…(Ένας οργανισμός που ζει σε άλλο | Παιδιά | Έντομα | Παράσιτα | Μεταξοσκώληκας) Σε ένα όνειρο, τα σκουλήκια αντιπροσωπεύουν κόρες ή παιδιά που ζουν κάτω από τον πατέρα τους. Το ίδιο ισχύει για όλα τα σκουλήκια, τα ανιλίδια, τα εντερικά σκουλήκια ή τα παράσιτα που ζουν σε πτώματα. Βλέποντας ταινίες που βγαίνουν από την πίσω πλευρά σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν τα εγγόνια κάποιου. Αν κάποιος δει σκουλήκια που βγαίνουν από το στόμα του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποια μέλη της οικογένειάς του συνωμοτούν εναντίον του, αν και το ξέρει, και τελικά θα ξεφύγει από τον κίνδυνο, αλλά με δικά του έξοδα. Εάν κάποιος βλέπει τα σκουλήκια να βγαίνουν από το στομάχι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα απομακρυνθεί από τους κακούς συντρόφους. Κατά συνέπεια, θα ανακτήσει την τιμή και την αγνότητα. Τα σκουλήκια που αφήνουν το σώμα ενός ονείρου σημαίνει ότι ξεπερνούν την αγωνία, ή πληρώνουν φόρο. Τα σκουλήκια σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης τους εχθρούς. Ένας μεταξοσκώληκας στο όνειρο σημαίνει πελάτης σε κάποιο κατάστημα, ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει το επάγγελμα κάποιου. Τα μεταξοσκώληκα σε ένα όνειρο συνήθως σημαίνουν οικονομικά οφέλη, αν και σε ορισμένους κύκλους αντιπροσωπεύουν παράνομα χρήματα ή εικασίες. (Δείτε επίσης το γήινο σκουλήκι)…

Το όνειρο των σκουληκιών συμβολίζει τα συναισθήματα της κακουχίας, της δυσφορίας, της λύπης, της ναυτίας ή της αίσθησης ότι κάτι χάνεται για πάντα. Μπορεί να νιώθεις άβολα με μια κατάσταση ή κάτι που έχεις κάνει. Μπορεί επίσης να έχετε μετανιώσει για κάτι που χάσατε ή ένα σφάλμα που δεν μπορεί να διορθωθεί. Παράδειγμα: Μια νεαρή γυναίκα ονειρευόταν σκουλήκια αφού γνώρισε τον πατέρα της να την εγκαταλείψει στην πραγματική ζωή μετά από ένα τεστ πατρότητας επέστρεψε θετικό. Οι προνύμφες αντανακλούσαν την ανησυχία της με τις γνώσεις του πατέρα της για εκείνη και τη λύπη της για τη διεξαγωγή της δοκιμής. Παράδειγμα 2: Μια νεαρή γυναίκα ονειρεύτηκε σκουλήκια σέρνεται πάνω της. Στην πραγματική ζωή, είχε τεράστια δυσκολία να συγχωρήσει τον εαυτό της για να βλάψει τον πρώην φίλο της. Οι προνύμφες αντανακλούσαν τη μεγάλη δυσφορία που του έδωσε την ιδέα να τον πληγώσει.

Το όνειρο για τα σκουλήκια συμβολίζει μια ενόχληση στη ζωή σας. Ένα πρόβλημα που σε ενοχλεί που δεν θα περάσει. Ένα συνεχές αίσθημα δέσμευσης ή απογοήτευσης. Προβλήματα και εμπόδια που παίρνουν στο δρόμο σας. Κάτι ανεπιθύμητο που εισέβαλε στο χώρο σου. Εναλλακτικά, τα σκουλήκια μπορούν να αντιπροσωπεύουν τους ανθρώπους, αισθάνονται εξαπατημένοι ή ανταγωνίζονται βρώμικα.

