Το όνειρο με μια ακουστική κιθάρα συμβολίζει εσάς ή κάποιον άλλο που ενθαρρύνει τους άλλους να αισθάνονται καλά για να παρατηρήσετε πόσο ιδιαίτερη ή ενδιαφέρουσα είστε. Το όνειρο με μια ηλεκτρική κιθάρα συμβολίζει ότι εσείς ή κάποιος άλλος που ενθαρρύνει τους άλλους να αισθάνονται καλά για να παρατηρήσετε πόσο ενδιαφέρουσα, διαφορετική, ή δροσερό είστε.

Το να ονειρεύεσαι ότι έχεις, ή να παίζεις κιθάρα, αντιπροσωπεύεις πάθος και συναίσθημα. Σχετίζεται επίσης με σεξουαλικές συνειρμούς και μπορεί να σηματοδοτήσει ένα ερωτικό όνειρο. Το όνειρο να δεις μια σπασμένη ή αδιάσπαστη κιθάρα σημαίνει απογοητεύσεις στην αγάπη.

Βλέποντας ή παίζοντας με μια ηλεκτρική κιθάρα στο όνειρο αντιπροσωπεύει ξαφνική ενέργεια και αμέσως την εμφάνιση του νέου πάθους. Εκφράζεις ξεκάθαρα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου στους άλλους. Εναλλακτικά, είναι ένα σύμβολο της νεολαίας και της εξέγερσης.

Δείτε την έννοια της κιθάρας

(Δείτε έγχορδα όργανα)

(Δείτε παιχνίδια)

(Διασκέδαση | Κυνισμός | Παίζοντας παιχνίδια | Παίζοντας) Το να παίζεις παιχνίδια ή να ενεργείς σωστά σε ένα όνειρο σημαίνει υπερηφάνεια, αλαζονεία, κυνικό, βωμολοχίες ή λεηλασία τι είναι ιερό στη θρησκεία κάποιου και στερείται σεβασμού για αυτό. Το να παίζεις τάβλι σε ένα όνειρο σημαίνει ανύψωση, απόκτηση δύναμης, τιμής και αξίας ή μπορεί να υποδηλώνει την υπερηφάνεια, την αλαζονεία και τον κυνισμό. Παίζοντας με ένα γαμήλιο δαχτυλίδι σε ένα όνειρο σημαίνει απόκρυψη μυστικών, εκτός εάν κάποιος άλλος εμφανίζεται στο όνειρό του, τότε θα μπορούσε να σημαίνει αναζήτηση ενός αγνοουμένου. Το να κάθεις και να παίζεις με τακούνια σε ένα όνειρο σημαίνει να κυβερνάς. Το να παίζεις ποδόσφαιρο σε ένα όνειρο σημαίνει συμφιλίωση ή ειρήνη με τον εχθρό κάποιου. Εάν ένας άρρωστος βλέπει τον εαυτό του να παίζει ένα παιχνίδι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει να ανακάμψει από την ασθένειά του και να επιστρέψει σε μια φυσιολογική υγιή ζωή. Το να παίζεις μπάλα κρίκετ σε ένα όνειρο σημαίνει έναν αγώνα που ακολουθείται από συμφιλίωση και ειρήνη. (Δείτε επίσης τάβλι | Μάχη κόκορας | Τζόγος | Μπάλα | Ταυρομαχία)…

Το όνειρο για ένα swingset συμβολίζει καλό συναίσθημα δεν χρειάζεται να λάβει μια τελική απόφαση. Απολαμβάνοντας παίζοντας με μια δυνατότητα ή μια μεγάλη απόφαση. Μου αρέσει να μιλάω για το πώς θα μπορούσες να κάνεις κάτι χωρίς να χρειάζεται. Εκμεταλλευόμενοι το να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι που κάνουν οι άλλοι άνθρωποι. Ικανοποίηση του αισθήματος με την ελευθερία της επιλογής σας. Μου αρέσει να μην χρειάζεται να είμαι απελπισμένος ή ζηλιάρης καθόλου. Αρνητικά, ένα swingset μπορεί να αντικατοπτρίζει την αλαζονεία που χρησιμοποιεί την πιθανότητα κάτι να συμβεί παίζοντας με τα συναισθήματα κάποιου άλλου.

