(Δείτε Κοιτάζοντας σεξουαλικό όργανο | Span)

(Σεξουαλικά όργανα | Κόλπος) Κοιτάζοντας λαχταριστά τον κόλπο της γυναίκας του ή μιας άλλης γυναίκας, ή αγγίζοντας τον σε ένα όνειρο σημαίνει να εμπλακείτε σε μια σάπια επιχείρηση. Το να βλέπεις μια γυμνή γυναίκα χωρίς τη γνώση της σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει κοινές παγίδες και λάθη που κάνει κάποιος στη ζωή του….

Το όνειρο για εσώρουχα συμβολίζει την αυτογνωσία για τα πράγματα που θέλετε να έχετε ή μήπως προκαλεί το ενδιαφέρον σας. Βλέποντας τον εαυτό σας θέλουν κάτι, που θέλουν ένα αποτέλεσμα ή έχουν σεξουαλικό ενδιαφέρον για κάποιον. Μπορεί να γνωρίζετε την επιθυμία σας για κάτι που γνωρίζετε ότι μπορεί να μην έχετε ή για ένα πρόσωπο που σας ελκύει. Εναλλακτικά, τα εσώρουχα μπορεί να είναι ένα σύμβολο της στάσης σας απέναντι στο σεξ. Μια αντανάκλαση του εαυτού σου ως σεξουαλικά ενδιαφέρονται είναι σε κάποιον. Αν είστε άντρας, τότε εσώρουχα των γυναικών μπορεί να αντιπροσωπεύει το ενδιαφέρον για μια γυναίκα που έχετε σκεφτεί σεξουαλικά. Αν είστε γυναίκα, τότε εσώρουχα μπορεί να αντικατοπτρίζει πόσο επιθυμητή ή ενδιαφέρουσα αισθάνεστε ότι είστε για τους άλλους. Μπλε εσώρουχα συμβολίζει θετικά συναισθήματα της επιθυμίας. Μπορεί να είναι μια αντανάκλαση της πραγματικής ανησυχίας για ένα πρόσωπο ή στόχο, την αγάπη ή το σεβασμό. Τα κόκκινα εσώρουχα αντιπροσωπεύουν αρνητική, υπερβολική ή μη ισορροπημένη επιθυμία. Εσείς ή κάποιος άλλος μπορεί να γνωρίζει την επιθυμία κάποιου και να την εκμεταλλευτεί για προσωπικό όφελος. Ροζ εσώρουχα αντιπροσωπεύουν λάγνος επιθυμίες, επιθυμίες ή ενδιαφέροντα. Απόλυτη ανησυχία για το έχοντας αυτό που θέλετε. Αρνητικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει την έλλειψη ικανότητας να πάρει πραγματικά αυτό που θέλουν. Τα μαύρα εσώρουχα αντιπροσωπεύουν τις μη ισορροπημένες επιθυμίες, τις επιθυμίες ή τα ενδιαφέροντα. Στόχοι ή στόχοι που είναι ανισόρροποι, υπερβολικοί ή ανήθικοι. Ένα πιθανό σημάδι ότι οι μέθοδοί σας για την επίτευξη των στόχων είναι εντελώς εκτός γραμμής. Τα μαύρα εσώρουχα είναι κοινά σύμβολα για τους ανθρώπους που παρακολουθούν ταινία ή αυνανίζονται με ανθρώπους που δεν σχετίζονται με. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν κοιτάζοντας τα εσώρουχα ενός κοριτσιού που του άρεσε. Στην πραγματική ζωή έπρεπε να φαντασιώνεται σεξουαλικά το κορίτσι. Τα εσώρουχα αντανακλούν την αυτογνωσία της για το σεξουαλικό ενδιαφέρον της για το κορίτσι.

