…Τα λουλούδια σε ένα όνειρο είναι ένα σημάδι χαράς και οφέλους. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του στεμμένο με μια γιρλάντα λουλουδιών στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα παντρευτεί, θα απολαύσει την οικογενειακή του ζωή υπερβολικά και θα χαρεί να βιώσει την επιτυχία του σε αυτόν τον κόσμο. Το να βλέπεις λουλούδια εκτός εποχής σε ένα όνειρο σημαίνει κατάθλιψη. Αν ένας απατεώνας βλέπει τον εαυτό του να φέρει ένα μπουκέτο λουλούδια σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει δυσκοιλιότητα, ενώ αν ένας άρρωστος το βλέπει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει τον θάνατό του. Ένα μπουκέτο με πολλές ποικιλίες λουλουδιών και χρωμάτων σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν τον κόσμο, τη συνεχώς ανανεωμένη νεότητα και τις υλικές απολαύσεις του. Όσο για μια γυναίκα, το να βλέπεις λουλούδια σε ένα όνειρο σημαίνει να μείνεις έγκυος ή να ξεπεράσεις τις δυσκολίες της. (Δείτε επίσης Άνθη | Γη | Ίρις)…

Το όνειρο με τα λουλούδια συμβολίζει εσάς ή κάποιον άλλο που συνειδητοποιεί κάτι είναι θετικό. Δίνοντας προσοχή στο πόσο υπέροχος ή καλός είναι κάποιος, συνειδητοποιώντας ένα καλό πράγμα συμβαίνει. Μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει κάτι που αρχίζει επιτέλους να λειτουργεί ή να είναι επιτυχής. Εξετάστε το χρώμα και τον τύπο λουλουδιού για την πρόσθετη έννοια. Το όνειρο για τη φύτευση των λουλουδιών στον κήπο μπορεί να απεικονίσει κάτι συμπαθητικό ή εκείνο το καλό που θέλετε να επισκευάσετε για σας όλη την ώρα. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να φυτέψει λουλούδια που δεν τον νοιάζει πραγματικά. Στην πραγματική ζωή μιλούσε σε ένα κορίτσι που τον συμπαθούσε, αλλά με το οποίο πραγματικά δεν ήθελε να είναι. Τα φυτευμένα λουλούδια αντανακλούσαν πόσο καλό αισθάνθηκε για να παρατηρήσει το κορίτσι που τον συμπαθεί.

Ονειρεύεται ή να δει στα λουλούδια πολύχρωμο όνειρο, σημαίνει καλοσύνη, συμπόνια, τρυφερότητα, ευχαρίστηση, ομορφιά και κέρδος. Είναι επίσης συμβολικό της τελειότητας και της πνευματικότητας. Το όνειρό σας μπορεί να είναι μια έκφραση αγάπης, χαράς και ευτυχίας. Εναλλακτικά, τα λουλούδια μπορούν να υποδείξουν έναν ορισμένο χρόνο ή μια εποχή. Αν τα λουλούδια είναι λευκά, τότε συμβολίζει τη θλίψη. Ονειρεύεται ή να δει στο όνειρο μαραμένος ή νεκρά λουλούδια, υποδηλώνει σκοτεινές καταστάσεις και απογοητεύσεις. Μπορεί να μην χρησιμοποιείτε τις πλήρεις δυνατότητες και τα ταλέντα σας. Εάν κοιμόσασταν και ονειρευόσασταν ότι στο όνειρο παίρνετε ένα μπουκέτο λουλούδια, αντιπροσωπεύει το σεβασμό, το θαυμασμό, την έγκριση και τις ανταμοιβές. Το να ονειρεύεστε ή να δείτε στα λουλούδια ονείρου ανθίζει στο άγονο χώμα, σημαίνει ότι η ενέργεια και η εύθυμη φύση θα επιτρέψουν σε σας για να ξεπεράσουν τις καταγγελίες σας.

Στο όνειρο να δεις μια ίριδα είναι το διφορούμενο σύμβολο των ονείρων. Το να το ονειρεύεσαι μπορεί να συμβολίσει τη σοφία, την πίστη και το θάρρος.

