Το όνειρο με χρυσά νομίσματα συμβολίζει θετικά συναισθήματα για τη δύναμη ή τα χαρακτηριστικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε. Πρέπει να καταλάβεις αν σου αρέσει κάτι πολύτιμο. Μπορεί να θαυμάζετε ευκαιρίες ή δυνατότητες που είναι πάντα στη διάθεσή σας. Το να εκμεταλλεύεσαι, να ξέρεις ότι έχεις τη δύναμη ή την ελευθερία είναι πάντα εκεί αν θέλεις. Βλέποντας κάποιον άλλο με τα χρυσά νομίσματα συμβολίζει ότι εσείς ή κάποιος άλλος που απολαμβάνει παρατηρώντας την ελευθερία της επιλογής ή τη δύναμη να βιώσουν αυτό που θέλουν. Βλέποντας κακούς ή κακούς ανθρώπους με χρυσά νομίσματα συμβολίζει τις αρνητικές πτυχές της προσωπικότητάς τους που απολαμβάνουν να σημειωθεί ότι έχουν τη δύναμη να κάνουν επιλογές. Μπορεί να αντικατοπτρίζει αρνητικές καταστάσεις της ζωής που διαιωνίζουν τους φόβους ή την απογοήτευση. Μπορεί επίσης να αισθάνονται εντελώς ανίσχυροι να σταματήσει κάποιος που έχει περισσότερη δύναμη ή πόρους από εσάς.

Το όνειρο με ασημένια νομίσματα συμβολίζει την τύχη ή συμπτώσεις που είστε παρατηρώντας τον εαυτό σας απολαμβάνοντας. Μπορεί να αισθάνεστε τυχεροί να έχετε περισσότερα από ό, τι κάνατε πριν. Ευκαιρία ή εκπλήξεις που σας έφεραν ένα όραμα, δύναμη ή ελευθερία.

…(Οστά | Μπανάνα | Ορείχαλκος | Ψωμί | Νόμισμα | Βρώμικο | Ζύμη | Πένες | Πίτα | Poison) Ένα επιχρυσωμένο νόμισμα σε ένα όνειρο σημαίνει ψέματα, ψεύτικα ή ασήμαντα. Το να πληροίς κάποιον με χρήματα σε ένα όνειρο σημαίνει να ακούς μια βρώμικη συνομιλία, ή να πλαστογραφείς κάποιον. Το χρήμα σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης μάταια συζήτηση ή απώλεια προσευχών. Εάν κάποιος δει τον εαυτό του να καταπιεί ένα νόμισμα χρημάτων σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα προδώσει την εμπιστοσύνη του. Τα χρήματα σε ένα όνειρο ερμηνεύονται επίσης ως γνώση, πίστη, καθοδήγηση ή να γίνουν κυβερνητικοί υπάλληλοι. Το να χαρίζεις χρήματα σε ένα όνειρο σημαίνει να διαλύσεις την αγωνία, τις δυσκολίες ή τα βάρη. Αν κάποιος λάβει χρήματα στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι έχει εμπιστευτεί κάτι. Ο χειρισμός ενός έως τεσσάρων νομισμάτων σε ένα όνειρο είναι ένας τυχερός αριθμός. Τα χρήματα σε ένα όνειρο ερμηνεύονται επίσης ως γυναικεία συζήτηση. Έχοντας πολλά χρήματα σε ένα όνειρο σημαίνει διαφωνίες. Η λήψη χρημάτων από μια γνωστή πηγή σε ένα όνειρο σημαίνει άγχος. Εάν η πηγή είναι άγνωστη στο όνειρο, αυτό σημαίνει μια καταστροφή. Εάν κάποιος λάβει ένα χαραγμένο νόμισμα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πληγωθεί από την οικογένειά του, ή για χάρη ενός παιδιού 1 του. Αν κάποιος δει έναν αποθανόντα να του δώσει ένα νόμισμα χρημάτων σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γλιτώσει από μια άδικη δίκη. Εάν αρνείται να πάρει τα χρήματα από τον αποθανόντα στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέχει να μην είναι άδικος προς τους άλλους ή να πέφτει θύμα της αδικίας τους. Εάν κάποιος που έχει δέκα νομίσματα διαπιστώσει ότι έχει μόνο πέντε νομίσματα στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα χάσει ανάλογα. Αν έχει πέντε νομίσματα, τότε τα βλέπει να διπλασιάζεται στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα διπλασιάσει τα χρήματά του. (Δείτε επίσης Μπανάνα | Τραπεζογραμμάτιο | Οστά | Μετρώντας χρήματα | Ζαχαροπλαστική | Φωνή)…

