…Για ένα χριστιανικό άτομο, το να βλέπεις μια εκκλησία σε ένα όνειρο σημαίνει ένα σπίτι λατρείας, θρησκείας, γνώσης, αφοσίωσης, εργασίας, ασκητικής απόσπασης, φόβου αδικίας, μετάνοιας, θρήνου και θα μπορούσε να σημαίνει κλάμα. Μια εκκλησία σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει δυσφορία, ταλαιπωρία, συκοφαντία, καινοτομία, αδικία, ένα επιχειρηματικό κέντρο, μια αίθουσα συσκέψεων, μπίνγκο, κρασί, οινοπνευματώδη κατανάλωση, κοινωνία, γάμους ή μια γυναίκα. Σε ένα όνειρο, μια εκκλησία μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την ενορία, τη μητρόπολη, το υπουργείο, τον κληρικό ή έναν ιερέα. Εάν κάποιος δει μια εκκλησία μετατραπεί σε συναγωγή ή μια συναγωγή μετατραπεί σε εκκλησία σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει δυσπιστία, επιχείρημα ή ένα σχέδιο φοροδιαφυγής. Βλέποντας τον εαυτό σας σε μια συναγωγή σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να γίνει Εβραίος. Εάν το σπίτι κάποιου μετατραπεί σε εκκλησία σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα φέρει την επιχείρησή του στο σπίτι του, ή μπορεί να σημαίνει μια μάχη με το αφεντικό κάποιου. Το να βλέπεις μια εκκλησία σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης νεκροταφείο, εξομολόγηση, πόρνη, μουσικό σπίτι ή τόπο περιορισμού. Εάν μια γυναίκα βλέπει τον εαυτό της να παρακολουθεί έναν γάμο ή μια κηδεία σε μια εκκλησία σε ένα όνειρο, αυτό μπορεί να σημαίνει το ίδιο σε εγρήγορση. (Δείτε επίσης Cincture | Temple)…

Το όνειρο μιας εκκλησίας συμβολίζει την ανάγκη σας για απαντήσεις σε ένα πρόβλημα ζωής που σας ενοχλεί. Χρειάζεστε ένα όραμα, μια λύση ή κάποιο είδος καθοδήγησης σχετικά με το ποια κατεύθυνση να λάβει, ή γιατί κάτι συμβαίνει σε σας. Μπορεί να έχεις φτάσει σε ένα σταυροδρόμι. Μπορεί να αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνω με αυτή την κατάσταση; ή Τι πρέπει να κάνω για τη ζωή μου τώρα; Εναλλακτικά, μια εκκλησία μπορεί να συμβολίσει το σύνολο της θρησκευτικής πίστης σας. Αισθάνεστε σαν πιστός ή τη γνώμη σας για την πίστη σας. Το όνειρο για το υπόγειο της εκκλησίας μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα, κρίση ή δοκιμασία πίστης. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της δυσκολίας ή της τρομερής, όπως προσπαθείτε να καταλάβω γιατί κάτι συμβαίνει σε σας. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να είναι μια εκκλησία που ήταν στην πυρκαγιά και σκέφτηκε στέκεται στον άμβωνα θα τον προστατεύσει καθώς συνέχισε να καίει. Στην πραγματική ζωή, πέθαινε από AIDS και σκέφτηκε ότι επιστρέφοντας στην παλιά του δουλειά ως υπουργός ήταν η πτώση του καλώντας. Δύο εβδομάδες αργότερα πέθανε.

το όνειρο να δει ένα όργανο εκκλησία pip συμβολίζει κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε σαν να μην μπορείτε ποτέ να κάνετε κάτι λάθος. Νιώθω ότι πρέπει να συμπεριφέρεσαι συνέχεια. Αρνητικά, ένα όργανο pip μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι κάτι σας τρομάζει να πρέπει να είναι πιο θετική ή καλά συμπεριφέρθηκε.