Το όνειρο για γαιοσκώληκες συμβολίζει τα συναισθήματα για προτιμώντας να παραμείνει απαρατήρητη. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση των συναισθημάτων του να διαταραχθεί ότι κάποιος άλλος θέλει να περάσει απαρατήρητη κάθε φορά που προσπαθείτε να πάρετε την προσοχή. Ενοχλητικοί άνθρωποι ή καταστάσεις ξεφεύγουν από την προσιτότητά σας όταν πλησιάζετε σε τους. Ονειρεύεται ότι είστε ένα σκουλήκι συμβολίζει τα συναισθήματα για τον εαυτό σας, ενοχλητικό ή ενοχλητικό άλλους ανθρώπους με ποτέ δεν δίνουν προσοχή σε αυτά ή θα στο κοινό. Μπορεί να γνωρίζετε τον εαυτό σας επιλέγοντας να αποτρέψει κάποιον με οποιαδήποτε πιθανή δικαιολογία. Μπορείτε να είστε ιδιαίτερα γήινοι ή στη γη σε αυτό το σημείο. Παράδειγμα: Μια έφηβη ονειρευόταν τον καλύτερο φίλο της χωματερή σκουλήκια πάνω της. Στην πραγματική ζωή, προσπαθούσε να ζητήσει από ένα αγόρι να χορέψει και ο φίλος της πάντα την διακόπτει κάθε φορά που ήταν κοντά στο αγόρι. Τα σκουλήκια αντανακλά τα συναισθήματά της για να ενοχληθεί ότι αναγκάστηκε να επιλέξει να μην προσελκύσει την προσοχή όποτε ο φίλος της διακόπτεται.

Για να δείτε τα σκουλήκια σε ένα όνειρο υποδηλώνει προβλήματα και ασθένειες. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα πρέπει να γνωρίζετε πολλές απελπίες και απογοητεύσεις.

Για να δείτε τις προνύμφες, όταν ονειρεύεστε, είναι περίεργο σημάδι του ονείρου σας. Αυτό το σημάδι δείχνει τις ανησυχίες σου για το θάνατο. Μπορεί επίσης να είναι ενδεικτικό κάποιου προβλήματος ή προβλήματος που έχετε απορρίψει και τώρα σας «καταβροχθίζουν». Πρέπει να τον αντιμετωπίσεις γιατί καταστρέφει την αίσθηση της ισορροπίας και της αρμονίας του. Ειδικότερα ονειρεύεται ότι είστε περπατώντας σε προνύμφες, δείχνει ενοχή και ακαθαρσία. Προσπαθείς να καταστείλεις τις ανήθικες σκέψεις ή τη συμπεριφορά σου. Σε μια θετική σημείωση, μπορεί να συμβολίσει την ανθεκτικότητα, την επιμονή, και την ικανότητά σας να ανακάμψει από τις αντιξοότητες.

(Δείτε φίδια)

Το όνειρο για ένα σκουλήκι συμβολίζει την αδυναμία, την υποβάθμιση, τη βρωμιά και το γενικό αρνητισμό. Συναισθήματα για κάτι που είναι κακομαθημένα ή κατεστραμμένα. Μπορεί να έχεις πολύ χαμηλή γνώμη για τον εαυτό σου, ή κάποιον στη ζωή σου. Εναλλακτικά, το να ονειρεύεσαι ένα σκουλήκι μπορεί να αντανακλά ένα άτομο που είναι αναξιόπιστο ή λείο.

Όταν ονειρεύεστε να δείτε ή κρατώντας μια λεπίδα, προσπαθείτε να ολοκληρώσετε κάτι. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι προσπαθείτε να κάνετε την τελική απόφαση για κάποιο πρόγραμμα ή προσωπική ζωή. Έχετε τα πάντα για να σκεφτείτε πολύ καλά, καθώς φαίνεται ότι η απόφαση είναι πολύ σημαντική για το μέλλον σας. Η άλλη έννοια αυτού του ονείρου θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μια από τις πιο δημοφιλείς ταινίες: λεπίδα, έτσι ίσως έχετε παρακολουθήσει πάρα πολύ τηλεόραση, επειδή οι λεπίδες που συνδέουν το όνομα αυτής της ταινίας.