Ονειρεύεται κέρματα ή βλέποντας κέρματα σε ένα όνειρο δείχνει χαμένες ή παραμελημένες ευκαιρίες που έρχονται το δρόμο σας. Ονειρεύεται ή να δει σε χρυσά νομίσματα όνειρο, αντιπροσωπεύουν την επιτυχία και τον πλούτο. Ασημένια νομίσματα αντιπροσωπεύουν πνευματικότητα, τις αξίες και την αυτοεκτίμησή τους. Ονειρεύεται ή να δει σε κέρματα των ονείρων στοιβάζονται, συμβολίζει την ενέργεια, την κυριαρχία και την ανδρική δύναμη. Εάν ονειρευόσασταν και στο όνειρο, είδατε ότι είστε flipping ένα νόμισμα, αντιπροσωπεύει την περιστασιακή στάση σας για τη λήψη κάποιας απόφασης. Μπορεί επίσης να μην αναλαμβάνετε την ευθύνη για τις αποφάσεις σας. Εναλλακτικά, δείχνει τις παράλογες σκέψεις του.

…(Προσθήκη | Υπολογισμός | Αρίθμηση | Αριθμός) Η μέτρηση των μήλων σε ένα όνειρο σημαίνει τη μέτρηση χρημάτων. Η μέτρηση του αριθμού εκατόν, πέντε χιλιάδων ή είκοσι χιλιάδων σε ένα όνειρο σημαίνει νίκη ενάντια στον εχθρό κάποιου. Η μέτρηση έως τον αριθμό επτά ή οκτώ σημαίνει δυσφορία ή πιέσεις. Το να υπολογίζεις μέχρι το νούμερο εννέα σε ένα όνειρο σημαίνει αντιξοότητες και συμμετοχή στην παρέα των διεφθαρμένων και κακών ανθρώπων. Η μέτρηση του αριθμού δέκα σε ένα όνειρο σημαίνει ολοκλήρωση ενός έργου, ή θα μπορούσε να σημαίνει συμμετοχή στο προσκύνημα στη Μέκκα. Η μέτρηση του αριθμού σαράντα σε ένα όνειρο σημαίνει την πρόβλεψη της εκπλήρωσης μιας υπόσχεσης. Η μέτρηση του αριθμού των τριάντα σε ένα όνειρο σημαίνει να υποσχεθείς σε κάποιον το αδύνατο ή να πει ένα ψέμα. Το νούμερο ένα σε ένα όνειρο σημαίνει μοναδικότητα, ανωτερότητα, έχοντας το προβάδισμα στη γνώση, το χρήμα, την ευημερία, το γάμο, το παιδί, ή μπορεί να σημαίνει γοητεία, μοναξιά ή επιθυμία να είσαι μόνος ή διακοπή δραστηριοτήτων. Ο νούμερο ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης την αλήθεια ή τον Θεό Παντοδύναμο που δεν έχει σύντροφο, συνεργάτη ή ίσο. Το νούμερο δύο σημαίνει βοήθεια ενάντια στον εχθρό κάποιου. Το νούμερο τρία σημαίνει εκπλήρωση μιας υπόσχεσης. Το νούμερο τέσσερα σημαίνει προσκύνημα στη Μέκκα. Ο αριθμός πέντε σημαίνει αμφιβολία και αδυναμία της πίστης κάποιου. Ίσως ο αριθμός έξι σημαίνει επίσης νίκη ενάντια στον εχθρό κάποιου ή καθιέρωση απόδειξης ενοχής εναντίον των αντιπάλων του. Η μέτρηση έως και του αριθμού επτά ή οκτώ σε ένα όνειρο έχει αρνητικές συμβολές. Η μέτρηση του αριθμού δέκα σε ένα όνειρο θα μπορούσε να σημαίνει εξιλέωση για τις αμαρτίες κάποιου. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του σε ένα όνειρο μετρώντας νομίσματα χρημάτων που φέρουν το όνομα του Θεού σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι γιορτάζει τους επαίνους του Θεού και δοξάζει το Όνομά Του. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του σε ένα όνειρο που μετράει μεγάλη ονομαστική αξία χρημάτων που έχει γράψει το Όνομα του Θεού Παντοδύναμου, σημαίνει απόκτηση γνώσης. Εάν τα νομίσματα χρήματος ή τα χαρτονομίσματα έχουν σχεδιαστεί με εικόνες ή απεικονίζουν την εικόνα των γνωστών ανθρώπων στο όνειρο, τότε εννοούν την εμπλοκή στην καινοτομία, τη θρησκευτική καινοτομία, το ψέμα ή τον πολυθεϊσμό. Η μέτρηση των μαργαριταριών σε ένα όνειρο σημαίνει την ανάγνωση του Κορανίου. Η μέτρηση των πολύτιμων λίθων σε ένα όνειρο σημαίνει την εκμάθηση της σοφίας ή την απόκτηση γνώσης στο χέρι ενός γνωστικού. Μετρώντας τις χάντρες σε ένα όνειρο σημαίνει να εμπλακείτε στην επιχείρηση των ανθρώπων, χρησιμοποιώντας άσεμνη γλώσσα ή πορνεία. Μετρώντας τα πρόβατα σε ένα όνειρο σημαίνει να μετράτε χρήματα ή να μετράτε τα παιδιά κάποιου. Η μέτρηση των αγελάδων σε ένα όνειρο σημαίνει μακροζωία ή περνώντας μεγάλες και δύσκολες στιγμές. Εάν ένας αγρότης βλέπει τον εαυτό του να μετρά καμήλες σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει βροχή και καλή συγκομιδή. Η μέτρηση των βούβαλων σε ένα όνειρο σημαίνει δυσκολίες και κόπο στη ζωή κάποιου. (Δείτε επίσης χρήματα)…

