Το όνειρο για ένα παιχνίδι μπέιζμπολ συμβολίζει μια ψυχική ή συναισθηματική αγώνα για να ακυρώσει, να σταματήσει ή να εξαλείψει κάτι. Μια μεταφορά για τη σύγκρουση πάνω από την ευκαιρία να απαλλαγούμε από ένα ανεπιθύμητο πρόβλημα ή κατάσταση. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να χτυπήσει ένα χτύπημα σε ένα πρόβλημα ή την αντίθεσή σας. Οι παίκτες σε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ αντιπροσωπεύουν θετικές και αρνητικές πτυχές του εαυτού τους αγωνίζονται για τον έλεγχο ενός αποτελέσματος. Ανταγωνιστικά αρνητικά μπορεί να αντανακλούν φόβους, ενοχή, ζήλια ή ανεπιθύμητα αποτελέσματα που στέκονται στο δρόμο τους. Το πραγματικό μπέιζμπολ είναι ένα σύμβολο για μια ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιηθεί για να κερδίσει δύναμη. Το χτύπημα της μπάλας συμβολίζει μια ευκαιρία που αξιοποιήθηκε με επιτυχία. Εσείς ή κάποια πτυχή της ζωής σας κέρδισε πλεονέκτημα ή με επιτυχία αντιμετωπίζονται με μια δύναμη ανταγωνιστή. Γδαρμένο συμβολίζει την αποτυχία να αδράξουν μια ευκαιρία. Εσείς ή η πτυχή της ζωής σας μπορεί να έχετε χάσει την ευκαιρία ή να έχουν εντυπωσιαστεί από μια αντίπαλη δύναμη. Βγαίνοντας από ένα γήπεδο μπέιζμπολ υπό κατασκευή συμβολίζει τα θεμέλια για τη σύγκρουση που αναπτύσσεται στη ζωή σας. Ορισμένοι παράγοντες ή καταστάσεις έρχονται μαζί που θα οδηγήσει στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος. Το να είσαι στο ρόπαλο συμβολίζει την αντιπαράθεση με ένα πρόβλημα. Έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις κάτι. Σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ βάση αντικατοπτρίζει το βαθμό στον οποίο εσείς ή κάποια πτυχή της ζωής σας εξελίσσεται με τα προβλήματά σας. Η πρώτη βάση είναι μια πρώιμη, δεύτερη φάση σύγκρουσης, η τρίτη είναι κοντά στο κλείσιμο και η βάση αντικατοπτρίζει την απόλυτη επιτυχία έναντι μιας δύναμης της αντιπολίτευσης.

Αν ονειρευόσασταν να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ, δείχνει ήρεμη και ισορροπημένη ειρήνη του μυαλού. Το παιχνίδι είναι ένα σύμβολο της ομαλής και κράτηση στη θέση του. Συνήθως, όταν ο ονειροπόλος βλέπει τον εαυτό του να παίζει ένα παιχνίδι δείχνει ότι δεν βλέπετε ένα σκοπό της ζωής του. Μερικές φορές είναι δύσκολο να ξέρετε τι θέλετε και να θέσει τους στόχους σας, γνωρίζοντας ότι θα εκπληρώσει τις επιθυμίες και τις επιθυμίες σας. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι συχνά συγκρίνουν το μπέιζμπολ με το σεξ, ως την έννοια κάποιου που θέτει ως στόχο την επίτευξη του στόχου. Σκεφτείτε, ότι το όνειρό σας μπορεί να υποδεικνύει σεξουαλικές επιθυμίες που έχετε και δεν είστε σε θέση να τις εκφράσουν.

Το να ονειρεύεστε ότι κάνετε ένα στοίχημα μπορεί να ερμηνευθεί ως σύμβολο ή μεγάλο ρίσκο. Όνειρο στοίχημα σημαίνει ότι δεν είναι σοφό να αναλάβει ένα μεγάλο κίνδυνο σε μια σχέση ή την κατάσταση της εργασίας. Παίρνεις κάποιο ρίσκο, το οποίο μπορεί να μην είναι τόσο σοφή επιλογή; Ίσως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το λογικό μυαλό σας και να προχωρήσουμε πιο προσεκτικά.

