Το όνειρο για ένα υπό κατασκευή κτίριο που θα συμβολίζει μια νέα προοπτική της ζωής που σχηματίζεται. Εργάζεστε προς τη νέα φάση της ζωής σας ή την οριστικοποίηση ενός επιτεύγματος. Η σκληρή δουλειά πηγαίνει προς έναν μακροπρόθεσμο στόχο ή ένα έργο. Η νέα κατασκευή μπορεί επίσης να είναι η αντιπροσώπευση πολλής μόνος-βελτίωσης που λειτουργεί. Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να ονειρεύονται την οικοδόμηση όταν χτίζουν μια νέα επιχείρηση, προσπαθώντας να χάσουν βάρος, προετοιμάζοντας να συνταξιοδοτηθούν, ή να εκπαιδευτούν.

Ονειρεύεται ή να δει στην κατασκευή του ονείρου, σημαίνει ένα νέο κύμα της ενέργειας, φιλοδοξία και ανανεωμένη εμπιστοσύνη. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την ανοικοδόμηση της ζωής σας.

Το όνειρο για ένα κτίριο συμβολίζει μια προοπτική για μια κατάσταση. Πώς βλέπεις μια κατάσταση. Εξετάστε το σκοπό ή το σχέδιο του κτηρίου ακόμα πιό ουσιαστικό. Τα επίπεδα των πατωμάτων οικοδόμησης μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αριθμολογία ονείρου για να απεικονίσουν την ψυχική κατάσταση ή τις προθέσεις σας. Για παράδειγμα, ένας 5ος όροφος μπορεί να αντικατοπτρίζει καταστάσεις όπου η αλλαγή λαμβάνει χώρα και 9η μπορεί να αντικατοπτρίζει ένα τέλος κάποιου είδους. Οι ανώτεροι όροφοι μπορούν να αντιπροσωπεύσουν τα υψηλότερα επίπεδα κατανόησης και τα χαμηλότερα πατώματα μπορούν να απεικονίσουν τα χαμηλά επίπεδα κατανόησης, πίεσης, ή φόβου. Το όνειρο του άλματος από ένα κτίριο συμβολίζει μια επιλογή που πρέπει να γίνει στην πραγματική ζωή ποτέ δεν σκέφτονται ένα συγκεκριμένο τρόπο και πάλι. Σκόπιμα εγκαταλείποντας μια έκθεση ή μια ιδέα. Το όνειρο για την πτώση από ένα κτίριο συμβολίζει τα λάθη ή τα ατυχήματα που σας ανάγκασαν να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, ή να εξετάσουμε μια κατάσταση. Χάνεις τον έλεγχο. Μια ασταμάτητη μειωμένη αίσθηση της ολοκλήρωσης ή της επίγνωσης. Το όνειρο για ένα κτίριο που είναι κατεστραμμένο ή σε ερείπια συμβολίζει μια προοπτική ή προοπτική για μια κατάσταση που δεν είναι τόσο ισχυρή ή αυτοπεποίθηση όπως ήταν. Νιώθοντας σαν να μην μπορείς ποτέ να επιστρέψεις στις παλιές σου συνήθειες. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση ζημιών της εμπιστοσύνης ή της αυτο-εικόνας σας. Τα συναισθήματα που αλλάζουν είναι απαραίτητα. Το όνειρο ενός κτιρίου που κατέρρευσε συμβολίζει την αίσθηση ότι μια κατάσταση στη ζωή σας πλησιάζει στο τέλος από μόνη της. Η κατάσταση καταρρέει. Μια ασταμάτητη απώλεια. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση των συναισθημάτων για το τέλος μιας κατάστασης που είναι αναπόφευκτη. Συγκλονιστική απογοήτευση. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να ληφθεί στην πλευρά ενός κτιρίου. Στην πραγματική ζωή, ήταν σε θεραπεία και ήταν να συζητηθεί μια προβληματική άποψη της ζωής που είχε.

Το όνειρο για ένα Road Runner συμβολίζει μια ιδέα για να εξερευνήσετε το ένα μετά το άλλο. Αρνητικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει μια τάση ποτέ να τελειώσει τίποτα που ξεκίνησε.

Αν δείτε το Road Runner σε ένα όνειρο, αυτό το όνειρο δείχνει αυθόρμητη και γρήγορη σκέψη. Ίσως, είσαι το άτομο που ενεργεί πρώτα και στη συνέχεια νομίζει ότι κάνει πολλά πράγματα απροσδόκητα. Από την άλλη πλευρά, το όνειρο δείχνει υπέροχες ικανότητές του να είναι ο πρώτος και ο καλύτερος.

(Φιλία) Εάν ένας άρρωστος βλέπει τον εαυτό του να περπατά στο δρόμο μαζί με έναν φίλο ή να ταξιδεύει μαζί του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αναρρώσει από την ασθένειά του. Συνοδεύοντας ένα άγνωστο άτομο στο δρόμο σε ένα όνειρο σημαίνει να υποστείτε απώλειες. Το να περπατάς μαζί με έναν συγγενή σε ένα όνειρο έχει μια αρνητική χροιά….

…Ένας ξυλουργός στο όνειρο αντιπροσωπεύει έναν δάσκαλο ή έναν εκπαιδευτικό. Το να βλέπεις έναν ξυλουργό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης τον περιορισμό των προθέσεων των υποκριτών και την υποχρέωση τους να συμμορφώνονται με το σωστό. Η κατασκευή ενός κανό σε ένα όνειρο σημαίνει ταξίδια. Η κατασκευή ενός τροχού στο όνειρο σημαίνει κέρδη από την ακίνητη περιουσία, η κατασκευή ενός μύλου σε ένα όνειρο σημαίνει διαφωνίες. Ο καθορισμός μάνδαλου πόρτας σε ένα όνειρο σημαίνει γάμο ή παιδιά. Η οικοδόμηση ενός αρότρου σε ένα όνειρο σημαίνει καλλιέργεια. (Δείτε επίσης εργάτες οικοδομών)…

