Βλέποντας κοσμήματα εξηγείται ως το όνειρο με συμβολισμό σημαντικό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει τη δική σας αίσθηση της αυτοεκτίμησης και της προσωπικής αξίας. Είναι επίσης συμβολικό της γνώσης, της ταυτότητας ή οποιωνδήποτε πολύτιμων ιδιοτήτων λαβής στη ζωή σας. Τονίζουν τη σημασία της πνευματικότητας και του ψυχολογικού πλούτου. Ένα κομμάτι του κοσμήματος που κατέχει μπορεί να συμβολίσει τις πτυχές μιας σχέσης αφύπνισης. Ονειρεύεται ότι λαμβάνετε κοσμήματα ως δώρα, δείχνει ότι θα πρέπει να αναγνωρίζουν και να ενσωματώσει αυτές τις αντίστοιχες ιδιότητες μέσα σας. Για να δείτε σπασμένα κοσμήματα εξηγείται ως το όνειρο με σημαντικό συμβολισμό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει απογοήτευση στην επίτευξη των στόχων σας και την επίτευξη υψηλότερες επιθυμίες σας.

Για να δείτε ή να φορέσετε κοσμήματα εξηγείται ως το όνειρο με σημαντικό συμβολισμό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει μια αξία μέσα στον εαυτό σας ή τους άλλους στην οποία θαυμάζουν και το σεβασμό σας. Συμβολίζει επίσης την ευχαρίστηση, τον πλούτο, τη φιλοδοξία και την πνευματική προστασία. Για να βρείτε τα κοσμήματα εξηγείται ως το όνειρο με σημαντικό συμβολισμό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει γρήγορη προώθηση.

Το όνειρο για ένα κόσμημα (διαμάντια, σμαράγδια, κ.λπ.) συμβολίζει κάτι για εσάς ή τη ζωή σας που θαυμάζετε ή αγαπάτε. Αισθάνεσαι ότι κάτι δεν μπορεί ποτέ να αποτύχει ή να χάσει την εξουσία. Αδιάφθορος ή μονιμότητα. Κοσμήματα μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της δύναμης της θέλησης ή της ακεραιότητάς σας. Θαυμάζουν τις ιδιότητες για τον εαυτό τους που μπορούν πάντα να μετρήσουν, ή ότι των άλλων.

(Βλ. Alum)

Το όνειρο με το κόσμημα συμβολίζει την αξία που τοποθετείτε στις σχέσεις ή τις δεσμεύσεις. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της γνώσης, της ταυτότητας, ή ιδιότητες από μόνη της ότι η αξία. Η ένδειξη των συναισθημάτων για την κατάσταση, την αυτοεκτίμηση ή την προσωπική αξία.

…Η μετάβαση στην αγορά σε ένα όνειρο σημαίνει αναζήτηση γνώσης ή αναζήτηση εργασίας. Η αγορά ενός ονείρου αντιπροσωπεύει επίσης ένα τζαμί ή τη νίκη ενός πολέμου. Στην πραγματικότητα, οι έμποροι και οι πελάτες διαπραγματεύονται μεταξύ τους, μερικοί κερδίζουν και μερικοί χάνουν. Εάν ένας μαθητής που αναζητά γνώση βλέπει τον εαυτό του σε μια αγορά που δεν αναγνωρίζει, τότε εάν απομακρυνθεί από αυτό στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσει το σχολείο ή θα διακόψει τις σπουδές του και δεν θα αποκτήσει το πτυχίο του, ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχει χάσει τις προσευχές του στην Παρασκευή. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι η γνώση που αναζητά δεν προορίζεται να ευχαριστήσει τον Παντοδύναμο Θεό. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να κλέβει σε ένα όνειρο, σημαίνει ότι κλέβει ή κρατά περιφρόνηση και αλαζονεία στην καρδιά του, ή αν είναι άνθρωπος με γνώση, σημαίνει ότι θα προαγάγει το ψέμα ή θα επηρεαστεί. Εάν κάποιος βλέπει μια κοινή αγορά στη φωτιά, ή γεμάτη με ανθρώπους, ή με ένα ρεύμα γλυκού νερού που τρέχει στη μέση του, ή εάν είναι αρωματικό με αρώματα στο όνειρο, τότε αντιπροσωπεύει καλή επιχείρηση για όλους και αύξηση της κέρδη, αν και η υποκρισία θα εξαπλωθεί αργότερα μεταξύ των ανθρώπων. Διαφορετικά, αν κάποιος βρει τα μαγαζιά κλειστά, οι έμποροι πνίγουν και αράχνες απλώνονται σε κάθε γωνιά και καλύπτουν τα εμπορεύματα στο όνειρο, αυτό σημαίνει στασιμότητα της επιχείρησης ή υποφέρει μεγάλες απώλειες. Βλέποντας την αγορά σε ένα όνειρο ερμηνεύεται επίσης ότι αντιπροσωπεύει τον κόσμο. Ό, τι επηρεάζει θα δείξει στη ζωή των ανθρώπων, στα τζαμιά, στις εκκλησίες ή στους ναούς τους, συμπεριλαμβανομένων των κερδών, των απωλειών, των ρούχων τους, της ανάρρωσης από ασθένειες, ψέματα, άγχος, θλίψεις ή αντιξοότητες. Εάν η αγορά είναι ήσυχη στο όνειρο, τότε αντιπροσωπεύει την τεμπελιά των πωλητών της. (Δείτε επίσης την είσοδο σε ένα σπίτι)…

Εάν έχετε ένα όνειρο για τις πιστωτικές κάρτες, ένα τέτοιο όνειρο αφορά την αξία, την αξία ή/και την αξιοπιστία τους. Ανάλογα με τις εμπειρίες αφύπνισης σας, πιστωτικές κάρτες μπορεί να συμβολίσει να είναι στο χρέος και τη στάση σας σχετικά με τα χρήματα, την εργασία και την εξοικονόμηση. Αν κοιμόσασταν και ονειρεύεστε ότι στο όνειρο χάνετε τις πιστωτικές σας κάρτες, δείχνει απροσεξία σας σε κάποια πτυχή της ζωής σας ξύπνημα. Αν ονειρευόσασταν ότι κάποιος κλέβει τις πιστωτικές του κάρτες, μπορεί να υποδεικνύει ότι κάτι ή κάποιος κλέβει από την ενέργεια της ζωής.

…(Διάρρηξη | Κηπουρική | Κατοχή) Σε ένα όνειρο, ληστεία σημαίνει μοιχεία ή τοκογλυφία. Εάν ο κλέφτης είναι άγνωστος στο όνειρο, τότε εκπροσωπεί τον Άγγελο του Θανάτου. Εάν ο κλέφτης είναι γνωστός στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, αυτό σημαίνει ότι θα επωφεληθεί από τις γνώσεις του, το εμπόριο του, μια καλή λέξη σοφίας ή από τις συμβουλές κάποιου. Εάν ένας άγνωστος κλέφτης μπαίνει στο σπίτι κάποιου και κλέβει το νιπτήρα του, ή την κουβέρτα του, ή ένα γυναικείο αντικείμενο ή ένα παρόμοιο είδος σπιτιού σε ένα όνειρο, αυτό μπορεί να σημαίνει τον θάνατο της γυναίκας του, ή μιας γυναίκας στην οικογένειά του. Εάν ένας γνωστός κλέφτης ληστεύει κάποιον από τα χρήματά του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι τον συκοφαντεί. Αν είναι ένας άγνωστος γέρος στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ένας στενός φίλος θα τον χτυπήσει. Μια ληστεία σε ένα όνειρο έχει επίσης θετικές υποδείξεις, εκτός από έναν υπεροπτικό που ζει στην προδοσία άλλων. Αν κάποιος δει τον εαυτό του να κρυφά για να κλέψει κάτι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι οι κλέφτες θα διαρρήξουν το σπίτι ή την επιχείρησή του. Εάν κάποιος δει τον εαυτό του να κλέβει κάτι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα διαπράξει μοιχεία ή ψέματα. (Δείτε επίσης Κλέφτης)…

