Το όνειρο για ένα λεωφορείο συμβολίζει μια κατάσταση στη ζωή σας που αισθάνεται δυσάρεστη ή αφόρητη πρέπει να είναι υπομονετικοί με. Ένα λεωφορείο μπορεί να αντικατοπτρίζει ανεπιθύμητες απογοητεύσεις ή καθυστερήσεις καθώς κινείστε προς τους επιθυμητούς στόχους σας. Ονειρεύεται ότι είστε σε αναμονή για ένα λεωφορείο συμβολίζει τη συνείδηση ότι οι καθυστερήσεις, οπισθοδρομήσεις, ή μια μακρά αναμονή είναι στο χέρι. Είστε σε αναμονή, ή την προετοιμασία για μια εμπειρία που πραγματικά δεν θέλετε να έχετε. Μπορεί να χάσατε την ευκαιρία να ξεκινήσετε με ένα πρόβλημα που διαρκεί πολύ χρόνο ή εργασία για να ολοκληρώσετε. Το όνειρο για ένα πολυτελές λεωφορείο συμβολίζει τα συναισθήματα της άνεσης, όπως αισθάνεστε αναγκασμένοι να περιμένουν υπομονετικά για κάτι στη ζωή σας να συμβεί. Ωραίο περισπασμούς, όπως σας ανεχόσουν μια μακρά αναμονή. Παράδειγμα: Ένα κορίτσι ονειρευόταν να φωνάζει σε έναν άντρα ενώ οδηγούσε ένα λεωφορείο. Στην πραγματική ζωή αισθάνθηκε απορριφθεί και απογοητευμένοι με έναν τύπο που της άρεσε, ο οποίος δεν ήταν ανταποκρίνεται ή να πάρει τα σήματά της. Το λεωφορείο αντικατοπτρίζει τα δυσάρεστα συναισθήματα που είχε για το πόσο καιρό έπαιρνε για να βρει κάποιον που θα μπορούσε να ερωτευτεί με. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν να πάρει ένα λεωφορείο και είπε ότι ήταν αηδιαστικό. Στη ζωή ξυπνά, διαγνώστηκε μόνο με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Ο προπονητής αντιπροσώπευε τα σχετικά δυσάρεστα συναισθήματα που περιμένουν υπομονετικά για τη θεραπεία της ασθένειάς του.

Αν ονειρεύεστε να δείτε τον εαυτό σας, περιμένοντας το λεωφορείο, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει τα πράγματα στη ζωή που τίθενται στην άκρη από τις περιστάσεις. Αν χάσατε το λεωφορείο σε ένα όνειρο, τότε δείχνει τις χαμένες ευκαιρίες και ευκαιρίες στη ζωή σας. Το όνειρο μπορεί επίσης να προβλέψει για τον χαμένο έλεγχο της ζωής του. Το όνειρο δείχνει να ξεκινήσετε από την αρχή. Αν περιμένετε το λεωφορείο στο σταθμό των λεωφορείων, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει ότι σχεδόν έφτασε ήσασταν επισημαίνοντας το στόχο. Αν δείτε τον εαυτό σας να είναι σε ένα λεωφορείο, τότε ένα τέτοιο όνειρο αντιπροσωπεύει την τάση σας να πάει μαζί με τους άλλους. Ίσως το όνειρο δείχνει ότι παίρνετε περισσότερο ατομικισμό στην προσωπικότητά σας. Αν μπήκατε στο ατύχημα με το λεωφορείο, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει την επαίσχυντη κατάσταση που θα μπείτε.

Το όνειρο ενός σχολικού λεωφορείου συμβολίζει τις αποφάσεις ή μια κατεύθυνση στη ζωή που προετοιμάζεται για μια πιο δύσκολη κατάσταση. Ετοιμάζομαι να ανησυχώ για κάτι. Μια δύσκολη κατάσταση πλησιάζει. Ένα σχολικό λεωφορείο είναι ένα σημάδι ότι η τρέχουσα εμπειρία ζωής σας μπορεί ακριβώς να είναι μια προετοιμασία για κάτι πιο σοβαρό. Παράδειγμα: Ένα νεαρό κορίτσι ονειρευόταν να μπει σε ένα σχολικό λεωφορείο. Στην πραγματική ζωή, αγόρασε κάτι στο εμπορικό κέντρο και ήξερε ότι η μεγαλύτερη αδελφή της θα την αναγκάσει να το δανειστεί για μια εβδομάδα πριν γυρίσει για να διασκεδάσουν. Το σχολικό λεωφορείο αντανακλά συναισθηματική προετοιμασία της για να παρατηρήσει να κερδίσει δεν έχει σημασία τι αδελφή της.

Το όνειρο για ένα διώροφο λεωφορείο συμβολίζει μια ενδιαφέρουσα ή συναρπαστική εναλλακτική λύση. Μια διαφορετική προσέγγιση στο ίδιο πρόβλημα, ή ένας εναλλακτικός τρόπος σκέψης. Το όνειρο για ιππασία στον τελευταίο όροφο ενός διώροφου λεωφορείου συμβολίζει νέες ευκαιρίες που αξιοποιούνται πλήρως. Μπορεί να είστε πολύ ενθουσιασμένοι για μια νέα πιθανότητα. Το όνειρο για ιππασία στον κάτω όροφο ενός διώροφου λεωφορείου συμβολίζει την έλλειψη ενθουσιασμού για νέες ευκαιρίες ή δυνατότητες.