…(Προκλήσεις | Παιχνίδι) Το παιχνίδι σκακιού σε ένα όνειρο σημαίνει ανάμιξη με όλα τα είδη ανθρώπων. Το παιχνίδι σκακιού σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης εξαπάτηση, μάχες ή τέχνασμα. Βλέποντας μια σκακιέρα, και αν κανείς δεν το παίζει σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει απεργία, ή άτομα που έχουν απολυθεί από τη δουλειά τους. Εάν κάποιος δει τους ανθρώπους να το παίζουν, τότε αυτοί οι άνθρωποι εκπροσωπούν τους ηγέτες ή τους πολιτικούς. Ο νικητής σε ένα παιχνίδι σκακιού σε ένα όνειρο είναι ο νικητής ενός πολιτικού ή στρατιωτικού ελιγμού. Ό, τι κι αν κάνει κάποιος για να παίξει σκάκι σε ένα όνειρο θα αντικατοπτρίζεται στην πολιτική αρένα. Το παιχνίδι σκακιού σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει την πρόθεση ενός αγώνα, αλλά δεν γνωρίζοντας εάν θα κερδίσει ή θα χάσει. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι αντιμετωπίζουμε επικίνδυνους ανθρώπους, οπότε κάποιος προειδοποιείται στο όνειρο να είναι σε επιφυλακή από τα κόλπα ή τα τέχνασμα τους. Το παιχνίδι σκακιού σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει μάταιη συζήτηση ή αδύναμη μάχη. Αν κάποιος κερδίσει στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσει σε εγρήγορση. Ένα παιχνίδι σκακιού σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης πόλεμο, μάχη, λεία, ανακάλυψη μυστικών, αναζήτηση υπαινιγμών, σταδιακή κίνηση, αλλαγή συνθηκών, αλλαγή ψυχραιμίας, ή μπορεί να σημαίνει ταξίδια. (Δείτε επίσης τάβλι | Σκακιέρα | Σκακιέρα)…

Αν ονειρευόσασταν ότι κρατούσες το ρόπαλο του μπέιζμπολ, τότε το όνειρο θέλει να σου δείξει πόσο γειωμένο είναι αυτό όταν πρόκειται να πάρεις αυτό που θέλεις. Υπάρχει μια έκφραση όταν κάποιος ονομάζεται παλιά νυχτερίδα κάποιος δεν του αρέσει. Όπως γνωρίζουμε ότι ένα παλιό ρόπαλο περιγράφει ένα ηλικιωμένο άτομο, ειδικά μια ηλικιωμένη γυναίκα που είναι ενοχλητικό, ανόητο και δυσάρεστο να είναι σε επαφή με. Το όνειρο μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την άλλη έννοια αυτού του ονείρου που αντιπροσωπεύει τις σεξουαλικές ανάγκες ή/και τις επιθυμίες.

Το όνειρο για ένα παιχνίδι συμβολίζει τη λήψη κινδύνων ή να δούμε αν μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσπάθεια ένα πράγμα. Μπορεί επίσης να αποτελέσει μια ευκαιρία που χρειάζεστε για να θέσετε κάτι που έχετε σε κίνδυνο. Βάζοντας τα χρήματα, τις σχέσεις ή την εργασία σας στη γραμμή για να πάρει κάτι. Εναλλακτικά, το όνειρο συμβολίζει επικίνδυνες δραστηριότητες.

Για να παίξετε το παιχνίδι βίντεο, δηλώνει την ικανότητά σας να πάρετε αυτό που θέλετε από εκείνους που περιβάλλεται από. Από την άλλη πλευρά, το όνειρο μπορεί να υποδεικνύει κάτι που προσπαθείτε να αποφύγετε. Ίσως υπάρχουν κάποια προβλήματα που δεν έχουν αντιμετωπιστεί. Αν εσύ είσαι αυτός στο βιντεοπαιχνίδι και κάποιος σε ελέγχει, τότε δείχνει αδυναμία να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Το όνειρο για ένα παιχνίδι arcade συμβολίζει κάτι στη ζωή σας που σπαταλά χρόνο, αφιερώνοντας χρόνο ή περιμένοντας κάτι πιο σημαντικό ή ενδιαφέρον να συμβεί. Μπορεί να προσπαθείτε να ξεφύγουν από την πραγματικότητα ή να μπλοκάρει τα προβλήματά σας με περισπασμούς.

