Συνήθως το όνειρο για τα δίδυμα συμβολίζει την αντίθεση, τη δυαδικότητα και την ενότητα. Τα δίδυμα στα όνειρα θα μπορούσαν επίσης να δείξουν τη σύγκρουση μεταξύ των δύο κόσμων: το συνειδητό και το ασυνείδητο. Ίσως προσπαθείτε να βρείτε τη λύση του σημαντικού ζητήματος που κρύβεται στο μυαλό σας. Οι συγκρούσεις και τα άγνωστα πράγματα δείχνουν την ανησυχία σας, ώστε να μπορείτε να δείτε δίδυμα στο όνειρό σας.

Το όνειρο για τα δίδυμα συμβολίζει τη σύγκρουση, την αμφιθυμία, τις δυότητες ή τα αντίθετα. Μπορεί να αντικατοπτρίζει τη σύγκρουση μεταξύ ιδεών ή αποφάσεων. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να γεννήσει δίδυμα. Στην πραγματική ζωή, άρχισε να βγαίνει ραντεβού, αλλά είχε ακόμα έντονα συναισθήματα για την πρώην της.

Ότι ονειρεμένος xifopagos δίδυμα συμβολίζει κάποια περιοχή της ζωής σας, όπου εσείς ή κάποιος άλλος έχει κολλήσει με κάποιον. Το να είσαι μόνος ή ανεξάρτητος δεν είναι δυνατόν με κανέναν τρόπο. Μπορείς να νιώθεις σαν να μην μπορείς να ξεφύγεις από κάποιον ή ότι κάποιος πρέπει πάντα να είναι μαζί σου. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάθε απόφαση που κάνετε αποτελέσματα άλλα ή ότι όλες οι αποφάσεις ενός άλλου αποτελέσματος.

Δείτε την έννοια των ενωμένων διδύμων

…(Βελόνα | Βελόνα ταπετσαρίας) Μια βελόνα απόλυσης σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια γυναίκα, λόγω της τρύπας της. Κρατώντας μια βελόνα απόλυσης σε ένα όνειρο σημαίνει ταξίδια, ή εάν η γυναίκα του είναι έγκυος, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει δίδυμα κορίτσια….