…(Κολοκύθα | Σκουός | Κολοκύθι) Σε ένα όνειρο, μια κολοκύθα αντιπροσωπεύει έναν μελετητή ή έναν άρτια εκπαιδευμένο γιατρό που νοιάζεται για τους ασθενείς του και τον αγαπάει ο λαός, που ζητά λίγα και που σπάνια ζητά οτιδήποτε για τον εαυτό του. Μια κολοκύθα σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ιατρική και ιδιαίτερα όταν μαγειρεύεται. Η κατανάλωση κολοκύθας σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης καθοδήγηση, ακολουθώντας καλό παράδειγμα, ή μπορεί να σημαίνει πειρασμό. Η κατανάλωση μιας κολοκύθας σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης την ανάκτηση ενός χαμένου αντικειμένου, ή την επανένωση με την αγαπημένη του, ή τη διόρθωση των πνευματικών σκέψεων κάποιου. Η κατανάλωση ακατέργαστης κολοκύθας σε ένα όνειρο σημαίνει να φοβάσαι τα πνεύματα περιαγωγής (Βλέπε Τζιν) ή μπορεί να σημαίνει μάχη με κάποιον. Η ανάπαυση κάτω από τη σκιά μιας κολοκύθας σε ένα όνειρο σημαίνει να ζητάς ειρήνη και ασφάλεια. Λέγεται επίσης ότι ένα κολοκύθα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ένα φτωχό άτομο. Η εύρεση μιας κολοκύθας στη μέση μιας φυτείας πεπονιών σε ένα όνειρο σημαίνει ανάρρωση από μια επικίνδυνη ασθένεια. Μια κολοκύθα σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει μομφή, επίπληξη ή επίπληξη. Η κατανάλωση μιας μαγειρεμένης κολοκύθας σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης την απόκτηση γνώσεων, ή την απομνημόνευση ορισμένων από αυτό, ή θα μπορούσε να σημαίνει αποκατάσταση σπασμένων δεσμών. Η κολοκύθα σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης δυσφορία, προβλήματα, στενή οικονομική κατάσταση, ασθένεια ή φυλάκιση. Μια κολοκύθα σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης επαγρύπνηση και σαφήνεια του νου. Τα πιάτα σερβιρίσματος ή τα μαγειρικά σκεύη που κατασκευάζονται από αποξηραμένο δέρμα κολοκύθας σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν όμορφες, χιουμοριστικές και ευγενείς γυναίκες. Τρώγοντας ένα πιάτο με κάρυ κολοκύθας σε ένα όνειρο σημαίνει αγωνία, θλίψη και θλίψη. Τρώγοντας μια ατμό κολοκύθα χωρίς μπαχαρικά σε ένα όνειρο μπορεί να σημαίνει κέρδη. (Δείτε επίσης φαγητό)…

Το να ονειρεύεσαι και να βλέπεις μια κολοκύθα στο όνειρό σου συνεπάγεται άνοιγμα και δεκτικότητα σε νέες ιδέες και εμπειρίες. Μια κολοκύθα είναι επίσης συμβολική της γυναικείας σεξουαλικότητας. Εναλλακτικά, μπορεί να συσχετίσει το δημοφιλές παραμύθι της Σταχτοπούτας, όπου μια άμαξα μετατρέπεται σε κολοκύθα. Από την άποψη αυτή, μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κατάσταση στην οποία ο χρόνος εξαντλείται.

Όταν ονειρεύεστε την κολοκύθα, ένα τέτοιο όνειρο δείχνει τις θηλυκές πτυχές του εαυτού σας, τη ζωή και τη δύναμη. Η κολοκύθα είναι επίσης το σύμβολο της εγκυμοσύνης.

Όνειρο γεύση κάτι πικρό, προβλέπει για την τρέχουσα κατάσταση του μυαλού σας. Υπάρχουν κάποιες περιστάσεις σε αυτό το σημείο της ζωής σας που σας είναι δύσκολο να φέρει. Πικρία είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα των γεύσεων, η οποία είναι αισθητή τόσο δυσάρεστη και απότομη. Αν ο ονειροπόλος άρεσε η γεύση του κάτι που είναι πικρή, τότε πικρία σημαίνει καλή υγεία. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να αντιπροσωπεύει το αίσθημα της ενοχής. Το υποσυνείδητο μυαλό σου προβλέπει για την ψυχή σου από τον πόνο.

