…Σε ένα όνειρο, μια αράχνη αντιπροσωπεύει μια κακόβουλη γυναίκα, ή μια αδύναμη, ατρόμητη και μακρινό άνδρα. Μια αράχνη σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης έναν υφαντή, έναν ασκητή ή έναν μοναχό. Αν κάποιος βλέπει μια αράχνη στο όνειρό του, μπορεί να σημαίνει ότι θα συναντήσει έναν ευσεβή και θρησκευτικό άνθρωπο. Η ύφανση ενός ιστού σε ένα όνειρο σημαίνει αδυναμία. Μια αράχνη σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει μια ευχάριστη γυναίκα. Εάν κάποιος βλέπει μια αράχνη να κρέμεται από την οροφή σε ένα όνειρο, υποδηλώνει έναν σοβαρό χειμώνα σε αυτήν την περιοχή. (Δείτε επίσης Tarantula)…

(Δείτε το Grave digger | Exhume | Grave)

…Στο όνειρο της αράχνης, δείχνει το φόβο σας για αράχνες στην αφύπνιση της ζωής σας, ειδικά αν αισθανθήκατε φόβο γι ‘αυτούς. Αυτό το όνειρο μπορεί επίσης να υποδηλώσει με θηλυκές πτυχές του ονειροπόλο, ειδικά αν ο ονειροπόλος είναι μια γυναίκα. Για το όνειρο της θανάτωσης της αράχνης, δείχνει δυσάρεστα νέα που θα λάβετε ή κακή εμπειρία πρόκειται να υδρορροή. Για να δείτε την αράχνη που περιστρέφεται το web υποδηλώνει για τη σκληρή δουλειά του, θα εκτιμηθεί. Υποδεικνύει επίσης τα μικρά βήματα που κάνετε ενώ εργάζεστε, ειδικά την προβολή web. Η δημιουργικότητα και η προσαρμογή αντικατοπτρίζεται σε ένα όνειρο. Ως κακός οιωνός, η αράχνη μπορεί να ερμηνευθεί μόνο σε περιπτώσεις που έχουν συλληφθεί από την αράχνη και παγιδευτεί στον ιστό της. Ίσως υπάρχουν κάποιες περιστάσεις που θα πρέπει να γνωρίζετε την ξυπνώντας ζωή σας. Αν η αράχνη σε δάγκωσε, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει το επιχείρημα που έχεις με κάποιον. Ίσως αισθάνεστε ότι είστε σε θέση να ξεφύγουν από τη σύγκρουση, ότι είστε αυτή τη στιγμή. Η αράχνη που σκαρφαλώνει στον τοίχο, δείχνει καλή τύχη που θα έχει κανείς….

…(Τριχωτή αράχνη | Αράχνη) Μια ταραντούλα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια απεχθής και μια κακή γυναίκα που παρεμβαίνει στην επιχείρηση των ανθρώπων και βλάπτει τα συμφέροντά τους, ή που καταστρέφει αυτό που επισκευάζουν και αρνείται να έχει καμία σχέση με τα δεινά τους. Σε ένα όνειρο, αυτή η ερμηνεία βασίζεται στη θρυλική νευρική νόσο, η οποία στο παρελθόν πιστεύεται ότι προκαλείται από ένα δηλητηριώδες δάγκωμα ταραντούλας. Έτσι, όταν αυτή η αβλαβής τριχωτή αράχνη βλέπει σε ένα όνειρο, θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει έναν θανατηφόρο εχθρό ενός άγριου τσίμπημα, σκαρφαλώματος ή περιφρονητικής εμφάνισης. (Δείτε επίσης Spider)…

Ονειρεύεστε ή να δει σε ιστούς αράχνη όνειρο, μπορεί να υποδεικνύει ότι δεν έχετε φτάσει στο πλήρες δυναμικό τους. Δεν χρησιμοποιείς τα ταλέντα σου.

Το όνειρο για έναν ιστό αράχνης συμβολίζει τον αρνητικισμό στη ζωή σας που παραμελήσατε επειδή φαίνεται αδύνατο ή άχρηστο. Ζώντας με ένα πρόβλημα που έχω συνηθίσει ή δεν μπορώ να βρω μια λύση για να. Σημειώνοντας τον αρνητισμό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ένας ιστός αράχνης είναι ένα σημάδι ότι δεν κάνετε αρκετά για ένα πρόβλημα. Εναλλακτικά, το όνειρο είναι ένα σημάδι ότι παραμελείτε τις ευθύνες, τα ταλέντα ή κάποιο πρόβλημα. Το όνειρο για να απαλλαγούμε από ιστούς αράχνη συμβολίζει τη συμπεριφορά που επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν πάρει εκτός ελέγχου. Ίσως χρειαστεί να ανεχτείς κάτι για το οποίο τελικά επέλεξες να κάνεις κάτι.