Το όνειρο για ένα οβάλ συμβολίζει την επίγνωση σας για κάτι που δεν είναι τέλειο όλη την ώρα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάτι σας διαφεύγει πάντα ή δεν συμβαίνει ποτέ με τον τρόπο που θέλετε να. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει ένα πορτοκαλί οβάλ. Ήμουν περιτριγυρισμένος από συναδέλφους που συνέχιζαν να τον αγνοούν όταν ήταν η σειρά του να μιλήσει σε μια ειδική λειτουργία στο ξύπνημα της ζωής. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν να βρει κούφια νομίσματα. Στη ζωή, ανακάλυψε έναν χρήσιμο πόρο για να βοηθήσει να ξυπνήσει τη μελέτη της, αλλά δεν της άρεσε και γνωρίζοντας ότι δεν ήταν ένας χριστιανικός πόρος. Τα αδρανή νομίσματα αντικατοπτρίζουν τις νέες γνώσεις που κέρδιζε με την αίσθηση συνεχώς ότι δεν ήταν τέλεια.

…(Γυναίκα) Το ασήμι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει σκληρά κερδισμένα χρήματα ή αποταμιεύσεις. Στην ερμηνεία των ονείρων, η ουσία του αργύρου και αυτή της γυναίκας είναι η ίδια. Ένα ασημένιο νόμισμα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια όμορφη γυναίκα. Η εξαγωγή ασημιού σε ένα όνειρο σημαίνει να εκμεταλλευτείτε μια γυναίκα. Αν κάποιος βρει άφθονο ασήμι στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι θα αποκαλύψει έναν θησαυρό. Το να λιώσεις το ασήμι σε ένα όνειρο σημαίνει να έχεις ένα επιχείρημα με τη γυναίκα του που θα γίνει η συζήτηση της πόλης. Η λήψη ασημικών ή ασημένιων φλυτζανιών ως δώρο σε ένα όνειρο σημαίνει ότι έχετε εμπιστευτεί χρήματα ή προσωπικά αντικείμενα για ασφαλή φύλαξη. Η ίδια ερμηνεία ισχύει για τη λήψη ενός ασημένιου καθρέφτη σε ένα όνειρο εφόσον δεν το εξετάζει. Μόλις κοιτάξει στον καθρέφτη στο όνειρό του, αυτό σημαίνει αντιξοότητες, δυσφήμιση και απώλεια σεβασμού, γιατί μόνο η ζημιά θα μπορούσε να προέλθει από την εξέταση ενός ασημένιου καθρέφτη σε ένα όνειρο. Ασημικά, ασημένια κύπελλα ή ασημένιες στάμνες, καθώς και τα χρυσά σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύουν καλές πράξεις που οδηγούν στον παράδεισο, ή θα μπορούσαν να σημαίνουν καλή επιχείρηση και ευημερία. Το να βλέπουμε ακριβά ασημένια αντικείμενα αναμεμειγμένα με ασήμαντες απομιμήσεις σε ένα όνειρο σημαίνει καινοτομία και ύποπτη συμπεριφορά. Τα ασημένια στολίδια σε ένα όνειρο σηματοδοτούν τον εξαναγκασμό του τρόπου, ή την υποχρέωση ενός ζηλότυπου ατόμου να αντιστρέψει την πορεία των πράξεών του. Η αγορά κάτι με ασημένια νομίσματα άγνωστης προέλευσης ή η τοποθέτησή τους μέσα σε ένα ασημένιο μπολ σε ένα όνειρο σημαίνει να κρύβεις κάτι ύποπτο ή να λαμβάνεις κάτι ως εμπιστοσύνη που πρέπει να διατηρήσει κανείς με ειλικρίνεια και στη συνέχεια να το επιστρέψει στον νόμιμο ιδιοκτήτη του όταν του ζητηθεί….

