της Ημέρας της Κρίσης ανοιχτά μπροστά στα μάτια του σε ένα όνειρο, υποδηλώνει την πίστη του, την βεβαιότητα, την έλλειψη αμφιβολίας και την αληθινή πίστη του στο τι έφερε ο Αγγελιοφόρος του Θεού, επί του οποίου είναι ειρήνη, από τον Κύριό του. (Δείτε επίσης Βιβλίο | Επιστολή | Χαρτί | Βιβλίο αναφοράς | Γράψτε | Γράψιμο)…

Το όνειρο για το χαρτί υγείας συμβολίζει τα επακόλουθα ενός προβλήματος ή συναισθηματική απελευθέρωση. Είσαι έτοιμος να γιατρευτείς από το συναισθηματικό σου ξέσπασμα. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της επιθυμίας σας να ξεχάσετε ένα πρόβλημα που έχετε αντιμετωπίσει μόνο. Κάτι έχει φύγει από τη ζωή σου και θέλεις να προχωρήσεις.

Το όνειρο των αντικειμένων από χαρτί συμβολίζει τα συναισθήματά σας για κάτι που είναι άχρηστο, δεν έχουν καμία ουσία ή έχουν μικρή αξία. Το όνειρο για το κενό χαρτικά συμβολίζει τις ιδέες που δεν συμβαίνουν ή δεν κρίνονται ακόμα. Η ικανότητα να δοκιμάσετε νέες ιδέες όποτε θέλετε. Εναλλακτικά, τα κενά χαρτικά μπορούν επίσης να είναι μια αναπαράσταση της έλλειψης ιδεών. Το όνειρο για το ρόλο της κενής τέχνης συμβολίζει την επιθυμία να θαυμάζεις για κάτι που σκοπεύεις να κάνεις. Δουλεύω για ένα αξιομνημόνευτο επίτευγμα. Εναλλακτικά, το κενό έγγραφο τέχνης μπορεί να απεικονίσει την απογοήτευση ή τη ζήλια, η οποία δεν μπορεί να κάνει τίποτα το όνειρο για το τσαλακωμένο έγγραφο συμβολίζει τις εγκαταλειμμένες ιδέες ή τα συναισθήματα ότι μια ιδέα είναι άχρηστη. Απογοήτευση ή αμηχανία ότι κάτι δεν λειτούργησε. Το όνειρο για τα έγγραφα έγγραφο συμβολίζει τις ιδέες πρέπει να τηρούνται ή ευθύνες που πρέπει να πληρούνται. Το όνειρο για μια στοίβα των εγγράφων γραφείου μπορεί να συμβολίσει τα συναισθήματα του να είναι συγκλονισμένοι ή πιο τόνισε. Ίσως χρειαστεί να επιβραδύνετε, να ζητήσετε βοήθεια ή να μάθετε πώς μπορείτε να αναθέσετε.

Όταν ονειρεύεστε το ρόλο της πτήσης και στη συνέχεια ότι το όνειρο δείχνει μικρές ασθένειες και διαταραγμένες φιλίες.

Ονειρεύεται ότι είστε φέρουν ένα χαρταετό, προτείνει ότι έχετε μεγάλες φιλοδοξίες και τους στόχους, αλλά εξακολουθεί να παραμένει καλά γειωμένο. Η επιμονή θα ανταμειφθεί στο τέλος ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η τρέχουσα εργασία σας. Εναλλακτικά, είναι συμβολικό της πνευματικής ή παιδικής συνειδητότητάς σας.

Το να ονειρεύεσαι και να βλέπεις ένα κενό έγγραφο εξηγείται ως το όνειρο με σημαντικό συμβολισμό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει την επιθυμία σας να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Μπορεί να αντιπροσωπεύσει θέλετε να εκφραστείτε μέσω της γραφής ή της τέχνης. Πρέπει να είσαι πιο επικοινωνιακός. Ονειρεύεται και βλέποντας μια στοίβα από χαρτιά στο όνειρό σας υποδηλώνει συντριπτική ευθύνες και ότι έχετε να ασχοληθεί με το άγχος.