Το όνειρο για κάτι που δοκιμάζει πικρή συμβολίζει την κατάσταση στη ζωή σας που είναι δεν αισθάνεται καλά. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση μιας κατάστασης που καθίσταται δύσκολο να γίνει αποδεκτή ή ανεκτή.

Το όνειρο για μια κολοκύθα συμβολίζει τα συναισθήματα για το κλείσιμο στη ζωή σας ή την συνειδητοποίηση ότι μια καλή στιγμή έχει τελειώσει. Συναισθήματα για μια θετική κατάσταση που πλησιάζει στο τέλος της. Μια ωραία περιοχή της ζωής σου τελειώνει. Μια κολοκύθα μπορεί να εμφανιστεί σε ένα όνειρο όταν ξέρετε ότι μια σχέση μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της ή αισθάνεστε ότι ένα αγαπημένο πρόσωπο είναι κοντά στο θάνατο. Ο χρόνος τελείωσε σε μια κατάσταση ζωής ξυπνάει. Παράδειγμα: Ένα κορίτσι ονειρεύτηκε κολοκύθες που πέφτουν από ένα δέντρο. Στην πραγματική ζωή, είχε δεσμό με κάποιον που είπε ότι δεν πίστευε ότι η σχέση τους θα δούλευε. Οι κολοκύθες αντανακλούν τα συναισθήματά τους για την σηματοδότηση της προσωπικής συμπεριφοράς ότι η σχέση είχε σχεδόν τελειώσει.

(Τραγούδι. Jinni) Δημιουργία από φωτιά χωρίς καπνό. Μεταξύ των Τζιν, μερικοί είναι πιστοί ενώ άλλοι είναι σατέν. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα ανθρώπινα όντα που έχουν δημιουργηθεί από τη γη και μεταξύ αυτών μερικοί είναι πιστοί και άλλοι είναι ανθρώπινοι σατέν. Ο Τζιν σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει απάτη, εξαπάτηση, πονηριά, αδιέξοδο, προδοσία, κλοπή, αλκοολισμό, εφευρετικές θρησκευτικές πρακτικές, ταξίδια, μουσική, μπαρ, κόλπα, υπνόσακο, ψευδαίσθηση, μαγεία και μαγεία. Εάν κάποιος μετατραπεί σε ένα Τζίνι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσει τέτοιες ιδιότητες. Εάν κάποιος συναντήσει έναν Τζίνι που εμφανίζει την αλήθεια, τη γνώση και τη σοφία που αναγνωρίζεται από το άτομο στο όνειρο, σημαίνει ότι θα λάβει καλά νέα. Το να βλέπεις τον Τζιν να στέκεται δίπλα στην πόρτα ενός ατόμου σε ένα όνειρο σημαίνει απώλειες, έναν όρκο που πρέπει να εκπληρωθεί ή να βρεις κακή τύχη. Το να βλέπεις τον Τζιν να μπαίνει στο σπίτι κάποιου και να δουλεύει εκεί σε ένα όνειρο σημαίνει ότι οι κλέφτες μπορούν να μπουν σε αυτό το σπίτι και να προκαλέσουν μεγάλες απώλειες. Αν κάποιος δει τον εαυτό του να διδάσκει το Κοράνι σε μια συγκέντρωση Τζιν σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα διοριστεί σε ηγετική θέση. Συνοδεύοντας τον Τζιν σε ένα όνειρο σημαίνει εξοικείωση με, και διατήρηση της συντροφιάς των ανθρώπων της γνώσης, ή των ανθρώπων της εσωτερικής γνώσης. Αν κάποιος παντρευτεί ένα θηλυκό μεταξύ των Τζιν σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα παντρευτεί μια περήφανη γυναίκα ή ότι μπορεί να υποστεί μια μεγάλη καταστροφή. Εάν ένας ορθός άνθρωπος βλέπει τον εαυτό του να αλυσοποιεί τον Τζιν σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κρατάει τις προσευχές του, νηστεύει, ελέγχει τον σαρκικό του εαυτό και βασίζει τις επιθυμίες του. Η συμμετοχή σε μια μάχη με τον Τζιν σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος θα είναι ασφαλής από το κακό του. Το να γίνεις φίλος ενός γνωστού ηγέτη μεταξύ των Τζιν σε ένα όνειρο σημαίνει να γίνεις αστυνομικός και να κάνεις το επάγγελμα του να κυνηγάς εγκληματίες και ληστές. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να γίνει καθοδηγημένος άνθρωπος της γνώσης ή δάσκαλος. Το να βλέπεις τον Τζιν να συγκεντρώνεται σε μια γνωστή τοποθεσία σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να υποδηλώνει την παρουσία φιδιών, σκορπιών ή τι φοβούνται τα ανθρώπινα όντα στην έρημο. (Δείτε επίσης Δράκος | Κολοκύθα)…