…Σε ένα όνειρο, ένας ανταλλάκτης χρημάτων αντιπροσωπεύει τη γνώση, την ποίηση, μιλώντας τα σωστά λόγια, τον πλούτο μετά τη φτώχεια, ένα σχολείο, την υποτροφία ενός σοφού, ή μια κλίμακα. Σε ένα όνειρο, ένας ανταλλάκτης χρημάτων θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει κάποιον που έχει γνώση, αν και κανείς δεν επωφελείται από ό, τι ξέρει, εκτός από τα συνηθισμένα θέματα. Το έργο του σχετίζεται με επιστημονικά κείμενα, επιστημονικά επιχειρήματα, διαφωνίες εξουσίας ή ερωτήσεις και απαντήσεις. Ίσως η μόνη ισορροπία ή κριτήριο του είναι η δική του κρίση. Η ισορροπία του αντιπροσωπεύει τη γλώσσα και τα αυτιά του. Τα βάρη του είναι το μόνο μέσο για δικαιοσύνη και κρίση. Οι μετρητές του πένες είναι οι μάχες του με τους ανθρώπους. Ένας ανταλλάκτης χρημάτων σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν θρησκευτικό γιατρό ή έναν μελετητή που λαμβάνει θρησκευτικές ερωτήσεις και ερμηνεύει τους ορισμούς τους. Θα μπορούσε επίσης να είναι διερμηνέας ονείρου που μετρά όλα όσα παίρνει και δίνει την κατάλληλη απάντηση. Παίρνει ένα μαργαριτάρι κολιέ για μια τιμή και δίνει λόγια σε αντάλλαγμα, ή παίρνει διάσπαρτα λόγια και δίνει ένα όμορφο μαργαριτάρι κολιέ σε αντάλλαγμα. Εάν κάποιος που αντιμετωπίζει δυσκολίες στο ξύπνημα αλλάζει κάποια χρήματα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι οι δυσκολίες του θα μειωθούν. Εάν κάποιος αγοράσει χρυσά νομίσματα και δίνει ασημένια χρήματα σε αντάλλαγμα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει αποζημίωση, οικονομικές υποχρεώσεις ή ευθύνη. Το να βλέπεις έναν εναλλάκτη χρημάτων σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης τον πλούτο, ή τον γρήγορο πλούτο από ύποπτες πηγές, ή θα μπορούσε να εκπροσωπήσει έναν λογιστή, έναν λογιστή ή έναν φύλακα….

Το όνειρο για το πλυντήριο προοιωνίζεται καλά. Για να ονειρευτείτε ότι είστε μια εγκατάσταση με τα νομίσματα που λειτουργούν πλυντήρια και στεγνωτήρια για τη δημόσια χρήση, συμβολίζει μια μεταμορφωτική αλλαγές στο περιβάλλον ή την προσωπικότητά σας. Εναλλακτικά, δείχνει εσωτερικό καθαρισμό των αρνητικών σκέψεων και των κακών συναισθημάτων. Επιπλέον, αυτό το όνειρο δείχνει ότι είστε έτοιμοι να ξεχάσετε τις αρνητικές εμπειρίες. Ανυπομονείτε για λαμπρό νέο μέλλον.