Όταν ονειρεύεστε να δείτε την εκκλησία, τότε ένα τέτοιο όνειρο συμβολίζει την πνευματικότητα και τις πεποιθήσεις. Το όνειρο δείχνει την αξία και το νόημα της ζωής. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά ή άσχημα. Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα ότι έχετε κάνει κάποια λάθη στη ζωή σας και δεν είναι ότι προσπαθείτε να τους αποζημιώσει για να κάνει κάτι καλό για τους άλλους. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο και λύπη. Αυτή είναι η στιγμή της ζωής σας, όπου κάνετε υπέροχες αλλαγές. Το όνειρο μπορεί επίσης να δείξει τις αξιολογήσεις που έχετε στη ζωή σας. Ίσως προσπαθείτε να επιλέξετε το σωστό στη ζωή σας, έτσι θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά για το τι θέλετε από τη ζωή.

(Δείτε ξυλοδαρμό)

…(Crane) Μια μπάλα που καταστρέφει ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ένα φορέα μηνυμάτων. Εάν κάποιος δει μια μπάλα που καταστρέφει να τον χτυπάει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα λάβει ένα ισχυρό μήνυμα που θα μεταφερθεί από έναν ισχυρό και ανελέητο απεσταλμένο….

Το όνειρο για την ακρόαση του ήχου του Om συμβολίζει εσωτερική ειρήνη, την οποία αισθάνεστε με τις επιλογές σας ή την τρέχουσα κατάσταση της ζωής. Αίσθημα ότι τα πάντα είναι στη θέση του ή τέλεια ευθυγραμμισμένη στη ζωή σας. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος που ονειρευόταν να ακούσει τον ήχο του Om. Στην πραγματική ζωή, ήταν μόλις βουδιστής και ήταν πολύ χαρούμενος με αυτή την επιλογή της ζωής, την αίσθηση ότι ολοκλήρωσε ως άτομο.

Δείτε την έννοια των βιβλίων

…Η επίσκεψη στο τζαμί του Προφήτη στη Μεδίνα σε ένα όνειρο σημαίνει να αναζητάς την εγγύτητα του Θεού και την ευχαρίστησή του μέσω καλών πράξεων. Σημαίνει επίσης να αισθάνεσαι ασφαλής, να αναμιγνύεσαι με ανθρώπους γνώσης, να συνεργάζεσαι με ανθρώπους θρησκευτικών τάξεων, να συμμετέχεις στην παρέα των αναζητητών γνώσης και να αναπτύξεις ειλικρινή αγάπη για την οικογένεια του Προφήτη του Θεού, στην οποία να είσαι ειρήνη, να υπηρετείς και να αγαπάς αυτούς που αγαπούν τους απογόνους του. . Η επίσκεψη στο τζαμί του Προφήτη σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης αγάπη, γνώση και καθοδήγηση. Η επίσκεψη στο Ιερό Τζαμί Al-Aqsa στην Ιερουσαλήμ σε ένα όνειρο σημαίνει ευλογίες, κατανόηση της εσωτερικής σημασίας σημαντικών πνευματικών θεμάτων και θαυματουργών γεγονότων, ή προβληματισμός για το Νυχτερινό Ταξίδι του Αγγελιοφόρου του Θεού (uwbp), τη νύχτα στην οποία διακοσμήθηκαν οι οκτώ ουρανοί και να τον τιμήσει όταν του ζητήθηκε να έρθει ενώπιον του Παντοδύναμου Θεού. Η επίσκεψη στον τάφο του Προφήτη του Θεού Αβραάμ, επί του οποίου είναι ειρήνη, σε ένα όνειρο σημαίνει υπακοή στους γονείς κάποιου, αληθινή σε αυτούς, αναζήτηση της αγάπης, των ευλογιών και της ευχαρίστησής τους με ειλικρίνεια και αλήθεια με τα λόγια και τις πράξεις κάποιου. Η επίσκεψη σε ιερούς τόπους σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης την αναζήτηση γνώσης και σοφίας, την αγάπη για φιλανθρωπικούς ανθρώπους, τη σύνδεση με καλούς ανθρώπους, την επιδίωξη να μάθουν τη θρησκεία κάποιου από έναν ευσεβή δάσκαλο, να λάβουν ευλογίες και οφέλη σε αυτήν τη ζωή και στην επόμενη. (Δείτε επίσης τον Μωάμεθ, επί του οποίου είναι ειρήνη | Μέκκα | Μεδίνα)…