…(Χρήματα | Ξηραμένα τούβλα) Βλέποντας μπλοκ adobes σε ένα όνειρο σημαίνουν χρήματα. Κάθε πλίθας αντιπροσωπεύει μια ονομασία συχνά, χιλιάδες ή εκατό χιλιάδες μονάδες χρημάτων, ανάλογα με το είδος της εργασίας που κάνει κανείς σε εγρήγορση. Αν οι adobes χρησιμοποιούνται για κατασκευή σε ένα όνειρο, τότε εννοούν καλή δουλειά, καλές πράξεις ή θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν θρησκευτικό άτομο. Ένας πλίθας σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν υπηρέτη. Η οικοδόμηση ενός σπιτιού με οπαδούς σε ένα όνειρο σημαίνει ενότητα και αγάπη μεταξύ του πατέρα και των παιδιών του. Εάν ένας πλίθας πέσει στο έδαφος σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει το θάνατο ενός άρρωστου ατόμου ή την αποσύνθεση στην οικογένεια ή τη διάλυση των παιδιών του. Η κατασκευή adobes σε ένα όνειρο σημαίνει αύξηση του αριθμού των εργαζομένων ή των υπαλλήλων. Κάθε πλίθα αντιπροσωπεύει έναν εργαζόμενο. Η οικοδόμηση ενός σπιτιού με οπαδούς σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ηγεσία. Το Apileof ονειρεύεται σε ένα όνειρο σημαίνει ένα σωρό χρήματα. (Δείτε επίσης το Adobe maker | Bricks)…

…(Κλουβί | Κατοικίες) Σε ένα όνειρο, το σπίτι κάποιου έχει διαφορετικές έννοιες. Ένας από αυτούς είναι η γυναίκα. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να μπαίνει στο σπίτι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα παντρευτεί ή θα κάνει σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα του. Η οικοδόμηση ενός σπιτιού σε ένα όνειρο σημαίνει ότι ένα άρρωστο άτομο θα αναρρώσει από την ασθένειά του. Εάν μια τέτοια κατασκευή είναι δύσκολη και εάν είναι συνηθισμένο σε αυτήν την οικογένεια να θάβει τους νεκρούς του εντός του συγκροτήματος της ίδιας περιουσίας, τότε σημαίνει τον θάνατο ενός άρρωστου ατόμου στην οικογένεια. Εάν κανείς δεν είναι άρρωστος σε αυτό το σπίτι και η κατασκευή συνοδεύεται από μουσική και γιορτές στο όνειρο, τότε αυτό σημαίνει δυσκολίες, δοκιμασίες και δυσκολίες. Εάν σε μια τέτοια περίπτωση το άτομο στο όνειρο είναι άγαμο, αυτό σημαίνει γάμος και αν είναι παντρεμένος, αυτό σημαίνει ότι θα παντρευτεί μια από τις κόρες του. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του δεμένο και φυλακισμένο μέσα σε ένα σπίτι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα λάβει ευχαρίστηση ή θα μπορούσε να σημαίνει καλή υγεία και ευημερία. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να μεταφέρει ένα σπίτι πάνω από τους ώμους του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι φροντίζει μια άπορη γυναίκα ή μια γυναίκα. Εάν κάποιος βλέπει το σπίτι του από χρυσό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μια φωτιά θα την κάψει. Εάν το σπίτι δεν έχει στέγη, όπου κάποιος μπορεί να δει τους ουρανούς, τον ήλιο ή το φεγγάρι σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύει το γάμο μιας γυναίκας από αυτό το νοικοκυριό. Εάν κάποιος δει ένα μεγάλο σπίτι μέσα στο σπίτι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μια δίκαιη γυναίκα θα ζήσει ή θα μετακομίσει σε αυτήν την οικογένεια για να γίνει μια ευλογία για ένα τέτοιο σπίτι. Εάν υπάρχει ένα τούνελ κάτω από ένα τέτοιο σπίτι στο όνειρο, αυτό υποδηλώνει εξαπάτηση ή ότι ένας ανόητος άνθρωπος έχει πρόσβαση σε αυτό το νοικοκυριό. Ένα σπίτι χωρίς φώτα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια γυναίκα κακού χαρακτήρα, και αν μια γυναίκα βλέπει αυτό το σπίτι στο όνειρό της, τότε αντιπροσωπεύει έναν άνδρα κακού χαρακτήρα. Η κατεδάφιση του σπιτιού σε ένα όνειρο σημαίνει μάχη εντός αυτής της οικογένειας. Εάν κάποιος βλέπει το γρασίδι να μεγαλώνει μέσα στο σπίτι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει γάμο. (Δείτε επίσης Cage | Dwellings | Glass house)…

Το όνειρο για το πώς να επιτευχθεί ένα τέλος σε κάτι μπορεί να αποτελέσει ένα επίτευγμα ή στόχο που έχει επιτευχθεί. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι οι κακές εποχές πλησιάζουν στο τέλος τους. Αρνητικά, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι αισθάνεστε ότι ο χρόνος έχει τελειώσει και θα πρέπει να λάβει μια απόφαση σχετικά με κάποιο θέμα. Κάποιο είδος λειτουργικότητας στη ζωή σου είναι αδύνατο να διατηρηθεί. Το τέλος του κάτι μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της αρχής του κάτι νέο στη ζωή σας. Το όνειρο της επίτευξης του τέλους του δρόμου συμβολίζει μια κατάσταση αφύπνισης της ζωής ή της εμπειρίας που πλησιάζει στο τέλος της. Ένας στόχος ή ένα επίτευγμα μπορεί να έχει επιτευχθεί. Μπορεί να συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις με κανένα τρόπο. Μια συνήθεια, μια κατάσταση ή μια σχέση δεν είναι πλέον δυνατή. Ωρίμανση ή να συνεχίσει τώρα είναι αναπόφευκτη. Ένα ταξίδι ή η σεζόν τελείωσε. Αρνητικά, φτάνοντας στο τέλος του δρόμου σε ένα όνειρο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι έχετε δυσκολία να προχωρήσουμε από μια κατάσταση. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν έχετε προετοιμαστεί για το μέλλον.