…(Ζώνη | Cincture | Sash | Μέση) Σε ένα όνειρο, η ευρεία ζώνη που φοριέται γύρω από τη μέση, επίσης γνωστή ως φύλλο ή cummerbund αντιπροσωπεύει τον πατέρα, τη μητέρα ή τον πατέρα κάποιου. Η δέσμευση ενός cummerbund γύρω από τη μέση κάποιου σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος έχει εξαντλήσει το ήμισυ της ζωής του. Η κατοχή πολλών κομματιών σε ένα όνειρο σημαίνει μακροζωία. Ένα cummerbund σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης τον γιο κάποιου ή θα μπορούσε να δηλώσει έναν μεγάλο άντρα. Εάν ένας κυβερνήτης προσφέρει ένα cummerbund σε κάποιο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι τον διορίζει σε υψηλόβαθμο. Φορώντας ένα cummerbund χωρίς στολίδια σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος θα λάβει τη βοήθεια ενός μεγάλου και ευγενούς ατόμου, συμπεριλαμβανομένης της ηθικής και οικονομικής υποστήριξης. Αν κάποιος είναι πλούσιος, αυτό σημαίνει ότι θα έχει έναν μεγάλο φίλο για να τον υποστηρίξει και του οποίου οι εσωτερικές σκέψεις και προθέσεις είναι καλύτερες από ό, τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Εάν ένας φτωχός δένει ένα cummerbund γύρω από τη μέση του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει επιπλέον κέρδη ή δύναμη. Εάν το cummerbund είναι στολισμένο και στολισμένο με κοσμήματα στο όνειρο, τότε τέτοια κοσμήματα αντιπροσωπεύουν τους βοηθούς, τους υποστηρικτές ή τα υπάκουα θέματα. Τέτοιοι συνεργάτες θα ακολουθήσουν τις εντολές του είτε υπονοούν το καλό είτε το κακό. Κατά κάποιο τρόπο, ένας τέτοιος ηγέτης θα είναι επίσης άδικος και υποκριτικός. Εάν τα στολίδια είναι κατασκευασμένα από σίδερο στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι οι συνεργάτες του είναι μια ομάδα ισχυρών ανθρώπων. Εάν τα στολίδια είναι κατασκευασμένα από χαλκό, τότε αυτοί οι συνεργάτες φροντίζουν μόνο για κοσμικά κέρδη. Εάν τα στολίδια είναι κατασκευασμένα από led στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι είναι αδύναμοι άνθρωποι. Εάν τα στολίδια είναι κατασκευασμένα από ασήμι στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο κύριος ή ο αρχηγός είναι πλούσιος και θα ακολουθείται από έναν ισχυρό γιο που θα φέρει το έργο του πατέρα του. Εάν κάποιος έχει ένα cummerbund, και αν δεν το φοράει στο όνειρο, τότε σημαίνει ταξίδια. Ένα σπασμένο cummerbund σε ένα όνειρο σημαίνει απώλεια δύναμης ή ίσως θάνατο κάποιου. Εάν κάποιος βλέπει ένα φίδι και όχι ένα cummerbund γύρω από τη μέση του σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύει μια ζώνη χρημάτων. Ένα cummerbund σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης εργασία για άνεργο άτομο, σύζυγο για ένα άγαμο άτομο και αν μεταφέρει πολλά στολίδια, τότε αυτό σημαίνει την πρόσθετη ευλογία του να έχετε πολλά παιδιά. (Δείτε επίσης Ζώνη | Cincture | Μέση | Ζώνη μέσης)…

Το όνειρο για μια μπάλα συμβολίζει καλό συναίσθημα να αναπτυχθεί μόνο με κάποιο τρόπο. Εμφάνιση ή εορτασμός των επιτευγμάτων σας. Απολαμβάνοντας ένα πράγμα που αντέδρασε υπερβολικά ακόμη και σκληρά για να κερδίσει. Νιώθω εντυπωσιασμένος με τον εαυτό σου. Ένα όμορφο τέλος σε μια δύσκολη στιγμή. Εναλλακτικά, μια μπάλα μπορεί να αντικατοπτρίζει την αναγνώριση ενός ορόσημου που έχει επιτευχθεί. Υψηλές προσδοκίες ή ενθουσιασμός για το μέλλον. Το όνειρο που δεν σας αρέσει χορό σας μπορεί να αντικατοπτρίζει ένα πρόσωπο ή κατάσταση που είναι «βρέχει κάτω στην παρέλαση σας» ή «κλέβει βροντή σας. Αίσθημα ανίκανος να απολαύσετε τα επιτεύγματά σας.

…(Κάτω από τον ήλιο, στο σκοτάδι ή αλλιώς.) Σε ένα όνειρο, μια σκιά αντιπροσωπεύει τις αλλαγές που επηρεάζουν τη ζωή κάποιου στον κόσμο και την ανύψωση ή την υποτροπή του. Μια σκιά στο όνειρο σημαίνει επίσης καθοδήγηση, μετάνοια, αληθινό μονοθεϊσμό και συλλογισμό του Δημιουργού και της δημιουργίας Του. Εάν κάποιος κινείται αλλά δεν βλέπει τη σκιά του να κινείται σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει την κατάργηση των νόμων, την απόρριψη του επιτρεπόμενου, την υιοθέτηση του παράνομου, τον θάνατο, την ακίνητη κίνηση ή την απώλεια αισθήσεων κάποιου. Η ίδια ερμηνεία ισχύει εάν η σκιά κάποιου εξαφανίζεται κάτω από το φως του ήλιου, ή κάτω από το φως του φεγγαριού, ή τα φώτα της νύχτας, ή εάν η αντανάκλαση του εξαφανίζεται από την επιφάνεια του νερού, ή από οποιαδήποτε λαμπερή επιφάνεια. Αν κάποιος δει τη σκιά του να χορεύει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ψεύτικο, ψέματα, κλέβει τα χρήματα των ανθρώπων, αλλάζει την πίστη του σύμφωνα με τα προσωπικά του συμφέροντα ή ότι επικρίνει τη συμπεριφορά του Προφήτη του Θεού, επί του οποίου είναι ειρήνη. Χορεύοντας τη σκιά κάποιου πάνω από ένα χαλί σε ένα όνειρο σημαίνει επίκληση των κακών πνευμάτων, το να μιλάς τα λόγια του μετά την κατοχή τους και αυτό σημαίνει δοκιμές, πειρασμούς και κακό. (Δείτε επίσης Σκιά)…

…(Κρόνος | Μεταξοσκώληκας) Σε ένα όνειρο, μια κάμπια αντιπροσωπεύει έναν παραπλανητικό κλέφτη που φορά το μανδύα ενός ευσεβούς ατόμου, ο οποίος κλέβει απαλά και αργά τα χρήματα των ανθρώπων ή τους ενθαρρύνει να επενδύσουν σε απώλειες επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ωστόσο, κανείς δεν θα υποψιάζεται ότι έκανε αδίκημα λόγω της όμορφης εμφάνισής του. (Δείτε επίσης Πεταλούδα)…

Εάν ονειρεύεστε τους πόνους, αυτό μπορεί να είναι το σημάδι σας που έχει πολλές αμφιβολίες για την επιχείρησή σας, πρέπει να είστε προσεκτικοί και ισχυρότεροι εάν θέλετε να επιτύχετε το στόχο στη ζωή σας επειδή μπορεί να υπάρχει κάποιος που κλέβει τις ιδέες σας και θα κάνει την επιχείρησή σας από τις ιδέες σας. Εάν ονειρεύεστε να έχετε τον πόνο και τον πόνο σε ολόκληρο το σώμα σας, βεβαιωθείτε ότι δεν είστε μεταφέρουν οποιοδήποτε είδος της νόσου.