Το όνειρο με ένα αεροπλάνο χαρτί συμβολίζει τα συναισθήματα για τον εαυτό σας, αποσπώντας τον εαυτό σας περιμένοντας κάτι πιο ενδιαφέρον να συμβεί. Σκόπιμα σπατάλη χρόνου ή ευκαιριών, επειδή μια κατάσταση είναι χάλια ή είναι πραγματικά βαρετό. Ανησυχείτε άλλα πράγματα που σκέφτεστε ότι τίποτα δεν είναι σημαντικό ή σοβαρό σε όλα. Δείχνοντας στους άλλους ότι δεν ζηλεύεις καθόλου επειδή μια κατάσταση είναι πολύ βαρετή. Παράδειγμα: Κάθε φορά που ένας νεαρός άνδρας θα πρέπει να αρρωστήσει στο σπίτι από το σχολείο ονειρεύεται να πετάξει ένα αεροπλάνο χαρτί και το χτύπημα. Στην πραγματική ζωή ήταν πάντα είπε ότι θα μπορούσε να αποφύγει να κάνει την εργασία του, επειδή ήταν άρρωστος και στη συνέχεια παίρνει πάντα αμηχανία στο σχολείο ότι δεν έκανε την εργασία του όταν επέστρεψε. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν να παίξει ένα χάρτινο αεροπλάνο και στη συνέχεια να το δει να προσγειώνεται στο νερό και να καλύπτεται από ομίχλη. Στην πραγματική ζωή έχασε μια σημαντική ευκαιρία, επειδή σπατάλησε περιμένει πάρα πολύ καιρό και δεν ήξερε τι να σκεφτεί για τις μελλοντικές προοπτικές της.

(Βλέπε Σημειωματάριο | Χαρτί)

Το όνειρο για ένα βραχιόσαυρο συμβολίζει το φόβο ότι ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση γίνεται ασήμαντη. Φοβούμενος τον εαυτό του, να είναι επίσης ασήμαντος. Νιώθω ηλίθια που κάποιος δεν σε χρειάζεται καθόλου. Νιώθω ανίσχυρος να γίνεις σχετικός. Συναισθήματα μιας αφόρητης θετικής κατάστασης που δεν σας αρέσει να παρακολουθείτε. Αρνητικά, ένα Brachiosaur μπορεί να αντικατοπτρίζει τη ζήλια σας να μην χρειάζεται να χρειάζεται από κάποιον ή όχι, είναι σε θέση να ελέγξει κάποιον που δεν χρειάζεται να ελέγχεται πια. Ένα σημάδι ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα ελέγχου, προβλήματα με την απόσπαση, ή την προσαρμογή στις αλλαγές χαρτί. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση του φόβου ότι κάποιος να πάρει μπροστά από εσάς ή έχει περισσότερη δύναμη από εσάς και να γίνει αδύνατο να σταματήσει.

Το όνειρο ενός καταστροφέα εγγράφων συμβολίζει την εξάλειψη των σχεδίων ή των ιδεών. Μπορείτε να επιλέξετε να απαλλαγείτε από ορισμένους στόχους ή σχέδια που αποφασίζετε να κινηθείτε σε εναλλακτικές κατευθύνσεις. Ένας καταστροφέας εγγράφων μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύσει τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις μπορεί να είναι ορατά ανταγωνιστικές προς τους στόχους ή τις επιθυμίες τους. Σχέδια ή στόχοι φαίνεται να αποσπώνται μπροστά στα μάτια σας. Το όνειρο ενός τεμαχιστή χαρτί που εργάζονται σε αντίστροφη Μαΐου συμβολίζει τα σχέδια ή τις ιδέες που αναζωογονούνται μετά την εγκατάλειψη ή σε κίνδυνο.