…Βλέποντας έγχορδα όργανα σε ένα όνειρο σημαίνει ανάρρωση από μια ασθένεια, ή μπορούν να αντιπροσωπεύουν τον νωτιαίο μυελό του ανθρώπου, ή τη σπονδυλική στήλη, τη δύναμη, την αυστηρότητα, την αδυσώπητη κατάσταση, την υγεία ή τη φυσική του κατάσταση. Το να βλέπεις έγχορδα μέσα σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης την κατανόηση της ανθρώπινης φύσης, ή της φυσιολογίας του ανθρώπου, ή θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν την ιατρική ή την αστρονομία. Εάν ένας εργένης βλέπει τα έγχορδα στο όνειρό του, μπορεί να σημαίνει ότι θα παντρευτεί. Εάν μια γυναίκα βλέπει τον εαυτό της να παίζει ένα έγχορδο στο όνειρό της, αυτό σημαίνει ότι θα βάλει ένα παιδί στην αγκαλιά της. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να παίζει ένα έγχορδο μπροστά από το κυβερνητικό σπίτι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα προεδρεύει των ανθρώπων σε περίπτωση που πληροί τις προϋποθέσεις. Διαφορετικά, θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα συνθέσει ή θα δημιουργήσει μια ιστορία. Το να βλέπεις ένα λαούτο ή μια κιθάρα σε ένα όνειρο δεν σημαίνει κακό αν κάποιος τα δει ή σκοπεύει να τα κρατήσει, εκτός αν κάποιος ακούσει τη μουσική του. Το να παίζετε ή να ακούτε ένα έγχορδο σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ψέματα. Το να παίζεις στο σπίτι κάποιου σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια καταστροφή που θα έρθει σε αυτή την οικογένεια. Λέγεται επίσης ότι το να παίζεις ένα τέτοιο όργανο σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης να κερδίζεις φήμη και να προεδρεύεις σε άλλους, αν και θα μπορούσε επίσης να υποδηλώνει αγωνία για τον παίκτη. Εάν μια σειρά τέτοιου οργάνου σπάσει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει χαλάρωση και ανακούφιση από το άγχος. Μια σπασμένη σειρά λαούτου ή κιθάρας ή παρόμοιου οργάνου σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια πολύτιμη ιδιότητα που προκαλεί πονοκέφαλο στον ιδιοκτήτη του. Κάθε φορά που το θυμάται, υποφέρει από καούρα ή πόνο στο στομάχι. Το να βλέπεις ένα τέτοιο όργανο από έναν απλό ή ένα εργατικό άτομο σε ένα όνειρο σημαίνει παρηγοριά και ένα μάθημα να μάθεις από τη ζωή. Το να το βλέπει κανείς από ένα ασεβές άτομο σε ένα όνειρο σημαίνει περαιτέρω διαφθορά, ενώ αν ένας τύραννος ή ένας άδικος το βλέπει σε ένα όνειρο, σημαίνει να καταπιέζεις τους άλλους, να τους τρομοκρατούμε και να τους κόβεις από τις οικογένειές τους. (Δείτε επίσης Banjo | Μουσικός)…

(Έγχορδα όργανα | Κιθάρα | Λαούτο | Μαντολίνο) Σε ένα όνειρο, ένα μπάντζο αντιπροσωπεύει την κοινή δουλειά των ανθρώπων, τις διπλές συναλλαγές, την περιφρόνηση, τη μοιχεία, το παιχνίδι σκακιού, τη μαγεία, ένα μέσο, ​​την επίκληση πνευμάτων, καλεί τα πνεύματα των jinn από jinns ή παρόμοια εφέ. Ένα μπάντζο στο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης τον ηγέτη μιας τέτοιας ομάδας ανθρώπων και υποδηλώνει αγωνία και θλίψη. Το να παίζεις ένα μπάντζο με χορδές από έντερα ζώων σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν σοφό άντρα που προειδοποιεί ή επιπλήττει τους ανθρώπους. Το να παίζεις μπάντζο σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης θλίψη. Το να πατήσετε ένα μπάντζο σε ένα όνειρο σημαίνει νοσταλγία. Ακούγοντας τη μουσική ενός μπάντζο σε ένα όνειρο σημαίνει να στρέψεις την προσοχή σου στα ψέματα. (Δείτε επίσης Μουσικός | String Instruments)…