…(Βολβοί | Gem | Sapphire) Αυτά τα βολβοειδή και κουδούνια λουλούδια σε ένα όνειρο διαφέρουν ως προς το νόημα ανάλογα με τον τύπο, το σχήμα και το άρωμά τους. Εάν κάποιος μυρίζει ένα λουλούδι υάκινθου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ανακούφιση από τη θλίψη, το τέλος των αντιξοών, τις καλές πράξεις ή την πραγματοποίηση μιας αληθινής υπόσχεσης. Αν κάποιος δει ένα νεκρό άτομο να μεταφέρει ένα τέτοιο λουλούδι, ή να του προσφέρει ένα λουλούδι υάκινθου για να μυρίζει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο νεκρός κατοικεί στον παράδεισο. Εάν ένα άγαμο άτομο βλέπει ένα λουλούδι υάκινθου στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι θα παντρευτεί. Εάν ένα παντρεμένο άτομο βλέπει ένα λουλούδι υάκινθου στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει έναν γιο, ή μπορεί να αποκτήσει γνώση, ή να ειδικευτεί σε ένα επιστημονικό έργο που θα προσθέσει την υπερηφάνεια του. Ίσως, ένας αρωματικός υάκινθος σε ένα όνειρο θα μπορούσε να σημαίνει διαταραχές, αγωνία ή ασθένεια. Λέγεται ότι οποιοδήποτε λουλούδι από την οικογένεια κρίνων μπορεί να αντιπροσωπεύει θάνατο όταν παρουσιάζεται σε ένα άρρωστο άτομο σε ένα όνειρο. Ένα υγιές υάκινθο φυτό στο έδαφος σημαίνει έναν όμορφο γιο, ή καλά λόγια. Μια γιρλάντα από λουλούδια υάκινθου σε ένα όνειρο σημαίνει τιμή. Ένας πωλητής λουλουδιών υάκινθων σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ένα ανησυχητικό άτομο, γιατί τέτοια λουλούδια δεν παραμένουν πολύ στην κατοχή του. Αν κάποιο από τα λουλούδια της οικογένειας κρίνων κόβεται, ή μετατρέπεται σε ένα μπουκέτο στο όνειρο, τότε σημαίνει θλίψη και αν δει στο μητρικό τους φυτό, σημαίνει ευτυχία, σύζυγο ή γιο. Αν κάποιος βλέπει ένα λουλούδι υάκινθου να ανεβαίνει στους ουρανούς σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει το θάνατο ενός γνωστικού ή ενός διάσημου μελετητή. Ένας υάκινθος σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν γιο όταν στέκεται όρθιος στα χωράφια και αντιπροσωπεύει μια γυναίκα όταν μαζεύεται ως μπουκέτο λουλούδια, ενώ αυτό σημαίνει μια καταστροφή, εάν δει κομμένα και τοποθετημένα μέσα σε μια γλάστρα, ένα βάζο ή σε ένα ακατάλληλο μέρος. Ένα λουλούδι υάκινθου σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης μια όμορφη γυναίκα ή ευλογίες, το άρωμά του αντιπροσωπεύει την αγάπη κάποιου για τη γυναίκα του και η τρυφερότητα του αντιπροσωπεύει την ανησυχία και την υποστήριξη κάποιου για την οικογένειά του. Το να βλέπεις κλαδιά υάκινθου να εξαπλώνονται μέσα σε ένα σπίτι σε ένα όνειρο σημαίνει να επαινείς ή να επαινείς κάποιον. Εάν κάποιος προσφέρει ένα λουλούδι υάκινθου αλλά διαπιστώσει ότι δεν φέρει άρωμα στο όνειρο, αυτό σημαίνει μια δυσκολία. Εάν κάποιος ρίξει ένα λουλούδι υάκινθου σε ένα άλλο άτομο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο δέκτης θα βιώσει τη θλίψη στο χέρι του και ότι η φιλία τους θα παρεμποδιστεί. Αν κάποιος βλέπει ένα άλλο άτομο να κάθεται μέσα σε ένα τζαμί και να περιβάλλεται με υάκινθο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι το άλλο άτομο τον χτυπά, αν και αυτό που λέει δεν είναι αλήθεια. (Δείτε επίσης τον κρίνο της κοιλάδας | Νούφαρο | Stone 2)…

Το να βλέπεις τα κρίνα είναι διφορούμενο σύμβολο των ονείρων. Το να το ονειρεύεσαι μπορεί να συμβολίσει την ηρεμία, την πνευματικότητα, την ειρήνη και την ευτυχία.