(Δείτε Κολοκύθα)

(Δείτε Κολοκύθα)

Η φύτευση σπόρων σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει το στοιχείο των απογόνων και της αναπαραγωγής. Διάσπαρτοι σπόροι στο έδαφος σε ένα όνειρο σημαίνει να φέρεις ένα παιδί για κάθε σπόρο. Όσο για τους σπόρους που έχουν βλαστήσει για ιατρικούς σκοπούς, όταν βλέπονται σε ένα όνειρο, εννοούν την απόκτηση γνώσης που βοηθά το εν λόγω άτομο να αυξήσει την ευσέβεια και την ασκητική του απόσπαση από κοσμικά ζητήματα. Κολοκύθα, αγγούρι, μελιτζάνα, γλυκός βασιλικός, chard, κρεμμύδι, λάχανο, ινδικός καλαμπόκι και σπόροι πεπονιού σε ένα όνειρο σημαίνει μείωση ή παύση των δυσκολιών και των διαταραχών ή μπορεί να σημαίνει ανάρρωση από μια τελική ασθένεια. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να προσπαθεί να φυτέψει κάτι που δεν είναι φυτό, ή να τοποθετήσει έναν σπόρο σε ακατάλληλο έδαφος σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι σπαταλά τα χρήματά του και σπαταλά την περιουσία του. Το να φυτέψεις σπόρους σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει γνώση, πλούτο ή αναγνώριση ενός ευγενούς εμπορίου. Φυτρωμένοι σπόροι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν τιμή και κατάσταση. Ωστόσο, η φύτευση σπόρων σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης τη μίξη με τους κακούς ανθρώπους. (Δείτε επίσης Γη | Εξαγωγή λαδιών από σπόρους)…

(Δείτε Κολοκύθα)

Το όνειρο της ύπαρξης στη Σκωτία συμβολίζει μια νοοτροπία που αισθετικά, κάποιος παρατηρεί να είναι καλύτερος ή ισχυρότερος από το άλλο πρόσωπο. Παρατηρήστε μια σειρά από ανθρώπους γύρω σας πάντα νομίζοντας ότι είναι ανώτερη από τους άλλους. Εσείς ή άλλοι που είναι ως επί το πλείστον ή αγένεια υποστηρίζουν ποιος είναι πιο ηλίθιο. Αρνητικά, είναι στη Σκωτία μπορεί να αντικατοπτρίζει μια κατάσταση της ζωής που συμφωνήθηκε με τους ανθρώπους σε μια συζήτηση σχετικά με το ποιος είναι πιο έξυπνος, θετικότερος, ή πιο άξιος. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση των ανθρώπων που αρνούνται αλαζονικά να δεχθούν μια απώλεια ή επιχορήγηση με οποιοδήποτε κόστος για τους άλλους για να αποφύγουν τη δική τους ντροπή. Νιώθω περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από σένα. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να είναι στη Σκωτία. Στην πραγματική ζωή πήγε να βοηθήσει δύο μέλη της οικογένειάς του σε μια πικρή διαδικασία ελέγχου μιας κληρονομιάς.

…Το όνειρο για ένα GNU συμβολίζει μια πτυχή της προσωπικότητάς του που είναι φιλόξενη ή εχθρική. Ένα άτομο που σε γνωρίζει και θέλει να φύγεις. Ένα GNU μπορεί να αντανακλά, πικρία, εχθρική ζήλια ή να κατηγορήσει κάποιον. Παράδειγμα: Ένα άτομο κάποτε ονειρευόταν ένα GNU. Στην πραγματική ζωή, ένας φίλος του ονειροπόλο είχε μάθει ότι ο ονειροπόλος τους πρόδωσε. Ο φίλος έγινε εμφανώς πικρή γι ‘αυτό. Το wildebeest αντανακλούσε την εχθρότητα και τη δυσαρέσκεια που αισθάνθηκε ο ονειροπόλος από τον φίλο του….