Αν είδατε ένα δρόμο σε ένα όνειρο, τότε συμβολίζει το δρόμο της ζωής σας που παίρνετε. Η εμφάνιση του δρόμου δείχνει την επιρροή της ίδιας του της ζωής. Αν ο δρόμος έχει τρύπες, τότε αυτό σημαίνει ότι ορισμένες πτυχές είναι ανεκπλήρωτες στη ζωή σας. Το όνειρο, στο οποίο βλέπετε μόνο παράδρομους, δείχνει την ανάγκη να επιστρέψετε στη βασική μορφή της ζωής. Από την άλλη πλευρά, η πλευρά των δρόμων υποδηλώνει το μοναδικό τρόπο ζωής που έχετε. Για μια καλύτερη ερμηνεία του ονείρου σας, παρακαλούμε επίσης να δείτε την έννοια του δρόμου.

…(Astray | Error | Lost) Το περπάτημα σε μια ευθεία εθνική οδό και η απώλεια ενός δρόμου σε ένα όνειρο σημαίνει απόκλιση από το δρόμο της αλήθειας. Εάν ο δρόμος στο όνειρο είναι στριμμένος ή κυρτός, τότε σημαίνει γοητεία, καταπάτηση, παραπλανητική ή λάθος από το μονοπάτι του Θεού, ή θα μπορούσε να σημαίνει αναζήτηση δρόμου από το λάθος. Εάν κάποιος χαθεί στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γίνει βαρετός, και αν βρεθεί μετά από αυτό, σημαίνει ότι θα λάβει την καθοδήγηση κάποιου και θα το αποδεχτεί….

…(Υψόμετρο) Σε ένα όνειρο, ένας λόφος αντιπροσωπεύει ένα ισχυρό και επικίνδυνο άτομο. Κάθε κατασκευή που περιβάλλει έναν τέτοιο λόφο αντιπροσωπεύει τον πλούτο κάποιου. Εάν κάποιος βλέπει μια επίπεδη γη δίπλα σε ένα πεταμένο ψηλό έδαφος ή έναν λόφο σε ένα όνειρο, ένας τέτοιος λόφος αντιπροσωπεύει έναν πλούσιο άνθρωπο του οποίου ο πλούτος συγκρίνεται με το μέγεθος της γύρω περιουσίας. Μια κοιλάδα με καταπράσινα λιβάδια που περιβάλλει έναν λόφο στο όνειρο αντιπροσωπεύει τη δύναμή του, τη δικαιοσύνη στη μέθοδο αντιμετώπισης με άλλους ή μπορεί να σημαίνει θρησκευτική αφοσίωση. Ακολουθώντας αυτή τη γραμμή σκέψεων, σημαίνει επίσης την αύξηση της κατάταξης στο χέρι ενός ισχυρού ατόμου. Το πέρασμα των λόφων σε ένα όνειρο σημαίνει να ξεφύγεις από τον κίνδυνο. Το να στέκεσαι στην κορυφή ενός λόφου σε ένα όνειρο σημαίνει να προεδρεύεις σε ένα θρησκευτικό άτομο. Η κατάβαση ενός λόφου ή η ανύψωση ενός ονείρου αντιπροσωπεύει απώλειες, πονοκέφαλο ημικρανίας ή ταπείνωση. Η φυλάκιση στην κορυφή ενός λόφου σε ένα όνειρο σημαίνει μια υψηλή κατάταξη. Εάν το υψόμετρο είναι από σκουπίδια σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει κοσμική και υλική κατάσταση. Η ανύψωση ενός ονείρου αντιπροσωπεύει επίσης τη γυναίκα….

Το να ονειρεύεσαι ένα σφυρί ερμηνεύεται ως σύμβολο προσωπικής ανάπτυξης. Αυτό το όνειρο σημαίνει δύναμη, δύναμη, ανδρισμό και ανδρικές στάσεις. Συμβολίζει επίσης την ανάπτυξη και την κατασκευή. Ονειρεύεται ότι χρησιμοποιείτε ένα σφυρί σημαίνει επιτυχής επίτευγμα σε ένα έργο στο χέρι. Εναλλακτικά, υποδηλώνει ότι μπορεί να έχετε να κάνετε με παλιούς δαίμονες και εσωτερικές μάχες.