…Αν ονειρεύεστε το σχολικό λεωφορείο, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει νέους προορισμούς της ζωής σας, ότι είστε πρόθυμοι να γίνουν ένα καλύτερο πρόσωπο και να αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία στη ζωή. Το να είσαι οδηγός λεωφορείου σημαίνει ότι θέλεις να πάρεις τον έλεγχο κάποιου άλλου και να κάνεις τη ζωή καλύτερη γι’ αυτούς….

Το όνειρο για την αναμονή στη στάση του λεωφορείου συμβολίζει μια δυσάρεστη ή ανίσχυρη εμπειρία που περιμένουν να συμβούν. Αναμονή για μια κατάσταση να συμβεί ότι δεν πιστεύετε ότι θα αισθάνονται καλά.

Το όνειρο για ένα διαστημικό σταθμό συμβολίζει μια προοπτική για μια κατάσταση όπου είστε πάντα αντιμέτωποι με το άγνωστο. Είστε εμπλέκονται σε όπου κάνετε πάντα κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν και δεν μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα των καταστάσεων. Μπορεί να αισθάνεστε συγκλονισμένοι από το χάος ή μια σταθερή κατάσταση απρόβλεπτης. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να είναι ένας διαστημικός σταθμός, για τον καθορισμό των προβλημάτων. Στη ζωή που χειραγωγούσε για να ξυπνήσει αντιμετώπιζε διάφορα οικονομικά προβλήματα και οικογενειακά προβλήματα που δεν είχε βιώσει ποτέ πριν.

Το όνειρο για έναν προπονητή συμβολίζει ένα πολύ υπομονετικό ταξίδι. Στόχοι που είναι εξασφαλισμένοι, αλλά απαιτεί μεγάλη αναμονή για να ολοκληρωθούν. Μια βαρετή αναμονή ή πολλή δουλειά είναι μπροστά σας. Παράδειγμα: Ένας άντρας ονειρευόταν να πάρει λεωφορείο. Στην πραγματική ζωή, απέκτησε ένα εκδοτικό συμβόλαιο, αλλά ήξερε ότι θα χρειαστούν χρόνια για να ολοκληρωθεί το βιβλίο.

Το να ονειρεύεσαι ότι οδηγείς ένα όχημα δείχνει το ταξίδι της ζωής σου. Το να οδηγείς γρήγορα είναι σαν να ζεις γρήγορα. Έτσι, το να ονειρεύεσαι γρήγορη οδήγηση δείχνει πώς κινείσαι στο μονοπάτι της ζωής. Πάντα βιάζεσαι; Το όνειρο είναι επίσης να πει για το πώς είστε πλοήγηση ζωή. Αν οδηγείτε και δεν μπορείτε να δείτε το δρόμο μπροστά, τότε δείχνει άχρηστη φάση στη ζωή σας. Ίσως δεν έχετε κανένα στόχο ή δεν ξέρετε πού πάτε και τι θέλετε πραγματικά να κάνετε με τη ζωή σας. Σου λείπει η κατεύθυνση; Προσπαθήστε να δημιουργήσετε τον πρώτο στόχο. Κάντε ένα σχέδιο και να προχωρήσουμε προς το στόχο σας. Αν οδηγείτε σε ένα δρόμο γεμάτο καμπύλες, τότε κατευθύνετε τα μάτια σας στα εμπόδια. Μπορεί να έχετε επιπλοκές στην επίτευξη των στόχων σας ή την ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Επιπλέον, αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές είναι μπροστά και σας περιμένουν. Το να ονειρεύεσαι ότι κάποιος σε αφήνει συμβολίζει την εξάρτηση από κάτι. Αν γνωρίζετε το πρόσωπο που οδηγείτε, τότε ίσως το όνειρο δείχνει την εξάρτησή σας από αυτό το πρόσωπο. Σκέψου τον έλεγχο της ζωής σου. Έχεις τον έλεγχο της ζωής σου ή κάποιου άλλου; Ακολουθείς τους στόχους των άλλων αντί για τους δικούς σου; Εάν οδηγείτε στην πλευρά του συνοδηγού ενός αυτοκινήτου, τότε αντιπροσωπεύει ότι προσπαθείτε να έχετε τον έλεγχο. Ίσως το έχασες για λίγο, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψεις σε αυτό. Προσπαθείς να πάρεις τον πλήρη έλεγχο του μονοπατιού που ακολουθεί η ζωή σου; Ίσως άρχισες να κάνεις τις δικές σου επιλογές. Για να ονειρευτείτε ότι οδηγείτε ένα ταξί ή λεωφορείο αντιπροσωπεύει βαρετή εργασία με μικρή πιθανότητα προόδου. Το να ονειρεύεστε ότι οδηγείτε ένα αυτοκίνητο αντίστροφα δείχνει ότι αντιμετωπίζετε μεγάλα εμπόδια για την επίτευξη των στόχων σας. Αν οδηγείτε προς τα πίσω σε μια λίμνη νερού, τότε αυτό σημαίνει ότι τα συναισθήματα είναι πολύ αντιδραστικά. Αυτά τα έντονα συναισθήματα σε κρατάνε πίσω. Το να ονειρεύεσαι ότι οδηγείς μεθυσμένος δείχνει ότι η ζωή σου δεν έχει κανέναν έλεγχο. Πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Είναι η ζωή καλή για σένα εκτός ελέγχου; Οδήγηση για τα ναρκωτικά ή τα ναρκωτικά δείχνει ότι κάποια σχέση ή κάποιος κυριαρχεί στη ζωή σας. Για να ονειρευτείτε ότι οδηγείτε ένα ορεινό δρόμο, προτείνεται ότι η μεγαλύτερη αύξηση της ζωής, τόσο πιο δύσκολο είναι να παραμείνουν στην κορυφή. Ίσως αισθάνεστε ότι η προηγμένη θέση σας είναι επισφαλής. Εξαιτίας αυτού, το να ονειρεύεσαι να φύγεις από ένα βουνό δείχνει πως ο φόβος να το χάσεις. Ξέρεις, χρειάζεται πολλή σκληρή δουλειά για να μείνεις στην κορυφή. Εναλλακτικά, η οδική οδήγηση μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την αίσθηση σας ότι δεν είστε σε θέση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των άλλων.