…Ένας κόλπος σε ένα όνειρο σημαίνει ανακούφιση για κάποιον που βιώνει δυσκολίες, πίεση ή θλίψη. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ικανοποίηση των αναγκών κάποιου, εκπλήρωση της επιθυμίας κάποιου, γάμος, συνεργασία, αποκάλυψη ενός μυστικού, εργασία με ορυκτά, προστασία της αγνότητας των γυναικών, φυλάκιση, είσοδος του σπιτιού, μπροστινή πόρτα, ταξίδια, κόγχη προσευχής μέσα σε ένα τζαμί, το πιο μυστικό, τρεχούμενο νερό, θερμότητα, φούρνος, ένδυμα, φαράγγι, ανακαλύπτοντας μια θεραπεία για μια ασθένεια και νιώθοντας χαρούμενος γι ‘αυτήν, βρίσκοντας ένα ελιξίριο, νιώθοντας ανακούφιση μετά τη σεξουαλική σχέση με τον σύζυγό σας, έναν τάφο, την αγωνία, τη γυναίκα του , φωτιά, αναμμένες επιθυμίες, οικογενειακή επανένωση, γέννηση παιδιών, εξάλειψη αμφιβολιών για το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, σαφώς προσδιορίζοντας το αληθινό από το ψευδές, βρίσκοντας καθοδήγηση ή ακολουθώντας την προειδοποίηση. Εάν ένας άντρας κοιτάζει τον κόλπο μιας γυναίκας σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύει την κακή του κατάσταση του νου, των αναγκών, των επιθυμιών, της ταπείνωσης ή μπορεί να αντιπροσωπεύει το υψηλό επίπεδο που έχει επιτύχει μια γυναίκα στα μάτια του. Εάν μια γυναίκα κοιτάζει το σεξουαλικό όργανο ενός άνδρα σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύει τη δύναμή της και την ανδρική του ορμή. Εάν ένας φυλακισμένος βρεθεί ότι έχει έναν κόλπο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει την απελευθέρωσή του από τη φυλακή και για κάποιον που έχει κατάθλιψη, σημαίνει ανακούφιση από την κατάθλιψή του. Εάν κάποιος πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσει την υπόθεσή του. Αν κάποιος αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο, αυτό σημαίνει ότι θα τον κατακτήσει. Βλέποντας τον κόλπο μιας ηλικιωμένης γυναίκας σε ένα όνειρο σημαίνει απώλεια επιχειρήσεων. Εάν κάποιος ξαναστρέψει τη μήτρα μιας γυναίκας μέσω του κόλπου της σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει τον θάνατό του. Ένας κόλπος σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει ένα αναρροφητικό αίμα, έναν δολοφόνο ή έναν απατηλό άνθρωπο που απεικονίζει την ευσέβεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και στη συνέχεια δείχνει τα δόντια του τη νύχτα. Ένας κόλπος σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν ντροπή και έναν ανυπόμονο εργαζόμενο, ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μια φωλιά πουλιού. Υπό αυτήν την έννοια, η σύλληψη ενός πουλιού ή η αναζήτηση μέσα σε μια φωλιά ενός πουλιού σε ένα όνειρο σημαίνει να παντρευτείς. Εάν μια γυναίκα βλέπει το νερό να εισέρχεται στον κόλπο της σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα συλλάβει ένα παιδί. Εάν ο κόλπος μιας γυναίκας μετατραπεί σε σίδηρο ή σε οποιοδήποτε μέταλλο στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι έχει χάσει κάθε ελπίδα για την εκπλήρωση των φιλοδοξιών της, ικανοποιώντας τις επιθυμίες ή τις ανάγκες της. (Δείτε επίσης Φυσώντας στη βιτρίνα | Κοιτάζοντας σεξουαλικό όργανο | Σπέρμα | Αδενώδης | Σεξουαλική επαφή | Σόδιο)…

το όνειρο της κατοχής ενός τρίο συμβολίζει διάφορες πτυχές της ζωής σας που ενώνει για μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν τριπλό σεξ με έναν συνάδελφο και τη φίλη του. Στην πραγματική ζωή απολάμβανε δείχνοντας τα μουσικά ταλέντα του στη φίλη του που έχει ενώ ασκεί με τη γυναίκα συνάδελφό του.