Όταν ονειρεύεστε το παιχνίδι, τότε ένα τέτοιο όνειρο δείχνει την ικανότητά σας να είναι παιδιάστικα. Από την άλλη πλευρά, τα διάφορα παιχνίδια θα μπορούσαν να έχουν εντελώς διαφορετικές σημασίες ανάλογα με τον τύπο του παιχνιδιού.

(Βλέπε μπάλα)

για να δείτε ένα καπάκι, όταν ονειρεύεστε, ξεχωρίζει ως σύμβολο της χαλαρής, φιλικό ή ανεπίσημο στυλ ή τη φύση. Είναι επίσης ένα σημάδι της ευκολίας στη ζωή σας. Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να ερμηνευθεί ως συμβολισμός που πρέπει να έχετε περισσότερη ανοχή για τους άλλους.

Αν ονειρευόσασταν να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ, δείχνει ήρεμη και ισορροπημένη ειρήνη του μυαλού. Το παιχνίδι είναι ένα σύμβολο της ομαλής και κράτηση στη θέση του. Συνήθως, όταν ο ονειροπόλος βλέπει τον εαυτό του να παίζει ένα παιχνίδι δείχνει ότι δεν βλέπετε ένα σκοπό της ζωής του. Μερικές φορές είναι δύσκολο να ξέρετε τι θέλετε και να θέσει τους στόχους σας, γνωρίζοντας ότι θα εκπληρώσει τις επιθυμίες και τις επιθυμίες σας. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι συχνά συγκρίνουν μπέιζμπολ με το σεξ, όπως κάποιος θέτει ως στόχο την επίτευξη του στόχου.

(Κούνια)

να ονειρεύονται φλίπερ, υποδηλώνει την περιέργειά σας, τη διαχείριση και άγρια ότι θα πρέπει να επιτευχθεί η επιτυχία. Εσύ είσαι αυτός που μένει συγκεντρωμένος σε ό,τι κι αν κάνεις. Βεβαιωθείτε ότι η γνώση σας πάνω από τη στάση σας και να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια.

(Δείτε παιχνίδια)

Το όνειρο για το παιχνίδι πινγκ πονγκ συμβολίζει τον αγώνα σας ή να ανησυχείτε για ποτέ χάσει ή δείχνει αδυναμία. Απελπισία για να αποδείξει ότι κάποιος άλλος είναι πιο ανίσχυρος από εσάς. Εναλλακτικά, ένα παιχνίδι πινγκ πονγκ μπορεί να αντικατοπτρίζει ένα ασήμαντο επιχείρημα.

