Το όνειρο του πατέρα σου συμβολίζει τη συνείδησή σου ή την ικανότητά σου να κάνεις θετικές επιλογές, ή να επιλέξεις ανάμεσα στο σωστό και το λάθος. Μπορεί επίσης να είναι η προβολή σας από αυτό, αν έχετε προβλήματα με αυτό που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Οτιδήποτε λέει ο πατέρας σου σε ένα όνειρο θα ρίξει φως σε ένα πρόβλημα που πρέπει να κάνεις μια επιλογή. Μπορείς να σταθείς όρθιος από φόβο ή όχι; Θα αποφασίσεις να πεις την αλήθεια; Ή θα επιλέξεις να κάνεις το σωστό; Είτε ο πατέρας σας είναι γενναίος ή λυπημένος σε ένα όνειρο συμβολίζει τα συναισθήματά σας ή απογοήτευση ή απογοήτευση για το πώς μια κατάσταση τελείωσε με βάση μια επιλογή που κάνατε. Έκανες λάθος επιλογή. Το να τσακώνεσαι ή να τσακώνεσαι με τον πατέρα σου συμβολίζει έναν εσωτερικό αγώνα στην καθημερινή σου ζωή με ηθική επιλογή, ή να περπατάς μέχρι τον αρνητισμό στη ζωή σου. Αν ο πατέρας σου πεθάνει σε ένα όνειρο, συμβολίζει την ηθική παρακμή. Έχετε χάσει την ικανότητά σας να κάνετε θετικές επιλογές, να αντιμετωπίσετε προβλήματα, ή είναι κρύο και αδιάφορη στις αποφάσεις σας. Αν ο πατέρας σου σκοτωθεί στην πραγματική ζωή και εμφανιστεί στο όνειρο είναι απλά ένα σύμβολο για τη συνείδησή σου, εκτός αν έχεις προβλήματα μαζί του από το παρελθόν σου που δεν έχεις ακόμα αντιμετωπίσει. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει τον πατέρα του να μιλάει με τον φίλο του. Στην πραγματική ζωή συζητούσε καλώντας αυτόν τον φίλο στο τηλέφωνο ή όχι. Ο πατέρας του άνδρα αντιπροσώπευε την επιλογή για το αν θα καλέσει το φίλο ή όχι. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν να μην μπορεί να βρει τον πατέρα της. Στην πραγματική ζωή αισθάνθηκε ανίκανη να κάνει την επιλογή να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους που της φέρθηκαν άσχημα. Ο αγνοούμενος πατέρας της γυναίκας αντιπροσώπευε την επίγνωση του πόσο δύσκολο ήταν να κάνει την επιλογή να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους. Παράδειγμα 3: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δαγκώνει τα νύχια του και ανυπόμονα προσπαθεί να αποφύγει την κριτική του πατέρα του για αυτό. Στην πραγματική ζωή, ήταν πολύ νευρικός για να μην ενοχλεί το νέο αφεντικό του.

…(Φρύδι) Το να βλέπεις τον πατέρα σε ένα όνειρο σημαίνει την επίτευξη του στόχου. Τα όνειρα κάποιου είναι πιο ευεργετικά όταν βλέπει τους γονείς του, τους μεγάλους γονείς του ή έναν συγγενή του. Το να βλέπεις τον πατέρα του σε ένα όνειρο όταν σε εγρήγορση χρειάζεται βοήθεια σημαίνει ότι η βοήθεια θα προέλθει από πηγές που δεν προβλέπει. Εάν στην πραγματική ζωή περιμένει την επιστροφή κάποιου από ένα ταξίδι, αυτό σημαίνει ότι ένα τέτοιο άτομο θα φτάσει σύντομα. Εάν κάποιος είναι άρρωστος, αυτό σημαίνει ότι θα αναρρώσει από την ασθένειά του. Εάν βλέπει ότι ο πατέρας του έχει μια κατοικία με ψηλούς φράκτες, αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει το έργο του πατέρα του και θα διαχειρίζεται αυτό που του έχει αφήσει σε αυτόν τον κόσμο. (Δείτε επίσης Κυβερνήτη)…

Το όνειρο για τον ιαπωνικό λαό συμβολίζει τις πτυχές της προσωπικότητάς τους που είναι εξαιρετικά ευαίσθητες για θετικισμό. Μια πιο έντονη αίσθηση του άγχους για την επιδείνωση των προβλημάτων ή νευρικότητα με το να μην κάνει κάτι τέλειο. Δεν μου αρέσει κάτι εκτός λειτουργίας, επικίνδυνο ή βρώμικο καθόλου.

