Το όνειρο για οδοντοστοιχίες συμβολίζει την προσπάθειά σας να ψεύτικο κάτι για να μείνετε σίγουροι ή αξιοπρεπή. Μπορεί να μην είσαι απόλυτα ειλικρινής σε μια κατάσταση που ξυπνάει τη ζωή σου. Μπορεί να χρησιμοποιείτε κάτι για να αλλάξετε την εμφάνισή τους ή να αποκρύψετε τα ελαττώματά σας από τους άλλους.

Δείτε την έννοια της οδοντοστοιχίες

…(Bonesetter) Ένας ορθοπεδικός που διορθώνει τις σκελετικές παραμορφώσεις και τα σπασμένα κόκαλα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν ευσεβή κυβερνήτη που κυβερνά με δικαιοσύνη, διδάσκει τη δικαιοσύνη, εξισορροπεί τις ουσίες και συμμορφώνεται με την ηρεμία. Το να βλέπεις έναν ορθοπεδικό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης αλαζονεία, δύναμη και θράσος. Αντιπροσωπεύει επίσης αλαζονεία, επιδεξιότητα και αποφασιστικότητα, γιατί απορρίπτει τους ανεπαρκείς και συγκεντρώνει αυτό που είναι σπασμένο. Το να βλέπεις έναν ορθοπεδικό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης αγωνία και ταλαιπωρία. Εκπροσωπεί επίσης έναν αρχιτέκτονα, και ένας αρχιτέκτονας αντιπροσωπεύει έναν ορθοπεδικό σε ένα όνειρο. Έτσι, το να τον βλέπεις σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης κατασκευή και θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει ένα γενναιόδωρο άτομο που παρηγορεί, φιλοξενεί και βοηθά ένα άπορο άτομο, ή έναν σοφό άνδρα που παρηγορεί τις σπασμένες καρδιές, έναν δίκαιο δικαστή, έναν σπουδαίο λόγιο, έναν επισκευαστή παπουτσιών ή ράφτης. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να στέκεται μπροστά σε έναν ορθοπεδικό σε ένα όνειρο λόγω σπασμένου οστού ή άλλου κατάγματος και μετά να παραπονιέται για ένα απόστημα στο λαιμό του και αν ο ορθοπεδικός ανοίξει το απόστημα με πένσα για να αποστραγγίσει το puss στο όνειρο, τότε αντιπροσωπεύει ένα χρέος που πρέπει να εξοφλήσει κάποιος, ή μια αναθηματική προσφορά που πρέπει να εκπληρώσει, ή θα μπορούσε να σημαίνει την κατάθεση μαρτυρίας στο δικαστήριο ή την αποδοχή της απόφασης ενός μελετητή. Εάν ένας ορθοπεδικός θέσει το σπασμένο δεξί του χέρι και το δέσει στο λαιμό του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα τον υποχρεώσει να του κάνει προσωπική χάρη και κατά συνέπεια να τον στερήσει από την άσκηση άλλων καθηκόντων ή να τον εμποδίσει να υπηρετήσει άλλες φιλανθρωπίες. Η ίδια ερμηνεία δίνεται για ένα σπασμένο πόδι….

Το όνειρο για τις μηχανές συμβολίζει μηχανική ή μεταμορφωμένη σκέψη μυαλό. Κάνοντας μια δουλειά ή δραστηριότητα, χωρίς να σκεφτόμαστε πάρα πολύ. Λαμβάνουν αποφάσεις χωρίς να σκεφτόμαστε μέσω ή για το γιατί παίρνετε αυτές τις αποφάσεις. Βαρετή σκέψη σχεδίων. Αρνητικά, τα μηχανήματα μπορούν να αντανακλούν αλαζονική ή ανεύθυνη σκέψη που δεν θεωρεί ότι αυτό μπορεί να προκαλεί βλάβη ή συναισθήματα. Θετικά, οι μηχανές μπορούν να αντανακλούν μια ισχυρή φιλοδοξία και θέληση. Ποτέ μην τα παρατάς και συνέχισε ακούραστα. Εάν οι μηχανές ονείρου είναι σπασμένες μπορεί να απεικονίσει μια ανάγκη να επισκευαστεί η μόνος-εικόνα σας, η εμπιστοσύνη ή μια σχέση προτού να πάρετε παρακινημένος πάλι. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση ενός αναίσθητου αντιπάλου ή προβλήματος που έχει διακοπεί. Εάν τα μηχανήματα ονείρου οξειδώνονται μπορεί να αντιπροσωπεύσει μια σκληρή ηθική εργασίας ή μια ακούραστη φιλοδοξία που έχει αγνοηθεί για πολύ. Κάτι που κάποτε ήταν εμμονή ή σκληρή δουλειά σε αυτό δεν είναι τόσο ενδιαφέρονται όπως ήταν.

Η χορωδία σε ένα όνειρο συμβολίζει τη γοητεία της ζωής σας ξύπνημα. Ίσως άρχισες να αναγνωρίζεις τα συναισθήματά σου και την αληθινή χαρά της ζωής. Από την άλλη πλευρά, το όνειρο μπορεί να υποδεικνύει σπασμένες ελπίδες.