Ονειρεύεται ότι κλέβετε από κάποιον συμβολίζει ασέβεια σας, ανυπακοή, ή την έλλειψη σεβασμού για το άλλο πρόσωπο. Εκμεταλλεύομαι κάποιον άλλο που δεν έχει δείξει τι σέβεται. Αψηφώντας τους κανόνες όταν δεν έχουν δουλέψει υπέρ τους. Αποκατάσταση της αυτοεκτίμησης σε καταστάσεις όπου είστε αγνώριστος ή υποτιμημένος. Το όνειρο της ληστείας συμβολίζει τα συναισθήματα της λύπης για μια κακή απόφαση ή ότι έχετε ήδη χάσει σε μια ευκαιρία. Η ληστεία μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση των συναισθημάτων που πρέπει να επωφεληθούν από. Κάποιος συναίσθημα δεν σέβεται την ιδιοκτησία ή την αξιοπρέπεια σας. Αίσθημα αγνώριστης ή υποτιμημένης. Νιώθοντας ότι κάποιος εγωισμού έχει φύγει. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάποιος έχει αψηφήσει τους κανόνες ή τα όρια που έχετε κάνει. Η ληστεία μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σας για ένα άτομο που θέλει κάτι από εσάς για το τίποτα. Εναλλακτικά, η κλοπή στα όνειρα μπορεί να αντικατοπτρίζει καταστάσεις στη ζωή αφύπνισης όπου συνέβη να κλέψει ή όπου κάποιος κατηγορεί κάποιον για κλοπή. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν κάποιον να κλέβει. Στην πραγματική ζωή, ένιωθε ότι ένας ερευνητής παραβίασε την ιδιωτική της ζωή, χρησιμοποιώντας την ιστορία της ζωής της ως παράδειγμα στο έργο της. Παράδειγμα 2: Μια νεαρή γυναίκα ονειρευόταν να κλέψει τον υπολογιστή της. Στην πραγματική ζωή, η αδελφή σας κατέστρεψε τον υπολογιστή σας αφού σας είπαν να μην τον χρησιμοποιήσετε ποτέ. Παράδειγμα 3: Ένας άντρας ονειρευόταν να το πιάσει κλέβοντας. Στην πραγματική ζωή, είχαν καταστρέψει την περιουσία του φίλου τους κατά λάθος και φοβούνταν να χαρακτηριστούν από το φίλο τους ως ανεύθυνη. Παράδειγμα 4: Μια γυναίκα ονειρευόταν να της κλέψουν το αυτοκίνητό της από δύο εφήβους. Στην πραγματική ζωή, αισθάνθηκε προσβεβλημένος από την αυτοεκτίμησή της λόγω ενός ενοχλητικού χωρισμού.

…(Μαχαίρι | Μαχαίρι κουζίνας) Σε ένα όνειρο, ένα μαχαίρι αντιπροσωπεύει τον υπηρέτη του σπιτιού ή τον αρχηγό του που προσπαθεί να εξυπηρετήσει και να ωφελήσει την οικογένεια και τους φίλους του. Η οξύτητά του αντιπροσωπεύει την αποτελεσματικότητα των εντολών του, τη δύναμη με την οποία μεταφέρονται ή τη μεγαλοπρέπεια και τη διακριτή προσωπικότητα κάποιου. Εάν μια γυναίκα βλέπει τον εαυτό της να φέρει ένα μαχαίρι, ή εάν δίνει σε κάποιον ένα μαχαίρι σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύει την αγάπη της για ένα διάσημο άτομο. Ένα μαχαίρι ακονίσματος μολυβιού σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν συγγραφέα ή έναν συγγραφέα. Ένα μαχαίρι σφαγής στο όνειρο αντιπροσωπεύει έναν χασάπη, ενώ ένα μαχαίρι στρατιώτη σημαίνει δύναμη και υπηρεσία. Εάν ένας δάσκαλος νηπιαγωγείου κλέβει ένα μαχαίρι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι πειράζεται από ένα από τα παιδιά του και ότι μπορεί να τον κακοποιήσει. Ένα επιτραπέζιο μαχαίρι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν τεμπέληνο άνθρωπο που δεν του αρέσει να εργάζεται και που εξαπατά όταν πηγαίνει στη δουλειά. Η χρήση ενός επιτραπέζιου μαχαιριού σε ένα όνειρο σημαίνει ακυρότητα ενός έργου που υποστηρίζει κάποιος. Ένα μαχαίρι σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης μια απόδειξη. Ένα μαχαίρι σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης την απόκτηση δύναμης και ευημερίας στα χέρια ενός υπηρέτη ή ενός υπαλλήλου. Η κατάποση ενός μαχαιριού σε ένα όνειρο σημαίνει να στερήσει τον γιο κάποιου από την κληρονομιά του ή να κλέψει τα χρήματα ή την περιουσία του. Εάν η γυναίκα του είναι έγκυος, τότε βλέποντας ένα μαχαίρι σε ένα όνειρο σημαίνει ότι θα γεννήσει έναν γιο. Εάν κάποιος που πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο βλέπει τον εαυτό του να φέρει ένα μαχαίρι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσει την υπόθεσή του. Εάν σε ένα όνειρο δοθεί ένα μαχαίρι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει έναν γιο ή θα έχει έναν νέο αδελφό. Εάν κάποιος δεν περιμένει γιο ή αδελφό, τότε σημαίνει ότι θα λάβει χρήματα ή κληρονομιά. Το να κόψεις το χέρι σου με ένα μαχαίρι σε ένα όνειρο σημαίνει ότι θα δεις θαύματα. Η επένδυση ενός μαχαιριού σε ένα όνειρο σημαίνει να παντρευτείς. Εάν κάποιος είναι παντρεμένος και αν η σύζυγός του είναι έγκυος, τότε σημαίνει ότι θα γεννήσει ένα αγόρι, εκτός εάν αυτό που φέρνει μαζί του στο όνειρο είναι πιο κατάλληλο για ένα κορίτσι, τότε σημαίνει ότι θα γεννήσει ένα μωρό κορίτσι. Εάν κάποιος χρειάζεται μάρτυρα για μια δίκη και αν δει τον εαυτό του να φέρει ένα μαχαίρι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα βρει έναν τέτοιο μάρτυρα. Αν το μαχαίρι ακονιστεί στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα βρει έναν πραγματικό μάρτυρα. Εάν το μαχαίρι είναι βαρετό στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο μάρτυρας του είναι άθλιος ή ότι ο μάρτυρας του μπορεί να τραυματιστεί πριν από τη δίκη. Εάν το μαχαίρι είναι επενδυμένο στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο μάρτυρας θα στεναχωρήσει και το δικαστήριο θα ικανοποιηθεί με τη μαρτυρία κάποιου. Από την άλλη πλευρά, ένα μαχαίρι στο όνειρο μπορεί να σημαίνει κέρδη, οφέλη από έναν αδελφό, έναν στενό φίλο ή έναν υπηρέτη….

Το όνειρο για ένα DVD συμβολίζει μια εμπειρία που μπορείτε να έχετε όποτε θέλετε. Μια κατάσταση ή συνάντηση που μπορεί να απολυθεί στο Ιράν. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση μιας ικανότητας να ξαναζήσει ή να επαναλάβει ένα συγκεκριμένο είδος εμπειρίας όποτε αισθάνεστε σαν αυτό. Ένα DVD μπορεί να αντικατοπτρίζει τις εμπειρίες αναψυχής που μπορείτε να απολαύσετε όποτε θέλετε, τη δυνατότητα να χειραγωγήσουν τους ανθρώπους ή καταστάσεις κατά τη θέλησή σας, ή την ικανότητα να πάρει άδεια όταν θέλετε να επιδιώξει τα συμφέροντα. Ονειρεύεται κάποιος κλέβει τα DVD τους που συμβολίζει ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που έχει θέσει σε κίνδυνο την ικανότητά τους να κάνουν ό, τι θέλουν. Μπορεί να αισθάνεστε λιγότερο ελεύθεροι, λιγότερο ευπρόσδεκτοι ή ανίκανοι να διασκεδάσουν. Οι άνθρωποι επίσης δεν μπορούν να σας απαντήσουν το ίδιο ή να έχουν το χρόνο που έχω περάσει μαζί σας όπως πριν. Παράδειγμα: Ένα κορίτσι κάποτε ονειρευόταν να παρακολουθείτε ένα swumf dvd με το φίλο της. Στην πραγματική ζωή απολάμβανε να του μιλάει καθημερινά για όλα τα υπέροχα πράγματα που επρόκειτο να κάνουν μεταξύ τους, όπως το να μοιράζονται ένα σπίτι, να έχουν παιδιά ή να πηγαίνουν μέρη μαζί.