Βλέποντας από ή παίζοντας με ένα κουκλόσπιτο στο όνειρο δείχνει ότι εξιδανικεύετε μια κατάσταση στη ζωή σας. Ένας τομέας της ζωής σας όπου πιστεύετε ότι τα πάντα πρέπει να είναι τέλεια ή hass να είναι hass έτσι. Μια τέλεια και εξιδανικευμένη άποψη της εγχώριας ζωής ή του εξιδανικευμένης οράματος της προσωπικότητάς σας. Αρνητικά, μπορεί να είστε σε άρνηση σχετικά με τα προβλήματά σας ή να έχουν πρόβλημα διεκδίκησης του ελέγχου. Εναλλακτικά, ένα κουκλόσπιτο σε ένα όνειρο μπορεί να αντικατοπτρίζει έναν τρόπο για να λύσει και να λύσει τα προβλήματα που θέλετε να δείτε τέλεια για να ξυπνήσει. Σχέση ή κοινωνική πρακτική.

Το όνειρο της ακρόασης ή παίζοντας το φλάουτο δείχνει αρμονική ζωή. Είσαι σε πολύ καλή θέση αυτή τη στιγμή. Αισθάνεσαι υπέροχα. Και στο μέλλον στη ζωή σου όλα θα πάνε καλά.

(Fold | Instrument) Σε ένα όνειρο, ένα φλάουτο αντιπροσωπεύει καλά νέα. Το να ακούς τον ήχο ενός φλάουτου σε ένα όνειρο σημαίνει να ανακοινώσεις το θάνατο κάποιου. Παίζοντας το φλάουτο σε ένα όνειρο σημαίνει ανάπτυξη μιας καλής κατανόησης των πραγμάτων. Εάν δοθεί ένα φλάουτο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ραντεβού σε υψηλόβαθμο έργο, προστασία από δοκιμές, να γίνει ευσεβής και να ζήσει μια ασκητική ζωή. (Δείτε επίσης Όμποε)…

Για να ονειρευτείτε το παιχνίδι πρόκληση αυτοκίνητο που ονομάζεται Κοτόπουλο συμβολίζει τον κίνδυνο τα πάντα αποδεικνύουν δεν είναι δειλός ή ότι έχετε περισσότερες μπάλες από κάποιον άλλο. Αρνητικά, παίζοντας το παιχνίδι κοτόπουλο μπορεί να αντικατοπτρίζει τον κίνδυνο πολύ για να αποδείξει τον εαυτό σας. Εγώ και να δούμε τι έχει μεγαλύτερη σημασία. Δεν έχει σημασία πόση αλαζονεία να υποστηρίξεις και να σου πω κάτι. Τρομακτικό, τους φίλους ή την οικογένειά σας θα διακινδυνεύσετε όλα όσα πρέπει να φαίνονται ισχυρότερη ή πιο γενναία από κάποιον άλλο.

Το όνειρο σε μια διαφάνεια συμβολίζει καλό συναίσθημα για τον κίνδυνο. Οδηγώντας μια επικίνδυνη επιλογή μέχρι το τέλος. Παίζοντας με ρίσκο.