Το όνειρο για τα θηλυκά στήθη συμβολίζει παθητική ή υποτιθέμενη ενέργεια. Εσείς ή κάποια πτυχή της ισχυρής προσωπικότητάς σας αβίαστα. Δύναμη του κάτι στη ζωή σας που είναι αδιαμφισβήτητη. Το μέγεθος του μαστού είναι ενδεικτικό του πόσο ισχυρός είστε ή κάποια πτυχή της προσωπικότητάς σας. Μεγάλα σεξουαλικά επιθυμητά γυναικεία στήθη συμβολίζει πόσο ισχυρό ή επιρροή που θέλετε να έχετε ή να ζήσετε κάτι που μόλις τελείωσε. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της δυσκολίας της αντίστασης στο πράγμα που πραγματικά σας αρέσει ή ισχυρή σεξουαλική επιθυμία. Το όνειρο για να εκφοβίζονται ή ντροπαλός με την παρουσία των μεγάλων γυναικείων στήθη συμβολίζει την ανασφάλεια. Ένα θετικό ή επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας ή να σας κάνει ανασφαλείς. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε ανεπαρκώς προετοιμασμένοι ή να μην έχετε έναν απαραίτητο πόρο. Παραμορφωμένα ή άσχημα στήθη αντανακλούν τη δύναμη του κάτι που λαμβάνει χώρα ότι δεν αισθάνομαι καλά. Πόσο δυνατός είσαι από μια δυσάρεστη πτυχή της ζωής σου. Ένα επίπεδο στήθος συμβολίζει την ανικανότητα. Ένας τομέας της ζωής σου που είναι αναποτελεσματικός ή ανίσχυρος. Για να πάρετε ουλές ή τατουάζ ενός στήθους συμβολίζει δύσκολα γεγονότα ή μαθήματα ζωής που είναι δύσκολο να ξεχάσουμε. Κάτι δυσάρεστο που είδε να κερδίζει δύναμη. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να δει λουλούδια να μεγαλώνουν στήθη και όλοι σχολιάζοντας το πώς ήταν. Στη ζωή αφύπνισης, έμεινε έγκυος και αισθανόταν τη δύναμη της εγκυμοσύνης της πέρα από άλλους που την σεβόντουσαν για το. Τα λουλούδια που βγαίνουν από το στήθος της αντανακλούσε τον έπαινο που αισθάνθηκε από τους άλλους για να πάρει έγκυος. Τα στήθη σε αυτή την περίπτωση αντικατοπτρίζουν την αίσθηση της δύναμης να είναι η μητέρα της.