Το όνειρο για ένα κρανίο συμβολίζει μια πτυχή της προσωπικότητάς του που έχει βιώσει πλήρη αποτυχία ή έφτασε σε αδιέξοδο. Μια αντανάκλαση μιας περιοχής της ζωής σας που έχει χαθεί. Ένα τμήμα σας που έχει διαγραφεί ή απορριφθεί. Στόχοι που έχουν μειωθεί ή φιλοδοξίες που έχετε εγκαταλείψει. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της προδοσίας ή υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν ποτέ. Βλέποντας από όμορφα σώματα με κρανία σε κεφάλια συμβολίζει αρνητικά οράματα ή συναισθήματα που έχετε για κάποιον του αντίθετου φύλου. Ένα αδιέξοδο σεξουαλικό ενδιαφέρον. Ένα σημάδι ότι πρέπει να σταματήσετε τους ανθρώπους που δεν πιστεύετε ότι μπορείτε πάντα να έχετε, ως εναλλακτική λύση, μπορεί να απεικονίσει μια άσκοπη επιδίωξη ενός στόχου αδιέξοδου που είναι πολύ ενδιαφέρον για σας. Το να ονειρεύεσαι ότι ένα κρανίο σου μιλάει συμβολίζει καταπιεσμένες ή απορριπτέες πτυχές του εαυτού σου που επιστρέφουν στην επιφάνεια. Μπορεί να σκέφτεσαι τις αποτυχίες του παρελθόντος. Το να ονειρεύεσαι ότι ένα κρανίο προσπαθεί να σε καταπιεί συμβολίζει το άγχος για την αποτυχία ή την απώλεια του καθεστώτος που νιώθεις ότι καταναλώνει τη ζωή σου. Είναι μια κατάσταση αδιεξόδου που φοβάσαι να υπερφορτώσεις.

να έχουν αλληλεπίδραση με ληστή ή να δείτε ή να ονειρευτείτε ότι είστε ληστής, δείχνει τον τρόπο ή την κατεύθυνση της πρωτόγονης σεξουαλικότητας, σεξουαλικό χαρακτήρα ή δραστικότητα και προτείνει κάποιες δυνατότητες συμμετοχής στη σεξουαλική δραστηριότητα και αρχέγονη επιθυμία.

Το όνειρο της αγάπης, της αγάπης, υποδηλώνει έντονα συναισθήματα που μεταφέρονται από μια σχέση εγρήγορσης. Υπονοεί ευτυχία και ικανοποίηση με αυτό που έχετε και πού βρίσκεστε στη ζωή. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μην παίρνετε αρκετή αγάπη στην καθημερινή σας ζωή. Φυσικά, λαχταρούμε την αίσθηση του ανήκειν και δεχόμαστε. Το να ονειρεύεσαι και να βλέπεις ένα ερωτευμένο ζευγάρι ή να εκφράζεις αγάπη ο ένας στον άλλο, δείχνει μπροστά σου μεγάλη επιτυχία. Ονειρεύεται ότι ο φίλος σας είναι ερωτευμένος μαζί σας μπορεί να είναι μία από τις επιθυμίες. Ίσως έχετε αναπτύξει ανεπτυγμένα συναισθήματα για τον καλύτερο φίλο σας και αναρωτιούνται πώς αυτός ή αυτή αισθάνεται. Ανησυχείτε τόσο πολύ για αυτές τις σκέψεις που είναι evitable ότι θα βρείτε το δρόμο σας στο ονειρικό μυαλό σας. Από την άλλη πλευρά, το όνειρο μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι έχετε αποδεχθεί ορισμένες ιδιότητες του καλύτερου φίλου σας και ενσωματωμένα στο δικό σας χαρακτήρα. Ονειρεύεται ότι κάνετε έρωτα στο κοινό ή σε διαφορετικά μέρη, αναφέρεται σε ένα προφανές σεξουαλικό πρόβλημα ή ανάγκη. Το όνειρό σας μπορεί να σας λέει ότι πρέπει να εκφραστείτε πιο ανοιχτά. Εναλλακτικά, αντιπροσωπεύει τις αντιλήψεις τους για τη σεξουαλικότητά τους στο πλαίσιο των πολιτικών και κοινωνικών κανόνων. Μπορεί να αμφισβητείτε τα συναισθήματά σας για το φύλο, το γάμο, την αγάπη και τους ρόλους των φύλων.