Στο όνειρο του εισιτηρίου, υποδηλώνει τις νέες περιπέτειες στη ζωή του. Ανάλογα με τα εισιτήρια, οι διαφορετικές έννοιες βγαίνουν από αυτό. Το εισιτήριο τρένου, αεροπλάνου ή λεωφορείου θα δείξει το νέο ταξίδι ή μια άλλη νέα αρχή στη ζωή σας. Το εισιτήριο ταινίας ή θεάτρου θα έδειχνε την έλλειψη δημιουργικότητας μέσα σας. Αν έχετε χάσει το εισιτήριο, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει αβεβαιότητα και άγνοια.

Βλέποντας μια σημείωση στο όνειρο συμβολίζει ένα μέσο εισδοχής σε μια νέα εμπειρία ή στόχο. Μια ευκαιρία να ζήσετε κάτι ή την αρχή μιας νέας επιχείρησης. Ένα εισιτήριο μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της τιμής που πρέπει να πληρώσετε για την επίτευξη των στόχων σας. Επιλογές που πρέπει να κάνετε ή χαρακτηριστικά που πρέπει να κάνετε κάτι. Σκεφτείτε τον τύπο του εισιτηρίου. Ένα εισιτήριο λεωφορείου μπορεί να αντιπροσωπεύει τις επιλογές που σας μεταφέρουν σε δυσάρεστες εμπειρίες ή μεταβάσεις. Ένα εισιτήριο τρένου μπορεί να αντιπροσωπεύει επιλογές ή δυνατότητες που σας βοηθούν να αρχίσετε να κινείστε προς έναν μακροπρόθεσμο στόχο. Ένα εισιτήριο ταινίας μπορεί να αντιπροσωπεύει τις επιλογές ή τις δυνατότητες που σας επιτρέπουν να ζήσετε κάτι που πιστεύετε ότι είναι σημαντικό ή ενδιαφέρον.

Το όνειρο να δει τις πιστώσεις τέλος μιας ταινίας συμβολίζει την επίγνωση ότι μια κατάσταση ή το είδος της εμπειρίας που έχετε έχει τελειώσει για πάντα. Η αλλαγή είναι επάνω σε σας και μπορείτε να αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για το.

Δείτε την έννοια της ταινίας μέτρησης

Όνειρο ότι παρακολουθείτε ότι μια ταινία συμβολίζει μια εμπειρία που έχετε στη ζωή. Η ταινία ή η τηλεόραση εμφανίζουν ένα σύμβολο για αυτό που αντιμετωπίζετε. Σκεφτείτε τι η ταινία σας κάνει να αισθάνεστε ή να σκεφτείτε και πώς εξισώνει τις καταστάσεις στη ζωή σας ξύπνημα. Σκεφτείτε τι σημαίνουν οι χαρακτήρες ή οι ιστορίες για εσάς ως σύμβολα για τις δικές σας σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές. Το όνειρο για τα γυρίσματα μιας ταινίας του Χόλιγουντ συμβολίζει μια κατάσταση που αναπτύσσει αυτό που ξέρετε άλλοι λαμβάνουν σοβαρό ενδιαφέρον για. Άλλοι, έχουν ή θέλουν να καταλάβουν τι κάνατε. Άλλοι θα κάνουν τα πάντα για να βιώσουν κάτι που είναι υπεύθυνο για να το κάνει να συμβεί. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να γυρισμάτων μια ταινία του Χόλιγουντ. Ξυπνώντας τον υπολογιστή του αποτύγχανε και έπρεπε να κάνει ό,τι μπορούσε για να το διορθώσει πριν οι γονείς του ζητήσουν νέο, ώστε να εξασφαλίσει ότι ένιωθαν ότι χρειαζόταν έναν νέο υπολογιστή. Η ταινία του Χόλιγουντ αντικατοπτρίζει το νεαρό άνδρα υπενθυμίζοντας όλα όσα είχε κάνει για να διορθώσετε τον υπολογιστή του πριν από την κοινοποίηση της σοβαρότητας του προβλήματός του με τους γονείς του ότι ήξερε ότι αισθάνεται υποχρεωμένος να ενεργήσει.