Επίσης, διαβάστε την ερμηνεία της κυψέλης.

…Εάν ονειρεύομαι τον εαυτό σου, είσαι ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα δώσει πολύτιμα σχόλια για τις κορανικές ερμηνείες. (Βλέπε Ντάνιελ | Δαχτυλίδι μύτης)…

Για να δείτε, μυρωδιά, ή γεύση βασιλικού στο όνειρό σας, μπορεί να έχει συμβολική έννοια της καλοσύνης, καλοσύνη, πραότητα. Βασίλειος σημαίνει επίσης νέα σχέση ή βαθιά αγάπη στην τρέχουσα φάση της σχέσης.

(Βλέπετε φυσώντας)

…(Φωνάζοντας) Εάν κάποιος καλείται με το όνομά του από μικρή απόσταση σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα φιληθεί με χαμηλούς ανθρώπους του δρόμου. Εάν το όνομα κάποιου καλείται από τον ορίζοντα ή από το πιο απομακρυσμένο άκρο μιας κοιλάδας σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσει μια αξιοπρεπή θέση και θέση. Αν το όνομα κάποιου καλείται από μεγάλη απόσταση σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι έχει παραβεί τις εντολές του Θεού και υποφέρει απομακρυνόμενος από τον Κύριό του….

…Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να μπαίνει στο σπίτι κάποιου άλλου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα τον νικήσει, θα κερδίσει το πλεονέκτημα σε αυτόν πάνω του ή θα ελέγξει τα συμφέροντά του. Το να μπείτε στο σπίτι του κυβερνήτη και να νιώσετε άνετα και άνετα μέσα σε ένα όνειρο σημαίνει ότι ζητά τη βοήθεια του κυβερνήτη σε μια προσωπική επιχείρηση. Η έλευση ενός δίκαιου ατόμου σε ένα σπίτι σε ένα όνειρο σημαίνει ευλογίες. Εάν ένα άδικο άτομο εισέλθει σε ένα μέρος σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι το κακό και οι καταστροφές θα πέσουν σε ένα τέτοιο σπίτι. Εάν είναι συνηθισμένο ένα τέτοιο άτομο να εισέλθει σε αυτό το μέρος, τότε δεν θα προκληθεί ζημιά από την έλευση ή τη μετάβασή του. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να μπαίνει σε ένα σπίτι άγνωστης ουσίας, εδάφους ή δομής, και αν συναντήσει αναχωρούμενες ψυχές που αναγνωρίζει στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι έχει εισέλθει στα βασίλεια των νεκρών. Εάν βλέπει τον εαυτό του να πηγαίνει σε αυτήν τη σφαίρα, έπειτα να βγαίνει από αυτό στο όνειρο, σημαίνει ότι θα πλησιάσει το θάνατό του και θα ανακάμψει από μια σοβαρή ασθένεια. Η είσοδος στο Ιερό Σπίτι στη Μέκκα σε ένα όνειρο σημαίνει ότι μπαίνεις στο σπίτι σου ως νεόνυμφος. (Δείτε επίσης Marketplace)…

(Βλ. Γλώσσα)

Μια ρωγμή σε ένα δέντρο στο όνειρο σημαίνει ότι τα μέλη της οικογένειάς του θα στηριχθούν εναντίον του.