Το όνειρο για τον ιταλικό λαό συμβολίζει πτυχές του εαυτού σας που νομίζω ότι το καλό συναίσθημα είναι υποχρεωτικό. Να ανησυχείς για το καλύτερο ό,τι κι αν συμβεί. Μια δυναμική στάση για να είναι ελκυστική ή απολαμβάνοντας μια κατάσταση. Άσπλαχνος σε τίποτα να είναι άσχημο. Αρνητικά, ένας Ιταλός μπορεί να αντικατοπτρίζει μια αλαζονική επιθετικότητα για την απόλαυση. Θυμός ή τρομάξει τους άλλους ανθρώπους κάτι που δεν είναι αρκετά όμορφο.

Το όνειρο για τον ελληνικό λαό συμβολίζει πτυχές της προσωπικότητάς τους που υποστηρίζουν. Αντικατοπτρίζει εσάς ή άλλους που είναι απόλυτα επικεντρώθηκε στην ευημερία των άλλων. Εσύ ή κάποιος άλλος που κάνει ό,τι μπορεί να φροντίσει κάποιον άλλο. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρεύτηκε τον ελληνικό λαό, ετοιμάζεται να διαμαρτυρηθεί ενάντια σε ένα κυβερνητικό κτίριο. Στην πραγματική ζωή είχε δώσει όλα τα χρήματά του για να υποστηρίξει οικονομικά ένα αχάριστο μέλος της οικογένειας και ήταν κοντά στο να σκάσει με θυμό σε αυτά.

Το να ονειρεύεσαι ή να βλέπεις το όνειρο του Θεού σημαίνει την πνευματικότητα και την έκφραση των συναισθημάτων σου για τη θεότητα. Ο Θεός συμβολίζει επίσης μια έννοια του ανέγγιχτου, απρόσιτου, και ανέφικτη από την τελειότητα. Ακριβώς όπως ένα όνειρο μπορεί να τονίσει τους αγώνες και τις προσπάθειές σας με την προσπάθεια να είναι τέλεια. Αν ονειρευόσασταν και στο όνειρο, είδατε ότι λατρεύετε τον Θεό, σημαίνει μετάνοια για τα λάθη και τις πράξεις σας. Αν ονειρευόσουν ότι ο Θεός σου μιλάει, σημαίνει αισθήματα ενοχής και αιώνιας τιμωρίας. Αν ονειρευόσασταν και στο όνειρο, είδατε ότι είστε Θεός, υπονοεί τα δικά σας ειδικά ταλέντα που δεν έχετε ακόμη αναγνωριστεί ή δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως. Εναλλακτικά, υποδηλώνει τα συναισθήματα της ανωτερότητάς σας έναντι των άλλων.

…(M’izaab) Εάν κάποιος βλέπει την υδρορροή του ελέους σε ένα όνειρο, το οποίο βρίσκεται στην οροφή του ιερού Ka’aba στη Μέκκα μέσα σε ένα τζαμί ή ένα σπίτι σε ένα όνειρο, έχει την ίδια ερμηνεία με αυτή του να βλέπεις το Λοιπόν του Zamzam σε ένα όνειρο. Το να στέκεσαι κάτω από την υδρορροή του ελέους στο ιερό Ka’aba σε ένα όνειρο σημαίνει ότι οι επιθυμίες κάποιου θα γίνουν πραγματικότητα, και ιδιαίτερα εάν το καθαρό γλυκό νερό χύνεται μέσα από αυτό. Ωστόσο, εάν το σκοτεινό νερό έρχεται μέσω αυτού, τότε σημαίνει το αντίθετο. (Δείτε επίσης Gutter | Ka’aba | Zamzam)…

Το όνειρο για τον Λευκό Οίκο συμβολίζει μια προοπτική για μια κατάσταση όπου έχετε παρατηρήσει άλλους ανθρώπους υπό τον έλεγχό σας. Δύναμη, εξουσία ή συνείδηση άλλων που σε υπηρετούν. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει τον Λευκό Οίκο στο βάθος. Στην πραγματική ζωή, ήταν κοντά στο να πάρει μια προαγωγή στη δουλειά.

Αν χρησιμοποιήσατε φυσητήρες σε ένα όνειρο, τότε ένα τέτοιο όνειρο προβλέπει για την επόμενη σκληρή δουλειά που έχετε να κάνετε. Το όνειρο δείχνει ότι όλα όσα έχετε θα έρθουν πολύ επικίνδυνα.