(Σημειώστε | Σκαρίφημα | Γράψιμο) Το γράψιμο σε ένα όνειρο σημαίνει ένα τέχνασμα, ένα τέχνασμα ή μια συνωμοσία. Ένας συγγραφέας σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ένα πονηρό και δόλιο άτομο. Εάν η γραφή κάποιου φαίνεται δυσανάγνωστη, ή ανεπαρκής στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα μετανοήσει για ανέντιμη συμπεριφορά και από εξαπάτηση ανθρώπων. Το γράψιμο σε ένα κύλισης ή σε ένα νόμιμο μαξιλάρι σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να λάβει κληρονομιά. Το γράψιμο σε ένα σημειωματάριο σε ένα όνειρο σημαίνει αποφυγή ή αποκήρυξη. Το να γράφεις ένα μυθιστόρημα ή ένα βιβλίο σε ένα όνειρο σημαίνει να λαμβάνεις παράνομα χρήματα, ή μπορεί να σημαίνει άρρωστος. Εάν κάποιος δει τον εαυτό του να γράφει ένα βιβλίο ή μια επιστολή και να το ολοκληρώσει στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι θα ολοκληρώσει ένα έργο και θα εκπληρώσει τους στόχους του. Εάν δεν ολοκληρώσει το βιβλίο ή την επιστολή του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάτι θα παρεμποδίσει ή θα εμποδίσει την ολοκλήρωση του έργου του. Το να γράφεις με το αριστερό χέρι σε ένα όνειρο σημαίνει να επιδοθείς σε άθλιες ενέργειες, να παραπλανείς, ή ίσως να έχεις έναν γιο που γεννιέται από μοιχεία, ή μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να γίνει ποιητής. Η υπογραφή μιας πράξης, επιταγής ή νομικής σύμβασης σε ένα όνειρο σημαίνει ότι δεν εκπληρώνουμε μια συμφωνία. Εάν κάποιος δει κάποιον που ξέρει να συντάσσει συμβόλαιο μεταξύ τους σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι το άλλο άτομο θα τον εξαπατήσει, θα τον παραπλανήσει σε μια επιχειρηματική συμφωνία και θα τον παραπλανήσει. Εάν κάποιος βρεθεί αναλφάβητος και ανίκανος να γράψει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι είναι κατάθλιψη, αν και ο Θεός Παντοδύναμος θα του δείξει μια διέξοδο από τις δυσκολίες του. Εάν ένας αναλφάβητος βλέπει τον εαυτό του να προσπαθεί να μάθει πώς να γράφει και να διαβάζει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα επωφεληθεί από κάτι που φοβόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα περάσει δύσκολους καιρούς. Εάν ένας μαθητής βρει τον εαυτό του ανίκανο να γράψει κάτι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει κατάθλιψη, φόβος, κόπο και εμπόδιο στην επιχείρησή του. (Δείτε επίσης Βιβλίο | Επιστολή | Χαρτί | Σημάδι)…

