Το όνειρο για ένα μάνγκο συμβολίζει μια κατάσταση που εμπνέει χαρά, άνεση, ή σας δίνει μια αίσθηση ανακούφισης. Είσαι αισιόδοξος για το πόσο καλύτερα αισθάνεται κάτι από πριν. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να δοθεί ένα μάνγκο. Στην πραγματική ζωή είχε απρόθυμα εγκαταλείψει ένα αγαπημένο κατοικίδιο ζώο και ένας φίλος είχε συμπάθειες μαζί του. Το μανίκι αντανακλά την αίσθηση της αισιοδοξίας που έλαβε από τον φίλο του που τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι η επιλογή του ήταν για το καλύτερο.

(Υγρό | Τρόφιμα | Υγρό | Προϊόν | Ώριμα | Προσφορά) Τα φρέσκα λαχανικά ή τα φρούτα σε ένα όνειρο και στην εποχή τους αντιπροσωπεύουν ένα πολιτικό ραντεβού σε ένα κατοικημένο χωριό ή μια μικρή πόλη. Η κατανάλωση φρέσκων προϊόντων εκτός εποχής σε ένα όνειρο σημαίνει ασθένεια. Όσο για έναν έμπορο, η κατανάλωση φρέσκων προϊόντων σε ένα όνειρο σημαίνει κέρδη και αφθονία. Τα φρέσκα ή ωριμασμένα φρούτα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν ευχαρίστηση, πνευματική συνείδηση, νίκη επί του εχθρού κάποιου, αγνότητα, νόμιμα κέρδη ή απουσία προβλημάτων. Η κατανάλωση ενός ώριμου καρπού εκτός εποχής σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει μια θαυματουργή ανάρρωση από την ασθένεια και μια ευλογία….

Για να δείτε ή να φάτε ένα μάνγκο είναι διφορούμενο σύμβολο των ονείρων. Το να το ονειρευτείς μπορεί να συμβολίσει τη γονιμότητα, τις σεξουαλικές επιθυμίες και τη λαγνεία. Εναλλακτικά, το μανίκι μπορεί επίσης να είναι ένα λογοπαίγνιο που σημαίνει άνθρωπος σε σχέση με μια σχέση στην οποία πρέπει να ξεχάσετε και να προχωρήσουμε.

Το όνειρο για την πραγματοποίηση ή πίνοντας ένα κούνημα συμβολίζει τις πεποιθήσεις, συμβουλές ή καταστάσεις που σας ενδιαφέρει να εγκαταλείψουν τις ανησυχίες σας. Κάτι που σας επιτρέπει να είστε πιο χαλαροί και χωρίς ανησυχίες. Είναι ωραίο να μην χρειάζεται να ανησυχείς για ένα πρόβλημα. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να δοθεί ένα κούνημα μάνγκο. Στην πραγματική ζωή, είχε ένα κακό όνειρο και έλαβε μια ερμηνεία που τον έκανε να αισθάνεται ανακουφισμένος ότι δεν ήταν πραγματικά ένα πρόβλημα μετά από όλα.

Το να ονειρεύεσαι το email συμβολίζει μια καθυστερημένη πραγματοποίηση ή να ανακαλύπτεις μόνος σου. Μάθετε κάτι ή μαζεύοντας το σημείο αργότερα. Αντικατοπτρίζει την έλλειψη κατανόησης σχετικά με μια τρέχουσα κατάσταση όπου θα πάρει το μήνυμα, να αποκτήσουν γνώσεις ή να αναπτύξουν μια καλύτερη κατανόηση αργότερα. Το σύμβολο συχνά δείχνει την αδυναμία να κατανοήσουμε τις συνέπειες των τρεχουσών επιλογών ή να δούμε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Εσύ ή κάποιος άλλος μπορεί να μην είστε ακόμα δεκτικοί στην αλήθεια. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι κάτι έχει ξεφύγει από την προσοχή σας. Οι άνθρωποι που λαμβάνετε το email ενός ονείρου είναι σύμβολα για πτυχές της προσωπικότητάς σας που θα φέρει την ευαισθητοποίηση μέσω εκ των υστέρων. Μπορούν επίσης να είναι η αναπαράσταση ενός οράματος που θα αποκτηθεί σε μελλοντική ημερομηνία. Το όνειρο κάποιου που στέλνει συμβολίζει την πρόθεσή του να αφήσει κάποιον άλλο να ανακαλύψει ένα πρόβλημα από μόνος του ή να «καταλάβει» όταν είναι πιο δεκτικοί στην αλήθεια. Η αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι γνωρίζετε ότι κάτι έχει ξεφύγει από την προσοχή κάποιου. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της επιθυμίας σας να αναβάλετε την επίλυση ενός προβλήματος αυτή τη στιγμή μέχρι η ζωή να το κατανοήσει καλύτερα.