…(Ζήλια | Προκατάληψη) Σε ένα όνειρο, ο ίκτερος σημαίνει να βιώνεις πικρή σκέψη που προκαλείται από ζήλια και φθόνο, ή μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα νέο ένδυμα, ή μια ακατάλληλη ή μια μη συμβατή γυναίκα. (Βλέπε επίσης ζήλια)…

Το όνειρο για να κακοποιηθεί συμβολίζει συναίσθημα ή παραβιάζονται με κάποιο τρόπο. Μπορεί να νιώσεις ταπεινωμένος. Μπορεί να υπάρχει ένα πρόσωπο με κυρίαρχη επιρροή σε σας ή με ποιον έχετε μια πικρή διαμάχη. Τα όνειρα της κακοποίησης μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα του μετατραυματικού στρες. Αν έχετε κακοποιηθεί στην πραγματική ζωή, τότε θα πρέπει να μιλήσετε με έναν επαγγελματία.

…(Σεισμός) Σε ένα όνειρο, σημαίνει απειλή από τον κυβερνήτη. Εάν κάποιος δει τη γη να σπηλαίνει κάτω από αυτόν, θα υποστεί σοβαρή τιμωρία. Ένας σεισμός σημαίνει συνήθως μια πικρή ασθένεια ή μια πανούκλα που πλήττει τον πληθυσμό της πόλης ή τις ακρίδες ή έναν έντονο κρύο, ή μπορεί να σημαίνει ξηρασία. Αν ένα κακό άτομο βλέπει τη γη να σπηλαιοποιείται κάτω από ένα όνειρο, αυτό σημαίνει τιμωρία για τις αμαρτίες του ή να κάνει ένα μακρύ και μακρινό ταξίδι από το οποίο μπορεί να μην επιστρέψει στο σπίτι του….

