για να δείτε μια μέλισσα, όταν ονειρεύεστε, σημαίνει κοντά προβλήματα και δυσκολίες στη ζωή σας. Αν σας τσίμπησε η μέλισσα στο όνειρό σας, τότε είναι η συμβολική έννοια του τρέχοντος πόνου και τα εμπόδια στη ζωή σας. Για να σκοτώσει τη μέλισσα, μέσα για την επίλυση των προβλημάτων σας και την επιτυχία στη σχέση ή την εταιρική σχέση.

…Σε ένα όνειρο, οι μέλισσες αντιπροσωπεύουν την ευημερία ή μια επικίνδυνη περιπέτεια. Το να βλέπεις μια κυψέλη και να βγάζεις μέλι από αυτό σε ένα όνειρο σημαίνει να κερδίζεις νόμιμα χρήματα. Το να παίρνεις όλο το μέλι από την κυψέλη και να μην αφήνεις τίποτα για τις μέλισσες σε ένα όνειρο σημαίνει να είσαι άδικος. Εάν οι μέλισσες κάθονται πάνω από το κεφάλι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κερδίζει την προεδρία έναντι των ανθρώπων. Εάν οι μέλισσες κάθονται στα χέρια κάποιου σε ένα όνειρο, σημαίνουν μια καλή καλλιέργεια για έναν αγρότη, ενώ για κάποιον άλλο, σημαίνει μια μάχη. Οι μέλισσες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης έναν στρατό. Η θανάτωση των μελισσών σε ένα όνειρο σημαίνει εξάλειψη του εχθρού κάποιου. Οι μέλισσες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης μελετητές, συντάκτες γνώσεων, αγωνίζονται σκληρά ή εισπράττουν φόρους. Οι μέλισσες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης έναν νικητή ψωμιού που είναι σκληρά εργαζόμενος, σκληρός και κάποτε επικίνδυνος, αν και φέρνει κάποια οφέλη στους συντρόφους του. Μια μέλισσα που τρυπάει σε ένα όνειρο σημαίνει βλάβη που προκαλείται από μια ομάδα αντιπάλων. Οι μέλισσες σε ένα όνειρο σημαίνουν επίσης να κτυπήσουν ή να αρρωστήσουν. Οι μέλισσες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης το στρατό των πιστών, ενώ οι ακρίδες αντιπροσωπεύουν το στρατό των απίστων. Μια μέλισσα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν βλέποντα. (Δείτε επίσης Κυψέλη)…

Το όνειρο του να τσιμπήσει συμβολίζει τα συναισθήματά σας για μια επιβλαβή δράση ή παρατήρηση. Νιώθω πληγωμένος από μια απογοήτευση. Ηλίθιο συναίσθημα να έχεις έρθει πολύ κοντά σε κάποιον αγενή ή αναίσθητο. Το όνειρο του να τσιμπήσει από μια μέλισσα συμβολίζει τα συναισθήματα του να κολλήσει με σκληρή δουλειά ή υποχρεώσεις που αισθάνεστε είναι αφόρητη. Νιώθω ηλίθια που ανακατεύεσαι σε κάτι.

Συνήθως όταν ένας ονειροπόλος των μελισσών το κύριο σύμβολο αντιπροσωπεύει το έργο. Οι μέλισσες είναι γνωστό ότι εργάζονται σκληρά και να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια σε αυτό. Αυτό το όνειρο ανακοινώνει για την τύχη που θα βρείτε πολύ σύντομα και θα λάβετε το βραβείο για ένα καλό πράγμα που κάνατε. Είναι εκπληκτικό το πώς στην πραγματική ζωή, οι μέλισσες φοβόμαστε κάτι ή προσπαθούμε να αποφύγουμε, αλλά αντίθετα, όταν πρόκειται για όνειρα τις περισσότερες φορές είναι ένα καλό σημάδι. Αν στο όνειρο, όπως στην πραγματικότητα η μέλισσα τσιμπήματα, να γνωρίζουν κάποιον στη ζωή σας, πώς θα μπορούσε να εξαπατηθεί ή / και εξαπατηθεί ή ήδη αισθάνονται τις συνέπειες της, και ως εκ τούτου έχουν αυτά τα όνειρα.