(Δείτε κατάθεση)

Όταν γονατίζεις σε ένα όνειρο, τότε αντιπροσωπεύει ταπείνωση. Το όνειρο για τον υποβιβασμό δείχνει επίσης τον τεράστιο αντίκτυπο που άλλοι άνθρωποι έχουν σε σας. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να δείξει πόσο φιλικό με τους γύρω σας. Ο υποβιβασμός είναι επίσης ένα μέρος της σύμβασης όταν κάποιος προτείνει στο άλλο.

Το όνειρο να δώσει κάτι σε κάποιον συμβολίζει την εκτίμησή τους για τη ζωή που συμφωνήθηκε από ένα πρόσωπο ή κατάσταση. Να δείχνεις σε κάποιον ότι είναι ξεχωριστός, να δείχνει στοργή. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της μεταφοράς ιδεών, επιρροής, ελπίδας, πρόσβασης ή συγχώρεσης. Η άδεια δίνεται. Εναλλακτικά, δίνοντας κάτι σε κάποιον σε ένα όνειρο μπορεί να αντικατοπτρίζει την επιθυμία τους να κάνουν μια κατάσταση ευκολότερη για κάποιον άλλο. Θα μπορούσε να αντικατοπτρίζει την προσπάθειά σας να αποδεχθεί ή να συγχωρήσει τον εαυτό σας. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να συμπεριφέρεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αρνητικά, δίνοντας κάτι σε ένα όνειρο μπορεί να αντικατοπτρίζει τη δύναμη ή μόχλευση είναι ρίχνουν μακριά ή δίνοντας μακριά πολύ εύκολα. Εγκατάλειψη. Μην κάνετε τον κόπο να σηκωθείτε μόνοι σας ή να γνωρίζετε τον εαυτό σας να επιλέξετε να ενδώσετε σε άλλους. Μην προσπαθείς αρκετά να κερδίσεις ή να προστατέψεις τον εαυτό σου. Εύκολα, να μπορείς να παραδοθείς ή να είσαι υποδεέστερος. Εναλλακτικά, από μια αρνητική προοπτική δίνοντας κάτι σε ένα όνειρο μπορεί να αντικατοπτρίζει την παράδοση από το πρόβλημα. Μια κατάσταση τελείωσα, εσύ θα το αντιμετωπίσεις. Το όνειρο του να δοθεί κάτι συμβολίζει τα συναισθήματα της εκτίμησης ή ειδική. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση των συναισθημάτων για μια κατάσταση που γίνεται ευκολότερη για σας ή καλή τύχη. Δεχτείτε μια ιδέα ή μια ευθύνη. Αρνητικά, να δοθεί κάτι σε ένα όνειρο μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα του ποτέ δεν έχει κερδίσει τίποτα.

…Η αναρρίχηση σε ένα βουνό, η απόλαυση της βλάστησης και η κατανάλωση από το γλυκό και γλυκό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει να προστατέψουμε την αγνότητα κάποιου στη συντροφιά της γυναίκας του. (Δείτε επίσης Kfiimar | Veil)…