…(Ανθρώπινο φαγητό | Δείπνο | Πεπτικό φαγητό | Πρόσκληση | Μεσημεριανό) Το φαγητό που τοποθετείται σε κεραμικό πιάτο ή σε πήλινο πιάτο σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει νόμιμα κέρδη. Εάν το φαγητό σερβίρεται σε μια απαγορευμένη χρυσή ή ασημένια πιατέλα στο όνειρο, αυτό αντιπροσωπεύει παράνομα χρήματα, εκτεταμένα χρέη, τρώει και μασάει το φαγητό κάποιου με επιθυμία και λαιμαργία. Η κατάποση του τι μασάει σημαίνει χρέη ή συλλέκτες που απαιτούν τα χρήματά τους. Το φαγητό με το δεξί όνειρο σημαίνει επιτυχία. Το να τρώτε με το αριστερό χέρι σε ένα όνειρο σημαίνει να πέσετε στην παγίδα του εχθρού κάποιου και να δυσαρεστήσετε τους φίλους σας. Το να τρώτε από το χέρι κάποιου άλλου σε ένα όνειρο σημαίνει καλή αποχή και εμπιστοσύνη στον Θεό Παντοδύναμο ως μοναδικό υποστηρικτή. Η κατανάλωση από το χέρι κάποιου άλλου σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να ερμηνευθεί ως ασθένεια ή ανικανότητα να φάει με το χέρι κάποιου. Η κατανάλωση γλυκών σε ένα όνειρο σημαίνει επίλυση ενός προβλήματος μέσω της καλοσύνης. Εάν το φαγητό είναι λιπαρό στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα κάποιου είναι διαρκές. Το ξινό φαγητό σε ένα όνειρο σημαίνει σταθερότητα. Το ξινό φαγητό στο στόμα κάποιου σημαίνει επίσης πόνο και βάσανα. Το κίτρινο φαγητό σε ένα όνειρο σημαίνει ασθένεια, εκτός από το κρέας των πτηνών. Η κατανάλωση τροφής με τον τρόπο που κάποιος πίνει υγρά σε ένα όνειρο σημαίνει αύξηση των κερδών κάποιου. Το φαγητό σε ένα γάμο σε ένα όνειρο σημαίνει ευχαρίστηση. Το φαγητό σε δεξίωση μετά από κηδεία σε ένα όνειρο σημαίνει αγωνία και θλίψη. Κάθε φαγητό που έχει μεγάλη διάρκεια ζωής στο όνειρο σημαίνει κέρδη και συνεχή οφέλη. Το κρέας, η μελιτζάνα, η σκουός ή τα παρόμοια τρόφιμα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν προσωρινό όφελος ή εποχικά κέρδη. Τρώγοντας στα τραπέζια των δικαιωμάτων ή των πλούσιων ανθρώπων σε ένα όνειρο σημαίνει αύξηση της τάξης ή ανανέωση της εντολής του γραφείου κάποιου. Η κατανάλωση σκουός σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης καθοδήγηση, ακολουθώντας τις αληθινές θρησκευτικές αρχές, ή μπορεί να σημαίνει επαγρύπνηση. Η κατανάλωση φαγητού από το τραπέζι των ανθρώπων της γνώσης σε ένα όνειρο σημαίνει απόκτηση γνώσης, καθοδήγησης, σοφίας και ευλογιών. Η κατανάλωση φαγητού από την πλάκα ενός αστυνομικού ή ενός στρατιώτη σε ένα όνειρο σημαίνει διάπραξη μοιχείας ή λήψη χρημάτων από παράνομη πηγή. Η κατανάλωση της τροφής των φτωχών ή των ευσεβών ονείρων σημαίνει μετάνοια από την αμαρτία ή λήψη καθοδήγησης. Η κατανάλωση φαγητού νομάδων ή βεδουίνων σε ένα όνειρο σημαίνει ταξίδια, αύξηση σταθμών ή αλλαγές στις συνθήκες κάποιου. Η κατανάλωση ενός γεύματος που μαγειρεύεται με κρέας σε ένα όνειρο σημαίνει πλούτο για έναν φτωχό. Η κατανάλωση ενός γεύματος που μαγειρεύεται χωρίς κρέας σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει φτώχεια ή μπορεί να σημαίνει αφοσίωση. Εάν το γεύμα κάποιου μετατραπεί σε κάτι καλύτερο στο όνειρο, αυτό σημαίνει πρόοδο στην πνευματική ζωή κάποιου. Εάν το φαγητό κάποιου γίνεται πικρό ή ξινό στο όνειρο, αυτό σημαίνει αλλαγή συζύγου ή δουλειάς. Εάν κάποιος μαγειρεύει ένα νόστιμο γεύμα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει την απόκτηση υψηλού επιπέδου εργασίας ή θα μπορούσε να σημαίνει ευημερία μετά από μια οδυνηρή φτώχεια. Εάν κάποιος άλλος μαγειρεύει το γεύμα κάποιου στο όνειρο, σημαίνει να ασχολείσαι με ένα προδοτικό άτομο και σε αυτήν την περίπτωση, σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να φοβάται για τη ζωή του ή να κάνει δουλειά μαζί του ή μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να λάβει βοήθεια κάνει τη δουλειά του. Εάν κάποιος τρώει ένα αφόρητα ζεστό φαγητό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει αντιξοότητες. Αν κάποιος βρει το στόμα του γεμάτο με φαγητό, και αν υπάρχει ακόμα μια κοιλότητα για περισσότερο φαγητό στο όνειρο, αυτό σημαίνει σύγχυση, ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει την ισορροπία της ζωής του σε αυτόν τον κόσμο. Εάν κάποιος καταφέρει να αλέσει και να καταπιεί το φαγητό στο στόμα του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα ξεπεράσει τις δυσκολίες του. Η λήψη ξινή ή πικρή γεύση από κάποιον σε ένα όνειρο σημαίνει ότι ακούμε σκληρά λόγια, και η ίδια ερμηνεία δίνεται αν κάποιος προσφέρει σε κάποιον όξινο ή πικρό φαγητό σε ένα όνειρο. Αν το τρώει, αυτό σημαίνει θλίψη, θλίψη και αγωνία. Αν κάποιος τον τρώει υπομονετικά και ευχαριστεί τον Θεό Παντοδύναμο για αυτό στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα ξεφύγει από τέτοιους κινδύνους. (Δείτε επίσης Τσίχλες | Επισκέπτης | Φιλοξενία | Κατάποση | Πίνακας)…