Το όνειρο για το κολύμπι συμβολίζει την εξερεύνηση των δύσκολων συναισθημάτων. Προσπαθείτε να καταλάβετε ποια είναι τα προβλήματά σας με ένα σχετικό επίπεδο άνεσης και αντικειμενικότητας. Το κολύμπι μπορεί να αντικατοπτρίζει την επιθυμία σας να αλλάξετε ή μια μεγάλη προσπάθεια που κάνετε για να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας. Γυρίστε στο αυτοκίνητο. Τα όνειρα κολύμβησης μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της επιθυμίας να προκαλέσετε τον εαυτό σας ή να εξερευνήσετε τις δυνατότητες που δεν έχουν εξερευνήσει ποτέ πριν. Δοκιμάστε νέα πράγματα για τον εαυτό σας. Κολύμπι στα όνειρα είναι κοινή για τους ανθρώπους που περνούν από τη θεραπεία ή που είναι ψυχή που αναζητούν βοήθεια ή ιδέες για τα προβλήματά τους. Εναλλακτικά, η κολύμβηση μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση του πόσο έμπειρος περνάει μια αβέβαιη ή αρνητική κατάσταση από μόνη της. Κρατήστε τον εαυτό σας στο παιχνίδι όταν δεν είναι τώρα τι θα συμβεί στη συνέχεια. Το όνειρο του να είσαι καλός κολυμβητής συμβολίζει την ικανότητά σου και την εμπιστοσύνη σου στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων ή πολύ συναρπαστικών στιγμών. Το όνειρο να κάνει backstroke συμβολίζει ένα υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης πλοήγηση αβέβαιη ή αρνητικές καταστάσεις από μόνη της. Αίσθημα ότι τα προβλήματα είναι πολύ εύκολο να αντιμετωπιστούν. Αρνητικά, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι είστε πολύ σίγουροι για την ικανότητά σας να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή τον εντοπισμό δυσκολιών από μόνοι σας. Το όνειρο για μαθήματα κολύμβησης συμβολίζει ξύπνημα καταστάσεις της ζωής, όπου μαθαίνετε να ασχοληθεί με δύσκολες καταστάσεις από μόνοι σας. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της μάθησης για να ανακαλύψετε τα προβλήματά σας από μόνοι σας. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν κολύμπι. Στην πραγματική ζωή είχε αποφασίσει να κόψει προσωρινά τη ζωή του φίλου της για να τον τιμωρήσει για ψέματα σε αυτήν. Το κολύμπι αντανακλά το μέλλον των συναισθημάτων σας για τη ζωή μόνοι σας, ενώ αισθάνεται την αβεβαιότητα της σχέσης σας. Παράδειγμα 2: Ένας άντρας ονειρευόταν να κολυμπήσει σε μια πισίνα με έναν καρχαρία. Στη ζωή έλεγχε μια δύσκολη ασθένεια που οι γιατροί είχαν αποκηρύξει ξυπνώντας ότι ένιωθε ότι θα μπορούσε να την ξεπεράσει ανά πάσα στιγμή. Παράδειγμα 3: Μια γυναίκα ονειρευόταν να κολυμπήσει σε μια πισίνα. Στην πραγματική ζωή ήταν αβέβαιη και αβέβαιη για το αν ένας τύπος που της άρεσε θα ήθελε ποτέ να βγει μαζί της. Κολύμπι αντανακλά την απροθυμία να δώσει για να προσπαθήσει να πάρει κοντά στον τύπο που της άρεσε, ενώ δεν έχουν ιδέα ποιες ήταν οι μελλοντικές προοπτικές της. Κολύμπι συμβολίζει την επιθυμία της να μείνει στο παιχνίδι, ενώ αισθάνεται ότι ήταν μόνη της.

Το όνειρο για ένα παιχνίδι δείχνουν συμβολίζει μια εμπειρία που έχετε στη ζωή σας, όπου είστε διακινδυνεύοντας, ή κάνοντας υποθέσεις. Προσπαθώντας να αλλάξει τη ζωή σας με τον κίνδυνο ή να κάνει κάτι διαφορετικό. Για να κερδίσετε ένα παιχνίδι δείχνουν συμβολίζει τα συναισθήματα της κερδισμένης δύναμης ή τύχη με μεγάλη ευκαιρία που σας οδήγησε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Για να χάσει σε ένα τηλεπαιξινοευρίου αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα του να μην έχουν την τέλεια ιδέα ή την ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας. Νιώθοντας ότι κάτι άλλο σε χρειάζεται για να πάρεις την αλλαγή που ήθελες. Λάθος επιλογές, κακή τύχη ή χαμένες ευκαιρίες. Εξετάστε το όνομα, το θέμα ή τα βραβεία που χρησιμοποιούνται στην επίδειξη για τον πρόσθετο συμβολισμό και πώς μπορούν να είναι σε σχέση με τη ζωή αφύπνισης σας.