…(Αζάν | Muezzin) Η ακρόαση της πρόσκλησης σε προσευχές σε ένα όνειρο σημαίνει την εποχή του προσκυνήματος ή ανακοινώνει τους ιερούς μήνες της. Μπορεί επίσης να υποδηλώνει ραβδώσεις, κλοπή, ανακοίνωση μιας σημαντικής κίνησης ή ανατίναξη των τρομπέτες του πολέμου, ή θα μπορούσε να υποδηλώνει τάξη και τιμή ή υπακούει σε εντολές εκείνου που βλέπει το όνειρο, ή ίσως να ανακοινώνει μια γυναίκα για έναν άγαμο άντρα και θα μπορούσε σημαίνει να λέτε την αλήθεια. Η ακρόαση της πρόσκλησης σε προσευχές σε μια γλώσσα διαφορετική από την αραβική στην οποία αποκαλύφθηκε σε ένα όνειρο σημαίνει ψέματα και κοροϊδία. Αν κάποιος βλέπει μια γυναίκα να καλεί σε προσευχές, να στέκεται στην κορυφή ενός μιναρέ σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει καινοτομία και δοκιμασίες. Εάν τα παιδιά κάνουν το κάλεσμα στις προσευχές σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που γεμίζουν με άγνοια θα κυβερνήσουν τη γη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν η κλήση πραγματοποιείται εκτός της κατάλληλης ώρας. Εάν ένα κατάλληλο άτομο βλέπει τον εαυτό του να προσελκύει επαρκώς τις προσευχές σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα διοριστεί για να κυβερνήσει μια χώρα που είναι τόσο μεγάλη όσο η φωνή του μπορεί να φτάσει στο όνειρο. Εάν κάποιος δεν ταιριάζει στις συνθήκες της απόδοσης, τότε σημαίνει ότι οι εχθροί του θα αυξηθούν σε αριθμό. Εάν είναι έμπορος, αυτό σημαίνει ότι η επιχείρησή του θα αναπτυχθεί. Η ακρόαση της πρόσκλησης για προσευχή σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει επίκληση, ικεσίες και καλές προσευχές. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να καλεί προσευχές από μέσα σε ένα πηγάδι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα καλέσει ανθρώπους από άλλη χώρα να περπατήσουν στο δρόμο του Θεού Παντοδύναμου, να ακολουθήσει τη νομολογία που έκανε υποχρεωτική για την ανθρωπότητα και να υιοθετήσει τους θεϊκούς νόμους ως τον τρόπο ζωής και τη θρησκεία τους. Αν το να καλείς μέσα σε ένα πηγάδι γίνεται μέσα από μια μουσουλμανική χώρα στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι είναι κατάσκοπος ή καινοτόμος που εισάγει αλλαγές στους νόμους του Θεού. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να καλεί σε προσευχές από την κορυφή του Φοβισμένου Οίκου της Κάαμπα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι είναι καινοτόμος. Εάν καλεί σε προσευχές ενώ ξαπλώνει στο κρεβάτι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η σύζυγός του κοροϊδεύει και συκοφαντά τους γείτονες. Εάν κάνει το κάλεσμα στην πόρτα ενός βασιλιά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα καταθέσει την αλήθεια σε ένα δικαστήριο. Εάν η κλήση γίνεται όταν ταξιδεύετε σε ένα τροχόσπιτο ή σε μια αγορά με ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα εκθέσει μια ομάδα κλεφτών. Εάν κάνει το κάλεσμα σε προσευχές μέσα από ένα ερείπιο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ένα τέτοιο μέρος θα ξαναχτιστεί και οι άνθρωποι θα ζουν σε αυτό. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να προσεύχεται από προσευχή μέσα από ένα λουτρό ή όταν βρίσκεται κάτω από το ντους σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα υποφέρει από πυρετό. Εάν βλέπει τον εαυτό του να καλεί και κανείς δεν απαντά στο όνειρό του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ανήκει στην παρέα των άδικων ανθρώπων. Εάν καλεί με μια όμορφη φωνή και οι άνθρωποι ακούνε την κλήση του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ζητά την έγκριση των εξουσιοδοτημένων ατόμων. Εάν βλέπει τον εαυτό του να καλεί στην προσευχή ενώ είναι γυμνός, αντιπροσωπεύει την απροσεξία και την περιφρόνησή του για τη θρησκεία του. Το να καλείς στην προσευχή να στέκεται πάνω σε ένα σωρό σκουπιδιών σε ένα όνειρο σημαίνει να καλείς έναν ηλίθιο άνθρωπο να κάνει ειρήνη αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η ακρόαση της πρόσκλησης σε προσευχές που γίνονται μέσα σε μια αγορά σημαίνει το θάνατο ενός από τους εμπόρους….