το όνειρο για pole dancing συμβολίζει ότι εσείς ή κάποιος άλλος που παρουσιάζει ευκολία ή αυτοεκτίμηση. Αίσθημα καλό να παρατηρήσετε την κατοχή δεξιοτήτων ή ταλέντων. Πειράγματα ή δείχνοντας στους άλλους πόσο ελκυστική, ήθελε, ή είστε σημαντικοί. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση της κομπορρημοσύνης για τις δεξιότητες ή την αυτοεκτίμηση. Μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ότι εσείς ή κάποιος που είναι τρίψιμο ότι είναι καλύτερα με κάποιο τρόπο. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να δει τη γυναίκα που ο σύζυγός της είχε απατήσει στο παρελθόν με χορό σε ένα στύλο στριπτιζέζ. Στην πραγματική ζωή, είχε έντονες διαφωνίες με τον σύζυγό της. Ο στύλος της ταινίας αντανακλούσε ότι ο σύζυγος αισθανόταν καλά, σημειώνοντας ότι δεν νοιαζόταν για το τι ήθελε.

…(Bloodsucker | Sponger) Σε ένα όνειρο, μια βδέλλα αντιπροσωπεύει τα σκουλήκια του τάφου που τρώνε τη σάρκα κάποιου, ή θα μπορούσε να δηλώσει τα παιδιά του. Εάν ένα άθεο πέσει από τη μύτη του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα του θα έχει αποβολή. Το άθελο σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης μια βάση και έναν απεχθές εχθρό….

…Τα εντερικά σκουλήκια σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν τους συγγενείς και τα παιδιά τους. (Δείτε επίσης φίδι)…

(Δείτε σκουλήκια)

…(Πίσω πλευρά) Σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύει τον άντρα ή τα χρήματα. Αν κάποιος βλέπει τον πρωκτό του μπλοκαρισμένο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα πεθάνει σύντομα. Ο πρωκτός σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης ένα χαμηλό άτομο, έναν φτηνό μουσικό, έναν ντράμερ, κάποιον που κρατά μυστικά, συγγενή ή συγγενή με τον οποίο δεν είναι νόμιμο να παντρευτείς. Βλέποντας την πίσω πλευρά ενός νεαρού ατόμου σε ένα όνειρο σημαίνει χωρισμός μεταξύ των δύο. Εάν είναι ένα ηλικιωμένο άτομο στο όνειρο, αυτό σημαίνει μια μάχη μεταξύ τους. Η πρόκληση περικοπών στον πρωκτό σημαίνει διακοπή των οικογενειακών δεσμών. Το να βλέπεις τον πρωκτό της μητέρας σε ένα όνειρο σημαίνει ακύρωση της αφοσίωσης, ακύρωση των δέοντων συμφερόντων ή στασιμότητα της δραστηριότητας κάποιου. Το να βλέπεις τον πρωκτό κάποιου σε ένα όνειρο σημαίνει να συναντήσεις με έναν συνοφρυωμένο άνθρωπο. Εάν ένας πρωκτός αιμορραγεί στο όνειρο, αυτό σημαίνει χρήματα. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να εκκρίνεται σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ξοδεύει χρήματα με σαφή πρόθεση να επωφεληθεί από αυτό. Το να βλέπεις τον πρωκτό μιας άγνωστης γυναίκας σε ένα όνειρο σημαίνει υλικές απώλειες, ή θα μπορούσε να σημαίνει δυσκολίες στην απόκτηση των απαραίτητων χρημάτων για τα προς το ζην. Το να βλέπεις σκουλήκια να προέρχονται από τον πρωκτό σημαίνει απομάκρυνση από τα παιδιά του ή απώλεια των παιδιών του. Εάν ένα πανί βγαίνει από τον πρωκτό κάποιου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει διακοπή των σχέσεων με ξένους που εκμεταλλεύτηκαν τα παιδιά κάποιου και κατάχρησαν τα δικαιώματά τους. Η σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα μέσω του πρωκτού σε ένα όνειρο σημαίνει να ζητάς κάτι με λάθος τρόπο. Αν κάποιος βλέπει ένα παγώνι να βγαίνει από τον πρωκτό του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει μια όμορφη κόρη. Αν δει ένα ψάρι να βγαίνει από τον πρωκτό του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα του θα αποκτήσει μια άσχημη κόρη. (Δείτε επίσης Pederasty | Σεξουαλική επαφή | Sodomy)…

