…Η κατανάλωση φυστικιού σε ένα όνειρο σημαίνει να κερδίζεις ευλογημένα χρήματα. Ένα φιστίκι στο όνειρο αντιπροσωπεύει έναν θαρραλέο και γενναιόδωρο άνθρωπο. Το ίδιο το φυστίκι σε ένα όνειρο σημαίνει χρήματα. Το μάδημα και η κατανάλωση φρέσκων πράσινων φυστικιών σε ένα όνειρο σημαίνει δυσκολίες και κόπο. Τα αποξηραμένα φυστίκια σε ένα όνειρο σημαίνουν κακό, επιχείρημα ή μάχη. Η κατανάλωση αλατισμένων φυστικιών σε ένα όνειρο σημαίνει κέρδη από τη θάλασσα και τη γη, και για μια έγκυο γυναίκα, θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι κοντά στην παράδοση του μωρού της….

Το όνειρο για ένα φυστίκι συμβολίζει τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σας για κάτι που είναι σπάνιο ή δεν αξίζει το χρόνο ή τα χρήματά σας. Ένα φυστίκι μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να εξερευνήσετε νέες ιδέες ή να βρείτε μια πιο αποτελεσματική μέθοδο για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος. Ένα φυστίκι μπορεί να εμφανιστεί σε ένα όνειρο, αν αισθάνεστε ότι δεν πληρώνεστε αρκετά, ή δεν μπορείτε να δείτε κανένα όφελος σε κάτι.

Για να δείτε τις εγκαταστάσεις μπιζελιών οικογένειας που παίρνει το φυστίκι στο όνειρό του, συμβολίζουν την ανάγκη να πάρει την αλήθεια ή τον πυρήνα κάτι. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αρχίσετε να πιέζετε τον εαυτό σας και να χρησιμοποιείτε το πλήρες δυναμικό σας, να εξετάσετε τα φιστίκια στο όνειρό σας να είστε λογοπαίγνιο για τα χρήματα και πόσο λίγο έχετε από αυτό. Μπορεί να αντιπροσωπεύει τις οικονομικές σας δυσκολίες.