Το όνειρο για τα καλώδια ενίσχυσης συμβολίζει την ανάγκη για ενέργεια ή πόρους για την ενίσχυση των στόχων σας. Μαζεύοντας κάτι που ξεκίνησε ή ξανάρχισε. Εσύ ή κάποιος που χρειάζεται τα σχέδια ή τις ιδέες σου, έχεις δύναμη, τους ανατίναξες. Τα καλώδια ενίσχυσης μπορούν να αντανακλούν ένα μέσο για την ενδυνάμωση της λήψης αποφάσεων ή μια κατεύθυνση στη ζωή.

Οι ψείρες σε ένα όνειρο σημαίνουν κοσμική επιτυχία και ευημερία. Αν κάποιος βρει ψείρες στο πουκάμισό του σε ένα όνειρο, σημαίνει ότι λαμβάνει ένα προνόμιο ή μια ανανέωση μιας ηγετικής θέσης. Σε ένα όνειρο, οι ψείρες στο πουκάμισο κάποιου μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύουν κάτι που δεν τον ενδιαφέρει να διαρκέσει. Εάν το πουκάμισο είναι φτιαγμένο από πανί, ή εάν είναι κουρελιασμένο στο όνειρο, αυτό σημαίνει χρέος. Οι ψείρες στο πάτωμα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν αδύναμους ανθρώπους. Εάν περιβάλλουν το άτομο στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι αναμιγνύεται με τέτοιους ανθρώπους. Αν τους μισεί στο όνειρο, τότε εκπροσωπούν τους εχθρούς του, αν και δεν μπορούν να τον προκαλέσουν κακό. Εάν τον δαγκώνουν στο όνειρο, τότε αντιπροσωπεύουν ανθρώπους που τον συκοφαντούν. Εάν μια ψείρα πετάξει μακριά από το στήθος του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο γιος του ή ένας υπάλληλος έχουν φύγει από το σπίτι ή τον τόπο της επιχείρησής του. Εάν μια μεγάλη ψείρα βγαίνει από το δέρμα κάποιου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι χάνει τη ζωή κάποιου. Μια ψείρα στο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης μια γυναίκα, μια οικονόμο, έναν γιο, μια ασθένεια, έναν στρατό εισβολής, στρατιώτες, κατάθλιψη ή αγωνία. Για έναν κυβερνήτη ή έναν αστυνομικό, οι ψείρες αντιπροσωπεύουν τους βοηθούς του. Όσο για έναν δάσκαλο, οι ψείρες στο όνειρο αντιπροσωπεύουν τους μαθητές του, και για τους εμπόρους, αντιπροσωπεύουν τον ζηλιάρη διαγωνισμό του, ενώ για έναν τεχνίτη ή έναν έμπορο εννοούν φόρους. Όσο για τους άρρωστους, οι ψείρες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν μια διαρκή ασθένεια. Το να κόψεις μια ψείρα στο μισό σε ένα όνειρο σημαίνει να είσαι καλός στα παιδιά κάποιου. Τρώγοντας μια ψείρα σε ένα όνειρο σημαίνει να κοροϊδεύεις κάποιον. Μια αποικία ψειρών σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει τιμωρία. Οι ψείρες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης εξαρτώμενους ή συγγενείς κάποιου που κοροϊδεύουν, συκοφαντούν και διαιρούν την οικογένεια. Η εισβολή των ψειρών σε ένα όνειρο σημαίνει ευλογίες, πλούτο, ανακούφιση από δυσκολίες, εξάλειψη όλων των ανησυχιών και των λύπων. Το Killinga ψείρα σε ένα όνειρο σημαίνει το ίδιο σε εγρήγορση. Αν κάποιος ξυπνήσει από ένα όνειρο στο οποίο οι ψείρες τον επιτέθηκαν, αυτό σημαίνει ότι δεν θα ξεφύγει από την κατάθλιψη, τις δυσκολίες ή τις αντιξοότητες. Μαζεύοντας μια ψείρα από ένα πουκάμισο ή ένα ένδυμα σε ένα όνειρο σημαίνει να ακούς ψέματα. Εάν κάποιος γίνει αλλεργικός στις ψείρες και αρχίσει να φαγούρα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει χρέη. Οι ψείρες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν οργή, καταστροφή ή τιμωρία. (Δείτε επίσης Nit)…