Ονειρεύεται και βλέποντας μια σαύρα εξηγείται ως το όνειρο με σημαντικό συμβολισμό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει αρχέγονα ένστικτά σας και αντιδράσεις προς τα τρόφιμα, το σεξ, κ.λπ. Η σαύρα μπορεί επίσης να είναι αντιπροσωπευτική ενός ατόμου που βλέπετε ως εν ψυχρώ, φοβισμένος ή παχύ δέρμα. Σε μια πιο θετική σημείωση, η σαύρα συμβολίζει επίσης αναδυόμενη δημιουργικότητα, ανανέωση και αναζωογόνηση. Μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι είστε βάσιμοι.

…(Bewitch | Δωρεάν | Gecko | Independent | Wall gecko | Μάγισσα) Το να βλέπεις μια σαύρα σε ένα όνειρο σημαίνει απληστία, λαιμαργία ή διαφορά στη γνώμη και τη γεύση. Μια σαύρα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης ένα άτομο που εξαπατά τα χρήματα των ανθρώπων. Σημαίνει επίσης μια ασθένεια, ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει ένα κακό, καταραμένο και απεχθές άτομο, ή ένα μοναχικό άτομο. Ίσως το να βλέπεις μια σαύρα σε ένα όνειρο μπορεί να σημαίνει ύποπτα ή λερωμένα χρήματα, κάποιον άγνωστης γενεαλογίας, ένα μετενσαρκωμένο ή μεταμορφωμένο άτομο με τη μορφή μιας σαύρας. Σημειώνοντας εδώ ότι ο μετασχηματισμός του ανθρώπου σε άλλο πλάσμα στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει μια θεϊκή τιμωρία, αν και μπορεί να μην διαρκέσει περισσότερο από τρεις ημέρες. Ο Θεός ξέρει καλύτερα. (Δείτε επίσης Wall gecko | Monitor | Transformation)…

(Βλ. Monitor 2)

(ζωολογία. Σαύρα | Σαύρα παρακολούθησης | Varanidae | Varanus Niloticus) Μια σαύρα παρακολούθησης σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν άθλιο, κακό και έναν περιφρονητικό εχθρό που έχει λίγη αποφασιστικότητα, αν και φοβάται, και που δεν έχει αποδείξεις.

το όνειρο για την ταυτότητα καλούντος συμβολίζει διόραση για το πώς μια κατάσταση θα τελειώσει, ή προσδοκίες για το πώς κάτι μπορεί να σας επηρεάσει συναισθηματικά, αν επιλέξετε να το εκτός ή να το αγκαλιάσει. Ξέρετε τι είναι κάτι ή πώς θα τελειώσει πριν να το δοκιμάσετε πραγματικά. Το όνειρο της μη εξέτασης του αναγνωριστικού καλούντος σας μπορεί να αντιπροσωπεύει δεν ενδιαφέρονται για το πώς μια κατάσταση θα διαγράψει ή να σας επηρεάσει συναισθηματικά. Το όνειρο να δεις το Unknown Caller στην ταυτότητα του καλούντος σας συμβολίζει τη διόραση για μια κατάσταση που σας κάνει να αισθάνεστε προσεκτικοί ή να μην έχετε γεύση αναξιόπιστη. Το όνειρο να δει μια κενή οθόνη αναγνώρισης καλούντος μπορεί να συμβολίσει την πρόβλεψή σας για μια κατάσταση που δεν θα είναι ποτέ αυτό που θέλετε, ή ελπίζω ότι είναι. Παράδειγμα: Ένας άνδρας ονειρευόταν να δει το όνομα ενός παλιού φίλου στην οθόνη κλήσης του και να απαντήσει στο τηλέφωνο. Αυτός ο φίλος ήταν κάποιος που πάντα τους έκανε να αισθάνονται συνειδητοποιημένοι. Στην πραγματική ζωή ο ονειροπόλος ήταν έτοιμος να κάνει μια δραματική αλλαγή στον τρόπο ζωής. Το όνομα του φίλου στην οθόνη κλήσης αντανακλούσε την πρόβλεψή του για το πώς η πραγματοποίηση της μεγάλης αλλαγής θα άρχιζε να συνδέει την ανησυχία του για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Ήξεραν τι να περιμένουν από την αλλαγή, πώς ο χρόνος για την αλλαγή ήταν σε ετοιμότητα.

