…Σε ένα όνειρο, οι μέλισσες αντιπροσωπεύουν την ευημερία ή μια επικίνδυνη περιπέτεια. Το να βλέπεις μια κυψέλη και να βγάζεις μέλι από αυτό σε ένα όνειρο σημαίνει να κερδίζεις νόμιμα χρήματα. Το να παίρνεις όλο το μέλι από την κυψέλη και να μην αφήνεις τίποτα για τις μέλισσες σε ένα όνειρο σημαίνει να είσαι άδικος. Εάν οι μέλισσες κάθονται πάνω από το κεφάλι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κερδίζει την προεδρία έναντι των ανθρώπων. Εάν οι μέλισσες κάθονται στα χέρια κάποιου σε ένα όνειρο, σημαίνουν μια καλή καλλιέργεια για έναν αγρότη, ενώ για κάποιον άλλο, σημαίνει μια μάχη. Οι μέλισσες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης έναν στρατό. Η θανάτωση των μελισσών σε ένα όνειρο σημαίνει εξάλειψη του εχθρού κάποιου. Οι μέλισσες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης μελετητές, συντάκτες γνώσεων, αγωνίζονται σκληρά ή εισπράττουν φόρους. Οι μέλισσες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης έναν νικητή ψωμιού που είναι σκληρά εργαζόμενος, σκληρός και κάποτε επικίνδυνος, αν και φέρνει κάποια οφέλη στους συντρόφους του. Μια μέλισσα που τρυπάει σε ένα όνειρο σημαίνει βλάβη που προκαλείται από μια ομάδα αντιπάλων. Οι μέλισσες σε ένα όνειρο σημαίνουν επίσης να κτυπήσουν ή να αρρωστήσουν. Οι μέλισσες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης το στρατό των πιστών, ενώ οι ακρίδες αντιπροσωπεύουν το στρατό των απίστων. Μια μέλισσα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν βλέποντα. (Δείτε επίσης Κυψέλη)…

Συνήθως όταν ένας ονειροπόλος των μελισσών το κύριο σύμβολο αντιπροσωπεύει το έργο. Οι μέλισσες είναι γνωστό ότι εργάζονται σκληρά και να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια σε αυτό. Αυτό το όνειρο ανακοινώνει για την τύχη που θα βρείτε πολύ σύντομα και θα λάβετε το βραβείο για ένα καλό πράγμα που κάνατε. Είναι εκπληκτικό το πώς στην πραγματική ζωή, οι μέλισσες φοβόμαστε κάτι ή προσπαθούμε να αποφύγουμε, αλλά αντίθετα, όταν πρόκειται για όνειρα τις περισσότερες φορές είναι ένα καλό σημάδι. Αν στο όνειρο, όπως στην πραγματικότητα η μέλισσα τσιμπήματα, να γνωρίζουν κάποιον στη ζωή σας, πώς θα μπορούσε να εξαπατηθεί ή / και εξαπατηθεί ή ήδη αισθάνονται τις συνέπειες της, και ως εκ τούτου έχουν αυτά τα όνειρα.

Το όνειρο με τις μέλισσες που συμβολίζει τη σκληρή δουλειά και την επιμελή συμπεριφορά. Οποιαδήποτε εργασία που ασχολούνται με, ή που αισθάνεστε θα απαιτηθεί από εσάς. Πολυάσχολες σκέψεις ή ξέφρενο συναίσθημα. Τα όνειρα μελισσών είναι κοινά γύρω από τις στιγμές με τις συλλογικές κοινωνικές προσδοκίες όπως οι γάμοι, οι κηδείες, η επιλογή κολλεγίων και ο τοκετός. Το όνειρο του να τσιμπήσει από τις μέλισσες συμβολίζει αντικρουόμενες προσδοκίες σχετικά με τη σκληρή δουλειά που είναι υπερβολική, ή ότι δεν θέλετε πραγματικά να κάνετε. Κάτι που μπορεί να είναι δυσαρεστημένος, ενοχλητικό, ή ότι αισθάνεστε θα πάρει πολύ χρόνο για να τελειώσει. Για να τσιμπήσει στα χέρια σας μπορεί να συμβολίσει τη σκληρή δουλειά που σας δέσουν, εμποδίζουν την επιτυχία ή να σας αποτρέψει από το να κάνει ό, τι θέλετε.