(Συγγραφέας | Βιβλίο | Επιστολή | Γραμματέας | Γραμματέας | Ψαρόνι | Γράψε) Ένας συγγραφέας σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν ανέντιμο, πονηρό, απατηλό και απατηλό άτομο. Εάν ένας συγγραφέας βλέπει τον εαυτό του ανεμπόδιστο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα ξεχάσει τις φάρσες του, ή θα χάσει το μυαλό του, ή θα σπαταλήσει τη θρησκεία του, ή θα αναπτύξει μια αδύναμη πνευματική θέση ή θα φτωχός. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του ως ακατάπαυστο άτομο, τότε εάν ξαφνικά γίνει συγγραφέας σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αναπτύξει φάρσες και θα εξαπατήσει τον αντίπαλο ή τον εχθρό του. Ανακαλύπτοντας τον εαυτό σας ως συγγραφέα σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος θα φροντίσει την άνεση των άλλων παρά την δική του άνεση. Κατά συνέπεια, θα εξαντληθεί από μια τέτοια άσκηση και θα διαπιστώσει ότι δεν κέρδισε τίποτα από αυτήν. Αν ένας άρρωστος δει ένα τέτοιο όνειρο, αυτό σημαίνει το θάνατό του. Εάν ένας εργαζόμενος δει αυτό το όνειρο, τότε σημαίνει την ειλικρίνεια και την πίστη του, ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα προαχθεί, ή να πάρει μια αύξηση από τον εργοδότη του. Ένας συγγραφέας σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν ράφτη, έναν αγρότη ή έναν μηχανικό μηχανών. Βλέποντας έναν γραμματέα, ή τον γραμματέα των διευθυντικών ανθρώπων, ή κάποιος που έχει την εξουσία σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να γίνει ένας από αυτούς, ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα ανέβει στο σταθμό ή θα βελτιώσει τη ζωή του. (Δείτε επίσης Χαρτί | Εγγραφή)…

Το όνειρο για την ακρόαση της γνώμης κάποιου άλλου συμβολίζει τα συναισθήματα για τις καταστάσεις που είναι μονόπλευρη. Αίσθημα αδυναμίας να αλλάξει τον τρόπο που κάποιος σκέφτεται ή να αλλάξει ένα αποτέλεσμα. Νιώθοντας ότι μια κατάσταση σας άφησε κολλημένους με μόνο μία επιλογή. Μπορείτε επίσης να αισθανθείτε ότι ένα πρόσωπο που διαφωνείτε με είναι πρόθυμο να συμβιβαστεί. Το όνειρο για τη συζήτηση της γνώμης σας συμβολίζει τη δική σας απροθυμία να συμβιβαστεί ή πιστεύω ότι όλες οι άλλες εναλλακτικές λύσεις είναι σημαντικές. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν κάποιος να του δώσει ένα κομμάτι χαρτί και να του πει ότι σε αυτό, όπου το πρόσωπο αυτό έχει εγκριθεί απόψεις. Στην πραγματική ζωή, ο ονειροπόλος είχε μια διαφωνία με έναν επιθεωρητή κτηρίου που είχε απαντήσει στο αίτημά του για να ερευνήσει την ιδιοκτησία του γείτονά του. Ο Επιθεωρητής αρνήθηκε να δώσει στον γείτονά του μια παράβαση και του έδωσε μια απάντηση ότι ένιωσα γραφειοκρατική και ασυμβίβαστη.