…(Reverie | Satellite) Το φεγγάρι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν δίκαιο κυβερνήτη, τον αρχηγό του, έναν σπουδαίο μελετητή, ένα όμορφο αγόρι, έναν τύραννο ή έναν ψεύτη. Το να βλέπεις το φεγγάρι όπως είναι στον ουρανό σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει τον αρχηγό της γης. Το να βλέπεις το φεγγάρι να κάθεται στην αγκαλιά κάποιου σε ένα όνειρο σημαίνει να παντρευτείς. Το να κάθεται στο φως του φεγγαριού και να μιλάς με φίλο σε ένα όνειρο σημαίνει ονειροπόληση και αδράνεια. Αν μια γυναίκα βλέπει ότι το φεγγάρι έχει πέσει μέσα στο σπίτι της, τότε αν το πάρει και το τυλίξει σε ένα όνειρο, σημαίνει ότι θα γεννήσει έναν γιο που θα πεθάνει σύντομα μετά τη γέννησή του και θα υποφέρει από μεγάλη θλίψη από η απώλεια του. Το να βλέπεις το φεγγάρι να γυρίζει στη σκοτεινή πλευρά σε ένα όνειρο σημαίνει την απόλυση του αρχηγού από τη θέση του. Το να βλέπεις το φεγγάρι να προχωρά μπροστά στον ήλιο σε ένα όνειρο σημαίνει ότι ο αρχηγός θα σηκωθεί ενάντια στον αφέντη του. Εάν το φεγγάρι εξαφανιστεί στον ουρανό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η δουλειά κάποιου έχει σταματήσει ή ότι κάτι που έχει ζητήσει δεν θα υλοποιηθεί, είτε είναι καλό είτε κακό. Εάν το φεγγάρι επανεμφανιστεί στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα λάβει αυτό που ζητά και πάλι, αν είναι καλό ή κακό για αυτόν. Το να βλέπεις ένα φωτεινό και λαμπερό φεγγάρι στον ουρανό σε ένα όνειρο σημαίνει δικαιοσύνη και ευημερία. Το να βλέπεις το φεγγάρι μέσα στο σπίτι κάποιου σε ένα όνειρο σημαίνει ότι ένας επισκέπτης ή ένας ταξιδιώτης θα φτάσει σύντομα. Το να βλέπεις το φεγγάρι να ξαπλώνει στο έδαφος σε ένα όνειρο σημαίνει τον θάνατο της μητέρας του. Το περπάτημα στο φεγγάρι σε ένα όνειρο σημαίνει αγάπη και αγάπη για τη μητέρα του. Ο ήλιος και το φεγγάρι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν τον πατέρα και τη μητέρα του. Βλέποντας την αντανάκλαση του προσώπου στο φεγγάρι σε ένα όνειρο σημαίνει θάνατο. Εάν η σύζυγος κάποιου είναι έγκυος και αν δει την ομοιότητά του να αντανακλάται στο φεγγάρι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ευχαρίστηση ενός γιου. Αν κάποιος κοιτάζει τους ουρανούς και ξαφνικά βλέπει το φεγγάρι στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι οι εχθροί του θα υποταχθούν σε αυτόν. Το να κρατάς το φεγγάρι σε ένα όνειρο σημαίνει να λαμβάνεις ένα δώρο από έναν κυβερνήτη ή έναν πλούσιο. Εάν ένας κυβερνήτης βλέπει το φεγγάρι σκοτεινό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι οι υπήκοοι του θα υψωθούν εναντίον του. Εάν το φεγγάρι μετατραπεί σε ήλιο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι λαμβάνει τιμή και πλούτο από τον πατέρα ή τη γυναίκα του. Το φεγγάρι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης τη γυναίκα, τους γιους, τις κόρες, την αδελφή, τις ιδιότητες, τις επιχειρήσεις, τα σκάφη, ένα σκάφος, ένα πλοίο, ή μπορεί να σημαίνει ταξίδια. Όσο για ένα άρρωστο άτομο ή έναν ταξιδιώτη, το να βλέπεις το φεγγάρι σε ένα όνειρο σημαίνει καταστροφή ή θάνατο κάποιου. Εάν το φεγγάρι καλύπτεται από σύννεφα στο όνειρο, αυτό σημαίνει μια σύντομη ασθένεια. Το να βλέπεις το φεγγάρι μέσα από τα σύννεφα σε ένα όνειρο σημαίνει να χάσεις τη δουλειά κάποιου. Εάν ένας πλούσιος βλέπει σύννεφα που καλύπτουν το φεγγάρι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι χάνει τον πλούτο του. Εάν το φεγγάρι μιλά σε κάποιον στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι θα λάβει υψηλόβαθμο ραντεβού. Εάν μια έγκυος γυναίκα βλέπει τον εαυτό της να προσπαθεί να φτάσει στο φεγγάρι με το χέρι της, αλλά δεν έχει αποτέλεσμα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι επιθυμεί να έχει έναν γιο. Το να καθυστερήσεις στον ήλιο ή το φεγγάρι σε ένα όνειρο σημαίνει να διαπράξεις μια φοβερή αμαρτία. Αν κάποιος δει τον ήλιο και το φεγγάρι να προσκυνήσουν μπροστά του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο πατέρας και η μητέρα του είναι ευχαριστημένοι μαζί του. Εάν το φεγγάρι χωρίζεται σε δύο μισά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα βλάψει ένα μεγάλο άτομο βλάβη ή ότι ένα σημαντικό σημάδι θα εκδηλωθεί για να δείξει τη θεϊκή δύναμη σε αυτήν την τοποθεσία. Εάν κάποιος δει μια σεληνιακή έκλειψη, ή αν το φεγγάρι γίνει αδιαφανές, ή γίνει κοκκινωπό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή κάποιου. Το φεγγάρι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν αγκαλιά φίλο, έναν άδικο κυβερνήτη, τον αρχηγό του, τον βοηθό του, έναν τζογαδόρο, έναν όρκο, που αναρρώνει από μια ασθένεια ή πάσχει από ερεθισμό των ματιών. Βλέποντας μια πανσέληνο κατά τις πρώτες μέρες του σεληνιακού μήνα, όταν υποτίθεται ότι είναι μόνο μια ημισέληνος σε ένα όνειρο σημαίνει οφέλη, ενώ το αντίθετο σημαίνει κακό. Το φεγγάρι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν μελετητή, έναν αστρολόγο, έναν αστρονόμο ή έναν οδηγό. Το να βλέπεις το φεγγάρι στο υψηλότερο σημείο του σε ένα όνειρο σημαίνει τιμή και ευλογίες, ενώ το να βλέπεις στο χαμηλότερο σημείο σε ένα όνειρο σημαίνει το αντίθετο. Το να βλέπεις το φεγγάρι στη θέση του Κριού σε ένα όνειρο σημαίνει οφέλη για κάποιον που θέλει να συναντηθεί με υψηλόβαθμους ανθρώπους, αν και θα μπορούσε επίσης να έχει αρνητική συνήθεια για κάποιον που εργάζεται στον κατασκευαστικό τομέα. Το να βλέπεις το φεγγάρι στη θέση του Ταύρου σε ένα όνειρο σημαίνει απώλειες για έναν επαγγελματία ταξιδιώτη. Όσο για να το βλέπεις στη θέση των Δίδυμων σε ένα όνειρο, τότε σημαίνει κέρδη από ένα αγρόκτημα και την εκτροφή ζώων. Το να βλέπεις το φεγγάρι στη θέση του Καρκίνου σε ένα όνειρο σημαίνει καλή στιγμή για να παντρευτείς και να συλλάβεις παιδιά. Το να το βλέπεις στη θέση του Λέοντα σε ένα όνειρο σημαίνει κακή δουλειά για εταιρικές σχέσεις, τίτλους ή μίξη κεφαλαίων. Βλέποντάς το στη θέση της Παρθένου σε ένα όνειρο είναι καλό για τους ανθρώπους που προσανατολίζονται στην υγεία και τη φυσική κατάσταση. Βλέποντας το φεγγάρι στη θέση του Ζυγού σε ένα όνειρο σημαίνει απώλεια νερού για μια έγκυο γυναίκα. Το να βλέπεις το φεγγάρι στη θέση του Σκορπιού σε ένα όνειρο σημαίνει οφέλη για τους ανθρώπους που είναι προσανατολισμένοι στην υγεία ή για την αγορά νέων ρούχων, αν και θα μπορούσε επίσης να σημαίνει αρνητικά αποτελέσματα για τους ταξιδιώτες. Το να βλέπεις το φεγγάρι στη θέση του Τοξότη σε ένα όνειρο σημαίνει κακή στιγμή για φύτευση ή δενδρύλλιο. Το να το βλέπεις σε συνδυασμό με τον Αιγόκερω σε ένα όνειρο είναι ένα κακό σημάδι για την κατασκευή ή τη θεμελίωση μιας δομής ή για την έναρξη μιας επιχείρησης. Το να βλέπεις το φεγγάρι στη θέση του Υδροχόου σε ένα όνειρο σημαίνει κακή στιγμή για αποστολή μηνυμάτων ή συμμετοχή σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Το να βλέπεις το φεγγάρι στη θέση των Ιχθύων σε ένα όνειρο είναι καλό για συμβόλαια και να λαμβάνεις ηγετική θέση. Αν κάποιος δει τον ήλιο, το φεγγάρι και όλους τους πλανήτες που συναρμολογούνται μπροστά του, και όλοι μαζί παράγουν ένα λαμπερό και υπέροχο φως σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι τα λόγια κάποιου γίνονται σεβαστά από τους ανθρώπους που έχουν την εξουσία. Αν τα αστέρια και οι πλανήτες δεν έχουν φως στο όνειρο, τότε σημαίνουν καταστροφή. Σε ένα όνειρο, βλέποντας έναν ήλιο και ένα φεγγάρι στη δεξιά πλευρά του και το ίδιο στην αριστερή του πλευρά, πάνω του, μπροστά του και πίσω του σημαίνει μια καταστροφή και μια ήττα που θα αναγκάσει κάποιον να υποχωρήσει ή να δραπετεύσει αλλά όχι επωφελούμαι. (Δείτε επίσης Αστρολόγος | Crescent | Eclipse | Night)…