Το όνειρο για ένα άλμπατρος συμβολίζει μια πτυχή του εαυτού της που είναι εμφανώς συντριπτική ή συγκάλυψη. Εσύ ή κάποιος που κλέβει τη σκηνή ή αισθάνεται σαν μια αναπόφευκτη κατάρα.

Το όνειρο για έναν διαρρήκτη συμβολίζει σκόπιμα να κάνει κάτι λανθασμένο ξέροντας ποιες είναι οι συνέπειες. Εσείς ή κάποιος άλλος που γνωρίζει τη ζημιά ή την αποτυχία που προκαλούν. Ένας κλέφτης μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι έχετε δυσκολία λέγοντας όχι, ακόμη και όταν θα φέρει κακό. Εναλλακτικά, μπορεί να αντανακλά σκόπιμα κλέβει τον εαυτό της από κάτι. Επιλέγοντας μια επιλογή που είναι καλό να γνωρίζουμε θα φέρει βλάβη σε σας. Αδιαφορία για άλλες απώλειες.

…(Thief | Trifler | Womanizer | Year) Σε ένα όνειρο, ένας λύκος αντιπροσωπεύει έναν άγριο εχθρό, έναν αδιάκοπο κλέφτη ή έναν ψεύτη. Αν κάποιος δει έναν λύκο να μπαίνει στο σπίτι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ένας κλέφτης θα διαρρήξει το σπίτι του και ότι θα τον κυνηγήσει και να τον συλλάβει. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να μεγαλώνει ένα μικρό παιδί σε ένα όνειρο, σημαίνει ότι θα μεγαλώσει ένα εγκαταλελειμμένο παιδί ενός κλέφτη που όταν μεγαλώσει θα φέρει σε αυτήν την οικογένεια πολύ πόνο, ταλαιπωρία, διχασμό και απώλεια περιουσίας. Βλέποντας έναν λύκο σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει ψευδείς ισχυρισμούς που μπορεί κανείς να κατασκευάσει για να επιτεθεί σε αθώο άτομο. Αν κάποιος βλέπει έναν λύκο να μετατρέπεται σε όνειρο στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ένα αγόρι που έχει συνηθίσει να κλέβει θα μετανοήσει για την αμαρτία του, θα μετατραπεί σε ειλικρίνεια, αξιοπιστία και θα μεγαλώσει για να γίνει καλός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Το να βλέπεις έναν λύκο σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης να λαμβάνεις επαίνους από τον ανώτερο στη δουλειά ή μπορεί να αντιπροσωπεύει κέρδη από τη δουλειά κάποιου. Εάν ένας λύκος κυνηγά κάποιον σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι το άτομο θα δει την ευτυχία ή θα μπορούσε να σημαίνει το μαρτύριο του. Ένας λύκος σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης τις ημέρες του έτους, ή μπορεί να σημαίνει τις τέσσερις εποχές. Αν κάποιος μετατραπεί σε έναν απαλό λύκο σε όνειρο, σημαίνει ότι είναι κλέφτης που θα μετανοήσει για την αμαρτία του. Εάν κάποιος μετατραπεί σε λύκο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσει προσωπική χαρά και ευτυχία. Το γάλα Wolfs σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει φόβο, άγχος ή απώλεια ενός έργου. Ένας λύκος σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν τύραννο, έναν αδύναμο κλέφτη ή έναν ψεύτη. Μια σύγκρουση με έναν λύκο σε ένα όνειρο σημαίνει μια σύγκρουση με έναν αντίπαλο. Εάν ένας λύκος και ένας σκύλος κάνουν ένα σύμφωνο φιλίας σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα παρακολουθήσει υποκρισία και εξαπάτηση….