…(Λοιπόν) Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να αντλεί νερό από ένα πηγάδι με ένα κουβά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κερδίζει τα χρήματά του εξαπατώντας, δηλαδή να αποκτήσει παράνομα χρήματα. Εάν βρει χρήματα μέσα στον κάδο αντί για νερό στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα υποφέρει από μια καταστροφή. Αν αντλεί νερό από το πηγάδι για να γεμίσει μια κανάτα στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα ξοδεύονται τέτοια χρήματα ή ότι τα οφέλη του θα αναμιχθούν με κακές πράξεις. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να ποτίζει έναν κήπο από αυτόν τον κάδο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα παντρευτεί και θα επωφεληθεί από τον πλούτο της γυναίκας του. Εάν ο κήπος ανθίζει με λουλούδια στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει έναν γιο. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να αντλεί νερό από ένα παλιό πηγάδι για να δώσει νερό στις καμήλες του ή να προσφέρει ποτά στους ανθρώπους σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι εκτελεί καλές πράξεις και ότι είναι φιλανθρωπικός άνθρωπος. Έπειτα γίνεται σαν βοσκός. Αν κάποιος αντλεί νερό από ένα παλιό πηγάδι για να πιει ζώα στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι είναι υποκριτής και μέσω του ψεύδους, κατασκευάζει τόσα κόλπα όσο η ποσότητα του νερού που αντλεί από αυτό το παλιό πηγάδι. Αν κάποιος δει τον εαυτό του να κατεβάζει τον κάδο στο πηγάδι για να πιει στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι οι λεγόμενες φιλανθρωπικές του πράξεις γίνονται αποκλειστικά για τα κοσμικά κέρδη, τα χρήματα, τον σεβασμό ή την κατάστασή του. Εάν ένας φυλακισμένος δει τον εαυτό του να τραβάει νερό με ένα κουβά για να κάνει μπάνιο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα δραπετεύσει από τη φυλακή ή ότι θα απελευθερωθεί σύντομα. Σημαίνει επίσης ότι θα λάβει χρήματα και θα χαρεί μετά από τις θλίψεις του. Εάν η σύζυγος κάποιου είναι έγκυος και αν δει τον εαυτό του να κατεβάζει ένα κουβά σε ένα πηγάδι για να τραβήξει νερό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα του θα παραδώσει έναν γιο. Εάν είναι έμπορος, αυτό σημαίνει ότι τα νέα του εμπορεύματα θα φτάσουν με ασφάλεια στο κατάστημά του. Εάν είναι άρρωστος, αυτό σημαίνει ότι θα ξυπνήσει θαυμαστικά και πάλι υγιής. Το να σταθείς από ένα πηγάδι σε ένα όνειρο σημαίνει ευλογίες και οφέλη. Ένα πηγάδι στο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης μια γυναίκα. Διαφορετικά, εάν κάποιος είναι μαθητής, τότε το πηγάδι αντιπροσωπεύει τον δάσκαλό του. Αυτό που αντλεί κάποιος από ένα πηγάδι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης την τύχη του….

Το να ονειρεύεσαι και να βλέπεις ένα μονοπάτι στη διαδικασία των ονείρων είναι μεγάλος οιωνός για σένα. Αυτό το όνειρο δείχνει την αίσθηση της κατεύθυνσης και την επιδίωξη των στόχων σας. Ονειρεύεται και βλέποντας μια εκκαθάριση, curvy ή ανώμαλο δρόμο ερμηνεύεται ως η υποσυνείδητη σύσταση για τον ονειροπόλο να εξετάσει ότι θα αντιμετωπίσετε πολλά εμπόδια και οπισθοδρομήσεις για την επίτευξη των στόχων σας. Μπορεί να βρεθείτε με απροσδόκητες δυσκολίες. Εάν ο δρόμος είναι σκοτεινός, κατόπιν απεικονίζει τις σκοτεινότερες ή πιό τρομακτικές επιλογές που έχετε κάνει ή κάνετε. Το να ονειρεύεσαι και να βλέπεις έναν ομαλό δρόμο, που περιβάλλεται από λουλούδια και πράσινα δέντρα, υποδηλώνει μια συνεχή και συνεχή πρόοδο σκαρφαλώνοντας στην κοινωνική κλίμακα. Αν το μονοπάτι είναι ευθεία και στενή, τότε αυτό σημαίνει ότι η πορεία σας προς την επιτυχία πηγαίνει όπως είχε προγραμματιστεί. Στο όνειρο να δούμε έναν άγνωστο δρόμο εξηγείται ως το όνειρο με σημαντικό συμβολισμό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει ότι το νέο σας σχέδιο θα προκαλέσει περισσότερο πόνο από ό, τι αξίζει και χάσιμο χρόνου. Ονειρεύεται ότι ένα απειλητικό πλάσμα είναι ένας δρόμος, παράλληλα με μια εχθρική κατάσταση / πρόσωπο που αντιμετωπίζετε στην αφύπνιση της ζωής σας. Είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί, δεν έχει σημασία πόσο εκφοβιστικό την κατάσταση ή το πρόσωπο μπορεί να εμφανιστεί. Αν θέλετε να καταλάβετε καλύτερα το όνειρό σας, παρακαλώ διαβάστε για το δρόμο.