…Το όνειρο για τον κινεζικό λαό συμβολίζει τις πτυχές της προσωπικότητάς τους που εγκαταλείπουν για να αισθανθούν καλά για να επιτύχουν τους στόχους. Να είσαι αμερόληπτος ή αδιάφορος. Μια συντηρητική άποψη μιας κατάστασης. Πειθαρχία. Θετικά, ο κινεζικός λαός αντιπροσωπεύει την ευφυή υπομονή ή την κριτική σκέψη. Δεν επιτρέπει τα συναισθήματα να επηρεάσουν αποφάσεις οποιουδήποτε είδους. Αναμονή για κάτι αρνητικό για να περάσει το δικό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν είναι απαραίτητο. Μια προθυμία να πάρει το μακρύ δρόμο και δύσκολο να κερδίσει. Αρνητικά, ο κινεζικός λαός αντιπροσωπεύει την πλήρη πλήξη, την πλήρη ασέβεια για τα συναισθήματα, ή το κενό. Κάποιος τομέας της ζωής σου όπου η δουλειά είναι το μόνο που κάνεις. Κάποιος ή κάτι ασήμαντο. Διασκεδάζω καθόλου. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της αλαζονικά απαιτητική ότι κάτι να είναι τέλεια. Δεν με νοιάζει καθόλου τι θα συμβεί. Η έλλειψη ενθουσιασμού για κάτι. Το συναίσθημα ότι κάποιος θεωρεί ότι δεν είναι αστείο δεν σας ακούει. Εσύ ή κάποιος άλλος που ποτέ δεν του αρέσει τίποτα. Ένα κινεζικό πρόσωπο σε ένα όνειρο μπορεί να δείξει στους ανθρώπους γύρω σας ή τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε που δεν είναι πολλή διασκέδαση. Οι κινέζοι άνθρωποι μπορούν επίσης να είναι ένα σημάδι ότι εργάζονται, σώζοντας, στο σταυρόνημα, ή πραγματικά δεν ενδιαφέρονται πώς κάτι συμβαίνει. Η διασκέδαση και ο ελεύθερος χρόνος δεν αποτελούν προτεραιότητα. Το να αισθάνεσαι καλά δεν είναι σημαντικό. Χαρακτηριστικά προσωπικότητας ή τομείς της ζωής σας που εργάζονται σκληρά, αντικειμενικά, ή πειθαρχημένη. Ένα κομμάτι σου που μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό ή να μην τα παρατήσεις ποτέ που έσωσες. Θα μπορούσε επίσης να προβληματιστούν δίνοντας συμβουλές που μπορεί να μην αισθάνονται καλά για τους άλλους. Χαρακτηριστικά προσωπικότητας ή τομείς της ζωής σας που είναι πολύ συντηρητικοί, σας ενοχλούν, ή ποτέ το ενδιαφέρον δεν έχει τη διασκέδαση. Ένα μέρος σου που μπορεί να θυσιάσει εντελώς την ευτυχία για την εργασία, τη μοναξιά, τις ηθικές πεποιθήσεις ή τα υψηλά πρότυπα. Το όνειρο για σεξουαλικά ελκυστικούς κινέζους ανθρώπους μπορεί να συμβολίσει την εκτίμησή σας ότι δεν έχουν ισχυρή σύνδεση με κάτι. Απολαμβάνοντας να είναι αμερόληπτη, συντηρητική, ή να μην είναι άποροι. Το όνειρο για το κακό ή εγκληματικές κινεζικές άνθρωποι συμβολίζει το όραμά τους για ένα πρόσωπο ή κατάσταση που είναι τρομοκρατημένος από τώρα αδιάφορη ή αμερόληπτη είναι …. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση των δικών τους αμερόληπτων αρνητικών προθέσεων που πηγαίνουν στη θάλασσα. Οι άνθρωποι που απειλούν τους άλλους με την αυτοκτονία τους μπορούν να ονειρευτούν ένα κακό κινεζικό πρόσωπο για να απεικονίσουν την απόλυτη έλλειψη ανησυχίας τους για να απολαύσουν τη ζωή που τρομάζει τους ανθρώπους γύρω από τους….