όνειρο ότι σε μια εποχή συμβολίζει την αρχή ή το τέλος μιας μεταβατικής περιόδου στη ζωή σας. Αναμονή για κάτι σε ένα σταθμό συμβολίζει την υπομονή σας ή την προσδοκία ότι μια κατάσταση ή αλλαγή είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Περιμένοντας ένα ταξίδι της ζωής για να αρχίσει με. Η έξοδος από ένα σταθμό σε ένα τρένο ή λεωφορείο συμβολίζει τον απόλυτο χαρακτήρα της επιλογής. Μια αλλαγή ή ταξίδι ζωής είναι σε εξέλιξη. Το όνειρο για τη διακοπή σε ένα σταθμό συμβολίζει μια περίοδο προσαρμογής μετά την έναρξη ενός ταξιδιού ζωής. Η ζωή σου είναι πίσω στο φυσιολογικό.

Το όνειρο για να είναι αργά για κάτι συμβολίζει τα συναισθήματά σας για το γεγονός ότι έχασε μια σημαντική ευκαιρία. Μπορεί να αντιμετωπίσετε θυμό, απογοήτευση, ή απογοήτευση που έχετε ήδη χάσει σε κάτι. Ενδεχομένως ένα σημάδι ότι έλειπε πειθαρχία ή ήταν ανεύθυνη κατά κάποιο τρόπο. Εναλλακτικά, η καθυστέρηση μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα του να είναι πίσω ή να χάσει έδαφος. Μπορεί να αισθάνεστε ότι οι άλλοι έχουν ένα πλεονέκτημα πάνω σας. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση των συναισθημάτων του να έχει χαλάσει μια ευκαιρία. Το συναίσθημα δεν μπορεί να είναι τόσο ισχυρό ή επιτυχημένο όσο κάποιος άλλος. Το όνειρο για να είναι αργά για ένα λεωφορείο συμβολίζει μια χαμένη ευκαιρία να κάνουμε κάτι δύσκολο ή δυσάρεστο. Μια δύσκολη ή βαρετή εμπειρία που ήθελα να τελειώσω με χάθηκε. Το όνειρο για να είναι αργά για μια βάρκα συμβολίζει μια χαμένη ευκαιρία να αντιμετωπίσει μια αρνητική κατάσταση. Θέλοντας να περάσει από μια αβέβαιη κατάσταση και να χάσει την ευκαιρία να ξεκινήσει. Το όνειρο για να είναι αργά για ένα τρένο συμβολίζει μια χαμένη ευκαιρία να ξεκινήσει με ένα μακροπρόθεσμο στόχο, σχέδιο ή έργο. Το όνειρο για την καθυστέρηση για το σχολείο συμβολίζει την έλλειψη προετοιμασίας για να αρχίσει να ανησυχεί για ένα σοβαρό ή σημαντικό θέμα. Να είσαι απροετοίμαστος ή πολύ αφηρημένος για να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση που θέλεις να αντιμετωπίσεις. Μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι οι προτεραιότητες δεν είναι ευθείες, ή ότι υπήρξε έλλειψη λογοδοσίας. Αίσθημα πίσω, ανοργάνωτος, ή ότι έχετε χρονοτριβεί για κάτι σημαντικό. Το όνειρο για να είναι αργά για την εργασία συμβολίζει την έλλειψη προετοιμασίας ή οργάνωσης για να αρχίσει να επικεντρώνεται στους στόχους σας. Αναβλητικότητα ή περισπασμούς από τις ευθύνες ή τις υποχρεώσεις σας.