Για να δείτε το marigolds, ένα φυτό της οικογένειας Asteraceae, συνήθως με κίτρινο, πορτοκαλί ή καφέ-χαλκού λουλούδια, στο όνειρό σας, υποδηλώνει την υγεία και τη μακροζωία.

…Το χρώμα μωβ σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια λαμπρή και επιδέξια υπηρέτρια. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να σηκώνει κάτι μοβ χρώμα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα προσλάβει ή θα φιλήσει μια υπηρέτρια. Το μοβ σε ένα όνειρο ερμηνεύεται επίσης ως μια όμορφη γυναίκα. Σε γενικές γραμμές, το γλυκό άρωμα ενός μοβ φυτού μεταξύ άλλων αρωματικών φυτών αντιπροσωπεύει μια γυναίκα που έχει λίγη φροντίδα για τη σταθερότητα ή μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα βραχύβιο παιδί ή μπορεί να σημαίνει προβλήματα υγείας. Εάν το χρώμα μωβ αναμειγνύεται σε ένα μπουκέτο λουλούδια σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει αγάπη, στοργή και αρμονία. (Δείτε επίσης Χρώματα)…

Γλυκό και κολλώδες υγρό που γίνεται από τις μέλισσες και άλλα έντομα νέκταρ που συλλέγονται από τα λουλούδια στο όνειρό σας αντιπροσωπεύει την ειλικρίνεια. Για να δείτε την αγάπη στο όνειρο, υποδηλώνει ότι πρέπει να είστε λιγότερο υποτακτικός και πιο ειλικρινής στην επικοινωνία με τους άλλους. Πρέπει να διεκδικήσεις τον εαυτό σου και να σιγουρευτείς ότι σε άκουσαν. Από την άλλη πλευρά, βλέποντας Mel στο όνειρό της αντιπροσωπεύει γλυκύτητα, την ειρήνη και τη χαρά.

Το να ονειρεύεσαι μεξικάνικο φυτό της οικογένειας Asteraceae είναι καλός οιωνός. Στο όνειρο της καλλιέργειας έντονα χρωματισμένα ενιαία ή διπλά λουλούδια, αφθονία των προοπτικών. Για να δείτε τις ντάλια σε ένα όνειρο σημαίνει ευτυχία, τύχη τύχη σε οικονομικά θέματα. Για να δείτε τις ντάλια που πεθαίνουν και μαραγιά, αντιπροσωπεύει κακή τύχη και minnor απώλεια με λίγη λύπη.

(Αραβικό κόμμι | Βαφές | Μιμόζα | Διακοσμητικά λουλούδια | Άρωμα) Βλέποντας αυτό το δέντρο σε ένα όνειρο σημαίνει τσιγκούνη, κακό και συμπεριφορά με τις πράξεις των κατοίκων της φωτιάς.

…(Εργατικοί πόνοι | Εργατικοί πόνοι | Σεισμός | Κούνημα | Σοκ) Ένας τρόμος σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει φυτά που ανθίζουν, καλλιεργούν γρασίδι, βλάστηση, ανθίζουν λουλούδια κήπου και ωριμάζουν τα φρούτα. Εάν μια έγκυος γυναίκα βλέπει ένα τρόμο στη γη στο όνειρό της, αυτό αντιπροσωπεύει εργατικό πόνο. (Δείτε επίσης σεισμό | σοκ | τρέμουλο)…

Σε ένα όνειρο, τα άνθη αντιπροσωπεύουν ένα εσωτερικό ή εξωτερικό φως, ή καθοδήγηση που ακολουθεί κάποιος για πνευματικά ή υλικά κέρδη. (Δείτε επίσης Γη | Λουλούδια | Τριαντάφυλλα)…

Το όνειρο για τα λουλούδια λινού συμβολίζει τα συναισθήματα ότι κάτι είναι τόσο τέλειο ή θαυμάσιο που δεν θέλει να παρατηρήσει τίποτα λανθασμένο. Μπορεί να αισθανθείτε αναβάλλεται ή ενοχλημένος εάν πρέπει να σταματήσετε κάτι που συμπαθείτε.