(Βλέπε Πεταλούδα | Κάμπια | Σκουλήκια)

(Δείτε σκουλήκια)

…(Παγωμένη βροχή) Σε ένα όνειρο, χαλάζι σημαίνει καταστροφή, βάσανα, πείνα, απώλεια περιουσίας, φτώχεια, μαζική δίωξη ή βασανιστήρια. Στη φύση, αυτό το στοιχείο ψύχει τη γη και εξαλείφει πολλά επιβλαβή έντομα, σκουλήκια ή σκορπιού και περιορίζει τον κίνδυνο φιδιών. Έτσι, το να βλέπεις χαλάζι στην κατάλληλη σεζόν σε ένα όνειρο σημαίνει να εξαλείψεις την πηγή του άγχους και να ξεπεράσεις τις δυσκολίες, τους εχθρούς ή τους ζηλότυπους ανταγωνιστές. Βλέποντας χαλάζι το καλοκαίρι σε ένα όνειρο σημαίνει απώλειες επιχειρήσεων, αλλά αν πέσει το χειμώνα σε ένα όνειρο, σημαίνει επιτυχία και ευημερία. Η έντονη χαλάρωση σε ένα όνειρο σημαίνει καταστροφή επιχειρήσεων, διακοπή της επικοινωνίας και ζημιές σε δρόμους και αυτοκινητόδρομους. Υπό αυτήν την έννοια, το χαλάζι σε ένα όνειρο σημαίνει παρεμπόδιση των δημοσίων συμφερόντων. Σε ένα όνειρο, το χαλάζι αντιπροσωπεύει επίσης ένα παράξενο είδος επιχείρησης που θα προέλθει από την κατεύθυνση του ανέμου που φέρνει μια τέτοια καταιγίδα. Εάν δεν εμφανιστεί βλάβη στο όνειρο κάποιου, τότε το χαλάζι αντιπροσωπεύει ευχαρίστηση και ειδικά εάν οι άνθρωποι αρχίζουν να το συλλέγουν σε μπολ. Εάν το χαλάζι πέφτει πάνω από μια χωράφια χωρίς να το καταστρέψει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει μια καλή συγκομιδή. Εάν κάποιος συγκεντρώσει χαλάζι στο ένδυμά του, ή μέσα σε ένα πανί σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τον πλούτο του, ή θα μπορούσε να σημαίνει την απώλεια μιας αναμενόμενης αποστολής. (Δείτε επίσης Δροσιά | Πάγος)…

