Το όνειρο με μια οδοντόβουρτσα συμβολίζει τις συνήθειες που σας επιτρέπουν να διατηρήσετε ή να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη ανά πάσα στιγμή. Κάτι που κάνετε ή πείτε στον εαυτό σας στο ξύπνημα της ζωής για να διατηρήσει μια ισχυρή αίσθηση του εαυτού. Κρατήστε τα δυνατά σας σημεία σε καλή κατάσταση λειτουργίας. Αρνητικά, μια οδοντόβουρτσα μπορεί να αντανακλά αμυντικά για την κριτική που απευθύνονται σε σας. Τοποθετείτε μια ασπίδα ή ένα φράγμα για να προστατευθείτε από πιθανές ζημιές. Μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι είστε εμμονή με παρατηρήσει τις δυνάμεις σας ή ανησυχούν για την εμφάνισή σας.

…Εάν χρησιμοποιήσατε μια οδοντόβουρτσα σε ένα όνειρο, τότε προτείνει να είστε πιο επιεικής από ό, τι άλλοι άνθρωποι σας λένε. Από την άλλη πλευρά, εσείς είστε αυτός που λέει περισσότερα, γι ‘αυτό θα πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια του, επειδή προσπαθείτε να ξεπλύνετε αυτή την ενοχή….

…(Αγόρι | Σκούπα | Υπάλληλος) Μια οδοντόβουρτσα σε ένα όνειρο είναι ένα σημάδι υγειονομικών συνθηκών, ευημερίας, καθαρότητας, καθαριότητας, μετάνοιας ή ζητώντας συγχώρεση από κάποιον. Το βούρτσισμα και ο καθαρισμός των δοντιών ενός ονείρου είναι επίσης ένα σημάδι ότι είναι θρησκευτικός, οικογενειακός, συγγενής και γενναιόδωρος συγγενής. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να βουρτσίζει τα δόντια του, και εάν τα ούλα του αιμορραγούν στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα απελευθερωθεί από τις αμαρτίες του και θα περιορίσει την κακία του, ή θα μπορούσε να σημαίνει το αντίθετο, δηλαδή να προχωρήσει σε βίαιες ενέργειες, να προκαλέσει βλάβη τη δική του οικογένεια, να κλέψει τα χρήματά του ή να τα δυσφημίσει. Το βούρτσισμα των δοντιών σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει επιφύλαξη και σύνεση με τα λόγια κάποιου, να καθαρίζει τον εαυτό του από την αμαρτία, την πίστη μετά από δυσπιστία, να πληρώνει τα χρέη του, να κάνει ό, τι ευχαριστεί τον Θεό Παντοδύναμο, να εκπληρώνει τις υποσχέσεις του, μια εγκυμοσύνη ή έναν γάμο. (Δείτε επίσης σκούπα)…

(arb. Βλέπε οδοντόβουρτσα)