Ονειρεύεται ή να δει στο όνειρο τους αγκώνες τους εαυτούς τους, δείχνει ότι θα πρέπει να κάνετε ένα χώρο για τον εαυτό σας. Το όνειρό σας μπορεί να εκφράσει την απροθυμία ή το φόβο να δημιουργήσει το δικό σας χώρο από φόβο να εξεταστεί. Αν ονειρευόσασταν ότι ο αγκώνας είναι τραυματισμένος ερμηνεύεται ως ο συμβολισμός της αδυναμίας σας να λειτουργήσει σε κάποια κατάσταση αφύπνισης. Μπορεί επίσης να αναφέρεται σε κάποιο σεξουαλικό άγχος. Ο δεξιός αγκώνας σχετίζεται με ηθικά και ηθικά ζητήματα, ενώ ο αριστερός αγκώνας αντιπροσωπεύει την παθητικότητα και τα υπανάπτυκτα χαρακτηριστικά του.

Για να φορέσει μια φούστα σε ένα όνειρο, δηλώνει τις πτυχές της γυναικείας προσωπικότητάς σας. Μάλλον προσπαθείς να εκφραστείς περισσότερο σαν γυναικεία δυνατότητα. Το μήκος της φούστας λέει επίσης πολύ περισσότερα για ένα όνειρο, για παράδειγμα, η κοντή φούστα θα στείλει το σεξουαλικό μήνυμα, ενώ η μακρά δείχνει τις συντηρητικές απόψεις του ονειροπόλο.

Αν δεν είστε λεσβία στην πραγματική σας ζωή, αλλά ονειρεύεστε ότι είστε μια ομοφυλοφιλική γυναίκα, τότε είναι ένα καλό σημάδι του ονείρου. Σημαίνει την Ένωση της προσωπικότητάς σου. Στο όνειρο του να είναι λεσβία έχει επίσης συμβολισμό της ισχυρής συγκίνησης, την αυτοαποδοχή και την αυτοεκτίμηση. Η σεξουαλικότητα και η θηλυκότητα σας είναι να παρέχει χαλάρωση και σωματική ευκολία. Το δέχεσαι μόνος σου. Αν, στο όνειρό σας απεχθάνεστε την έννοια του λεσβιασμού, τότε δείχνει τους φόβους σας για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την απόρριψη τμημάτων της σεξουαλικότητάς σας. Εάν είστε ομοφυλόφιλος πρόσωπο στη ζωή σας ξύπνημα, τότε το όνειρο είναι απλά μια αντανάκλαση του δικού σας σεξουαλικού προσανατολισμού και του πραγματικού εαυτού.

Εάν δεν είστε αμφιφυλόφιλοι, αλλά ονειρεύεστε ότι είστε αμφιφυλόφιλοι, τότε το όνειρο μπορεί να συμβολίσει καταπιεσμένες σεξουαλικές σκέψεις ή επιθυμίες. Υποσυνείδητη δραστηριότητα σας μπορεί να προσπαθεί να αντισταθμίσει τον περιορισμό της σεξουαλικής έκφρασης σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχει μια διαφορετική εξήγηση, bisexuality μπορεί να επικοινωνήσει ως ένδειξη γενικής σύγχυσης στον σεξουαλικό προσανατολισμό.

να αλληλεπιδρούν με ή να δείτε μια mustang, όταν ονειρεύεστε, έχει τη συμβολική έννοια και προτείνει επιθετικότητα, αγριότητα, λαγνεία και αδάμαστη σεξουαλικότητα, σεξουαλικό χαρακτήρα ή δραστικότητα και προτείνει κάποιες δυνατότητες συμμετοχής στη σεξουαλική δραστηριότητα.

