…Το όνειρο για μια πάπια συμβολίζει εσάς ή κάποιον άλλο στη ζωή που γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας για να ξυπνήσει. Θετικά, πάπιες μπορεί να αντικατοπτρίζει την προετοιμασία και savviness. Να ενημερώνεται με πονηριά ή να έχει εμπιστευτικές πληροφορίες. Νιώθοντας ότι είναι εύκολο να προσαρμοστείς ή να κάνεις κάτι. Αρνητικά, μια πάπια μπορεί να αντιπροσωπεύει κουτσομπολιά ή να μιλήσουμε για άλλους ανθρώπους πίσω από την πλάτη τους. Ένα βαρετό καλύπτονται στη ζωή σας που δεν πάει μακριά, ή που αισθάνεται πάντα διαφεύγει κάτι αρνητικό. Μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ότι δεν σας αρέσει με το να είναι τόσο ενημερωμένοι όσο είστε. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να δει τις πάπιες στην πίσω αυλή κάτω από ένα δέντρο. Όταν ξυπνούσε ανησυχούσε βαθιά για το ότι ήταν έτοιμη για το τέλος του κόσμου. Οι πάπιες στην πίσω αυλή αντανακλούν τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους, να είναι καλύτερα ενημερωμένοι από τους άλλους για τα παγκόσμια γεγονότα και τις δυνατότητες για αποκαλυπτικά γεγονότα, ενώ επίσης την αίσθηση ότι δεν μπορούσε να κάνει πολλά γι ‘αυτό….

Για να δείτε τις πάπιες, αντιπροσωπεύει επίσης την πνευματική ελευθερία (αν φέρουν) ή αντιπροσωπεύει το υποσυνείδητο (αν κολύμπι). Πάπιες είναι αρκετά πολυτάλαντα ζώα που μπορούν να περπατήσουν, να κολυμπήσουν και να πετάξουν και ως εκ τούτου μπορεί να αντιπροσωπεύει την ευελιξία τους και ανάμειξη σε διάφορες καταστάσεις. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί επίσης να υποδεικνύει ότι ρυθμίζετε τον εαυτό σας ή να οριστεί να σκοτώσει, όπως σχετίζεται με τη φράση εύκολος στόχος. Επιπλέον, η πάπια μπορεί να είναι ένα λογοπαίγνιο με τρέχει μακριά κάποιο πρόβλημα ή κατάσταση, αντί να αντιμετωπίζει κατά μέτωπο. Αν ονειρεύεσαι σε οποιοδήποτε πλαίσιο, ή βλέπεις μια λευκή πάπια, σημαίνει ψέμα και εξαπάτηση.

…Σε ένα όνειρο, μια πάπια αντιπροσωπεύει μια γυναίκα ή μια υπηρέτρια. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να τρώει κρέας πάπιας σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει χρήματα που κερδίζονται μέσω της εργασίας των εργαζομένων. Σημαίνει επίσης ότι κάποιος μπορεί να παντρευτεί μια πλούσια γυναίκα. Οι πάπιες ζουν στο νερό και δεν βρέχονται. Οι πάπιες σε ένα όνειρο ερμηνεύονται επίσης ως ανυψωμένοι άντρες ευσέβειας, αγνότητας και αρετής που ζουν σε αυτόν τον κόσμο και δεν επηρεάζονται από αυτόν. Εάν μια πάπια μιλά σε κάποιον σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα μεγαλώσει προς τιμήν από μια γυναίκα. Αντιπροσωπεύει επίσης την άνεση και την ικανοποίηση στη ζωή κάποιου που προέρχεται από την κατανάλωση της σάρκας του και η παραβολή της εξάρτησής της από το νερό είναι σαν εκείνη των ναυτικών και των ψαράδων και λόγω της ευγένειας του. Ωστόσο, εάν κάποιος ακούσει τον κρόκο της πάπιας μέσα στο σπίτι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει δυσκολίες σε αυτό το μέρος ή ανακοίνωση του θανάτου κάποιου. (Δείτε επίσης το κρέας του Κύκνου)…

Το όνειρο για το Μανχάταν συμβολίζει την κοινωνική αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους όπου είστε τόσο μακριά σε καλύτερη θέση από ό, τι δεν χρειάζεται να κάνετε σε κάποιον μια χάρη. Συνειδητοποιήστε ότι είστε καλύτεροι από τους άλλους, ενώ μια ολόκληρη κατάσταση περιστρέφεται γύρω από την εξουσία λήψης αποφάσεων σας. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εκτός από το να προειδοποιείς τη δύναμή σου. Να είσαι ο ηγέτης μιας κατάστασης όπου έχεις την ελευθερία να κόψεις κάποιον που θέλει το πρόσωπό σου. Αρνητικά, το Μανχάταν μπορεί να αντικατοπτρίζει την κατάχρηση της εξουσίας του να διατηρεί τον πλήρη έλεγχο μιας κοινωνικής κατάστασης. Κατάχρηση εξουσίας, με σκοπό απλά να μην πούμε ποτέ τι να κάνω. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει το Μανχάταν να καταστρέφεται από έναν αστεροειδή. Στη ζωή, είχε τον απόλυτο έλεγχο της περιουσίας του από τις νεκρές μητέρες και συνειδητοποίησε ότι μια μέρα ξυπνώντας θα έπρεπε τελικά να πουλήσει το σπίτι της, επειδή δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να το σταματήσει. Μανχάταν αντανακλάται αλληλεπίδραση του με τους συγγενείς των οποίων είχε πλήρη εξουσία για το πώς πήρε την ιδιοκτησία, έχοντας να λογοδοτήσουν σε κανέναν.