Το όνειρο για ένα παιχνίδι μπέιζμπολ συμβολίζει μια ψυχική ή συναισθηματική αγώνα για να ακυρώσει, να σταματήσει ή να εξαλείψει κάτι. Μια μεταφορά για τη σύγκρουση πάνω από την ευκαιρία να απαλλαγούμε από ένα ανεπιθύμητο πρόβλημα ή κατάσταση. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να χτυπήσει ένα χτύπημα σε ένα πρόβλημα ή την αντίθεσή σας. Οι παίκτες σε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ αντιπροσωπεύουν θετικές και αρνητικές πτυχές του εαυτού τους αγωνίζονται για τον έλεγχο ενός αποτελέσματος. Ανταγωνιστικά αρνητικά μπορεί να αντανακλούν φόβους, ενοχή, ζήλια ή ανεπιθύμητα αποτελέσματα που στέκονται στο δρόμο τους. Το πραγματικό μπέιζμπολ είναι ένα σύμβολο για μια ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιηθεί για να κερδίσει δύναμη. Το χτύπημα της μπάλας συμβολίζει μια ευκαιρία που αξιοποιήθηκε με επιτυχία. Εσείς ή κάποια πτυχή της ζωής σας κέρδισε πλεονέκτημα ή με επιτυχία αντιμετωπίζονται με μια δύναμη ανταγωνιστή. Γδαρμένο συμβολίζει την αποτυχία να αδράξουν μια ευκαιρία. Εσείς ή η πτυχή της ζωής σας μπορεί να έχετε χάσει την ευκαιρία ή να έχουν εντυπωσιαστεί από μια αντίπαλη δύναμη. Βγαίνοντας από ένα γήπεδο μπέιζμπολ υπό κατασκευή συμβολίζει τα θεμέλια για τη σύγκρουση που αναπτύσσεται στη ζωή σας. Ορισμένοι παράγοντες ή καταστάσεις έρχονται μαζί που θα οδηγήσει στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος. Το να είσαι στο ρόπαλο συμβολίζει την αντιπαράθεση με ένα πρόβλημα. Έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις κάτι. Σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ βάση αντικατοπτρίζει το βαθμό στον οποίο εσείς ή κάποια πτυχή της ζωής σας εξελίσσεται με τα προβλήματά σας. Η πρώτη βάση είναι μια πρώιμη, δεύτερη φάση σύγκρουσης, η τρίτη είναι κοντά στο κλείσιμο και η βάση αντικατοπτρίζει την απόλυτη επιτυχία έναντι μιας δύναμης της αντιπολίτευσης.

Το όνειρο να δει τις ακτίνες ενός υπάρχοντος κτηρίου μπορεί να αντιπροσωπεύει την επίγνωση σας των υποκείμενων απαιτήσεων μιας κατάστασης. Συνειδητοποιώντας τι χρειάστηκε για να φτάσουμε κάπου. Υπάρχει κατανόηση για την εξουσία ή την ασφάλεια. Παρατηρώντας τι χρειάζεται στη ζωή σας για να εξασφαλιστεί ότι η αποτυχία δεν είναι δυνατή. Το όνειρο για τα δοκάρια στη νέα κατασκευή μπορεί να αντικατοπτρίζει το πώς προετοιμάζετε το έδαφος για να εγκατασταθούν. Δουλεύω σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι η αποτυχία μπορεί να συμβεί ξανά. Το στάδιο της επιτυχίας ή της επίτευξης μέσω θεμελιωδών απαιτήσεων. Ορίστε στόχους ζωής.