Για να δείτε ένα αλυσοπρίονο στο όνειρό σας, προτείνει θλίψη και κακό συναίσθημα για κάτι. Το αλυσοπρίονο μπορεί να είναι ότι ένα σύμβολο μερικών δραστικών αλλαγών πρόκειται να συμβεί. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχει διαφορετική εξήγηση, αλυσοπρίονο μπορεί να ερμηνευθεί ως συμβολισμός της ταχύτητάς του να κατανοήσουν τα ζητήματα στη ζωή σας. Είστε το άτομο που μπορεί να πάει κατευθείαν στην καρδιά της ερώτησης γρήγορα; Το πριόνι μπορεί να θεωρηθεί ως αρσενικό σύμβολο, που αντιπροσωπεύει τον φαλλό. Σε αυτή την περίπτωση αναφέρεται στο κρυφό σεξουαλικό πάθος σας και κενές επιθυμίες.

Το όνειρο στα χείλη που συμβολίζει την πρόσκληση, ή τον πειρασμό. Κάτι που αρχίζει να προσφέρει έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης ή να κάνει κάτι που σας αρέσει. Τα χείλη με κόκκινο κραγιόν αντιπροσωπεύουν σεξουαλικό πειρασμό. Γενικά αρνητική στην προοπτική ως σεξουαλική επιθυμία για κάποιον που δεν με νοιάζει. Χείλη με κόκκινο κραγιόν μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση μιας πτυχής της προσωπικότητάς σας που σας δελεάζει.

…(Χέρι | Μέτρο) Σε ένα όνειρο, ένα εύρος δηλώνει αρχιτεκτονική, ανανεώνει την ντουλάπα ή ταξιδεύει. Ένα διάστημα στο όνειρο θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει μια πυξίδα, ή το αρσενικό σεξουαλικό όργανο. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να πολεμά με ένα δόρυ που μετράει μια απόσταση στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αποπλανήσει μια παρθένα….

έχοντας αλληλεπίδραση ή να βρείτε ή να δείτε ένα κέλυφος του Vieira, όταν ονειρεύεστε, ξεχωρίζει ως σύμβολο και Εγγραφείτε για γυναικεία σεξουαλικότητα, σεξουαλικό χαρακτήρα ή δραστικότητα και προτείνει κάποιες δυνατότητες συμμετοχής στη σεξουαλική δραστηριότητα.

Το όνειρο με την ανθρώπινη καρδιά συμβολίζει την ικανότητά σας να φροντίζετε ή να αγαπάτε τους άλλους. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της άνευ όρων αγάπης ή κατανόησης. Για να πάρετε χειρουργική επέμβαση καρδιάς συμβολίζει μια μεγάλη αλλαγή σε αυτό που αισθάνεστε ή φροντίδα για. Μια κατάσταση στη ζωή σας που σας κάνει περισσότερη κατανόηση, φροντίδα ή ανοικτή για να αγαπηθεί. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση μιας μόνιμης αλλαγής στο πώς να αγαπάς κάποιον. Το όνειρο για την καρδιά των φίλων συμβολίζει ρομαντικό ή σεξουαλικό ενδιαφέρον σας σε κάποιον άλλο. Μια κόκκινη καρδιά, η οποία αντιπροσωπεύει μια αρνητική ή αδιάφορη σεξουαλική προοπτική. Μια μπλε καρδιά συμβολίζει μια θετική ή στοργική προοπτική. Μια μωβ καρδιά συμβολίζει την ανικανότητα να αγαπάς όποιον θέλεις, ή τα δικά σου αδιάφορα συναισθήματα προς κάποιον. Το να ονειρεύεσαι μια ματωμένη καρδιά συμβολίζει τη θλίψη, την απελπισία, την απελπισία ή την έλλειψη συμπάθειας. Μπορεί να σε πληγώσουν, ή νιώθεις ότι κάποιος δεν νοιάζεται για σένα. Το όνειρο του να μαχαιρωθεί στην καρδιά συμβολίζει τη σύγκρουση σχέση ή την αίσθηση ότι κάποιος νοιάζεται για πληγώνει τα συναισθήματά τους. Ραγισμένη καρδιά, πόνος ή αίσθημα προδοσίας. Συναισθηματικός πόνος.