Βλέποντας ένα ερπετό ή σαύρα στο όνειρο συμβολίζει το φόβο. Είτε έχετε ένα φόβο ή ένα φόβο ότι προβάλλετε σε κάποιον άλλο. Το όνειρο για ένα ερπετό σαύρα ή κίτρινο ερπετό συμβολίζει ότι φοβάστε ότι είναι αρκετά αισθητή. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να ξαναγεννηθεί ως ερπετό. Στην πραγματική ζωή μόλις ανάρρωσε από μια επικίνδυνη εμπειρία με το μυαλό που αλλάζει ουσίες. Μετά το επικίνδυνο πείραμα συνειδητοποίησε ότι τρόμαζε τους φίλους και την οικογένειά του όλη την ώρα όταν το συζητούσε. Η αναγέννηση ως ερπετό αντανακλούσε τη δραματική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο τον έβλεπαν οι άλλοι, καθώς ο νέος φόβος της φήμης του ενστάλαξε στους ανθρώπους που τον συμπαθούσαν.

…(Σαύρα) Το τσίρκο στο όνειρο αντιπροσωπεύει ένα κακό άτομο που είναι περήφανο για τον εαυτό του, που ενθαρρύνει την αναταραχή και μειώνει το πνεύμα των ανθρώπων για να κάνουν καλό. Ένα γκέκο σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν backbiter και έναν συκοφαντία. Το να πιάσεις ένα γκέκο σε ένα όνειρο σημαίνει να συναντήσεις ένα τέτοιο άτομο. Τρώγοντας ένα γκέκο σε ένα όνειρο σημαίνει κοροϊδευτικούς ανθρώπους. Εάν ένα γκέκο παίρνει ένα δάγκωμα από τη σάρκα κάποιου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα μιλήσει άσχημα γι ‘αυτόν δημόσια. Ένα γκέκο σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν αποδέκτη εχθρό που υποτιμά αδιάκοπα τον αντίπαλό του και ο οποίος οδηγεί από το ένα μέρος στο άλλο. (Δείτε επίσης σαύρα)…

Το όνειρο για μια οθόνη κατάδικευσης συμβολίζει την προσεκτική ανάλυση ενός τομέα της ζωής σας που καθαρίζεται. Κρατώντας ό, τι είναι σημαντικό στη ζωή σας και την άρση ό, τι δεν είναι. Παράδειγμα: Ένα άτομο κάποτε ονειρευόταν μια οθόνη crivation ενώ ήταν στη διαδικασία να δώσει το σπίτι τους έναν καθαρισμό άνοιξη.

Το όνειρο με ένα γυάλινο βάζο συμβολίζει κάτι για εσάς ή τη ζωή σας που θέλετε να επιδιορθώσετε όποτε θέλετε. Μια ερώτηση που αισθάνεστε, θα πρέπει να είναι σε θέση να φέρει όποτε θέλετε ή να αισθάνονται καλά για κάθε φορά που το χρειάζεστε. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση των πόρων ή των ευκαιριών που σας αρέσει να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Έχοντας όσο μια εμπειρία ή συναίσθημα θέλετε. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν ένα άσχημο πλάσμα σαύρα μέσα σε ένα δοχείο. Στο ξύπνημα της ζωής, της άρεσε να μιλάει για το πόσο φρικτή ήταν η εμπειρία της στον καρκίνο. Το πλάσμα στο βάζο αντιπροσώπευε την τρομακτική εμπειρία του καρκίνου της που εκτιμούσε τον εαυτό της να αντιμετωπίσει και ευχήθηκε να μπορούσε να συζητήσει πώς ήθελε.