…Σε ένα όνειρο, μια κυψέλη αντιπροσωπεύει τη γυναίκα του. Οι μέλισσες αντιπροσωπεύουν τους απογόνους της, και η κηρήθρα αντιπροσωπεύει τα χρήματά της. Μια κυψέλη σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης κάστρο ή ακρόπολη. Οι μέλισσες αντιπροσωπεύουν τους κατοίκους της, και οι κηρήθρες της αντιπροσωπεύουν την ιδιοκτησία ή τα υπάρχοντά τους. Μια κυψέλη σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει δυσφορία, θλίψη ή το αποτέλεσμα της υπομονής ή τις συνέπειες της αποχής από την προσφορά αφοσίωσης ή οποιαδήποτε σοβαρή συμβολή. (Δείτε επίσης Μέλισσες | Μελισσοκόμος)…

Το όνειρο για το Μανχάταν συμβολίζει την κοινωνική αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους όπου είστε τόσο μακριά σε καλύτερη θέση από ό, τι δεν χρειάζεται να κάνετε σε κάποιον μια χάρη. Συνειδητοποιήστε ότι είστε καλύτεροι από τους άλλους, ενώ μια ολόκληρη κατάσταση περιστρέφεται γύρω από την εξουσία λήψης αποφάσεων σας. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εκτός από το να προειδοποιείς τη δύναμή σου. Να είσαι ο ηγέτης μιας κατάστασης όπου έχεις την ελευθερία να κόψεις κάποιον που θέλει το πρόσωπό σου. Αρνητικά, το Μανχάταν μπορεί να αντικατοπτρίζει την κατάχρηση της εξουσίας του να διατηρεί τον πλήρη έλεγχο μιας κοινωνικής κατάστασης. Κατάχρηση εξουσίας, με σκοπό απλά να μην πούμε ποτέ τι να κάνω. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει το Μανχάταν να καταστρέφεται από έναν αστεροειδή. Στη ζωή, είχε τον απόλυτο έλεγχο της περιουσίας του από τις νεκρές μητέρες και συνειδητοποίησε ότι μια μέρα ξυπνώντας θα έπρεπε τελικά να πουλήσει το σπίτι της, επειδή δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να το σταματήσει. Μανχάταν αντανακλάται αλληλεπίδραση του με τους συγγενείς των οποίων είχε πλήρη εξουσία για το πώς πήρε την ιδιοκτησία, έχοντας να λογοδοτήσουν σε κανέναν.

(Βλέπε Μέλισσες | Σχήμα)

(Δείτε τις μέλισσες)

Γλυκό και κολλώδες υγρό που γίνεται από τις μέλισσες και άλλα έντομα νέκταρ που συλλέγονται από τα λουλούδια στο όνειρό σας αντιπροσωπεύει την ειλικρίνεια. Για να δείτε την αγάπη στο όνειρο, υποδηλώνει ότι πρέπει να είστε λιγότερο υποτακτικός και πιο ειλικρινής στην επικοινωνία με τους άλλους. Πρέπει να διεκδικήσεις τον εαυτό σου και να σιγουρευτείς ότι σε άκουσαν. Από την άλλη πλευρά, βλέποντας Mel στο όνειρό της αντιπροσωπεύει γλυκύτητα, την ειρήνη και τη χαρά.

Όταν ονειρεύεστε να δείτε μια κυψέλη συμβολίζει τις δυνατότητες που θα έχετε στο δρόμο σας, αλλά θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και συγκεντρωμένοι και να μην τους αφήσουμε από τα μάτια σας. Όταν το σύμπαν σας στέλνει τα σημάδια και τις ευκαιρίες θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Εν τω μεταξύ, το όνειρο θα μπορούσε επίσης να δείξει την προτεραιότητα των δύσκολων προσπαθειών σε συνδυασμό με τη συνεργασία. Μερικές φορές υπάρχουν πράγματα που δεν είστε σε θέση να κάνετε μόνοι σας και ως αποτέλεσμα αυτού που πρέπει να συνεργαστείτε με τους γύρω σας για να επιτύχετε τα αποτελέσματα που είστε για. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μια κυψέλη γεμάτη μέλισσες, αλλά αν ο ονειροπόλος βλέπει μια κενή κυψέλη, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις σχέσεις τους ή όταν ασχολούνται με τα κέρδη τους. Η σπασμένη κυψέλη αντιπροσωπεύει τα απόβλητα ή/και τη δυστυχία, η οποία δεν πρέπει να είναι μόνιμη.