…Η κοπή της χοληδόχου κύστης με τα δόντια του σε ένα όνειρο σημαίνει αίσθηση και ζήλια. Εάν πίνει οποιοδήποτε αίμα που προέρχεται από τέτοιες περικοπές στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα κατασχέσει ή θα καταστήσει κατάλληλα τα χρήματα κάποιου που δεν έχει δικαίωμα να το κάνει. Μια χοληδόχος κύστη στο όνειρο σημαίνει επίσης θυμό, σεξουαλικό ενθουσιασμό, σεξουαλική κορύφωση, γέλιο ή προσωπικά μυστικά κάποιου. (Δείτε επίσης το Σώμα ‘)…

Για να δείτε τα μαλλιά στο όνειρο είναι ένα σύμβολο της μεγάλης τύχης. Σε γενικές γραμμές, το όνειρο των μαλλιών σημαίνει υγεία, αποπλάνηση, αισθησιασμό, ματαιοδοξία και σεξουαλική αρρενωπότητα. Είναι ενδεικτικό της ένδοξης στάσης σου. Αν τα μαλλιά σας είναι ένας κόμπος ή ένα κουβάρι, τότε έχει συμβολική έννοια της αβεβαιότητας σε μια σχέση ή σύγχυση στη ζωή σας. Κατσαρά ή δεμένα μαλλιά μπορεί επίσης να υποδεικνύει την αδυναμία να σκεφτούμε καθαρά. Είσαι σε άριστη κατάσταση της ζωής σου για να σκεφτείς σωστά; Ονειρεύεται ότι κόβετε τα μαλλιά σας δείχνει ότι αντιμετωπίζετε μια απώλεια δύναμης, ζωτικότητας και σεξουαλικότητας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάποιος προσπαθεί να σας περιορίσει μπλοκάροντας μερικές σημαντικές πτυχές της προσωπικότητάς σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να αναδιαμορφώσετε τη σκέψη ή τις φιλοδοξίες σας και την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σκέψεων. Ίσως έχετε επίσης κάποια κακή συνήθεια και θέλετε να λογοκρίνουν τον εαυτό σας από αυτή τη συμπεριφορά. Ονειρεύεται ότι είστε χτενίζοντας, χαϊδεύοντας ή styling τα μαλλιά σας, σας προτείνω να αναλάβει και να αξιολογήσει μια νέα ιδέα, έννοια, προοπτική ή τρόπο σκέψης. Μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και τα γεγονότα σας για να μείνετε ευθεία. Μια πιο κυριολεκτική ερμηνεία υποδηλώνει τις ανησυχίες του σχετικά με τις ικανότητες, την εμφάνιση, την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά του. Το να ονειρεύεσαι ότι έχεις πάρα πολλά μαλλιά δείχνει ότι σκέφτεσαι πολύ και πολύ προσεκτικά πριν πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση. Επιτυγχάνετε νέους στόχους ή εστιάζετε σε ένα σχέδιο ή διορθώνετε κάποια κατάσταση. Το να ονειρεύεσαι ότι χάνεις τα μαλλιά σου σημαίνει ότι ανησυχείς για την ιδέα ότι γερνάς και χάνεις τη σεξουαλικότητά σου. Σου λείπει η σεξουαλική έφεση ή ο ανδρισμός; Το μυαλό σας ασχολείται με τις σκέψεις για τη γήρανση και την εμφάνισή της. Η απώλεια μαλλιών σημαίνει επίσης έλλειψη δύναμης και ότι δεν έχετε αρκετή δύναμη για να πετύχετε σε μια εταιρεία. Ίσως αισθάνεσαι αδύναμος και αβοήθητος. Το να ονειρεύεται κανείς ότι κάποιος μυρίζει τα μαλλιά του δείχνει ερωτική περιέργεια, σεξουαλικό ενδιαφέρον και την ανάγκη τους για κάποια σωματική διέγερση ή αισθησιακή ενθάρρυνση. Ίσως έχεις πολλά να μάθεις για τις στενές σχέσεις. Η μυρωδιά ή η μυρωδιά των μαλλιών κάποιου άλλου μπορεί να σας θυμίσει τη μυρωδιά ενός συγκεκριμένου ατόμου. Το να ονειρεύεσαι ότι προέρχεσαι από τα μαλλιά κάποιου αντιπροσωπεύει ότι προσπαθείς να εναποτεφείς σε φυσικό, πνευματικό ή πνευματικό επίπεδο. Αναφέρεται επίσης στην εξουσία, τη συμπάθεια, την προστασία και την αδελφική αγάπη. Το να ονειρεύεσαι ότι ο άνεμος φυσάει μέσα από τα μαλλιά σου σημαίνει ελευθερία έκφρασης που παρεμποδίζεται από σκέψη ή εγκαταλειμμένο συναίσθημα. Για να ονειρευτείτε ότι τα μαλλιά σας είναι λευκά ή περιστρέφεται από οποιοδήποτε άλλο χρώμα σε λευκό, δείχνει ότι κάτι σημαντικό έχει γίνει για σας. Ίσως κάτι προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου. Επίσης, τα λευκά μαλλιά είναι ένα σύμβολο της σοφίας, της γνώσης και των αντιλήψεων. Το όνειρο μπορεί επίσης να είναι μια μεταφορά που υποδηλώνει ότι αισθάνεστε ελεύθεροι στην ικανότητα να σκέφτονται χωρίς περιορισμό.