Δείτε την έννοια του εαυτού σας

Το όνειρο του Θεού συμβολίζει μια πτυχή της προσωπικότητάς του που είναι αναμφίβολα θετική ή αντιπαθής. Αντισταθείτε ή αποτύχετε σε κάτι αρνητικό ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Επικίνδυνος θετικισμός. Ο Θεός μπορεί επίσης να εκπροσωπεί πτυχές του εαυτού του που είναι τέλεια, όπως η ακεραιότητα, την ειλικρίνεια, ή συμπόνια τους για τους άλλους. Το καλό μέσα σου που δεν μπορεί ποτέ να αποτύχει και ντροπιάζει τους άλλους που μπορούν να δράσουν αρνητικά. Κάτι τοποθετείται ευθεία και μπορεί να μην υπάρχει καμία απολύτως συμπάθεια. Ο Θεός μπορεί να εκπροσωπεί εσένα ή κάποιον άλλο που έχει τη δύναμη να κάνει ό,τι θέλει. Μια κατάσταση στη ζωή σου όπου δεν μπορείς να καταπιεστείς ή να λογοδοτήσεις σε κανέναν. Εσείς ή κάποιος άλλος που έχει τον τελικό λόγο και μπορεί να επιβάλει τις συνέπειες, αν είναι απαραίτητο. Για να είναι ο Θεός σε ένα όνειρο μπορεί να αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά σας της συνολικής δύναμης ή να ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε. Μπορεί να έχετε ειδικά ταλέντα ή ανωτερότητα έναντι των άλλων. Απόλυτη ελευθερία ή αίσθημα πιο ισχυρό από τους άλλους. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να ενθαρρυνθεί από τον Θεό να πηδήξει από έναν γκρεμό. Στην πραγματική ζωή σχεδίαζε να ξεφύγει από μια καταχρηστική σχέση και να κινηθεί. Ο Θεός αντανακλούσε την τρομακτική επιλογή του να φέρει σε δύσκολη θέση τον φίλο της αφήνοντάς τον για μια πιο ευτυχισμένη, νεότερη ζωή που ήταν αβέβαιη.

(Δείτε το Yahya)

…(‘Uthman bin’ Affan, Θεός να είναι ευχαριστημένος μαζί του. Το τρίτο των τεσσάρων ορθών μοσχάριων) Το να τον βλέπεις σε ένα όνειρο σημαίνει να γιορτάζεις τη γνώση, να είσαι θεός, φιλία και αγάπη για τους άλλους, να χαμηλώσεις τα φτερά σου μπροστά στον Θεό Παντοδύναμο και στον πιστοί μεταξύ της δημιουργίας Του, και αντιπροσωπεύει μια αξιόπιστη ηγεσία. Το να βλέπεις τον «Uthman bin» Affan σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις την επιθετικότητα του εχθρού κάποιου και να χάσεις τον κερδίζοντας μαρτύριο. Σημαίνει επίσης να έχεις μεγάλη τύχη, ευημερία, συγγένεια με ευγενείς, ή να είσαι ευσεβής και θρησκευτικός. Όποιος βλέπει τον Οθμάν, ο Θεός να είναι ευχαριστημένος μαζί του, σε ένα όνειρο θα γίνει μελετητής. Αν κάποιος τον δει να δουλεύει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος αναζητά κοσμικά κέρδη, αν και του αρέσει να στολίζει τον εαυτό του με θρησκευτικό ένδυμα και τίτλους αλλά στερείται αληθινής ευσέβειας. Αν κάποιος τον δει πολιορκημένο μέσα στο σπίτι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα διώξει και θα καταπιεί έναν μεγάλο μελετητή ή έναν άνθρωπο του Θεού. Το να βλέπεις ζωντανό και να αντιμετωπίζεις ανθρώπους σε ένα όνειρο σημαίνει να είσαι αγνός, ευσεβής, σεβασμός και να κερδίζεις τη ζήλια των δικών του κύκλων….

Το όνειρο για ένα βραζιλιάνικο πρόσωπο συμβολίζει την πτυχή της προσωπικότητάς τους που ταπεινώνεται ή ντρέπεται. Εσύ ή κάποιος άλλος που δεν σκέφτεται πολύ τον εαυτό του. Θα μπορούσε επίσης να αντικατοπτρίζει εσάς ή κάποιον άλλο που έχει πληγωθεί ή κρατούνται από την αλαζονεία κάποιου άλλου. Δεν θέλουν ή είναι σε θέση να δείξει. Παράδειγμα: Ένας άντρας ονειρευόταν να δει ένα πολύ όμορφο κορίτσι της Βραζιλίας. Ξυπνώντας τη ζωή που είχε μόλις συνάντησε ένα όμορφο κορίτσι με το οποίο ήταν σοκαρισμένος τον άρεσε, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι είχε μια κόρη και ήταν μια ενιαία μητέρες. Η Βραζιλιάνα κοπέλα αντανακλάται ως πραγματοποιηθεί και ταπεινώθηκε η ζωή αυτού του κοριτσιού αγάπη ήταν λόγω του γιου της που συνάντησε δεν ενδιαφέρονται.