…(Χοίροι) Σε ένα όνειρο, ένας χοίρος αντιπροσωπεύει κάποιον που στερείται ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή κάποιον που στερείται ακεραιότητας. (Δείτε επίσης σαύρα | Μετασχηματισμός)…

Το όνειρο για μια κουβέρτα που συμβολίζει τη ζεστασιά, την αγάπη, την ασφάλεια και την προστασία. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση της συμπάθειας που εσείς ή κάποιος άλλος παίρνει. Κάτι που σας επιτρέπει να αισθανθείτε καλύτερα για τον εαυτό σας ή πιο άνετα με μια δύσκολη κατάσταση. Μπορεί να ψάχνετε για κάποια μορφή καταφύγιο από τον έξω κόσμο ή μια σχέση. Αρνητικά, μια κουβέρτα μπορεί να απεικονίσει την επιθυμία σας να καλύψετε οποιαδήποτε κατάσταση ή περίσταση στη ζωή αφύπνισης σας. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να τυλίξει μια κουβέρτα γύρω από μια σαύρα. Ξυπνώντας τη ζωή του φοβόταν να χάσει τον φίλο του και ο ίδιος είπε ότι όλα θα ήταν εντάξει ή ότι δεν ήταν σοβαρό.

Το όνειρο του να είσαι Άγιος συμβολίζει μια πτυχή του εαυτού σου που συνειδητοποίησες ότι είναι τέλεια, ή ποτέ να μην έχεις κάνει κάτι λάθος. Αναγνώριση ή αναγνώριση της απόλυτης ειλικρίνειας, δικαιοσύνης ή αθωότητας. Γνήσια καλοσύνη ή να εξυπηρετήσει τους άλλους στην οθόνη. Να σε σέβονται που έζησες σύμφωνα με τις αρχές σου. Αρνητικά, ένας Άγιος μπορεί να αντικατοπτρίζει το άγχος ή μια δυναμική στάση για το πώς να αποφευχθεί η προσοχή να έχουν κάνει κάτι λάθος. Ψέματα σε άλλους ότι δεν θα μπορούσες να κάνεις τίποτα κακό. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση της ζήλιας ή δυσαρέσκεια ότι κάποιος άλλος είναι σεβαστή πολύ περισσότερο από εσάς.

Το όνειρο για μια οθόνη υπολογιστή συμβολίζει την αντίληψή σας για κάτι που εσείς ή κάποιος άλλος σκέφτεται. Εξετάστε το χρώμα της οθόνης για πρόσθετο συμβολισμό.

Το όνειρο του να είσαι γυμνός συμβολίζει τα συναισθήματα του να είσαι εκτεθειμένος ή ευάλωτος. Μια πτυχή της ζωής σας είναι εντελώς έξω στο ύπαιθρο ή πιθανό να επηρεάσει. Μια αλλαγή μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε σαν να είστε ξαφνικά στην οθόνη σε άλλους. Νιώθω ότι το έκανες με έναν τρόπο που δεν έχεις συνηθίσει. Αν θέλετε να είστε γυμνοί μπορεί να αντικατοπτρίζει μια κατάσταση στην οποία αισθάνεστε απαλλαγμένοι από όλους τους περιορισμούς. Τίποτα δεν σε κρατάει πίσω. Το όνειρο των άλλων ανθρώπων που είναι γυμνοί συμβολίζει μια πτυχή της προσωπικότητάς τους που είναι ευάλωτη, εκτεθειμένη, ή αίσθημα αβοήθητη. Ένας τομέας της ζωής σου με άνοιξε εντελώς για σένα ή αποκάλυψε τις αδυναμίες σου. Για να δω τη γυμνή αλήθεια μιας κατάστασης. Βλέποντας σεξουαλικά ελκυστική όμορφη γυμνούς ανθρώπους μπορεί να αντιπροσωπεύει επιθυμητές εμπειρίες που θέλετε να έχετε. Το να είσαι γυμνός και έτοιμος για σεξ συμβολίζει την ετοιμότητά σου να διασκεδάσεις κάνοντας κάτι που σου αρέσει.

