…Η κατανάλωση καρύδας σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να έχει τη δυνατότητα να γίνει τυχερός ή μπορεί να γίνει φίλος. Η καρύδα σε ένα όνειρο δείχνει επίσης την πιθανότητα εμφάνισης εντερικών φλεγμονών….

Το όνειρο για μια καρύδα συμβολίζει τα συναισθήματα για να μην είναι υποχρεωμένος ή υπεύθυνος. Μια κατάσταση που αισθάνεστε δεν είναι το πρόβλημά σας, ή νομίζοντας ότι κάποιος άλλος θα πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να πιει μια καρύδα. Στην πραγματική ζωή δεν ένιωθε ότι θα έπρεπε να αναγκαστεί να πληρώσει ένα σχολικό δάνειο στους γονείς του. Η καρύδα αντανακλά την πλήρη έλλειψη ευθύνης, η οποία αισθάνθηκε για το δάνειο.

Εάν ονειρεύεστε σε οποιοδήποτε πλαίσιο περίπου, ή βλέπετε μια καρύδα, ανακοινώνει ότι θα λάβετε ένα απροσδόκητο δώρο των χρημάτων.

Οι ψείρες σε ένα όνειρο σημαίνουν κοσμική επιτυχία και ευημερία. Αν κάποιος βρει ψείρες στο πουκάμισό του σε ένα όνειρο, σημαίνει ότι λαμβάνει ένα προνόμιο ή μια ανανέωση μιας ηγετικής θέσης. Σε ένα όνειρο, οι ψείρες στο πουκάμισο κάποιου μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύουν κάτι που δεν τον ενδιαφέρει να διαρκέσει. Εάν το πουκάμισο είναι φτιαγμένο από πανί, ή εάν είναι κουρελιασμένο στο όνειρο, αυτό σημαίνει χρέος. Οι ψείρες στο πάτωμα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν αδύναμους ανθρώπους. Εάν περιβάλλουν το άτομο στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι αναμιγνύεται με τέτοιους ανθρώπους. Αν τους μισεί στο όνειρο, τότε εκπροσωπούν τους εχθρούς του, αν και δεν μπορούν να τον προκαλέσουν κακό. Εάν τον δαγκώνουν στο όνειρο, τότε αντιπροσωπεύουν ανθρώπους που τον συκοφαντούν. Εάν μια ψείρα πετάξει μακριά από το στήθος του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο γιος του ή ένας υπάλληλος έχουν φύγει από το σπίτι ή τον τόπο της επιχείρησής του. Εάν μια μεγάλη ψείρα βγαίνει από το δέρμα κάποιου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι χάνει τη ζωή κάποιου. Μια ψείρα στο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης μια γυναίκα, μια οικονόμο, έναν γιο, μια ασθένεια, έναν στρατό εισβολής, στρατιώτες, κατάθλιψη ή αγωνία. Για έναν κυβερνήτη ή έναν αστυνομικό, οι ψείρες αντιπροσωπεύουν τους βοηθούς του. Όσο για έναν δάσκαλο, οι ψείρες στο όνειρο αντιπροσωπεύουν τους μαθητές του, και για τους εμπόρους, αντιπροσωπεύουν τον ζηλιάρη διαγωνισμό του, ενώ για έναν τεχνίτη ή έναν έμπορο εννοούν φόρους. Όσο για τους άρρωστους, οι ψείρες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν μια διαρκή ασθένεια. Το να κόψεις μια ψείρα στο μισό σε ένα όνειρο σημαίνει να είσαι καλός στα παιδιά κάποιου. Τρώγοντας μια ψείρα σε ένα όνειρο σημαίνει να κοροϊδεύεις κάποιον. Μια αποικία ψειρών σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει τιμωρία. Οι ψείρες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης εξαρτώμενους ή συγγενείς κάποιου που κοροϊδεύουν, συκοφαντούν και διαιρούν την οικογένεια. Η εισβολή των ψειρών σε ένα όνειρο σημαίνει ευλογίες, πλούτο, ανακούφιση από δυσκολίες, εξάλειψη όλων των ανησυχιών και των λύπων. Το Killinga ψείρα σε ένα όνειρο σημαίνει το ίδιο σε εγρήγορση. Αν κάποιος ξυπνήσει από ένα όνειρο στο οποίο οι ψείρες τον επιτέθηκαν, αυτό σημαίνει ότι δεν θα ξεφύγει από την κατάθλιψη, τις δυσκολίες ή τις αντιξοότητες. Μαζεύοντας μια ψείρα από ένα πουκάμισο ή ένα ένδυμα σε ένα όνειρο σημαίνει να ακούς ψέματα. Εάν κάποιος γίνει αλλεργικός στις ψείρες και αρχίσει να φαγούρα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει χρέη. Οι ψείρες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν οργή, καταστροφή ή τιμωρία. (Δείτε επίσης Nit)…

Το να ονειρεύεσαι το email συμβολίζει μια καθυστερημένη πραγματοποίηση ή να ανακαλύπτεις μόνος σου. Μάθετε κάτι ή μαζεύοντας το σημείο αργότερα. Αντικατοπτρίζει την έλλειψη κατανόησης σχετικά με μια τρέχουσα κατάσταση όπου θα πάρει το μήνυμα, να αποκτήσουν γνώσεις ή να αναπτύξουν μια καλύτερη κατανόηση αργότερα. Το σύμβολο συχνά δείχνει την αδυναμία να κατανοήσουμε τις συνέπειες των τρεχουσών επιλογών ή να δούμε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Εσύ ή κάποιος άλλος μπορεί να μην είστε ακόμα δεκτικοί στην αλήθεια. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι κάτι έχει ξεφύγει από την προσοχή σας. Οι άνθρωποι που λαμβάνετε το email ενός ονείρου είναι σύμβολα για πτυχές της προσωπικότητάς σας που θα φέρει την ευαισθητοποίηση μέσω εκ των υστέρων. Μπορούν επίσης να είναι η αναπαράσταση ενός οράματος που θα αποκτηθεί σε μελλοντική ημερομηνία. Το όνειρο κάποιου που στέλνει συμβολίζει την πρόθεσή του να αφήσει κάποιον άλλο να ανακαλύψει ένα πρόβλημα από μόνος του ή να «καταλάβει» όταν είναι πιο δεκτικοί στην αλήθεια. Η αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι γνωρίζετε ότι κάτι έχει ξεφύγει από την προσοχή κάποιου. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της επιθυμίας σας να αναβάλετε την επίλυση ενός προβλήματος αυτή τη στιγμή μέχρι η ζωή να το κατανοήσει καλύτερα.

Το όνειρο για τα καλώδια ενίσχυσης συμβολίζει την ανάγκη για ενέργεια ή πόρους για την ενίσχυση των στόχων σας. Μαζεύοντας κάτι που ξεκίνησε ή ξανάρχισε. Εσύ ή κάποιος που χρειάζεται τα σχέδια ή τις ιδέες σου, έχεις δύναμη, τους ανατίναξες. Τα καλώδια ενίσχυσης μπορούν να αντανακλούν ένα μέσο για την ενδυνάμωση της λήψης αποφάσεων ή μια κατεύθυνση στη ζωή.