Το όνειρο για το ξύλο συμβολίζει μια ταπεινωτική ή ενοχλητική τιμωρία. Μια ενοχλητική επίπληξη ή χαμηλή συζήτηση σε κάποιον. Αρνητικά, το ξύλο μπορεί να αντανακλά την θυματοποίηση κάποιου που του δείχνει ότι είσαι το αφεντικό. Δυναμικές πράξεις ενοχλητικής κυριαρχίας. Το όνειρο για να νικηθεί μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα για μια ενοχλητική επίπληξη. Νιώθω άδειος ή ταπεινωμένος επειδή κάποιος μιλούσε άσχημα για σένα. Νιώθοντας ότι κάποιος έχει δείξει ότι είναι το αφεντικό. Το όνειρο για ερωτικό ή σεξουαλικό ξύλο συμβολίζει ευχάριστες παραστάσεις του απόλυτου ελέγχου ή της κυριαρχίας σε κάποιο τομέα της ζωής σας. Επιτρέποντας σε κάποιον άλλο να αισθάνεται καλά, σημειώνοντας τον εαυτό τους να είναι δυναμική ή ισχυρή.

…(Πέος) Το να βλέπει κανείς τα σεξουαλικά όργανα σε ένα όνειρο σημαίνει κέρδη, παιδιά, φήμη, σαρκικές επιθυμίες, θέληση, οικογένεια, δύναμη, ανδρεία, συμπεριφορά ή μακροζωία. Εάν ένας άντρας βλέπει τον εαυτό του χωρίς ένα αρσενικό όργανο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα χάσει έναν γιο που είτε θα πεθάνει είτε θα απομακρυνθεί από τον πατέρα του, και ο οποίος δεν θα αφήσει ίχνη από το πού βρίσκεται. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι δεν θα έχει πλέον παιδιά. Αν ένας άρρωστος βλέπει τον εαυτό του χωρίς ένα αρσενικό όργανο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα πεθάνει από την ασθένειά του. Εάν είναι βασιλιάς ή κυβερνήτης, αυτό σημαίνει ότι θα απολυθεί. Έχοντας δύο αρσενικά όργανα σε ένα όνειρο σημαίνει ότι θα γεννήσει δύο γιους. Ο ευνουχισμός σε ένα όνειρο σημαίνει ότι δεν θα έχει καμία κόρη. Εάν μια έγκυος γυναίκα βλέπει τον εαυτό της να έχει ένα αρσενικό όργανο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει έναν γιο. Εάν δεν είχε ποτέ παιδιά πριν, αυτό σημαίνει ότι είναι άγονη. Εάν κάποιος έχει περιτομή σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα εκπληρώσει τη θρησκευτική του διαθήκη ή θα πληρώσει ένα χρέος. Μια ηβική περιοχή που είναι υπερβολικά τριχωτή σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ένα αδίστακτο άτομο. Η διατροφή του σεξουαλικού οργάνου σε ένα όνειρο σημαίνει να πεθάνει ένας άσχημος θάνατος. Εάν το αρσενικό όργανο κάποιου μετατρέπεται σε γυναικείο όργανο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι έχει χάσει την ανδρικότητά του ή ότι θα γίνει υποτακτικός. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να αγγίζει το σεξουαλικό όργανο της γυναίκας του το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται σε αρσενικό όργανο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υποβληθεί σε εγχείρηση σε σχέση με την ανώμαλη σεξουαλική τάση. Ένα αρσενικό όργανο σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης τα εργαλεία ενός τεχνίτη. Το να παίζεις με ένα αρσενικό όργανο σε ένα όνειρο σημαίνει ότι δεν ντρέπεται από την παρουσία του Θεού και από τους αγγέλους Του, ή ότι έχει ξεχάσει την ορθή συμπεριφορά ή τα κοινά ηθικά πρότυπα, ή αν είναι μαθητής, σημαίνει ότι θα ξεχάσει τι έχει μάθει….