…(Ζωή | Βροχή | Ποταμός | Ατμός) Το νερό σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια ευτυχισμένη ζωή, χρήματα, ευημερία, επέκταση της επιχείρησης, αύξηση του εισοδήματος κάποιου, ή μπορεί να σημαίνει γάμο. Αν κάποιος δει το νερό καθαρό και άφθονο στο όνειρό του, αυτό σημαίνει μείωση των τιμών, ειρήνη και κοινωνική δικαιοσύνη. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να μασάει στο νερό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει κόπωση και δυσκολίες που σχετίζονται με την απόκτηση του προς το ζην. Πίνοντας ένα ποτήρι νερό σε ένα όνειρο σημαίνει προστασία από κάθε κίνδυνο από τον εχθρό κάποιου και σημαίνει μια ευημερούσα χρονιά για εκείνον που το πίνει σε ένα όνειρο. Η κατανάλωση περισσότερου νερού σε ένα όνειρο από ό, τι συνήθως πίνει κάποιος σε εγρήγορση σημαίνει μακροζωία. Εάν ένα ποτήρι νερό δεν ξεδιψάσει στο όνειρο, αυτό σημαίνει διαφωνία μεταξύ συζύγου και συζύγου. Αν βυθιστεί κανείς στο νερό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα παίξει με χρήματα και θα μπερδευτεί. Το φρέσκο ​​πόσιμο νερό ή ένα πηγάδι σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να είναι η άμεση αιτία μιας δοκιμής, μάχης ή καταστροφής. Το να δίνει κανείς ένα ποτήρι νερό σε ένα όνειρο είναι ευχαρίστηση ενός παιδιού. Πίνοντας ένα ποτήρι νερό πηγής σε ένα όνειρο σημαίνει να συλλάβετε ένα παιδί ή ότι θα λάβει οφέλη από τη γυναίκα του. Υπό αυτήν την έννοια, το γυαλί σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει την ουσία μιας γυναίκας και το νερό αντιπροσωπεύει ένα έμβρυο. Η κατανάλωση ζεστού νερού σε ένα όνειρο σημαίνει δυσφορία και αντιξοότητες. Εάν κάποιος ωθείται σε μια λίμνη ή ένα ποτάμι με καθαρά νερά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει να λαμβάνεις μια ευχάριστη έκπληξη. Το να βλέπεις τον εαυτό σου να βυθίζεται σε ένα νερό μέσα σε ένα όνειρο σημαίνει να αντιμετωπίζεις μια δοκιμασία, αγωνία, σύγχυση και αντιξοότητες. Το να μεταφέρετε ένα βάζο με καθαρό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει να λάβετε κληρονομιά. Το να ζητάς από τους ανθρώπους να πιουν νερό σε ένα όνειρο σημαίνει ψέματα σε αυτούς ισχυριζόμενοι ότι είναι άποροι. Στάσιμο νερό σε ένα όνειρο σημαίνει φυλάκιση, αγωνία ή κατάθλιψη. Λέγεται ότι το στάσιμο νερό σε ένα όνειρο έχει ασθενέστερη σημασία από το τρεχούμενο νερό. Το άσχημο μυρωδιά ή το βρώμικο νερό σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια άθλια ζωή. Το πικρό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει μια πικρή ζωή. Το βραστό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει ότι πάσχετε από ζέστη. Εάν το βραστό νερό χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι υποφέρει από βασανιστήρια, ταλαιπωρίες και τιμωρία για τις αμαρτίες κάποιου. Εάν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της νύχτας σε ένα όνειρο, τότε σημαίνει φόβος των κακών πνευμάτων. Το αλμυρό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει δυσκολίες και δυσκολίες στην απόκτηση του προς το ζην. Τα σκοτεινά νερά σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν παράνομα κέρδη. Το μαύρο χρώμα του νερού σε ένα όνειρο σημαίνει καταστροφή ή οικογενειακά προβλήματα. Η κατανάλωση μαύρου χρώματος νερού σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει τύφλωση. Το κίτρινο νερό σε ένα όνειρο σημαίνει μια ασθένεια. Το βραστό νερό, το καυτό νερό ή το νερό που ξεχειλίζει σε ένα όνειρο σημαίνει αλλαγή της κατάστασης κάποιου, ή στέρηση από τις εύνοιες του Θεού για έλλειψη ευγνωμοσύνης και εμπόδιο εναντίον εκείνων που κάνουν καλό. Η κατανάλωση μολυσμένου θαλασσινού νερού σε ένα όνειρο σημαίνει αναταραχές, αγωνία και ταλαιπωρία που θα προκληθούν από κάποιον που έχει την εξουσία. Εάν το θαλασσινό νερό περνά μέσα από τον τόπο κατοικίας ή την επιχείρηση, και αν κάποιος πίνει από