(Οθόνη | Ακρόαση | Φρουροί τιμής | Επιθεώρηση στρατευμάτων | Στρατιωτική επανεξέταση | Απεικόνιση | Παρουσίαση | Αξιωματικός κριτικής | Εμφάνιση) Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να στέκεται μπροστά σε υψηλόβαθμο αξιωματικό κατά τη διάρκεια τελετής αναθεώρησης των φρουρών τιμής ή σε στρατιωτικό μπαράκ σε ένα όνειρο, και αν ο αξιωματικός είναι δυσαρεστημένος μαζί του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα διαπράξει μια μεγάλη αμαρτία. Εάν κάποιος πιστεύει ότι ο αξιωματικός είναι ευχαριστημένος μαζί του στο όνειρο, τότε συνεπάγεται τις ευλογίες του Θεού. Ο ανώτερος αξιωματικός ή ο κριτικός σε ένα τέτοιο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης ένα παθιασμένο άτομο που νοιάζεται, και που ρωτά συχνά για τους φίλους του, τους βοηθά να λύσουν τα προβλήματά τους και τους βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο. (Βλ. Επίσης ακροαματική επιτροπή | Εξεταστικό δικαστήριο)…

Το όνειρο για μια πολεμική μπάντα συμβολίζει μια εντυπωσιακή επίδειξη της ομαδικής εργασίας ή τέλειο συντονισμό. Αλληλεγγύη στην οθόνη. Εναλλακτικά, ονειρεύεται μια πολεμική μπάντα μπορεί να αντιπροσωπεύει δείχνει στους άλλους πώς είστε με το πόσο εξειδικευμένο ή ολοκληρωμένο. Σηματοδότηση σε άλλους ότι είστε πολύ ειδικευμένοι ή τέλειοι για να χάσετε.

Το όνειρο με ένα hubcap συμβολίζει την αξιοπρέπεια ή το σεβασμό των άλλων, για τις επιλογές τους. Πόσο θετική άλλοι άνθρωποι βλέπουν την κατεύθυνσή σας στη ζωή είναι. Καλή hubcaps μπορεί να αντικατοπτρίζει πολύ θαυμασμό ή σεβασμό, το οποίο αισθάνεστε για το πόσο καλά κάνετε κάτι. Το όνειρο για την έλλειψη ενός hubcap μπορεί να αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα της ντροπής ή της αίσθησης ότι ένα μειωμένο επίπεδο αξιοπρέπειας είναι στην επίδειξη σε άλλους. Δεν μπορείς να νιώθεις πόσο θετική είναι η κατεύθυνση της ζωής, ότι την παίρνεις όπως θα ήθελες. Ένα επίμονο πρόβλημα μπορεί να σας εμποδίζει από τις προτιμήσεις τις επιλογές ζωής σας. Αίσθημα αμηχανία σας είναι πάντα στην οθόνη.

Το όνειρο για οδοντόκρεμα συμβολίζει έναν πόρο ή την ικανότητα που σας κρατά σίγουροι όλη την ώρα. Ποτέ μην φοβάστε τις ικανότητές σας ή δυνάμεις που είναι στην οθόνη σε άλλους. Προετοιμασία και συντήρηση που σας επιτρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα.

Το όνειρο για ένα φλαμίνγκο συμβολίζει μονότονη, τολμηρή οθόνη ή πολύχρωμο showiness. Εσείς ή κάποιος μπορεί να κάνει ένα θέαμα του εαυτού σας ή ενδιαφέρονται πολύ να γίνουν παρατηρήσει.

Στο όνειρο να δει τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο σε ένα σινεμά, δείχνει ότι προσπαθείτε να προστατευθείτε από τα συναισθήματα και / ή τις ενέργειές σας. Βλέποντας τους σε μια οθόνη ταινία έργα τους επάνω σε ένα άλλο πρόσωπο και έτσι προκαλεί αυτές τις δράσεις / συναισθήματα χώρια. Μπορεί να προστατεύεις τον εαυτό σου από το να τα ζεις.