…(Κάστρο | Παιδί | Firmament | Ουρανοί | Σπίτι | Μητέρα | Όρκος | Ωκεανός | Φυλακή | Δάσκαλος | Πόλη | Σύζυγος | Θαύματα) Σε ένα όνειρο, ο ουρανός αντιπροσωπεύεται. Οτιδήποτε κατεβαίνει από αυτό ή προέρχεται από αυτήν την κατεύθυνση σε ένα όνειρο θα υλοποιηθεί. Εάν η φωτιά πέσει από τον ουρανό πάνω από τα σπίτια των ανθρώπων σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει πληγές, ασθένεια, πλευρίτιδα, ευλογιά ή θάνατο και καταστροφή. Εάν η φωτιά πέφτει πάνω από την αγορά στο όνειρο, αυτό σημαίνει υψηλότερες τιμές. Εάν πέφτει πάνω από τα χωράφια και τα χωράφια στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι οι καλλιέργειες θα μπορούσαν είτε να καούν, να παγώσουν, είτε να χτυπηθούν από ένα σμήνος από ακρίδες ή από άλλα επιβλαβή έντομα. Αν αυτό που πέφτει από τον ουρανό δείχνει ευημερία, όπως το μέλι, το λάδι, τα σύκα, το κριθάρι ή τα χρήματα κ.λπ. στο όνειρο, αυτό σημαίνει μια καλή βροχή και μια καλή συγκομιδή για εκείνο το έτος. Ό, τι πέφτει από τον ουρανό του καλού ή του κακού μπορεί να αντιπροσωπεύει την κυβέρνηση και τις δυσκολίες που προκαλεί στους ανθρώπους, ή τα οφέλη που μπορεί να τους φέρει. Η αναρρίχηση στον ουρανό με ένα σχοινί, μια σκάλα ή η χρήση μιας σκάλας σε ένα όνειρο σημαίνει ανύψωση, άνοδος στο σταθμό, καλή τύχη και υποστήριξη. Εάν κάποιος ανεβαίνει χωρίς κοινό μέσο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει φόβο και αλαζονεία. Αν η πρόθεσή του να αναρριχηθεί είναι να κατασκοπεύσει άλλους στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εργαστεί ως κατάσκοπος. Εάν κάποιος κατεβεί με ασφάλεια από τον ουρανό στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα δραπετεύσει και θα γλιτώσει τις συνέπειες της αμαρτίας του. Εάν πέσει και σπάσει ή σπάσει ένα κόκκαλο στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υποστεί ένα τέτοιο ατύχημα σε εγρήγορση. Εάν ένας άρρωστος βλέπει τον εαυτό του να ανεβαίνει στον ουρανό, και αν δεν επιστρέψει στη γη με το όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πεθάνει από την ασθένειά του. Εάν επιστρέψει στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η ασθένειά του θα αυξηθεί και οι δυσκολίες του θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους, αν και ο Θεός θέλει, θα ανακάμψει από την ασθένειά του, εκτός εάν πέσει σε μια τρύπα σε ένα όνειρο. Σε αυτή την περίπτωση η τρύπα αντιπροσωπεύει τον τάφο του. Εάν κάποιος βλέπει τον ουρανό να πυροβολεί βέλη προκαλώντας στους ανθρώπους τραύματα, τραυματισμούς και αιμορραγία σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει φόρους και δήμευση περιουσιών από την κυβέρνηση. Εάν τα βέλη χτυπήσουν τα αυτιά και τα μάτια των ανθρώπων μόνο στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μεγάλες δοκιμές και πειρασμοί θα χτυπήσουν σε όλους. Εάν τα βέλη πέσουν χωρίς να προκαλέσουν βλάβη σε κανέναν, και εάν οι άνθρωποι βιάζονται να τα μαζέψουν στο όνειρο, αντιπροσωπεύουν λεία που οι άνθρωποι θα έρθουν για να κερδίσουν, ή θεϊκά δώρα που θα απολαύσουν οι άνθρωποι. Το να ανέβεις κοντά στον ουρανό σε ένα όνειρο σημαίνει εγγύτητα στον Κύριο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ευσεβείς ανθρώπους και για τους αληθινούς πιστούς. Το να πλησιάζεις τον ουρανό σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης μια ικεσία που χρειάζεται άμεση απάντηση και ο Θεός θα απαντήσει σε τέτοιες προσευχές. Το να πλησιάζεις τον ουρανό σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει να πας μπροστά στον κυβερνήτη της πόλης, ή σε οποιοδήποτε άτομο από το οποίο μπορεί να χρειαστεί κάτι, δηλαδή έναν δάσκαλο, έναν άνδρα γνώσης, έναν πατέρα ή μια γυναίκα. Εάν κάποιος βλέπει τον ουρανό να πέφτει πάνω από το κεφάλι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η οροφή του σπιτιού του μπορεί να υποχωρήσει ή ότι θα πεθάνει από μια ασθένεια που ήδη υποφέρει. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να ανεβαίνει και να μπαίνει στον ουρανό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα πεθάνει ως μάρτυρας. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να στέκεται στον ουρανό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα διατάξει ή θα προειδοποιήσει τους άλλους. Αν κάποιος βλέπει στον ουρανό να βλέπει κάτι πάνω στη γη σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα ανέβει στο σταθμό, τότε θα μετανιώσει για κάτι που έχασε. Αν κάποιος βλέπει τον ουρανό πράσινο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ευημερία και καλή συγκομιδή. Εάν κάποιος βλέπει τον ουρανό να μετατρέπεται σε σίδερο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ξηρασία ή λιγοστότητα της βροχής. Εάν κάποιος πέσει από τον ουρανό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εγκαταλείψει την πίστη του, να γίνει αντιδραστικός ή ότι μπορεί να χτυπηθεί με μια μεγάλη καταστροφή που θα οδηγηθεί από ένα άδικο άτομο. Εάν ο σιδερένιος ουρανός χωρίζεται ανοιχτός και αν ένας γέρος εμφανιστεί από πίσω του στο όνειρο, ένας τέτοιος γέρος αντιπροσωπεύει τον παππού των ανθρώπων αυτής της πόλης ή της φυλής. Κατά συνέπεια, οι άνθρωποι θα απολαύσουν μια καλή συγκομιδή, ευημερία και ευτυχία. Αν είναι ένας νεαρός άνδρας που εμφανίζεται στο όνειρο, τότε αντιπροσωπεύει έναν εχθρό και ένα κακό που μπορεί να έρθουν στους ανθρώπους που ακολουθούν ένα τέτοιο όνειρο. Εάν ένα πρόβατο εμφανίζεται από τον ουρανό σε ένα όνειρο, τότε σημαίνει κέρδη. Αν εμφανιστούν καμήλες, τότε αντιπροσωπεύουν βροχή. Εάν ένα λιοντάρι εμφανίζεται στο όνειρο, αντιπροσωπεύει έναν άδικο κυβερνήτη. Εάν ο ουρανός γίνει ένα συμπαγές κομμάτι στο όνειρο, αυτό σημαίνει ξηρασία. Αν ξεσπάσει και οι πόρτες του ανοίγουν στο όνειρο, τότε σημαίνει βροχή ή απάντηση στις προσευχές των ανθρώπων. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να φτάνει και να αγγίζει τον ουρανό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι επιδιώκει έναν σημαντικό στόχο και ότι δεν θα το επιτύχει. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να ανεβαίνει κοντά στους κατώτερους ουρανούς σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει κοσμικά κέρδη, ή κέρδη και κατάσταση είτε σε υλικές είτε σε πνευματικές σφαίρες. Αν κάποιος κοιτάζει προς τον ουρανό, είτε προς την Ανατολή είτε προς τη Δύση σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ταξίδια. Εάν κάποιος δει τον εαυτό του να κλέβει τον ουρανό και να τον κρύβει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κλέψει ένα αντίγραφο του ιερού Κορανίου και να το κρύψει με τη γυναίκα του. Εάν κάποιος βλέπει τον ουρανό ανοιχτό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ευλογίες και οφέλη. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να ανεβαίνει προς τον ουρανό σε μια επίπεδη στάση σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αδυνατίσει ή θα υποστεί απώλειες στην επιχείρησή του. Από την άλλη πλευρά, εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να αναδύεται χωρίς δυσκολία και χωρίς να ξαπλώνεται στην πλάτη του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ανύψωση, επιτυχία και ασφάλεια από οποιαδήποτε ζημιά που θα μπορούσε να οδηγήσει ο εχθρός του. Εάν κάποιος δαγκώσει τον ουρανό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα του χτυπήσει μια καταστροφή ή θα μπορούσε να σημαίνει απώλειες επιχειρήσεων, αποτυχία επίτευξης των στόχων κάποιου ή επιχείρημα με τον ανώτερο στην εργασία. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να περιοδεύει στον ουρανό και μετά να επιστρέφει στη γη σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει αστρονόμος ή αστρολόγος και να κερδίσει φήμη στον τομέα του. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να κλίνει πίσω στον ουρανό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κερδίσει ηγετική θέση ή να κερδίσει νίκη επί των αντιπάλων του. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του στον ουρανό να έχει μια μορφή διαφορετική από εκείνη των ανθρώπων σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αφήσει αυτόν τον κόσμο χωρίς προβλήματα. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να κρέμεται με ένα σχοινί από τον ουρανό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα κυβερνά μετά από κάποιον άλλο ή θα κληρονομήσει τη θέση του. Ωστόσο, εάν το σχοινί σπάσει στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χάσει μια τέτοια ευκαιρία. Εάν κάποιος βλέπει ένα αναμμένο κερί στον ουρανό που λάμπει και φωτεινότητα μειώνει το φως του ήλιου σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύει μια ηλιακή έκλειψη. Εάν κάποιος βλέπει τον ουρανό να χτίζεται στην παρουσία του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται στις μαρτυρίες του. Η πτώση από τον ουρανό σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να είναι μια προειδοποίηση για την πτώση στην αμαρτία. Η πτώση από τον ουρανό σε ένα όνειρο με το κεφάλι του κάτω σημαίνει μακροζωία. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του στον ουρανό, αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί πότε το μπήκε σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο Θεός θέλει να είναι ήδη στον παράδεισο. Αν κάποιος βλέπει ακτινοβολία ή ακτινοβολίες ακτινοβολίας που έρχονται από τον ουρανό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει καθοδήγηση. Αν βλέπει σκοτεινά σύννεφα να έρχονται μέσα από τον ουρανό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να απομακρυνθεί από το μονοπάτι του Θεού. Αν δει μια μάστιγα να κατεβαίνει από τον ουρανό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι οι πληγές και οι αντιξοότητες θα πληγούν στους ανθρώπους ως τιμωρία για τις αμαρτίες τους ή για εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Όσο για τους γνωστικούς και τους ανθρώπους της γνώσης, το να βλέπεις τον ουρανό σε ένα όνειρο σημαίνει σαφήνεια, όραμα, τοποθέτηση των ενδιαφερόντων κάποιου σε ουράνια ζητήματα, ή ταξίδια σε απομακρυσμένες χώρες, ή συμμετοχή στην εισαγωγή και εξαγωγή αγαθών. Η αναρρίχηση στον ουρανό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ψεύτικο, ψευδείς πεποιθήσεις, ψέματα ή μιλώντας για τον Θεό Παντοδύναμο χωρίς την κατάλληλη γνώση ή καθοδήγηση. Η αναρρίχηση στον ουρανό σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει αναζήτηση κάποιου προς το ζην, ικανοποίηση των αναγκών του, ή εκπλήρωση μιας υπόσχεσης. Οι ουρανοί σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης τον ωκεανό λόγω της απεραντοσύνης τους και του αμέτρητου αριθμού δημιουργίας που ζει μέσα τους, ή θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν την ωρίμανση των φρούτων, ή την ολοκλήρωση της εργασίας κάποιου, ή θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν κράνος, πανοπλία, γυναίκα, χρήματα, θρησκεία, θάνατο, ή θα μπορούσαν να υποδηλώνουν συκοφαντία και ψεύτικα εναντίον κάποιου που κατεβαίνει από αυτά μετά την ανάστασή τους, και θα μπορούσαν να σημαίνουν ειρήνη με τους εχθρούς κάποιου, ή θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν τα μερίδια που διατίθενται για καθένα από τα δημιουργήματα του Θεού, το καλό και το κακό , η διατροφή των ανθρώπων και αυτό των θηρίων, των κερδών, των απωλειών, των ευλογιών ή των ταλαιπωριών. (Δείτε επίσης Αύξουσα στον ουρανό | Ουράνια σφαίρες | Ουρανοί | Αστέρι)…

