Το να ονειρεύεσαι και να βλέπεις μια πετσέτα εξηγείται ως το όνειρο με το συμβολισμό σημαντικό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει καθαριότητα και καθαριότητα. Μπορεί να ετοιμάζεσαι να ακούσεις λίγη καλοσύνη. Για να δείτε τις βρώμικες χαρτοπετσέτες, που τοποθετούνται στο τραπέζι, συμβολίζει ένα σημαντικό συζυγικό πρόβλημα ή σχέση.

…Η περιτομή σε ένα όνειρο σημαίνει καθαρισμό, καθαριότητα, απόρριψη ακαθαρσιών, γιορτές ή χαρούμενες συγκεντρώσεις. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να περιτομήται σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι έκανε κάτι καλό το οποίο ο Θεός Παντοδύναμος έχει αποδεχτεί, και από τη φύση του, ο Θεός Παντοδύναμος τον έχει συγχωρήσει τις αμαρτίες του, ή μπορεί να σημαίνει ότι θα υποβληθεί σε εγχείρηση για να ανοίξει τις φλέβες του ή να τις αιμορραγεί. Εάν μια νεαρή παρθένα κοπέλα βλέπει τον εαυτό της να περιτομήται σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει είτε γάμος, είτε αντιμετωπίζει την πρώτη της εμπειρία με τη μηνιαία περίοδο της. Η περιτομή σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ότι υποβάλλονται σε μια διαδικασία αφαίρεσης των όρχεων κάποιου, υποβάλλονται σε προστάτη ή μπορεί να σημαίνει καθαρισμό του ονόματος κάποιου από συκοφαντίες και κατηγορίες ή μπορεί να σημαίνει χωρισμό μεταξύ συζύγου, συζύγου και παιδιών ή παιδιών που εγκαταλείπουν το σπίτι του γονέα τους , Αν κάποιος ανακαλύψει ότι έχει περιτομή σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γίνει αποστάτης και θα εγκαταλείψει τη θρησκεία του για νομισματικά κέρδη….

…(Palm tree | Spadix) Σε ένα όνειρο, τα φύλλα φοινικών αντιπροσωπεύουν μια αλοιφή, καθαρισμό, καθαριότητα, νοσοκόμα, γαμπρό ή γιατρό που κάνει περιτομή. (Δείτε επίσης το υποκατάστημα Palm)…

Το όνειρο για τον εξορκισμό συμβολίζει μια προσπάθεια να επιβληθεί μια τεράστια θετική αλλαγή όπου εσείς ή κάποιος άλλος καταναλώνεται από μια ισχυρή αρνητική επιρροή. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση έκτακτων μέτρων για τον έλεγχο ενός εθισμού ή επικίνδυνης χειραγωγικής επιρροής. Μια ισχυρή ανάγκη για αγνότητα ή καθαριότητα στη ζωή σας. Ένας εξορκισμός μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της κοπής κάτι επικίνδυνο κρύα γαλοπούλα. Ανησυχία για την αντίθεση ενός μακροχρόνιου προβλήματος. Η πρωτοβουλία σου να ανακτήσεις τον έλεγχο. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να εκτελέσει έναν εξορκισμό στο γιο της. Ξυπνώντας τη ζωή που προσπαθούσε πολύ σκληρά για να πάρει τα παιδιά της πίσω μετά τις υπηρεσίες προστασίας των παιδιών την πήρε μακριά. Ο εξορκισμός αντανακλά πιθανώς ότι η ισχυρή ανάγκη να αφαιρεθεί τέλεια ο αρνητικισμός σε όλη τη ζωή στο σπίτι του για να ευχαριστήσει την κυβερνητική γραφειοκρατία που ήταν φρικτή οικογενειακή ζωή. Ο εξορκισμός μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση των συναισθημάτων της για το πώς δαιμονικά κατείχε η κυβέρνηση αισθάνθηκε να πάρει μακριά τα παιδιά της, ενώ προσπαθούσε απεγνωσμένα να αποκαταστήσει τη λογική της ζωής στο σπίτι της, αποδεικνύοντας τον εαυτό της σε αυτούς.