…Ένα γεράκι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν κλέφτη, δύναμη, νίκη επί του εχθρού κάποιου, ικανοποίηση του σκοπού κάποιου, λατρεύει να έχει πολλά παιδιά, γάμο, σκλάβους, αποτυχίες, πολύτιμους λίθους, υγεία, ανακούφιση, ή μπορεί να σημαίνει αγάπη για ταξίδια. Ένα γεράκι σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης τη διακοπή της ζωής, τη σύλληψη, το κυνήγι, τους δεσμούς, τη φυλακή, τους δεσμούς, κ.λπ. Εάν φαίνεται καλά εκπαιδευμένο, υπάκουο και ανταποκρίνεται στο όνειρο, αυτό σημαίνει να περπατάτε στην παρέα ενός σημαντικού ατόμου που περιβάλλεται από ένα εντυπωσιακό περιβάλλον. Αν κάποιος δει ένα γεράκι να πετάει και να μαζεύει ένα κοπάδι γερακιών σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει την κατασκευή στρατού. Ένα γεράκι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν έξυπνο άνθρωπο που ισχυρίζεται τη σημασία και την αξιοπρέπεια, αν και είναι άδικος. Αν κάποιος λάβει ή κρατάει γεράκι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει έναν γιο που θα γίνει πολύ σημαντικό πρόσωπο της εποχής του. Εάν κάποιος τυχαίνει να είναι πολιτικός, αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσει μεγαλύτερες προόδους στη ζωή του. Εάν το γεράκι πετάξει στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα χάσει τη θέση του αλλά θα διατηρήσει τη φήμη του. Εάν κάποιος πιάσει μερικά φτερά γερακιού σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποια δύναμη θα παραμείνει στο χέρι του και θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του. Η σφαγή ενός γερακιού σε ένα όνειρο σημαίνει το θάνατο ενός βασιλιά ή ενός κυβερνήτη. Η κατανάλωση κρέατος γερακιού σε ένα όνειρο σημαίνει μια οικονομική δωρεά που δίνεται από έναν κυβερνήτη. Εάν κάποιος σκοτώσει ένα γεράκι μέσα στο σπίτι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα συλλάβει έναν κλέφτη. Εάν ένα γεράκι πετάξει κάτω από την καρέκλα κάποιου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα περπατήσει στη συντροφιά ενός ατόμου του οποίου τα κέρδη είναι παράνομα. (Δείτε επίσης Ινδικό γεράκι | Sakr)…

…(Ξύλο) Σε ένα όνειρο, ένας έμπορος ξυλείας αντιπροσωπεύει τον αρχηγό των υποκριτών. Το όνειρο κάποιου θα μπορούσε επίσης να σημαίνει την κατασκευή σπιτιών και δρόμων….

Το όνειρο για spider-man μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα βαθμό θάρρους ή νεύρο, όπως προσπαθείτε να κάνετε κάποιον αλαζονική ντροπιάζουν τους εαυτούς τους. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει τον Spider-Man. Στην πραγματική ζωή ρίσκαρε τη σχέση του με τον ηλικιωμένο πατέρα του, διαμαρτυρόμενος στους επιθεωρητές για την παραμελημένη ιδιοκτησία του πατέρα του στην κατασκευή της πόλης. Ήλπιζε ότι ο πατέρας του θα κατέρρεε για να προσπαθήσει να συμμορφωθεί με τις διαταγές πόλεων και να αναγκαστεί να πωλήσει έτσι θα συνταξιοδοτούσε και θα σταματούσε σε ένα σπίτι που κατέρρεε.

…(Σπόροι | Terebinth | Δέντρο) Τα πεύκα και τα φρούτα τους σε ένα όνειρο σημαίνουν μοναξιά και απογοήτευση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Η αναρρίχηση ενός πεύκου σε ένα όνειρο σημαίνει θρίαμβο, επιτυχία και ακρόαση καλών ειδήσεων. Τα κουκουνάρια σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν το ίδιο το πεύκο. Ένα κουκουνάρι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης ένα διάσημο πρόσωπο που έχει ευγενή χαρακτήρα, ένα θεό άτομο που είναι σεβαστό, ιερό αλλά φτωχό, ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει κάποιον που έχει λίγα να προσφέρει, ή ένα άτομο που προστατεύει τους κλέφτες από συμπόνια. Η ίδια ερμηνεία ισχύει για τις κουκουβάγιες και τα κοράκια. Η κατασκευή μιας πόρτας για το σπίτι κάποιου από ξύλο πεύκου σε ένα όνειρο σημαίνει πρόσληψη ενός υπηρέτη ή ενός θυρωρού που έχει λίγη ευγένεια και που είναι γεμάτος με ανόητες ιδέες. Εάν ένας έμπορος ή ένας επιχειρηματίας χτίσει μια τέτοια πόρτα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα απασχολήσει άγνωστα έναν κλέφτη….

(Κατασκευή | Περίγραμμα | Πλαίσιο | Προφίλ) Το να έχεις μια ψηλή φιγούρα σε ένα όνειρο σημαίνει υπερηφάνεια, αλαζονεία, τσιμπήματα, επιθετικότητα ή προσποίηση ότι είναι ψηλός. (Βλέπε Tallness). Εάν κάποιος βλέπει τη μορφή του μικρότερη από το κανονικό του μέγεθος σε ένα όνειρο, τότε σημαίνει απώλεια σεβασμού ή πλησιάζει στο τέλος της ζωής του. Το να βλέπεις τον εαυτό σου πέρα ​​από το κοινό ανθρώπινο μέγεθος σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης το εγγύς τέλος της ζωής κάποιου, ή μπορεί να σημαίνει πτώση στην κατάταξη. Εάν κάποιος που έχει την εξουσία βλέπει τον εαυτό του μικρότερο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τη θέση του, ή θα αποτύχει να δώσει μια δίκαιη ετυμηγορία, ή θα μπορούσε να σημαίνει έναν πολιτικό αγώνα. Το να είσαι μικρότερος από το συνηθισμένο σε ένα όνειρο σημαίνει ήττα σε έναν πόλεμο ή απώλεια ενός αγώνα. Εάν ένας πολιτικός βλέπει τον εαυτό του ψηλό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσει την πολιτική του μάχη. (Δείτε επίσης το Σώμα ‘)…

…Ένας κατασκευαστής πλακιδίων σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει αγωνία, αντιξοότητες, προβλήματα, συσσώρευση χρημάτων προς όφελος των άλλων ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει οποιονδήποτε δεν έχει απογόνους ή απογόνους. Σε ένα όνειρο, ένας κατασκευαστής πλακιδίων αντιπροσωπεύει επίσης τον πλούτο, ένα παλάτι, την υψηλή κοινωνία, την ομορφιά, την ενότητα και την αγάπη. Η τοποθέτηση πλακιδίων σε ένα όνειρο σημαίνει προετοιμασία για κάτι σημαντικό, ή κατασκευή διαδρόμου ή μονοπατιού….