Το όνειρο για μια ταινία συμβολίζει μια πτυχή της προσωπικότητάς σας που παίρνει συνεχώς ό, τι είναι δικαιωματικά δικό σας. Ένα άτομο ή μια κατάσταση που συνεχίζει να κλέβει πράγματα αξίζουν ή που σας αξίζει. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να αφαιρέσει μια ταινία. Στην πραγματική ζωή είχε αφαιρέσει τα δόντια σοφία του μετά βιώνει μια μακρά περίοδο της καταγγελίας του πόνου. Η ταινία αντανακλά τα συναισθήματά του για επώδυνα δόντια, είναι μια απόσπαση της προσοχής που τον εμπόδισε από το να ζει, όπως ένιωθε ότι έπρεπε να.

Το όνειρο ενός σπιτιού συμβολίζει τη νοοτροπία ή την προοπτική σας σε μια κατάσταση. Η γνώμη σας σχετικά με την εμπειρία των σημερινών συνθηκών. Πεποιθήσεις ή συναισθήματα που είστε άνετα με. Η γνώμη ή οι πεποιθήσεις σας για μια κατάσταση που έχει γίνει φυσιολογική για σας. Αρνητικά, ένα σπίτι μπορεί να απεικονίσει ένα σύστημα πεποιθήσεων ή μια συνήθεια που παίρνετε για δεδομένο. Ο τύπος σπιτιού έχει το συμβολισμό του πώς σκέφτεστε για ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Η κατάσταση του σπιτιού που αντικατοπτρίζει την ψυχική σας κατάσταση καθώς αντιμετωπίζετε κάτι. Τα πλούσια σπίτια συμβολίζουν την προοπτική σας στα ζητήματα όπου είστε ισχυροί και πολυμήχανοι. Τα φτωχά σπίτια αντιπροσωπεύουν την προοπτική σας στα ζητήματα όπου είστε ανίσχυροι ή συναισθηματικά αποδυναμωμένοι. Τα δωμάτια του σπιτιού είναι ενδεικτικά του τρόπου αντιμετώπισης ή αντιμετώπισης ενός προβλήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σπίτια, ανατρέξτε στην ενότητα θέματα. Το όνειρο για την αγορά ενός σπιτιού συμβολίζει τη δέσμευσή σας για την ενσωμάτωση κάτι στη ζωή σας. Επιλέγοντας να γίνει κάτι φυσιολογικό για σας. Εναλλακτικά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε εργαστεί σκληρά για να κερδίσετε κάτι. Αρνητικά, η αγορά ενός νέου σπιτιού μπορεί να σημάνει ότι έχετε κάνει ένα λάθος που είστε κολλημένοι με. Τα πράγματα γίνονται φυσιολογικά και πάλι. Μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή να κάνετε κάτι νέο. Το όνειρο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας συμβολίζει την αυτο-βελτίωση. Μπορείτε να τελειοποιήσετε μια ιδέα που έχετε ή να προσπαθήσετε να τελειοποιήσετε κάτι. Περιττές πεποιθήσεις ή συνήθειες αφαιρούνται ή αλλάζουν. Το όνειρο ενός νέου σπιτιού συμβολίζει μια νέα προοπτική ή νοοτροπία για μια κατάσταση. Ένας νέος τρόπος σκέψης για κάτι. Μια νέα κατάσταση μπορεί να το έκανε φυσιολογικό για σένα. Ένας καλύτερος τρόπος να ζεις ή να βλέπεις τη ζωή. Ιδέες ειδήσεων ή επιλογές τρόπου ζωής. Το όνειρο με ένα παλιό σπίτι συμβολίζει μια προοπτική ή στάση που είναι έμπειρη, έμπειρη και αξιόπιστη. Το όνειρο να κλειδωθεί έξω από το σπίτι συμβολίζει την απόρριψη και την ανασφάλεια. Μπορεί να αισθάνεστε ανίκανοι να αισθανθείτε τόσο ασφαλείς ή σίγουροι όσο θέλετε. Το όνειρο για την επιστροφή ενός παλιού σπιτιού συμβολίζει την επιστροφή σε έναν οικείο ή παλιό τρόπο σκέψης. Μια προοπτική για τη ζωή που είχες πριν. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν επιστρέψετε στις παλιές συνήθειες, τις θέσεις εργασίας, τις σχέσεις, ή ακόμα και να επιστρέψετε στο σχολείο. Εναλλακτικά, εξετάστε πώς η φήμη του παλαιού σπιτιού έχει και πώς μπορεί να συμβολίσει την τρέχουσα νοοτροπία σας. Το όνειρο με κάποιον από ένα άλλο σπίτι συμβολίζει τη νοοτροπία τους μέσα από την προοπτική των ιδιοτήτων ξεχωρίζουν περισσότερο για αυτό το πρόσωπο. Παραδείγματος χάριν, εάν ονειρεύεστε το σπίτι ενός παππούδων μπορείτε να αντιπροσωπεύσετε τη νοοτροπία σας μέσω της προοπτικής μιας σοφότερης ή πιό πεπειραμένης πτυχής της προσωπικότητάς σας. Δηλαδή, μπορεί να ασχολείται με μια κατάσταση που έχετε προηγούμενη εμπειρία με. Εναλλακτικά, τα σπίτια άλλων ανθρώπων μπορεί επίσης να είναι ένα σύμβολο για τα ζητήματα που έχετε με τους ανθρώπους. Το όνειρο με τα ζωηρόχρωμα σπίτια συμβολίζει το μυαλό σας μέσα από την προοπτική οποιουδήποτε χρώματος που τους συμβολίζει. Παραδείγματος χάριν, ένα μπλε σπίτι συμβολίζει μια θετική νοοτροπία, και ένα κόκκινο σπίτι μια αρνητική νοοτροπία. Ανατρέξτε στην ενότητα θέματα για περισσότερα χρώματα στο . Για να έχουν το σπίτι σας σπασμένα ή κλαπεί συμβολίζει ένα πρόβλημα, αρνητική νοοτροπία ή κακή συνήθεια που κλέβει από την ευτυχία, την εμπιστοσύνη ή την ακεραιότητα. Τα εγκαταλελειμμένα σπίτια συμβολίζουν τη συναισθηματική ή ψυχική παραμέληση. Μπορούν επίσης σε όλα τα προβλήματα που έχετε συνηθίσει. Αρχοντικά, ή τα σπίτια των πλούσιων ανθρώπων συμβολίζουν την κατάσταση του μυαλού τους όταν αισθάνονται ισχυροί, στον έλεγχο, ή την επίτευξη των στόχων. Οι εγχώριοι αριθμοί και οι θέσεις προσθέτουν επίσης στο συμβολισμό που περιγράφει πώς σκέφτεστε ή αισθάνεστε. Το όνειρο για μια παλιά κατοικία συμβολίζει την κατάσταση του μυαλού σας με βάση τις αναμνήσεις σας από αυτό το σπίτι. Εξετάστε τον αριθμό σπιτιών χρησιμοποιώντας επίσης την αριθμολογία ονείρου. Το όνειρο για το σπίτι των γονιών σας συμβολίζει την κατάσταση του μυαλού σας, είναι ένα που ασχολείται με τη συνείδησή σας (πατέρας), να αποφασίσει για ένα θέμα ή να αντιμετωπίσει μια αρνητική κατάσταση, ή χρησιμοποιώντας τη διαίσθησή σας (μητέρα) για να καταλάβω πώς να λύσει ένα πρόβλημα ή να μείνετε μακριά από αυτό πριν ξεκινήσετε. Το όνειρο να δει ένα σπίτι που καταστρέφεται συμβολίζει κάποια περιοχή της ζωής σας που έχετε συνηθίσει να έρχονται στο τέλος. Μια προοπτική για μια κατάσταση που είναι φυσιολογική ή σταθερή που καταστρέφεται. Παράδειγμα καταστάσεις ζωής που μπορεί να προκαλέσει αυτό το είδος του ονείρου μπορεί να είναι η απώλεια μιας εργασίας, απώλεια της υγείας, μόνιμες βλάβες σε ένα ατύχημα, ή σημαντικές αλλαγές στην οικογενειακή ζωή. Παράδειγμα: Μια πλούσια γυναίκα ονειρευόταν τακτικά να είναι φτωχό παλιό σπίτι της νεολαίας της. Κάθε φορά που αυτό το όνειρο συνέβη βίωνε έντονη απογοήτευση στην πραγματική ζωή. Το φτωχό σπίτι αντανακλούσε την άποψή της για μια κατάσταση όπου ένιωθε ανίσχυρη και δεν διέθετε πόρους για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. Παράδειγμα 2: Μια ηλικιωμένη γυναίκα ονειρευόταν να κλειδωθεί έξω από ένα σπίτι. Στην πραγματική ζωή, ήθελε να είναι νέα και πάλι και αισθάνθηκε ότι η νεολαία είχε εξαφανιστεί για πάντα.