Το όνειρο για ένα birdbath συμβολίζει μια νοοτροπία που είναι ευνοϊκή ή ενθαρρυντική για να ξεπεραστεί ο αρνητικισμός όλη την ώρα. Καλό συναίσθημα να γίνει αντιληπτή από άλλους ξεπερνώντας αρνητικισμό ή προβλήματα όλη την ώρα. Βιώνοντας πολλή καθαριότητα ή μια ισχυρή θετική αλλαγή. Βιώνοντας μεγάλη πρόοδο. Εναλλακτικά, ένας ψύκτης νερού μπορεί να απεικονίσει την ανησυχία σας για να βοηθήσει τους άλλους να αισθανθούν καλά, ξεπερνώντας τα προβλήματά τους.

…(Σανδάλια | Παπούτσια | Παντόφλες) Ένας ξύλινος κατασκευαστής τσόκαρα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει την ευσέβεια, τον ασκητισμό, τη μετάνοια από την αμαρτία, την καθαρότητα, την καθαριότητα, έναν υγιή άνθρωπο ή έναν γάμο με μια οικογένεια από άτομα. (Δείτε επίσης Παντόφλες)…

Το όνειρο των ρούχων ή κάνοντας ρούχα συμβολίζει τη σκόπιμη κάθαρση των αρνητικών συνηθειών ή αρνητικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας. Σκόπιμα θέλουν να αλλάξουν ή να σκεφτούν διαφορετικά. Είστε τελειώσει με ορισμένες πεποιθήσεις, συνήθειες ή καταστάσεις και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι άλλο. Αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεστε, ή στον τρόπο ζωής σας που συμβάλλουν στην αυτο-βελτίωση ή περισσότερη ευτυχία. Τα ρούχα σε ένα όνειρο αντανακλούν την προσωπικότητά μας. Οι μορφές και τα χρώματα συμβολίζουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να σκεφτούμε, να αισθανθούμε ή να ενεργήσουμε. Ο καθαρισμός των ρούχων σας συμβολίζει στη συνέχεια την αφαίρεση ή την καθαριότητα των αρνητικών πτυχών της προσωπικότητάς σας.

Το όνειρο για το χειμώνα συμβολίζει τις προκλήσεις ή τις δυσκολίες που υπομένετε στην πραγματική ζωή. Μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα που είναι εντελώς ασυγχώρητο ή απαιτεί απόλυτη τελειότητα. Μια κατάσταση που αισθάνεται απαίσια. Μπορεί να νιώθεις απομονωμένος και μόνος. Αρνητικά, ο χειμώνας μπορεί να απεικονίσει πόσο σκληρά ή κρύα μια καθαριότητα είναι εμπειρία. Μια πολύ δυσάρεστη νέα αρχή ή να αισθάνονται σαν να τιμωρούνται. Όταν βλέπετε το χειμώνα μπορεί να δείξει προβλήματα υγείας, οικονομικά προβλήματα, μια απώλεια ή μια κατάσταση που ταπεινώνετε. Θετικά, ο χειμώνας μπορεί να αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή ή τον καθαρισμό κάποιου τομέα της ζωής σας. Μια νέα αίσθηση ασφάλειας ή μια δεύτερη ευκαιρία. Κάτι έχει φτάσει στο τέλος του. Μια νέα αίσθηση σαφήνειας. Εναλλακτικά, το χιόνι μπορεί να συμβολίσει την ηρεμία και την πνευματική ειρήνη.

Βλέποντας το χιόνι στο όνειρο συμβολίζει μια νέα αρχή ή τον καθαρισμό κάποιου τομέα της ζωής σας. Μια νέα αίσθηση ασφάλειας ή μια δεύτερη ευκαιρία. Κάτι έχει φτάσει στο τέλος του. Μια νέα αίσθηση σαφήνειας. Εναλλακτικά, το χιόνι μπορεί να συμβολίσει την ηρεμία και την πνευματική ειρήνη. Αρνητικά, το χιόνι μπορεί να απεικονίσει πόσο σκληρά ή κρύα μια καθαριότητα είναι εμπειρία. Μια πολύ δυσάρεστη νέα αρχή ή να αισθάνονται σαν να τιμωρούνται. Συναισθηματική απομόνωση. Το λιώσιμο του χιονιού συμβολίζει εμπόδια ή φόβους που διαλύονται. Το όνειρο για το παιχνίδι στο χιόνι αντιπροσωπεύει την ευχαρίστηση ή τη χαλάρωση μετά από μια ανησυχητική εμπειρία. Εναλλακτικά, το όνειρο είναι ένα σημάδι ότι εκμεταλλεύεστε μια ευκαιρία. Ονειρεύεται να βρει κάτι στο χιόνι συμβολίζει την ανακάλυψη των κρυφών ταλέντων ή ικανοτήτων μέσα σας. Μπορεί να ανακαλύψατε μια νέα ευκαιρία. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση νέων συναισθημάτων αποδοχής ή συγχώρεσης μετά από μια δύσκολη εμπειρία. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει χιόνι να πέφτει σε ένα δρόμο. Στην πραγματική ζωή είχε λύσει ένα ενοχλητικό πρόβλημα υγείας. Η πτώση του χιονιού αντανακλούσε τη νέα αρχή με τη βελτίωση της υγείας του.