…(Προφήτης Δαβίδ, επί του οποίου είναι ειρήνη.) Αν κάποιος τον δει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσει δύναμη, εξουσία, θα διαπράξει αμαρτία, θα γίνει ασκητής, θα δοκιμαστεί και θα καταπιεστεί από ένα άδικο άτομο, τότε θα σωθεί με την άδεια του Θεού και να ανακτήσει το πάνω χέρι πάνω από τον εχθρό του. Θα λάβει επίσης ένα υψηλό αξίωμα ή αξίωση. Λέγεται επίσης ότι εάν κάποιος δει τον προφήτη Δαβίδ (uwbp) σε ένα όνειρο, ότι η χώρα ή η πόλη του θα κυβερνάται από έναν δίκαιο κυβερνήτη, έναν αξιότιμο πρόεδρο ή έναν δίκαιο δικαστή. Αν στην πραγματικότητα ο κυβερνήτης ή ο δικαστής αυτής της πόλης, της επαρχίας ή της χώρας είναι άδικο άτομο, τότε το να βλέπεις τον προφήτη του Θεού Ντέιβιντ (uwbp) σε ένα όνειρο σημαίνει ότι ο Θεός Παντοδύναμος θα τον αντικαταστήσει σίγουρα με έναν δίκαιο και έντιμο. Αν κάποιος γίνει ο προφήτης του Θεού Ντέιβιντ (uwbp), ή αν φοράει τη ρόμπα του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα διοριστεί ως δικαστής, εάν πληροί τις προϋποθέσεις. Εάν δεν πληροί τις προϋποθέσεις, αυτό σημαίνει ότι θα ευημερήσει ή ότι θα μεγαλώσει σε ευσέβεια και θα γίνει δίκαιος μέσα από πολλή αφοσίωση, ευσέβεια, θλίψη και κλάμα φοβούμενος τον Κύριό του και αγάπη για Αυτόν. Το να βλέπεις τον προφήτη Ντέιβιντ (uwbp) σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης εκπροσώπηση, δοκιμές με γυναίκες, προβλήματα που προκαλούνται από γυναίκες, ή θα μπορούσε να σημαίνει απαγγελία του Κορανίου ή σε κατάσταση συνεχούς ανάμνησης του Θεού Παντοδύναμου, προσευχές, υπερολογικές προσευχές το βράδυ , κατανόηση της έννοιας του τι διαβάζει κάποιος, μετάνοια από την αμαρτία, ψάλματα τραγουδιών της αγάπης του Θεού, επιστροφή στο μονοπάτι του Θεού μετά από αδιαφορία, κατασκευή και επεξεργασία ορυκτών, ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει την αποδοχή του Θεού για μετάνοια κάποιου. Αν κάποιος βρίσκεται σε μια τέτοια επιχείρηση μεταποίησης ή μεταποίησης, αυτό σημαίνει ότι θα του έρθει μεγάλος πλούτος ή ότι οι αντιξοότητες του θα έχουν μικρή σημασία. Το να βλέπεις τον προφήτη Ντέιβιντ (uwbp) σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης την επίτευξη επιτυχούς ολοκλήρωσης στη ζωή κάποιου σε αυτόν τον κόσμο. Εάν ένας άδικος γνώσης τον βλέπει να συνηθίζει σε αυτόν ή να τον προειδοποιεί, τότε κάποιος πρέπει να είναι σε επιφυλακή του, να φοβάται τυχόν αδικήματα και να διορθώσει τον εαυτό του….

Το όνειρο για ένα ομοίωμα δοκιμής συντριβής συμβολίζει μια πτυχή του εαυτού της που αποτυγχάνει ή παίρνει μια πτώση σε ένα άλλο πρόσωπο. Εσύ ή κάποιος άλλος από αναλώσιμος. Εσύ ή κάποιος άλλος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς σεβασμό. Κάνοντας τα σκληρά ή επικίνδυνα έργα για κάποιον που δεν έχει τίποτα σε αντάλλαγμα. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει ένα δοκιμαστικό ψεύτικο ατύχημα. Στην πραγματική ζωή χρησιμοποιούσε ένα επιχειρηματικό μοντέλο ανταγωνιστών με σχέδια για να τον θέσει εκτός λειτουργίας αφού είχε τελειώσει την κατασκευή του.

…(Cupolead δομή | Qubba | Shrine) Η κατασκευή ενός τρούλου σε ένα όνειρο σημαίνει γάμο. Η κατεδάφιση ενός θόλου σημαίνει θάνατο ή διαζύγιο. Ένας θόλος σημαίνει επίσης δύναμη και εξουσία εάν κάποιος την κατέχει, ή αν στέκεται κάτω από ένα στο όνειρό του. Το να βλέπεις έναν τρούλο και τα πουλιά που το περιβάλλουν σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ανύψωση. Η οικοδόμηση ενός θόλου πάνω από σύννεφα σε ένα όνειρο σημαίνει γάμο, δύναμη και τάξη. Το να βλέπεις τους πράσινους θόλους να στέκονται μεταξύ των ουρανών και της γης σε ένα όνειρο σημαίνει ότι οι πράξεις κάποιου μεγαλώνουν για να αξίζουν ευλογία ή ότι μπορεί να πεθάνει ως μάρτυρας. Εάν κάποιος δει τέσσερις άντρες να κατεδαφίσουν έναν τρούλο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ένας διάσημος μελετητής σε αυτήν την τοποθεσία θα πεθάνει σύντομα και τα στοιχεία του από τη γη, τη φωτιά, το νερό, τον αέρα και είτε θα καταστρέψουν ο ένας τον άλλον. (Δείτε επίσης Περίπτερο | Ιερό | Σκηνή)…

…(Castor | Civet cat | Μια λιπαρή ουσία με μυρωδιά μοσχοκάρυδου που εκκρίνεται από έναν αδένα κοντά στα γεννητικά όργανα ενός τσιγάρου, ενός ελαφιού ή ενός κάστορα. Αυτή η ουσία χρησιμοποιείται επίσης στην κατασκευή αρωμάτων.) Σε ένα όνειρο, ένα τσιγάρο αντιπροσωπεύει έντιμο κέρδη ή πολύτιμες ιδιότητες, βοτανικοί κήποι, ένα σχολείο από το οποίο μπορεί κανείς να αποκτήσει γνώση και να αντλήσει οφέλη, ή μια επιχείρηση από την οποία μπορεί να κάνει κέρδη, ή θα μπορούσε να σημαίνει ένα κερδοφόρο εμπόριο δέρματος. Αν κάποιος προετοιμάζει το τσιμέντο στη φωτιά στο όνειρο, σημαίνει ότι ετοιμάζει κεχριμπάρι άρωμα, μόσχο ή άρωμα αλόης που εξάγεται από ένα αρωματικό εγκάρδιο της οικογένειας του μεζερίου….