…Σε ένα όνειρο, εάν ένας πωλητής του δρόμου πωλεί μάλλινα ενδύματα ή χρυσά κοσμήματα, τότε το όνειρο κάποιου σημαίνει οφέλη. Αν πουλάει μεταξωτά εμπορεύματα στο όνειρο, τότε σημαίνει κακό….

…(Χρώμα | Έκθεση | Μαλλιά | Χέννα | Απόκρυψη | Γκρίζα μαλλιά) Η εφαρμογή χέννας ή βαφής στα μαλλιά ή στα χέρια ενός ονείρου αντιπροσωπεύει έναν φαρμακοποιό, εορτασμούς, ευχαρίστηση, τρυφερότητα ή μπορεί να σημαίνει συμπόνια. Η βαφή των μαλλιών σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης να καλύψεις ή να προστατέψεις την προσωπική ζωή κάποιου και αυτή των άλλων. Το βάψιμο των γκρίζων μαλλιών της γενειάδας του ατόμου σε ένα όνειρο σημαίνει επιδείνωση και κοσμήματα εμπορευμάτων ή πράξεων κάποιου για να τα κάνει να φαίνονται καλύτερα από την πραγματικότητα. Η βαφή των μαλλιών σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης μια επίδειξη ευλογιών και ευνοιών, ή μπορεί να σημαίνει υπαγόρευση των συνθηκών στον εχθρό του, εάν το άτομο είναι σε τέτοια θέση. Ωστόσο, εάν όχι, αυτό σημαίνει δυσκολίες, επιδείνωση, δυσφορία, χρέη ή διακοπή των δεσμών κάποιου με αυτούς που τον αγαπούν. Η ερμηνεία της βαφής των μαλλιών της γυναίκας σε ένα όνειρο είναι η ίδια με αυτή ενός άνδρα. Η βαφή των γκρίζων μαλλιών σε ένα όνειρο σημαίνει δύναμη, αξιοπρέπεια και ανδρεία. Η εφαρμογή βαφής χέννας στο κεφάλι κάποιου και όχι στη γενειάδα κάποιου σε ένα όνειρο σημαίνει να μιμηθούμε τις παραδόσεις του Προφήτη του Θεού, επί των οποίων είναι ειρήνη. Το βάψιμο τόσο του κεφαλιού όσο και της γενειάδας σε ένα όνειρο σημαίνει απόκρυψη της φτώχειας κάποιου, αν και θα συνεχίσει να ζητά από τους ανθρώπους να τον σέβονται ή να τον αναγνωρίζουν στους κύκλους τους. Εάν τα μαλλιά κάποιου αποδέχονται τη βαφή στο όνειρο, αυτό σημαίνει την ανάκτηση της κατάστασής του, αν και με λιγότερη έμφαση στην υπερηφάνειά του, ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα ικανοποιήσει το νέο του στολίδι ή διακοσμητικά. Εάν κάποιος χρησιμοποιεί μια βαφή διαφορετική από εκείνη που χρησιμοποιείται συνήθως, και εάν λειτουργεί στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα σωθεί από μια δυσμενή κατάσταση μέσω θαυματουργών γεγονότων. Εάν η νέα βαφή δεν λειτουργεί στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η αληθινή του φύση θα εκτεθεί και δεν θα έχει λύσεις για να προστατευθεί από δυσφήμιση ή δημόσια κακοποίηση. Εάν προσπαθεί να βάψει τα μαλλιά του με ξηρό πηλό χέννας, και αν τα μαλλιά του το δεχτούν ακόμα στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι είναι ανίδεος άνθρωπος, αν και τελικά θα μετανοήσει για τις αμαρτίες του, θα τροποποιήσει τις πράξεις του και θα βελτιώσει τον εαυτό του. Εάν μια γυναίκα δει τα χέρια της βαμμένα με χρυσό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα δώσει όλο τον πλούτο της στον άντρα της και ότι θα είναι ικανοποιημένη να τον δει ευτυχισμένο, αν και στην πραγματικότητα θα αποκτήσει επίσης δύναμη και θέση στην οικογένειά της. Εάν ένας άντρας δει τα πόδια του βαμμένα και τατουάζ σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα χτυπηθεί με οικογενειακά προβλήματα. Ένα βαμμένο χέρι σε ένα όνειρο σημαίνει δυσκολία στο να συναντηθούμε. Εάν κάποιος βυθίσει το χέρι του σε ένα πτώμα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα παρακολουθήσει μια συνωμοσία. Εάν κάποιος δει τα χέρια του βαμμένα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει επίσης ότι έχει φτάσει στο τέλος του σχοινιού με τα χρήματα ή την επιχείρησή του. Εάν κάποιος δει τα βαμμένα χέρια του τυλιγμένα ή επιδέσμια σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα χάσει μια δοκιμή ή έναν αγώνα με τους αντιπάλους του ή ότι θα αποτύχει να ανταποκριθεί ξανά σε μια τέτοια πρόκληση. Η βαφή μόνο του δακτύλου με χέννα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει κλαδιά από ημερομηνίες ή συστάδες σταφυλιών. Σε γενικές γραμμές, η βαφή των χεριών με χέννα ή τα μαλλιά κάποιου με τακτική βαφή ως μακιγιάζ σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει χαρά για τον σύζυγο και τη σύζυγο αρκεί να μην υπερβαίνουν τους κανόνες. Η βαφή των χεριών και των ποδιών σε ένα όνειρο σημαίνει να διακοσμεί ξανά το σπίτι. Εάν ένας φτωχός βλέπει τον εαυτό του να βάφει τα χέρια ή τα μαλλιά του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα καλύψει την απώλεια της πλύσης του κατά τη διάρκεια των προσευχών ή κατά την ανάγνωση του Ιερού Κορανίου ή σε άλλες τελετουργικές περιπτώσεις όπου απαιτείται να έχει πλύση πριν συνεχίσετε. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται πολύ για την παρακολούθηση των προσευχών του. Όσον αφορά τις γυναίκες, η βαφή σημαίνει ευτυχία, νέα ρούχα, λήψη χρυσού ή γαμήλια γιορτή. Εάν η βαφή υπερβαίνει την απαιτούμενη επιφάνεια των χεριών ή των ποδιών στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι χτυπάτε με φόβο και ανησυχίες που προκαλούνται από την επιχείρηση ή τους φίλους σας. Εάν ένας άντρας βλέπει τον εαυτό του σε ένα όνειρο να βάφει τα μαλλιά ή τα γένια του με διαφορετική από χέννα, αυτό σημαίνει ότι θα υποφέρει από αυτό που φοβάται περισσότερο. Η βαφή ή η καταστολή των συναισθημάτων κάποιου για ένα άρρωστο άτομο σημαίνει ότι ανακάμπτει από την ασθένειά του. Η βαφή των μαλλιών σε ένα μαύρο όνειρο σημαίνει να κρύβεις τις κακές συνθήκες κάποιου, να χαλάσεις τα οφέλη των πράξεων κάποιου ή να κρύβεις τις κακές προθέσεις κάποιου. Αυτό προέρχεται από την πρακτική του Φαραώ της Αιγύπτου που μερικές φορές βάφει τα μαλλιά του μαύρα, προσπαθώντας έτσι να κρύψει την εμφάνιση και την άγνοιά του….