Το όνειρο του Μωάμεθ ο προφήτης συμβολίζει μια πτυχή του εαυτού του που είναι παντοδύναμη ή αδιαμφισβήτητη. Αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σας αλάθητο, απόλυτο έλεγχο ή απόλυτη εξουσία. Mohammed σε ένα όνειρο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι είστε αντιμέτωποι με μια κατάσταση όπου θέλετε να εμφανίζονται αλάνθαστοι ή πιστεύουν σε κάτι, χωρίς αμφιβολία. Το όνειρο του Μωάμεθ να μην εμφανιστεί ή να τον αφήσει μπορεί να αντιπροσωπεύει την αμφιβολία, την ανικανότητα να οδηγήσει τους άλλους, ή να έχει την εξουσία αμφισβητηθεί. Εναλλακτικά, ο Μωάμεθ μπορεί επίσης να εκπροσωπεί ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που είναι τόσο ισχυρή ή πιο σημαντική που σέβεται την καμία αμφιβολία.

Το όνειρο για τον Σατανά συμβολίζει ισχυρό έλεγχο του αρνητικισμού. Πολύ ισχυροί φόβοι, θυμός, απληστία ή κακό που σας ελέγχει εντελώς. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση ενός αρνητικού προσώπου ή κατάσταση που φαίνεται αναπόφευκτη ή σκόπιμα σας βλάπτει. Νιώθοντας ότι κάποιος ή κάτι δεν θέλει να αισθάνεσαι καλά ξανά. Ο Σατανάς σε ένα όνειρο μπορεί να αντανακλά ένα από τα χειρότερα προβλήματά του. Κάτι που σε κρατάει σε μια κατάσταση μυαλού που μοιάζει με κόλαση. Ένα ισχυρό βασανιστικό πρόβλημα ή φόβο. Βλέποντας από τον Σατανά στο όνειρο δείχνει ότι υπάρχει κάτι πολύ λάθος στη ζωή σας που πρέπει να αντιμετωπίσει ή να λύσει. Εναλλακτικά, ο Σατανάς μπορεί να αντικατοπτρίζει τη δική του ευχαρίστηση ή την ακόρεστη ανάγκη του να βλάψει τους άλλους. Νιώθω καλά προσπαθώντας να κρατήσεις κάποιον μακριά από την ευτυχία.

…(Ποτάμι | Γλυκό νερό) Το ποτό από τον ποταμό Ευφράτη σε ένα όνειρο σημαίνει ευλογίες και χάρη, γιατί ο Ευφράτης είναι ένα από τα ποτάμια του παραδείσου. Το ποτό από τον ποταμό Ευφράτη σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ότι είσαι ευσεβής, ικανοποιημένος και θρησκευτικός. Εάν κάποιος δει τον ποταμό Ευφράτη να στεγνώσει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει το θάνατο του κυβερνήτη, ή την απώλεια μιας χώρας, ή ίσως το νόημα θα μπορούσε να ισχύει για τον αρχηγό ή τον προσωπικό γραμματέα του κυβερνήτη. (Δείτε επίσης Ποτάμι)…

Ο στραβισμός των ματιών σε ένα όνειρο σημαίνει κακή συζήτηση ή ίσως θα μπορούσε να σημαίνει καλά νέα.

Το να ονειρεύεσαι τον Σατανά είναι ένας ατυχής οιωνός. Για να δείτε τον Σατανά, τον διάβολο, τον Εωσφόρο στο όνειρό του, σημαίνει ότι υπάρχουν κάποια λάθη ή δυσλειτουργίες σε κάποια κατάσταση ή σχέση της ζωής του. Ίσως είστε στο περιβάλλον, όπου υπάρχουν πολλά ψέματα, παραπλανητικές δραστηριότητες ή άλλα πράγματα.

Το όνειρο για το γερμανικό λαό συμβολίζει πτυχές της προσωπικότητάς τους που είναι πολύ ορθολογική ή λογική. Λέγοντας το όπως είναι ή να είναι πρόθυμοι να ακούσουν τίποτα εκτός από ρεαλιστικά γεγονότα ή ιδέες. Θετικά, ένας Γερμανός συμβολίζει λογικές έξυπνες επιλογές ή παρατηρήσεις. Ασταμάτητος, κερδίζοντας επειδή αποκηρύσσετε όλα τα συναισθήματα. Μια επιχειρηματική νοοτροπία. Νιώθω καλά ξέροντας ότι είσαι λογικός. Αρνητικά, ο γερμανικός λαός αντιπροσωπεύει την ψυχρή ή αναίσθητη ειλικρίνεια. Το να είσαι τόσο ειλικρινής ή ρεαλιστικός βλάπτει τα συναισθήματα των ανθρώπων. Φυσικά, να νομίζεις ότι είναι επικίνδυνο. Αλαζονικά ανησυχούν για τα συναισθήματά σας στη σκέψη ότι οι περισσότεροι έχουν κανέναν.