Το όνειρο για μια ποικιλία λαχανικών μπορεί να αντιπροσωπεύει την ποιότητα μιας κατάστασης ή εμπειρίας με την εύρεση ενός ισορροπημένου συνόλου βασικών αναγκών. Αίσθημα ότι κάτι ευεργετικό στερείται ευχαρίστησης ή αίσθημα καλό. Μια αντανάκλαση σας ή κάποιος άλλος που ενδιαφέρεται περισσότερο για την ευθύνη και την προσωπική ανάπτυξη, τότε απόλαυση. Τα λαχανικά μπορούν να είναι ένα σημάδι ότι εσείς ή κάποιος άλλος αισθάνεται την ανάγκη να ακολουθήσει μια φυσική διαδρομή ή φυσικό κύκλο. Αγνοώντας την ευχαρίστηση, τις παγίδες της επιτυχίας, ή παίζοντας. Δεν κάνει ό, τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι ή αποφεύγοντας μόδες. Το όνειρο για μαρασμό λαχανικών συμβολίζει την αίσθηση ότι ένα φυσικό μονοπάτι ή την τήρηση των βασικών αναγκών είναι ανίσχυρη. Ιδέες που ενθαρρύνουν τον ενθουσιασμό, την ευχαρίστηση ή το αίσθημα καλό κυριαρχούν. Εξετάστε συγκεκριμένα μεμονωμένα λαχανικά για την πρόσθετη έννοια. Δείτε το τμήμα θέματα τροφίμων για περισσότερα σχετικά με το συμβολισμό των φυτών. Παράδειγμα: Μια γυναίκα πάντα ονειρευόταν να προσπαθεί να ταΐσει τους ανθρώπους λαχανικά. Στην πραγματική ζωή ήταν συνεχώς παρατηρήσει τον εαυτό της απορρίπτοντας το αίτημα των παιδιών της για ένα νέο παιγνίως που ήταν έξω.

Το όνειρο για το Λας Βέγκας συμβολίζει την κοινωνική αλληλεπίδραση με τους άλλους που επικεντρώνεται στην ανάληψη κινδύνου ή παίζοντας με καταστάσεις ζωής. Μια συνεχής αίσθηση του Διακινδυνεύοντας τα πάντα ή διακινδυνεύοντας πάρα πολύ με τους φίλους, την οικογένεια ή τους ανθρώπους που αλληλεπιδρούν τακτικά. Αρνητικά, το Λας Βέγκας μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι δεν ανησυχούν πλέον για τις συνέπειες των πράξεών τους.

Έχοντας αλληλεπίδραση ή βλέποντας ή παίζοντας με ένα σαξόφωνο, όταν ονειρεύεστε, ερμηνεύεται ως μια πρόταση για να είναι πιο ανοιχτόμυαλοι. Σαξόφωνο, μπορεί επίσης να δείξει βαθιά πνευματικά συναισθήματα. Υπάρχει κάτι που πρέπει να εκφράσεις από το βάθος της ψυχής σου; Ίσως ξεκίνησες μια νέα σχέση. Έκανες μια βαθιά σύνδεση με αυτό το άτομο; Σκέψου το.

Βλέποντας από ή παίζοντας ένα σαξόφωνο σε ένα όνειρο συμβολίζει κάνοντας άλλους ανθρώπους να εξετάσουν ή να δώσουν προσοχή στα συναισθήματά τους. Μπορεί να έχετε μιλήσει για τον εαυτό σας, έκανε μια καταγγελία, ή απηύθυνε έκκληση σε κάποιον να δώσει προσοχή στις ανάγκες σας. Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύσει το όραμά σας για ένα άλλο πρόσωπο που θέλει τους άλλους να εξετάσουν τα συναισθήματα ή τις ανάγκες τους.

Αν δείτε τον εαυτό σας παίζοντας μπιλιάρδο σε ένα όνειρο, αυτό το όνειρο δείχνει την ικανότητά σας να είναι μόνος όταν εργάζονται σε ένα συγκεκριμένο έργο. Το όνειρο δείχνει επίσης την επιθυμία να είναι η πρώτη όλη την ώρα. Εναλλακτικά, τα όνειρα μπορεί να σας προτείνουν να αρχίσετε να δίνετε περισσότερη προσοχή σε κάποια πράγματα.