Για να ονειρευτείτε το παιχνίδι πρόκληση αυτοκίνητο που ονομάζεται Κοτόπουλο συμβολίζει τον κίνδυνο τα πάντα αποδεικνύουν δεν είναι δειλός ή ότι έχετε περισσότερες μπάλες από κάποιον άλλο. Αρνητικά, παίζοντας το παιχνίδι κοτόπουλο μπορεί να αντικατοπτρίζει τον κίνδυνο πολύ για να αποδείξει τον εαυτό σας. Εγώ και να δούμε τι έχει μεγαλύτερη σημασία. Δεν έχει σημασία πόση αλαζονεία να υποστηρίξεις και να σου πω κάτι. Τρομακτικό, τους φίλους ή την οικογένειά σας θα διακινδυνεύσετε όλα όσα πρέπει να φαίνονται ισχυρότερη ή πιο γενναία από κάποιον άλλο.

Το μπόουλινγκ στο όνειρο αντιπροσωπεύει τα επιτεύγματα, τα καθήκοντά σας και χάνει. Αν έχετε κάνει πολλές απεργίες σε ένα όνειρο, τότε δείχνει τα μεγάλα επιτεύγματα που εισέρχονται ξύπνημα ζωή σας. Το όνειρο δείχνει ότι θα συνεχίσει να κάνει σε ό, τι κάνετε, επειδή έχετε πάρει το σωστό δρόμο και όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο. Αν το παιχνίδι δεν πάει καλά, τότε σημαίνει ότι κάνεις λάθος πράγματα στη ζωή. Το όνειρο στο οποίο μπορείτε μπολ ένα μπολ υδρορροή, προτείνει να κάνει κάποια ποικιλία στη ζωή σας. Ξέρεις ότι μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις, και δεν είναι κακό, γιατί οι απώλειες και τα λάθη μας κάνουν πιο δυνατούς και καλύτερους για το μέλλον. Ίσως η ρουτίνα έχει κάνει τα αρνητικά στη ζωή σου. Σκεφτείτε ότι μπόουλινγκ στα όνειρα θα μπορούσε επίσης να συμβολίσει τις σεξουαλικές επιθυμίες που έχετε, αλλά είναι σε θέση να εκφράσουν τον εαυτό σας. Οι απεργίες είναι θετικές εκφράσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να ερμηνευθούν ως επιτυχής σεξουαλική επαφή όπου εσείς ή ο σύντροφός σας έφτασε οργασμό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει προσοχή στο πώς αισθάνεστε παίζοντας το παιχνίδι μπόουλινγκ, διότι αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα και το συναίσθημά σας στην αφύπνιση της ζωής σας.

(ζωολογικό παιχνίδι. Νεκροταφείο) Ένα παράσιτο ή οποιοδήποτε πουλί που σκοτώνει το παιχνίδι ή κατοικεί κοντά στα νεκροταφεία σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν αγοραστή ή μια πόρνη.

Όταν ονειρεύεστε το παιχνίδι του τάβλι, αυτό σημαίνει νέους ανθρώπους στη ζωή που δεν περιμένατε να δείτε και δεν θα είστε ικανοποιημένοι και άνετα να τους δείτε. Αν ονειρεύεστε ότι είστε νικημένοι στο παιχνίδι τάβλι που θα ήταν το σημάδι μιας αποτυχίας στην ερωτική σας ζωή. Ίσως καταφέρεις να κάνεις μια νέα σχέση με ακατάλληλους ανθρώπους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σκεφτεί δύο φορές πριν κάνετε νέους φίλους ή εραστές.

Το όνειρο για ένα παιχνίδι βίντεο συμβολίζει μια προκλητική εμπειρία που έχετε. Νίκη ή απώλεια της κατάστασης. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίζει μια κατάσταση όπου θα πρέπει να κάνετε τα πάντα σωστά για την επίτευξη ενός στόχου. Ο τύπος βιντεοπαιχνιδιών προσθέτει επιπλέον συμβολισμό στο είδος της εμπειρίας που έχετε. Εναλλακτικά, ένα παιχνίδι βίντεο συμβολίζει μια απόδραση από τα προβλήματά σας και όχι την αντιμετώπισή τους.