…(Πτηνά | Άνδρας | Γυναίκα) Ένα άγνωστο πουλί σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει τον άγγελο του θανάτου. Αν κάποιος δει ένα πουλί να βουτάει στο έδαφος για να πάρει ένα βότσαλο, ένα χαρτί ή ένα σκουλήκι, τότε αν πετάξει μακριά από ένα σπίτι που φιλοξενεί ένα άρρωστο άτομο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο άρρωστος θα πεθάνει σύντομα από την ασθένειά του . Εάν κάποιος δει ένα πουλί να βουτάει προς αυτόν σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ένα ταξίδι. Εάν κάποιος τον δει να στέκεται πάνω από το κεφάλι του, ή πάνω από τους ώμους του, ή να κάθεται στην αγκαλιά του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει την εργασία ή το επάγγελμα κάποιου. Εάν το πουλί είναι λευκό στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι το έργο του είναι καθαρό, Αν το χρώμα του μαυρίζει στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η δουλειά κάποιου είναι μολυσμένη. Εάν ένα αρσενικό πουλί κάθεται στην αγκαλιά μιας εγκύου γυναίκας σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει ένα αγόρι. Εάν ένα θηλυκό πουλί κάθεται στην αγκαλιά της σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει ένα κορίτσι. Μεγάλα ή αρπακτικά πουλιά σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν βασιλιάδες, προέδρους, ηγέτες, τυράννους, άντρες της γνώσης ή εμπόρους. Τα θαλάσσια πουλιά, οι γλάροι, κ.λπ., αντιπροσωπεύουν αξιότιμους ανθρώπους που ανέβηκαν σε δύο σφαίρες, στη σφαίρα του νερού και στον αέρα. Θα μπορούσαν επίσης να σημαίνουν ένα ταξίδι. Εάν κουνάνε στο όνειρο, αντιπροσωπεύουν θρήνο ή κλάμα. Το Singingbirds σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μουσικούς και τραγουδιστές. Το να βλέπεις ένα κοπάδι πουλιών σε ένα όνειρο σημαίνει χρήματα και δύναμη και ιδιαίτερα για κάποιον που τα φροντίζει ή τα φροντίζει. Το να βλέπεις τα πουλιά να πετούν πάνω από το κεφάλι σημαίνει να αποκτάς εξουσία και δύναμη. Αν κάποιος βλέπει πουλιά να πετούν μέσα στο σπίτι του ή να ψωνίζει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει άγγελοι. Εάν ένα πουλί πετάει στο χέρι ενός ονείρου, αυτό σημαίνει ευχαρίστηση. Ένα πουλί σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης δουλειά. Ένα άγνωστο πουλί σε ένα όνειρο σημαίνει μια προειδοποίηση, μια συμβουλή ή μια συμβουλή. Αν το πουλί κάποιου φαίνεται όμορφο σε ένα όνειρο, σημαίνει την ποιότητα της δουλειάς του. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του σε ένα όνειρο που φέρνει ένα άσχημο πουλί, σημαίνει επίσης την ποιότητα των ενεργειών του ή ότι ένας αγγελιοφόρος μπορεί να του φέρει καλά νέα. Ένα άγνωστο πουλί σημαίνει κέρδη. Το να βλέπεις μαύρα πουλιά σε ένα όνειρο σημαίνει κακές πράξεις, ενώ τα λευκά πουλιά αντιπροσωπεύουν καλές πράξεις. Τα χρωματιστά πουλιά σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν μικτές δράσεις. Το να βλέπεις ένα πουλί σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει τιμή, δύναμη, στολίδι εξουσίας ή κέρδη. Ένα πουλί στο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν διασκεδαστικό και έναν πιο διασκεδαστικό σύντροφο. Ένα πουλί στο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης ένα αγόρι. Αν κάποιος σκοτώσει ένα πουλί στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει ένα παιδί που θα ζήσει σε ασθένεια κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας και ότι ο πατέρας του θα φοβόταν για το θάνατό του. Λέγεται ότι ένα πουλί στο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν πλούσιο και δύσκολο ηγέτη που αγωνίζεται συνεχώς για τα κέρδη του και για να διασφαλίσει την επιτυχία ή την ανωτερότητά του. Ένα πουλί στο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης μια όμορφη γυναίκα. Το τραγούδι των πουλιών σε ένα όνειρο σημαίνει να ακούτε καλά λόγια ή να λαμβάνετε πολύτιμες γνώσεις. Ένα σμήνος πουλιών σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει τον εύκολο κερδισμένο πλούτο. Ένα πουλί στο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης ένα αγόρι. Η σύλληψη ενός πουλιού σε ένα όνειρο σημαίνει τον έλεγχο ενός ισχυρού ατόμου. Η θανάτωση ενός πουλιού σε ένα όνειρο σημαίνει την εκπλήρωση του στόχου κάποιου. Η απομάκρυνση των φτερών, ο καθαρισμός και η κατανάλωση ενός πουλιού σε ένα όνειρο σημαίνει κέρδη, ευημερία ή γυναίκα. Η σφαγή ενός πουλιού σε ένα όνειρο σημαίνει βιασμό ενός υπηρέτη. Το να κρατάς ένα πουλί στο χέρι κάποιου ή να το κρατάς μέσα σε ένα κλουβί σε ένα όνειρο σημαίνει μια ασθένεια που θα πέσει στον γιο κάποιου. Εάν το πουλί πετάει μακριά από το χέρι κάποιου ή από το κλουβί του σε ένα όνειρο, τότε σημαίνει θάνατο. Ένα σμήνος πουλιών σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης συγκεντρώσεις αγάπης, ενότητας, οικογενειακών συγκεντρώσεων και γιορτών. Ωστόσο, η συγκέντρωση των πουλιών σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει δέσμευση να διαπράξει λάθος ή διάλυση της οικογένειας ή των φίλων του, ή μπορεί να σημαίνει επιχειρηματικές απώλειες. (Δείτε επίσης Blackbird | Bustard | Nest | Osprey | Roller)…