…Σε ένα όνειρο, το γιασεμί σημαίνει ευτυχία, ευλογίες και οφέλη. Εκπροσωπεί επίσης θρησκευτικούς μελετητές και πνευματικούς δασκάλους. Αν κάποιος δει ουράνιους αγγέλους να κατεβαίνουν από τους ουρανούς για να πάρει λουλούδια γιασεμιού σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει το θάνατο των μελετητών. Γιασεμί σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης απελπισία, ή ψεύτικο όρκο. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει εξάλειψη των ανησυχιών, της αγωνίας και των αντιξοών. Όσο για έναν πτυχίο, γιασεμί σε ένα όνειρο σημαίνει παντρεμένος. Βλέποντας ένα λουλούδι γιασεμιού στο χέρι ενός ονείρου σημαίνει επίσης ανάρρωση από κρύο στο στήθος ή πυρετό….

Για να ονειρευτείτε ότι λαμβάνετε ή δίνετε ένα floral μπουκέτο, παραμένει ως σύμβολο του σεβασμού και της θερμής έγκρισης. Floral μπουκέτο είναι επίσης ένα σημάδι της αγάπης, καλοσύνη και αγάπη. Είναι ενδεικτικό της επούλωσης το σήμα κατατεθέν του ονείρου σας. Μπουκέτο αντιπροσωπεύουν κάποιο είδος θεραπευτικής ενέργειας. Θυμηθείτε, τα λουλούδια και τα χρώματά τους για τις πρόσθετες σημαντικές έννοιες.

(ζεστό. Γαρίφαλο | Ηλιοτρόπιο κήπου | Wallflower) Σε ένα όνειρο, τα ανθισμένα λουλούδια σημαίνουν το θάνατο ενός νεογέννητου, μια γιορτή που δεν θα κορυφωθεί με την ειρήνη, μια βραχύβια ευτυχία, μια νέα δουλειά που θα τερματιστεί γρήγορα ή θα μπορούσαν σημαίνει να φοράτε κομψά ρούχα ή να απολαμβάνετε τα εφέ τέχνης μιας άλλης κουλτούρας.

…(Κοιλάδα) Το να βλέπεις μια χαράδρα ή μια κοιλάδα με μια ξηρά κοίτη σε ένα όνειρο σημαίνει να πηγαίνεις σε ένα ταξίδι με κλιμακωτά επίπεδα, να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει ένα άθικτο άτομο. Το να βλέπεις ένα wadi σε ένα όνειρο σημαίνει καλές πράξεις ή να κάνεις προσφορές για να ευχαριστήσεις τον Θεό Παντοδύναμο. Ένα wadi στο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης τους κατοίκους του, μια φυλή από αυτήν την περιοχή ή τις φυτείες του. Εάν κάποιος δει το wadi να ανθίζει με οπωροφόρα δέντρα, αρωματικά λουλούδια, τρεχούμενο νερό, ή αν ακούσει ωραία λόγια κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου ονείρου, αυτό σημαίνει ότι θα σηκωθεί στο σταθμό, ή θα μιλήσει με ανθρώπους που έχουν εξουσία ή θα λάβει ραντεβού στο η κυβέρνηση, και για ένα δίκαιο άτομο, αυτό σημαίνει ότι θαυμαστά γεγονότα και ευλογίες θα εμφανίζονται στα χέρια του με την άδεια του Θεού. Το να βλέπεις ένα wadi σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης βροχή και ότι η χαράδρα θα γεμίσει με νερό της βροχής. Ένα wadi σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει μια φυλακή λόγω των απότομων βουνών που το περιβάλλουν και της δυσκολίας να το διασχίσει. Το να βλέπεις τον εαυτό σου σε ένα wadi να αιωρείται στον αέρα μέχρι να φτάσει κάποιος στο επιθυμητό υψόμετρο σε ένα όνειρο σημαίνει να δουλεύεις για ένα ισχυρό άτομο. Ένα wadi στο όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης πολεμιστή, ληστή, ληστή σε αυτοκινητόδρομο ή λιοντάρι. Εάν ένα wadi εμποδίζει το ταξίδι κάποιου σε ένα όνειρο, μπορεί να αντιπροσωπεύει ληστεία, δυνατή βροχή ή να πρέπει να αντιμετωπίσει ένα επικίνδυνο άτομο. Εάν κάποιος δεν ταξιδεύει, αυτό σημαίνει δυσφορία, αντιξοότητες, βλάβη, φυλάκιση, φόβο ή ασθένεια. Το να διασχίσεις ένα wadi το χειμώνα σε ένα όνειρο σημαίνει να ξεφύγεις από τον κίνδυνο. Το να σκάψεις ένα wadi σε ένα όνειρο σημαίνει τον θάνατο ενός μέλους της οικογένειας. Το να πέσεις σε ένα απότομο wadi σε ένα όνειρο και να μην νιώσεις πόνο ή να μην βλάψεις από αυτό σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος θα λάβει ένα δώρο από κάποιον που έχει την εξουσία ή από τον προϊστάμενό του. Η κατοίκηση μιας κοιλάδας χωρίς βλάστηση σε ένα όνειρο σημαίνει να κάνεις το προσκύνημα κάποιου στη Μέκκα. Το να περιπλανηθείς χωρίς σκοπό σε ένα wadi σε ένα όνειρο σημαίνει να γράψεις ένα ποίημα. (Δείτε επίσης Flying)…