Αν δείτε τον εαυτό σας να κρατούνται αιχμάλωτοι, ενώ ονειρεύεται, τότε ένα τέτοιο όνειρο ανακοινώνει για την κατάσταση που αισθάνεστε πληρούνται. Ίσως αισθάνεστε σαν να είστε σε θέση να εκφράσουν αυτό που θέλετε να κάνετε, έτσι δεν είστε στο σημείο της αίσθησης πολύ δυσαρεστημένοι.

(Βλ. Panderer)

(Δείτε τα βαθιά νερά)

Το όνειρο για την ομιλία σε γλώσσες συμβολίζει μια έντονη ανησυχία με το να παρατηρήσει απόλυτα πιστός. Θέλοντας να γίνει αντιληπτός δίνοντας τα πάντα του στον εαυτό του για έναν σκοπό ή πίστη. Αρνητικά, μιλώντας σε γλώσσες μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι είστε πολύ ενδιαφέρονται ή εμμονή με την παρατηρήσει πιστός. Αίσθημα ότι έχετε ότι προσπαθεί πολύ να εντυπωσιάσει τους άλλους ή να διατηρήσει μια απόλυτα πιστή εμφάνιση. Τα όνειρα της ομιλίας σε γλώσσες είναι κοινά για τους θρησκευτικούς ανθρώπους που βιώνουν άγχος για να φαίνεται να είναι πιστοί όπως και οι άλλοι άνθρωποι. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση της πίεσης των ομοτίμων για το επιπλέον μίλι για να δείξει στους άλλους την πίστη τους είναι ισχυρή. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση του ηλίθιου συναισθήματος που προσπαθεί πάρα πολύ σκληρά για να δείξει την πίστη σας στους άλλους. Ίσως είναι καλύτερα να ξεκουραστούν οι θρησκευτικές θέρμη ή να σταματήσει να ανησυχείτε τόσο πολύ για το τι άλλοι thik της πίστης τους. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να μιλήσει σε γλώσσες και να χτυπήσει το κεφάλι της από το τραπέζι του σαλονιού. Στην πραγματική ζωή αισθάνθηκε άγχος για να μην φαίνεται να είναι αρκετά ισχυρή Χριστιανική και ήταν πιο δύσκολο να ευχαριστήσει τον Θεό.

Το όνειρο για ένα πορτοφόλι συμβολίζει την ταυτότητά σας ή την αίσθηση του εαυτού. Σκέψεις, συναισθήματα ή καταστάσεις ζωής που σας δίνουν αυτοπεποίθηση, δύναμη, ή να σας κάνει να αισθανθείτε πλήρης ως πρόσωπο. Μια υποτροφία μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει συναισθηματική εξάρτηση, ή πράγματα που πρέπει να αισθάνονται σίγουροι, ολόκληρο ή πλήρες. Η απώλεια της τσάντας σας μπορεί να συμβολίσει την απώλεια της επαφής με το ποιος είστε, ή να εγκαταλείψουν τις συνήθειες ή τις καταστάσεις ζωής που σας κάνουν να αισθανθείτε σίγουροι, ή να ολοκληρωθεί ως πρόσωπο. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να επιστρέψει στην εκκλησία της για να πάρει ένα πορτοφόλι που είχε ξεχάσει. Ξυπνώντας τη ζωή που είχε για χρόνια εγκαταλείψει ορισμένα προνόμια στην εκκλησία της για να δώσει χρόνο στην οικογένεια και μόλις πρόσφατα είχε τα προνόμια της εκκλησίας αποκατασταθεί. Η υποτροφία αντικατοπτρίζει την αίσθηση της ταυτότητας και των συναισθηματικών αναγκών που συνδέονται με την επιπλέον ευθύνη να έχουν στην εκκλησία. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν να αφήσει την τσάντα της μέσα στο πορτ μπαγκάζ της χρηματοδότησής της. Στην πραγματική ζωή, ένιωθε ότι το να ζει με τον αρραβωνιαστικό της την έκλεβε από την ικανότητά της να είναι ανεξάρτητη. Ένιωθε ότι ζούσε μαζί του της επέτρεπε να είναι ανεξάρτητη μόνο με τους όρους της, δεδομένου ότι ήταν το σπίτι της.