αυτό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ασθένεια. Αν όλοι πίνουν από αυτό στο όνειρο, τότε αυτό σημαίνει πανούκλα. Το σκοτεινό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει έναν τύραννο. Εάν ένας άρρωστος λούζει με σκοτεινό νερό, τότε βγαίνει από αυτό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αναρρώσει από την ασθένειά του. Εάν αντιμετωπίζει αντιξοότητες, αυτό σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να τις ξεπεράσει. Εάν φυλακιστεί, αυτό σημαίνει ότι θα απελευθερωθεί. Το καθαρό πόσιμο νερό σε ένα όνειρο σημαίνει σωτηρία. Το αλμυρό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει αγωνία. Εάν κάποιος δει ένα σκοτεινό νερό να αναβλύζει αφρό από ένα πηγάδι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει έναν κακό γάμο. Το περπάτημα στο νερό σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει τη δύναμη της πίστης, της βεβαιότητας και της εμπιστοσύνης στον Θεό Παντοδύναμο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν περπατάτε επίσης λέξεις σοφίας και ευσέβειας. Διαφορετικά, το περπάτημα στο νερό σε ένα όνειρο θα μπορούσε να σημαίνει την εξακρίβωση κάτι που δεν είναι πολύ σαφές. Περπατώντας στο νερό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης να κάνουμε ένα επικίνδυνο ταξίδι και να εμπιστευόμαστε στον Θεό Παντοδύναμο για προστασία και καθοδήγηση. Περπατώντας στο νερό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης την ανάληψη μιας επικίνδυνης επιχείρησης. Εάν κάποιος περπατήσει πίσω από το νερό για να στεγνώσει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα ικανοποιήσει τις ανάγκες ή την επιθυμία του. Η πτώση σε μια βαθιά θάλασσα ή σε ένα βαθύ ποτάμι, αλλά δεν φτάνει στον πυθμένα του στο όνειρο σημαίνει πλούτο και ευημερία, γιατί ο κόσμος σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν βαθύ ωκεανό. Αν κάποιος πέσει σε ένα ποτάμι και αν το ξεπεράσει το νερό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αρρωστήσει. Αν πνιγεί σε ένα ποτάμι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει το θάνατό του. Η πτώση στο νερό σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ευτυχία, χαρά ή ευλογίες. Η παρατήρηση της αντανάκλασης του προσώπου στα νερά που φαίνεται όμορφη σε ένα όνειρο δείχνει καλοσύνη προς το νοικοκυριό και τους γείτονες. Η επίτευξη μιας λίμνης καθαρού νερού σε ένα όνειρο σημαίνει να μιλάς καλά λόγια. Το να ρίχνεις νερό μέσα σε μια τσάντα σε ένα όνειρο σημαίνει να ξοδεύεις χρήματα για να ευχαριστήσεις μια γυναίκα. Ρίχνει νερό πάνω σε ένα μέρος όπου δεν έχει κανένα όφελος στο όνειρο σημαίνει σπατάλη χρημάτων. Πλημμύρες σε ένα όνειρο σημαίνει αγωνία, ταλαιπωρία και διαφθορά, ανάλογα με τη δύναμή τους. Εάν η στάθμη του νερού ενός φράγματος ή ενός ποταμού ανυψωθεί και κατακλύσει τα σπίτια και τις επιχειρήσεις των ανθρώπων και γίνει απειλή για τη ζωή των ανθρώπων σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει διαφωνία και δοκιμές μετά τις οποίες οι κακοί άνθρωποι θα απομακρυνθούν από αυτό το μέρος. Εάν κάποιος βλέπει το νερό να ρέει πάνω από τη στέγη του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει μια γρήγορη αγωνία, ή ένα μόνιμο άγχος που θα φέρει κάποιος που έχει την εξουσία. Το γλυκό πόσιμο νερό σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει νόμιμα εισοδήματα, καλή καρδιά, γνώση, αναβίωση, ανάκαμψη από επικίνδυνη ασθένεια, σύζυγο, σύζυγο ή γάμο. Αν κάποιος πίνει ένα γλυκό και ένα δροσιστικό ποτήρι νερό από ένα επιτρεπόμενο κύπελλο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο γάμος του είναι σωστός. Διαφορετικά, εάν το δοχείο από το οποίο πίνει κάποιος στο όνειρό του είναι παράνομο, αυτό σημαίνει ότι ο γάμος του είναι παράνομος από θρησκευτική άποψη. Το νερό σε ένα όνειρο υποδηλώνει επίσης το ποτό των φτωχών ανθρώπων, ή τι ανταλλάσσουν και μοιράζονται