Αν ονειρεύεστε και να φροντίσει τον εαυτό σας κατά μέρος, αυτό το όνειρο δείχνει τις πράξεις και τη συμπεριφορά σας στην πραγματική ζωή. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί μπορείτε να παρατηρήσετε τον εαυτό σας, προκειμένου να αποφευχθούν τα λάθη και απερίσκεπτες ενέργειες.

…Το όνειρο με ένα παλιάνθρωπος συμβολίζει ένα πρόσωπο ή την κατάσταση στη ζωή σας, όπου κάποιος έχει πλήρη επίγνωση του τι κάνουν είναι λάθος και δεν ενδιαφέρεται γι ‘αυτό. Αηδιαστική ανεντιμότητα ή αλαζονεία. Συμπεριφορά που είναι τρομερή και άνετη με αυτό. Ένα παλιάνθρωπος μπορεί να αντικατοπτρίζει τους ανθρώπους που είναι τόσο τρομερό που ξέρω ότι χρειάζεστε κάτι και να το χρησιμοποιήσετε για να πάρετε περισσότερα από εσάς. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει τα παλιάνθρωπος στην πίσω αυλή του. Στη ζωή ξυπνά ο πατέρας του του υποσχέθηκε 200.000 δολάρια όταν ένα σπίτι πωλήθηκε, έτσι θα μπορούσε να ξεκινήσει μια νέα ζωή με μια νέα επιχείρηση που απογειωνόταν. Ο πατέρας το υποσχέθηκε, επειδή ο γιος πλήρωσε όλες τις υποθήκες και τους φόρους για 10 χρόνια. Παρατήρησε τον πατέρα του να κάνει ό,τι μπορούσε για να αποφύγει να πληρώσει τα χρήματα με καθυστερήσεις και απολογίες, επειδή ποτέ δεν ήθελε να πληρώσει τον γιο του. Ο άνθρωπος αισθάνθηκε ότι ο πατέρας του ζήλευε τη νέα του επιχείρηση, επιτρέποντάς του να έχει μια ζωή που δεν απαιτεί πλέον να πληρώσει τους λογαριασμούς του πατέρα του. Ο πατέρας σχεδίαζε να απειλήσει να αποσυρθεί μόλις έφυγε η νέα του επιχείρηση για να μην σταματήσει ποτέ να τη χρησιμοποιεί….

…Το όνειρο της ύπαρξης στην Αφρική συμβολίζει μια νοοτροπία που ασχολείται με τίποτα, αλλά προσπαθεί να το αποδείξει. Συνειδητοποιώντας τίποτα δεν λειτουργεί και προσπαθεί το καλύτερό σας για να πάρει τη δουλειά. Μπορείτε να εστιάσετε σε θέματα που πιστεύετε ότι είναι αδύνατο να ξεπεραστούν ή στόχους που είναι αδύνατο να επιτευχθούν. Θετικά, η Αφρική συμβολίζει την πρακτική και την εκπαίδευση όλη την ώρα. Διεκδικήστε τον εαυτό σας τακτικά. Να είσαι αισιόδοξος, ό,τι κι αν γίνει. Αρνητικά, η Αφρική συμβολίζει την αίσθηση που πρέπει να αποδείξεις όλη την ώρα, μόνο και μόνο για να επιβιώσεις. Νιώσε αυτό που οι άλλοι άνθρωποι αποδεικνύουν τον εαυτό τους στη ζωή έρχεται μπροστά σου. Ζηλεύω που τίποτα δεν λειτουργεί όπως θέλεις. Ανησυχείς περισσότερο για το να εύχεσαι ή να ονειρεύεσαι αυτό που θέλεις χωρίς να το κυνηγάς σοβαρά. Νιώθω φοβισμένος ότι μπορεί να μην προχωρήσεις ποτέ. Νιώθω συγκλονισμένος από την απειλή της απώλειας. Παράδειγμα: Ένας ηλικιωμένος εργένης πατέρας ονειρευόταν να είναι στην Αφρική. Στην πραγματική ζωή ο μικρότερος γιος ήθελε να φύγει και ο πατέρας δεν τον ήθελε επειδή φοβόταν να είναι μόνος. Αφρική σε αυτό το όνειρο αντανακλάται ο πατέρας πιστεύοντας ότι τίποτα στη ζωή του εκείνη την εποχή δούλευε γι ‘αυτόν, όπως προσπάθησε να καθυστερήσει ό, τι μπορούσε για να αποτρέψει το γιο του από το να κινηθεί σε μια ζωή εντελώς χωρίς αυτόν. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν να περπατήσει γύρω από την Αφρική. Στην πραγματική ζωή πολεμούσε τον καρκίνο. Αφρική αντανακλά τα συναισθήματά της για να πρέπει να αγωνίζονται για να επιβιώσουν από τον καρκίνο με καμία από τις θεραπείες της θεραπεία της….