Αυτό που ονειρευόμουν να είμαι στις σαβάνες πρέπει να μάθει να προσαρμόζεται σε διαφορετικές καταστάσεις ενώ ζω τη ζωή. Θα πρέπει να πάρετε χορηγηθεί όλα όσα η ζωή έχει προσφέρει η ίδια σε σας, επειδή αρνητικά ή θετικά συναισθήματα προκαλούν διαφορετικά μαθήματα και εμπειρίες.

Το όνειρο για ένα παγκάκι εκκλησία συμβολίζει το άνοιγμα ή την δεκτικότητα του σε σημαντικές συμβουλές ή απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις της ζωής. Θετικά, μια τράπεζα μπορεί να αντιπροσωπεύσει την ετοιμότητά σας να ακούσετε σημαντικές συμβουλές. Νιώθω καλά ξέροντας ότι είσαι καλός άνθρωπος. Αρνητικά, καθίστε εδώ μπορεί να αντικατοπτρίζει το φόβο της διάλεξης ή είπε ότι δεν είστε καλοί. Το όνειρο για συνεδρίαση σε ένα πάγκο εκκλησία και μόνο μπορεί να αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα για να είναι απεγνωσμένα χρειάζονται απαντήσεις σε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Συναισθήματα που κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει ή ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις σε οποιαδήποτε δυσκολία που αντιμετωπίζετε. Νιώθοντας ότι τα προβλήματά σου είναι δικά σου. Κανείς δεν καταλαβαίνει το πρόβλημά σου. Αίσθημα άδειο, ενώ αντιμετωπίζει ένα δύσκολο σταυροδρόμι ή επιλογή. Παράδειγμα: Ένας άνδρας ονειρεύτηκε να κάθεται σε έναν πάγκο εκκλησίας και μόνο και είδε τα κορίτσια φαίνεται κακό στο στασίδι στην επόμενη γραμμή. Στην πραγματική ζωή, προσπαθούσε να αφήσει πίσω του ένα πολύ αρνητικό παρελθόν και να ξεκινήσει μια νέα ζωή με την κοπέλα του. Είχε προβλήματα με αυτό, επειδή τα κορίτσια που κοιμόταν με το παρελθόν του συνέχισε να του μιλήσει. Ήθελε απεγνωσμένα να αισθάνονται σαν ένα καλό πρόσωπο με τη νέα ζωή του, αλλά αισθάνθηκε νέα φίλη του λέει την αλήθεια για το σκοτεινό παρελθόν τους θα καταστρέψει τη σχέση.

…(Εχθρός) Ο Φαραώ είναι ο εχθρός του Παντοδύναμου Θεού. Εάν κάποιος δει τον Φαραώ να φαίνεται καλός σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο Ιμάμης, ο αρχηγός ή το άτομο που οδηγεί τις προσευχές της κοινότητας στην κοινότητά του είναι ανόητο άτομο ή ότι η ίδια η εκκλησία δεν ακολουθεί τους κατάλληλους θρησκευτικούς κανόνες. Ωστόσο, εάν ο Φαραώ μοιάζει άσχημος στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι τόσο ο Ιμάμης όσο και η εκκλησία του είναι καλοί άνθρωποι. Η ίδια ερμηνεία ισχύει για οποιονδήποτε κοινό εχθρό μπορεί να έχει. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να γίνεται Φαραώ σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει ηγέτης, αν και θα είναι εις βάρος της θρησκευτικής του διαθήκης. Εάν οι άνθρωποι μιλούν για ένα συγκεκριμένο Φαραώ σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα κερδίσει φήμη σε αυτήν την τοποθεσία. (Δείτε επίσης Ορφανά)…