Το όνειρο για το παιχνίδι scrabble συμβολίζει έναν αγώνα των ανταγωνιστικών ιδεών. Θέλοντας τη γνώμη σου για μια κατάσταση να είναι ισχυρότερη. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση της ανταγωνιστικής ρητορικής. Μπορεί να αγωνίζονται ή σε αντίθεση με κάποιον για το τι ορίζετε κάτι σαν. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να παίξει σκραμπλ. Στο ξύπνημα της ζωής, οι γιατροί του είπαν ότι ο πατέρας του δεν είχε καμία πιθανότητα να ανακάμψει από κώμα. Δεν ήθελε να το δεχτεί αυτό και πίστευε ότι ήταν καλύτερο να δώσει χρόνο στον πατέρα της να αναρρώσει. Το παιχνίδι scrabble αντανακλούσε την άποψη της ανταγωνίζονται με το γιατρό για το πώς να καθορίσει το θάνατο.

Το παιχνίδι του σκακιού στα όνειρα δείχνει συνήθως πώς ο ονειροπόλος παίρνει το παιχνίδι στην προσωπική ή επαγγελματική ζωή. Το σκάκι που ονειρευόσασταν μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι σκέφτεστε δύο φορές πριν από τη λήψη σημαντικών αποφάσεων στη ζωή σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε λάθη, γιατί οι συνέπειες θα είναι πολύ σοβαρές.

Το όνειρο για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι συμβολίζει την προσπάθειά σας να κάνετε κάτι καλύτερο από τους άλλους ανθρώπους. Προσπαθώντας να βγούμε από τους άλλους, να αποκτήσουν μόχλευση ή νικητής λιγότερο. όλα Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να δει κάποιον να παίζει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Στην πραγματική ζωή ένιωθε πολύ ανταγωνιστικός με άλλους φίλους για να είναι ο πιο χαριτωμένος και να κοιμάται με περισσότερα κορίτσια.

Το όνειρο για σφαίρες ή μπάλες συμβολίζει τις σκέψεις. Μπλε σφαίρες ή μπάλες αντιπροσωπεύουν θετικές σκέψεις. Οι κόκκινες σφαίρες ή οι μπάλες αντιπροσωπεύουν αρνητικές σκέψεις. Μπάλες μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση των συγκρούσεων σε θέματα που θέλετε να απαλλαγείτε από. Αθλητικές μπάλες στα όνειρα συμβολίζουν τα προβλήματα που αγωνίζονται με συναισθηματικά, ή αποφάσεις που σκέφτεστε. Επιλογές που μπορεί να καταλήξουν να έχουν είτε μια καλή ή κακή επιρροή. Πεποιθήσεις που θα μπορούσαν να καταλήξουν να προκαλέσουν είτε ένα θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα. Μπάλες του τένις συμβολίζουν μια σύγκρουση για τα προβλήματα που απορρίπτουν ή θέλουν κάποιον να ασχοληθεί με. Κάποιος άλλος κι εσύ… που διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο να κάνουν κάτι. Μπάσκετ συμβολίζει την εστίασή σας στην εξουσία ή επίτευγμα. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη για να επιτευχθεί αυτό που θέλετε στη ζωή ή ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ένα πράγμα που χρησιμοποιείτε την ικανότητα, την κατάσταση ή τους πόρους σας για να το κάνετε να συμβεί. Μπέιζμπολ είναι σύμβολα για θέματα ή προβλήματα με τη δυνατότητα να εξαλειφθούν. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση των ευκαιριών για να αλλάξει αυτό πρέπει να αξιοποιηθεί για να κερδίσει την εξουσία. Θετικά, μπορεί να δείξει μια ευκαιρία να απαλλαγούμε από κάτι ανεπιθύμητο ή να αντιμετωπίσει κάτι. Αρνητικά, αυτό μπορεί να συμβολίσει ένα πρόβλημα ή αρνητική κατάσταση που σας προκαλεί ή να σας κάνει να πάρετε ένα ρίσκο….