Το όνειρο για το τυρί Babybel συμβολίζει τα συναισθήματα για την επιτυχία ή το κέρδος από αυτό είναι απολύτως αναπόφευκτο. Ξεπερνώντας καταστάσεις που είναι ειδικά σχεδιασμένες για εσάς. Νιώθω καλά που είμαι νικητής, παίρνοντας το χρόνο σου. Νίκη και επιτυχία που αισθάνεται όλα τυλιγμένα για την απόλαυση σας. Το όνειρο για το τρέξιμο μακριά από ένα γιγαντιαίο τυρί Babybel μπορεί να αντικατοπτρίζει το φόβο της εύκολης επιτυχίας ή απολαμβάνοντας εύκολη επιτυχία. Παράδειγμα: Ένας άντρας ονειρευόταν να φάει τυρί Babybel. Στην πραγματική ζωή, ήταν ευτυχής που πεισματάρης πατέρας του τελικά άκουσε τις συμβουλές του για τη λήψη φυσικών βιταμινών, αφού ο πατέρας του έτρεξε σοβαρό πρόβλημα υγείας από την παραμέληση της υγείας του για τόσο πολύ καιρό. Ένιωθε καλά, να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την προσωπική του εμπειρία με φυσικά βότανα για να θεραπεύσει πεισματάρης πατέρας του, επειδή δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον ακούσει τώρα.

Το όνειρο για elysium μπορεί να αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα για τους ανθρώπους στη ζωή σας αλαζονικά απολαμβάνοντας μια εύκολη ζωή, ενώ τον αποκλεισμό ή αγνοώντας το. Νιώθοντας ότι όλοι οι καρποί της εργασίας του εκτιμώνται από κάποιον αλαζόνα που θέλει να διαγράψει το νόημά του. Νιώθοντας ότι δεν έχει σημασία τώρα γιατί κάποιος είναι πολύ χαρούμενος που έχει μια τέλεια ζωή. Συναισθήματα του να είναι πιο σημαντικό από τους άλλους που σας δίνει το δικαίωμα να αγνοήσει τους άλλους σε βάρος σας. Εναλλακτικά, elysium μπορεί να αντικατοπτρίζει αντικρουόμενες καταστάσεις μεταξύ των πλουσίων και έχοντας κακή. Αίσθημα λύπης για πάντα έχουν βοηθήσει ένα εγωιστικό πρόσωπο που θα προτιμούσαν να διασκεδάσουν από την ανησυχία για τα συναισθήματά του ποτέ ξανά. Νιώθω καλά που δεν χρειάζεται να ακούς από κάποιον με λιγότερη δύναμη από σένα. Θετικά, Elysium μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα της κατοχής ενός μεγαλύτερου βαθμού των προνομίων ή της ανησυχίας για την ευημερία σας. Αίσθημα απόλυτα απομονωμένη και προστατευμένη από το να πρέπει να ανησυχείτε όταν άλλοι άνθρωποι κάνουν. Νιώθεις ότι σου αξίζει κάτι καλύτερο όταν οι άλλοι δεν το κάνουν. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να πολεμήσει ανθρώπους στο Elysium. Ξυπνώντας τη ζωή που ο ζηλιάρης πατέρας του προσπάθησε να του κλέψει μια υπόσχεση 200.000 δολαρίων μόλις πουλήθηκαν τα οικογενειακά σπίτια επειδή ο πατέρας του ήταν τόσο αλαζόνας για το γεγονός ότι είχε 1 εκατομμύριο δολάρια στην τράπεζα που ποτέ δεν ήθελε να αφήσει να πάει να αισθάνονται πλουσιότεροι από ό, τι όλοι γνώριζαν. Ο πατέρας του προσπάθησε να ζήσει μια τέλεια ζωή που αξίζει περισσότερα χρήματα, ενώ αλαζονικά αγνοώντας την ανάγκη του γιου του για χρήματα.