…Σε ένα όνειρο, το απεσταγμένο νερό αντιπροσωπεύει όμορφα παιδιά ή ευγενή παιδιά. Το να βλέπεις το απεσταγμένο νερό σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σηματοδοτεί την απόκτηση γνώσης από μαθητές που εξασκούν αυτό που διδάσκουν. Σημαίνει επίσης μάθηση σοφίας από σοφούς ανθρώπους. Μυρίζοντας νερό τριαντάφυλλου ή πορτοκαλιού ή αποσταγμένου νερού από jonquil ή από οποιοδήποτε είδος λουλουδιού νάρκισσου σε ένα όνειρο σημαίνει χαρά, ευτυχία, ευθυμίες, ευλογίες και ευημερία. Σε ένα όνειρο, το απεσταγμένο νερό μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την παραγωγή κατασχεμένων ή κλεμμένων μηχανών ή την ανακάλυψη κρυφών αγαθών. Όσον αφορά το αποσταγμένο νερό της φάρμας ή από τον νούφαρο ή το αποσταγμένο νερό από παρόμοια λουλούδια σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύουν φαρμακευτικές θεραπείες, κέρδη, γιορτές ή γάμους. (Δείτε επίσης Νερό)…

Το να ονειρεύεσαι ότι είσαι έγκυος συμβολίζει μια πτυχή του εαυτού σου ή κάποια πτυχή της προσωπικής σου ζωής που μεγαλώνει και αναπτύσσεται. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι να μιλήσετε ή να δράσετε σε αυτό. Αυτό μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τη γέννηση μιας νέας ιδέας, κατεύθυνσης, έργου ή στόχου. Ονειρεύεται ότι είστε έγκυος με το ετοιμοθάνατο μωρό μέσα σας προτείνει ότι ένα έργο που είχατε βάλει πολλή προσπάθεια σε καταρρέει και σιγά-σιγά επιδεινώνεται. Τίποτα δεν λειτουργεί όπως το θέλεις. Εάν είστε πραγματικά έγκυος και έχοντας αυτό το όνειρο, κατόπιν αντιπροσωπεύει τις ανησυχίες σας για την εγκυμοσύνη. Οι γυναίκες στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους τείνουν να ονειρεύονται μικρά πλάσματα, διάχυτα ζώα, λουλούδια, φρούτα και νερό. Στο δεύτερο τρίμηνο, τα όνειρα θα αντανακλούν τις ανησυχίες σας για να είναι μια καλή μητέρα και τις ανησυχίες σχετικά με πιθανές επιπλοκές με τον τοκετό. Τα όνειρα της γέννησης ενός μη-ανθρώπινου μωρού είναι επίσης κοινά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της εγκυμοσύνης. Τέλος, στο τρίτο τρίμηνο, τα όνειρα αποτελούνται από τη μητέρα της. Καθώς το σώμα σας αλλάζει και μεγαλώνει, τα όνειρα των φαλαινών, των ελεφάντων και των δεινοσαύρων και άλλων μεγαλύτερων ζώων μπορεί επίσης να αρχίσουν να εμφανίζονται σε αυτό το στάδιο. Αν θέλετε να καταλάβετε καλύτερα το όνειρό σας, παρακαλούμε διαβάστε για τη γέννηση ή την κοιλιά.