Όταν ονειρεύεστε το κουτί κοσμήματα, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει τη δυνατότητα, την αυτοεκτίμηση και τις αξίες της προσωπικότητάς σας. Ίσως το όνειρο προτείνει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις ικανότητές σας για να επιτύχετε την επιτυχία.

(Η καρδιά, το συκώτι, ο πνεύμονας και ο αγωγός του ζώου.) Σε ένα όνειρο, η αποπτέρωση του ζώου αντιπροσωπεύει εξοικονόμηση από συμπαγείς χρυσούς ράβδους ή θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν γυναικεία κοσμήματα.

Το όνειρο, στο οποίο θα δείτε το κουτί υποδηλώνει τους περιορισμούς και τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε στη ζωή σας. Το κουτί θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει την κατάσχεση των πραγμάτων που δεν ξέρετε. Αν ανοίξατε το κουτί, τότε αυτό σημαίνει ότι θα έχετε νέες ευκαιρίες που θα φέρει πολλή χαρά και ευτυχία στη ζωή σας ξύπνημα. Το όνειρο στο οποίο άνοιξες το κουτί, αλλά φαινόταν άδειο, δείχνει τις απογοητεύσεις στη ζωή σου. Αν δείτε το κουτί μετρητών σε ένα όνειρο, τότε αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχημένες σχέσεις με την επαγγελματική σας ζωή. Το κουτί είναι συσκευασμένο ως δώρο, υποδηλώνει για απροσδόκητες εκπλήξεις στη ζωή σας ξύπνημα. Για να δείτε ότι το κουτί κοσμήματα δείχνει την επιθυμία για μια καλύτερη ζωή, τότε έχετε τώρα. Εάν ονειρεύεστε το κιβώτιο παιχνιδιών, κατόπιν παρουσιάζει τις ανώριμες πτυχές της προσωπικότητάς σας ή το γεγονός ότι είστε yearding για την παιδική ηλικία σας όπου δεν είχατε πολλές ευθύνες. Όταν βλέπετε το γραμματοκιβώτιο, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει την έλλειψη επικοινωνίας με τους γύρω σας. Το πλαίσιο που έχει μια κορδέλα υποδεικνύει την ειδική σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και ορισμένα άτομα στη ζωή αφύπνισης. Εάν συσκευάζετε τα κιβώτια σε ένα όνειρο, κατόπιν δείχνει πώς προσπαθείτε να ξεφύγετε από ορισμένες φάσεις της ζωής σας. Να είστε βέβαιος να δώσει προσοχή στο πόσο μεγάλο ή μικρό το κουτί είναι, πώς θα αντιπροσώπευε πόσο μεγάλα ή μικρά τα προβλήματα που έχετε. Το όνειρο, στο οποίο φαντάζεται κανείς να είναι σε ένα κουτί, υποδηλώνει κλειστοφοβία ή την κατάσταση στη ζωή σας, όπου αισθάνεστε παγιδευμένοι. Το κουτί κόλπα δείχνει επίσης τα απροσδόκητα γεγονότα ή καταστάσεις στη ζωή σας που δεν θα σας ευχαριστήσει.

…Σε ένα όνειρο, ένα μοσχάρι αντιπροσωπεύει ένα νεογέννητο γιο. Ένα ψητό μοσχάρι σε ένα όνειρο σημαίνει ανακούφιση των φόβων ή των ευχαρίστησης ενός πρωτότοκου γιου ή μπορεί να σημαίνει δυσφορία, προβλήματα και ανυπακοή. Αν μια γυναίκα βλέπει ένα μοσχάρι στολισμένο με χρυσά στολίδια και κοσμήματα στο όνειρό της, αυτό σημαίνει ευτυχία, χαρά και γιορτές. Από την άλλη πλευρά, ένα στολισμένο μοσχάρι σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει πειρασμούς και διαφθορά. Η κατανάλωση κρέατος μόσχου σε ένα όνειρο σημαίνει χρήματα που κερδίζονται από έναν άνδρα ή μια γυναίκα. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να μεταφέρει ένα μοσχάρι στο σπίτι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει αγωνία, θλίψη και απογοήτευση….

Βλέποντας ή να φορούν βραχιόλι κοσμήματα σε ένα όνειρο συμβολίζει μια ισχυρή αίσθηση της προσωπικής ευελιξίας ή της εμπιστοσύνης. Νιώθοντας ότι κάτι στη ζωή σου είναι εγγυημένο ή υποσχέθηκε. Μια αντανάκλαση του κάτι που σας δίνει απόλυτη εμπιστοσύνη ή απόλυτη προσωπική διακριτικότητα. Το όνειρο για να είναι περιορισμένη μανσέτες βραχιόλι συμβολίζει έναν περιορισμό στην προσωπική ευελιξία. Ένα άτομο ή μια κατάσταση που δεν θέλει να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις ό,τι θέλεις.

…Σε ένα όνειρο, ένα παγώνι αντιπροσωπεύει ένα μάταιο και ένα άτομο που πατάει. Ένα παγώνι σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει μια όμορφη και πλούσια γυναίκα, ή χαρούμενα άτομα. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να κατέχει πιθήκου και ένα περιστέρι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι είναι ένας προαγωγός. Ένα θηλυκό παγώνι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια νύφη, παιδιά ή πλούτο. Το να έχεις ένα παγώνι σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης περιπλάνηση, αδιαφορία, υπερηφάνεια, ασυγκίνητη, κοροϊδία, εξαπάτηση, ψέματα, εμπλοκή στον εχθρό κάποιου, απώλεια ευλογιών, βίωση της φτώχειας μετά τον πλούτο και σφίξιμο μετά την πληρότητα. Το να βλέπεις ένα παγώνι σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης κοσμήματα, ρούχα, προεδρία, μια όμορφη γυναίκα, γάμο και καλά παιδιά. Η κατανάλωση της σάρκας ενός παγώνου σε ένα όνειρο σημαίνει το θάνατο της γυναίκας και την κληρονομιά του πλούτου της. Το να κρατάς τα ακτινοβόλα φουσκωτά φτερά ενός παγώνου σε ένα όνειρο σημαίνει τα κέρδη που κερδίζεις μέσω μιας γυναίκας. Το να πιάσεις το κοτόπουλο ενός παγώνου σε ένα όνειρο σημαίνει κέρδη μέσω ενός γιου αυτής της γυναίκας, ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να γεννήσει έναν γιο. (Δείτε επίσης κοτόπουλο)…