Το όνειρο για το παιχνίδι Tetris συμβολίζει καταστάσεις της ζωής όπου είστε πρόκληση τον εαυτό σας προσπαθεί να λύσει ή να οργανώσει τη ζωή σας τέλεια. Αίσθημα καλό, αποδεικνύοντας τον εαυτό τους προσπαθεί να επιτύχει κάτι τέλειο, ενώ δεν θέλουν άλλους ανθρώπους. Tetris μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει ξέγνοιαστες συναισθήματα για μια γρήγορη μάθηση εξατομικευμένη κατάσταση ή το περιβάλλον που θα πρέπει να είναι τέλεια. Αρνητικά, Tetris μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι αισθάνεστε απογοητευμένοι προσπαθώντας να αποδείξει στον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε κάτι τέλειο. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση του πάρα πολύ παίζοντας με κάτι σχεδόν τέλειο. Συντριπτικά τον εαυτό σας προσπαθεί να κάνει τα πάντα ταιριάζουν μεταξύ τους. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να παίξει Tetris και να κερδίσει. Στην πραγματική ζωή, μετακόμισε από το σπίτι του αυταρχικού πατέρα του με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και προσπάθησε να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση. Ξεκινώντας την επιχείρηση από το πουθενά ήταν πολύ δύσκολο με πολλά ελαττώματα, αλλά το αγάπησε και περνούσε από πολλή επιτυχία να πάρει τις πολλές πτυχές της επιχείρησής του λειτουργεί ομαλά συγχρονισμένη.

Αν βρείτε τον εαυτό σας ρίχνουν μια σάλπιγγα σε ένα όνειρο, τότε ένα τέτοιο όνειρο προβλέπει για τα προβλήματα που θα πρέπει να γνωρίζουν και να προσέχουν. Από την άλλη πλευρά, παίζοντας το σφάλμα θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση ορισμένων φάσεων στη ζωή σας και νέα ξεκινήματα στο μέλλον.

Το όνειρο για μια νεροτσουλήθρα συμβολίζει να είναι ξέγνοιαστη απολαμβάνοντας αρνητικές καταστάσεις ή αρνητικές συνήθειες. Επισημαίνει επίσης τους κινδύνους. Παίζοντας με την αβεβαιότητα ή να αισθάνονται καλά, αγνοώντας τις συνέπειες των πράξεών σας. Μια νεροτσουλήθρα είναι ένα σημάδι ότι μπορεί να γνωρίζετε ότι κάνετε κάτι λάθος ή επικίνδυνο και είναι πραγματικά απολαμβάνοντας αυτό. Μια νεροτσουλήθρα μπορεί να εμφανιστεί στα όνειρα, όταν απολαμβάνεις να είσαι κακός με κάποιον, να κάνεις σεξ με ανθρώπους που δεν σε ενδιαφέρουν, να απολαμβάνεις πορνό ή να εξερευνάς τη δύναμη ή τα πλεονεκτήματα που έχεις για τη δική σου απόλαυση. Μπορεί επίσης να εμφανιστεί όταν παίζετε ή παίρνετε ρίσκα. Το όνειρο για να είναι νευρικό, ενώ πηγαίνει κάτω από μια νεροτσουλήθρα συμβολίζει απροθυμία σχετικά με τις συνέπειες για κάτι που μπορεί να απολαμβάνουν και να γνωρίζουν είναι λάθος.

Το να παίζεις μπάσο, όταν ονειρεύεσαι, έχει το συμβολικό νόημα της ισορροπημένης ζωής. Παίζοντας με το μπάσο προτείνει επίσης το ρυθμό και το ρυθμό του πάθους. Το τραγούδι μπάσο, όταν ονειρεύεσαι, έχει νόημα συγκέντρωσης και κινήτρου. Τραγούδι δείχνει μια σταθερή προετοιμασία για το τι σας περιμένει στο μέλλον.