…(Δερμάτινο εργοστάσιο που πεθαίνει) Το βυρσοδεψείο σε ένα όνειρο έχει την ίδια ερμηνεία με αυτό ενός σφαγείου. Αντιπροσωπεύει επίσης ένα σχολείο, ένα φιλανθρωπικό σπίτι, ή παρόμοια μέρη όπου το μυαλό και το πνεύμα διδάσκονται και εκτρέφονται για να διορθώσουν τον εαυτό τους, να κρατήσουν το αληθινό και να απορρίψουν το ψεύτικο. Το βυρσοδεψείο σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν ανυπόμονο, ανεκτικό και μια εργατική γυναίκα, μια οικονόμο ή ένα παιδί. Ίσως ένα βυρσοδεψείο σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει μια σκληρή, άθλια και περιφρόνητη γυναίκα, αν και της αρέσει η καθαριότητα και προστατεύεται από τις ακαθαρσίες των άλλων. (Δείτε επίσης Dye | Vat)…

Ονειρεύεται ή να δει σε μαργαρίτες το όνειρο, συμβολίζει τη φρεσκάδα, την ομορφιά, την αθωότητα, την απλότητα, την ευκολία χρήσης και την καθαριότητα. Αν ονειρευόσασταν ότι κάποιος σας δίνει ένα μπουκέτο μαργαρίτες, συμβολίζει τη θλίψη και / ή έχασε την αγάπη. Αν στο όνειρο περπατάτε σε ένα πεδίο μαργαρίτες, τότε ένα τέτοιο όνειρο αντιπροσωπεύει καλή τύχη και ευημερία. Κάποιος θα είναι εκεί για να σας προσφέρει ένα χέρι βοηθείας και καθοδήγηση για τα προβλήματά σας.

Ονειρεύεται τα νεφρά σας, αντιπροσωπεύει την ανάγκη για καθαριότητα.

Το όνειρο για να είναι μέσα σε ένα δωμάτιο που δεν έχετε πάει ποτέ συμβολίζει τον προσωπικό χώρο και τα όρια που αισθάνεστε σε μια κατάσταση. Αυτό που νιώθεις ότι μπορείς και δεν μπορείς να κάνεις στη ζωή. Οι κοντινοί τοίχοι μπορεί να αντανακλούν την έλλειψη επιλογής ή ικανότητας δράσης. Μακρινοί τοίχοι μπορούν να αντανακλούν πολύ ελεύθερο χρόνο και επιλογές. Εξετάστε τον τύπο δωματίων για την πρόσθετη σημασία. Τα δωμάτια είναι σκέψεις, οι κουζίνες είναι προετοιμασία, το μπάνιο είναι θέματα με την καθαριότητα και το σαλόνι είναι θέματα που αισθάνεστε ικανοποιημένοι με. Εάν το δωμάτιο ήταν προηγουμένως γεμάτο με έπιπλα ή αντικείμενα, αλλά δεν μπορεί πλέον να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα του κενού ή δεν έχουν κανένα σκοπό. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να παγιδευτεί σε ένα δωμάτιο που ήταν πολύ μικρό. Στην πραγματική ζωή αισθάνεται παγιδευμένος στο χρέος. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν να είναι σε ένα δωμάτιο με ψηλούς μακρινούς τοίχους. Στην πραγματική ζωή, προσπαθούσε να πάρει διαζύγιο, και ο δύσκολος σύζυγός της προκαλούσε καθυστερήσεις και την έκανε να κάνει όλη τη δουλειά. Τα μακρινά τείχη αντανακλούν την τεράστια πρόκληση που ένιωσε από την επίτευξη κάτι, σαν να μην μπορούσε ποτέ να πάρει κοντά στο στόχο της. Παράδειγμα 3: Μια γυναίκα ονειρευόταν ένα άδειο δωμάτιο. Εγώ ξυπνώντας τη ζωή της κόρης της είχε αλλάξει από μόνη της αφήνοντας την να ζήσει μόνη της. Ένιωθε ότι η ζωή της δεν είχε νόημα.