…(Μολύβι | Γλώσσα) Σε ένα όνειρο, ένα στυλό αντιπροσωπεύει τη γνώση, τη μάθηση, ένα παιδί, έναν έμπορο, ή διατάζει το καλό και απαγορεύει το κακό. Εάν ένας έμπορος ή ένας τεχνίτης βλέπει ένα στυλό στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι θα είναι επιτυχής στο εμπόριο του ή ότι θα προεδρεύει ανθρώπων του ίδιου εμπορίου. Εάν ένας έμπορος κερδίζει κάτι με στυλό, ή γράφει τιμολόγιο μαζί του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα προστατευτεί από τη φτώχεια μέσω του εμπορίου του. Εάν ένας συγγραφέας βλέπει τον εαυτό του να μεταφέρει ένα στυλό, ή να κρατά ένα χαρτί ή ένα μελάνι μέσα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει επίσης ότι έχει μια πηγή εισοδήματος, προστασία από τη φτώχεια, να κερδίζει τα προς το ζην από τη γραφή ή να εργάζεται υπό κάποιον που έχει την εξουσία. Ένα στυλό σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης τον διευθυντή, τον ελεγκτή του, έναν προγραμματιστή, έναν μάρτυρα σε μια συμφωνία, συνάπτει συμφωνία γάμου, ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει έναν έξυπνο γιο που θα γίνει διάσημος συγγραφέας. Η κατοχή ενός στυλό ή η λήψη ενός ως δώρου σε ένα όνειρο σημαίνει απόκτηση γνώσης. Τότε, αν κάποιος προχωρήσει να γράψει μαζί του στο όνειρό του, αυτό σημαίνει να λάβεις ραντεβού ή να καταλάβεις θέση εξουσίας. Κοιτάζοντας ένα στυλό που κρατάει στο χέρι του και βλέπει ένα άλλο στυλό που βρίσκεται δίπλα του σε ένα όνειρο σημαίνει ότι έχει έναν μισό αδελφό, ή εάν η μητέρα κάποιου είναι έγκυος, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει έναν νέο γιο. Ένα στυλό στο όνειρο σημαίνει επίσης εγγύηση. Εάν η σύζυγος κάποιου είναι έγκυος, τότε εάν βλέπει ένα στυλό να βρίσκεται δίπλα σε ένα μελάνι στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει έναν γιο. Το να κρατάς ένα στυλό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης να κάνεις όρκο. Εάν ένα στυλό σπάσει ή γρατσουνιστεί σε ένα όνειρο, θα προβληματιστεί για την επιχείρηση, το εμπόριο και τα προς το ζην. Η υγρασία ενός στυλό από ένα μελάνι σε ένα όνειρο σημαίνει αμαρτία. Ένα στυλό σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης αρετές με τις οποίες είναι γνωστό, ή μπορεί να σημαίνει συμμόρφωση με δικαστική απόφαση, ή υπογραφή δικαστικής απόφασης, ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει έναν μελετητή, έναν δικαστή, τη γλώσσα κάποιου, ένα σπαθί, το πέος κάποιου, ένα σιδηρόδρομος, γενναιοδωρία, αφθονία, ανθρώπινο είδος, έμπιστος, ή νίκη νίκη επί του εχθρού κάποιου. Εάν το στυλό φαίνεται σε καλή κατάσταση στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο όρκος ή η διαθήκη κάποιου είναι αληθινός. Διαφορετικά, ένα ελαττωματικό στυλό σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν ψεύτικο όρκο ή μια προκατειλημμένη συμφωνία. Το Apen in adream σημαίνει επίσης μακροζωία και ευημερία. (Δείτε επίσης Γλώσσα)…