(Μπέιζμπολ | Μπάσκετ | Μπάλα του κρίκετ | Ποδόσφαιρο | Glob | Μπάλα του γκολφ | Χάντμπολ | Πινγκ-πονγκ | Pushball | Snowball | Μπάλα του τένις | Βόλεϊ) Μια μπάλα σε ένα όνειρο σημαίνει μια διαφωνία, ένα επιχείρημα, μια μάχη για τον έλεγχο του κόσμου και οι πόροι του. Κάποιοι θα το επιθυμούν και άλλοι θα το απορρίψουν. Μια μπάλα σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ταξίδια ή μετακίνηση μεταξύ τόπων. Συνήθως, μια μπάλα στο όνειρο αντιπροσωπεύει έναν άνδρα. Εάν είναι κατασκευασμένο από δέρμα, τότε αντιπροσωπεύει έναν ηγέτη, ένα αφεντικό ή έναν μελετητή. Το να παίζεις μπάλα σε ένα όνειρο σημαίνει αγώνα. (Δείτε επίσης Παιχνίδια)…

Το όνειρο ενός ρόπαλο του μπέιζμπολ συμβολίζει μια αμυντική στάση ή θέλουν να δράσουν. Προετοιμασία ή κίνητρο για να επιτεθεί κάποιος ή κάτι τέτοιο. Σχεδιάζετε να επιτεθείτε στο πρόβλημά σας με όλα όσα έχετε. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της επιθυμίας σας να προσβάλει ή να πάρει εκδίκηση για κάποιον. Το όνειρο για το χτύπημα κάποιος ή κάτι με ένα ρόπαλο συμβολίζει αμυντική κατά των προβλημάτων ή τους ανθρώπους που στέκονται στο δρόμο τους. Η ανάληψη δράσης ενάντια σε κάτι που θέλετε ήταν για πάντα. Προσπαθώ να ξεφορτωθώ την αντιπολίτευση. Κάποιος βλέπει ένα κακό ή κακό πρόσωπο με ένα ρόπαλο συμβολίζει τα συναισθήματά σας για τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις που πιστεύετε ότι προσπαθούν να απαλλαγούμε από εσάς για πάντα. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση του θυμού σας ή κακές προθέσεις, όπως σκοπεύετε να πάρετε εκδίκηση για κάποιον. Το όνειρο του να χτυπήσει από ένα ρόπαλο συμβολίζει τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις που αισθάνεστε είναι μετά από σας ή ότι αισθάνεστε προσωπικά σας επιτίθενται. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση του ανταγωνισμού ή διαφορετικές απόψεις από τη δική σας. Μπορεί να νιώσεις άσχημα.

το όνειρο για συνοδός ότι ένα κομμάτι συμβολίζει μια εμπειρία στη ζωή όπου είστε αντίληψη άνθρωποι κάνουν ό, τι είναι δυνατόν να φαίνεται να κάνει κάτι πραγματικό ή ψευδή. Μια μεγάλη προσπάθεια, που λαμβάνονται για την προβολή ψευδείς απόψεις, ιδέες ή καταστάσεις με άλλους. Το συναίσθημα ότι κάποιος άλλος ανησυχεί πολύ για σας πιστεύοντας σε κάτι που αισθάνεστε δεν είναι αλήθεια. Εκτελούν μια προσωπική λειτουργία. Αρνητικά, βλέποντας το παιχνίδι μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι είστε εξαπατούν ότι μια σχέση ή κατάσταση δεν θα λειτουργήσει ποτέ. Μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ότι αισθάνεστε ότι κάποιος στη ζωή σας βάζει πολλή προσπάθεια να προσποιείται ότι κάτι πρόκειται να συμβεί. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να παρακολουθήσει ένα έργο και να δει τον πρώην εραστή της. Στην πραγματική ζωή, ήταν με έναν νέο άντρα που δεν της αρέσει τόσο όσο ο πρώην εραστής της. Το κομμάτι αντανακλά την προσπάθειά της να κάνει μια επίδειξη για την και τον πρώην εραστή της ότι δεν νοιαζόταν για τον άλλο.