μεταξύ τους οι γενναιόδωροι. Εάν ένα διψασμένο άτομο σβήνει τη δίψα του με νερό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει άνεση, ευχαρίστηση των συγκλονισμών κάποιου, ευημερία στίχους της φτώχειας ή επανένωση της οικογένειας κάποιου. Το μπάνιο σε φρέσκο ​​νερό πηγής σε ένα όνειρο σημαίνει πληρωμή των χρεών κάποιου. Εάν το γλυκό και πόσιμο νερό γίνεται αλμυρό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει αποστασία ή απομάκρυνση από το μονοπάτι του Παντοδύναμου Θεού και συνάντηση με ανυπέρβλητες δυσκολίες. Η μεταφορά νερού σε ένα δοχείο σε ένα όνειρο σημαίνει σύλληψη ενός παιδιού και αύξηση του εισοδήματος κάποιου. Η αφθονία του νερού σε μια εποχή που υποτίθεται ότι είναι χαμηλή, ή ξηρασία σε μια εποχή που υποτίθεται ότι βρέχει σε ένα όνειρο σημαίνει αδικία, κατάχρηση, υψηλές τιμές, διχασμένες απόψεις, αδυναμίες ή πληρωμή οικονομικών ζημιών. Το καθαρό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ανάρρωση από το τραύμα. Η έκρηξη μιας δεξαμενής νερού ή ενός σωλήνα στο όνειρο σημαίνει αγωνία, προβλήματα και αντιξοότητες. Το πράσινο χρώμα του νερού σε ένα όνειρο σημαίνει μια μακρά ασθένεια ή μια άθλια ζωή. Η κατανάλωση μαύρου χρώματος νερού σε ένα όνειρο σημαίνει τυφλός. Η απορρόφηση νερού σε ένα όνειρο σημαίνει στενές συνθήκες. Εάν κάποιος πλημμυρίσει απροσδόκητα με ζεστό νερό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει πυρετό, ασθένεια ή τρόμο από κακά πνεύματα, η ένταση των οποίων σχετίζεται με το πόσο ζεστό είναι το νερό. Εάν το ρούχο κάποιου βραχεί σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει αλλαγές στα ταξιδιωτικά σχέδια κάποιου, ή μπορεί να σημαίνει καθυστέρηση ενός έργου ή αποτυχία των σχεδίων του. Εάν ένας φτωχός βλέπει τον εαυτό του να μεταφέρει ένα δοχείο νερού σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει χρήματα. Εάν ένα πλούσιο άτομο δει αυτό το όνειρο, σημαίνει γάμο ή σύλληψη ενός παιδιού. Η μεταφορά νερού σε ένα πορτοφόλι, κάλτσες, ένα πανί ή σε οποιοδήποτε πορώδες υλικό σε ένα όνειρο σημαίνει υπερηφάνεια για τον πλούτο, την κατάσταση, τα επιτεύγματα, τη φήμη και τις συνθήκες διαβίωσης κάποιου. Η έκχυση νερού σε ένα δοχείο σε ένα όνειρο σημαίνει παντρεμένος. Το μπάνιο με κρύο νερό σε ένα όνειρο σημαίνει μετάνοια από την αμαρτία, ανάκαμψη από ασθένεια, απελευθέρωση από τη φυλακή, πληρωμή των χρεών κάποιου ή εξάλειψη των φόβων κάποιου. Το να αντλείς νερό από ένα πηγάδι σε ένα όνειρο σημαίνει να κερδίζεις χρήματα μέσω εξαπάτησης και απάτης. Η διοχέτευση των αρδευτικών για να ποτίσετε έναν κήπο ή μια φάρμα σε ένα όνειρο σημαίνει να κερδίσετε χρήματα από μια γυναίκα. Αν τα δέντρα του κήπου ή της φάρμας ανθίζουν στο όνειρο, αυτό σημαίνει να συλλάβεις ένα παιδί από μια τέτοια γυναίκα. Το πότισμα ενός κήπου ή μιας φάρμας σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα του. Αν το καθαρό νερό αναβλύζει από το στόμα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι είναι γνωστικός και οι άνθρωποι θα επωφεληθούν από τη γνώση, τη σοφία και τη συμβουλή του. Εάν κάποιος είναι νέος έμπορος, αυτό σημαίνει ότι είναι αληθινός άνθρωπος. Το γλυκό νερό σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης το στοιχείο της πίστης στον Θεό Παντοδύναμο, ενώ το αλμυρό νερό αντιπροσωπεύει το στοιχείο του αθεϊσμού. Σε ένα όνειρο, το νερό σημαίνει επίσης πλούτο. Το να διαρρέεις νερό από μια ρωγμή σε έναν τοίχο σημαίνει αντιξοότητες και αγωνία που προκαλούνται από έναν αδερφό ή έναν πεθερό. (Δείτε επίσης Αποσταγμένο νερό | Γη | Οφθαλμίατρος | Ποτάμι | Περπάτημα στο νερό)…

Βλέποντας μια σφήκα στο όνειρό σας συμβολίζει ζήλια με θυμό, μίσος ή εκδίκηση. Εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε βιώνει μια πικρή σύγκρουση με κάποιον άλλο. Το όνειρο για τη δολοφονία μιας σφήκας συμβολίζει ξεπερνώντας τους εχθρούς ή πικρές συγκρούσεις.