Το όνειρο για δίκαιους συμβολίζει μια σύγκρουση φιλοδοξίας ή αυτοκινήτου. Θέλοντας κάτι τόσο κακό όσο κάποιος που δεν θέλει να το έχει. Προωθήστε με τους στόχους σας, παρά το γεγονός ότι είπαν όχι. Κάνε ό,τι μπορείς για να σε αποδείξω εξυπνότερο, δυνατότερο ή γρηγορότερο. Εναλλακτικά, δίκαιη μπορεί να αντικατοπτρίζει τη σεξουαλική κατάκτηση ή σεξουαλικό ανταγωνισμό.

…(Σπέρμα) Σε ένα όνειρο, το σπέρμα αντιπροσωπεύει ένα αναπτυσσόμενο και διαρκές κεφάλαιο, είτε υπάρχει λίγο ή μεγάλο μέρος αυτού. Εάν κάποιος δει μια σταγόνα σπέρματος που βγαίνει από τα αναπαραγωγικά του όργανα σε ένα όνειρο, σημαίνει χρήματα που θα εμφανιστούν. Εάν το σπέρμα του άνδρα ρίχνει τη γυναίκα του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα της αγοράσει ένα νέο ρούχο. Το να έχετε ένα βάζο πήλινο γεμάτο σπέρμα σε ένα όνειρο σημαίνει να αποκαλύψετε έναν κρυφό θησαυρό ή να γίνετε πλούσιοι. Αν ο σύζυγος χτυπηθεί με το σπέρμα της γυναίκας του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα ικανοποιήσει την επιθυμία του για αυτήν και θα επιτύχει τον σκοπό του. Το πόσιμο νερό από το αναπαραγωγικό όργανο κάποιου σε ένα όνειρο σημαίνει λαγνεία. Εάν ο σύζυγος βλέπει ένα παχύ κιτρινωπό υγρό να ρέει από το σεξουαλικό όργανο της γυναίκας του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει ένα ανθυγιεινό παιδί. Αν ένα κοκκινωπό υγρό ρέει αντ ‘αυτού στο όνειρο, αντιπροσωπεύει ένα μικρό παιδί. Εάν βγαίνει ως μαύρο υγρό στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ένα τέτοιο παιδί θα μεγαλώσει για να κυριαρχήσει στην οικογένεια και να γίνει άδικος κύριος του νοικοκυριού. Το ωάριο μιας όμορφης γυναίκας σε ένα όνειρο σημαίνει ευτυχία, πλούτο και παιδιά. Το σπέρμα σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης την επίτευξη του στόχου, την άνεση ή τη σπατάλη του κεφαλαίου, την αποκάλυψη των μυστικών ή τον θάνατο ενός παιδιού. Εάν ένας αγρότης βλέπει το σπέρμα στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι θα εργαστεί σε μια άγονη γη και θα το κάνει γόνιμο. (Δείτε επίσης την ακαθαρσία | Σεξουαλική επαφή | Κόλπος)…