…(Ομορφιά | Γρασίδι | Πράσινο | Γνώση | Παράδεισος | Σοφία) Σε ένα όνειρο, ένα λιβάδι αντιπροσωπεύει ένα εύκολο και χωρίς προβλήματα χρήματα, ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μια γυναίκα που έχει λίγη επιφύλαξη και επιδεξιότητα. Το να βλέπεις ένα λιβάδι σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης να λαμβάνεις εσωτερική γνώση που μεταδίδεται απευθείας από τον Θεό Παντοδύναμο μέσω μυστικιστικών εμπνεύσεων, ή μπορεί να σημαίνει καθιέρωση μιας φιλανθρωπικής δωρεάς. Ένα λιβάδι με τα λιβάδια, τα ρυάκια, τα πολυετή και τα σπέρματα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει τον κόσμο, τα στολίδια, τα αξιοθέατα και τον πλούτο του. Ένα λιβάδι στο όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει έναν τόπο επιχείρησης ή ένα χώρο εργασίας. Το να βλέπεις και να αγαπάς ένα καταπράσινο λιβάδι χωρίς να μπορείς να ξεδιπλώνεις την εμβέλειά του σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει την απεραντοσύνη και την ουσία του Ισλάμ. Αν ένας φτωχός δει τον εαυτό του να περπατά μέσα από τα λιβάδια, να μαζεύει χόρτο, φύλλα, βότανα, λουλούδια και να τα τρώει στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ευημερία. Εάν ένας πλούσιος το δει αυτό στο όνειρό του, αυτό σημαίνει ότι ο πλούτος του θα αυξηθεί. Εάν κάποιος που έχει παραιτηθεί από τις απολαύσεις αυτού του κόσμου ή ένας ασκητής βλέπει ένα τέτοιο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στην επιθυμία του, ή ότι θα παρασυρθεί από τον κόσμο ξανά. Το να περπατάς ανάμεσα σε λιβάδια σε ένα όνειρο σημαίνει να πηγαίνεις σε επαγγελματικό ταξίδι ή να αλλάζεις το επάγγελμα. Η ίδια ερμηνεία δίνεται αν κάποιος δει τον εαυτό του να περπατά μεταξύ δύο διαφορετικών αγορών. Εάν κάποιος δει ένα νεκρό άτομο που κάθεται στα λιβάδια σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι είναι στον παράδεισο. Τα λιβάδια σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης τον κόσμο και τις απολαύσεις του, ή θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν μια πλούσια γυναίκα. Το να βλέπεις ένα ασυνήθιστο λιβάδι που θαυμάζεται μόνο όταν το βλέπεις, και το απολαμβάνεις ειδικά όταν το επισκέπτεσαι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ένα σεβαστό μέρος, ένα σπίτι του Θεού, ένα τζαμί, τον τάφο ενός προφήτη ή τους τάφους των δίκαιων. Ένα λιβάδι σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει το Βιβλίο των αποκαλύψεων, το Κοράνι, τη γνώση, τη σοφία ή τον παράδεισο. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να περπατάει από τα λιβάδια σε ένα αλάτι ή ένα έλος σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ακολουθεί καινοτομίες ή ότι επιδίδεται σε αμαρτωλές ενέργειες. Η ακρόαση της πρόσκλησης για προσευχές από ένα λιβάδι σε ένα όνειρο σημαίνει καλή πράξη, καθοδήγηση μετά από αδιαφορία, μετάνοια, συμμετοχή στις προσευχές της εκκλησίας ή μετά από μια τελετή κηδείας….