…(Διακόσμηση | Μετάλλιο | Μενταγιόν) Σε ένα όνειρο, το κολιέ ή τα σκουλαρίκια της γυναίκας, αν είναι κατασκευασμένα από μαργαριτάρια, αντιπροσωπεύουν ένα δώρο από τον άντρα της. Αν είναι φτιαγμένα από ασήμι στο όνειρο, εννοούν μια φυσική ασθένεια, και αν είναι φτιαγμένα από χάντρες στο όνειρο, σημαίνει ότι απογοητεύονται από τους φίλους κάποιου. Ένα κολιέ στο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης το στολίδι των γυναικών. Αν ένας άντρας φοράει ένα περιδέραιο που είναι χρυσό, πολύτιμοι λίθοι ή ζαφείρι σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύει ένα υψηλόβαθμο ραντεβού, που φέρει μεγάλη ευθύνη ή εκπληρώνει ένα σημαντικό καθήκον. Εάν η διακόσμηση κάποιου φέρει επίσης ασημένια νομίσματα στο όνειρο, αυτό σημαίνει γάμος με μια όμορφη γυναίκα. Φορώντας ένα διακοσμητικό κολιέ από ασήμι και στολισμένο με πολύτιμους λίθους σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ένα πολιτικό ραντεβού που θα συνδυαστεί με τιμή και πλούτο. Εάν το κολιέ είναι κατασκευασμένο από σίδερο, αντιπροσωπεύει έναν πολιτικό διορισμό που θα επεκτείνει τη δύναμη κάποιου. Εάν ένα περίτεχνο κολιέ είναι κατασκευασμένο από χαλκό, τότε αντιπροσωπεύει τα κοσμικά κέρδη. Το να φοράτε ένα κολιέ από χάντρες στο όνειρο αποτελεί ραντεβού χωρίς εξουσιοδότηση. Το περιδέραιο της γυναίκας σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει χρήματα που του έχουν ανατεθεί από τον σύζυγό της. Όσον αφορά μια έγκυο γυναίκα, το να φοράει ένα κολιέ σε ένα όνειρο σημαίνει να γεννήσεις έναν γιο. Ένα σπασμένο κολιέ σε ένα όνειρο σημαίνει την αποστολή του κυβερνήτη της πόλης. Όσο για μια γυναίκα, ένα κόκκινο κολιέ στο όνειρο αντιπροσωπεύει μια μάσκα. Ένα κολιέ για μια άγαμη γυναίκα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν άντρα. Το να φοράτε ένα βαρύ κολιέ σε ένα όνειρο σημαίνει ότι φέρει βαριά βάρη ή μπορεί να σημαίνει αποτυχία να εκτελέσει τα καθήκοντά του στη δουλειά. Τυχόν ελαττώματα ή τελειότητα που δείχνει ένα κολιέ όταν φοριέται από μια γυναίκα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει την κατάσταση ή την κατάσταση του συζύγου ή του κηδεμόνα της, ή μπορεί να σημαίνει εμπιστοσύνη που φέρνει. (Δείτε επίσης Χρυσό | Περιδέραιο | Στολίδια | Μαργαριτάρι κολιέ)…

Δείτε την έννοια των ασημένια νομίσματα

…(Σεντ | Χρήματα) Για μια έγκυο γυναίκα, οι πένες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν έναν γιο, ή ένα σημάδι ευγνωμοσύνης, προσευχών και ανάμνησης του Θεού, ή θα μπορούσαν να σημαίνει επίθεση σε κάποιον, ή ξυλοδαρμό. Εάν κάποιος λάβει πένες σε μια στοίβα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα εμπιστευτεί μαζί του. Οι πένες σε ένα όνειρο σημαίνουν επίσης ομιλία. Εάν φαίνονται νέα, η συνομιλία θα έχει νόημα. Οι πένες σε ένα όνειρο σημαίνουν επίσης την επίλυση του προβλήματος κάποιου ή την εκτέλεση προσευχών. Μετρώντας τις πένες σε ένα όνειρο σημαίνει την εκτίμηση των πράξεων κάποιου. Νικέλια, δεκάδες, τέταρτα, μισά ή άλλα νομίσματα ή μάρκες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν κοσμικά κέρδη και ευημερία. Εάν οι πένες είναι συνδεδεμένες με τον καρπό κάποιου σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύουν τα προς το ζην. Χάρη στα χρήματα σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος θα κληθεί να καταθέσει σε δικαστήριο. Εάν τα πένα του είναι παλιά, σπασμένα ή σπασμένα στο όνειρο, υποδηλώνουν μια πτωτική πίστη. Η απώλεια μιας δεκάρας σε ένα όνειρο σημαίνει σπατάλη χρόνου και χρήματος, ή σπατάλη των λέξεων, ή συμβουλή ενός ανίδεου ατόμου που δεν θα προσέχει τις συμβουλές του. Εάν οι πένες φέρουν την εικόνα ενός ατόμου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι τόσο ο μεταφορέας όσο και αυτός που κόβει αυτές τις πένες είναι καινοτόμοι. Τα σπασμένα πένα στα μισά σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν μια εχθρότητα που δεν μπορεί να θεραπευτεί. Η λήψη χρημάτων σε ένα όνειρο είναι καλύτερη από την παροχή. Εάν το πραγματικό ρευστό περιουσιακό στοιχείο κάποιου μετατραπεί σε πένα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει αφερεγγυότητα ή πτώχευση. Εάν τα λίγα χρήματα μεγαλώνουν σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ευημερία. (Δείτε επίσης Cent | Money)…