…(Μαύρο πιπέρι | Καυτό πιπέρι) Το πιπέρι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει χρήματα ασφαλείας που ασφαλίζουν την επένδυση κεφαλαίου. Η κατανάλωση πιπεριού σε ένα όνειρο σημαίνει να πίνετε ένα θανατηφόρο ποτό ή ένα πικρό φάρμακο, ή να πέσετε θύμα κακού πνεύματος ή να κερδίσετε χρήματα με επαίνους μέσω σκληρής δουλειάς. Η πιπεριά σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης χρήματα εάν δεν χρησιμοποιείται ως φαγητό. Διαφορετικά, εάν κάποιος τρώει πιπέρι στο όνειρό του, αυτό σημαίνει αγωνία ή απογοήτευση….

Το όνειρο για πιπέρι συμβολίζει κάποια περιοχή της ζωής σας, όπου είναι καλό να κάνουμε κάτι λίγο περισσότερο. Η σημασία της μετριοπάθειας.

(Δείτε το πιπέρι)

Το όνειρο του πιπεριού υποδηλώνει την ανάγκη για διαφορές στη ζωή σας. Το όνειρο δείχνει ότι υπάρχει πολλή ρουτίνα της καθημερινής ζωής σας, έτσι πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές. Το όνειρο μπορεί επίσης να σας προτείνει να κρατήσει τα πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα.

Το όνειρο για μια τεφροδόχο συμβολίζει μόνιμες αλλαγές ή απώλειες που αισθάνεστε καλά για να μην χρειάζεται να φύγει για πάντα. Νιώθοντας καλά, κρατώντας μια αδύνατη μνήμη ή ιδέα ζωντανή στο πνεύμα. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της ανάμνησης πόσο καλή απέτυχε αναμονή ή τα σχέδιά σας θα μπορούσε να έχει. Εναλλακτικά, εσείς ή κάποιος άλλος μπορεί να έχει υποστεί μια δύσκολη αλλαγή και να αντισταθεί στο παρελθόν με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε. Το όνειρο για το περιεχόμενο ενός τεφροδόχου που δεν είναι στάχτες αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο επιλέγετε να κρατήσετε το πνεύμα του κάτι χαμένο ζωντανό. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να σκάψει έναν τάφο για να βρει ένα δοχείο με πιπέρι σε αυτό. Ένιωθε καλά με το πιπέρι. Στη ζωή με την οποία συζητούσε μια πραγματική αγάπη νεκρός εραστής αγαπημένα πρόσωπα μετά από λίγο να μην το πράξει. Ένιωθε ότι η συζήτηση για τη ζωή της ήταν ένα καλό πράγμα για να κρατήσει το πνεύμα της ζωντανό, ενώ η συζήτηση μετριάστηκε.

Κάνοντας κάτι, όπως βλέποντας, τρώγοντας ή οποιαδήποτε άλλη δράση, με πιπέρι, όταν ονειρεύεστε, έχει νόημα παθιασμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας. Είναι η ιδιοσυγκρασία σου τόσο καυτή όσο αυτές οι πιπεριές; Εναλλακτικά, το καυτό κόκκινο πιπέρι μπορεί να αντιπροσωπεύει μια υπερθερμαμένη συζήτηση ή επιχείρημα, το οποίο γίνεται πάρα πολύ καυτό. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχει μια τρίτη εξήγηση, μπορεί να ερμηνευθεί ως συμβολισμός ότι η σχέση σας θα πρέπει να είναι πιο πικάντικη. Δοκιμάστε να προσθέσετε κάποια φωτιά και καρύκευμα στη σχέση σας.

…(Μπανιέρα | Βραστό νερό | Ζεστό πιπέρι | Πικάντικο) Η κατανάλωση ζεστού φαγητού ή η κατανάλωση ζεστού ποτού σε ένα όνειρο μπορεί να αντιπροσωπεύουν επίπονα κέρδη ή αφθονία που γίνεται επιβάρυνση. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει παράνομα κέρδη, παράνομα κέρδη, απώλειες ή απώλεια οποιασδήποτε ευλογίας που μπορεί να περιέχεται στις πράξεις κάποιου. Το πλύσιμο ενός νεκρού ατόμου με βραστό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει ότι προορίζεται για φωτιά….