Το μπόουλινγκ στο όνειρο αντιπροσωπεύει τα επιτεύγματα, τα καθήκοντά σας και χάνει. Αν έχετε κάνει πολλές απεργίες σε ένα όνειρο, τότε δείχνει τα μεγάλα επιτεύγματα που εισέρχονται ξύπνημα ζωή σας. Το όνειρο δείχνει ότι θα συνεχίσει να κάνει σε ό, τι κάνετε, επειδή έχετε πάρει το σωστό δρόμο και όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο. Αν το παιχνίδι δεν πάει καλά, τότε σημαίνει ότι κάνεις λάθος πράγματα στη ζωή. Το όνειρο στο οποίο μπορείτε μπολ ένα μπολ υδρορροή, προτείνει να κάνει κάποια ποικιλία στη ζωή σας. Ξέρεις ότι μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις, και δεν είναι κακό, γιατί οι απώλειες και τα λάθη μας κάνουν πιο δυνατούς και καλύτερους για το μέλλον. Ίσως η ρουτίνα έχει κάνει τα αρνητικά στη ζωή σου. Σκεφτείτε ότι μπόουλινγκ στα όνειρα θα μπορούσε επίσης να συμβολίσει τις σεξουαλικές επιθυμίες που έχετε, αλλά είναι σε θέση να εκφράσουν τον εαυτό σας. Οι απεργίες είναι θετικές εκφράσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να ερμηνευθούν ως επιτυχής σεξουαλική επαφή όπου εσείς ή ο σύντροφός σας έφτασε οργασμό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει προσοχή στο πώς αισθάνεστε παίζοντας το παιχνίδι μπόουλινγκ, διότι αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα και το συναίσθημά σας στην αφύπνιση της ζωής σας.

Το όνειρο για μια φούσκα συμβολίζει καταστάσεις όπου έχετε εμπλακεί σε υπερβολική συμπεριφορά ή πολύ εκτεθειμένοι σε κάτι που έχει εξαφανιστεί στη θάλασσα. Μπορείτε τώρα να παρατηρήσει τις συνέπειες του παίζοντας με τη φωτιά ή να έχουν εμμονή. Εναλλακτικά, μια φούσκα σε ένα όνειρο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι προσπαθείτε πάρα πολύ σκληρά για κάτι. Πρέπει να ηρεμήσεις.

Όταν ονειρεύεστε μακριά να πάρει ένα βελονισμό συμβολίζει κακή υγεία σας. Αυτό το όνειρο θέλει να ξέρετε, ότι ίσως θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας με την εκτέλεση, χορό, παίζοντας τένις ή οποιοδήποτε άλλο είδος του αθλητισμού που θα θέλατε να κάνετε. Δεν είναι μόνο άσκηση, είναι περισσότερο για την αλλαγή του τρόπου ζωής σας, όπως το να πάτε στο εξωτερικό για ένα μικρό ταξίδι, πηγαίνοντας για μια βόλτα ή οτιδήποτε άλλο νομίζετε ότι θα θέλατε να κάνετε. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στον ενεργό τρόπο ζωής.

Για να δείτε στο νόμο σας, όταν ονειρεύεστε, είναι περίεργο σημάδι του ονείρου σας. Αυτό το σήμα υποδεικνύει μια σχέση εργασίας που μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές στροφές. Το όνειρο μπορεί επίσης να είναι ένα λογοπαίγνιο με το να είναι πιο προσεκτικοί και παίζοντας με τους κανόνες.

Το όνειρο για ένα yo-yo συμβολίζει ένα καλό συναίσθημα για να παρατηρήσετε ένα πρόσωπο ή κατάσταση, κάνει ό, τι θέλετε όλη την ώρα. Μια τετριμμένη στάση σε κάτι που ελέγχεις ή χειραγωγείς. Αρνητικά, ένα yo-yo μπορεί να αντικατοπτρίζει την άσπλαχνη στάση του να χειραγωγήσει ένα άλλο πρόσωπο, ή παίζοντας με την εκμετάλλευση. Δεν έχω αρκετά σοβαρά προβλήματα ή προβλήματα.