Το όνειρο για μια αράχνη συμβολίζει αίσθημα παγιδευμένος ή απελπιστική. Μια αρνητική κατάσταση που αισθάνεται αναπόφευκτη ή αδύνατο να ξεφύγουν. Πεποιθήσεις για πράγματα που νομίζετε ότι είναι μόνιμες ή δεν θα εξαφανιστούν ποτέ. Εναλλακτικά, αράχνες μπορεί να αντικατοπτρίζει παράλογες πεποιθήσεις. Ισχυρές ανασφάλειες που σε εμποδίζουν να κάνεις ό,τι θέλεις στη ζωή σου. Παράλογοι φόβοι που σας εμποδίζουν να διασκεδάσετε, ή ισχυρές επιθυμίες για πράγματα που δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να έχετε. Αναπόφευκτη επιτυχία με βάση τις δεξιότητες. Αυτό θα πρέπει κανονικά να εκπροσωπείται από μπλε ή λευκές αράχνες. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει αράχνες πλημμυρίζουν το δωμάτιό του. Στην πραγματική ζωή, είχε ένα ενοχλητικό πρόβλημα υγείας και πιστεύω ότι ποτέ δεν θα του επέτρεπε να έχει μια φίλη. Οι αράχνες αντανακλούσαν πόσο παγιδευμένος ένιωθε το πρόβλημα υγείας μου.

Αν ονειρευόσασταν μαύρη χήρα, ένα από τα είδη των αραχνών, η πιο κοινή εξήγηση αυτού του ονείρου συμβολίζει ανησυχία και / ή αστάθεια. Η μαύρη χήρα είναι γνωστό ότι έχει επικίνδυνες πτυχές της προσωπικότητάς της, ειδικά οι θηλυκές. Συμβολίζει επίσης σκοτεινές δυνάμεις, άγνωστα μυστικά και κρυφές επιθυμίες. Αν είστε στη σχέση, μπορεί να αισθάνεστε συγκλονισμένοι και ανίκανοι να είναι ο εαυτός σας. Διαφορετικά, είστε σε αυτές τις σχέσεις που προσπαθούν να δέσουν αυτό το πρόσωπο και να έχουν τον έλεγχο των πράξεών τους. Στην πραγματικότητα η μαύρη χήρα αράχνη είναι γνωστή ως καταστρέφοντας το σύντροφό σας, έτσι ώστε το όνειρό σας συμβολίζει τις θηλυκές πτυχές σας και πόσο από την κυριαρχία στην προσωπικότητά σας οδηγείτε, δεν έχει σημασία αν είστε άνδρες ή γυναίκες.

…Το όνειρο του πορτοκαλί συμβολίζει τη δύναμη. Χρησιμοποιώντας δύναμη ή επιρροή για να πάρετε αυτό που θέλετε. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση των πεποιθήσεων, των συναισθημάτων ή καταστάσεων που είναι πολύ ισχυρή και αισθητή. Πορτοκαλί μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει καταστάσεις που επιβάλλονται σε σας ή που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Πορτοκαλί μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει καταστάσεις που δεν μπορούν να αντισταθούν. Αρνητικά, το πορτοκάλι μπορεί να απεικονίσει τις ισχυρές τοξικές επιρροές ή την αίσθηση ότι μια κατάσταση είναι απλά πάρα πολύ για σας. Εναλλακτικά, το πορτοκαλί μπορεί να αντιπροσωπεύει μόχλευση, επιρροή, εξουσία, καθεστώς ή έλεγχο. Παράδειγμα: Ένα κορίτσι ονειρευόταν να έχει ένα πρόβλημα αντίστασης σε ένα πορτοκαλί φίδι. Στην πραγματική ζωή, ότι είχε προβλήματα αντίστασης στην ισχυρή σεξουαλική επιθυμία για έναν άντρα αισθάνθηκε ήταν ένας συνηθισμένος παίκτης. Το πορτοκαλί χρώμα του φιδιού αντανακλά πόσο ισχυρή ήταν η σεξουαλική έλξη για τον χυδαίο άνθρωπο. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν μια πορτοκαλί αράχνη. Στην πραγματική ζωή ήταν εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών και αισθάνθηκε ότι η δουλειά της είχε αρχίσει να γίνεται πάρα πολύ γι ‘αυτήν. Ένιωθε ότι οι πελάτες της είχαν αρχίσει να την εκμεταλλεύονται….