…(Bonesetter) Ένας ορθοπεδικός που διορθώνει τις σκελετικές παραμορφώσεις και τα σπασμένα κόκαλα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν ευσεβή κυβερνήτη που κυβερνά με δικαιοσύνη, διδάσκει τη δικαιοσύνη, εξισορροπεί τις ουσίες και συμμορφώνεται με την ηρεμία. Το να βλέπεις έναν ορθοπεδικό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης αλαζονεία, δύναμη και θράσος. Αντιπροσωπεύει επίσης αλαζονεία, επιδεξιότητα και αποφασιστικότητα, γιατί απορρίπτει τους ανεπαρκείς και συγκεντρώνει αυτό που είναι σπασμένο. Το να βλέπεις έναν ορθοπεδικό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης αγωνία και ταλαιπωρία. Εκπροσωπεί επίσης έναν αρχιτέκτονα, και ένας αρχιτέκτονας αντιπροσωπεύει έναν ορθοπεδικό σε ένα όνειρο. Έτσι, το να τον βλέπεις σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης κατασκευή και θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει ένα γενναιόδωρο άτομο που παρηγορεί, φιλοξενεί και βοηθά ένα άπορο άτομο, ή έναν σοφό άνδρα που παρηγορεί τις σπασμένες καρδιές, έναν δίκαιο δικαστή, έναν σπουδαίο λόγιο, έναν επισκευαστή παπουτσιών ή ράφτης. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να στέκεται μπροστά σε έναν ορθοπεδικό σε ένα όνειρο λόγω σπασμένου οστού ή άλλου κατάγματος και μετά να παραπονιέται για ένα απόστημα στο λαιμό του και αν ο ορθοπεδικός ανοίξει το απόστημα με πένσα για να αποστραγγίσει το puss στο όνειρο, τότε αντιπροσωπεύει ένα χρέος που πρέπει να εξοφλήσει κάποιος, ή μια αναθηματική προσφορά που πρέπει να εκπληρώσει, ή θα μπορούσε να σημαίνει την κατάθεση μαρτυρίας στο δικαστήριο ή την αποδοχή της απόφασης ενός μελετητή. Εάν ένας ορθοπεδικός θέσει το σπασμένο δεξί του χέρι και το δέσει στο λαιμό του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα τον υποχρεώσει να του κάνει προσωπική χάρη και κατά συνέπεια να τον στερήσει από την άσκηση άλλων καθηκόντων ή να τον εμποδίσει να υπηρετήσει άλλες φιλανθρωπίες. Η ίδια ερμηνεία δίνεται για ένα σπασμένο πόδι….

…(Argillite | Argillateous | Mortar | Mud | Γύψος) Σε ένα όνειρο, ο πηλός σημαίνει ασθένεια, ντροπή ή αίσθηση, εκτός από εκείνον που εργάζεται με πηλό ή κατασκευάζει δομές μαζί του, τότε στην περίπτωσή του, το να βλέπεις πηλό στο όνειρό του σημαίνει οφέλη, θρησκευτικό συνειδητοποίηση και ανάπτυξη της πίστης και της βεβαιότητας. Ο ξηρός πηλός σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μείωση των κερδών κάποιου ή διαβίωση με έναν προϋπολογισμό. Αν κάποιος δει τον εαυτό του να σοβάτισε τα τείχη του σπιτιού του με υγρό πηλό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι είναι δίκαιος. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να τρώει πηλό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι παραπλανά τα χρήματα. Η κατασκευή αργίλου σε ένα όνειρο σημαίνει οφέλη και χρήματα. Το να βλέπεις τον πηλό σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει θάνατο. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να ξυπνά σε λάσπη ή σε υγρό πηλό, και αν δουλεύει μαζί του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει να αρρωσταίνει ή να υποφέρει από ντροπή. Ο ξηρός πηλός σε ένα όνειρο σημαίνει χρήματα, ενώ ο υγρός πηλός σημαίνει δικαιοσύνη. Η κατανάλωση ψημένου πηλού σε ένα όνειρο σημαίνει να κοροϊδεύεις άλλους, αναληθή ή συκοφαντία. Αν ένας άρρωστος βλέπει πηλό στο όνειρό του, αυτό σημαίνει το θάνατό του. (Δείτε επίσης τούβλα)…

…το όνειρο για ένα πλακόστρωτο δρόμο συμβολίζει την πορεία σας στη ζωή είναι εύκολο ή ορίζεται από εσάς. Η αίσθηση της κατεύθυνσης σας είναι σαφής ή συμπιέζεται για. Ομαλή πλοήγηση ή τίποτα δεν πάρει στο δρόμο σας. Αρνητικά, ένας ασφαλτοστρωμένος δρόμος μπορεί να αντανακλά μια δύσκολη στιγμή στη ζωή σας που αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την ωσμοτά ζωή. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση ενός τρόπου ζωής που είναι πολύ εύκολη. Αν γνωρίζετε το δρόμο, τότε τα συναισθήματα ή τις αναμνήσεις σας γι ‘αυτό συμβολίζουν όπου είστε διανοητικά ή συναισθηματικά στη ζωή σας. Η κατάσταση του δρόμου συμβολίζει συναισθηματικά ταραχώδη ή πόσο δύσκολη είναι η κατεύθυνση της ζωής σας….