Το όνειρο με ένα όπλο ραβδί asp συμβολίζει τα συναισθήματα για τον εαυτό σας ή τους άλλους σημαίνει επιχειρήσεις μόνο όταν είναι αρκετά σοβαρή ή σημαντική. Αποκάλυψη επιθετικής ή ανθεκτικής συμπεριφοράς μόνο όταν γίνεται αρκετά επικίνδυνη. Αρνητικά, μια σελίδα ASP μπορεί να αντικατοπτρίζει την αλαζονεία ή τις απειλές της τελευταίας στιγμής. Πιέζοντας έναν ψεύτη σε σημείο που η αλήθεια είναι υποχρεωτική και συνειδητοποιώντας τους να γίνουν επιθετικοί. Συνθέτει κατηγορηματικά τους κανόνες ως χρόνο ή να αλλάξετε τους κανόνες, δεδομένου ότι μια κατάσταση δεν είναι καλό για σας. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν ένα άτομο που δεν του άρεσε να τον απειλεί με μια εφαρμογή ASP. Στην πραγματική ζωή, ο νεαρός άνδρας γνώρισε τον πατέρα του να γίνεται εντελώς αλαζονική σε κάποιο σημείο, δίνοντάς του χρήματα την τελευταία στιγμή της πώλησης στο σπίτι μετά την υπόσχεση του $ 200.000. Ο πατέρας άρχισε να απειλεί να πάρει άλλα πράγματα μακριά από το νεαρό άνδρα, αν δεν επέλεξε να αγνοήσει την υπόσχεση, επειδή ο πατέρας ποτέ δεν ήθελε να τιμήσει την υπόσχεση.

Το όνειρο με ένα καυτό παντελόνι συμβολίζει συνειδητοποιώντας πόσο πιο θετική, υπέροχη, ή επιθυμητή μια κατάσταση είναι όλη την ώρα. Πάντα σημειώνοντας ότι κάτι είναι καλύτερο, πιο ενδιαφέρον ή πιο διασκεδαστικό. Τύχη ασταμάτητη, νίκη, επιτυχία ή αισθησιασμό. Φορώντας ζεστό παντελόνι μπορεί να αντανακλάται να παρατηρήσει από τους άλλους για το πόσο καλός είστε όλη την ώρα. Καταστάσεις όπου αισθάνεστε πάντα θετικόαγόρα από τους άλλους. Αίσθημα πιο σέξι, πλουσιότερη, ισχυρότερη, ή καλύτερα όλη την ώρα. Παράδειγμα: Ένας άντρας ονειρευόταν να δει ένα ελκυστικό κορίτσι με σορτς. Ξυπνώντας τη ζωή που πέθανε ο πλούσιος πατέρας χοίρων του αφήνοντας μια τεράστια κληρονομιά και την ικανότητα να καθαρίσει τελικά μετά από τον. Το καυτό παντελόνι αντανακλούσε την άποψή του για τη ζωή του πάντα να είναι καλύτερη και πιο ευτυχισμένη όλη την ώρα, τώρα που ο ανόητος πατέρας του δεν ήταν να πάρει με τον τρόπο πια.

Το όνειρο με ταρώ κάρτες συμβολίζει μια προοπτική για το μέλλον που μας κάνει να μην θέλουν ποτέ να το αμφισβητήσει. Αρνητικά, ταρώ κάρτες μπορεί να αντικατοπτρίζει πιστεύοντας σε πλάνη ή υποθέτοντας πολλά. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση μιας ισχυρής αίσθησης βεβαιότητας, επειδή είστε πολύ συναισθηματική για κάτι. Κακή συμβουλή που ποτέ δεν θέλει να ψάξεις για κάτι άλλο. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να δει τον πατέρα της να λαμβάνει κάρτες ταρώ. Στην πραγματική ζωή ο πατέρας της ήταν άρρωστος στο νοσοκομείο, έλαβε χημειοθεραπεία και κατέληξε να πεθάνει. Το ταρώ αντανακλά την πλάνη της ιατρικής συμβουλής για χημειοθεραπεία, είναι σημαντική και αδιαμφισβήτητη όταν ο πατέρας κατέληξε να πεθάνει ούτως ή άλλως.

το όνειρο πάνω από ένα ποτήρι συμβολίζει μια κατάσταση στη ζωή σας ανακουφίζει τις ανησυχίες ή καθιστά ευκολότερο να ξεχάσουμε κάτι. Αποχαιρετιστήριο δώρο, συλλυπητήρια ή αποζημιώσεις. Numbing πόνο σας ή τις ανησυχίες μακριά. Παράδειγμα: Ένας άντρας ονειρευόταν ότι ο πατέρας του του πρόσφερε ένα ποτό. Στην πραγματική ζωή, ο πατέρας του πέθανε αφήνοντας τον με 1 εκατομμύριο δολάρια σε περιουσία, ακριβώς όπως ο άνθρωπος ήταν έτοιμος να πτωχεύσει. Η έξοδος συμβόλιζε το συναισθηματικό μούδιασμα των χρημάτων στην πτώχευση της.