…(Αγόρι | Περιφρόνητο άτομο | Εχθρός | Κρυμμένος θησαυρός | Είδωλο | Καινοτόμοι | Δύναμη | Άδικος κυβερνήτης | Γυναίκα) Ένα φίδι στο όνειρο αντιπροσωπεύει ένα άτομο που ζει σε μια κοιλάδα. Ένα φίδι σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης εχθρότητα από τα πεθερικά ή τα παιδιά του, ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει το κακό και τη ζήλια του γείτονα. Ένα ύπνο φίδι σε ένα όνειρο σημαίνει έναν εχθρό που κοιμάται. Όσο για ένα άδικο άτομο, ένα νερό φίδι σε ένα όνειρο σημαίνει λήψη βοήθειας ή μπορεί να αντιπροσωπεύει μια ετυμηγορία. Η κατοχή ενός φιδιού σε ένα όνειρο σημαίνει την απόκτηση δύναμης και εξουσίας. Η σάρκα του αντιπροσωπεύει χρήματα του εχθρού, ή μπορεί να σημαίνει χαρά. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να φοράει το δέρμα ενός φιδιού σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αποκαλύψει την εχθρότητα του προς τους άλλους. Το να σκοτώνεις ένα φίδι σε ένα όνειρο και να λεκιάζεις τα χέρια σου με το αίμα του σημαίνει να καταστρέφεις τον εχθρό. Ένα φίδι στο όνειρο κάποιου αντιπροσωπεύει επίσης έναν πλούσιο εχθρό, γιατί το δηλητήριό του σημαίνει χρήματα. Εάν κάποιος δει ότι φίδια σκοτώνονται στους δρόμους σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει πόλεμο. Ένα μικρό φίδι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ένα μικρό παιδί. Το κυνήγι φιδιών σε ένα όνειρο σημαίνει εξαπάτηση ή εξαπάτηση των εχθρών. Ένα μαύρο φίδι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν ισχυρό εχθρό. Ένα λευκό φίδι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν ασθενή εχθρό. Εάν κάποιος δει ένα φίδι να του μιλάει και να του λέει ωραία λόγια σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει να απολαμβάνεις ευχάριστες στιγμές με τον αντίπαλό σου ή να επωφελούσαι από τα χέρια του εχθρού κάποιου. Εάν το φίδι του μιλάει σκληρά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι υποφέρει από τυραννία και καταπίεση που προκαλείται από τον εχθρό κάποιου. Το να γίνεις φίδι σε ένα όνειρο σημαίνει να είσαι περιφρόνηση ενάντια στη θρησκεία κάποιου. Το να βλέπεις τον εαυτό σου ως μισό ανθρώπινο φίδι σε ένα όνειρο σημαίνει ότι μπορείς να εξουδετερώσεις τη μισή δύναμη του εχθρού. Η ανακάλυψη ενός δέρματος φιδιού που είναι φτιαγμένο από χρυσό σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος θα ανακαλύψει έναν κρυφό θησαυρό. Εάν ένα φίδι καταπιεί κάποιον σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα φτάσει σε μια ισχυρή θέση. Εάν κάποιος βλέπει ένα φίδι να κάθεται πάνω από το κεφάλι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσει τον σεβασμό των ανθρώπων που έχουν την εξουσία. Ένα πεδίο που καλύπτεται με φίδια σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια καταστροφική βροχή. Ένα φίδι με κέρατο στο όνειρο αντιπροσωπεύει μια κερδοφόρα επιχείρηση. Τα μαύρα φίδια και οι πύθωνες σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν στρατηγούς στρατού. Τα φίδια νερού σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν χρήματα. Αν κάποιος βλέπει τον κήπο του καλυμμένο με φίδια σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι τα δέντρα του θα αποφέρουν καρπούς και θα ξεπεράσουν την κανονική καλλιέργεια. Ένα φίδι που βγαίνει από την τρύπα του σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν γιο. Ένα φίδι που αφήνει το σπίτι του σε ένα όνειρο σημαίνει την καταστροφή ή την κατεδάφισή του. Το να σκοτώνεις ένα φίδι σε ένα όνειρο σημαίνει γάμο. Οι ταινίες ή άλλα εντερικά σκουλήκια σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν τους συγγενείς και τα παιδιά τους. Το να βλέπεις τα φίδια να τρώνε στο τραπέζι κάποιου σε ένα όνειρο σημαίνει χωρισμό μεταξύ φίλων. Τα φίδια της ερήμου σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν ληστές στους αυτοκινητόδρομους. Σε γενικές γραμμές, ένα φίδι ή ένα φίδι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν ζήλια, φθόνο, αδιέξοδο, απατεώνες των ιδιοτήτων, εξαπάτηση και μια αποδεδειγμένη εχθρότητα. (Δείτε επίσης Ζώνη | Sting)…