…Ο ήχος της πένας σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν συγγραφέα, ή γράφει σε χαρτί ή γράφει σε πίνακα κιμωλίας. Ένας τέτοιος ουρλιαχτός σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει τον ίδιο τον πίνακα κιμωλίας, ή δασκάλους διαφόρων βαθμών. Όσο για τους περισσότερους ανθρώπους, η ακρόαση ενός στυλό σε ένα όνειρο σημαίνει αποκάλυψη μυστικών ή επίθεση στη φήμη των ανθρώπων στη διαδικασία επίτευξης των εγωιστικών στόχων κάποιου….

…(Records) Σε ένα όνειρο, ένα σημειωματάριο σημαίνει τη διαχείριση των δαπανών κάποιου ή την ανάμνηση του παρελθόντος. Ένα σημειωματάριο σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης ένα κτήμα, ένα σεντούκι θησαυρού, οφέλη, κέρδη, αγωνία, βάρη ή κακά σχόλια. Εάν ένας άνεργος βλέπει ένα σημειωματάριο στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι θα βρει δουλειά. (Δείτε επίσης χαρτί)…

Το όνειρο για έναν πάγκο πάρκων μια θετική στάση ή μια διάθεση για κάτι που επιλέγετε να κάνετε τίποτα. Αρνητικά, ένας πάγκος πάρκων μπορεί να απεικονίσει μια προτίμηση να χρονοτριβήσει ή να αναλάβει τον παθητικό ρόλο. Καλό συναίσθημα που δεν χρειάζεται να αναλάβει καμία πρωτοβουλία. Νιώθω άνετα να μην κάνω τίποτα. Το όνειρο για ένα backless κάθισμα συμβολίζει μια άνετη στάση, αναλαμβάνοντας ένα παθητικό ρόλο ή ακούγοντας κάτι ενδιαφέρον, ενώ είναι επίσης πρόθυμοι να κάνουν κάτι άλλο το συντομότερο δυνατό. Στιγμιαίο παθητικό χαρτί επειδή αισθάνεσαι ότι το χρειάζεσαι. Δυσφορία, είναι παθητική για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράδειγμα: Ένας άνδρας ονειρευόταν ένα όμορφο κορίτσι που είχε συναντήσει μόνο συνεδρίαση μαζί του σε ένα παγκάκι πάρκο. Ξυπνώντας τη ζωή ήταν άνετα να μην κάνει καμία κίνηση προς το κορίτσι, επειδή είχε ένα παιδί και ήταν περισσότερο ενδιαφέρονται να απολαμβάνουν να είναι φίλοι μαζί της.

Το όνειρο με τις πλάκες χαρτί συμβολίζει τις χαμηλές προσδοκίες για μια εμπειρία που είναι δίσκο ή σερβίρεται σε σας. Δεν περιμένω πολλά για κάτι που σου συμβαίνει. Γνωρίζοντας ότι μια εμπειρία θα ζήσει σύντομη ή μίας χρήσης. Νιώθοντας ότι η κατάσταση θα είναι μέσα και έξω. Αρνητικά, οι πλάκες χαρτιού μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι ένας ορισμένος τύπος εμπειρίας στερείται της ουσίας. Απαιτήστε περισσότερα για τον εαυτό σας.